Lue virallinen kuvaus

Elävä, monikulttuurinen ja dynaaminen, The University of Johannesburg (UJ) yhtyy vauhtia ja energiaa kosmopoliittinen Johannesburg, kaupunki, jonka nimeä se kantaa. Ylpeänä Etelä-Afrikkalainen, yliopisto on elossa alas sen Afrikkalainen juuret, ja hyvin valmisteltu sen roolista aktualisoi potentiaalia että korkeakoulutuksen pätee maanosan kehitystä.

Ilmiömäinen menestystarina yliopisto on yksi, joka on yllättänyt kriitikot ja voitti yli epäilijät. Koska laitos, joka ylpeilee sen helposti huippuosaamista, kun vain 11 vuotta UJ on vakiinnuttanut asemansa toimielimenä globaalin huippuosaamisen ja maailmanluokan painoarvoa.

Sen viiden ensimmäisen vuoden olemassaolon UJ kaksinkertaisti akkreditoitu tutkimustulosten ja kasvattanut erottaa Etelä-Afrikkalainen Research Tuolit nollasta seitsemään. Tämä merkittävä saavutus päästiin hyvissä ajoin asetettu tavoite 2015. 2010 tutkimuksen tulos oli seurausta UJ halusta, alkuvaiheen aikana, perustaa UJ niin perusteellisesti tutkimukseen keskittynyt yliopisto.

UJ on ensimmäinen ja ainoa Afrikkalainen yliopisto myönsi arvostettu konsortion 28 tutkimuspainotteisena maailmassa, Universitas 21 - tärkeä kannattavansa kasvava kansainvälinen kunniaksi UJ.

UJ ylpeilee maailmanluokan, kansainvälisesti tunnustettuja akateemisia ohjelmia perustuu opetussuunnitelmiin ilmoitti huipputeknologian kehitystä sekä perus- ja jatkokoulutukseen. UJ: n ohjelmia, sen yhdeksän tiedekuntaa, on suunniteltu valmentamaan opiskelijoita työelämään ja globaalin kansalaisuuden. Yliopisto on neljällä kampuksella, eli Auckland Park Keltasirkku Road Campus; Auckland Park Kingsway Campus; Doornfontein Campus; ja Soweto Campus.

Perustuu valintoja UJ: n Orange Carpet ensimmäisen vuoden opiskelijoille - joilla APS pisteet yhtä suuri ja suurempi kuin 40 pistettä - lippulaiva ohjelmia ovat: Kirjanpito; Sähkö- ja elektroninen / mekaaninen / armeijan / Mining Engineering; LLB / BA Laki / BCom laki; Matematiikka / sovelletun matematiikan; IT / Tietojenkäsittelytieteiden laitos; Ihmisen fysiologia; Optometria; Rahoitus; Psykologia; ja opettajankoulutuksen.

Jotta UJ: n opetus-, tutkimus- ja innovaatiotoiminnan tavoitteet todellisuutta, UJ on yli kahdeksan viime vuoden aikana investoinut yli R2 miljardia uudistamiseen ja laajentamiseen elin- ja oppimiseen kaikilla sen kampuksilla ja osaksi luomaan turvallinen ja turvallinen, maailmanluokan oppiminen ja tutkimusympäristö sekä henkilöstön ja opiskelijoiden.

UJ esitteli myös kämmentietokoneita (tabletti tai kannettava) osaksi ensimmäisen vuoden luokkahuoneissa 2014, pyrkimyksenään yhdistää nämä nuorten mielissä maailman sähköisen tiedon että ne kasvavat osaksi, ja muuttaa kykynsä osallistua ja kilpailla.

UJ: n jatko onnistumisprosentti nyt 83,4% ja koko vuosittaisesta jatko tuotanto on yli 11,400 opiskelijaa. Yliopiston ensimmäinen vuosi Experience Programme (FYE), jolla tarjotaan akateemisia taitoja vahvistaminen ja painotetaan opiskelijoiden mentorointi opiskelutovereiden, on yksi tukiohjelmien että helpottaaksemme koulusta yliopistoon siirtymistä. Lähes 1300 opiskelijatutorit, valitaan kolmannen vuoden tasolla ja ylös, toimivat rajapintana opiskelijoiden ja opetushenkilöstön. UJ esitteli myös akateemisten neuvonantajien yliopiston asuntojen ja hyväksytty off-kampuksella majoitustiloja. Alle UJ: n Academic Excellence -ohjelman 250 opiskelija neuvonantajat palvelevat 2000 ensimmäisen vuoden opiskelijat 25 asuntoa.

Merkittäviä, sekin on, että UJ, yli 49500 opiskelijaa; 2300 kansainväliset opiskelijat; 6700 jatko ja tunnettu akateemisen henkilöstön, on toimielin, jolla ihailtavan tutkintotodistukset. UJ asuu 133 arvioivat tutkijat, joista kuusi on mitoitettu, ja sillä on seitsemän National Research Foundation puheenjohtajat. Lisäksi se tuottaa eniten musta kirjanpitäjien kaikkien valtuutettujen asuin yliopistojen maassa.

Vaikka UJ harjoittaa maailmanlaajuista huippuosaamista ja iässä yliopisto aikoo ollessa kansallisesti reagoiva tavalla, joka vain UJ voi. Tältä osin kesken Etelä-Afrikan kuusi johtavaa yliopistoa, vain UJ onnistuneesti tarjoaa pääsyn lähes 2000 ensimmäisen vuoden opiskelijoille, jotka tulevat köyhimpien yhteisöjen, jotka tarjoavat heille, missä niitä tarvitaan, top-up NSFAS rahoitusta, apurahojen ja kaksi terveellisiä aterioita päivässä .

Seuraavien kymmenen vuoden aikana UJ on asettanut kuusi strategiset tavoitteet, nimittäin:

Global Excellence tutkimus- ja innovaatiotoiminnassa.
Global Excellence opetuksessa ja oppimisessa.
Kansainvälinen Profiili Fit for Global Excellence ja Stature.
Erinomainen Student Experience.
Active Global Reputation Management, ja
Toimielimen ja People Fit for Global Excellence ja Stature.

Visio

Kansainvälinen University of valinta, ankkuroitu Afrikassa, dynaamisesti tulevaisuuden muokkaamisessa.

Tehtävä

Inspiroiva yhteisönsä muuttaa ja palvella ihmiskuntaa innovaation ja yhteistyöhön harjoittamisesta tiedon.

arvot

MIELIKUVITUS KESKUSTELU REGENERATION eettinen perusta

Tulevaisuuden muokkaaminen

Thinking itsenäisesti
Kehittäminen kosmopoliittinen identiteetti
Näytteille kunnianhimoa ja ajaa
Hyväksymällä yrittäjyyteen lähestymistavat

Yhdessä oppiminen monimuotoisuudesta

Making viisaita päätöksiä kollektiivisesti

Harjoittaa mielekkäästi keskenään
Tuotteet keskinäistä kunnioitusta
johtava consultatively

Kehitetään kestävästi kautta luova panos

Introspecting uusimista

Innovointistrategia yhteistä hyvää
Making positiivinen muutos
Hyödyntämällä unohdettu mahdollisuuksia

Treasuring akateemista vapautta

Seeking tasapaino harjoittamisesta tiedon

Haasteiden edessä rohkeasti ja ansaita luottamuksen
Vastuullinen toiminta olemalla oikeudenmukainen, johdonmukainen ja avoin
Osallistuvat ja auttavat yhteisössä (Ubuntu) *
  • Ubuntu on kyky ilmaista myötätuntoa, oikeudenmukaisuus, vastavuoroisuus, arvokkuus, harmonian ja ihmiskunnan edun rakennuksen, ylläpitää ja lujittaa yhteisölle. Ubuntu puhuu meidän sisäiset sidonnaisuudet, yhteiseen ihmisyyteen ja velvollisuus jokaisen, joka virtaa meidän yhteyden.
Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

University of Johannesburg

Tarkoituksena Mestarin Matkailu- ja Hospitality Management on kehittää kykyä opiskelijan kysymykseen, analysoida ja tulkita matkailu- ja ravitsemisalan kysymyksiä kokonai ... [+]

Tarkoituksena Mestarin Matkailu- ja Hospitality Management on kehittää kykyä opiskelijan kysymykseen, analysoida ja tulkita matkailu- ja ravitsemisalan kysymyksiä kokonaistilanteessa, joka keskittyy teollisuuden erityisaloja. Tämä tarkoitus saavutetaan toimituksen tutkimukseen perustuva väitöskirja Mestarin taso, jossa opiskelija merkkejä tieteellisen tutkimuksen ja kykyä heijastaa yhteydessä matkailu- ja ravitsemisalan.

Ohjelma edistää siten jatkuvaa ammatillista kehittymistä johtajia ja johtajien matkailu- ja ravitsemisalan.

Pääsyvaatimukset

Pienin pääsyvaatimuksena on BTech (Tourism Management) tai BTech (Hospitality Management) tai vastaava pätevyys samalla tasolla alalla marata. Valinta maisteriopiskelijoille tehdään sääntöjen mukaisesti ja asetusten suuremmista komitea Johannesburgin yliopisto ssä määrätty tieteidenvälistä ohjelmia. STH tutkimuskomitea voi määrätä osan tai osia, kello NQF Taso 8 tai 9 tukitoimena onnistuneesti päätökseen tutkinnon. Tämä pätee silloin, kun STH Research komitea toteaa, että opiskelijan tutkimustuloksista on päivitettävä tai kun tutkimusaihe ulottuu asioita ei kata riittävästi jatko-opinnoissa. ... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Part-time
2 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Ensisijaisena tarkoituksena Master Kemian on antaa opiskelijalle erikoistunutta kehittyneen koulutuksen samalla vastata tietyn tutkimuksen komponentti, jotta opiskelijat ... [+]

MTech Chemistry

Ensisijaisena tarkoituksena MTech kemian on antaa opiskelijalle erikoistunutta kehittyneen koulutuksen samalla vastata tietyn tutkimuksen komponentti, jotta opiskelijat voivat hallita tarvittavan kokeellisen ja tekniset taidot sekä tarvittavat kenttätyötä valmiudet, kuten innovaatio, päätöksenteko, strategisen ajattelun ja organisointikykyä.

Väitöskirja-pohjainen MTech Chemistry koostuu laajan tutkimuksen erikoistunut alue alalla erikoistuminen, raportoi ja esitti muodossa väitöskirja lopussa ohjelman. Aste vaativat korkeatasoista henkisen ja teoreettisen tiedon ja käsityksen liittyvät ongelmat koulutusalasta ja kriittisen päättelyn, muotoilu, analysointi ja arviointi erityinen ongelma koulutusaloittain.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Curriculum Policy Evaluation (M5CPEQ) ... [+]

Curriculum Policy Evaluation (M5CPEQ)

[-]
Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Opiskelija tulisi kehittää henkistä ja ammattitaitoa että antaa heille mahdollisuuden merkkejä itsenäinen ja omaperäinen tieteellistä työtä. Tämä tutkinto tulee edelleen ... [+]

Opiskelija tulisi kehittää henkistä ja ammattitaitoa että antaa heille mahdollisuuden merkkejä itsenäinen ja omaperäinen tieteellistä työtä. Tämä tutkinto tulee edelleen antaa opiskelijalle mahdollisuuden näyttää osaamista soveltamisessa liittyvän tutkimuksen metodologia, asianmukainen kirjallinen ja / tai suullinen viestintä tutkimusprosessin ja havainnot sekä pohtia tutkimusprosessin ja havainnoista.

Pääsyvaatimukset

Sopiva Honours tutkinto laajemman alan Human Resource Management, Industrial Psychology, Human Resource Development tai Employment Relations. Opiskelijoiden olisi aiemmin eivät erottaa puolestaan ​​johtotehtävissä henkilöstöpäälliköiden huomattavaa työkokemusta organisaatioissa (vähintään 3-5 vuotta). Opiskelijan on oltava tietokonetaitoinen ja on Internet-yhteys, jossa Honours moduuli tutkimusmenetelmät (NQF taso 8 tai 9) ja keskimäärin vähintään 65% varten Honours Degree. Opiskelijanumero rajoitteet edellyttävät valintaprosessi koostuu koko päivän arviointikeskuksen ja psykometristen arviointeja.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Siinä opiskelija pysty ilmoittautua Industrial Psykologi (ja Etelä-Afrikkalainen hallitusammattilainen Psykologian) työskennellä ylempi aloilla Human Resource Management ... [+]

Tavoitteena pätevyys on kehittää sovellettu toimivaltaan opiskelija ylempi hallitsemisessa analyysiä, tulkintaa ja ymmärtämistä teollisuuden psykologisia periaatteita ja menetelmiä. Siinä opiskelija pysty ilmoittautua Industrial Psykologi (ja Etelä-Afrikkalainen hallitusammattilainen Psykologian) työskennellä ylempi aloilla Human Resource Management ja Industrial Psychology.

Pääsyvaatimukset

Palkkaus teollisuuspsykologiassa NQF: n tasolla 7 tai 8 vähintään 65 prosentin keskiarvolla. Tilastolliset menetelmät tai analyysitekniikat on sisällytettävä perusopetukseen.

[-]
Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Tavoitteena pätevyys on kehittää sovellettu toimivaltaan opiskelija kehittynyt (Executive) taso masterointi, analyysiä, tulkintaa ja ymmärrystä suorituskyvyn, muuttaa ja ... [+]

Tavoitteena pätevyys on kehittää sovellettu toimivaltaan opiskelija kehittynyt (Executive) taso masterointi, analyysiä, tulkintaa ja ymmärrystä suorituskyvyn, muuttaa ja organisaation kehittäminen periaatteita ja menetelmiä. Tutkinnon tuo opiskelija kykenee rekisteröityä Personnel Practitioner kanssa Etelä-Afrikkalainen hallituksen henkilöstö Practice. Se myös varustaa opiskelija työskennellä henkilöstöhallinnon johtaja tai organisaation kehittämisen asiantuntija kehittyneen tason organisaatioissa. Tutkinnon edelleen antaa opiskelijoille mahdollisuuden työskennellä konsulttien omia yrityksiä sekä konsultointi- yrityshankkeita.

Pääsyvaatimukset

Sopiva Honours tutkinto laajemman alan Human Resource Management, Industrial Psychology, Human Resource Development tai Employment Relations. Opiskelijoiden olisi aiemmin eivät erottaa puolestaan ​​johtotehtävissä henkilöstöpäälliköiden huomattavaa työkokemusta organisaatioissa (vähintään 3-5 vuotta). Opiskelijan on oltava tietokonetaitoinen ja on Internet-yhteys, jossa Honours moduuli tutkimusmenetelmät (NQF taso 8 tai 9) ja keskimäärin vähintään 65% varten Honours Degree. Moduuli vähintään perustutkintoa tasolla tai yläpuolella, vuonna tilastolliset menetelmät tai analyysitekniikat. Opiskelijanumero rajoitteet edellyttävät valintaprosessi koostuu koko päivän arviointikeskuksen ja psykometristen arviointeja.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Tämä ohjelma on tutkimukseen perustuva ilman kursseista. Opiskelijat ja niiden tutkimus johtajat päättävät tutkimusaihe jonka jälkeen opiskelija seuraa sovitun tutkimusoh ... [+]

Tämä ohjelma on tutkimukseen perustuva ilman kursseista. Opiskelijat ja niiden tutkimus johtajat päättävät tutkimusaihe jonka jälkeen opiskelija seuraa sovitun tutkimusohjelman kauden loppuun väitöskirjan. Tutkimukset voivat olla joko määrällisiä tai laadullisia luonteeltaan tai molempia. Opiskelijat ovat myös tuetaan yliopistojen tilastollista tukipalvelut kyselylomakkeen suunnitteluun ja tietojen tulkinta. Opiskelija yrityksessä MCom Degree oltava BCom (Honours) alalla tutkimus taas oppilaiden MPhil voi tulla muilta aloilta, mikäli niillä on vaadittava akateemisen perustan koulutusaloittain.

