Zaragoza Logistic Center - Máster en Dirección de Supply Chain

Esittely

Lue virallinen kuvaus

ON ZLC

Zaragoza Logistics Center (ZLC) on tutkimuslaitos sponsoroi Aragonian hallitus yhteistyössä Massachusetts Institute of Technology (MIT) ja kiinnitetty Zaragozan yliopisto. Perustettiin vuoden 2003 lopulla, ZLC kampus sijaitsee PLAZA, suurin logistiikka-alue Euroopassa, joka toimii laboratoriossa siirtoon uuden tiedon ja uusien prosessien. ZLC tehtävänä on luoda kansainvälinen osaamiskeskus tutkimuksen ja koulutuksen logistiikan ja SCM aktiivisesti mukana teollisuus ja julkinen sektori voivat kehittää ja levittää tietoa.

Voit suorittaa tämän tehtävän, ZLC sopinut Center for Kuljetus ja logistiikka MIT Kansainvälisen MIT Zaragoza Logistics Program, ainutlaatuinen malli yhteistyötä teollisuuden ja yliopiston hallinnon luotiin. Onnistuminen saavutettu tämän sopimuksen johti MIT maailmanlaajuisesti Network jo neljällä eri mantereella. Lisäksi Zaragoza Logistics Center osallistuu erilaisten kansallisten ja kansainvälisten koulutus- ja tutkimushankkeita.

Statewide, ZLC tunnustetaan siirtäminen Office of Research Results (# 218) vuodesta 2008 ja on kumppani National Center of Competence Logistiikan, CNC-LOGISTICA, sellaisenaan tunnustettu opetus- ja tiede 2006.

Vuonna kehittää toimintaansa, ZLC on tukea paikallisen yksikön Ibercaja ja Euroopan sosiaalirahastosta.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Espanjalainen

Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Master Toimitusketjun

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 9 kuukautta September 2018 Espanja Zaragoza

Master Supply Chain iskee herkkä tasapaino olennaista hallinnan toimitusketjun tekninen sisältö ja useita hallintatyökaluja, kuten talous, strategia, johtaminen, neuvottelu, taloudellisen ympäristön tai päätöksentekoon. [+]

Master suppy Ketju

Master in Supply Chain saa herkkä tasapaino olennaista hallinnan toimitusketjun tekninen sisältö ja useita hallintatyökaluja, kuten talous, strategia, johtaminen, neuvottelu, tai taloudellisen ympäristön päätöksentekoon.

TAVOITTEET Gain perusteellinen käsitys mekanismien arvonmuodostuksen toimitusketjussa. Ymmärtäminen vuorovaikutusta ja vaikutusta operatiivisia päätöksiä muiden toimintojen. Tutustu mahdollisuuksia yhdessä muiden aineiden toimitusketjun. Opi kilpaile innovointia prosessien. MIKSI tutkittu MDSC? kasvavaa kysyntää markkinoilla ammattilaisille toimitusketjun. erinomainen koulutus keskus kansainvälistä tunnustusta. Pääsyä työmarkkinoille (+ 90% lopussa ohjelman). FOR Professional teollisuus- tai palveluyrityksiä, jotka haluavat parantaa suoritustaan. Consultants työskentelevät alalla toimitusketjun. Taloudellinen ja analyytikot, jotka tarvitsevat ymmärtää paremmin maailmaa toiminnan. Vastavalmistuneet loistavia kirjaa, jotka haluavat kehittää uraansa toimitusketjussa. MENETELMÄT ... [-]

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
Zaragoza Logistics Center
Edificio Náyade 5
C/ Bari 55 - PLAZA

Zaragoza, 50197 ES