Lue virallinen kuvaus

Elävä, monikulttuurinen ja dynaaminen, The University of Johannesburg (UJ) yhtyy vauhtia ja energiaa kosmopoliittinen Johannesburg, kaupunki, jonka nimeä se kantaa. Ylpeänä Etelä-Afrikkalainen, yliopisto on elossa alas sen Afrikkalainen juuret, ja hyvin valmisteltu sen roolista aktualisoi potentiaalia että korkeakoulutuksen pätee maanosan kehitystä.

Ilmiömäinen menestystarina yliopisto on yksi, joka on yllättänyt kriitikot ja voitti yli epäilijät. Koska laitos, joka ylpeilee sen helposti huippuosaamista, kun vain 11 vuotta UJ on vakiinnuttanut asemansa toimielimenä globaalin huippuosaamisen ja maailmanluokan painoarvoa.

Sen viiden ensimmäisen vuoden olemassaolon UJ kaksinkertaisti akkreditoitu tutkimustulosten ja kasvattanut erottaa Etelä-Afrikkalainen Research Tuolit nollasta seitsemään. Tämä merkittävä saavutus päästiin hyvissä ajoin asetettu tavoite 2015. 2010 tutkimuksen tulos oli seurausta UJ halusta, alkuvaiheen aikana, perustaa UJ niin perusteellisesti tutkimukseen keskittynyt yliopisto.

UJ on ensimmäinen ja ainoa Afrikkalainen yliopisto myönsi arvostettu konsortion 28 tutkimuspainotteisena maailmassa, Universitas 21 - tärkeä kannattavansa kasvava kansainvälinen kunniaksi UJ.

UJ ylpeilee maailmanluokan, kansainvälisesti tunnustettuja akateemisia ohjelmia perustuu opetussuunnitelmiin ilmoitti huipputeknologian kehitystä sekä perus- ja jatkokoulutukseen. UJ: n ohjelmia, sen yhdeksän tiedekuntaa, on suunniteltu valmentamaan opiskelijoita työelämään ja globaalin kansalaisuuden. Yliopisto on neljällä kampuksella, eli Auckland Park Keltasirkku Road Campus; Auckland Park Kingsway Campus; Doornfontein Campus; ja Soweto Campus.

Perustuu valintoja UJ: n Orange Carpet ensimmäisen vuoden opiskelijoille - joilla APS pisteet yhtä suuri ja suurempi kuin 40 pistettä - lippulaiva ohjelmia ovat: Kirjanpito; Sähkö- ja elektroninen / mekaaninen / armeijan / Mining Engineering; LLB / BA Laki / BCom laki; Matematiikka / sovelletun matematiikan; IT / Tietojenkäsittelytieteiden laitos; Ihmisen fysiologia; Optometria; Rahoitus; Psykologia; ja opettajankoulutuksen.

Jotta UJ: n opetus-, tutkimus- ja innovaatiotoiminnan tavoitteet todellisuutta, UJ on yli kahdeksan viime vuoden aikana investoinut yli R2 miljardia uudistamiseen ja laajentamiseen elin- ja oppimiseen kaikilla sen kampuksilla ja osaksi luomaan turvallinen ja turvallinen, maailmanluokan oppiminen ja tutkimusympäristö sekä henkilöstön ja opiskelijoiden.

UJ esitteli myös kämmentietokoneita (tabletti tai kannettava) osaksi ensimmäisen vuoden luokkahuoneissa 2014, pyrkimyksenään yhdistää nämä nuorten mielissä maailman sähköisen tiedon että ne kasvavat osaksi, ja muuttaa kykynsä osallistua ja kilpailla.

UJ: n jatko onnistumisprosentti nyt 83,4% ja koko vuosittaisesta jatko tuotanto on yli 11,400 opiskelijaa. Yliopiston ensimmäinen vuosi Experience Programme (FYE), jolla tarjotaan akateemisia taitoja vahvistaminen ja painotetaan opiskelijoiden mentorointi opiskelutovereiden, on yksi tukiohjelmien että helpottaaksemme koulusta yliopistoon siirtymistä. Lähes 1300 opiskelijatutorit, valitaan kolmannen vuoden tasolla ja ylös, toimivat rajapintana opiskelijoiden ja opetushenkilöstön. UJ esitteli myös akateemisten neuvonantajien yliopiston asuntojen ja hyväksytty off-kampuksella majoitustiloja. Alle UJ: n Academic Excellence -ohjelman 250 opiskelija neuvonantajat palvelevat 2000 ensimmäisen vuoden opiskelijat 25 asuntoa.

Merkittäviä, sekin on, että UJ, yli 49500 opiskelijaa; 2300 kansainväliset opiskelijat; 6700 jatko ja tunnettu akateemisen henkilöstön, on toimielin, jolla ihailtavan tutkintotodistukset. UJ asuu 133 arvioivat tutkijat, joista kuusi on mitoitettu, ja sillä on seitsemän National Research Foundation puheenjohtajat. Lisäksi se tuottaa eniten musta kirjanpitäjien kaikkien valtuutettujen asuin yliopistojen maassa.

Vaikka UJ harjoittaa maailmanlaajuista huippuosaamista ja iässä yliopisto aikoo ollessa kansallisesti reagoiva tavalla, joka vain UJ voi. Tältä osin kesken Etelä-Afrikan kuusi johtavaa yliopistoa, vain UJ onnistuneesti tarjoaa pääsyn lähes 2000 ensimmäisen vuoden opiskelijoille, jotka tulevat köyhimpien yhteisöjen, jotka tarjoavat heille, missä niitä tarvitaan, top-up NSFAS rahoitusta, apurahojen ja kaksi terveellisiä aterioita päivässä .

Seuraavien kymmenen vuoden aikana UJ on asettanut kuusi strategiset tavoitteet, nimittäin:

Global Excellence tutkimus- ja innovaatiotoiminnassa.
Global Excellence opetuksessa ja oppimisessa.
Kansainvälinen Profiili Fit for Global Excellence ja Stature.
Erinomainen Student Experience.
Active Global Reputation Management, ja
Toimielimen ja People Fit for Global Excellence ja Stature.

Visio

Kansainvälinen University of valinta, ankkuroitu Afrikassa, dynaamisesti tulevaisuuden muokkaamisessa.

Tehtävä

Inspiroiva yhteisönsä muuttaa ja palvella ihmiskuntaa innovaation ja yhteistyöhön harjoittamisesta tiedon.

arvot

MIELIKUVITUS KESKUSTELU REGENERATION eettinen perusta

Tulevaisuuden muokkaaminen

Thinking itsenäisesti
Kehittäminen kosmopoliittinen identiteetti
Näytteille kunnianhimoa ja ajaa
Hyväksymällä yrittäjyyteen lähestymistavat

Yhdessä oppiminen monimuotoisuudesta

Making viisaita päätöksiä kollektiivisesti

Harjoittaa mielekkäästi keskenään
Tuotteet keskinäistä kunnioitusta
johtava consultatively

Kehitetään kestävästi kautta luova panos

Introspecting uusimista

Innovointistrategia yhteistä hyvää
Making positiivinen muutos
Hyödyntämällä unohdettu mahdollisuuksia

Treasuring akateemista vapautta

Seeking tasapaino harjoittamisesta tiedon

Haasteiden edessä rohkeasti ja ansaita luottamuksen
Vastuullinen toiminta olemalla oikeudenmukainen, johdonmukainen ja avoin
Osallistuvat ja auttavat yhteisössä (Ubuntu) *
  • Ubuntu on kyky ilmaista myötätuntoa, oikeudenmukaisuus, vastavuoroisuus, arvokkuus, harmonian ja ihmiskunnan edun rakennuksen, ylläpitää ja lujittaa yhteisölle. Ubuntu puhuu meidän sisäiset sidonnaisuudet, yhteiseen ihmisyyteen ja velvollisuus jokaisen, joka virtaa meidän yhteyden.
Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

University of Johannesburg

Kemian maisterin päätarkoituksena on tarjota opiskelijoille erikoistunut syventävä koulutus ja samalla täyttää tietyn tutkimuskomponentin vaatimukset, jotta opiskelijat v ... [+]

MTech-kemia

MTech-kemian päätarkoitus on tarjota opiskelijoille erikoistunut syventävä koulutus ja samalla täyttää tietyn tutkimuskomponentin vaatimukset, jotta opiskelijat pystyvät hallitsemaan vaadittavat kokeelliset ja teknologiset taidot ja tarvittavat kenttätyön osaamiset, kuten innovaatio, päätöksenteko, strateginen ajattelu- ja organisaatiotaidot.

