East London University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

lippu

Tietoja East London University

Perustettiin vuonna 1998, East London University on yksi maan johtava yksityisiä yliopistoja.

Yliopiston S1 hehtaarin kampus, muutaman kilometrin keskustasta etelään East London, asuu yli 2300 opiskelijoita kotoisin kaikilla alueilla Etelä-Afrikan ja 27 muissa maissa.

Riippumatta siitä, mitä he opiskelevat, East London yliopiston opiskelijoiden aloittaa henkilökohtaisen opetusmatkaa joka auttaa heitä fi nd ja seurata niiden yksittäisten tarkoitukseen.

Tehtävä ja tarkoitus

East London University tarjoaa pääsyn korkeakoulutukseen mahdollisuuksia, jotta opiskelijat voivat kehittää osaamista ja taitoja, joita tarvitaan saavuttamaan ammatillisia tavoitteita, parantaa suorituskykyä niiden järjestöjen ja tarjota johtajuutta ja palvelua heidän yhteisöjään.

Tarkoitus

  • Helpottaakseen kognitiiviset ja tehokkaan opiskelija oppimisen-tietoja, taitoja ja arvoja,-ja käytön edistämiseksi, että tieto opiskelijan työpaikalla.
  • Kehittää osaamista viestintä, kriittinen ajattelu, yhteistyö ja tiedon hyödyntäminen sekä sitoutumista elinikäiseen oppimiseen parantamiseksi opiskelijoiden mahdollisuudet uralla menestys.
  • Tarjota opetusta että siltojen välinen kuilu teorian ja käytännön kautta tiedekunnan jäseniä, jotka tuovat heidän luokassa ei vain edistynyt akateemista valmistautumista, mutta myös taitoja, jotka tulevat nykyisen käytännön ammattiaan.
  • Käyttää teknologiaa luoda tehokkaita tiloja ja välineitä opetus jotka laajentavat pääsy oppimisen resursseja ja jonka avulla yhteistyö ja viestintä parantaa opiskelijoiden oppimista.
  • Arvioida opiskelijoiden oppimista ja käyttöä arvioidaan tietojen parantaa opetuksen / oppimisen järjestelmä, opetussuunnitelma, opetus, oppiminen resursseja, neuvonta ja opiskelijapalvelut.
  • Järjestettävä niin yksityinen laitos edistämiseksi innovatiivisuus, joka keskittyy tarjoamaan akateemista laatua, palvelua, huippuosaamista, ja mukavuutta työ- opiskelija.
  • Tuottaa taloudellinen tarvittavat resurssit tukemaan yliopiston tehtävä.

Sijainnit

Itä-Lontoo

Osoite
14 Stewart Drive
Berea

5241 Itä-Lontoo, Itä-Kap, Etelä-Afrikka

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin