laSalle Barcelona Postgraduate

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa La Salle

Kiitos kiinnostusta meidän koulutus- tarjoukset, jotka koostuvat Astetta, Masters ja jatko, Executive Education ja Kurssit. Ohjelmat La Salle pyritään täyttämään tarpeet yrityksille ja ammattilaisille, jossa keskitytään käytännön kysymyksiin. Tavoitteenamme on jakaa tietoa, jonka soveltaa nopeasti päivittäiseen työhön. Ohjelmat voidaan ottaa face-to-face on Campus Barcelonassa, ja myös verkon kautta meidän virtuaalikampukseen.

Valitse ohjelma, joka parhaiten vastaa tarpeitasi.

Meistä

Viimeisten kolmen vuosisadan, ainoa tavoite La Salle on aina ollut tarjota ajan tasalla ja yhdenmukaisia ​​koulutusta kaikilla tasoilla. Olemme pysyneet hyvin sitoutunut tähän.

Vakiintunut Espanjassa noin 125 vuotta, La Salle kehittänyt koulutusohjelmia, jotta sopivaksi tarpeisiin jokaisen historiallisen ajan. Jätimme merkki: korkealaatuinen koulutus, joka priorisoi koko henkilö eikä vain kvantitatiivisia tiedonhankinta-.

Kataloniassa, La Salle omistaa 30 koulutuskeskuksien 23.000 opiskelijaa. Madrid on 17 koulutuskeskusten kanssa 11.300 opiskelijaa.

On 73 yliopistot sidoksissa IALU - International Association of Lasallian yliopistojen on. Yhdysvallat: La Salle University of Philadelphia, Manhattan College of New York, Saint Mary College of California; La Salle College of Santa Fe, Lewi University of Chicago, Christian veli College of Memphis. Filippiinit; De La Salle University of Manilla, University of La Salle Bacolod kaupunki. Israelissa: Bethleem University. Latinalaisessa Amerikassa: Universidad La Salle de Bogota, Centro Educacional Superior de Canoas-Brasil, Institutos Terciarios de México y de Obregón, Instituto Superior Centroamericano de Guatemala; IUTEMAR La Salle de Caracas, IUTEAGRO de Cojedes; IUTEIN de Guayana. Euroopassa keräämme korkeakouluissa kuten Institut Supérieur Agricole de Bauvais, ISAIP d'Angers, ECAM de Lyon, École Saint-Luc Bruxelles, sekä useita korkeakoulujen Afrikassa ja Aasiassa.

Kautta maailmanlaajuinen historian, La Salle on sitoutunut itse kouluttaa Ihmiset täyteinen Ura sekä parantaa Järjestöjen teknologista kehittämistä. Tämä sitoutuminen tuo yhteen joukko toimia koulutuksen, tiedon, sovittelu, transferenssi ja viestintä, mikä La Salle ainutlaatuiseksi yritys- ja teknologisen napa.

Espanjassa sekä La Salle korkeakouluista (Barcelona ja Madrid) tarjoavat seuraavat ohjelmat:

  • tohtoriohjelman
  • Maisterintutkintoa
  • AMK-tutkinnot
  • Kansainvälinen vaiheet
  • Professional Development Programmes (PDP)
  • Executive Education ja Kurssit
  • Corporate Training

Meidän Maisterintutkintoa tarpeiden mukaan yritysten ja ammattilaisten ja käytännöllinen lähestymistapa. Tavoitteenamme on tarjota taitoja, soveltaa nopeasti arkeen. Laajentamalla erikoistumisen alueella tai oppia uusia alueita, ammattitaitoinen opiskelijat saavuttaa henkilökohtaisten kykyjen ja suurempaa joustavuutta sopeutua teknologian ja työvoiman muutoksiin.

Meidän Maisteriohjelmat ovat suunniteltu kokeneille ammattilaisille kandidaatti, jotka haluavat parantaa kykynsä alueella, on parempi käsitys liiketoiminnan monimutkaisuus, olettaa uusia haasteita ja kehittää analyyttisiä, synteettinen, sovitteleva, viestinnällinen ja yhteistyöhön taitoja.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Espanjalainen
  • Katalaani

Katso MSc-tutkinnot » Katso maisteriohjelmia » Katso Online Jatkotutkintotodistukset » Katso Online Maisteri » Katso Health Maisteri » Katso Jatkotutkintotodistukset » Katso Kurssit »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Master of Science (MSc) in Project Management

Opetus kampuksella Osa-aikainen September 2019 Espanja Barcelona

[+]

Tunnustuksia

Ohjelman tavoitteet ovat:

[-]

Maisteri

Jatko Web-analytiikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 18 viikkoa October 2018 Espanja Barcelona

Graduate Web Analytics muodostamaan uuden ammattilainen kykenee mittaamaan ja analysoimaan parametrien web-sivun, tulkita tuloksia, kommunikoida ja suosittaa toimia, joilla parannetaan verkossa, jonka vaikutus toiminnan tehostamiseen sekä parantaa näkyvyyttä sama. [+]

Degree Web Analytics muodostamaan uuden ammattilainen kykenee mittaamaan ja analysoimaan parametrien web-sivun, tulkita tuloksia, kommunikoida ja suosittaa toimia, joilla parannetaan verkossa, jonka vaikutus toiminnan tehostamiseen sekä parantaa näkyvyyttä sitä.

AUDIENCE

Input profiili:

Digitaalisen markkinoinnin ammattilaisille, jotka haluavat syventää tietojaan tässä lajissa, jonka avulla he voivat käyttää analyytikoille yrityksissä ja organisaatioissa. Tutkinnon Business, Economics, tilastot ja markkinointi, jotka haluavat hankkia perusteellinen käsitys teknisten näkökohtien digitaalisen analyysin: teknologiset perusteet, varaston työkaluja, tieteenalojen, jne. Tutkinnon Computer Engineering johdon tai haluavat hankkia laajempaa näkemystä digitaalisen liiketoiminnan ja käytännön soveltaminen tietojen analyysin avulla. Ammattilaiset internet kanssa huolenaiheita kurinalaisuutta tehdä päätöksiä, jotka perustuvat tietoihin. Ylläpitäjät, jotka haluavat ostaa web-analytiikan koulutusta ja johdatus markkinoinnin jonka avulla he voivat kehittää uraansa. ... [-]

Jatko älykäs sähköverkko

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 5 kuukautta October 2018 Espanja Barcelona

Graduate Smart Grid (Smart Grid) (PXEI) luotu tavoitteena koulutuksen ammattilaisia, jotka voivat vaatimuksiin energia-alan tulevina vuosina, mikä väistämättä hallitsevat teknologian mukana Smart Grid (smart grid ). [+]

Verkon on yhä älykäs täytäntöönpanon vuoksi tietotekniikan ja viestinnän, kuten kirjattu: - Hajautettu energiantuotanto, jotka täydentävät perinteiset keskitetyt sukupolvi, joten tarvittavien järjestelmien erityinen kauko.

Automaattinen tehon mittaus ja automaattinen vaihto kuormia.

Jakelu automaatio- ja ohjausjärjestelmät.