Väitöskirjapohjainen MTech-kemia koostuu kattavasta tutkimuksesta erikoistumisalueelta, joka raportoidaan ja toimitetaan väitöskirjan muodossa ohjelman lopussa. Tutkinto vaatii korkeaa henkistä ja teoreettista tietämystä sekä opiskelualan ongelmiin liittyvää tietoa ja kriittisen päättelyn perustelua, muotoilua, analysointia ja erityisen ongelman arviointia tutkimusalalla.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Maisteriohjelmat koostuvat täydellisestä väitöskirjasta tai opintojaksosta ja sivuaineopinnoista. ... [+]

Koulutuksen maisterin tutkinto (MEd)PääsyvaatimuksetMahdolliset ehdokkaat ovat saaneet BEd: n (Hons).Sopiva neljän vuoden ammatillinen kandidaatin tutkinto sekä opettajan tutkintotodistus / opettajan pätevyys ja työkokemus ehdotetulla erikoistumisalalla.Opettajan tutkintotodistus / opettajan pätevyys sekä asianmukainen arvosanoin ja työkokemus ehdotetulta erikoistumisalueelta. Laitoksen päällikkö arvioi tällaisten ehdokkaiden koulutustaidot ehdotetulla erikoistumisalalla ja luento-ohjelman voidaan määrätä ennen rekisteröintiä.Lisävalintakriteerit

Akateeminen suorittaminen: Opiskelijoiden on oltava saavuttaneet vähintään 65% edellisestä tutkinnostaan. Jos 65 prosenttia ei saavutettu, aikaisempi oppiminen ja kokemus kentältä voidaan ottaa huomioon ja opiskelijat voidaan sallia ilmoittautua ennakkorekisteröinnin perusteella, jonka hyväksyy akateeminen osasto, johon opiskelija ilmoittautuu.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
2 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Matkailun ja vieraanvaraisuuden johtamisen maisterin tavoitteena on kehittää opiskelijan kykyä kyseenalaistaa, analysoida ja tulkita matkailun ja vieraanvaraisuuden halli ... [+]

Matkailun ja vieraanvaraisuuden johtamisen maisterin tavoitteena on kehittää opiskelijan kykyä kyseenalaistaa, analysoida ja tulkita matkailun ja vieraanvaraisuuden hallintaa koskevia kysymyksiä globaalissa ympäristössä keskittyen toimialakohtaisille aloille. Tämä tarkoitus saavutetaan toimittamalla tutkijapohjainen väitöskirja maisterin tasolla, jossa opiskelija näyttää todisteet tieteellisestä tutkimuksesta ja kyvystä heijastua matkailun ja vieraanvaraisuuden johtamisen yhteydessä.

Ohjelma siis auttaa jatkuvaa ammatillista kehittämistä johtajien ja johtajien matkailu ja vieraanvaraisuuden hallinta.

Pääsyvaatimukset

Pääsyvaatimus on vähintään BTech (Tourism Management) tai BTech (Hospitality Management) tai vastaava pätevyys samalla tasolla matkailu- ja vieraanvaraisuusalalla. Maisteriopiskelijoiden valinta tehdään University of Johannesburg korkea-asteen tutkintokomitean sääntöjen ja määräysten mukaisesti University of Johannesburg kuten monitieteellisille ohjelmille on säädetty. STH: n tutkimuskomitea voi määrätä moduulin tai moduulit, NQF-tason 8 tai 9, tukitoimenpiteeksi pätevyyden suorittamiseksi onnistuneesti. Tämä pätee, kun STH-tutkimuskomitea toteaa, että opiskelijan tutkimustiedot on päivitettävä tai kun tutkimusaihe ulottuu aiheisiin, joita tutkijatasolla ei ole käsitelty riittävästi.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Part-time
2 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Opiskelijoiden tulee kehittää henkisiä ja ammatillisia taitoja, jotka tarjoavat heille mahdollisuuden näyttää todisteita itsenäisestä ja omaperäisestä tieteellisestä työs ... [+]

Opiskelijoiden tulee kehittää henkisiä ja ammatillisia taitoja, jotka tarjoavat heille mahdollisuuden näyttää todisteita itsenäisestä ja omaperäisestä tieteellisestä työstä. Tämä pätevyys antaa opiskelijalle lisäksi mahdollisuuden näyttää osaamistaan liittyvän tutkimusmenetelmän soveltamisessa, tutkimusprosessin ja havaintojen asianmukaista kirjallista ja / tai suullista viestintää sekä pohtia tutkimusprosessia ja havaintoja.

Pääsyvaatimukset

Asianmukainen kunniatohtori laajemmalle henkilöstöhallinnon, teollisuuspsykologian, henkilöstökehityksen tai työsuhteiden aloille. Opiskelijoiden olisi aiemmin pitänyt erottaa itsensä johtajiksi tai henkilöstöjohtajiksi, joilla on huomattava työkokemus organisaatioissa (vähintään 3–5 vuotta). Opiskelijoiden on oltava tietokoneitaitoisia ja oltava Internet-yhteys tutkimusmenetelmän kunniamerkkimoduulin (NQF taso 8 tai 9) kanssa ja keskimäärin vähintään 65% arvosanoin tutkinnon suorittaneille. Opiskelijoiden lukumäärärajoitukset edellyttävät valintaprosessia, joka koostuu koko päivän arviointikeskuksesta ja psykometrisistä arvioinneista.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Tutkinnon tavoitteena on kehittää opiskelijan sovellettua osaamista ylemmällä (johtotason) tasolla suorituskyvyn, muutoksen ja organisaation kehittämisen periaatteiden ja ... [+]

Tutkinnon tavoitteena on kehittää opiskelijan sovellettua osaamista ylemmällä (johtotason) tasolla suorituskyvyn, muutoksen ja organisaation kehittämisen periaatteiden ja menetelmien hallitsemisessa, analysoinnissa, tulkinnassa ja ymmärtämisessä. Pätevyys antaa opiskelijalle mahdollisuuden ilmoittautua henkilöstöharjoittajaksi Etelä-Afrikan henkilöstöhallinnon lautakunnassa. Se myös opiskelee opiskelijaa toimimaan henkilöstöjohtajana tai organisaation kehittämisen asiantuntijana edistyneellä tasolla organisaatioissa. Pätevyys antaa opiskelijoille mahdollisuuden työskennellä edelleen konsultteina omissa yrityksissä sekä konsultoida yrityshankkeita.

Pääsyvaatimukset... [-]
Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Tämä ohjelma on tutkimuspohjainen ilman kursseja. Opiskelijat ja heidän opiskelujohtajansa päättävät tutkimusaiheesta, jonka jälkeen opiskelija noudattaa sovittua tutkimu ... [+]

Tämä ohjelma on tutkimuspohjainen ilman kursseja. Opiskelijat ja heidän opiskelujohtajansa päättävät tutkimusaiheesta, jonka jälkeen opiskelija noudattaa sovittua tutkimusohjelmaa tutkielman valmistumiseen saakka. Tutkimukset voivat olla luonteeltaan joko kvantitatiivisia tai laadullisia tai näiden yhdistelmiä. Opiskelijoita tuetaan myös yliopistojen tilastollisten tukipalvelujen avulla kyselylomakkeiden suunnittelussa ja tietojen tulkinnassa. MCom-tutkinnon suorittaneilla opiskelijoilla on oltava BCom (Honours) opintoalalla, kun taas MPhil-opiskelijat voivat tulla muilta tieteenaloilta, edellyttäen että heillä on vaadittava akateeminen perusta opintoalueelle.

Pääsyvaatimukset... [-]
Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

MCom in Business Management (CW) -operaatiossa opiskelijan tulee kehittää henkistä osaamista ja käytännön taitoja hallita, analysoida, tulkita ja soveltaa johtamisen peru ... [+]

MCom liiketalouden johtamisessa

Opiskelijan tulee kehittää henkistä osaamista ja käytännön taitoja johtamisen perus- ja edistyneiden johtamisperiaatteiden hallitsemisessa, analysoinnissa, tulkinnassa ja soveltamisessa yritysorganisaation eri toiminnallisissa yksiköissä ja kyetä pohtimaan johtamispäätöksiään ja sovelluksiaan ja arvioimaan vaikutusta sen johtamisen kokonaisvaltaisessa yhteydessä käytännöksi.

Pääsyvaatimukset

Mahdollisella opiskelijalla tulee olla BCom Hons -pätevyys tai vastaava nelivuotinen pätevyystodistus (lukuun ottamatta BTechiä), jolla on vähintään pätevyystaso NQF-tasolla 8. Niillä ehdokkailla, joilla ei ole johtamistutkintoa, on suunnattu siltavuoteen ennen hyväksymistä MCom (Business Management) -ohjelmaan. Siltavuosi koostuu neljästä moduulista: taloustiede, liikkeenjohto, kirjanpito ja yrityslaki. Opiskelijat, jotka eivät ole suorittaneet siltavuotta, säilyttävät opinnot, jotka on saatu siihen vaiheeseen saakka. Mahdollisella opiskelijalla tulisi olla 60% keskiarvo saavutetusta arvosanoista. Yksittäisillä erikoisalueilla voi olla erilaisia vaatimuksia. Mahdollisella opiskelijalla tulee olla vähintään 2 vuoden kokemus teollisuudesta. Opiskelijoilla on oltava riittävä englannin kielen taito suorittamalla lukutaitokoe.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Tämä ohjelma on tutkimuspohjainen ilman kursseja. Opiskelijat ja heidän opiskelujohtajansa päättävät tutkimusaiheesta, jonka jälkeen opiskelija noudattaa sovittua tutkimu ... [+]

Tämä ohjelma on tutkimuspohjainen ilman kursseja. Opiskelijat ja heidän opiskelujohtajansa päättävät tutkimusaiheesta, jonka jälkeen opiskelija noudattaa sovittua tutkimusohjelmaa tutkielman valmistumiseen saakka. Tutkimukset voivat olla luonteeltaan joko kvantitatiivisia tai laadullisia tai näiden yhdistelmiä. Opiskelijoita tuetaan myös yliopistojen tilastollisten tukipalvelujen avulla kyselylomakkeiden suunnittelussa ja tietojen tulkinnassa.

MCom-tutkinnon suorittaneilla opiskelijoilla on oltava BCom (Honours) opintoalalla, kun taas MPhil-opiskelijat voivat tulla muilta tieteenaloilta, edellyttäen että heillä on vaadittava akateeminen perusta opintoalueelle.

Pääsyvaatimukset... [-]
Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Tutkinnon tavoitteena on kehittää opiskelijan sovellettua osaamista edistyneellä tasolla analysoida, tulkita ja ymmärtää teollisuuspsykologisia periaatteita ja menetelmiä ... [+]

Tutkinnon tavoitteena on kehittää opiskelijan sovellettua osaamista edistyneellä tasolla analysoida, tulkita ja ymmärtää teollisuuspsykologisia periaatteita ja menetelmiä. Se antaa opiskelijalle mahdollisuuden rekisteröityä teollisuuspsykologiksi (Etelä-Afrikan ammatillisen psykologian lautakunnan kanssa) työskentelemään korkeatasoisella tasolla henkilöstöhallinnon ja teollisuuspsykologian aloilla.

Pääsyvaatimukset

Honourin pätevyys teollisuuspsykologiassa NQF-tasolla 7 tai 8, vähintään 65%: n keskiarvo. Tilastollisten menetelmien tai analyyttisten tekniikoiden on oltava sisällytetty perustutkintoa koskeviin opinto-ohjelmiin. Potentiaalisten opiskelijoiden on täytynyt suorittaa moduuli tutkimusmenetelmistä Honors NQF Level 7 -tasolla. Arvioidaan myös niihin liittyvä kokemus, jota teollisuuspsykologian ja ihmisjohtamisen laitos pitää asianmukaisena ja riittävänä. Opiskelijoiden lukumäärärajoitukset edellyttävät valintaprosessia.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Opiskelijoiden tulee kehittää henkisiä ja ammatillisia taitoja, jotka tarjoavat heille mahdollisuuden näyttää todisteita itsenäisestä ja omaperäisestä tieteellisestä työs ... [+]

Opiskelijoiden tulee kehittää henkisiä ja ammatillisia taitoja, jotka tarjoavat heille mahdollisuuden näyttää todisteita itsenäisestä ja omaperäisestä tieteellisestä työstä. Tämä pätevyys antaa opiskelijalle lisäksi mahdollisuuden osoittaa osaamistaan liittyvän tutkimusmenetelmän ja tutkimusprosessin ja havaintojen soveltamisessa.

Pääsyvaatimukset

Opiskelija, jolla on BCom Honors -pätevyys NQF-tasolla 7 tai 8, voi ilmoittautua. Johtamistieteellisen tiedekunnan dekaani voi evätä opiskelijan pääsyn maisterin tutkinnon suorittamiseen, jos hän katsoo, että opiskelijan akateeminen tausta on riittämätön.

Ohjelman kestoKokopäiväinen: vähintään 1 vuosi, enintään 2 vuottaOsa-aikainen: vähintään 2 vuotta, enintään 3 vuottaYhteystiedot... [-]
Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Tutkinnon tavoitteena on kehittää opiskelijan sovellettua osaamista edistyneellä tasolla ekonometristen menetelmien hallintaa, analysointia, tulkintaa ja ymmärtämistä var ... [+]

Tutkinnon tavoitteena on kehittää opiskelijan sovellettua osaamista edistyneellä tasolla ekonometristen menetelmien hallintaa, analysointia, tulkintaa ja ymmärtämistä varten. Ohjelma valmistelee opiskelijoita pohtimaan omia taloudellisia sovelluksiaan ekonometrisillä tekniikoilla joko suorittamalla tiettyjen taloudellisten mallien empiirisiä tarkastuksia tai työkaluja ennustamiseen ja politiikan arviointiin. Pätevän opiskelijan tulee näyttää todisteita itsenäisestä ja alkuperäisestä työstä.

Pääsyvaatimukset: Mahdollisella opiskelijalla on oltava kauppakorkeakoulututkinnon suorittaneen Honourin tutkintotodistus New NQF level 8 / Old NQF level 7 -tasolla, jota pidetään sovellettavana taloustieteen ja ekonometrian laitoksella. Ohjelmaan rekisteröinnin viimeistely (ja / tai rekisteröinnin jatkaminen) edellyttää hakijaa, joka noudattaa osastokohtaisia vaatimuksia. Tällaisia vaatimuksia ovat yleensä valmistelutyöt, jotka johtavat laitoksen hyväksymään tutkimusehdotukseen. Mahdollisia esimerkkejä valmistelutyöstä ovat ennalta lukeminen, kirjallisuuskatsaukset, konseptin kehittäminen ja taitoihin ja / tai tiedon kehittämiseen tarkoitettujen lyhyiden kurssien onnistunut suorittaminen. Ehdokkaita voidaan myös vaatia puolustamaan tutkimusehdotuksiaan onnistuneesti erityisissä keskustelutilaisuuksissa.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
2 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Opiskelijan tulee kehittää soveltuvaa erikoisosaamista verotusperiaatteiden hallitsemiseen, tulkintaan, ymmärtämiseen, analysointiin ja soveltamiseen verotusalalla. ... [+]

MCom Etelä-Afrikassa ja kansainvälisessä verotuksessa (kursseittain)

Opiskelijan tulee kehittää soveltuvaa erikoisosaamista verotusperiaatteiden hallitsemiseen, tulkintaan, ymmärtämiseen, analysointiin ja soveltamiseen verotusalalla. Rajoitetun tutkielman avulla pätevän opiskelijan tulee osoittaa itsenäinen ja omaperäinen tieteellinen työ.

Pääsyvaatimukset: Mahdollisella opiskelijalla tulee olla kirjanpito tai jatkotutkinto kirjanpidossa tai verotukseen liittyvä arvosanoin uudessa NQF: n tasossa 8 / Vanhassa NQF: n tasolla 7. Vaihtoehtoisesti jollakin muulla nelivuotisella tutkinnolla, jolla on kunnia-arvo uudessa NQF: n tasossa 8 / Vanha NQF-taso 7 ja siihen liittyvä verotuskokemus, jota kirjanpitoosasto pitää asiaankuuluvana ja riittävänä. Kirjanpidon laitos voi vaatia valmistelevaa tutkimusta ja pääsykoetta. Valintaprosessia seurataan.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Opiskelijan tulee kehittää älyllistä osaamista ja käytännön taitoja edistyneiden taloudellisten periaatteiden hallitsemiseen, analysointiin, tulkintaan ja soveltamiseen k ... [+]

Opiskelijan tulee kehittää älyllistä osaamista ja käytännön taitoja edistyneiden taloudellisten periaatteiden hallitsemiseen, analysointiin, tulkintaan ja soveltamiseen kansainvälisessä taloudessa ja kyetä pohtimaan niihin liittyviä johdon päätöksiä kvantitatiivisen analyysin avulla ja arvioimaan niiden vaikutuksia kokonaisvaltaisessa taloudellisessa tilanteessa.

Pätevyys antaa tutkinnon suorittaneille opiskelijoille mahdollisuuden jatkaa opiskelua uuden NQF-tason 10 / vanhan NQF-tason 8 yhteydessä taloustieteen tohtoriohjelmassa.

Pääsyvaatimukset: Mahdollisella opiskelijalla tulee olla suoritetut tutkinnot taloustieteessä, ekonometriassa, tilastoinnissa ja / tai matematiikassa uuden NQF-tason 8 / vanhan NQF-tason 7. Vaihtoehtoisesti minkä tahansa muun nelivuotisen tutkinnon kanssa, jolla on kunnia-arvo uudessa NQF-tasossa 8 / Vanhassa NQF: ssä. taso 7 ja siihen liittyvät matemaattiset ja / tai tilastolliset ja sovelletut ekonometriset kokemukset, joita talouden ja ekonometrian laitos pitää asiaankuuluvina ja riittävinä.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Pätevyyden tavoitteena on kehittää opiskelijan soveltuvaa osaamista edistyneellä tasolla taloudellisen periaatteen ja menetelmien hallitsemisessa, analysoinnissa, tulkinn ... [+]

Tutkinnon tavoitteena on kehittää opiskelijan sovellettua osaamista edistyneellä tasolla hallita, analysoida, tulkita ja ymmärtää taloudellisia periaatteita ja menetelmiä. Ohjelma valmistelee opiskelijoita pohtimaan omia taloudellisia sovelluksiaan arvioimaan niiden vaikutuksia taloustieteen kokonaisvaltaisessa yhteiskuntatieteessä. Pätevän opiskelijan tulee näyttää todisteita itsenäisestä ja alkuperäisestä työstä.

Pääsyvaatimukset: Mahdollisella opiskelijalla on oltava tutkintotodistus New NQF level 8 / Old NQF level 7 -tasolla, jota pidetään sovellettavana taloustieteen ja ekonometrian laitoksella. Ohjelmaan rekisteröinnin viimeistely (ja / tai rekisteröinnin jatkaminen) edellyttää hakijaa, joka noudattaa osastokohtaisia vaatimuksia. Tällaisia vaatimuksia ovat yleensä valmistelutyöt, jotka johtavat laitoksen hyväksymään tutkimusehdotukseen. Mahdollisia esimerkkejä valmistelutyöstä ovat ennalta lukeminen, kirjallisuuskatsaukset, konseptin kehittäminen ja taitoihin ja / tai tiedon kehittämiseen tarkoitettujen lyhyiden kurssien onnistunut suorittaminen. Ehdokkaita voidaan myös vaatia puolustamaan tutkimusehdotuksiaan onnistuneesti erityisissä keskustelutilaisuuksissa.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Tämän pätevyyden tavoitteena on opiskelijalle kehittää soveltavaa osaamista hallita, tulkita, pohtia ja soveltaa periaatteita laajemmalla rahoitusalalla. Alemman väitöski ... [+]

Tämän pätevyyden tavoitteena on opiskelijalle kehittää soveltavaa osaamista hallita, tulkita, pohtia ja soveltaa periaatteita laajemmalla rahoitusalalla. Alemman väitöskirjan kautta pätevä opiskelija osoittaa tieteellistä tutkimusta, tieteellisten tutkimusmenetelmien soveltamista ja kykyä heijastua siihen rahoituksen kokonaisvaltaisessa yhteydessä.

Pääsyvaatimukset: Mahdollisella opiskelijalla tulee olla taloudellisesti suuntautunut kauppakorkeakoulututkinnon suorittaneen Honourin tutkintotodistus New NQF level 8 / Old NQF level 7 vähintään joko talous- ja / tai sijoitusjohtamisella kolmannen vuoden tasolla. Opiskelijalla on vaihtoehtoisesti oltava jokin muu nelivuotinen pätevyys, jolla on kunniamerkki New NQF level 8 / Old NQF level 7, ja hänellä on oltava siihen liittyvä varainhoito- ja / tai sijoitusjohtamissuunnitelma taloudellisesti suuntautunut kokemus, jota laitos pitää asiaankuuluvana ja riittävänä.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Ohjelman tarkoituksena on kehittää opiskelijan sovellettua osaamista ylemmällä (johtotason) tasolla hallita, analysoida, tulkita ja ymmärtää IT-hallinnan periaatteita ja ... [+]

Ohjelman tarkoituksena on kehittää opiskelijan sovellettua osaamista ylemmällä (johtotason) tasolla hallita, analysoida, tulkita ja ymmärtää IT-hallinnan periaatteita ja menetelmiä. Opinnäytetyön kautta opiskelija näyttää todisteita tieteellisestä tutkimuksesta ja kyvystä heijastua siihen IT-johtamisen kokonaisvaltaisessa yhteydessä. Ohjelma tukee jatkuvaa ammatillista kehittämistä ja vanhempia johtajia ja johtajia parannetaan sekä eteläafrikkalaisille edustajille että edistetään yhä enemmän opiskelijoiden ja toimeenpanevajen edustajien IT-hallinnan taitojen kehittämistä sekä paikallisessa että kansainvälisessä yhteydessä.

Ohjelman suoritettuaan opiskelija pystyy osoittamaan osaamisensa:... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Opiskelijan tulee kehittää sovellettua erikoisosaamista tilinpäätösperiaatteiden hallitsemiseen, tulkintaan, ymmärtämiseen, analysointiin ja soveltamiseen taloudellisen k ... [+]

Opiskelijan tulee kehittää sovellettua erikoisosaamista tilinpäätösperiaatteiden hallitsemiseen, tulkintaan, ymmärtämiseen, analysointiin ja soveltamiseen taloudellisen kirjanpidon alalla. Rajoitetun tutkielman avulla pätevän opiskelijan tulee osoittaa itsenäinen ja omaperäinen tieteellinen työ.

Pääsyvaatimukset: Mahdollisella opiskelijalla on oltava kirjanpito tai jatkotutkinto kirjanpidossa tai varainhoitoon liittyvässä arvostuksessa uudessa NQF: n tasossa 8 / Vanhassa NQF: n tasolla 7. Vaihtoehtoisesti millä tahansa muulla nelivuotisella tutkinnolla uudessa NQF: n tasossa 8 / Vanhassa NQF: ssä. taso 7 ja siihen liittyvä kirjanpitokokemus, jota kirjanpitoosasto pitää asiaankuuluvana ja riittävänä. Kirjanpidon laitos voi vaatia valmistelevaa tutkimusta ja pääsykoetta. Valintaprosessia seurataan.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Pätevyyden tavoitteena on kehittää opiskelijan soveltuvaa osaamista edistyneellä tasolla taloudellisen periaatteen ja menetelmien hallitsemisessa, analysoinnissa, tulkinn ... [+]

Pätevyyden tavoitteena on kehittää opiskelijan soveltuvaa osaamista edistyneellä tasolla taloudellisen periaatteen ja menetelmien hallitsemisessa, analysoinnissa, tulkinnassa ja ymmärtämisessä. Tämä ohjelma valmistaa opiskelijat pohtimaan omia taloudellisia sovelluksiaan arvioidakseen sen vaikutusta talouden kokonaisvaltaiseen yhteiskuntatieteelliseen kontekstiin. Kelpoisen opiskelijan tulee näyttää todisteita itsenäisestä ja alkuperäisestä työstä.

Pääsyvaatimukset: Potentiaalisella opiskelijalla on oltava kansantaloustieteen tai econometrian arvotaso NQF-tasolle 8 (uusi) / NQF-taso 7 (vanha) ja keskimääräinen 65%. Vaihtoehtoisesti voidaan suorittaa myös muu nelivuotinen pätevyys, jolla on kunnia-asema NQF-tasolle 8 (uusi) / NQF-taso 7 (vanha) ja Departmentin määrittämän keskimääräisen merkin ja siihen liittyvän Micro- ja Macroeconomics and Applied Econometrics -kokemuksen perusteella. taloustieteen ja ekonometrian osasto. Talous- ja ekonometrian osasto voi vaatia pakollisen suuntautumiskurssin osallistumista.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Opiskelijan tulee kehittää soveltuvaa erikoistunutta osaamista kirjanpitoperiaatteiden hallitsemisessa, tulkinnassa, ymmärtämisessä, analysoinnissa ja soveltamisessa talo ... [+]

Opiskelijan tulee kehittää soveltuvaa erikoistunutta osaamista kirjanpitoperiaatteiden hallitsemisessa, tulkinnassa, ymmärtämisessä, analysoinnissa ja soveltamisessa taloudellisen kirjanpidon alalla. Pätevän opiskelijan tulee osoittaa maisterin tutkielman kautta itsenäistä ja omaperäistä tieteellistä työtä.

Pääsyvaatimukset: Mahdollisella opiskelijalla on oltava kirjanpitoalan kauppakorkeakoulututkinnon suorittaneiden arvosanat uudessa NQF-tasossa 8 / Vanhassa NQF-tasossa 7, jota kirjanpitolaitos soveltaa soveltuvaksi. Ohjelmaan rekisteröinnin viimeistely (ja / tai rekisteröinnin jatkaminen) edellyttää hakijaa, joka noudattaa osastokohtaisia vaatimuksia. Tällaisia vaatimuksia ovat yleensä valmistelutyöt, jotka johtavat laitoksen hyväksymään tutkimusehdotukseen. Mahdollisia esimerkkejä valmistelutyöstä ovat ennalta lukeminen, kirjallisuuskatsaukset, konseptin kehittäminen ja taitoihin ja / tai tiedon kehittämiseen tarkoitettujen lyhyiden kurssien onnistunut suorittaminen. Ehdokkaita voidaan myös vaatia puolustamaan tutkimusehdotuksiaan onnistuneesti erityisissä keskustelutilaisuuksissa.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Ohjelman tarkoituksena on opiskelijalle kehittää sovellettua osaamista tulkintaan, pohdintaan ja periaatteiden soveltamiseen laajemmalla määrällisellä rahoituksella. Dipl ... [+]

Ohjelman tarkoituksena on opiskelijalle kehittää sovellettua osaamista tulkintaan, pohdintaan ja periaatteiden soveltamiseen laajemmalla määrällisellä rahoituksella. Diplomityön kautta pätevä opiskelija osoittaa tieteellistä tutkimusta, tieteellisten tutkimusmenetelmien soveltamista ja kykyä heijastua siihen kvantitatiivisen rahoituksen kokonaisvaltaisessa yhteydessä.

Pääsyvaatimukset:

Mahdollisella opiskelijalla on oltava aMäärällinen rahoitussuunnitelmainen kauppakorkeakoulututkinnon suorittaneen pätevyys New NQF level 8 / Old NQF level 7; taiVaihtoehtoisesti opiskelijalla tulee olla jokin muu pätevyys New NQF level 8 / Old NQF level 7 ja hänellä on oltava määrällinen rahoitussuuntautunut kokemus, jota rahoitus- ja sijoitushallinnon laitos katsoo soveltuvaksi;Maisterin tutkimusohjelmaan valitseminen edellyttää tutkimusehdotuksen puolustamista. Tutkimusehdotus tulisi esitellä valtiovarainministeriön kutsumalle paneelille tätä tarkoitusta varten. Rahoitus- ja sijoitushallinnon laitoksen on hyväksyttävä erityisesti tutkimusala, tutkimusaihe, menetelmä ja ongelmalausunto ennen ehdokkaan ilmoittautumista;Valinta perustuu akateemisiin ansioihin ja paikkojen saatavuuteen, ja siksi se voi edellyttää lisäkriteerien / vaatimusten käyttöä. jaLaitos asettaa ajoittain lopulliset pääsyvaatimukset.... [-]
Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Opiskelijan tulee kehittää soveltuvaa osaamista ja käytännön taitoja markkinoinnin johtamisen periaatteiden hankkimiseen, tulkintaan ja soveltamiseen. Opiskelijan tulee h ... [+]

Opiskelijan tulee kehittää soveltuvaa osaamista ja käytännön taitoja markkinoinnin johtamisen periaatteiden hankkimiseen, tulkintaan ja soveltamiseen. Opiskelijan tulee hankkia keskittynyt osaaminen väitöskirjan aiheesta riippuen. Opiskelijan tulee osoittaa itsenäinen ja omaperäinen tieteellinen työ. Opiskelija osoittaa myös osaamisen asiaankuuluvan tutkimusmenetelmän soveltamisessa ja tutkimusprosessin ja havaintojen asianmukaisessa kirjallisessa viestinnässä. Opiskelijan tulee kyetä pohtimaan tutkimuspäätöksiään ja sovelluksiaan ja arvioimaan niiden vaikutusta markkinoinnin johtamisen kokonaisvaltaisessa yhteydessä.

Pääsyvaatimukset

Opiskelija, jolla on BQ Honors -pätevyys markkinoinnin johtamisessa NQF-tasolla 7 tai 8, voi hakea pääsyä tähän pätevyyteen. Johtamistieteellisen tiedekunnan dekaani voi evätä opiskelijan pääsyn maisterin tutkinnon suorittamiseen, jos hän katsoo, että opiskelijan akateeminen tausta ei ole riittävä ehdotettuihin opintoihin.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Professional MCom: n (Local Economic Development) tarkoituksena on kehittää korkeatasoista tietämystä, taitoja ja soveltavaa osaamista paikallisen taloudellisen kehitykse ... [+]

Professional MCom: n (Local Economic Development) tarkoituksena on kehittää korkeatasoista tietämystä, taitoja ja soveltavaa osaamista paikallisen taloudellisen kehityksen (LED) alalla. Ohjelma on suunniteltu erityisesti vastaamaan LED-ammatin vaatimuksia, ja se on suunnattu opiskelijoille, jotka suunnittelevat pätevyyttään sertifioiduiksi LED-ammattilaisiksi. Tämä ammatillinen maisterin tutkinto valmistelee opiskelijoita pohtimaan LED-ammattilaisten harjoittelua. Tutkimuskomponentin kautta opiskelijat osallistuvat tietämyksen kehittymiseen edistyneellä tasolla ja valmistavat heitä erikoistuneeseen ammatilliseen työhön.

Pääsyvaatimukset: Pääsyvaatimusten vähimmäisvaatimus on sukupuolen kandidaatin tunnustustutkinto tai jatkotutkinto. Vaihtoehtoisesti mikä tahansa muu nelivuotinen tutkintotodistus, jolla on kunniamerkkitaso uudessa NQF-tasossa 8 / Vanhassa NQF-tasolla 7 ja siihen liittyvässä mikro- ja makrotaloustieteessä ja / tai siihen liittyvä kokemus, jota talouden ja ekonometrian laitos pitää asiaankuuluvana ja riittävänä. UJ: n taloustieteen ja ekonometrian laitos voi vaatia valmistelevaa tutkimusta ja pääsykoetta. Opiskelijoiden, joiden aiempi tutkinto ei sisältänyt paikallista taloudellista kehitystä (LED), on suoritettava siltamoduuli lyhyen oppimisohjelman (SLP) muodossa nimeltään ”Johdanto LEDiin”.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Tämän pätevyyden tavoitteena on opiskelijalle kehittää soveltavaa osaamista hallita, tulkita, pohtia ja soveltaa periaatteita laajemmalla rahoitusalalla. Maisterin tutkin ... [+]

Tämän pätevyyden tavoitteena on opiskelijalle kehittää soveltavaa osaamista hallita, tulkita, pohtia ja soveltaa periaatteita laajemmalla rahoitusalalla. Maisterin tutkinnon kautta pätevä opiskelija näyttää todisteita tieteellisestä tutkimuksesta, tieteellisten tutkimusmenetelmien soveltamisesta ja kyvystä heijastua niihin rahoituksen kokonaisvaltaisessa yhteydessä.

Pääsyvaatimukset: Mahdollisella opiskelijalla on oltava sijoitusjohtamiseen suuntautuneen kauppakorkeakoulututkinnon suorittaneiden Honour-tutkintotodistus New NQF level 8 / Old NQF level 7 -vaihtoehdolla. Vaihtoehtoisesti opiskelijalla tulee olla jokin muu nelivuotinen pätevyys, jolla on arvosanoin asema New NQF -tasolla. 8 / Vanha NQF-taso 7 ja hänellä on siihen liittyvä sijoitusjohtamiseen liittyvä kokemus, jota talous- ja sijoitushallinnon laitos pitää soveltuvana. Ohjelmaan rekisteröinnin viimeistely (ja / tai rekisteröinnin jatkaminen) edellyttää hakijaa, joka noudattaa osastokohtaisia vaatimuksia. Tällaisia vaatimuksia ovat yleensä valmistelutyöt, jotka johtavat laitoksen hyväksymään tutkimusehdotukseen. Mahdollisia esimerkkejä valmistelutyöstä ovat ennalta lukeminen, kirjallisuuskatsaukset, konseptin kehittäminen ja taitoihin ja / tai tiedon kehittämiseen tarkoitettujen lyhyiden kurssien onnistunut suorittaminen. Ehdokkaita voidaan myös vaatia puolustamaan tutkimusehdotuksiaan onnistuneesti erityisissä keskustelutilaisuuksissa. Tutkimusehdotus tulisi esitellä valtiovarainministeriön kutsumalle paneelille tätä tarkoitusta varten.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Opiskelijan tulee kehittää sovellettua osaamista ja käytännön taitoja strategisten ja yleisten johtamisperiaatteiden hankkimisessa, tulkinnassa, ymmärtämisessä ja sovelta ... [+]

Opiskelijan tulee kehittää sovellettua osaamista ja käytännön taitoja strategisten ja yleisten johtamisperiaatteiden hankkimisessa, tulkinnassa, ymmärtämisessä ja soveltamisessa. Tutkinnolla kehitetään opiskelijan tutkimus- ja käsitystaitoja strategisen ja yleisen johtamisen alalla. Pätevän opiskelijan tulee osoittaa tieteellinen tutkimus ja kyky ilmoittaa siitä. Opiskelijan tulee kyetä heijastamaan tutkimuspäätöksiään ja sovelluksiaan ja arvioimaan niiden vaikutuksia kokonaisvaltaisessa strategisen ja yleisen johtamisen yhteydessä.

Pääsyvaatimukset

Opiskelija, jolla on BQ Honors -strategia strategisen johtamisen tasosta NQF 8, voi hakea pääsyä tähän pätevyyteen. Johtamistieteellisen tiedekunnan dekaani voi evätä opiskelijan pääsyn maisterin tutkinnon suorittamiseen, jos hän katsoo, että opiskelijan akateeminen tausta ei ole riittävä ehdotettuihin opintoihin.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Part-time
2 - 3 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Tämän pätevyyden tavoitteena on opiskelijalle kehittää soveltavaa osaamista hallita, tulkita, pohtia ja soveltaa periaatteita laajemmalla rahoitusalalla. Maisterin tutkin ... [+]

Tämän pätevyyden tavoitteena on opiskelijalle kehittää soveltavaa osaamista hallita, tulkita, pohtia ja soveltaa periaatteita laajemmalla rahoitusalalla. Maisterin tutkinnon kautta pätevä opiskelija näyttää todisteita tieteellisestä tutkimuksesta, tieteellisten tutkimusmenetelmien soveltamisesta ja kyvystä heijastua niihin rahoituksen kokonaisvaltaisessa yhteydessä.

Pääsyvaatimukset: Mahdollisella opiskelijalla on oltava taloudellisesti suuntautunut kauppakorkeakoulututkinnon suorittaneen Honourin tutkintotodistus tai vastaava New NQF level 8 / NQF level 7, vähintään rahoitus- ja / tai sijoitusjohtaminen kolmannen vuoden tasolla. Vaihtoehtoisesti opiskelijalla tulee olla mikä tahansa muu nelivuotinen pätevyys, jolla on kunniamerkki New NQF level 8 / Old NQF level 7 ja jolla on oltava taloudellisesti suuntautunut kokemus, jota rahoitus- ja sijoitushallinnon laitos katsoo soveltuvaksi. Ohjelmaan rekisteröinnin viimeistely (ja / tai rekisteröinnin jatkaminen) edellyttää hakijaa, joka noudattaa osastokohtaisia vaatimuksia. Tällaisia vaatimuksia ovat yleensä valmistelutyöt, jotka johtavat laitoksen hyväksymään tutkimusehdotukseen. Mahdollisia esimerkkejä valmistelutyöstä ovat ennalta lukeminen, kirjallisuuskatsaukset, konseptin kehittäminen ja taitoihin ja / tai tiedon kehittämiseen tarkoitettujen lyhyiden kurssien onnistunut suorittaminen. Ehdokkaita voidaan myös vaatia puolustamaan tutkimusehdotuksiaan onnistuneesti erityisissä keskustelutilaisuuksissa. Tutkimusehdotus tulisi esitellä valtiovarainministeriön kutsumalle paneelille tätä tarkoitusta varten.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Opiskelijan tulee kehittää älyllisiä ja ammattitaitojaan todistaakseen kykynsä tuottaa itsenäisesti tieteellistä työtä hyväksyttävällä tasolla. Tämä edellyttää osaamista ... [+]

Opiskelijan tulee kehittää älyllisiä ja ammattitaitojaan todistaakseen kykynsä tuottaa itsenäisesti tieteellistä työtä hyväksyttävällä tasolla. Tämä edellyttää osaamista liittyvän tutkimusmenetelmän soveltamisessa, kykyä suorittaa ja suorittaa hyväksytty tutkimus, tutkimuksen suullista ja kirjallista kykyä esitellä tuloksia ja havaintoja sekä akateemista ja henkilökohtaista kypsyyttä kriittisen pohdinnan kannalta kaikissa tutkimuksen näkökohdissa.

Pääsyvaatimukset

Honourin pätevyys teollisuuspsykologiassa NQF-tasolla 7 tai 8, vähintään 65%: n keskiarvo. Tilastollisten menetelmien tai analyyttisten tekniikoiden on oltava sisällytetty perustutkintoa koskeviin opinto-ohjelmiin. Potentiaalisten opiskelijoiden on täytynyt suorittaa moduuli tutkimusmenetelmistä Honors NQF Level 8 -tasolla. Arvioidaan myös niihin liittyvä kokemus, jota teollisuuspsykologian ja ihmisjohtamisen laitos pitää asiaankuuluvana ja riittävänä. Opiskelijoiden lukumäärärajoitukset edellyttävät valintaprosessia.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Opiskelijan tulee kehittää soveltuvaa erikoistunutta osaamista tietokoneiden auditoinnin periaatteiden hallitsemisessa, tulkinnassa, ymmärtämisessä, analysoinnissa ja sov ... [+]

Opiskelijan tulee kehittää soveltuvaa erikoistunutta osaamista tietokoneiden auditoinnin periaatteiden hallitsemisessa, tulkinnassa, ymmärtämisessä, analysoinnissa ja soveltamisessa atk-auditoinnin alalla. Pätevän opiskelijan tulee näyttää todisteita itsenäisestä ja omaperäisestä tieteellisestä työstä rajoitetun tutkielman avulla.

Pääsyvaatimukset: Mahdollisella opiskelijalla tulee olla arvostettu kelpoisuus tai jatkotutkinto asiaan liittyvällä tietokoneen auditointikentällä, New NQF level 8 / Old NQF level 7. Vaihtoehtoisesti mikä tahansa muu nelivuotinen pätevyys New NQF level 8 / Old NQF level 7 ja siihen liittyvä käytännön tilintarkastuskokemus, jota kirjanpitoosasto pitää asiaankuuluvana ja riittävänä. Kirjanpidon laitos voi vaatia valmistelevaa tutkimusta ja pääsykoetta. Valintaprosessia seurataan.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Opiskelijan tulee kehittää sovellettua erikoistunutta osaamista tilintarkastusperiaatteiden hallitsemiseen, tulkintaan, ymmärtämiseen, analysointiin ja soveltamiseen tili ... [+]

Opiskelijan tulee kehittää sovellettua erikoistunutta osaamista tilintarkastusperiaatteiden hallitsemiseen, tulkintaan, ymmärtämiseen, analysointiin ja soveltamiseen tilintarkastusalalla. Pätevän opiskelijan tulee osoittaa maisterin tutkielman kautta itsenäistä ja omaperäistä tieteellistä työtä.

Pääsyvaatimukset: Mahdollisella opiskelijalla on oltava kirjanpitoalan kauppakorkeakoulututkinnon suorittaneen Honourin tutkintotodistus New NQF level 8 / Old NQF level 7 -tasolla, jota kirjanpitolaitos soveltaa soveltuvaksi. Ohjelmaan rekisteröinnin viimeistely (ja / tai rekisteröinnin jatkaminen) edellyttää hakijaa, joka noudattaa osastokohtaisia vaatimuksia. Tällaisia vaatimuksia ovat yleensä valmistelutyöt, jotka johtavat laitoksen hyväksymään tutkimusehdotukseen. Mahdollisia esimerkkejä valmistelutyöstä ovat ennalta lukeminen, kirjallisuuskatsaukset, konseptin kehittäminen ja taitoihin ja / tai tiedon kehittämiseen tarkoitettujen lyhyiden kurssien onnistunut suorittaminen. Ehdokkaita voidaan myös vaatia puolustamaan tutkimusehdotuksiaan onnistuneesti erityisissä keskustelutilaisuuksissa.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Tutkinnon tarkoituksena on kehittää insinööri, jolla on edistyneet kyvyt soveltaa perustiedot tekniikan johtamisen tieteistä ja / suunnittelusta ja synteesistä ja siihen ... [+]

Meng insenerijohtamisessa (luennoitu)

Tutkinnon tarkoituksena on kehittää insinööri, jolla on edistyneet kyvyt soveltaa perustiedot tekniikan johtamisen tieteistä ja / suunnittelusta ja synteesistä ja siihen liittyvistä periaatteista koko yhteiskunnan erityisiin johtamisjärjestelmän ongelmiin. Yksi tämän prosessin päätavoitteista on kehittää edistynyt kyky suorittaa perustutkimus järjestelmien suunnittelussa ja johtamisessa itsenäisesti. Se edistää myös elinikäisen oppimisen lähestymistapaa.

Pätevyystulokset

Poistumistason tulokset:

Pätevä opiskelija pystyy:

Tunnistaa, arvioida, muotoilla, tulkita, analysoida ja ratkaista tekniikan tutkimus- ja kehitysongelmia luovasti ja innovatiivisesti soveltamalla soveltuvaa perustietoa esimerkiksi matematiikasta, perustieteistä ja / tai tekniikan ja johtamisen tieteistä valitulla tutkimusalalla.Suunnittele ja hallinnoi tekniikan johtamisen tutkimusprojekteja osoittamalla perustiedot, ymmärrys ja näkemys periaatteista, menetelmistä ja käsitteistä, jotka muodostavat sosiaalisesti vastuullisen (paikallisille ja muille yhteisöille) tutkimuksen / kehityksen valitulla tutkimuskäytännön alalla.Työskentele tehokkaasti, yksittäin tai muiden kanssa, ryhmän, ryhmän, organisaation ja yhteisön jäsenenä tai monitieteisissä ympäristöissä valitulla tutkimusalalla.Järjestä ja hallitse itseään ja toimintaansa vastuullisesti, tehokkaasti, ammattimaisesti ja eettisesti, ota vastuu pätevyytensä rajoissa ja harkitse tutkimusta koskevaa tietämykseen ja asiantuntemukseen perustuvaa arviointia.Suunnittele ja suorita sovellettavat tutkimuksen, tutkimuksen ja / tai kokeiden tasot soveltamalla soveltuvia teorioita ja menetelmiä ja suorita tietojen analysointi ja tulkinta.Kommunikoi tehokkaasti, sekä suullisesti että kirjallisesti, tekniikan ja erityisesti tutkimusyleisön ja suuren yhteisön kanssa, jos tutkimus vaikuttaa niihin, käyttämällä asianmukaista rakennetta, tyyliä ja graafista tukea.Käytä ja arvioi soveltuvia tekniikan johtamisen tutkimusmenetelmiä, taitoja, työkaluja ja tietotekniikkaa tehokkaasti ja kriittisesti tekniikan tutkimuksen / kehittämisen käytännössä ja osoita ymmärrystä ja halua ottaa vastuuta tutkimus- ja kehitystoiminnan vaikutuksista yhteiskuntaan ja ympäristöön.Arvioi järjestelmät, työt, tuotteet tai prosessit liittyviksi järjestelmiksi ja arvioi niiden sosiaalisia, oikeudellisia, terveys-, turvallisuus- ja ympäristövaikutuksia ja hyötyjä soveltuvin osin valitulla tutkimusalalla.Käytä erilaisia oppimisstrategioita... [-]
Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
12 - 24 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Tutkinnon tarkoituksena on kehittää insinööri, jolla on pitkälle kehittyneet kyvyt soveltaa perustieteiden tekniikan ja / suunnittelun ja synteesin perusteita sekä siihen ... [+]

MEng sähkö- ja elektroniikkatekniikassa (tutkimuspohjainen)

Tutkinnon tarkoituksena on kehittää insinööri, jolla on pitkälle kehittyneet kyvyt soveltaa perustieteiden tekniikan ja / suunnittelun ja synteesin perusteita sekä siihen liittyviä periaatteita yhteiskunnan erityisongelmiin. Yksi tämän prosessin päätavoitteista on kehittää edistynyt kyky suorittaa perustutkimusta itsenäisesti. Se edistää myös elinikäisen oppimisen lähestymistapaa.

Pätevyystulokset

Poistumistason tulokset:

Pätevä opiskelija pystyy:

Tunnistaa, arvioida, muotoilla, tulkita, analysoida ja ratkaista teknisen tutkimuksen / kehityksen ongelmia luovasti ja innovatiivisesti soveltamalla soveltuvaa perustietoa eli matematiikan, perustieteiden ja tekniikan tieteiden aiheita valitulla tutkimusalalla.Suunnittele ja hallinnoi tekniikan tutkimusprojekteja osoittamalla perustiedot, ymmärrys ja näkemys periaatteista, menetelmistä ja käsitteistä, jotka muodostavat sosiaalisesti vastuullisen (paikallisille ja muille yhteisöille) tutkimuksen / kehityksen valitulla tutkimuskäytännön alalla.Työskentele tehokkaasti, yksittäin tai muiden kanssa, ryhmän, ryhmän, organisaation ja yhteisön jäsenenä tai monitieteisissä ympäristöissä valitulla tutkimusalalla.Järjestä ja hallitse itseään ja toimintaansa vastuullisesti, tehokkaasti, ammattimaisesti ja eettisesti, ota vastuu pätevyytensä rajoissa ja harkitse tutkimusta koskevaa tietämykseen ja asiantuntemukseen perustuvaa arviointia.Suunnittele ja suorita sovellettavat tutkimuksen, tutkimuksen ja / tai kokeiden tasot soveltamalla soveltuvia teorioita ja menetelmiä ja suorita asianmukainen tietojen analysointi ja tulkinta.Kommunikoi tehokkaasti, sekä suullisesti että kirjallisesti, tekniikan ja erityisesti tutkimusyleisön ja suuren yhteisön kanssa, jos tutkimus vaikuttaa niihin, käyttämällä asianmukaista rakennetta, tyyliä ja graafista tukea.Käytä ja arvioi soveltuvia tutkimusmenetelmiä, taitoja, työkaluja ja tietotekniikkaa tehokkaasti ja kriittisesti tekniikan tutkimuksen / kehittämisen käytännössä ja osoita ymmärrystä ja halua ottaa vastuuta monitieteisen tutkimus- / kehitystoiminnan vaikutuksista yhteiskuntaan ja ympäristöön.Suorita komponenttien, järjestelmien, töiden, tuotteiden tai prosessien synteesi liittyvien järjestelmien kokonaisuutena ja arvioi niiden sosiaaliset, oikeudelliset, terveys-, turvallisuus- ja ympäristövaikutukset ja hyödyt tarvittaessa valitulle tutkimusalueelle.Käytä erilaisia oppimisstrategioita ja -taitoja sellaisten tulosten hallitsemiseksi, joita... [-]
Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Ohjelman tarkoituksena on kehittää insinööri, jolla on edistyneet kyvyt soveltaa rakennustekniikan perusteita, suunnittelua ja synteesiä erityisiin rakennustekniikan onge ... [+]

Ohjelman tarkoituksena on kehittää insinööri, jolla on edistyneet kyvyt soveltaa rakennustekniikan perusteita, suunnittelua ja synteesiä erityisiin rakennustekniikan ongelmiin yhteiskunnassa yleensä. Yksi päätavoitteista on kehittää edistynyt kyky tehdä perustavanlaatuista rakennustekniikan tutkimusta itsenäisesti ja siten edistää elinikäistä oppimista.

Pätevyystulokset

Poistumistason tulokset:

Pätevä opiskelija pystyy:

Tunnistaa, arvioida, muotoilla, tulkita, analysoida ja ratkaista rakennustekniikan tutkimus- ja kehitysongelmia luovasti ja innovatiivisesti soveltamalla merkityksellistä perustietoa eli matematiikasta, perustieteistä ja tekniikan tieteistä valitulla tutkimusalalla.Suunnittele ja hallinnoi rakennustekniikan tutkimusprojekteja, jotka osoittavat perustiedot, ymmärryksen ja näkemyksen periaatteista, menetelmistä ja käsitteistä, jotka muodostavat sosiaalisesti vastuullisen (paikallisille ja muille yhteisöille) suunnittelututkimuksen / -kehityksen valitulla tutkimuskäytännön alalla.Työskentele tehokkaasti yksittäin tai muiden kanssa ryhmän, ryhmän, organisaation ja yhteisön jäsenenä tai monitieteisissä ympäristöissä valitulla tutkimusalallaJärjestä ja hallitse itseään ja toimintaansa vastuullisesti, tehokkaasti, ammattimaisesti ja eettisesti sekä ota vastuu oman pätevyytensä rajoissa ja harjoittaa tutkimusalaan liittyvää tietoa ja asiantuntemusta vastaavaa arviointiaSuunnittele ja suorita soveltuva tutkimuksen, tutkimuksen ja / tai kokeiden taso soveltamalla soveltuvia teorioita ja menetelmiä ja suorita tietojen analysointi ja tulkintaKommunikoi tehokkaasti, sekä suullisesti että kirjallisesti, tekniikan ja erityisesti tutkimusyleisön ja suuren yhteisön kanssa, jos tutkimus vaikuttaa heihin käyttämällä asianmukaista rakennetta, tyyliä ja graafista tukeaKäytä ja arvioi soveltuvia rakennustekniikan tutkimusmenetelmiä, taitoja, työkaluja, tekniikkaa ja tietotekniikkaa tehokkaasti ja kriittisesti tekniikan tutkimuksen / kehittämisen käytännössä ja osoita ymmärrystä ja halua ottaa vastuuta tekniikan tutkimuksen / kehittämisen käytännön vaikutuksista yhteiskuntaan ja ympäristöSuorita prosessuaalinen ja muu kuin komponenttien, järjestelmien, töiden, tuotteiden tai prosessien suunnittelu ja synteesi liittyvien järjestelmien kokonaisuutena ja arvioi niiden sosiaaliset, oikeudelliset, terveys-, turvallisuus- ja ympäristövaikutukset ja hyödyt tarvittaessa valitulle tutkimusalueelleKäytä erilaisia oppimisstrategioita ja -taitoja sellaisten tulosten hallitsemiseksi, joita vaaditaan... [-]
Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
18 - 24 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Maisteriohjelmaan osallistuvien opiskelijoiden on kirjoitettava ja esitettävä tutkielma. ... [+]

Maisteriohjelmaan osallistuvien opiskelijoiden on kirjoitettava ja esitettävä tutkielma.

Pääsyvaatimukset

Kunniamaininta urheilunhallinnassa.

Yhteystiedot

Nimi: Prof Leon Lategan Puh: 011 559 6966 / sähköposti: leonl@uj.ac.za

Rekisteröinti- ja alkamispäivät

Ilmoittautuminen alkaa tammikuussa ja luennot helmikuussa sekä perus- että jatkotutkinto-ohjelmiin.

Kaikki maisteri- ja tohtorintutkinto-ohjelmat voivat ilmoittautua ympäri vuoden.

Päättymispäivä: Akateeminen aloittaa tammikuussa ja päättyy joulukuussa. Ohjelman määräaika määräytyy ohjelman keston mukaan.

[-]
Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
2 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Opintojaksolla suoritetun MPhil in Energy Studies -opinnäytetyön päätarkoitus on tarjota opiskelijoille erikoistunut syventävä koulutus ja täyttää tietyn tutkimuskomponen ... [+]

Opintojaksolla suoritetun MPhil in Energy Studies -opinnäytetyön päätarkoitus on tarjota opiskelijoille erikoistunut syventävä koulutus ja täyttää tietyn tutkimuskomponentin vaatimukset, jotta opiskelijat pystyvät hallitsemaan vaadittavat kokeelliset ja teknologiset taidot ja tarvittavat kenttätyön osaamiset, kuten innovaatio, päätöksenteko, strateginen ajattelu ja organisaatiotaidot. Sivuaineen väitöskirja, jonka kurssityö on MPhil in Energy Studies, koostuu vähintään 120 opintopisteestä tason 8 tutkimusta tutkimusprojektina, joka on kirjoitettu sivuaineeksi.

Tutkinto vaatii korkeaa henkistä ja teoreettista tietämystä sekä opiskelualan ongelmiin liittyvää tietoa ja kriittisen päättelyn perustelua, muotoilua, analysointia ja erityisen ongelman arviointia tutkimusalalla.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
2 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Tämän tutkinnon kaikkien vaatimusten onnistuneen suorittamisen jälkeen opiskelija hankkii käytännöllisen ja henkilökohtaisesti rikastuttavan maisterin tutkinnon kahden vu ... [+]

Tämän tutkinnon kaikkien vaatimusten onnistuneen suorittamisen jälkeen opiskelija hankkii käytännöllisen ja henkilökohtaisesti rikastuttavan maisterin tutkinnon kahden vuoden kuluessa, valmennustaitoja ja uusia uramahdollisuuksia henkilökohtaisena ja ammatillisena johtajana, johtajana tai PPL-avustajana.

Pääsyvaatimukset

Asianmukainen kunniamainintutkinto tai sitä vastaava, keskimäärin vähintään 65% kunniamaininnalla. Tietotaidot ja pääsy Internetiin sekä vähintään kolmen vuoden työkokemus. Tutkimustekniikan moduuli tunnustustasolla on välttämätön. Opiskelijan odotetaan suorittavan tunnustetun lukutaitokokeen.

Huomaa: Opiskelijoiden määrää koskevat rajoitukset edellyttävät valintaprosessia.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Part-time
2 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Opiskelijan tulee kehittää soveltuvaa osaamista ja käytännön taitoja liittyvien tutkimusmenetelmien hankkimisessa, tulkinnassa ja pohdinnassa sekä asianmukaista kirjallis ... [+]

Opiskelijan tulee kehittää soveltuvaa osaamista ja käytännön taitoja liittyvien tutkimusmenetelmien hankkimisessa, tulkinnassa ja pohdinnassa sekä asianmukaista kirjallista ja / tai suullista viestintää tutkimusprosessista ja havainnoista. Tavoitteena on myös varmistaa, että opiskelija osaa miettiä tutkimustuloksia järkevästi. Opiskelijan tulee osoittaa itsenäinen ja omaperäinen tieteellinen työ.

