Tía Tula

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tía Tula espanjalaisen koulun Salamanca, Espanja

Täydellinen paikka oppia espanjaa

koska Salamanca on kaupungin puhtain Espanjan ja Tía Tula käsittää ydin Salamanca Instituto Cervantes Accredited Centre

Korkea laatu, intiimi koulu historiallisessa kaupungissa Salamanca. Tehokkain tapa oppia espanjaa tai parantaa sitä. Elää kokemus. Ja elää sen espanjaksi. Helpompaa kuin saatat ajatella.

Erikoistarjoukset nyt:

  • 4 3 viikkoa TARJOUS

Jokaista 4 rekisteröityä viikon maksat vain 3

  • Alennukset tulossa YSTÄVÄT / sukulaisiin

Erikoisten jos tulet ystävien tai sukulaisten

Myös ...

Kurssit kautta Skyple

Miksi valita Tía Tula Salamanca?

  1. Laadukas opetusfilosofia

Tía Tula on nykyaikainen keskus Espanjan opetus, joka tarjoaa tehokkaan menetelmän oppia kieltä paras pätevien opettajien lämmin ja henkilökohtainen ilmapiiri.

Keskitymme opiskelijoita. Tiimimme ammattilaiset ovat erittäin sitoutunut täyttämään yksilölliset tarpeet ja varmistaa sinua täysin integroida espanjan kielen ja kulttuurin. Tavoitteenamme on ei vain opettaa sinulle, miten hallita kieltä, mutta että saat ymmärrystä maamme tapoja ja perinteitä, Ajattelutapaamme ja elävä. Menetelmä olemme hyväksyneet on tasapainoinen yhdistelmä luokkahuoneessa harjoituksia ja kerhotoimintaa:

Se on intensiivinen ohjelma käyttää kehittynyttä menetelmää espanjan opettamiseen. Työryhmät pidetään pieni (10 opiskelijaa maksimi), jotta voit saada kaiken irti oppitunteja ja opiskelijoiden osallistuminen on kannustettava aikana. Sinut tarjotaan kaikki tarvittavat oppimateriaali ja pääsevät internet, multimedia ja audiovisuaaliset laitteet. Ylitöitä rinnakkain täydentämään opetusmenetelmistä. Osana ohjelmaa voit nauttia retkiä muualle Espanjaan, nauttia vapaa-ajasta ja urheilua ei vain kaupunki, mutta myös maaseudulla.

Persoonallisuutta. Haluamme pysyä olla unohtumaton ja varmistaa tämä toteutuu hoidamme kaikki tarvittavat järjestelyt ja yksityiskohdat. Majoitus - meillä on kokenut ja omistautunut henkilö, jonka tehtävänä on varmistaa, että turvallisuuden, viihtyvyyden ja oppimisen tarpeet täyttyvät.

  1. Opettajat korkeimman tason

Opettajamme on valittu sen perusteella, akateemista huippuosaamista, ammattitaito ja kokemus opetuksen takaamiseksi parhaat tulokset.

Osana vastuunsa opettajat Tia Tula tarjoavat opetusohjelmia luokan ulkopuolella niille opiskelijoille, jotka haluavat kysyä miltään osin kurssin. Mitä enemmän, opettajat kokoontuvat säännöllisesti seurata oppilaiden edistymistä, koska Tavoitteenamme on aina paras opetuksen laatua.

  1. Sijainti

Tía Tula sijaitsee kävelykadun historiallisessa keskustassa Salamanca: etuoikeutettu ja lyömätön sijainti. Alue on täynnä opiskelijoita ja matkailijoitaSekä ympäröivät kaupungin historialliset muistomerkit (Katedraalit, House of kuoret, Palace Anaya, jne.), paavillisen yliopiston ja tiedekuntien humanististen Salamancan yliopistoKirjallisuuden, kääntämisen ja kielet. Kuuluisa historiallinen julkisivu yliopisto on vain muutaman metrin päässä ja Plaza Mayor alle 2 minuutin kävelymatkan alas Rúa Mayor, yksi tärkeimmistä kaduilla historiallisessa keskustassa ja missä olemme sijaitsee.

  1. Palvelut

Koulun laitteistot heijastavat käsite opetuksen: fiksu, miellyttävä, viihtyisä ja ystävällinen ambiences pienille ryhmille (Enintään 10 opiskelijaa). Luokkahuoneissa koulussa on viehätys klassista eurooppalaista tyyliä: huoneet ovat tilavia, ulospäin suuntautuvien ja valoisa, näkymät historiallinen ja monumentaalinen maamerkkejä, Suuret ikkunat parvekkeet ja antiikki puulattiat, Ja kaikki yhdessä harmonisesti modernit audiovisuaaliset ja voimavarojen perusrakenteen (seulonta huoneeseen katsomaan elokuvia ja dokumentteja, tietokone huone Internet-yhteys, ilmainen WiFi-yhteys koko koulun, Jne.).

Sijainnit

salamanca

Osoite
Tía Tula, Colegio de Español,
c/ Rúa Mayor, 43-47, 1° Dcha.

37008 salamanca, Kastilia ja León, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: