Lue virallinen kuvaus

lippu

Tietoja East London University

Perustettiin vuonna 1998, East London University on yksi maan johtava yksityisiä yliopistoja.

Yliopiston S1 hehtaarin kampus, muutaman kilometrin keskustasta etelään East London, asuu yli 2300 opiskelijoita kotoisin kaikilla alueilla Etelä-Afrikan ja 27 muissa maissa.

Riippumatta siitä, mitä he opiskelevat, East London yliopiston opiskelijoiden aloittaa henkilökohtaisen opetusmatkaa joka auttaa heitä fi nd ja seurata niiden yksittäisten tarkoitukseen.

Tehtävä ja tarkoitus

East London University tarjoaa pääsyn korkeakoulutukseen mahdollisuuksia, jotta opiskelijat voivat kehittää osaamista ja taitoja, joita tarvitaan saavuttamaan ammatillisia tavoitteita, parantaa suorituskykyä niiden järjestöjen ja tarjota johtajuutta ja palvelua heidän yhteisöjään.

Tarkoitus

  • Helpottaakseen kognitiiviset ja tehokkaan opiskelija oppimisen-tietoja, taitoja ja arvoja,-ja käytön edistämiseksi, että tieto opiskelijan työpaikalla.
  • Kehittää osaamista viestintä, kriittinen ajattelu, yhteistyö ja tiedon hyödyntäminen sekä sitoutumista elinikäiseen oppimiseen parantamiseksi opiskelijoiden mahdollisuudet uralla menestys.
  • Tarjota opetusta että siltojen välinen kuilu teorian ja käytännön kautta tiedekunnan jäseniä, jotka tuovat heidän luokassa ei vain edistynyt akateemista valmistautumista, mutta myös taitoja, jotka tulevat nykyisen käytännön ammattiaan.
  • Käyttää teknologiaa luoda tehokkaita tiloja ja välineitä opetus jotka laajentavat pääsy oppimisen resursseja ja jonka avulla yhteistyö ja viestintä parantaa opiskelijoiden oppimista.
  • Arvioida opiskelijoiden oppimista ja käyttöä arvioidaan tietojen parantaa opetuksen / oppimisen järjestelmä, opetussuunnitelma, opetus, oppiminen resursseja, neuvonta ja opiskelijapalvelut.
  • Järjestettävä niin yksityinen laitos edistämiseksi innovatiivisuus, joka keskittyy tarjoamaan akateemista laatua, palvelua, huippuosaamista, ja mukavuutta työ- opiskelija.
  • Tuottaa taloudellinen tarvittavat resurssit tukemaan yliopiston tehtävä.
Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

East London University

... [+]

Ohjelma

Tämä kaksivuotinen jatkotutkinto myöntää 120 opintopistettä 4 jaksoa kohti jokaiselta 15 viikolta: 96 pakollista opintopistettä (mukaan lukien 18 opintopistettä, joka myönnetään pakollisen ammattiharjoittelun jälkeen ja 12 opintopistettä pääaineen loppututkinnolle). ohjelma) ja 24 valinnaista ECTS-opintopistettä valittiin luettelo kaikista 48 valittavasta ECTS-kokonaisuudesta. Opiskelija on päätettävä välillä 2 alaikäiset:

Tämän pieneen osa-alueeseen kuuluvat myös kestävyyteen ja muotiin liittyvät erityishankkeet.

[-]
Etelä-Afrikka East London
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
East London University

East London Kuvataiteet ja Film-ohjelma on tarkoitettu uuden sukupolven kertojat: taiteilijoita, jotka jakavat intohimon visuaalisen ja esittävän taiteen poikki monenlais ... [+]

East London Kuvataiteet ja Film-ohjelma on tarkoitettu uuden sukupolven kertojat: taiteilijoita, jotka jakavat intohimon visuaalisen ja esittävän taiteen poikki monenlaisia ​​median ja haluavat oppia tekemällä omia projekteja käytännön, intensiivinen ohjelma .

Ohjelmamme tasapainottaa tutkimuksen veneen käytännön kokemusta kouluttaa opiskelijoita paras fi lmmakers ja kuvataiteilijat ja esiintyjät ne voivat olla. Tämä saavutetaan tiukan aikataulun luokkaopetus, käytännön työpajoja, ja välittömiä käytännön kokemusta.

Ohjelma valmistelee seuraavan sukupolven Smart näytön mainoksia. Se rakentaa luova ja teknisiä taitoja tärkeää menestyä nykypäivän fi lm, televisio- ja uusi media-aloilla. Ammattitaitoinen ohjaajien ja korkeatasoisen vierailevia puhujia opettaa perustekijät tarinankerronnan tuotannon ja näyttö liiketoimintaosaamista.... [-]

Etelä-Afrikka East London
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
East London University

Aikakaudella uuden liiketoiminnan menestyksen kaava vaatii yli napsauttamalla taulukoita tai tarttumalla otsikot pörssissä osakelennättimet. Täällä East London University ... [+]

Aikakaudella uuden liiketoiminnan menestyksen kaava vaatii yli napsauttamalla taulukoita tai tarttumalla otsikot pörssissä osakelennättimet. Täällä East London University, suurin oivalluksia syntyvät käytännön ymmärrystä siitä, miten fi don voi parantaa ihmisten elämää. Kutsumme sinut kääriä hihat - ja päästä asiaan.

Tämä jatko Master-ohjelma valmistelee teitä kantaa Finance kenttään (Analyst, Quant, riskienhallinta jne). Master Finance tarjoaa ajan minuutin tietämystä innovatiivisin rahoituksen osa-alueilla, kuten geopolitiikka, sijoittajakäyttäytyminen, riskinhallinta, ja islamilaisen rahoituksen. Mestari myös varustaa sinulle käytännöllisen ja soveltavaa tietoa, sekä muita arvoja sinun täytyy onnistua rahoittajana. Master yhdistyvät akateeminen kurinalaisuutta analyysin työkalut kokemusta kokeneiden ammattilaisten.... [-]

Etelä-Afrikka East London
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
East London University

Nykypäivän taju markkinointi ja viestintä johtajien alkavat tehomuuttujilla ajatuksia, käyttäytymistä ja toimia ostajalle. He tietävät, että on tärkeää erilaistumista ja ... [+]

Nykypäivän taju markkinointi ja viestintä johtajien alkavat tehomuuttujilla ajatuksia, käyttäytymistä ja toimia ostajalle. He tietävät, että on tärkeää erilaistumista ja miten luoda ainutlaatuinen ja ownable brändin asema mielissä kohderyhmä. He tietävät, miten hyödyntää kuluttajatietoihin toimittaa toiminta herättävä viestit ja soveltaa uusia tietolähteitä hinnoittelupäätösten, pakkaus, ja promootiostrategioita. Ja he tekevät sen kaiken taas rakennuksen korkea suorittaessaan joukkueet ja pitää selkeä näköyhteys markkinaosuuteen, volyymi, ja ROI.

ELU markkinointijärjestelmässä opit navigoida nykypäivän haasteita, kun maadoitus teille aikaa testattu teoria niin et voit olla valmis johtamaan huomisen innovaatiot.... [-]

Etelä-Afrikka East London
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
East London University

Tämä jatko maisteriohjelman valmistelee teitä kantaa Web-kehitys. Työnantajat ilmaisivat tämän melko uuden asteen, kun he ilmaisivat tarpeensa työntekijöille, joilla oli ... [+]

Tämä jatko maisteriohjelman valmistelee teitä kantaa Web-kehitys. Työnantajat ilmaisivat tämän melko uuden asteen, kun he ilmaisivat tarpeensa työntekijöille, joilla oli web-kehitystyötä: tietokannan hallinta, tietokoneverkko, tietoturva, web-sovellukset jne. Tämä ohjelma on räätälöity vastaamaan tähän kysyntään tasapainottamalla perustavaa alueilla ymmärtämistä ja ongelmanratkaisun painottaen Web keskittyvää teknologiaa. Meidän valmistuneet ovat välittömästi tuottavia ja mukautuva kuin ohjelmoijat, web-kehittäjät, ohjelmistojen kehittäjät, ohjelmisto arkkitehtien, web-sovellusten kehittäjille.

Ohjelman tavoitteet... [-]

Etelä-Afrikka East London
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
East London University

Tämä jatko-opinto-ohjelma valmistaa sinut laajalle viestinnän alalle. Master of Communications tutkii tehokasta vs tehotonta viestintää, ja asiantuntijat, jotka käyttävät ... [+]

Tämä jatko-opinto-ohjelma valmistaa sinut laajalle viestinnän alalle. Master of Communications tutkii tehokasta vs tehotonta viestintää, ja asiantuntijat, jotka käyttävät sitä. Oppilaat kohtaavat todellisia viestintäkysymyksiä, kehittävät käytettäviä viestintätaitoja ja rakentavat vahvan salkun.

Ohjelman tavoitteet

Tämä kokopäiväinen ohjelma tekee sinut työskentelemään reaalimaailman projektien kanssa ja käytännönläheisesti

tehtävät, jotka kiertävät seuraavilla osa-alueilla:

1. Viestintätutkimus

2. Julkiset suhteet ja tiedotusvälineet

3. Digitaalinen viestintä

Ohjelma

Tämä kaksivuotinen jatkotutkinto myöntää 120 opintopistettä 4 jaksoa kohti jokaiselta 15 viikolta: 96 pakollista opintopistettä (mukaan lukien 18 opintopistettä, joka myönnetään pakollisen ammattiharjoittelun jälkeen ja 12 opintopistettä pääaineen loppututkinnolle). ohjelma) ja 24 valinnaista ECTS-opintopistettä valittiin luettelo kaikista 48 valittavasta ECTS-kokonaisuudesta. Opiskelija päättää 2 alaikäistä:... [-]

Etelä-Afrikka East London
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Sijainnin osoite
14 Stewart Drive
Berea

East London, Eastern Cape, 5241 ZA
Sosiaalinen media