Pääsyvaatimukset

Asiaan Saavutukset tutkinto Transport Economics NQF Taso 7 tai 8. Hakemukset kohdistuu seulonta ja valintaprosessissa.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Vuonna MCom liiketalouden (CW) opiskelijan tulisi kehittää henkistä osaamista ja käytännön taitoja masterointi, analyysiä, tulkintaa ja soveltamista perus- ja hoidon peri ... [+]

MCom in Business Management

Opiskelijan tulisi kehittää henkistä osaamista ja käytännön taitoja masterointi, analyysiä, tulkintaa ja soveltamista perus- ja hoidon periaatteiden eri toimintayksiköt yrityksen organisaatio, ja pystyä pohtimaan johdon päätöksiin ja sovelluksia ja vaikutuksen arvioimiseksi niiden ilmoittamiseen kokonaisvaltainen yhteydessä hallinnan käytäntö.

Pääsyvaatimukset

Mahdollinen opiskelijan pitäisi olla hallussaan BCom Hons pätevyys tai vastaava neljän vuoden pätevyys Saavutukset asema, (pois lukien BTech) vähintään pätevyystaso on NQF tasolla 8. Ne ehdokkaat, joilla ei ole alan pätevyys Management ohjataan silloittava vuosi ennen hyväksynyt sen MCom (Business Management) -ohjelma. Sillan muodostavat vuosi koostuu neljästä moduulista: Economics, Business Management, kirjanpito- ja yhteisölainsäädännön mukaiset. Opiskelijat, jotka eivät suorita siltana vuoden säilyttää Opintopistemäärä jopa siinä vaiheessa. Mahdollisen opiskelijan tulisi olla 60% keskiarvo Honours Degree saatu. Yksittäiset erikoisalat voi olla erilaisia ​​vaatimuksia. Mahdollisen opiskelijan tulisi olla vähintään 2 vuotta alan kokemusta. Opiskelijan on oltava riittävät Englanti kielitaito viemällä lukutaito testi.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Tämä ohjelma on tutkimukseen perustuva ilman kursseista. Opiskelijat ja niiden tutkimus johtajat päättävät tutkimusaihe jonka jälkeen opiskelija seuraa sovitun tutkimusoh ... [+]

Tämä ohjelma on tutkimukseen perustuva ilman kursseista. Opiskelijat ja niiden tutkimus johtajat päättävät tutkimusaihe jonka jälkeen opiskelija seuraa sovitun tutkimusohjelman kauden loppuun väitöskirjan. Tutkimukset voivat olla joko määrällisiä tai laadullisia luonteeltaan tai molempia. Opiskelijat ovat myös tuetaan yliopistojen tilastollista tukipalvelut kyselylomakkeen suunnitteluun ja tietojen tulkinta.

Opiskelija yrityksessä MCom Degree oltava BCom (Honours) alalla tutkimus taas oppilaiden MPhil voi tulla muilta aloilta, mikäli niillä on vaadittava akateemisen perustan koulutusaloittain.

Pääsyvaatimukset

Asiaan Saavutukset tutkinto Logistiikan Management NQF Taso 7 tai 8. Hakemukset kohdistuu seulonta ja valintaprosessissa. ... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Opiskelija tulisi kehittää henkistä ja ammattitaitoa että antaa heille mahdollisuuden merkkejä itsenäinen ja omaperäinen tieteellistä työtä. Tämä tutkinto tulee edelleen ... [+]

Opiskelija tulisi kehittää henkistä ja ammattitaitoa että antaa heille mahdollisuuden merkkejä itsenäinen ja omaperäinen tieteellistä työtä. Tämä tutkinto tulee edelleen antaa opiskelijalle mahdollisuuden näyttää osaamista soveltamiseen liittyvien tutkimusmenetelmät ja tutkimusprosessin ja havainnoista.

Pääsyvaatimukset

Opiskelija, joka on hallussaan BCom Honours pätevyys on NQF Taso 7 tai 8 voidaan soveltaa. Dekaani tiedekunnan Management voi hylätä opiskelijavalinta Mestarin pätevyys, jos katsoo thet opiskelijan akateeminen tausta riittämätön.

Ohjelman kesto Päätoiminen: 1 vuosi vähintään 2 vuoden maksimi Osa-aika 2 vuotta vähintään 3 vuotta maksimi Yhteystiedot ... [-]
Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

... [+]

Opiskelijan tulee kehittää soveltavaa erikoistunutta osaamista hallitsemisen, tulkinta, ymmärrys, analysointi ja soveltaminen tilintarkastusperiaatteista tilintarkastustyöhön kenttään.

Hakijoita voidaan vaatia myös menestyksekkäästi puolustaa tutkimus ehdotuksia erityistä keskustelutunneilla. [-]
Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

... [+]

Taustaselvitys ja pääsykoe voidaan vaatia Department of kirjanpidon. Valikoima prosessi seurataan.

Yhteystiedot: Prof Danie Coetsee / 011 559 3859 / dcoetsee@uj.ac.za

[-]
Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Tämä ohjelma antaa valmiuksia pohtia omaa taloudellista sovellusten avulla ekonometrisiä menetelmiä joko suorittaa empiirinen tarkastuksia tiettyjä taloudellisia malleja, ... [+]

Hakijoita voidaan vaatia myös menestyksekkäästi puolustaa tutkimus ehdotuksia erityistä keskustelutunneilla. [-]
Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
2 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

... [+]

Tutkimus ehdotus olisi esitettävä paneelin koolle valtiovarainministeriön ja Investment Management tähän tarkoitukseen.

Prof Ilse Botha / 011 559 2056 / ilseb@uj.ac.za

[-]
Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Tarkoituksena Professional MCom (Local Economic Development) on kehittää ylempi tietoja, taitoja ja soveltaa toimivalta paikallisen talouden kehittämisessä (LED). ... [+]

Tarkoituksena Professional MCom (Local Economic Development) on kehittää ylempi tietoja, taitoja ja soveltaa toimivalta paikallisen talouden kehittämisessä (LED).

Opiskelijat, joiden edellinen astetta ei sisältänyt Local Economic Development (LED) on suorittaa siltana moduulin muodossa lyhyt oppimisen ohjelma (SLP) nimeltä "Johdatus LED".

Yhteystiedot: Prof Lorraine Greyling / 011 559 2057 / lgreyling@uj.ac.za

[-]
Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

... [+]

Pääsyvaatimukset:

Mahdollinen opiskelijan on oltava hallussaan Quantitative Finance suuntautunut Bachelor of Commerce Honours pätevyys New NQF taso 8 / Vanha NQF taso 7; tai Vaihtoehtoisesti opiskelija tulisi olla muita pätevyys New NQF taso 8 / Vanha NQF taso 7 ja on liittyviä määrällisiä rahoituksen suuntautunut kokemus, jonka katsotaan sovellettavan Department of Finance ja Investment Management; Lopullinen pääsyvaatimukset tulee aika ajoin asettaa osastolla. [-]
Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Opiskelijan tulee kehittää soveltavaa erikoistunutta osaamista masterointi, tulkinta, ymmärrys, analysointi ja soveltaminen verotusperiaatteista verotuksen alalla. Ehdot ... [+]

Opiskelijan tulee kehittää soveltavaa erikoistunutta osaamista masterointi, tulkinta, ymmärrys, analysointi ja soveltaminen verotusperiaatteista verotuksen alalla. Ehdot täyttävä opiskelija merkkejä riippumattomia ja alkuperäinen tieteellistä työtä läpi maisterin väitöskirja.

Pääsyvaatimukset: Mahdollinen opiskelijan on oltava hallussaan Accounting tai Financial Management suuntautunut Alempi of Commerce Saavutukset pätevyys New NQF taso 8 / Vanha NQF taso 7, joka katsotaan sovellettavan Department of kirjanpidon. Viimeistely rekisteröinti ohjelman (ja / tai jatkaa rekisteröinti) edellyttää mukaiset hakijat osastojen erityisvaatimuksia. Tällaiset vaatimukset sisältävät yleensä valmistelutyön jopa tutkimussuunnitelma, joka hyväksyy osasto. Mahdollisia esimerkkejä valmistelutyön ovat ennalta lukeminen, kirjallisuuskatsauksia, konseptoinnista, ja onnistuneesti loppuun lyhytkursseja, joiden tavoitteena on taitojen ja / tai tiedon kehitykseen. Hakijoita voidaan vaatia myös menestyksekkäästi puolustaa tutkimus ehdotuksia erityistä keskustelutunneilla.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Opiskelijan tulisi kehittää soveltavaa erikoistunut osaamista masterointi, tulkinta, ymmärrys, analysointi ja soveltaminen laskentaperiaatteiden laskentatoimen alalla. Ka ... [+]

Opiskelijan tulisi kehittää soveltavaa erikoistunut osaamista masterointi, tulkinta, ymmärrys, analysointi ja soveltaminen laskentaperiaatteiden laskentatoimen alalla. Kautta rajallinen väitöskirja, täyttävän opiskelija merkkejä itsenäinen ja omaperäinen tieteellistä työtä.

Pääsyvaatimukset: Mahdollinen opiskelijan tulisi olla arvosanoin tutkinto tai jatkotutkinto Accounting tai Financial Management liittyvä oppiarvo New NQF taso 8 / Vanha NQF taso 7. Vaihtoehtoisesti muita neljän vuoden tutkinto New NQF taso 8 / Vanha NQF taso 7 ja liittyvät kirjanpito kokemus, jota pidetään oleellisina ja riittävinä Department of kirjanpidon. Esiselvitys ja pääsykoe voi vaatia Department of kirjanpidon. Valintaprosessi seurataan. ... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Pätevyyden tavoitteena on kehittää opiskelijan soveltuvaa osaamista edistyneellä tasolla taloudellisen periaatteen ja menetelmien hallitsemisessa, analysoinnissa, tulkinn ... [+]

Pätevyyden tavoitteena on kehittää opiskelijan soveltuvaa osaamista edistyneellä tasolla taloudellisen periaatteen ja menetelmien hallitsemisessa, analysoinnissa, tulkinnassa ja ymmärtämisessä. Tämä ohjelma valmistaa opiskelijat pohtimaan omia taloudellisia sovelluksiaan arvioidakseen sen vaikutusta talouden kokonaisvaltaiseen yhteiskuntatieteelliseen kontekstiin. Kelpoisen opiskelijan tulee näyttää todisteita itsenäisestä ja alkuperäisestä työstä.

Pääsyvaatimukset: Potentiaalisella opiskelijalla on oltava kansantaloustieteen tai econometrian arvotaso NQF-tasolle 8 (uusi) / NQF-taso 7 (vanha) ja keskimääräinen 65%. Vaihtoehtoisesti voidaan suorittaa myös muu nelivuotinen pätevyys, jolla on kunnia-asema NQF-tasolle 8 (uusi) / NQF-taso 7 (vanha) ja Departmentin määrittämän keskimääräisen merkin ja siihen liittyvän Micro- ja Macroeconomics and Applied Econometrics -kokemuksen perusteella. taloustieteen ja ekonometrian osasto. Talous- ja ekonometrian osasto voi vaatia pakollisen suuntautumiskurssin osallistumista.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

... [+]

Viimeistely rekisteröinti ohjelman (ja / tai jatkaa rekisteröinti) edellyttää mukaiset hakijat osastojen erityisvaatimuksia.

[-]
Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Opiskelijan tulisi kehitetään soveltavaa osaamista ja käytännön taitoja hankintaan, tulkinta pohtii ja soveltamisesta markkinoinnin periaatteita. Opiskelijan tulee hankki ... [+]

Opiskelijan tulisi kehitetään soveltavaa osaamista ja käytännön taitoja hankintaan, tulkinta pohtii ja soveltamisesta markkinoinnin periaatteita. Opiskelijan tulee hankkia keskittynyt osaamista riippuen aihe väitöskirja. Opiskelijan tulee merkkejä itsenäinen ja omaperäinen tieteellistä työtä. Opiskelija myös näyttää toimivalta asiaa koskevan tutkimusmenetelmät ja asianmukaisen kirjallisen viestinnän tutkimusprosessin ja havainnoista. Opiskelijan pitäisi pystyä miettimään omaa / hänen tutkimus päätöksiä ja sovelluksia, sekä arvioida niiden vaikutukset kokonaisvaltainen yhteydessä markkinoinnin hallintaa.

Pääsyvaatimukset

Opiskelija, joka on hallussaan BCom Honours tutkinto Marketing Management on NQF Taso 7 tai 8 voi hakea ottamista tämän pätevyyden. Dekaani tiedekunnan Management voi hylätä opiskelijavalinta Mestarin pätevyys, jos katsoo, että opiskelijan akateeminen tausta ei riitä ehdotetun tutkimuksiin.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Tavoitteena pätevyys on, että opiskelija kehittää soveltavaa osaamista masterointi, tulkinta, pohtii ja periaatteiden soveltamisesta laajempaan alan rahoituksen. Kautta a ... [+]

Tavoitteena pätevyys on, että opiskelija kehittää soveltavaa osaamista masterointi, tulkinta, pohtii ja periaatteiden soveltamisesta laajempaan alan rahoituksen. Kautta alaikäinen väitöskirjan täyttäviä opiskelija osoittaa todisteita tieteellistä tutkimusta, soveltaminen tieteellisen tutkimuksen menetelmiä ja kyky heijastaa sen päälle kokonaisvaltaista yhteydessä rahoituksen.

Pääsyvaatimukset: Mahdollinen opiskelijan tulisi olla taloudellisesti suuntautunut Bachelor of Commerce Honours pätevyys New NQF taso 8 / Vanha NQF taso 7 ainakin joko Financial Management ja / tai Investment Management kolmannen vuoden tasolla. Vaihtoehtoisesti opiskelija tulisi olla muita neljän vuoden pätevyys arvosanoin tila New NQF taso 8 / Vanha NQF taso 7 ja ovat liittyvät varainhoitoa ja / tai investointien hallinta taloudellisesti orientedexperience jota pidetään oleellisina ja riittävinä osaston-. ... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Esiselvitys ja pääsykoe voi vaatia Taloustieteiden laitos Econometrics. ... [+]

Esiselvitys ja pääsykoe voi vaatia Taloustieteiden laitos Econometrics.

[-]
Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Tarkoituksena on kehittää soveltavan osaamista opiskelijalle kehittynyt (Executive) taso masterointi, analyysiä, tulkintaa ja ymmärtämistä IT Management periaatteita ja m ... [+]

Tarkoituksena on kehittää soveltavan osaamista opiskelijalle kehittynyt (Executive) taso masterointi, analyysiä, tulkintaa ja ymmärtämistä IT Management periaatteita ja menetelmiä. Kautta Master väitöskirja, opiskelija merkkejä tieteellisen tutkimuksen ja kykyä heijastaa sen päälle kokonaisvaltaista yhteydessä IT Management. Ohjelma auttaa jatkuvan ammatillisen kehittämisen kokemus ja ylempien johtajien ja johtajien tehostetaan sekä Etelä-Afrikkalainen valtuutettua ja enenevässä edistää tietohallinnon osaamista opiskelijoille ja Executive valtuutettujen sisällä sekä paikallisia että kansainvälisesti.

Päätyttyä ohjelman opiskelijat pystyttävä osoittamaan osaamista:... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Tavoitteena pätevyys on, että opiskelija kehittää soveltavaa osaamista masterointi, tulkinta, pohtii ja periaatteiden soveltamisesta laajempaan alan rahoituksen. ... [+]

Mahdollisia esimerkkejä valmistelutyön ovat ennalta lukeminen, kirjallisuuskatsauksia, konseptoinnista, ja onnistuneesti loppuun lyhytkursseja, joiden tavoitteena on taitojen ja / tai tiedon kehitykseen. [-]
Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Opiskelijan tulisi kehitetään soveltavaa osaamista ja käytännön taitoja hankintaan, tulkinta, ymmärtämistä ja soveltamista strategisen ja yleishallinnon periaatteet. ... [+]

Opiskelijan tulisi kehitetään soveltavaa osaamista ja käytännön taitoja hankintaan, tulkinta, ymmärtämistä ja soveltamista strategisen ja yleishallinnon periaatteet. Tutkinnon kehittää tutkimus- ja käsitteellistä osaamista opiskelijan strategisessa ja yleishallinnon kentän. Ehdot täyttävä opiskelija merkkejä tieteellisen tutkimuksen ja kyky raportoi siitä. Opiskelijan pitäisi pystyä vastaamaan hänen / hänen tutkimus päätöksiä ja sovelluksia, sekä arvioida niiden vaikutukset kokonaisvaltainen yhteydessä strategisen ja yleishallinnon.

Pääsyvaatimukset

Opiskelija, joka on hallussaan BCom Honours tutkinnon Strategic Management NQF Taso 8 voivat hakea ottamista tämän pätevyyden. Dekaani tiedekunnan Management voi hylätä opiskelijavalinta Mestarin pätevyys, jos katsoo, että opiskelijan akateeminen tausta ei riitä ehdotetun tutkimuksiin.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Part-time
2 - 3 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Viimeistely rekisteröinti ohjelman (ja / tai jatkaa rekisteröinti) edellyttää mukaiset hakijat osastojen erityisvaatimuksia. ... [+]

Viimeistely rekisteröinti ohjelman (ja / tai jatkaa rekisteröinti) edellyttää mukaiset hakijat osastojen erityisvaatimuksia.

[-]
Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Opiskelijan tulisi kehittää henkistä ja ammattitaitoa esittämään todisteita kyky itsenäisesti tuottaa tieteellistä työtä hyväksyttävällä tasolla. Tämä edellyttää osaamist ... [+]

Opiskelijan tulisi kehittää henkistä ja ammattitaitoa esittämään todisteita kyky itsenäisesti tuottaa tieteellistä työtä hyväksyttävällä tasolla. Tämä edellyttää osaamista soveltamisessa liittyvän tutkimuksen metodologia, mahdollisuus suorittaa ja suorittaa hyväksytty tutkimukseen, suullinen ja kirjallinen osaaminen esittelemään tulokset ja havainnot, sekä akateemisen ja henkilökohtaista kypsyyttä kriittisesti pohtia kaikkia näkökohtia tutkimuksen.

Pääsyvaatimukset

Saavutukset pätevyys Industrial Psychology on NQF Taso 7 tai 8 vähintään 65% keskiarvosta. Tilastollisia menetelmiä tai analyysimenetelmiä on täytynyt sisällyttää perus- opetussuunnitelmiin. Potentiaaliset opiskelijat on läpäistävä moduulin tutkimusmenetelmät at Arvosanoin NQF Taso 8. Aiheeseen liittyvät kokemukset jota pidetään oleellisina ja riittävinä Department of Industrial Psychology and People Management arvioidaan myös. Opiskelijanumero rajoitteet edellyttävät valintaprosessissa.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Tarkoituksena pätevyys on kehittää insinööri kehittyneitä kykyjä soveltamisessa perustavanlaatuinen insinööritieteiden ja / suunnittelu ja synteesi, ja niihin liittyvät p ... [+]

Meng sähkötekniikka (Research - pohjainen)

Tarkoituksena pätevyys on kehittää insinööri kehittyneitä kykyjä soveltamisessa perustavanlaatuinen insinööritieteiden ja / suunnittelu ja synteesi, ja niihin liittyvät periaatteet erityisiin ongelmiin yhteiskunnassa. Yksi tärkeimmistä tavoitteista tässä prosessissa on kehittää kehittynyt kyky harjoittaa perustutkimusta tekniikan tutkimusta riippuvaisesti. Se myös edistää elinikäisen oppimisen lähestymistavan.

Arviointi tuloksia

Lopeta taso tulokset: Pätevä Opiskelija osaa:

Tunnista, arvioida, muotoilla, tulkita, analysoida ja ratkaista tekniikan tutkimus / kehitys ongelmia luovasti ja innovatiivisesti soveltamalla asiaa perusteellista asiantuntemusta eli matematiikan, Basic Science and Engineering Sciences valitulla tutkimuksen alalla. Plan ja hallita tekniikan tutkimushankkeita, jotka osoittavat perustavanlaatuinen tietoa, ymmärrystä ja käsityksen periaatteet, menetelmät ja käsitteet, jotka muodostavat sosiaalisesti vastuullisia (paikallisille ja muut yhteisöt) tutkimus / kehitys valitulla alalla tutkimuksen käytännön. Työskennellä tehokkaasti yksin tai muiden kanssa, jäsenenä tiimin, ryhmän, organisaation ja yhteisön tai monialaista ympäristöissä valitulla tutkimuksen alalla. Järjestetään ja hallita häntä / itsensä ja hänen / hänen toimia vastuullisesti, tehokkaasti, ammattimaisesti ja eettisesti, ottaa vastuuta rajoissa / hänen rajoja osaamisen, ja harkintaa perustuva tietämystä ja asiantuntemusta, jotka liittyvät tutkimuksen alalla. Plan ja toteuttaa sovellettavien tasoja tutkimuksen, tutkimuksen ja / tai kokeita soveltamalla asianmukaisia ​​teorioita ja menetelmiä, ja tehtävä tarvittavat tietojen analysointi ja tulkinta. Kommunikoimaan tehokkaasti sekä suullisesti ja kirjallisesti, suunnittelu- ja erityisesti tutkimus yleisön ja koko yhteiskunnan, siltä osin kuin ne vaikuttavat tutkimuksen, käyttäen sopivia rakenne, tyyli ja graafinen tukea. Käytä ja arvioimaan asianmukaisia ​​tutkimusmenetelmiä, taitoja, työkaluja ja tietotekniikan tehokkaasti ja kriittisesti tekniikan tutkimus / kehitys käytännön ja näyttää ymmärtäminen ja halu ottaa vastuuta vaikutusta monitieteiseen tutkimukseen / kehittämistoimintaan yhteiskuntaan ja ympäristöön. Suorita synteesi... [-]
Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Tarkoituksena pätevyys on kehittää insinööri kehittyneitä kykyjä soveltamisessa perustavanlaatuinen suunnitteluhallinnosta tieteet ja / suunnittelu ja synteesi ja niihin ... [+]

Meng Engineering Management (Luennoidaan)

Tarkoituksena pätevyys on kehittää insinööri kehittyneitä kykyjä soveltamisessa perustavanlaatuinen suunnitteluhallinnosta tieteet ja / suunnittelu ja synteesi ja niihin liittyviä periaatteita johtamis- järjestelmien ongelmia yhteiskunnassa. Yksi tärkeimmistä tavoitteista tässä prosessissa on kehittää kehittynyt kyky harjoittaa perustutkimusta järjestelmien suunnittelu ja hallinta tutkimusta itsenäisesti. Se myös edistää elinikäisen oppimisen lähestymistavan.

Arviointi tuloksia

Lopeta taso tulokset: Pätevä Opiskelija osaa:

Tunnista, arvioida, muotoilla, tulkita, analysoida ja ratkaista tekniikan tutkimus ja kehittäminen ongelmia luovasti ja innovatiivisesti soveltamalla asiaa perusteellista asiantuntemusta eli matematiikan, Basic Science ja / tai insinööri Sciences valitulla tutkimuksen alalla. Suunnitella ja hallita suunnittelun valvonnan tutkimushankkeita, jotka osoittavat perustavanlaatuinen tietoa, ymmärrystä ja käsityksen periaatteet, menetelmät ja käsitteet, jotka muodostavat sosiaalisesti vastuullisia (paikallisille ja muut yhteisöt) tutkimus / kehitys valitulla alalla tutkimuksen käytännön. Työskennellä tehokkaasti yksin tai muiden kanssa, jäsenenä tiimin, ryhmän, organisaation ja yhteisön tai monialaista ympäristöissä valitulla tutkimuksen alalla. Järjestetään ja hallita häntä / itsensä ja hänen / hänen toimia vastuullisesti, tehokkaasti, ammattimaisesti ja eettisesti, ottaa vastuuta rajoissa / hänen rajoja osaamisen, ja harkintaa perustuva tietämystä ja asiantuntemusta, jotka liittyvät tutkimuksen alalla. Plan ja toteuttaa sovellettavien tasoja tutkimuksen, tutkimuksen ja / tai kokeita soveltamalla asianmukaisia ​​teorioita ja menetelmiä, ja suorittaa tietojen analysointi ja tulkinta. Kommunikoimaan tehokkaasti sekä suullisesti ja kirjallisesti, suunnittelu- ja erityisesti tutkimus yleisön ja koko yhteiskunnan, siltä osin kuin ne vaikuttavat tutkimuksen, käyttäen sopivia rakenne, tyyli ja graafinen tukea. Käytä ja arvioi asianmukaisen tekniikan hallinnan tutkimusmenetelmiä, taitoja, työkaluja ja tietotekniikan tehokkaasti ja kriittisesti tekniikan tutkimus / kehitys käytännön ja näyttää ymmärtäminen ja halu ottaa vastuuta tutkimuksen vaikuttavuutta... [-]
Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
12 - 24 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Tarkoituksena on kehittää insinööri kehittyneitä kykyjä soveltamisessa perustavanlaatuisia rakenteellisia insinööritieteiden, suunnittelu ja synteesi erityisiin rakenteel ... [+]

Tarkoituksena on kehittää insinööri kehittyneitä kykyjä soveltamisessa perustavanlaatuisia rakenteellisia insinööritieteiden, suunnittelu ja synteesi erityisiin rakenteellisiin teknisiin kysymyksiin yhteiskunnassa. Yksi tärkeimmistä tavoitteista on kehittää edistyneitä kykyä tehdä perustavanlaatuisia rakenteellisia tekninen tutkimus itsenäisesti ja näin tehdessään, edistää elinikäistä oppimista.

Arviointi tuloksia

Lopeta taso tulokset: Pätevä Opiskelija osaa:

Tunnista, arvioida, muotoilla, tulkita, analysoida ja ratkaista rakennesuunnittelun tutkimuksen ja kehityksen ongelmia luovasti ja innovatiivisesti soveltamalla asiaa perusteellista asiantuntemusta eli matematiikan, perustiedot tieteestä ja insinööritieteiden valitulla tutkimuksen alalla. Suunnitella ja hallita rakennesuunnittelu tutkimushankkeita osoittavat taustalla perustavanlaatuinen tietoa, ymmärrystä ja käsityksen periaatteet, menetelmät ja käsitteet, jotka muodostavat sosiaalisesti vastuullisia (paikallisille ja muut yhteisöt) tekninen tutkimus / kehitys valitulla alalla tutkimuksen käytännön. Työskennellä tehokkaasti yksin tai muiden kanssa jäsenenä tiimin, ryhmä, organisaatio ja yhteisö tai monialaisissa ympäristöissä valitulla tutkimusalalla Järjestetään ja hallita häntä / itsensä ja hänen / hänen toimia vastuullisesti, tehokkaasti, ammattimaisesti ja eettisesti ja ottaa vastuuta hänen / hänen omat rajansa osaamisen ja harkintaa oikeassa suhteessa tietoa ja asiantuntemusta, jotka liittyvät tutkimuksen Plan ja suorittaa level of tutkimusten, tutkimus- ja / tai kokeita soveltamalla asianmukaisia ​​teorioita ja menetelmiä ja suorittaa tietojen analysointi ja tulkinta Kommunikoimaan tehokkaasti sekä suullisesti ja kirjallisesti, suunnittelu- ja erityisesti tutkimus yleisön ja koko yhteiskunnan kanssa, siltä osin kuin ne vaikuttavat tutkimuksen avulla asianmukainen rakenne, tyyli ja graafinen tuki Käytä ja arvioida sopiva rakennesuunnittelu tutkimusmenetelmiä, taitoja, työkaluja, tekniikan ja tietotekniikan tehokkaasti ja kriittisesti tekniikan tutkimus / kehitys käytännön ja näyttää ymmärtäminen ja halu ottaa vastuuta vaikutuksista, joita tekninen tutkimus / kehittämiskäytäntöä on yhteiskuntaan ja ympäristö Suorita menettelyihin ja ei-menettelyyn suunnittelu ja synteesi... [-]
Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
18 - 24 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Opiskelijat osallistuvat maisteriohjelman tarvitaan kirjoittaa ja esittää tutkimus väitöskirja. ... [+]

Opiskelijat osallistuvat maisteriohjelman tarvitaan kirjoittaa ja esittää tutkimus väitöskirja.

Pääsyvaatimukset

Saavutukset tutkinto Sport Management.

Yhteystiedot

Nimi: Prof Leon Lategan Puh: 011 559 6966 / Sähköposti: leonl@uj.ac.za

[-]
Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
2 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Ensisijaisena tarkoituksena MPhil in Energy Studies vähäiset-väitöskirja kanssa kursseista on antaa opiskelijalle erikoistunutta kehittyneen koulutuksen samalla vastata t ... [+]

Ensisijaisena tarkoituksena MPhil in Energy Studies vähäiset-väitöskirja kanssa kursseista on antaa opiskelijalle erikoistunutta kehittyneen koulutuksen samalla vastata tietyn tutkimuksen komponentti, jotta opiskelijat voivat hallita tarvittavan kokeellisen ja tekniset taidot sekä tarvittavat kenttätyötä valmiudet, kuten innovaatio, päätöksenteko, strategisen ajattelun ja organisointikykyä. Pieni-väitöskirja kanssa työselostus MPhil in Energy Studies koostuu vähintään 120 opintopistettä tutkimuksen tasolla 8 muodossa tutkimushankkeen, korotettu vähäisenä-väitöskirja.

Aste vaativat korkeatasoista henkisen ja teoreettisen tiedon ja käsityksen liittyvät ongelmat koulutusalasta ja kriittisen päättelyn, muotoilu, analysointi ja arviointi erityinen ongelma koulutusaloittain.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
2 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Kun suoriutuneelle kaikki vaatimukset tälle Degree, opiskelija hankkii käytännönläheistä ja henkilökohtaisesti rikastuttavat maisterin tutkinnon kahden vuoden sisällä, va ... [+]

Kun suoriutuneelle kaikki vaatimukset tälle Degree, opiskelija hankkii käytännönläheistä ja henkilökohtaisesti rikastuttavat maisterin tutkinnon kahden vuoden sisällä, valmennus taitoja ja uusia uramahdollisuuksia kuin henkilökohtaisia ​​ja ammatillisia johtaja, johtaja tai PPL edistäjänä.

Pääsyvaatimukset

Sopiva Saavutukset tutkinto tai vastaava, joissa on keskimäärin vähintään 65% varten Honours Degree. Tietokonelukutaidon ja pääsy Internetiin, sekä vähintään kolmen vuoden työkokemus. Moduuli in Research Technology Honours Degree tasolla on välttämätöntä. On odotettavissa Opiskelijan läpäistävä tunnustettu lukutaidon testi.

Huomaa: Opiskelijanumero rajoitteet edellyttävät valintaprosessissa.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Part-time
2 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Opiskelijan tulisi kehitetään soveltavaa osaamista ja käytännön taitoja hankkimista, tulkinta ja pohdinta liittyvän tutkimuksen metodologia, ja asianmukainen kirjallinen ... [+]

Opiskelijan tulisi kehitetään soveltavaa osaamista ja käytännön taitoja hankkimista, tulkinta ja pohdinta liittyvän tutkimuksen metodologia, ja asianmukainen kirjallinen ja / tai suullinen viestintä tutkimusprosessin ja havainnoista. Tavoitteena on myös varmistaa, että opiskelija pystyy äänen pohdintaa tutkimustuloksia. Opiskelijan tulee merkkejä itsenäinen ja omaperäinen tieteellistä työtä.

Pääsyvaatimukset

Sopiva Honours tutkinto laajemman alan Human Resource Management, Industrial Psychology, Human Resource Development tai Työsuhde-, joissa on keskimäärin vähintään 65% varten Honours Degree. Saavutukset moduuli tutkimusmenetelmät (NQF Taso 7) .Student numero rajoitukset edellyttävät valintaprosessi koostuu koko päivän arviointikeskuksen ja psykometristen arviointeja.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Part-time
2 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Kehitetään edistyneellä tasolla sovellettu toimivalta opiskelija analyysiä, tulkintaa ja ymmärtämistä johtamisen sisällä syntymässä maan yhteydessä on vaihtelevia keskity ... [+]

Kehitetään edistyneellä tasolla sovellettu toimivalta opiskelija analyysiä, tulkintaa ja ymmärtämistä johtamisen sisällä syntymässä maan yhteydessä on vaihtelevia keskitytään Erityisaloille näissä maissa. Tutkinnon avulla johtajat ja johtajia hallita kriittisiä johtamistaitoja tarvitaan yksittäisissä aloja, joissa niillä on hallita ja johtaa kehittyvissä maissa.

Pääsyvaatimukset

Mahdollinen opiskelijan on oltava asiaan Honours tutkinto tahansa seuraavista alueista: julkisen hallinnon, valtiotieteitä, lainsäädännöllisiä ja perustuslaillisia tutkimukset, koulutuksen, ympäristön tutkimukset, suunnittelu, terveys ja luova / graafinen tieteet. Opiskelijan on täytynyt saavuttaa vähintään 65% keskimäärin kaikissa hänen / hänen aiheita Honours tutkinto tai muu vastaava pätevyys voidaan harkita ottamista. ... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Valikoima prosessi seurataan. Yhteystiedot: Prof Danie Coetsee / 011 559 3859 / dcoetsee@uj.ac.za ... [+]

Valikoima prosessi seurataan.

Yhteystiedot: Prof Danie Coetsee / 011 559 3859 / dcoetsee@uj.ac.za

[-]
Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Kehitetään edistyneellä tasolla soveltavan osaamisen opiskelijan ammattivideotekniikkaan johtamisvalmennus interventioita. Tämä tehdään kehittämällä osaamista sairastua, ... [+]

Kehitetään edistyneellä tasolla soveltavan osaamisen opiskelijan ammattivideotekniikkaan johtamisvalmennus interventioita. Tämä tehdään kehittämällä osaamista sairastua, arvioimalla tarpeet, rakentaa kehittämissuunnitelmat, tuottaa yksilön ja ryhmän valmennusta ja vaikutusten arviointi eri valmennus interventioiden läpi useita moduuleja. Kautta mini väitöskirja, opiskelija merkkejä tieteellisen tutkimuksen ja kyky pohtimaan kokonaisvaltaista yhteydessä johtamisvalmennus. Ohjelma antaa kehitystä kokemus psykologit, psychometrists, henkilöstöpäälliköille, ja johtajat sekä muut jatko opiskelijoiden tulisi toimivaltainen ja ammatillinen johto valmentajia Etelä-Afrikassa.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Väitöskirja muodostavat päätti panoksen tietoa, ja käsityksen, aihe kurinalaisuutta sekä tutkimuksen alalla. Ajot opiskelijat myös näyttää toimivalta soveltamisessa liitt ... [+]

Väitöskirja muodostavat päätti panoksen tietoa, ja käsityksen, aihe kurinalaisuutta sekä tutkimuksen alalla. Ajot opiskelijat myös näyttää toimivalta soveltamisessa liittyvän tutkimuksen metodologia, ja asianmukainen kirjallinen ja / tai suullinen viestintä tutkimusprosessin ja havainnoista. Opiskelija pitäisi pystyä pohtimaan tutkimukseen päätöksistä ja sovellusten arvioida niiden vaikutukset kokonaisvaltaisen yhteydessä tiedon teollisuudelle.

Pääsyvaatimukset

Asiaankuuluvat Honours Degree on NQF Taso 7 tai 8 on keskimäärin 65% varten Honours Degree. Dekaani tiedekunnan Management voi hylätä opiskelijavalinta Mestarin pätevyys, jos katsoo, että opiskelijan akateeminen tausta ei riitä ehdotetun tutkimuksiin.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Opiskelija saaneet tämän pätevyyden on toimivalta tutkimusvalmiutta minimaalinen ohjausta, ja edistää tiedon tuotannon tekniikan ympäristössä menestys. ... [+]

MTech vesirakentamisen (Research - pohjainen)

Opiskelija saaneet tämän pätevyyden on toimivalta tutkimusvalmiutta minimaalinen ohjausta, ja edistää tiedon tuotannon tekniikan ympäristössä menestys.

Arviointi tuloksia

Osoittaa kyky tunnistaa ongelma tai tarve teollisuudessa, ja soveltaa tutkimusmenetelmiä vastata tarpeeseen tai ongelmaan.

Pääsyvaatimukset ja valintakriteerit

Baccalaureus Technologiae: Engineering: siviili, tai vastaava pätevyys vastaavan standardin.

Promootio aste

MTech: Engineering: Civil annetaan seuraavasti opiskelijat, jotka ovat suorittaneet väitöskirja onnistuneesti.

Meng ja vesirakentamisen (Research - pohjainen)

Tarkoituksena pätevyys on kehittää insinööri kehittyneitä kykyjä soveltamisessa perustavanlaatuinen insinööritieteiden ja / suunnittelu ja synteesi ja niihin liittyviä periaatteita erityisiin ongelmiin yhteiskunnassa. Yksi tärkeimmistä tavoitteista tässä prosessissa on kehittää kehittynyt kyky harjoittaa perustutkimusta tekniikan tutkimusta itsenäisesti. Se myös edistää elinikäisen oppimisen lähestymistavan.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Tämä tutkinto on tarkoitettu opiskelijoille, jotka tekevät osaltaan tutkimuksen keinoin ymmärtämiseen soveltaminen ja arviointi olemassa olevan tiedon on erikoistunut tek ... [+]

MTech in Mechanical Engineering (Research - pohjainen)

Tämä tutkinto on tarkoitettu opiskelijoille, jotka tekevät osaltaan tutkimuksen keinoin ymmärtämiseen soveltaminen ja arviointi olemassa olevan tiedon on erikoistunut teknologia-alueelle. He myös pystyttävä osoittamaan korkeaa yleistä tietoa, että alueella, joka ulottuu olennaisen pitkälle teoreettista tai sovellettu tietoa.

Arviointi tulokset ja arviointiperusteet

Täydellinen tutkimus menestyksekkäästi tekniikan prosesseissa, tuotteisiin ja järjestelmiin

Pääsyvaatimukset ja valintakriteerit

Baccalaureus Technologiae: Engineering: Mechanical, tai vastaava pätevyys vastaavan standardin.

Promootio aste ... [-]
Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Saatuaan tämän pätevyyden, Opiskelija osaa arkkitehtoninen tekniikan / toimijoita, jotka pystyvät tekemään riippumatonta tutkimusta ja itsenäisesti suorittaa ammatillisen ... [+]

Saatuaan tämän pätevyyden, Opiskelija osaa arkkitehtoninen tekniikan / toimijoita, jotka pystyvät tekemään riippumatonta tutkimusta ja itsenäisesti suorittaa ammatillisen arkkitehtipalveluja teknologian, suunnittelun ja hallinnan julkisen ja / tai yksityisen (virallisia ja epävirallisia) aloille tai erikoistuneen kenttiä rakennettu ympäristö.

Pääsyvaatimukset

Baccalaureus Technologiae: Architectural Technology, joiden keskimääräinen merkki on vähintään 65% tai vastaava pätevyys klo vastaavan standardin, suosittelemalla tavalla Status komitea ja hyväksyy tiedekuntaneuvosto.

Valintaperusteet

Valinta perustuu akateemista ansioihin ja alustava tutkimus ehdotuksen, hyväksymässä muodossa Yksiköiden komitea.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Ensisijaisena tarkoituksena MTech Biotechnology on antaa opiskelijalle erikoistunutta kehittyneen koulutuksen samalla vastata tietyn tutkimuksen komponentti, jotta opiske ... [+]

Ensisijaisena tarkoituksena MTech Biotechnology on antaa opiskelijalle erikoistunutta kehittyneen koulutuksen samalla vastata tietyn tutkimuksen komponentti, jotta opiskelijat voivat hallita tarvittavan kokeellisen ja tekniset taidot sekä tarvittavat kenttätyötä valmiudet, kuten innovaatio, päätöksenteko, strategisen ajattelun ja organisointikykyä.

Väitöskirja-pohjainen MTech Biotechnology koostuu laajan tutkimuksen erikoistunut alue alalla erikoistuminen, raportoi ja esitti muodossa väitöskirja lopussa ohjelman. Aste vaativat korkeatasoista henkisen ja teoreettisen tiedon ja käsityksen liittyvät ongelmat koulutusalasta ja kriittisen päättelyn, muotoilu, analysointi ja arviointi erityinen ongelma koulutusaloittain.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 4 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Ensisijaisena tarkoituksena MTech Food Technology on antaa opiskelijalle erikoistunutta kehittyneen koulutuksen samalla vastata tietyn tutkimuksen komponentti, jotta opis ... [+]

Ensisijaisena tarkoituksena MTech Food Technology on antaa opiskelijalle erikoistunutta kehittyneen koulutuksen samalla vastata tietyn tutkimuksen komponentti, jotta opiskelijat voivat hallita tarvittavan kokeellisen ja tekniset taidot sekä tarvittavat kenttätyötä valmiudet, kuten innovaatio, päätöksenteko, strategista ajattelua ja organisointikykyä.

Väitöskirja-pohjainen MTech Food Technology koostuu laajan tutkimuksen erikoistunut alue alalla erikoistuminen, raportoi ja esitti muodossa väitöskirja lopussa ohjelman. Aste vaativat korkeatasoista henkisen ja teoreettisen tiedon ja käsityksen liittyvät ongelmat koulutusalasta ja kriittisen päättelyn, muotoilu, analysointi ja arviointi erityinen ongelma koulutusaloittain.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Tämä tutkinto on tarkoitettu avulla tutkinnon soveltaa integroituja teknisen tiedon / osaamisen ja kehittyneet analysointi ja ongelmanratkaisu tietylle erikoistuminen mää ... [+]

Tämä tutkinto on tarkoitettu avulla tutkinnon soveltaa integroituja teknisen tiedon / osaamisen ja kehittyneet analysointi ja ongelmanratkaisu tietylle erikoistuminen määrälaskenta, kiinteistökehitys ja muiden asiaan liittyvien alojen kautta toimiminen soveltavan tutkimuksen hanke.

Arviointi tulokset ja arviointiperusteet

Tutkimusta ja kehitystä erikoistunut alueella ja harjoittaa teknologian siirtoa alalla määrä- ja kiinteistökehitys.

Pääsyvaatimukset ja valintakriteerit

BTech: määrä- tai vastaava pätevyys vastaavan standardin TAI Kansallinen Higher Diploma: Building Maanmittaus plus hyväksytty työkokemus ja muut post-tutkintotodistus pätevyys. Opiskelijat valitaan akateemisen ansioiden ja hyväksytty koulutusaloittain.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Tämä tutkinto on tarkoitettu kemian insinöörien tai tekniikan työskentelevät prosessiin liittyvillä aloilla. Opiskelijat, jotka ovat saaneet tämän pätevyys on toimivalta ... [+]

Tämä tutkinto on tarkoitettu kemian insinöörien tai tekniikan työskentelevät prosessiin liittyvillä aloilla. Opiskelijat, jotka ovat saaneet tämän pätevyys on toimivalta suorittaa riippumatonta tutkimusta kemian tekniikan, ja edistää merkittävästi tiedon tuotantoa ymmärtämistä, soveltamista ja arviointi olemassa olevan tiedon. Tutkimusongelmana, sen perustelut, prosessi ja tulos raportoidaan väitöskirja, joka noudattaa yleisesti hyväksyttyjä normeja tällä tasolla.

Arviointi tuloksia

Täyttäviä Opiskelija on kyky:

Kerää ja järjestää tietoja valitulla alalla / tutkimuksen alalla. Levitä tutkimusmenetelmiä ja -tekniikoita, asianmukaisesti ja oikein. Edistää huomattavasti suosittelemalla parannuksia olemassa oleviin Chemical Engineering Science and Technology aloilla. Pääsyvaatimukset ja valintakriteerit ... [-]
Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Saatuaan tämän pätevyyden, opiskelija voi tehdä kehittyneen riippumatonta tutkimusta tietyllä alueella kuvataiteen, mikä osoittaa monimutkaisten analyyttinen ja käytännön ... [+]

Saatuaan tämän pätevyyden, opiskelija voi tehdä kehittyneen riippumatonta tutkimusta tietyllä alueella kuvataiteen, mikä osoittaa monimutkaisten analyyttinen ja käytännön taitoja ja tietämystä kirjallisesti väitöskirja ja tarvittaessa näyttely alkuperäisen teoksen tai artefakteja tarkoituksenmukaista tutkimuksen tilassa.

Pääsyvaatimukset

Baccalaureus Technologiae: taide, joiden keskimääräinen merkki on vähintään 65% tai vastaava pätevyys klo vastaavan standardin, suosittelemalla tavalla Status komitea ja hyväksyy tiedekuntaneuvosto.

Valintaperusteet

Valinta perustuu akateemista ansioihin ja alustava tutkimus ehdotuksen, hyväksymässä muodossa Yksiköiden komitea.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Tällä tasolla täyttävän opiskelija on pätevä soveltamisessa erikoisosaamista ja tutkimusmenetelmät metallurgisessa ympäristössä, mikä edistää tutkimus- ja kehittämistarpe ... [+]

Tällä tasolla täyttävän opiskelija on pätevä soveltamisessa erikoisosaamista ja tutkimusmenetelmät metallurgisessa ympäristössä, mikä edistää tutkimus- ja kehittämistarpeita metallurgisen teollisuuden ja kaivosyhteisö. Pätevä Opiskelija osaa rekisteröityä ECSA ammattilaiseksi teknologi.

Arviointi tuloksia

Täyttäviä opiskelija olla kyky:

Aloittaa ja suorittaa soveltavaa tutkimusta erilaisia ​​metallurgisen toimintaa loppuunsaattamisen. Toiminto keski ylemmän johdon tasolla metallurgisessa ympäristössä. Pääsyvaatimukset ja valintakriteerit

Baccalaureus Technologiae: Extraction Metallurgy, tai vastaava pätevyys vastaavan standardin.

Promootio aste ... [-]
Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Tällä tasolla täyttävän opiskelija pystyä soveltamaan erikoisosaamista ja tutkimusmenetelmät metallurgisessa ympäristössä, mikä edistää tutkimus- ja kehittämistarpeita me ... [+]

Tällä tasolla täyttävän opiskelija pystyä soveltamaan erikoisosaamista ja tutkimusmenetelmät metallurgisessa ympäristössä, mikä edistää tutkimus- ja kehittämistarpeita metallurgisen teollisuuden ja kaivosyhteisö. Pätevä Opiskelija osaa rekisteröityä ECSA ammattilaiseksi teknologi.

Arviointi tulokset ja arviointiperusteet

Täyttäviä opiskelija olla kyky:

Aloittaa ja suorittaa soveltavaa tutkimusta erilaisia ​​metallurgisen toimintaa loppuunsaattamisen. Toiminto keski ylemmän johdon tasolla metallurgisessa ympäristössä. Pääsyvaatimukset ja valintakriteerit

Baccalaureus Technologiae: Engineering: Metallurgy, tai vastaava pätevyys vastaavan standardin.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Saatuaan tämän pätevyyden, opiskelijat voivat tehdä riippumatonta tutkimusta erikoistuneella vaatteiden tai muodin ja edistää tiedon tuotannon valitulla alueella. Tutkim ... [+]

Saatuaan tämän pätevyyden, opiskelijat voivat tehdä riippumatonta tutkimusta erikoistuneella vaatteiden tai muodin ja edistää tiedon tuotannon valitulla alueella. Tutkimusongelmana, sen perustelut, prosessi, ja tulos raportoidaan väitöskirjassa, joka noudattaa yleisesti hyväksyttyjä normeja tällä tasolla.

Pääsyvaatimukset

Baccalaureus Technologiae: Fashion keskiarvon ollessa vähintään 65% tai vastaava pätevyys klo vastaavan standardin, suosittelemalla tavalla Status komitea ja hyväksyy tiedekuntaneuvosto.

Valintaperusteet

Valinta perustuu akateemista ansioihin ja alustava tutkimus ehdotuksen, hyväksymässä muodossa Yksiköiden komitea.

Opetussuunnitelma ... [-]
Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Tämä tutkinto on tarkoitettu avulla tutkinnon soveltaa integroituja teknisen tiedon / osaamisen ja kehittyneet analysointi ja ongelmanratkaisu tiettyihin erikoistuminen r ... [+]

Tämä tutkinto on tarkoitettu avulla tutkinnon soveltaa integroituja teknisen tiedon / osaamisen ja kehittyneet analysointi ja ongelmanratkaisu tiettyihin erikoistuminen rakennuttamis-, omaisuuden ja siihen liittyvillä aloilla, kautta toimiminen soveltavan tutkimuksen hanke.

Arviointi tuloksia

Tutkimusta ja kehitystä erikoistunut alueella ja harjoittaa teknologian siirtoa alalla rakentamisen sekä kiinteistöjen kehittämisestä.

Pääsyvaatimukset ja valintakriteerit

BTech: Construction Management, tai vastaava pätevyys vastaavan standardin TAI Kansallinen Higher Diploma: Building Maanmittaus tai Rakennusvalvonta, plus hyväksytty työkokemus ja muut post-tutkintotodistus tutkimukset. Opiskelijat valitaan akateemisen ansioiden ja hyväksytty koulutusaloittain.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Saatuaan tämän pätevyyden, opiskelijat voivat merkittävästi tutkimuksen panos ja arviointi nykyisten tietämyksen erikoistuneella sisustus ja osoittaa korkeaa yleistä tiet ... [+]

Saatuaan tämän pätevyyden, opiskelijat voivat merkittävästi tutkimuksen panos ja arviointi nykyisten tietämyksen erikoistuneella sisustus ja osoittaa korkeaa yleistä tietämystä erikoistunut alueella, joka ulottuu peruskäsitteitä pitkälle teoreettista tai sovellettu tietämystä .

Pääsyvaatimukset

Baccalaureus Technologiae: Sisustussuunnittelu, joiden keskimääräinen merkki on vähintään 65% tai vastaava pätevyys klo vastaavan standardin, suosittelemalla tavalla Status komitea ja hyväksyy tiedekuntaneuvosto.

Valintaperusteet

Valinta perustuu akateemista ansioihin ja alustava tutkimus ehdotuksen, hyväksymässä muodossa Yksiköiden komitea.

Opetussuunnitelma ... [-]
Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Ehdot täyttävä opiskelija voi suorittaa riippumatonta tutkimusta, joissa vähintään ohjausta, valitsemansa sähkötekniikan ja edistää tiedon tuotannon tällä alalla. ... [+]

Ehdot täyttävä opiskelija voi suorittaa riippumatonta tutkimusta, joissa vähintään ohjausta, valitsemansa sähkötekniikan ja edistää tiedon tuotannon tällä alalla.

Arviointi tuloksia Osoittamaan tietoa ja ymmärrystä alan / alueen tutkimuksessa. Levitä tutkimusmenetelmiä ja -tekniikoita, asianmukaisesti ja oikein. Pääsyvaatimukset ja valintakriteerit

Baccalaureus Technologiae: Engineering: Sähkö, tai vastaava pätevyys vastaavan standardin.

Promootio aste

MTech: Engineering: Sähköinen annetaan seuraavasti opiskelijat, jotka ovat suorittaneet väitöskirja onnistuneesti.

[-]
Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Saatuaan tämän pätevyyden, opiskelijat voivat tehdä riippumatonta tutkimusta minimaalisella ohjausta teollisen muotoilun liittyvä kenttä, ja edistää tiedon tuotannon täll ... [+]

Saatuaan tämän pätevyyden, opiskelijat voivat tehdä riippumatonta tutkimusta minimaalisella ohjausta teollisen muotoilun liittyvä kenttä, ja edistää tiedon tuotannon tällä alalla. Tutkimusongelmana, sen perustelut, prosessi ja tulos raportoidaan väitöskirja ja muita tutkimusraportteja, jotka noudattavat yleisesti hyväksyttyjä normeja tutkimusta tällä tasolla.

Pääsyvaatimukset

Baccalaureus Technologiae Teollinen muotoilu, joiden keskimääräinen merkki on vähintään 65% tai vastaava pätevyys klo vastaavan standardin, suosittelemalla tavalla Status komitea ja hyväksyy tiedekuntaneuvosto.

Valintaperusteet

Valinta perustuu akateemista ansioihin ja alustava tutkimus ehdotuksen, hyväksymässä muodossa Yksiköiden komitea.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Tutkinnon tavoitteena on kehittää henkistä ja ammattitaitoa, ja antaa opiskelijalle mahdollisuuden merkkejä itsenäinen ja omaperäinen tieteellistä työtä. ... [+]

Tutkinnon tavoitteena on kehittää henkistä ja ammattitaitoa, ja antaa opiskelijalle mahdollisuuden merkkejä itsenäinen ja omaperäinen tieteellistä työtä. Tämä tutkinto tulee edelleen antaa opiskelijalle mahdollisuuden näyttää osaamista asiaa koskevan tutkimuksen metodologia, ja asianmukainen kirjallinen ja / tai suullinen viestintä tutkimusprosessin ja havainnoista sekä pohtia tutkimusprosessin ja havainnoista.

Arviointi tulokset ja arviointiperusteet

Tutkimusta ja kehitystä erikoistunut alueella ja harjoittaa teknologian siirtoa alalla määrä- ja kiinteistökehitys.

Pääsyvaatimukset ja valintakriteerit

Hakijan on oltava BTech: Operations Management tai vastaava pätevyys at NQF Taso 7, joka määritetään tila komitea. Ottamista MTech ohjelma, kaikki hakemukset tarkistetaan kannalta koulumenestykseen ja ennen pätevyys, ja tarvittaessa hakijat haastatellaan selvittää muun muassa, kiinnostus jatko tutkimuksessa ja laitoksen kykyä mukautua tutkimusintressi .... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Tämä tutkinto on tarkoitus mahdollistaa tutkinnon hakea integroituja toimintoja tekniikoita yhdessä edistyksellisen ja ongelmanratkaisu, tietylle erikoistumisen tuotantot ... [+]

Tämä tutkinto on tarkoitus mahdollistaa tutkinnon hakea integroituja toimintoja tekniikoita yhdessä edistyksellisen ja ongelmanratkaisu, tietylle erikoistumisen tuotantotalouden / Operations Management, kautta toimiminen soveltavan tutkimuksen hanke.

Arviointi tulokset ja arviointiperusteet

Tutkimusta ja kehitystä erikoistunut alueella ja harjoittaa teknologian siirtoa alalla tuotantotalouden tai Operations Management.

Pääsyvaatimukset ja valintakriteerit

Baccalaureus Technologiae: Tuotantotalous, tai vastaava pätevyys vastaavan standardin.

Promootio aste

MTech: Engineering: Industrial annetaan seuraavasti opiskelijat, jotka ovat suorittaneet väitöskirja onnistuneesti.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Saatuaan tämän pätevyyden, opiskelija voi tehdä kehittyneen riippumatonta tutkimusta pitkälle erikoistunut ala vaatteita, ja osoittaa monimutkaisia ​​analyyttisiä ja arvi ... [+]

Saatuaan tämän pätevyyden, opiskelija voi tehdä kehittyneen riippumatonta tutkimusta pitkälle erikoistunut ala vaatteita, ja osoittaa monimutkaisia ​​analyyttisiä ja arvioiva taitoja, jotta voidaan laajentaa tai uudelleen olemassa olevaan tietoon, joka edistää etenemistä vaatetusteollisuudessa.

Pääsyvaatimukset

Baccalaureus Technologiae: Vaatteet Management keskiarvon ollessa vähintään 65% tai vastaava pätevyys klo vastaavan standardin, suosittelemalla tavalla Status komitea ja hyväksyy tiedekuntaneuvosto.

Valintaperusteet

Valinta perustuu akateemista ansioihin ja alustava tutkimus ehdotuksen, hyväksymässä muodossa Yksiköiden komitea.

Opetussuunnitelma ... [-]
Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Antaa opiskelijalle valmiudet itsenäiseen tutkimukseen kautta kehittynyt ongelmanratkaisukyky, ja soveltaminen kriittistä ja harkitsevaa ajattelua of Environmental Health ... [+]

Antaa opiskelijalle valmiudet itsenäiseen tutkimukseen kautta kehittynyt ongelmanratkaisukyky, ja soveltaminen kriittistä ja harkitsevaa ajattelua of Environmental Health.

Pääsyvaatimukset

BTech Environmental Health. Keskimäärin 65% tarvitaan, että BTech ohjelmaan.

Yhteystiedot

Nimi: Mrs Martha Chadyiwa Puh: 011 559 6239 / Sähköposti: mchadyiwa@uj.ac.za

[-]
Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Part-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

MA

University of Johannesburg

Ohjelma tarjoaa MA kautta johtanut tutkimus väitöskirja noin 120 sivua. Väitöskirja on valmis käsittelemään ohjauksessa ohjaajan kanssa asiantuntemusta valintasi aihe. ... [+]

Ohjelma tarjoaa MA kautta johtanut tutkimus väitöskirja noin 120 sivua. Väitöskirja on valmis käsittelemään ohjauksessa ohjaajan kanssa asiantuntemusta valintasi aihe.

Pääsyvaatimukset

Saavutukset tutkinto antropologian ja lopullinen kurssi merkki vähintään 65% vuoden tietyssä lajissa.

Yhteystiedot

Nimi: Prof David Moore Puh: 011 559 2979/2859 / Sähköposti: dbmoore@uj.ac.za

[-]
Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Väitöskirja on teema audiovisuaalisen viestinnän, joka tuo esiin ehdokkaan kriittistä järkeä ja tutkimuskapasiteettia tarvitaan. Tutkimus artikkeli, joka on sopiva julkai ... [+]

Väitöskirja on teema audiovisuaalisen viestinnän, joka tuo esiin ehdokkaan kriittistä järkeä ja tutkimuskapasiteettia tarvitaan. Tutkimus artikkeli, joka on sopiva julkaisu on myös tarpeen.

Pääsyvaatimukset

Saavutukset tiedonannossa vaaditaan, vähintään keskimäärin 65%. Yleisasetuksessa suhteen keston maisteriohjelman sovelletaan myös tässä tapauksessa.

Päättymispäivä sovellukset tälle Degree on 31 päivänä lokakuuta edellisen vuoden ensimmäisellä puoliskolla 30. huhtikuuta saman vuoden jälkipuoliskolle.

Yhteystiedot

Nimi: Dr Ylva Rodny-Gumede Puh: 011 559 4112 / Sähköposti: yrodny-gumede@uj.ac.za

[-]
Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Sillä researchg opiskelijoille väitöskirja noin 45000 sanaa ohjattuna aiheeseen valitun kuullen laitoksella. Aihetta on oltava linjassa asiantuntemusta käytettävissä luen ... [+]

MA Filosofia (Research)

Tästä opiskelijat väitöskirja noin 45000 sanaa ohjattuna aiheeseen valitun kuullen laitoksella. Aihetta on oltava linjassa asiantuntemusta käytettävissä luennoitsijat.

Pääsyvaatimukset

Otettavaksi tätä tutkinto, opiskelijoiden tulee täyttää laitoksen pääsyvaatimukset (lisäksi yliopiston pääsyvaatimukset) ja todistaa tietonsa tutkimusmenetelmät ja filosofian historia. Jotkut vaatimukset ovat [i] vähintään 65% keskimäärin Honours tutkinto filosofian ja [ii] kirjallisten filosofista työtä varten Honours Degree. Täydentävä suullisia kokeita voidaan tarvita.

Yhteystiedot

Nimi: Prof Velislava Mitova Puh: 011 559 3133 / Sähköposti: vmitova@uj.ac.za... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Tämän pätevyys on antaa opiskelijoille mahdollisuus suorittaa huippututkimukseen, käyttää analyyttista tietoa tietyllä alueella teksti- tutkimuksen, tallentaa tutkimuksen ... [+]

Tämän pätevyys on antaa opiskelijoille mahdollisuus suorittaa huippututkimukseen, käyttää analyyttista tietoa tietyllä alueella teksti- tutkimuksen, tallentaa tutkimuksen tuloksista hyväksyttävässä muodossa, ja käyttää näitä taitoja siten voidaan edistää hänen / hänen mahdollisuuksia henkiseen kehitykseen, ansiotyö ja merkittävää sosiaalista toimintaa. Valittu aihe kuullen lehtori.

Pääsyvaatimukset

Hakijan on esitettävä ehdotus on selkeästi määritelty alue tekstianalyysi. Ehdotuksen on paljastaa ymmärtämiseksi oikein tutkimuksen menettelyn hallussaan relevantin tiedon aiheen sisältöä, sekä tarvittavat teoreettiset ja metodologiset taidot.

Yhteystiedot ... [-]
Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

In die nagraadse programme in Afrikaans (Honneurs, Meestersgraad en Doktorsgraad) word menslike bestaan ondersoek deur te kyk na die simbole, mites, metafore en tekste wa ... [+]

Gedoseer

In die nagraadse programme in Afrikaans (Honneurs, Meestersgraad en Doktorsgraad) word menslike bestaan ondersoek deur te kyk na die simbole, mites, metafore en tekste wat die menslike bestaan medieer. Soos in al die ander geesteswetenskappe is begrip van die menslike bestaan die doel. In die vak Afrikaans is taal en tekste die middel tot hierdie doel.

Om die mens en die manier waarop die mens die wêreld verstaan, te ondersoek, word die taal wat die mens gebruik om uitdrukking te gee aan hierdie wêreld, om sin te gee aan sigself en aan die wêreld waarin hy/sy leef, bestudeer.

Die meestersgraad behels ‘n skripsie, onder leiding van een van die dosente in die Departement, oor ‘n tema waarop ooreengekom word. Temas kan uit die taal- of letterkunde gekies word.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Afrikaans
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Opiskelija kirjoittaa väitöskirjan aihe kielitieteessä tai kirjallisuudessa antaa todisteita kyky tehdä tutkimusta. Tämä asiakirja on noin 100 sivua pitkä. ... [+]

Opiskelija kirjoittaa väitöskirjan aihe kielitieteessä tai kirjallisuudessa antaa todisteita kyky tehdä tutkimusta. Tämä asiakirja on noin 100 sivua pitkä.

Pääsyvaatimukset

Opiskelijat, jotka ovat saaneet BA Honours jossa merkki on vähintään 60% (mutta edullisesti suurempi) in pohjoissotho (Sesotho sa Lebowa / sepedin) tai isiZulun voivat rekisteröityä.

Yhteystiedot

Nimi: Dr IK Mndawe Puh: 011 559 4662 / Sähköposti: ikmndawe@uj.ac.za

[-]
Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Tämä alue käsittää tutkimus väitöskirja teema Vanhan testamentin (OT) tai Uusi testamentti (NT) tai niiden yhdistelmä teemoja OT ja NT. Maisteriohjelma on luonteeltaan ke ... [+]

Tämä alue käsittää tutkimus väitöskirja teema Vanhan testamentin (OT) tai Uusi testamentti (NT) tai niiden yhdistelmä teemoja OT ja NT. Maisteriohjelma on luonteeltaan kehittynyt tutkimus joko OT tai NT rakennuksen tietämyksen aloilla jo saatu Saavutukset tasolla. Ohjelma on väitöskirja kirjoitettu teema Vanhan tai Uuden Testamentin.

Pääsyvaatimukset

Eksegetiikka Saavutukset tai vastaava pätevyys on edellytys sekä yleiset yliopistoon vaatimukset maisteriohjelman. Greek heprean enintään toisen vuoden tasolla voidaan tarvita riippuen koulutusaloittain ja tutkimukseen.

Yhteystiedot

Nimi: Prof L Nortjé-Meyer Puh: 011 559 2733 / Sähköposti: lilynm@uj.ac.za

[-]
Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Opiskelijat hyväksytään Kurssin tarvitaan tutkimukseen, kirjoittaa ja esittää täydellinen väitöskirja (noin 120 sivua), ohjauksessa ohjaajan. Laitos kykenee valvomaan aih ... [+]

MA Englanti (Research tai opintoviikkoja)

Opiskelijat hyväksytään Kurssin tarvitaan tutkimukseen, kirjoittaa ja esittää täydellinen väitöskirja (noin 120 sivua), ohjauksessa ohjaajan. Laitos kykenee valvomaan aiheisiin useimmilla alueilla yleisessä piiriin Englanti tutkimuksia, mukaan lukien Etelä-Afrikkalainen kirjallisuuden laitos ja postkolonialismi; Tekstin muokkaaminen; Keskiajan, renessanssin ja Romantic Studies; ja Contemporary Fiction.

Pääsyvaatimukset

Pääsy maisteriksi on hyväksyttävä puheenjohtaja osaston.

Yhteystiedot

Nimi: Prof Karen Scherzinger Puh: 011 559 2493 / Sähköposti: kscherzinger@uj.ac.za

[-]
Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Työselostus MA kreikaksi on periaatteessa tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluaisivat tehdä lyhyempää väitöskirja yhdessä kahden tutkittiin moduulia. MA Kreikan tavoitt ... [+]

MA in Greek (opintoviikkoja)

Työselostus MA kreikaksi on periaatteessa tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluaisivat tehdä lyhyempää väitöskirja yhdessä kahden tutkittiin moduulia. Intensiivikurssin kreikan kielen tarjotaan opiskelijat tulevat tietenkin Saavutukset tutkinto Classical Civilisation. Kaksi tutki moduulia kattaisi intensiivisen tutkimuksen Kreikan historian, uskonnon, kirjallisuuden, filosofian, kulttuurin tai taiteen ja arkkitehtuurin. Lyhyellä väitöskirja, opiskelijat on mahdollisuus keskittyvä Classical Greek, Hellenistinen Greek (New Testament ja kirkkoisien), bysanttilainen Greek tai nykykreikan.

Pääsyvaatimukset

Saavutukset Kreikan tai klassinen kulttuuri johtaa kursseista maisteriksi.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

MA (psykologinen neuvonta) Ohjelma johtaa rekisteröintiin Ohjaus Psykologi kanssa hallitusammattilainen psykologian ja terveysala neuvoston Etelä-Afrikan (HPCSA). Tällä k ... [+]

MA (psykologinen neuvonta) Ohjelma johtaa rekisteröintiin Ohjaus Psykologi kanssa hallitusammattilainen psykologian ja terveysala neuvoston Etelä-Afrikan (HPCSA). Tällä kokopäiväinen ohjelma käsittää laajan kirjon psykologinen neuvonta. Ohjelma koostuu tutkimusosa (valmistumisen minordissertation) sekä osallistumiseen käytettyä, yhteystiedot istuntoja ja käytännön työssä.

Sen jälkeen suoritettuaan tutkinto, opiskelijat hakea harjoittelun psykologinen neuvonta.

Pääsyvaatimukset

Opiskelijoiden olisi hallussaan Honours tutkinto tai vastaava tutkinto Psychology. Opiskelijat otetaan ohjelmaan sen jälkeen, kun ne on arvioitu sopivia ehdokkaita Osaston kautta valintaprosessin. Opiskelijoiden määrä sallittu ohjelmaan määräytyy työntekijöiden saatavuuden, saatavuus harjoittelupaikkoja ja markkinoiden vaatimuksiin. Päättymispäivä sovellusten ja päivämäärät valinta määräytyvät vuosittain osastolla. Hakemuslomakkeita ja tiedot ovat saatavissa laitoksella.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Opiskelijan tulee suorittaa kurssi SIA menetelmiä, kehittynyt sosiaalinen tutkimus (ASR) sekä vähäinen väitöskirja hyväksytty, aiheiden. Opiskelija myös hankkia SPSS tait ... [+]

Opiskelijan tulee suorittaa kurssi SIA menetelmiä, kehittynyt sosiaalinen tutkimus (ASR) sekä vähäinen väitöskirja hyväksytty, aiheiden. Opiskelija myös hankkia SPSS taitoja ja osaamista.

Pääsyvaatimukset

Saavutukset tutkinto jokin seuraavista aiheista: Sosiologia, Industrial sosiologia, maantiede, filosofia, historia Studies, Development Studies, psykologia, Industrial Psychology, politiikka, hallinnon maa, sosiaalityön ja Economics.

Jos opiskelija ei täytä edellä mainitut vaatimukset, maahantuonti voidaan myöntää tiedekunnan dekaani, on suosituksesta puheenjohtajan osasto.

Yhteystiedot

Nimi: Dr Liela Groenewald Puh: 011 559 2884 / Sähköposti: lielagr@uj.ac.za... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Väitöskirja on teema Journalism joka antaa näyttöä kriittisistä mielessä ja tutkimuksen kykyä ehdokas vaaditaan. Tutkimus artikkeli, joka on sopiva julkaisu on myös tarpe ... [+]

Väitöskirja on teema Journalism joka antaa näyttöä kriittisistä mielessä ja tutkimuksen kykyä ehdokas vaaditaan. Tutkimus artikkeli, joka on sopiva julkaisu on myös tarpeen.

Pääsyvaatimukset

Saavutukset tutkinto Communication vaaditaan, vähintään keskimäärin 65%. Päättymispäivä sovellukset tälle aste on 31 päivänä lokakuuta edellisen vuoden ensimmäisellä puoliskolla 30. huhtikuuta saman vuoden jälkipuoliskolle.

Yhteystiedot

Nimi: Mrs Elna Rossouw Puh: 011 559 3434 / Sähköposti: erossouw@uj.ac.za

[-]
Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Tämä työselostus maisteriohjelman käsittää yhden pakollisen ja kolme valittavia moduuleja valmistuvan sekä pakollinen pieniä väitöskirja. Pakollista moduuli on tutkimusme ... [+]

MA in Public Management and Governance (CW)

Tämä työselostus maisteriohjelman käsittää yhden pakollisen ja kolme valittavia moduuleja valmistuvan sekä pakollinen pieniä väitöskirja. Pakollista moduuli on tutkimusmenetelmät moduuli, ja täydentää kolme ylimääräistä valittavia moduuleja.

Pakolliset väitöskirja on muodossa tutkimushankkeen.

Työselostus ylempi rakenne säädetään joko kaksi erikoistunutta Saharan kurinpidollisia pesäkkeitä, tai yleistä PMG keskittyä kautta satunnainen valita kolme valittavien pois mahdollista yhdeksän saatavilla moduuleja. Yksi erikoistunut Painopiste on arvioida yleisesti julkisen sektorin käytäntöjen hallinta ja hallinnon ja toinen keskittyy erikoistuminen kehittynyt kunnan johdon ja hallinnon.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Tämän verran, ehdokas tulee täyttää tutkimuksen ja kirjoittaa väitöskirja hyväksytty, aiheiden. ... [+]

Hakijan tulee täyttää tutkimuksen ja kirjoittaa väitöskirja hyväksytty, aiheiden.

Pääsyvaatimukset

Pääsymaksu harkitaan omaavan opiskelijan hallussaan yliopistollisessa Honours pätevyys Urban Studies on NQF Taso 7. Jos opiskelija ei täytä edellä mainitut vaatimukset, maahantuonti voidaan myöntää tiedekunnan dekaani, on suosituksesta puheenjohtajan osasto.

Yhteystiedot

Nimi: Dr Liela Groenewald Puh: 011 559 2884 / Sähköposti: lielagr@uj.ac.za

[-]
Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Kehittynyt tutkimus ohjelman työselostus, sekä pieniä väitöskirja tarvitaan kautta tai tutkimus, joka johtaa väitöskirja noin 120 sivua. ... [+]

MA in Development Studies (opintoviikkoja)

Vaativaan opiskeluun ohjelman työselostus, sekä pieniä väitöskirja vaaditaan.

Lukukausi 1

Moduuli 1: Kriittinen kehitysteorioita Moduuli 2: Sosiaalipolitiikka Moduuli 3: Advanced Research metodologia

Lukukausi 2

Moduuli 4: Development Management Moduuli 5: Pienet Väitöskirja Moduulit 1-4 osaltaan 50% lopulliseen merkkiin ja moduulissa 5 osallistuu 50%. Pääsyvaatimukset

Saavutukset tutkinto Development Studies ja lopullisen kurssin merkki vähintään 65% vuoden tietyssä lajissa. Johtuen poikkitieteellinen luonne Development Studies, hakijat (MA) muista Social Science Astetta kanssa Development Studies sisältöä kannustetaan, ja käsitellään kautta yliopiston Recognition of Prior Learning komitea.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

MA (Clinical Psychology) Ohjelma johtaa rekisteröintiin kliinisen psykologi kanssa hallitusammattilainen psykologian ja terveysala neuvoston Etelä-Afrikan (HPCSA). ... [+]

MA (Clinical Psychology) Ohjelma johtaa rekisteröintiin kliinisen psykologi kanssa hallitusammattilainen psykologian ja terveysala neuvoston Etelä-Afrikan (HPCSA).

Tällä kokopäiväinen ohjelma käsittää laajan kirjon Clinical Psychology. Ohjelma koostuu tutkimusosa (loppuun pieni väitöskirja) sekä osallistumiseen käytettyä, yhteystiedot istuntoja ja käytännön työssä.

Sen jälkeen suoritettuaan dDegree, opiskelijat hakea harjoittelupaikkaa kliinisen psykologian. Määräysten mukaisesti Department of Health, opiskelijat myös suorittaa yhden vuoden yhteisön Service päätyttyä työharjoittelun.

Pääsyvaatimukset

Opiskelijoiden olisi hallussaan Honours tutkinto tai vastaava tutkinto Psychology. Opiskelijat otetaan ohjelmaan sen jälkeen, kun ne on arvioitu sopivia ehdokkaita Department läpi valintaprosessin, joka tapahtuu elokuussa. ... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Tämä työselostus maisteri auttaa pätevää sosiaalityöntekijää edistettäessä heidän neuvonta kyvyt alalla kliinisen sosiaalityön käytäntöä. Tämä tutkinto annetaan opiskelij ... [+]

Tämä työselostus maisteri auttaa pätevää sosiaalityöntekijää edistettäessä heidän neuvonta kyvyt alalla kliinisen sosiaalityön käytäntöä. Tulet saamaan nämä läpi seitsemän moduulia, esim teorioita; Complex Behaviour and Environmental Change; Assessment, interventio ja arviointi; Mielenterveys; ja kehittäminen terapeuttinen Self. Lisäksi voit soveltaa tätä tietoa aikana yhden vuoden työharjoitteluohjelma, keskittyy mikro- ja Messo interventioita. Teidän toinen vuosi, asiakas sitoutuu tutkimushankkeen osoittaa oman tutkimuksen osaamista.

Tämä tutkinto annetaan opiskelijat työskentelemään yksityisiä tai asiantuntija harjoittajat työnsä erityisvaatimusten yhteyksissä.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Työselostus MA Latinalaisen on periaatteessa tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluaisivat tehdä lyhyempää väitöskirja yhdessä kahden tutkittiin moduulia. Intensiivikurss ... [+]

MA in Latin (opintoviikkoja)

Työselostus MA Latinalaisen on periaatteessa tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluaisivat tehdä lyhyempää väitöskirja yhdessä kahden tutkittiin moduulia. Intensiivikurssin latinan kielen tarjotaan opiskelijat tulevat tietenkin Saavutukset tutkinto Classical Civilisation.

Kaksi tutki moduulia kattaisi intensiivisen tutkimuksen Rooman historian, uskonnon, kirjallisuuden, filosofian, kulttuurin tai taiteen ja arkkitehtuurin.

Pääsyvaatimukset

Saavutukset tutkinto Latinalaisessa tai klassinen kulttuuri johtaa kursseista maisterin dDegree.

Yhteystiedot

Nimi: Prof JLP Wolmarans Puh: 011 559 2737 / Sähköposti: hansiew@uj.ac.za

MA in Latin (Research) Yhteystiedot ... [-]
Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Väitöskirja teema kentältä Markkinointiviestinnän todisteeksi kriittinen mielessä ja tutkimuksen kykyä ehdokas vaaditaan. Tutkimus artikkeli, joka on sopiva julkaisu on m ... [+]

Väitöskirja teema kentältä Markkinointiviestinnän todisteeksi kriittinen mielessä ja tutkimuksen kykyä ehdokas vaaditaan. Tutkimus artikkeli, joka on sopiva julkaisu on myös tarpeen.

Pääsyvaatimukset

Saavutukset tutkinto Communication vaaditaan, vähintään keskimäärin 65%. Päättymispäivä sovellukset tälle Degree on 31 päivänä lokakuuta edellisen vuoden ensimmäisellä puoliskolla 30. huhtikuuta saman vuoden jälkipuoliskolle.

Yhteystiedot

Nimi: Andrea Crystal Puh: 011 559 2574 / Sähköposti: acrystal@uj.ac.za

[-]
Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

MA politiikka Research maisteriohjelman kattaa kysymyksiä politiikka ja kansainväliset suhteet. Opiskelijan tulee kirjoittaa väitöskirjan valitun teeman joko kenttien opi ... [+]

MA politiikka Research maisteriohjelman kattaa kysymyksiä politiikka ja kansainväliset suhteet. Opiskelijan tulee kirjoittaa väitöskirjan valitun teeman joko kenttien opin tai kansainväliset suhteet, josta ilmenee kriittisesti ja tutkimuskapasiteettia. Artikkelin valmis julkaistavaksi on toimitettava yhdessä väitöskirja.

Pääsyvaatimukset

Opiskelijat tarvitsevat 65% läpäisyaste on Saavutukset tasolla.

Yhteystiedot

Nimi: Prof Deon Geldenhuys Puh: 011 559 2894 / Sähköposti: deong@uj.ac.za

[-]
Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Opiskelija kehittää edistyneitä määrällisen ja laadullisen tutkimuksen taitoja Psykologian. Tällaisia ​​taitoja voi johtaa tutkimukseen perustuva tai akateemista uraa. So ... [+]

Opiskelija kehittää edistyneitä määrällisen ja laadullisen tutkimuksen taitoja Psykologian. Tällaisia ​​taitoja voi johtaa tutkimukseen perustuva tai akateemista uraa. Soveltaminen tutkimusmenetelmät ja toimivaltaisten viestintä tutkimustulosten on osoitettava; opiskelijoiden on siis voitava suorittaa riippumatonta tutkimusta. Osallistumisprosentti työpajoja ja / tai kosketus istuntojen tarvitaan.