Tutkinto Smart Grid (Smart Grid) (PXEI) on luotu tarkoituksena on kouluttaa ammattilaisia, jotka voivat vaatimuksiin energia-alan tulevina vuosina, mikä väistämättä hallitsevat teknologian mukana Smart Grid (smart grid).

Tässä yhteydessä jatko keskittyy kaikista perusnäkökohdista älyverkkojen (Smart Grid), jotka on jaettu sukupolven järjestelmien, mittaus (AMR, AMI, AMM), EMS (Energy Management System) sekä rooli sähköajoneuvojen ja tarve smart grid etukäteen käsitettä älykäs kaupunki (Smart city). energiamarkkinat, sähköjärjestelmiä suunnittelu- ja määräysten käsitellään myös. ... [-]


Kattava maisteri rakentamisen hallintaan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2019 Espanja Barcelona

Suoritusmuodossa teoksen koordinoituja useiden erilaisten aineiden, kuten promoottori, julkinen tai yksityinen asiakas, suunnittelija, rakennuspäällikkö, rakentaja, teollisuus- ja julkishallinnon sitä tarvitaan. [+]

Suoritusmuodossa teoksen koordinoituja useiden erilaisten aineiden, kuten promoottori, julkinen tai yksityinen asiakas, suunnittelija, rakennuspäällikkö, rakentaja, teollisuus- ja tarvittavat julkishallinto. Tässä mielessä rakennusalalla on vaativa ammatti, joka on muodostelma, joka kokoaa yhteen tietämyksen aloilla kaikkien näiden aineiden pitkään.

Koulutuksen perusta, jonka tekninen yliopisto-opintoja tällä alalla (tekninen arkkitehtuurit ja suuremmat) ei sisällä ohjelmiinsa yhdennetyssä valvonnassa rakentamista. Tässä yhteydessä Master Integrated Construction Management tarjoaa tiukan koulutuksen työmarkkinatarpeista rakennusalalla, korostaen oppimisprosessi virtaviivaistaa ja nopeuttaa kokonaisvaltainen hallinta koko rakennuksen prosessia.... [-]


Maisteri kaupunkien hallintoa, arvioinnit ja oikeudellinen osaaminen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2019 Espanja Barcelona

Master Urban Management, Arvostukset ja oikeudellinen Expertise (MGICV) keskittyy analyysiin lainsäädäntö- ja sääntelykysymykset vastata kiinteistöjen arvostus, hallinnan ja tarkastus tiettyjen valtion ja paikalliset verot pakkolunastukset tai kaupunkisuunnittelua. Ne ovat myös arvostetaan ja toteutetaan raportit kansainvälisesti erittäin monimutkainen. [+]

Master in Urban Management, Arvostukset ja oikeudellinen Expertise (MGICV) Se keskittyy analyysiin lainsäädäntö- ja sääntelykysymykset vastata kiinteistöjen arvostus, hallinnan ja tarkastus tiettyjen valtion ja paikalliset verot pakkolunastukset tai kaupunkisuunnittelua. Ne ovat myös arvostetaan ja toteutetaan raportit kansainvälisesti erittäin monimutkainen.

Ohjelmalla vastataan myös nykyistä kysyntää rakentamisen on unprofesional kanssa valmiudet kehittää, takeet, johdon rakentamisen prosessiteollisuuden kokonaisvaltaisesti ja jossa keskitytään erityisesti kunkin erikoisuuksia tarjotaan .

Opiskelijat, jotka täyttävät akateemiset vaatimukset, jotka suorittavat ohjelman menestyksellisesti saavat latitulación of Master Integral Construction Management (Major Urban Management, Arvostukset ja oikeudellinen osaamiskeskus) La Salle - Ramon Llull yliopisto.... [-]


Maisteri kestävyyteen ja energiatehokkuuteen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2019 Espanja Barcelona

Master Integral Construction Management - Specialty Kestävyys ja energiatehokkuus tarjoukset erikoistunut arkkitehtuurilla kestävä, ympäristöystävällinen ja integroi tilat energiatehokkuus järjestelmien suunnitteluun koulutusta. [+]

Master Integral Construction Management - Specialty Kestävyys ja energiatehokkuus Se tarjoaa erikoistunut arkkitehtuurin ja kaupunkien kestävä, ympäristöystävällinen ja integroi tilat energiatehokkuus järjestelmien suunnitteluun koulutusta.

Tänään, yhteiskunta vaatii kestävän kasvun malli, jossa kunnioitetaan ympäristöä ja ihmisten hyvinvointi on tosiasia. Yleinen tietoisuus ja uusia oikeudellisia kehyksiä kuten voimaantulo teknisen Building Code (CTE), ovat tarpeen, mutta ei riitä.

Vuodesta 1998, jossa alusta Master Control Building ja kestävän Architecture (MCEAS), La Salle on sitoutunut ammattilaisten koulutusta olennaista kehittämisessä alueen ja yhteiskunnan aloilta. Tämän isäntä se vastaa kysyntää markkinoilla ammattiprofiilien pystyy tarjoamaan arkkitehtonisia ratkaisuja, jotka sisältävät tehokkaiden energiajärjestelmien.... [-]


Maisteri korkean suorituskyvyn Web-ohjelmointi

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2019 Espanja Barcelona

Master Web-ohjelmointi High Performance (MPWAR) tarjoaa vankan taustan ohjelmointi ja web-teknologioiden, antaa opiskelijoille mahdollisuuden saada tarvittavia taitoja liittyä välittömästi mille tahansa yritykselle, jolla on asema Internetissä. [+]

Joka päivä enemmän, tärkeimmät yritykset ovat paremmat Internetissä ja tarvitsevat kehittäjiä ja pätevää henkilöstöä, joka kykenee ymmärtämään, kehittää ja ylläpitää web-ohjelmisto. Master Web-ohjelmointi High Performance (MPWAR) Se tarjoaa vankan taustan ohjelmointi ja web-teknologioiden, antaa opiskelijoille mahdollisuuden saada tarvittavia taitoja liittyä välittömästi mille tahansa yritykselle, jolla on asema Internetissä. Lisäksi isäntä on suunnattu valmentaa opiskelijoita ymmärtämään toimintaa ja web rakenne suuryritysten ja kehittää ohjelmistoja (korkean suorituskyvyn) käyttäen sen tekniikkaa. Monien muiden tietoon, opiskelijat jättävät koulun taitoja sertifioinnin tasolla sekä PHP ja MySQL.... [-]


Maisteriksi opettajankoulutuksessa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2019 Espanja Barcelona

Maisterin tutkinto opettajankoulutuksessa päätavoitteena on valmistaa opiskelijoille päteviä ammattilaisia ​​alalla pedagogiikan ja didaktiikan, jotta he voivat harjoitella suss kilpailijan hana opetus toimii tilanteessa, jossa monimuotoisuus ja voidaan olettaa omia aprenedizaje kohteeseen koko työelämän. [+]

Ylempi opettajankoulutuksessa päätavoitteena on valmistaa opiskelijoille päteviä ammattilaisia ​​alalla pedagogiikan ja didaktiikan, jotta he voivat harjoitella suss kilpailijan hana opetus toimii tilanteessa, jossa monimuotoisuus ja voidaan olettaa omia aprenedizaje koko työelämän. Maisterin tutkinto opettajankoulutuslaitos valtuuttaa opettajankoulutus tarvitaan Ordren ECI / 3858/2007 27. joulukuuta, joka antaa oikeuden ammatin harjoittamiseen professori Secondary Education ja Baccalaureate Ammattikoulutus ja koulutus kielet

Mitä valmistautua?

Tämä maisterin tutkinto on välttämätöntä olla opettaja missään julkisessa koulussa tai yhdenmukaistetun sekä ESO ja ylioppilastutkinto ja ammatillisen koulutuksen vaatimus.... [-]


Maisteriksi rakennesuunnittelussa ja laskenta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2019 Espanja Barcelona

Master Integral Construction Management - Specialty suunnittelu ja rakenne- laskeminen (MGICE) keskittyy tutkimukseen rakenneanalyysimenetelmiä ja sen soveltaminen projektin suunnittelu, järjestäminen ja ylläpito. [+]

Master Integral Construction Management - Specialty suunnittelu ja rakenne- laskeminen (MGICE) Se keskittyy tutkimukseen rakenneanalyysimenetelmiä ja sen soveltaminen projektin suunnittelu, järjestäminen ja ylläpito.

Tällä hetkellä rakenteet yhtä suuri tai suurempi merkitys kuin perinteisiä, jotka ovat yleisimmin istutettu meidän rakenteissa ilmenee. Joten teknikot on jatkuvasti ajan tasalla ja pitäisi jopa olla erityisiä ammattilainen akkreditointi, yhä kysynnän taso, mukaan teollisuuden vaatimukset.

Elementti-, väliaikainen, tilarakennetta tutkitaan, jne Kaikki erittäin monimutkainen, mutta yhä yleisempää työympäristöön. Lisäksi tärkeyttä projektinhallinnan on yhä tärkeämpää saavuttaa joitakin projekteja ja toteuttamista tarkinta ja kustannusrakenteita. Monimutkainen tutkimus taloushallinnon ja kestävyys nämä tekijät tekevät meistä löydä lisää elinkelpoisia tyyppejä ja rakenteita mukauttaa aikamme. ... [-]


Maisteriksi sisustusarkkitehtuurin. kaupalliset, julkiset ja yksityiset tilat

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2019 Espanja Barcelona

Master sisustusarkkitehtuurin. kaupalliset, julkiset ja yksityiset tilat (MGICI) tutkimukset ja analyysit kehittyvien sosiaalisia ja kulttuurisia arvoja, jotka ovat tällä perusteiden täytäntöönpanon sisustusarkkitehtuurin jonka tieteenaloja artikuloitu ergonomia, ekologia, taloustiede, sosiologia, ja sen vaikutus projektin prosessia. [+]

Kysyntä että alan ammattilaisten erikoistunut hankkeiden suunnittelussa yhdistyvät tekniikan ja taiteen. Laatu toteutus on yhä tärkeämpää teoksia kerran ja optimaalisia ratkaisuja, sen on vastattava tätä tekijää alkuperäisestä käsitys idean.

On tarpeen käytännössä soveltaa keskeiset suunnittelu kehittää sekä kaupallista tilaa kuin yksityisellä.

Herkkyys suunniteltaessa erilaisia ​​ratkaisuja, lisätään osaamista ja eri materiaaleista, joita voidaan käyttää, on välittäjänä tieteen, taiteen, kulttuurin, tuotannon ja kulutuksen, välttämättömiä nyky-yhteiskunnassa sekä ajoneuvo, joka määrittää laatua ja kestävyyttä lopputuotteisiin.... [-]


Maisteriksi tietoliikennetekniikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2019 Espanja Barcelona

Master Telecommunications Engineering (MET) vastaa kysyntää asiantuntijoita televiestinnän suunnittelu ja hallinta, kuten sisällä tarvitaan alan yritysten ICT, koulutus asiantuntijoita, jotka voivat osallistua kehityshankkeisiin, tutkimus, tietämyksen ja innovaatioiden (R + D + I). Tutkinnon MET on ammattilaisia, joilla on laaja ja vankka koulutus, joka valmistaa heitä johtaa ja hoitaa viraston kaikissa vaiheissa elinkaaren järjestelmien, sovelluksia ja tuotteita, jotka ratkaisevat ongelmia tahansa ICT soveltaen heidän tieteellistä tietoa ja menetelmiä ja tekniikoita suunnittelu. [+]

Master Tietoliikennetekniikka (MET) vastaa kysyntää asiantuntijoita televiestinnän suunnittelu ja hallinta, kuten sisällä tarvitaan alan yritysten ICT, koulutus asiantuntijoita, jotka voivat osallistua kehityshankkeisiin, tutkimus, tietämyksen siirto ja innovaatio (R + D + I). Tutkinnon MET on ammattilaisia, joilla on laaja ja vankka koulutus, joka valmistaa heitä johtaa ja hoitaa viraston kaikissa vaiheissa elinkaaren järjestelmien, sovelluksia ja tuotteita, jotka ratkaisevat ongelmia tahansa ICT soveltaen heidän tieteellistä tietoa ja menetelmiä ja tekniikoita suunnittelu. MET kokoontuu ammattitaidon hankkimiseen valtuudet nauttiman nykyisen informaatiotekniikan, joka mahdollistaa vapaan ammatin harjoittamista, tunnustettu Espanjassa ja ulkomailla.... [-]


Maisteri kunnostamista perinnön

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2019 Espanja Barcelona

Yliopisto Kuntoutus Master ja Heritage Restoration (MGICR) kouluttaa ammattilaisia ​​alalla kunnostamista korkeatasoinen teoreettinen ja käytännön tietoa näkökohtia diagnoosi, väliintulotekniikoiden tai tietoa vammojen kohdetta rakentaminen perinteisissä järjestelmissä. [+]

Master kuntoutus ja palauttaminen Heritage (MGICR) ammattilaiset alan kunnostamista korkeatasoinen teoreettinen ja käytännön tietoa näkökohtia diagnoosi, väliintulotekniikoiden tai tietoa vammojen rakentava elementtejä perinteisestä järjestelmien muodossa.

Ohjelmalla vastataan myös nykyistä kysyntää rakentamisen olla ammatillinen kyky kehittää, takeet, johdon rakentamisen prosessiteollisuuden kokonaisvaltaisesti ja jossa keskitytään erityisesti kunkin niiden erikoisuuksia tarjous.

Master on 4. paras Espanjassa Real State Management sektorin mukaan Eduniversal Ranking.

Mitä valmistautua? Train ammattilaiset alan kunnostamista ammattilaisille korkeatasoinen teoreettinen tieto - käytännön näkökohtia diagnoosi, väliintulotekniikoiden, tietoa vammojen rakentava elementtejä perinteisestä järjestelmien: enimmäismäärät (keraaminen , puu, betoni, aluminaattisementti, teräs) pystyelementtejä ja perustukset. Muodossa lainsäädäntö- ja hallinnolliset näkökohdat intervention perinnerakennukset ja tietoisuutta arvoista suojelukohteeksi. Joille se voi koskea? ... [-]

Maisteri multimedian luomiseen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2019 Espanja Barcelona

Master Multimedia Creation (MCM) keskittyy kolmeen tieteenaloilla: Transmedia (Narativa, Serious Games ja pelillistäminen), vuorovaikutus (HCI, vapaat ihmiset-esineet) ja viihde (takilassa motion capture). opiskelijalle tietoa tarvitaan luomaan multimediaprojektia näistä näkökulmista tarjotaan. [+]

Master in Multimedia Creation (MCM) Siinä keskitytään kolmeen tieteenaloilla: Transmedia (Narativa, Serious Games ja pelillistäminen), vuorovaikutus (HCI, vapaat ihmiset-esineet) ja viihde (takilassa motion capture). opiskelijalle tietoa tarvitaan luomaan multimediaprojektia näistä näkökulmista tarjotaan.

Asiantuntijat Tittelit:

transmedia animaatio vuorovaikutus Teknologiat MCM

Teknologia on keskellä multimedian luomisen. Sovellukset, interaktiivinen asennukset, sensorit, luonnollinen vuorovaikutus ... Vuonna MCM ideat käsitetään ja toteutunut tavalla, joka on sopivin luoda ikimuistoinen kokemus.

Metodologia

MCM perustuu filosofia "Kokemuksellinen Multimedia" ja "tekemällä oppiminen", eli opit kuin käytäntöihin tehdään. Kaikki kurssit perustuvat toteuttaa hankkeita, jotka toteutetaan käytännössä hankittuja.... [-]


Maisteri projektinhallinnan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2019 Espanja Barcelona

Maisterin tutkinto Project Management vastaa tarpeeseen kouluttaa ammattilaisille quecoordinen projekteja, projektipäälliköt, joilla on vankka ja syvä tuntemus modernin hallinnan tekniikoita. [+]

Perinteisesti hankkeet on hoidettu ilman erityisiä tekniikoita ja asianmukaisilla menetelmillä ympäristössä, jossa hän saavutti aseman, Projektipäällikkö / projektijohtaja sattumalta ja ilman kunnollista valmistelua, ikään kuin "vahingossa ammatti" kysymyksessä.

Ylempi Project Management Se vastaa tarpeeseen kouluttaa ammattilaisille quecoordinen projekteja, projektipäälliköt, joilla on vankka ja syvä tuntemus modernin hallinnan tekniikoita.

Yli 2800 alumni vuodesta 1999 tukea koulutusta välittänyt Management Project La Salle URL.

Miksi tutkimus hankkeet La Salle Campus Barcelona? La Salle - URL on ensimmäinen yliopisto Espanjassa ja kolmas Euroopassa vastaanottamaan akkreditointi GAC (Global Accreditation keskus) PMI (Project Management Institute). La Salle on akkreditoitu Rekisteröity Education Provider (REP) PMI. Opiskelijat, jotka täyttävät akateemiset vaatimukset saavat myös otsikko maisteri Project Management tunnustettu Euroopan korkeakoulutusalueen (Bologna). Suoritettuaan ohjelman, maistereiden saada tarvittavat luottoja tenttiin projektipäällikkö Professional (PMP), jonka antaa PMI. Ohjelma sisältää erityiskoulutusta jonka tavoitteena on valmistella PMP tentti koostuu: PMP verkkokurssi (saatavilla vuoden valmistumisen jälkeen master), ja pääsy PMP tentti simulaattori (käytettävissä aikana 4 kuukautta). Tieto siitä, että opiskelijat saavat koko ohjelman osa PMBoK Project Management Institute (PMI) ja toimia perustana kansainväliselle sertifikaatit PMP (Project Management Professional) ja CAPM (Certified Associate Project Management). Mitä valmistautua? Varmista tietoisuutta koko prosessin aktiivisuuden projektinhallinnan: asetetaan tavoitteet, yleisesti hyväksytty saavutus menettelyjä, muuttuva ympäristö hallintaan liittyvät toimet, erityispiirteet projektien yhteydessä, kaikkien tulosten odotetaan suorituskyky tällaisen toiminnan jne Tarjoavat puitteet, jossa jokainen opiskelija / a voi erikoistua alalla projektinhallinnan. Nykyisillä menetelmillä, tekniikoita ja välineitä hallita projekteja mukaisesti ehtoja ja kustannuksia, huolehtien hankkeen laatu ja lopputuotteen. Analysoi yksityiskohtaisesti edellytykset hankkeen: ajan, kustannusten, resurssien, laadun valvonta ja hallinta ja integrointi määrittelemään... [-]

Maisteri teknologian hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2019 Espanja Barcelona

Master in Management of Technology kouluttaa ammattilaisia ​​tiedonhallinnan ja hallinta tietotekniikan kanssa keskitytään erityisesti juuri digitointia ja muut toiminnalliset profiilit, jotka haluavat laajentaa johtamistaitoja näillä aloilla. [+]

Master in Management of Information Technology ammattimaisesti suunta ja hallinta tietotekniikan kanssa keskitytään erityisesti juuri digitointia ja muut toiminnalliset profiilit, jotka haluavat laajentaa johtamistaitoja näillä aloilla. Kuten lisätä sen määrää tiedot ja välineet tiedonannossaan, kysyntä ammattilaisten hoitaa alan yrityksille, ja siksi tarvetta kouluttaa akateemisesti jotta yhtiölle digitaalinen strategia yrityksesi .

Nämä ammattilaiset pystyvät hallitsemaan teknologiaa alle liiketoiminnan perusteet ovat ne, anglosaksisissa maissa nimeltään "tecnomanagers". Ammattilaiset huolimatta vankka tekninen tietämys, ovat molemmat johtajat kykenevät tiimeistä, neuvotella toimittajien, hallita projekteja, perustella investointi, jonka yrityksen tapauksessa myynti sekä sisäisesti että ulkoisesti palvelut sekä monia muita tehtäviä, jotka te profiilit puhtaasti tekninen eivät aina pysty suorittamaan tehokkaasti.... [-]


Master automaattinen, automaatio ja robotiikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2019 Espanja Barcelona

Master Automaattinen ohjaus, automaatio ja robotiikka nostaa tarvittavaa koulutusta aloilla Automation, Home Automation ja robotiikka teollisuuden ammattilaisille on tietoa ja työkaluja tarpeen suunnitella, toteuttaa ja valvoa hankkeita alan nykyisen kehittyneen teknologian. [+]

Master Automaattinen ohjaus, automaatio ja robotiikka nostaa tarvittavaa koulutusta aloilla Automation, Home Automation ja robotiikka teollisuuden ammattilaisille on tietoa ja työkaluja tarpeen suunnitella, toteuttaa ja valvoa hankkeita alan nykyisen kehittyneen teknologian. On portti tarvittavat todistukset aloilla automaation teollisuus- ja asuinrakennusten. Ohjelma on suunnattu tieto keskeisten prosessien sektori Autonomiset järjestelmät, kuten Automation, Home Automation ja Robotics.