Pääsyvaatimukset

Pienin pääsyvaatimuksena on 65% käytettäessä Honours tutkinto Psykologian joka normaalisti olisi saatu viimeisten viiden vuoden aikana.

Yhteystiedot

Nimi: Prof T Guse Puh: 011 559 3248 / Sähköposti: tguse@uj.ac.za

[-]
Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

On enemmän edistyneen tason (maisteriopintoihin) opiskelijoita kannustetaan yhteistyötä meitä osaamisalueilla, eli Contemporary Ranskan Novel; Omaelämäkerta; Contemporary ... [+]

On enemmän edistyneen tason (maisteriopintoihin) opiskelijoita kannustetaan yhteistyötä meitä osaamisalueilla, eli Contemporary Ranskan Novel; Omaelämäkerta; Contemporary Ranskan teatteri ja Francophone kirjallisuus, jotta kehittämään taitojaan tutkimusta ja kriittisen ajattelun. Ranskan osasto gradu on suunniteltu omistettu tutkijoiden ja koostuvat pääosin väitöskirjan tai tutkielma.

Pääsyvaatimukset

Ottamisesta vaatimus gradu on Honours tutkinto ranskaksi.

Yhteystiedot

Nimi: Prof WA Kabwe-Segatti Puh: 011 559 2757 / Sähköposti: desirew@uj.ac.za

[-]
Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Väitöskirja teema saksalaisista kirjallisuudesta tai kielitieteen jotka todistavat kriittinen kyky ja tutkimuksen osaamista. ... [+]

Väitöskirja teema saksalaisista kirjallisuudesta tai kielitieteen jotka todistavat kriittinen kyky ja tutkimuksen osaamista.

Pääsyvaatimukset

Edellytys: Saksalainen Honours Degree vähintään 65%.

Yhteystiedot

Nimi: Dr Anne Baker Puh: 011 559 2717 / Sähköposti: abaker@uj.ac.za

[-]
Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Työselostus Ohjelma MA seemiläisten kielet ja kulttuurit koostuu pieniä väitöskirja ja kaksi moduulia. Tutkimuksessa tilassa väitöskirja jossa opiskelijat keskityttävä ai ... [+]

MA seemiläisten kielet ja kulttuurit (opintoviikkoja)

Ohjelma koostuu pieniä väitöskirja ja kaksi moduulia kuten alla. Opiskelijat, yhteistyössä laitoksen valitsemalla kaksi moduulia alla olevasta listasta. Moduulit tarjotaan yli kaksi lukukautta. Kukin moduuli tutkitaan avulla tutkimus, jotka painotetaan 45 ov. Vähäinen Väitöskirja on painotus 90 opintopistettä.

Opiskelijat keskittyä arabian, islamin tutkimuksen, heprea (myös Jewish Studies) tai sukulais seemiläinen kieli. Moduulit ovat seuraavat yleinen sisältö:

Pakolliset moduulit

Moduuli 1: metodologia kirjallisuudentutkimus Moduuli 2: Sisältöanalyysi valitun tutkimusalan Moduuli 3: Minor väitöskirja Pääsyvaatimukset ... [-]
Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Mestarin tutkimuksen merkitsee vain tutkimukseen - suurempi kuin vähäinen väitöskirja työselostus maisterin, mutta ei niin suuri kuin Väitöskirja. Periaate tarkoituksena ... [+]

Mestarin tutkimuksen merkitsee vain tutkimukseen - suurempi kuin vähäinen väitöskirja työselostus maisterin, mutta ei niin suuri kuin Väitöskirja. Periaate tarkoituksena maisterin tutkimuksen kehittyy kehittyneitä osaamista tutkimuksen. Lisäksi voit kehittää myös asiantuntemusta oman alan tutkimusta. Mestarin mukaan tutkimusohjelman sopii opiskelijoille, jotka ovat ensisijaisesti kiinnostuneita kehittämään niiden tutkimusosaaminen, eivät halua osallistua luennoille tai työpajoissa, ovat erittäin motivoitunut, riippumaton ja itseohjautuvaa ja on keskittynyt erityisiä tutkimusalalla etua .

Pääsyvaatimukset

Hakijat, joilla on relevantti Honours tutkinto sosiaalityön pidetään ottamista. Neljäs vuosi (arvosanoin) keskiarvon ollessa vähintään 65% vaaditaan.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Vuonna työselostus tilassa ehdokas olisi onnistuneesti päätökseen jatkokurssi Social Theory, kehittyneet kurssi Social Research Methodology, ja täydellinen tutkimus ja ki ... [+]

MA Sosiologian (opintoviikkoja)

Ehdokas pitäisi läpäistyään jatkokurssi Social Theory, kehittyneet kurssi Social Research Methodology, ja täydellinen tutkimus ja kirjoittaa pieniä väitöskirja hyväksytty, aiheiden.

Pääsyvaatimukset

Pääsymaksu harkitaan omaavan opiskelijan hallussaan yliopistollisessa Honours tutkinto Sosiologian / Industrial Sosiologia on NQF Taso 7. Jos opiskelija ei täytä edellä mainitut vaatimukset, maahantuonti voidaan myöntää tiedekunnan dekaani, on suosituksesta puheenjohtajan osasto.

Yhteystiedot

Nimi: Dr Liela Groenewald Puh: 011 559 2884 / Sähköposti: lielagr@uj.ac.za

MA Sosiologian (Research)

Hakijan tulee täyttää tutkimuksen ja kirjoittaa väitöskirja hyväksytty, aiheiden.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Jatko-ohjelma soveltavan kielitieteen ja Literary Theory, piirustus tietoon aloilla sekä sen tieteenalojen, on suunnattu erikoistunutta koulutusta ja tutkimusta tarpeisii ... [+]

MA soveltavan kielitieteen

Jatko-ohjelma soveltavan kielitieteen ja Literary Theory, piirustus tietoon aloilla sekä sen tieteenalojen, on suunnattu erikoistunutta koulutusta ja tutkimusta tarpeisiin kielen ammattilaisten, kuten kääntäjät, tulkit, tekstieditoreista, kieli suunnittelijat, copywriters, kirjallisuuden arvioijat ja kieltenopettajat. Kääntäminen ja tulkkaus ovat monimutkaisia ​​kielellisiä, kognitiiviset ja tekstin prosesseja, muun muassa kuulua myös sosiokulttuurisia sovittelua.

Monimutkaisuuden vuoksi näitä toimia ja siten poikkitieteellinen luonne kielen Käytännössä nämä ohjelmat tarjoavat tasapaino teoreettista, käytännöllistä ja kokemustiedon ja taitoja. ... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Tämä on kehittynyt opinto-ohjelma, joka voidaan suorittaa niin työselostus tutkimuksella ohjelmaa. Tämä ohjelma on suunniteltu helpottamaan hallinnan monimutkainen ja eri ... [+]

Tämä on kehittynyt opinto-ohjelma, joka voidaan suorittaa niin työselostus tutkimuksella ohjelmaa. Tämä ohjelma on suunniteltu helpottamaan hallinnan monimutkainen ja erikoisosaamista alue kuria Strategic Communication. Johtuen yhä lähentymistä Marketing Communications, viestintä- ja PR ohjelma kotouttamisen näiden viestintä kuria.

Pääsyvaatimukset

Saavutukset tutkinto Corporate tai Markkinointiviestintä tai liittyvältä alalta vaaditaan, vähintään keskimäärin 65%. Päättymispäivä sovellukset tälle Degree on 31 päivänä lokakuuta edellisen vuoden ensimmäisellä puoliskolla 30. huhtikuuta saman vuoden jälkipuoliskolle.

Yhteystiedot

Nimi: Prof Sonja Verwey Puh: 011 559 4070 / Sähköposti: sverwey@uj.ac.za... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Tarkoituksena ohjelma on kouluttaa ja kouluttaa tutkijoita, jotka voivat edistää tiedon edistyneellä tasolla. Maisterin tutkinto on ansainnut täyttämällä yksi edistyksell ... [+]

Tarkoituksena ohjelma on kouluttaa ja kouluttaa tutkijoita, jotka voivat edistää tiedon edistyneellä tasolla. Maisterin tutkinto on ansainnut täyttämällä yksi edistyksellinen tutkimushanke, joka huipentui tuotannossa ja hyväksymistä väitöskirja.

Pääsyvaatimukset

Asiaa kandidaatin Saavutukset tutkinto. "Ammattimaisen" kandidaatin tutkinto tai jatkotutkinto, jolla on riittävä valmistelu tutkimusvalmiutta suositeltu vähintään 60% kaikkien viimeisen vuoden moduuleja.

Valintaperusteet

Lisäksi vähimmäisvaatimukset pääsyvaatimukset edellä kuvattuja, tuleville opiskelijoille voidaan vaatia esittämään salkun työnsä haastatteluun paneeli. Portfolio pyydettäisiin jos lisänäyttöä tarvitaan jonkin opiskelijoiden valmiutta suorittaa sanojen tai johtuva artefakti tutkimusta. Mikäli tekstimuodossa tutkimus salkun sisältäisi esimerkkejä kirjallisen tutkimuksen, ja jos kyseessä johtuva artefakti tutkimus salkun suunnittelu olisi tarpeen.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Opiskelijan tulisi kehittää henkistä ja ammattitaitoa esittämään todisteita kyky itsenäisesti tuottaa tieteellistä työtä hyväksyttävällä tasolla. Tämä edellyttää osaamist ... [+]

Opiskelijan tulisi kehittää henkistä ja ammattitaitoa esittämään todisteita kyky itsenäisesti tuottaa tieteellistä työtä hyväksyttävällä tasolla. Tämä edellyttää osaamista soveltamisessa liittyvän tutkimuksen metodologia, mahdollisuus suorittaa ja suorittaa hyväksytty tutkimukseen, suullinen ja kirjallinen osaaminen esittelemään tulokset ja havainnot, sekä akateemisen ja henkilökohtaista kypsyyttä kriittisesti pohtia kaikkia näkökohtia tutkimuksen.

Pääsyvaatimukset

Saavutukset pätevyys Industrial Psychology on NQF Taso 7 tai 8 vähintään 65% keskiarvosta. Tilastollisia menetelmiä tai analyysimenetelmiä on täytynyt sisällyttää perus- opetussuunnitelmiin. Potentiaaliset opiskelijat on läpäistävä moduulin tutkimusmenetelmät at Arvosanoin NQF Taso 8. Aiheeseen liittyvät kokemukset jota pidetään oleellisina ja riittävinä Department of Industrial Psychology and People Management arvioidaan myös. Opiskelijanumero rajoitteet edellyttävät valintaprosessissa.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Ehdokas pitäisi läpäistyään jatkokurssi Social Theory, kehittyneet kurssi Social Research Methodology, ja täydellinen tutkimus ja kirjoittaa pieniä väitöskirja hyväksytty ... [+]

MA in Industrial Sosiologian (opintoviikkoja)

Ehdokas pitäisi läpäistyään jatkokurssi Social Theory, kehittyneet kurssi Social Research Methodology, ja täydellinen tutkimus ja kirjoittaa pieniä väitöskirja hyväksytty, aiheiden. Opiskelija myös hankkia SPSS taitoja ja osaamista.

Pääsyvaatimukset

Opiskelija pääsy harkitaan omaavan opiskelijan hallussaan korkeakoulututkimukseen Honours pätevyys Sosiologian / Industrial Sosiologia on NQF Taso 7. Jos opiskelija ei täytä edellä mainitut vaatimukset, maahantuonti voidaan myöntää tiedekunnan dekaani, on suosituksesta puheenjohtajan osasto.

Yhteystiedot

Nimi: Dr Liela Groenewald Puh: 011 559 2884 / Sähköposti: lielagr@uj.ac.za... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Tämän ohjelman tarkoituksena on tutkia erilaisia ​​muotoja ihmisen viestintä useista eri näkökulmista, jotka yhdistävät paikalliset ja globaalit ja ovat juurtuneet Afrikk ... [+]

MA in Communication Studies (opintoviikkoja)

Tämän ohjelman tarkoituksena on tutkia erilaisia ​​muotoja ihmisen viestintä useista eri näkökulmista, jotka yhdistävät paikalliset ja globaalit ja ovat juurtuneet Afrikkalainen yhteyksissä ja kokemuksia. Opetussuunnitelmamme kehittää innovatiivista osallistumista tutkimuksiin lähestymistavan, jotta erityiset viestintä-, kulttuurisiin ja sosiaalisiin ympäristöihin, joissa toimimme. Koska luonnostaan ​​monitieteinen ja joustava ohjelma, MA in Communication Studies leikkaa lukuisia kenttiä ja alueita humanistisen ja yhteiskuntatieteissä ja tarjoaa mahdollisuuden tutkia niiden täydentävyyttä ja keskinäistä yhteensopivuutta. ... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Tämän tavoitteen saavuttamiseksi tämän pätevyys on kehittää edistyneitä osaamista helpottamisen prosesseja, tekniikoita ja periaatteita kestävän yhteisön ohjelmien ja han ... [+]

Tämän tavoitteen saavuttamiseksi tämän pätevyys on kehittää edistyneitä osaamista helpottamisen prosesseja, tekniikoita ja periaatteita kestävän yhteisön ohjelmien ja hankkeiden perustuu ihmisten suuntautunut, osallistuva teoreettiset lähestymistavat, eriarvoisuuden, köyhyyden ja epäoikeudenmukaisuudet globaalissa ja Afrikkalainen yhteydessä. Lisäksi opiskelijat voivat helpottaa perustamista ja hallintoa yhteisöjen järjestöt puitteissa yhteisön taloudellisen kehityksen sosiaaliset ja yhteisön kehitystä.

Pääsyvaatimukset

Pääsykoe saatetaan tarvita. Neljän vuoden kandidaatin tutkinto sosiaalityö, tai kolmen vuoden tutkinto Sosiaalityön yhdessä Saavutukset tutkinto Sosiaalityön tai toinen oppiarvo merkitystä yhteisön kehityksen tarkastellut puheenjohtaja osaston asianmukaisena vaaditaan. Neljäs vuosi (arvosanoin) keskiarvon ollessa vähintään 65% vaaditaan.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Tämä ohjelma on suunniteltu helpottamaan hallinnan monimutkainen ja erikoisosaamista alue kuria Corporate Communication. Tänä pätevyys on kehittämiseen käsitteellistä tie ... [+]

Tämä on kehittynyt opinto-ohjelma, joka voidaan suorittaa joko kursseista tai tutkimukseen perustuva tutkimus ohjelmaa.

Tämä ohjelma on suunniteltu helpottamaan hallinnan monimutkainen ja erikoisosaamista alue kuria Corporate Communication. Tänä pätevyys on kehittämiseen käsitteellistä tietoa ja taitoja erittäin abstrakti tasolle, joka helpottaa pitkälle erikoistunutta ja kehittyneet tekniset, ammatilliset ja tutkimus taitoja yritysten viestintää.

Pääsyvaatimukset

Saavutukset tutkinto Communication vaaditaan, vähintään keskimäärin 65%. Päättymispäivä sovellukset tälle Degree on 31 päivänä lokakuuta edellisen vuoden ensimmäisellä puoliskolla 30. huhtikuuta saman vuoden jälkipuoliskolle.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

MSc

University of Johannesburg

Ensisijaisena tarkoituksena MSc in Applied Mathematics vähäiset-väitöskirja kanssa kursseista on antaa opiskelijalle erikoistunutta kehittyneen koulutuksen samalla vastat ... [+]

Ensisijaisena tarkoituksena MSc in Applied Mathematics vähäiset-väitöskirja kanssa kursseista on antaa opiskelijalle erikoistunutta kehittyneen koulutuksen samalla vastata tietyn tutkimuksen komponentti, jotta opiskelijat voivat hallita tarvittavan kokeellisen ja tekniset taidot sekä tarvittavat kenttätyötä valmiudet, kuten innovaatio, päätöksenteko, strategisen ajattelun ja organisointikykyä. Pieni-väitöskirja kanssa työselostus MSc Applied Mathematics koostuu vähintään 120 opintopistettä tutkimuksen tasolla 8 muodossa tutkimushankkeen, korotettu vähäisenä-väitöskirja.

Aste vaativat korkeatasoista henkisen ja teoreettisen tiedon ja käsityksen liittyvät ongelmat koulutusalasta ja kriittisen päättelyn, muotoilu, analysointi ja arviointi erityinen ongelma koulutusaloittain.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
2 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Ensisijaisena tarkoituksena MSc in biokemian vähäiset-väitöskirja kanssa kursseista on antaa opiskelijalle erikoistunutta kehittyneen koulutuksen samalla vastata tietyn t ... [+]

Ensisijaisena tarkoituksena MSc in biokemian vähäiset-väitöskirja kanssa kursseista on antaa opiskelijalle erikoistunutta kehittyneen koulutuksen samalla vastata tietyn tutkimuksen komponentti, jotta opiskelijat voivat hallita tarvittavan kokeellisen ja tekniset taidot sekä tarvittavat kenttätyötä valmiudet, kuten innovaatio , päätöksenteko, strategisen ajattelun ja organisointikykyä. Pieni-väitöskirja kanssa työselostus MSc Biokemian koostuu vähintään 120 opintopistettä tutkimuksen tasolla 8 muodossa tutkimushankkeen, korotettu vähäisenä-väitöskirja.

Aste vaativat korkeatasoista henkisen ja teoreettisen tiedon ja käsityksen liittyvät ongelmat koulutusalasta ja kriittisen päättelyn, muotoilu, analysointi ja arviointi erityinen ongelma koulutusaloittain.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
2 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Ensisijaisena tarkoituksena maisteri eläintieteen vähäiset-väitöskirja kanssa kursseista on antaa opiskelijalle erikoistunutta kehittyneen koulutuksen samalla vastata tie ... [+]

Ensisijaisena tarkoituksena maisteri eläintieteen vähäiset-väitöskirja kanssa kursseista on antaa opiskelijalle erikoistunutta kehittyneen koulutuksen samalla vastata tietyn tutkimuksen komponentti, jotta opiskelijat voivat hallita tarvittavan kokeellisen ja tekniset taidot sekä tarvittavat kenttätyötä valmiudet, kuten innovaatio , päätöksenteko, strategisen ajattelun ja organisointikykyä. Pieni-väitöskirja kanssa työselostus MSc eläintieteen koostuu vähintään 120 opintopistettä tutkimuksen tasolla 8 muodossa tutkimushankkeen, korotettu vähäisenä-väitöskirja.

Aste vaativat korkeatasoista henkisen ja teoreettisen tiedon ja käsityksen liittyvät ongelmat koulutusalasta ja kriittisen päättelyn, muotoilu, analysointi ja arviointi erityinen ongelma koulutusaloittain.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Ensisijaisena tarkoituksena MSc in Environmental Management pieniä-väitöskirja kanssa kursseista on antaa opiskelijalle erikoistunutta kehittyneen koulutuksen samalla vas ... [+]

Ensisijaisena tarkoituksena MSc in Environmental Management pieniä-väitöskirja kanssa kursseista on antaa opiskelijalle erikoistunutta kehittyneen koulutuksen samalla vastata tietyn tutkimuksen komponentti, jotta opiskelijat voivat hallita tarvittavan kokeellisen ja tekniset taidot sekä tarvittavat kenttätyötä valmiudet, kuten innovaatio, päätöksenteko, strategisen ajattelun ja organisointikykyä. Pieni-väitöskirja kanssa työselostus MSc Environmental Management koostuu vähintään 120 opintopistettä tutkimuksen tasolla 8 muodossa tutkimushankkeen, korotettu vähäisenä-väitöskirja.

Aste vaativat korkeatasoista henkisen ja teoreettisen tiedon ja käsityksen liittyvät ongelmat koulutusalasta ja kriittisen päättelyn, muotoilu, analysointi ja arviointi erityinen ongelma koulutusaloittain.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Ensisijaisena tarkoituksena MSc in Physics vähäiset-väitöskirja kanssa kursseista on antaa opiskelijalle erikoistunutta kehittyneen koulutuksen samalla vastata tietyn tut ... [+]

Ensisijaisena tarkoituksena MSc in Physics vähäiset-väitöskirja kanssa kursseista on antaa opiskelijalle erikoistunutta kehittyneen koulutuksen samalla vastata tietyn tutkimuksen komponentti, jotta opiskelijat voivat hallita tarvittavan kokeellisen ja tekniset taidot sekä tarvittavat kenttätyötä valmiudet, kuten innovaatio , päätöksenteko, strategisen ajattelun ja organisointikykyä. Pieni-väitöskirja kanssa työselostus MSc Physics koostuu vähintään 120 opintopistettä tutkimuksen tasolla 8 muodossa tutkimushankkeen, korotettu vähäisenä-väitöskirja.

Aste vaativat korkeatasoista henkisen ja teoreettisen tiedon ja käsityksen liittyvät ongelmat koulutusalasta ja kriittisen päättelyn, muotoilu, analysointi ja arviointi erityinen ongelma koulutusaloittain.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
2 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Ensisijaisena tarkoituksena maisteri Geologian vähäiset-väitöskirja kanssa kursseista on antaa opiskelijalle erikoistunutta kehittyneen koulutuksen samalla vastata tietyn ... [+]

Ensisijaisena tarkoituksena maisteri Geologian vähäiset-väitöskirja kanssa kursseista on antaa opiskelijalle erikoistunutta kehittyneen koulutuksen samalla vastata tietyn tutkimuksen komponentti, jotta opiskelijat voivat hallita tarvittavan kokeellisen ja tekniset taidot sekä tarvittavat kenttätyötä valmiudet, kuten innovaatio , päätöksenteko, strategisen ajattelun ja organisointikykyä. Pieni-väitöskirja kanssa työselostus maisteri Geologian koostuu vähintään 120 opintopistettä tutkimuksen tasolla 8 muodossa tutkimushankkeen, korotettu vähäisenä-väitöskirja.

Aste vaativat korkeatasoista henkisen ja teoreettisen tiedon ja käsityksen liittyvät ongelmat koulutusalasta ja kriittisen päättelyn, muotoilu, analysointi ja arviointi erityinen ongelma koulutusaloittain.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
2 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Ensisijaisena tarkoituksena MSc in Informatics vähäiset-väitöskirja kanssa kursseista on antaa opiskelijalle erikoistunutta kehittyneen koulutuksen samalla vastata tietyn ... [+]

Ensisijaisena tarkoituksena MSc in Informatics vähäiset-väitöskirja kanssa kursseista on antaa opiskelijalle erikoistunutta kehittyneen koulutuksen samalla vastata tietyn tutkimuksen komponentti, jotta opiskelijat voivat hallita tarvittavan kokeellisen ja tekniset taidot sekä tarvittavat kenttätyötä valmiudet, kuten innovaatio , päätöksenteko, strategisen ajattelun ja organisointikykyä. Pieni-väitöskirja kanssa työselostus MSc Informatics koostuu vähintään 120 opintopistettä tutkimuksen tasolla 8 muodossa tutkimushankkeen, korotettu vähäisenä-väitöskirja.

Aste vaativat korkeatasoista henkisen ja teoreettisen tiedon ja käsityksen liittyvät ongelmat koulutusalasta ja kriittisen päättelyn, muotoilu, analysointi ja arviointi erityinen ongelma koulutusaloittain.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
2 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Ensisijaisena tarkoituksena MSc in Botany vähäiset-väitöskirja kanssa kursseista on antaa opiskelijalle erikoistunutta kehittyneen koulutuksen samalla vastata tietyn tutk ... [+]

Ensisijaisena tarkoituksena MSc in Botany vähäiset-väitöskirja kanssa kursseista on antaa opiskelijalle erikoistunutta kehittyneen koulutuksen samalla vastata tietyn tutkimuksen komponentti, jotta opiskelijat voivat hallita tarvittavan kokeellisen ja tekniset taidot sekä tarvittavat kenttätyötä valmiudet, kuten innovaatio , päätöksenteko, strategisen ajattelun ja organisointikykyä. Pieni-väitöskirja kanssa työselostus MSc Botany koostuu vähintään 120 opintopistettä tutkimuksen tasolla 8 muodossa tutkimushankkeen, korotettu vähäisenä-väitöskirja.

Aste vaativat korkeatasoista henkisen ja teoreettisen tiedon ja käsityksen liittyvät ongelmat koulutusalasta ja kriittisen päättelyn, muotoilu, analysointi ja arviointi erityinen ongelma koulutusaloittain.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
2 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Ensisijaisena tarkoituksena maisteri maantieteen vähäiset-väitöskirja kanssa kursseista on antaa opiskelijalle erikoistunutta kehittyneen koulutuksen samalla vastata tiet ... [+]

Ensisijaisena tarkoituksena maisteri maantieteen vähäiset-väitöskirja kanssa kursseista on antaa opiskelijalle erikoistunutta kehittyneen koulutuksen samalla vastata tietyn tutkimuksen komponentti, jotta opiskelijat voivat hallita tarvittavan kokeellisen ja tekniset taidot sekä tarvittavat kenttätyötä valmiudet, kuten innovaatio , päätöksenteko, strategisen ajattelun ja organisointikykyä. Pieni-väitöskirja kanssa työselostus maisteri Maantieteen koostuu vähintään 120 opintopistettä tutkimuksen tasolla 8 muodossa tutkimushankkeen, korotettu vähäisenä-väitöskirja.

Aste vaativat korkeatasoista henkisen ja teoreettisen tiedon ja käsityksen liittyvät ongelmat koulutusalasta ja kriittisen päättelyn, muotoilu, analysointi ja arviointi erityinen ongelma koulutusaloittain.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
2 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Ensisijaisena tarkoituksena MSc Matematiikan vähäiset-väitöskirja kanssa kursseista on antaa opiskelijalle erikoistunutta kehittyneen koulutuksen samalla vastata tietyn t ... [+]

Ensisijaisena tarkoituksena MSc Matematiikan vähäiset-väitöskirja kanssa kursseista on antaa opiskelijalle erikoistunutta kehittyneen koulutuksen samalla vastata tietyn tutkimuksen komponentti, jotta opiskelijat voivat hallita tarvittavan kokeellisen ja tekniset taidot sekä tarvittavat kenttätyötä valmiudet, kuten innovaatio , päätöksenteko, strategisen ajattelun ja organisointikykyä. Pieni-väitöskirja kanssa työselostus MSc Matematiikan koostuu vähintään 120 opintopistettä tutkimuksen tasolla 8 muodossa tutkimushankkeen, korotettu vähäisenä-väitöskirja.

Aste vaativat korkeatasoista henkisen ja teoreettisen tiedon ja käsityksen liittyvät ongelmat koulutusalasta ja kriittisen päättelyn, muotoilu, analysointi ja arviointi erityinen ongelma koulutusaloittain.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
2 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Ensisijaisena tarkoituksena MSc in Nanoscience vähäiset-väitöskirja kanssa kursseista on antaa opiskelijalle erikoistunutta kehittyneen koulutuksen samalla vastata tietyn ... [+]

Ensisijaisena tarkoituksena MSc in Nanoscience vähäiset-väitöskirja kanssa kursseista on antaa opiskelijalle erikoistunutta kehittyneen koulutuksen samalla vastata tietyn tutkimuksen komponentti, jotta opiskelijat voivat hallita tarvittavan kokeellisen ja tekniset taidot sekä tarvittavat kenttätyötä valmiudet, kuten innovaatio , päätöksenteko, strategisen ajattelun ja organisointikykyä. Pieni-väitöskirja kanssa työselostus MSc Nanoscience koostuu vähintään 120 opintopistettä tutkimuksen tasolla 8 muodossa tutkimushankkeen, korotettu vähäisenä-väitöskirja.

Aste vaativat korkeatasoista henkisen ja teoreettisen tiedon ja käsityksen liittyvät ongelmat koulutusalasta ja kriittisen päättelyn, muotoilu, analysointi ja arviointi erityinen ongelma koulutusaloittain.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Ensisijaisena tarkoituksena MSc in Information Technology vähäiset-väitöskirja kanssa kursseista on antaa opiskelijalle erikoistunutta kehittyneen koulutuksen samalla vas ... [+]

Ensisijaisena tarkoituksena MSc in Information Technology vähäiset-väitöskirja kanssa kursseista on antaa opiskelijalle erikoistunutta kehittyneen koulutuksen samalla vastata tietyn tutkimuksen komponentti, jotta opiskelijat voivat hallita tarvittavan kokeellisen ja tekniset taidot sekä tarvittavat kenttätyötä valmiudet, kuten innovaatio, päätöksenteko, strategisen ajattelun ja organisointikykyä. Pieni-väitöskirja kanssa työselostus MSc Information Technology koostuu vähintään 120 opintopistettä tutkimuksen tasolla 8 muodossa tutkimushankkeen, korotettu vähäisenä-väitöskirja.

Aste vaativat korkeatasoista henkisen ja teoreettisen tiedon ja käsityksen liittyvät ongelmat koulutusalasta ja kriittisen päättelyn, muotoilu, analysointi ja arviointi erityinen ongelma koulutusaloittain.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
2 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Ensisijaisena tarkoituksena MSc Tilastomatematiikka vähäiset-väitöskirja kanssa kursseista on antaa opiskelijalle erikoistunutta kehittyneen koulutuksen samalla vastata t ... [+]

Ensisijaisena tarkoituksena MSc Tilastomatematiikka vähäiset-väitöskirja kanssa kursseista on antaa opiskelijalle erikoistunutta kehittyneen koulutuksen samalla vastata tietyn tutkimuksen komponentti, jotta opiskelijat voivat hallita tarvittavan kokeellisen ja tekniset taidot sekä tarvittavat kenttätyötä valmiudet, kuten innovaatio, päätöksenteko, strategisen ajattelun ja organisointikykyä. Pieni-väitöskirja kanssa työselostus MSc Tilastomatematiikka koostuu vähintään 120 opintopistettä tutkimuksen tasolla 8 muodossa tutkimushankkeen, korotettu vähäisenä-väitöskirja.

Aste vaativat korkeatasoista henkisen ja teoreettisen tiedon ja käsityksen liittyvät ongelmat koulutusalasta ja kriittisen päättelyn, muotoilu, analysointi ja arviointi erityinen ongelma koulutusaloittain.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
2 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Ensisijaisena tarkoituksena MSc in Computer Science vähäiset-väitöskirja kanssa kursseista on antaa opiskelijalle erikoistunutta kehittyneen koulutuksen samalla vastata t ... [+]

Ensisijaisena tarkoituksena MSc in Computer Science vähäiset-väitöskirja kanssa kursseista on antaa opiskelijalle erikoistunutta kehittyneen koulutuksen samalla vastata tietyn tutkimuksen komponentti, jotta opiskelijat voivat hallita tarvittavan kokeellisen ja tekniset taidot sekä tarvittavat kenttätyötä valmiudet, kuten innovaatio, päätöksenteko, strategisen ajattelun ja organisointikykyä. Pieni-väitöskirja kanssa työselostus MSc Computer Science koostuu vähintään 120 opintopistettä tutkimuksen tasolla 8 muodossa tutkimushankkeen, korotettu vähäisenä-väitöskirja.

Aste vaativat korkeatasoista henkisen ja teoreettisen tiedon ja käsityksen liittyvät ongelmat koulutusalasta ja kriittisen päättelyn, muotoilu, analysointi ja arviointi erityinen ongelma koulutusaloittain.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
2 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi

UJ Corporate video 2016

UJ generations of accomplishment

Sijainnin osoite
University of Johannesburg
PO Box 524

Johannesburg, Gauteng, 2006 ZA
Sosiaalinen media