Master innovatiivinen Euroopan tasolla, sillä se yhdistää teollisen automatisoinnin ja asuntojen korostaa myös tehokasta ohjelmointia ja innovaatio asennettujen järjestelmien. Opettanut ammattilaiset todistettu asiantuntemus ja arvostus alan, joista ENCO, OPERTEK (Exclusive jakelija General Electric), MatrikonOPC, Lonworks tai Espanjan Association of Robotics.) Se on räätälöity nykyistä ammatillista alan tarpeisiin ja täydentää kaikkia ammatti suuntautunut ammatillisen koulutuksen alalla. Siihen liittyy tarvittava ja riittävä plus opiskelijoille, jotka haluavat liittyä alan. hyvin käytännöllinen Master jaettu kolmeen kurssit Diplomi joka voidaan ottaa erikseen. Mitä valmistautua? ... [-]

Master Big Data

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 lukukautta September 2019 Espanja Barcelona

Master Big Data antavat sinulle tietoa Cloud Computing ja suunnittelupalveluja. Saat myös löytää paras tapa suunnitella skaalautuvia ICT-infrastruktuurin kapasiteetiltaan hankintaan ja varastointiin. Huomaat käytäntöjä taiteen työkaluja. [+]

Master Big Data Sen tavoitteena on kouluttaa opiskelijoita hoidossa suuria tietomääriä, sekä teknologisesta näkökulmasta ja siitä näkökulmasta tietojen analysointi.

Nykyään Big Data käsite edellyttää ammattilaisia, jotka hallitsevat uusinta teknologiaa keskittyi varastointiin, painottaen erityisesti datakeskusinfrastruktuurin (datakeskuksia) sekä uusien tekniikoiden käyttöä integroitu yritys.

Vuodesta näkökulmasta tietojenkäsittelyn, enemmän ja enemmän ammattilaisia ​​pystyy analysoimaan kaikki nämä tiedot ja saat joka on enemmän merkitystä yrityksiltä vaaditaan. Tämäntyyppinen profiilin kutsutaan tieteellistä tietoa (data tiedemies), on yksi pyydetään tulevaisuudessa, varsinkin kun otetaan huomioon, että elämme maailmassa, jossa mikä tahansa järjestelmä tai laite (sosiaaliset verkostot, mobiilisovelluksia ...) jatkuvasti kerää valtavasti dataa analysoidaan.... [-]


Master digitaalisen markkinoinnin

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2019 Espanja Barcelona

Master Digital Marketing (MMD) kouluttaa ammattilaisia ​​voidakseen suorittaa digitaalisen markkinoinnin osastot, paitsi tekninen tai taktisella tasolla yleisesti tapahtuu, vaan globaalista näkökulmasta ja strateginen johtaminen. [+]

Tällä hetkellä digitaalinen markkinointi on tullut monille yrityksille varteenotettava vaihtoehto kalliille offline mainonnan, myös tarjoamalla viestintävälineitä kanssa käytävässä keskustelussa elcliente / kuluttajan / käyttäjän on välttämätöntä.

Tässä yhteydessä sosiaalisia verkostoja myös olla merkitystä, tulossa uusi kanava, jossa innovaatio ja muutos kehittyvät nopeammin, saamassa precipitously tärkeä sija markkinoinnin strategiat yritysten, tulossa keskikanava, strateginen ei vain viestintää, mutta myös kaupallinen tutkimus, suhdetoiminta, asiakaspalveluun ja brändin asemointi.

Master Digital Marketing (MMD) junat ammattilaisten pystyä suorittamaan digitaalisen markkinoinnin osastot, paitsi tekninen tai taktisella tasolla yleisesti tapahtuu, vaan globaalista näkökulmasta ja strateginen johtaminen.... [-]


Master in mobiililiiketoiminta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2019 Espanja Barcelona

Master Mobile Business tarjoaa täydellisen kuvan kaikilla aloilla mukana Mobile liiketoimintaa erityistä huomiota osaan Management, jotta opiskelijat voivat yrittäjän ja / tai ajaa yrityksiä tai liiketoiminta-alueiden Mobile, käynnissä teknologian osasto Mobile tai suorittaa business intelligence neuvonta Mobile. [+]

Älypuhelimet ovat tullut välttämätön osa jokapäiväistä elämää, siihen pisteeseen, että ovat täysin muuttaneet tapoja.

Mikä alkoi viestintävälineenä nykyisin käytetty vähäisessä tapauksissa puhua sen läpi, kun taas suurimman osan ajasta käytetään katsoa televisiota, kauppa, katsella videoita, käyttää sovelluksia, pelata pelejä, etsiä tietoa jne, ja siksi Mobile teollisuus on tullut yksi nopeimmin kasvavat globaalit markkinat.

Kehitys langattoman tekniikan on johtanut vallankumouksellinen muutos markkinointi ja liiketoiminnan ja sen seurauksena, on luonut tarpeen ammattitaitoisen työvoiman Mobile Business ammattilaisia.

Kaikki yritykset, jotka mobiiliteknologia tullut olennainen osa strategiaa hyötyvät mahdollisuuden vuorovaikutuksessa uusi kuluttaja, joka on pysyvästi kytketty. Siksi tarvitaan mainonta sisältää mobiili ja integroitujen rajat median ja eri ostaa polkuja, jotka sallivat tavoittaa nykyisille asiakkaille tehokkaammin, missä ja milloin tahansa, kampanjoi poliittisten suurempi osallistuminen heidän puoleltaan.... [-]


Master ketteriä menetelmiä

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2019 Espanja Barcelona

Master Agile-menetelmät (MMA) tarjoaa opiskelijoille työkaluja kehittää ja -taitojen käytön ketterien menetelmien ja oppia uusia tekniikoita innovaation, konseptointi ja nopea säätö tuotteen markkinoille kuin Lean Startup [+]

Ketterät menetelmät ovat nousseet vaihtoehtona perinteisiin tuotehallinnan / projekti, tiimityö ja tekniikan. Applied, säännöllisesti, joukon parhaita käytäntöjä, jotka tukevat toisiaan edistää ryhmätyötä joustavasti muuttaa ja saada parhaan mahdollisen tuloksen projektissa.

Ketterät menetelmät ovat erityisen hyödyllisiä ratkaista tilanteita, joissa se ei ole antaa asiakkaalle mitä he tarvitsevat, kun toimitukset ovat liian pitkänomainen, kustannukset nousta huimasti tai laatu ei ole tyydyttävä, kun vaste on tarpeen ennen kilpailua kun moraali on alhainen laitteet ja suuri vaihtuvuus, tarvittaessa järjestelmällisesti tunnistamaan ja osoite tehottomuutta tai jos haluat työskennellä käyttäen erikoistunut tuotekehitysprosessia.... [-]


Master käyttökokemuksen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2019 Espanja Barcelona

Alalla käyttökokemuksen, saatavuutta ja käytettävyyttä on kasvattanut merkitystään viime vuosina, koska suuri evoluution loikkia tuotteita. Käyttäjä-laite suhde kehittyy jatkuvasti ja kehittää yritystä etsivät uusia tyylejä vuorovaikutuksen yllättää ja fidelicen sen käyttäjille. [+]

Alalla käyttökokemuksen, saatavuutta ja käytettävyyttä on kasvattanut merkitystään viime vuosina, koska suuri evoluution loikkia tuotteita. Käyttäjä-laite suhde kehittyy jatkuvasti ja kehittää yritystä etsivät uusia tyylejä vuorovaikutuksen yllättää ja fidelicen sen käyttäjille.

Saavuttaa tyydyttävä käyttökokemuksen teknistä laatua tuote ei riitä. Tekijöitä, jotka motivoivat ja tyydyttää käyttäjät usein riippuvaisia ​​emotionaalinen, esteettiset tai toiminnalliset näkökohdat, jotka voivat olla vaikea havaita ja erehdyksen.

molemmat Master UX (käyttökokemus) kuten Graduate UX jonka päätavoitteena on muodostaa useita profiileja Kysytyimpien kehitystä avoimia työpaikkoja alan: "UX johtaja", "Team Leader in UX", "Interaction Designer", "UI / UX Designer" "Arkkitehti Designer", "UX konsultti" tai "User Experience kehittäjä". Tästä syystä tarjottavan koulutuksen on täysin professionalized ja keskittyi todellinen projekteja asiakkaille.... [-]


Masters ajattelun ja luovuuden

Opetus kampuksella Osa-aikainen September 2019 Espanja Barcelona

Tämä master esitellään nykyajan ajatus korkealaatuisia ansiosta valintaan opettavia. [+]

Tämä master esitellään nykyajan ajatus korkealaatuisia ansiosta valintaan opettavia.

Tarkoitettu erityisesti - mutta ei pelkästään nämä-ihmiset tieteellisen tai teknisen koulutuksen, kehittää harkittuja ja luovaa kykyä.

Master esitettiin, ennen kaikkea iloa ja henkilökohtainen koulutus, mutta joka on puolestaan ​​edistää ammattitaitoa ja eri liiketoimintavastuita.

Kautta conocimeinto avainkohtia filosofian, kirjallisuuden ja taiteen, saat käyttää kieltä sopivampi froma, on enemmän ideoita ja mielikuvitus, ja on enemmän elementtejä ratkaista konflikteja ja hallita joukkueita.

60 ov Masters tutkinto Ramon Llull University Mahdollisuus saada virkamiehen maisteriksi varten Persones jotka ovat kiinnostuneita PhD myöhemmin. Mitä valmistautua? Rikastuttaa harkittuja ja luova kapasiteetti Hankinta käsitekehyksiä ja terminologiaa päästäkseen teksteihin suuria ajattelijoita. Opi nostaa ja ajatella tärkeimpiä kysymyksiä henkilökohtaisen ja kollektiivisen elämän. ymmärtää paremmin taustalla ihmissuhteiden ja näin on enemmän valtaa ajaa heidät. Kiinnitä huomiota kielen ja sen kehystäjän kapasiteettia. Joille se voi koskea? ... [-]

Masters in sähköisen kaupankäynnin

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2019 Espanja Barcelona

Masters in e-Commerce kouluttaa ammattilaisia ​​voidakseen tehdä analyysin markkinatietojen ja yhtiön strateginen voimavara, avain täytäntöönpanoa ja suunnan kanavan digitaalisen myynnin ja näin ollen kilpailukyvyn ylläpitämiseksi ja eriyttäminen yritys. [+]

Masters in sähköistä kaupankäyntiä junat ammattilaisten pystyä tekemään analyysin markkinatiedon ja yhtiön strateginen voimavara, avain täytäntöönpanoa ja suunnan kanavan digitaalisen myynnin ja näin ollen kilpailukyvyn ylläpitämiseksi ja erilaistumista yhtiön .

Masters in sähköistä kaupankäyntiä (MECOM) on innovatiivinen ohjelma ja päivitetään sopivat markkinoiden vaatimuksiin, jossa yhdistyvät syvällinen tekniikoita digitaalinen markkinointi ja sähköinen kaupankäynti, jossa tekniikoita Management tarvitaan tietyn liiketoimintayksikön strateginen.

Tämä coniderado 4. paras Masters Espanjassa sähköisen liiketoiminnan alalla, mukaan Eduniversal Ranking.... [-]


Masters in Tietoverkkojen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2019 Espanja Barcelona

Master Tietoverkkojen (MCS) luotu tavoitteena on vastata tähän liiketoimintaa tarpeeseen ja juna asiantuntijoiden tietoturvallisuutta ja viestintätekniikkaa. [+]

Kasvava huoli tietoverkkojen on tosiasia ja yhä useammat yritykset. Vuonna 2014 yritysten määrä, jotka ovat sijoittaneet suojattu cyberthreats on kasvanut 33%, ja vain Espanjassa se vie 20000 ammattilaisia ​​omistettu tälle tieteen ja heidän viestinsä eivät kuulu koulutuksen puute ja erikoistumisen.

Mukaan useita raportteja, työmarkkinat turvallisuusympäristön odotetaan kasvavan eksponentiaalisesti tulevina vuosina.

Selonteon mukaan varsinaiselle Security 2014 Cisco, ettei lähes miljoona tietokoneisiin asiantuntijaa maailmanlaajuisesti turvallisuus on vaikuttavat organisaatioiden kyky seurata ja turvalliset verkot, kun taas heikkouksia ja uhkia yleensä saavuttaneet korkeimmat vuodesta 2000.... [-]


Master sosiaalisen median brändäys & strategia

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2019 Espanja Barcelona

Master Social Media Branding & Strategia on yksi ensimmäisistä ohjelmista Espanjassa ja Euroopassa suunnattu ammattilaisille ja tulevia ammattilaisia, liikemiehiä ja yrittäjiä, jotka täytyy hallita ja luoda maine tuotemerkin Internetissä ja sosiaalisia verkostoja ammattimaisesti. [+]

Oppiminen hallita tuotemerkin maine sosiaalisessa mediassa, verkkoyhteisöissä ja internet on välttämätöntä menestyksellisen liiketoiminnan projekteja. On osoitettu, että merkki ei sijaitse Internetissä tai kielteisen kuvan, vaikuttaa suoraan myynnin ja näin liiketoimintaa.

Master in Social Media Branding & strategia Se on yksi ensimmäisistä ohjelmista Espanjassa ja Euroopassa suunnattu ammattilaisille ja tulevia ammattilaisia, liikemiehiä ja yrittäjiä, jotka täytyy hallita ja luoda maine tuotemerkin Internetissä ja sosiaalisia verkostoja ammattimaisesti.

Mitä valmistautua? Antaa opiskelijoille tietoa ja menetelmiä, jotta se voi laatia ja suunnitella strategia merkkituotteiden sosiaalinen verkkoyhteisö. Mahdollisuus luoda suunnitella ja toteuttaa online brändin asiaa sisältöä yleisönsä. Oppia kirjoittamaan ja luoda sisältöä sosiaalisia verkostoja, joissa keskitytään selvästi liiketoiminnan tuloksiin. Reippailla brändin viestintää läpi suhdetoiminta (Social Media Management) ja mainonta (Social Media Marketing) osoitetun meidän yleisölle ja erityisesti online-vaikuttajia. Opi seurata ja valvoa, mitä on sanottu yrityksen ja kilpailu analysoida tietoa ja ehdottaa strategioita ja toimenpiteitä. Online lomake hallinta projekteja käyttäen tekniikoita, kuten AGILE projektinhallinnan ja henkilökohtainen ja yksilöllinen valmentaja. Joille se voi koskea? ... [-]

Masters suunnittelu ja ohjelmointi sovelluksia

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Espanja Barcelona

Master suunnittelu ja ohjelmointi sovellukset syntynyt vastaamaan haasteisiin ja ammatilliset tarpeet alan matkaviestinnän, ja tekee sen päässä kolminkertainen näkökohta. [+]

Masters in Design ja ohjelmointi sovellukset syntynyt vastaamaan haasteisiin ja ammatilliset tarpeet alan matkaviestinnän, ja tekee kolme näkökohtaa:

Kehittäminen front-end web-alustan 3x3 plus käyttäjäkeskeisen suunnittelun. Konfiguraationhallinta ja back-end tukevan infrastruktuurin tarpeita App. Liiketoiminnan tuntemusta ja ketterä projektinhallinnan, joka sisältää des jakelun sovellukset, edistämällä ja markkinoinnin strategiat, sekä analyysi ja hyödyntäminen. Saat kattavan koulutuksen moniarvoisia profiilien luomisen edessä ja takana päät arvostivat nykyinen kehitysyhtiöt sovellukset. Voit kehittää ratkaisuja pisimmällä ja vaati tänään (Android, iOS, Windows Phone ja web-alustan) mobiilialustoille. Sinut valmis työskentelemään yksi niistä aloista, joilla on eniten työmahdollisuuksia ja tulevaisuuden projektio aikaa ja työvoimaa miehittää paljon toivottu ja vaikea täyttää nykyisessä kehittämisyhtiöt sovellukset. Mitä valmistautua? ... [-]

Masters teknologiakonsultointi ABAP

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2019 Espanja Barcelona

Tavoitteena Tämän ohjelman tavoitteena on saada sertifiointi SAP ABAP Workbench, joka helpottaa sisällyttäminen analysointi ja ohjelmointi joukkueita läsnä kaikissa SAP hankkeita. [+]

Tavoitteena Tämän ohjelman tavoitteena on saada sertifiointi SAP ABAP Workbench, joka helpottaa sisällyttäminen analysointi ja ohjelmointi joukkueita läsnä kaikissa SAP hankkeita. Asia tutkimuksissa koulutuksen aikana ABAP ja yleistä tietämystä SAP toiminnallinen ja tekninen puoli, jotta opiskelijat integraation ammattitoimintaa ottaa paikkoja konsultit tietoisena analysointi ja ohjelmointi sellaisessa ympäristössä, jossa on olemassa suuri kysyntä sertifioituja ammattilaisia.

La Salle Campus Barcelona on saanut SAP Education Partner Award 2012 palkinnon SAP tunnustuksena ohjelmien laatua tällä alalla.

• Certification ABAP. Master sisältää valmistelu ja tarkastus on ABAP Certification SAP toimitusta, jos vastaavat testit kulkea. Se sisältää myös uusia teknologisia arkkitehtuuria SAP-moduulit perustuvat Internet ja Web, ja integrointi olemassa oleviin järjestelmiin.... [-]


Master toimitusketjun hallinnan ja teknologian

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2019 Espanja Barcelona

Master Supply Chain Management ja Teknologia tarjoaa vastaukset näihin ja moniin muihin nykyisiin tarpeisiin, koska se on suunniteltu erityisesti luoda ammattimaisia ​​johtajat, jotka pystyvät hallitsemaan toimitusketjua antaa selkeitä kilpailuetu niiden yritysten. [+]

talouden globalisaatio ja kansainvälinen avoimuus, jatkuva teknologinen kehitys, räjähdysmäinen kehitys sähköisen kaupankäynnin, kysynnän vaihtelu, jne. Tämä on ympäristö, jossa yritykset toimivat tänään ja tämä on haaste he kohtaavat päivittäin toimitusketjujaan yhä monimutkaisempia ja vaikea hallita.

Joustavuus ja sopeutumiskyky, hallintaa uuden tekniikan, rajat liike visio, kansainvälinen lähestymistapa, hallintaa e-logistiikka, reagointikykyä, kapasiteetti yksinkertaistaminen jne Kaikki tämä ja paljon muuta, mitä odotetaan ammattilaisia, jotka hoitaa toimitusketjun edellä ympäristössä.

Master in Supply Chain Management and Technology Vastaukset näihin ja moniin muihin nykyisiin tarpeisiin, koska se on suunniteltu erityisesti luoda ammattimaisia ​​johtajat, jotka pystyvät hallitsemaan toimitusketjua antaa selkeitä kilpailuetu niiden yritysten.... [-]


MA toiminnallinen konsultointi mahla

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2019 Espanja Barcelona

Tavoitteena on kouluttaa konsultteja SAP ratkaisuja. Tehdä perusmallia moduulit SAP tutkitaan: FI, CO, MM, SD, PP ja HR ja täynnä kyseessä istutus suoritetaan yrityksessä mittakaavassa. Markkinat vaativat yhä useammin, asiantuntijat ovat sertifioitu SAP. Master sisältää valmistelu ja tarkastus varten FIN Certification SAP. [+]

Viime vuosina SAP on vahvistettu merkittävä toimittajana ohjelmistojen tiedonhallinnan liittyviä liiketoimintaprosesseja suurten ja keskisuurten yritysten johtaja. La Salle, tietoinen tarpeesta tarjota SAP konsultteja työmarkkinoille, antaa tälle Master 10 vuotta, päivittää sisältöä tarpeita yritysten käyttöön SAP.

Tavoitteena on kouluttaa konsultteja SAP ratkaisuja. Tehdä perusmallia moduulit SAP tutkitaan: FI, CO, MM, SD, PP ja HR ja täynnä kyseessä istutus suoritetaan yrityksessä mittakaavassa. Markkinat vaativat yhä useammin, asiantuntijat ovat sertifioitu SAP. Master sisältää valmistelu ja tarkastus varten FIN Certification SAP.

La Salle Campus Barcelona Hän on saanut SAP Education Partner Award 2012 palkinnon SAP tunnustuksena ohjelmien laatua tällä alalla.... [-]


Tutkinto kaupunkien hallinnan suunnittelu

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Espanja Barcelona

Graduate Certificate Urban ja Planning Management (PGU) tarjoaa mahdollisuuden syventää teorioiden ja tekniikoita aluesuunnittelun ja strategisen suunnittelun kestävän paikallisen ja alueellisen kehityksen ja mahdollistaa kaivaa syvemmälle valtion lainsäädäntöä ja olemassa olevia alueellisia aluesuunnittelua, kaupunkisuunnittelua , maankäytön ja kaupunkien kuria. [+]

Tutkinto Urban Management and Planning (PGU) Se tarjoaa mahdollisuuden syventää teorioiden ja tekniikoita aluesuunnittelun ja strategisen suunnittelun kestävän paikallisen ja alueellisen kehityksen ja voivat oppia lisää nykytilasta ja alueellista lainsäädäntöä maankäytön suunnittelu, kaupunkisuunnittelu, maankäyttö ja kaupunkien kuria.

Kaupunkialueiden hoitoon ja suunnitteluun, ja ennalta väistämätön prosessi kaupungistuminen ja rakentaminen tieteenalojen eivät vieraannuttaa syvällisiä muutoksia yhteiskunnan on käynnissä viime vuosina. Näiden alojen muodostavat alueelle ja myös jättää jälkensä yhteiskuntaan, kun kehittyvät sen kanssa. Onnistuneesti saavuttamiseksi laaja toimintakenttä, ammattilaisten on muodostunut erityisesti.... [-]


Valmistunut arkkitehtoninen akustiikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 5 kuukautta October 2018 Espanja Barcelona

Akustinen mukavuus tulee etualalle alalla lakeja ja asetuksia, sisältyvät ympäristö- valvontajärjestelmän ja rakentaminen sekä kannalta äänenlaatu tarkoitettujen sisustus tiloihin. [+]

Akustinen mukavuus tulee etualalle alalla lakeja ja asetuksia, sisältyvät ympäristö- valvontajärjestelmän ja rakentaminen sekä kannalta äänenlaatu tarkoitettujen sisustus tiloihin. moduuli huoneen akustiikka pureutuu eri alojen tieteellisestä, tekninen ja ammatillinen näkökulmasta. Moduuli äänieristystä ja melua moduuli täydellinen huoneakustiikka, joka tarjoaa tarvittavat välineet suorittaa täydellisen hanke arkkitehtuurin akustiikan työkaluja.

AUDIENCE

Tämä jatko-kurssi on suunnattu kaikille kiinnostuneille perusteella äänieristystä, kehittää projekteja, tunnistaa ongelmia, oikea patologiat ja mittaukset in situ todentaminen. Kaikille niille, jotka haluavat tietää lakeja käyttäytymistä äänen sisällä arkkitehtonisen tilan. Suunnitella sopiva akustinen hoito kunkin toiveiden mukaisesti, johtuvien ongelmien ratkaisemiseksi huono suunnittelu, oppia valitsemaan oikeat materiaalit ja osaa mitata akustisen laadun huoneen.... [-]


Valmistunut sisätilojen akustiikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 5 kuukautta October 2018 Espanja Barcelona

Graduate Environmental Acoustics valmistelee osallistujien suunnitella ja toteuttaa ratkaisuja torjumaan meluhaittoja. Miten hallita melua, mitata ja. Tutkimus lain melulta, säännöksiä ja määräyksiä ovat joitakin näkökohtia tarvitaan joka haluaa tulla asiantuntija Environmental Acoustics. [+]

Tämä jatko-kurssi puututaan melusaasteen (liikenteen melu, teollisuuden melu, melu ja tärinä toiminnan) ja tutkia sen luonnehdinta, mittaus-, ohjaus-, lainsäädäntö ja suunnitteluratkaisuja. Aikana käytännöt tositapauksista kehittyä alan mittauksista, simulaatioita tai akustista mallinnusta ja laboratorio mittauksiin. Kuten muualla MAAM kurssien opiskelijat saavat olla vankka perusta aiheesta käsitelty ohjataan ansiosta opettajien ja ryhmätyöskentely seuranta.

AUDIENCE

Tämä jatko-kurssi on suunnattu niille, jotka:

Kuten se syventää ja laajentaa tietämyksen ympäristön akustiikan ja meluntorjunnan. Wish hallitsemaan mittaus äänimerkkien ja tärinää. Haluatko oppia arvioimaan kunkin tilanteen ja ratkaista kriittisissä tapauksissa. Halusi saada täydellinen ja vahva perusta meluhaittojen hallinnassa ja nykytila ​​teorioita, jotka selittävät lakeja ja asetuksia, jotka mittaavat ja arvioida. Insinöörien tai vanhempi tekninen arkkitehtien ja / tai. Valmistuneet fysiikka, kemia ja ympäristö mm. Kokeneita ammattilaisia. ... [-]

Yliopisto master integroiduissa arkkitehtuuri projekti

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Espanja Barcelona

Master Integrated Arkkitehtisuunnittelu on yksivuotinen ohjelman tarjoamia Universitat Ramon Llull sisällä La Salle School of Architecture (ETSALS) Barcelonassa. [+]

Master Integrated Arkkitehtisuunnittelu on yksivuotinen ohjelman tarjoamia Universitat Ramon Llull sisällä La Salle School of Architecture (ETSALS) Barcelonassa.

Se on jälkeinen ammatillinen tutkinto on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat suorittaneet neljän vuoden perustutkintoa ammatillinen ohjelma arkkitehtuurin tai vastaava.

Tavoitteena ohjelma on tarjota kehittyneitä opiskelijoille tai nuorille ammattilaisille mahdollisuuden osallistua jatkokoulutukseen joka kannustaa kriittiseen ajatteluun yhteydessä arkkitehtonisen suunnittelun.

Integrointi sisällä arkkitehtonisen suunnittelun tuotantopanokset rakennuksen tekniikoita, ympäristön analyysi, kartoitus käytäntöjä, kehittyneet kaavio, esittäviä tekniikoita, yhteiskuntaoppi, teoreettinen spekulaatiota, käsitteellistää työkaluja ja niin edelleen, antaa ohjelma edistää innovointia kuria. Tietoinen tarpeesta maadoitettu kokeiluihin, arkkitehtoninen heteronomics edistää siten arkkitehtuuria, joka voidaan jakaa ja riidanalainen jotta jatkuvasti edetä uusille alueille. Ohjelmassa korostetaan yhtenäistä lähestymistapaa rakennussuunnitteluun ja tutkimusta, jolloin sitoutuminen suunnitella huippuosaamista, joka vaatii paitsi taitava manipulointi ohjelman ja muodon, mutta myös inspiraatiota laaja elin tietoa. Leikkauspiste aiheita ja jakopiirtojen luo matriisi, joka tarjoaa joustavan rakenteen sisältävät muita jatko-ohjelmien ja erikoiskurssien samoissa puitteissa, luottaen yhteistyötä asiantuntijoiden ja muiden ammattilaisten kuria. Erityisesti ohjelmalla pyritään: Tutustu arkkitehtisuunnittelu integroitu laaja elin tietoa Osoite arkkitehtoninen heteronomics keskeisenä tutkimuksen horisontti Osallistu usean skalaari opetussuunnitelma Aktivoi taito alueella, joka kulkee alkuperäisestä konseptista yksityiskohtaista suunnittelua Edistää innovointia kriittisesti harjoittaa sekä perinteisiä että uusia tekniikoita ja lähestymistapoja Hyödynnä Barcelona arkkitehtoninen laboratorio ... [-]

Videot

Presentación de La Salle Campus Barcelona - Universidad Ramon Llull