Pääsyvaatimukset

Asianmukainen kunniatohtorin tutkinto laajemmalla henkilöstöhallinnon, teollisuuspsykologian, henkilöstöresurssien kehittämisen tai työsuhteiden aloilla, keskimäärin vähintään 65 prosenttia kunnianosoitukselle. Honourin tutkimusmenetelmämoduuli (NQF Taso 7). Opiskelijoiden lukumäärärajoitukset edellyttävät valintaprosessia, joka koostuu koko päivän arviointikeskuksesta ja psykometrisistä arvioinneista.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Part-time
2 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Kehittää edistyneellä tasolla opiskelijan sovellettua pätevyyttä analysoida, tulkita ja ymmärtää johtajuutta nousevan maan tilanteessa keskittyen eri tavoin näiden maiden ... [+]

Kehittää edistyneellä tasolla opiskelijan sovellettua pätevyyttä analysoida, tulkita ja ymmärtää johtajuutta nousevan maan tilanteessa keskittyen eri tavoin näiden maiden erityisaloihin. Pätevyys antaa ylimmille johtajille ja johtajille mahdollisuuden hallita kriittiset johtamistaitot, joita vaaditaan erityisillä aloilla, joilla heidän on hallittava ja johtava kehittyvissä maissa.

Pääsyvaatimukset

Mahdollisella opiskelijalla on oltava asiaankuuluva kunniatohtorin tutkinto jollakin seuraavista aloista: julkinen hallinto, valtiotieteet, oikeudelliset ja perustuslailliset opinnot, koulutus, ympäristöopinnot, tekniikka, terveys ja luovat / graafiset tieteet. Opiskelijan on oltava saavuttanut vähintään 65% keskimääräisestä arvosta kaikissa hänen arvosanointitutkinnossaan tai muussa vastaavassa pätevyydessä, joka otetaan huomioon pääsyä varten.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Kehittää edistyneellä tasolla opiskelijan soveltuvaa osaamista ammatillisen johtamisen valmennustoimenpiteiden tarjoamisessa. Tämä tehdään kehittämällä sopimusvalmiuksia, ... [+]

Kehittää edistyneellä tasolla opiskelijan soveltuvaa osaamista ammatillisen johtamisen valmennustoimenpiteiden tarjoamisessa. Tämä tehdään kehittämällä sopimusvalmiuksia, arvioimalla tarpeita, rakentamalla kehityssuunnitelmia, järjestämällä henkilökohtaisia ja ryhmävalmennusistuntoja sekä arvioimalla eri valmennustoimenpiteiden vaikutuksia useiden moduulien avulla. Mini-väitöskirjan kautta opiskelija näyttää todisteita tieteellisestä tutkimuksesta ja kyvystä pohtia johtamisen valmennuksen kokonaisvaltaista kontekstia. Ohjelma tarjoaa kehityskokemuksen psykologeille, psykometrikoille, henkilöstöjohtajille ja johtajille sekä muille jatko-opiskelijoille tullakseen päteviksi ja ammattitaitoisiksi johtajavalmentajiksi Etelä-Afrikassa.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Teollisuuspoliittisen filosofian maisterin tarkoituksena on kehittää opiskelijoiden älyllistä pätevyyttä, henkistä riippumattomuutta ja käytännön taitoja hankkia, analyso ... [+]

Teollisuuspoliittisen filosofian maisterin tarkoituksena on kehittää opiskelijoiden älyllistä pätevyyttä, henkistä riippumattomuutta ja käytännön taitoja hankkia, analysoida, tulkita ja soveltaa sopivia teollisuuspolitiikkoja maanosan talouksien rakennemuutoksen tukemiseksi. Ohjelma koostuu ydinmoduuleista, jotka tarjoavat perusteellisen käsityksen laajasta asemasta, joka liittyy teollisuuden kehittämispolitiikkaan, strategioihin ja johtamiseen Afrikassa, ja antaa opiskelijoille mahdollisuuden testata luovutetun tiedon käytännön soveltamista, osallistua tapaustutkimuksen analysointiin, suorittamiseen kenttävierailut ja valmistelee yksittäisiä teknisiä raportteja eri aiheista.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Väitöskirja on päätetty panos aiheen ja tutkimusalan tuntemiseen ja tuntemiseen. Pätevät opiskelijat osoittaisivat myös osaamisen liittyvän tutkimusmenetelmän soveltamise ... [+]

Väitöskirja on päätetty panos aiheen ja tutkimusalan tuntemiseen ja tuntemiseen. Pätevät opiskelijat osoittaisivat myös osaamisen liittyvän tutkimusmenetelmän soveltamisessa ja asianmukaisessa kirjallisessa ja / tai suullisessa viestinnässä tutkimusprosessista ja havainnoista. Opiskelijoiden on kyettävä pohtimaan tutkimuspäätöksiään ja sovelluksiaan arvioidakseen niiden vaikutuksia informaatioteollisuuden kokonaisvaltaisessa yhteydessä.

Pääsyvaatimukset

Kaikki asiaankuuluvat NQF-tason 7 tai 8 kunniamaininnot, keskimäärin 65% kunniamaininnoista. Johtamistieteellisen tiedekunnan dekaani voi evätä opiskelijan pääsyn maisterin tutkinnon suorittamiseen, jos hän katsoo, että opiskelijan akateeminen tausta on riittämätön ehdotettuihin opintoihin.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Tämä pätevyys on tarkoitettu opiskelijoille, jotka auttavat tutkimuksen kautta ymmärtämään olemassa olevan tietämyksen soveltamista ja arviointia erikoistuneella tekniika ... [+]

MTech koneenrakennuksessa (tutkimuspohjainen)

Tämä pätevyys on tarkoitettu opiskelijoille, jotka auttavat tutkimuksen kautta ymmärtämään olemassa olevan tiedon soveltamista ja arviointia erikoistuneella tekniikan alueella. Hän pystyy myös osoittamaan korkean tason yleisen tietämyksen kyseisestä alueesta aina perustavanlaatuisesta tasoon asti pitkälle edenneeseen teoreettiseen tai soveltuvaan tietoon.

Pätevyystulokset ja arviointiperusteet

Suorita tutkimus menestyksekkäästi suunnitteluprosesseissa, tuotteissa tai järjestelmissä

Pääsyvaatimukset ja valintaperusteet

Baccalaureus Technologiae: Suunnittelu: Mekaaninen tai vastaavan standardin mukainen pätevyys.

Tutkinnon suorittaminen... [-]
Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Tämän pätevyyden hankkinut opiskelija osaa suorittaa tutkimusta minimaalisella ohjauksella ja osallistua menestyksekkäästi tietotekniikan suunnitteluun ympäristössä. ... [+]

MTech rakennustekniikassa (tutkimuspohjainen)

Tämän pätevyyden hankkinut opiskelija osaa suorittaa tutkimusta minimaalisella ohjauksella ja osallistua menestyksekkäästi tietotekniikan suunnitteluun ympäristössä.

Pätevyystulokset

Osoita kyky tunnistaa teollisuuden ongelma tai tarve ja soveltaa tutkimusmenetelmiä tarpeen tai ongelman ratkaisemiseksi.

Pääsyvaatimukset ja valintaperusteet

Baccalaureus Technologiae: Suunnittelu: Siviili- tai vastaava standardi.

Tutkinnon suorittaminen

MTech: Engineering: Civil antaa opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet tutkielman onnistuneesti.

Meng rakennustekniikassa (tutkimuspohjainen)

Tutkinnon tarkoituksena on kehittää insinööri, jolla on pitkälle kehittyneet kyvyt soveltaa perustieteiden tekniikan ja / suunnittelun ja synteesin sekä siihen liittyvien periaatteiden soveltamista yhteiskunnan erityisongelmiin. Yksi tämän prosessin päätavoitteista on kehittää edistynyt kyky suorittaa perustutkimusta itsenäisesti. Se edistää myös elinikäisen oppimisen lähestymistapaa.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Tämän pätevyyden suoritettuaan opiskelijat ovat päteviä arkkitehtitieteilijöitä / ammattilaisia, jotka pystyvät suorittamaan itsenäistä tutkimusta ja suorittamaan itsenäi ... [+]

Tämän tutkinnon suoritettuaan opiskelijat ovat päteviä arkkitehtitieteilijöitä / ammattilaisia, jotka kykenevät suorittamaan itsenäistä tutkimusta ja suorittamaan itsenäisesti ammatillisia arkkitehtonisia palveluita tekniikan, suunnittelun ja johtamisen alalla julkisella ja / tai yksityisellä (virallisella tai epävirallisella) tai erikoistuneella alalla rakennettu ympäristö.

Pääsyvaatimukset

Baccalaureus Technologiae: Arkkitehtitekniikka, jonka keskimääräinen arvosana on vähintään 65% tai vastaava pätevyys vastaavalla standardilla, tilakomitean suositteleman ja tiedekunnan hallituksen hyväksymä.

Valintakriteeri

Valinta perustuu akateemisiin ansioihin ja alustavaan tutkimusehdotukseen, jonka laitoskomitea on hyväksynyt.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

MTech-bioteknologian päätarkoitus on tarjota opiskelijoille erikoistunut syventävä koulutus ja samalla täyttää tietyn tutkimuskomponentin vaatimukset, jotta opiskelijat p ... [+]

MTech-bioteknologian päätarkoitus on tarjota opiskelijoille erikoistunut syventävä koulutus ja samalla täyttää tietyn tutkimuskomponentin vaatimukset, jotta opiskelijat pystyvät hallitsemaan vaadittavat kokeelliset ja teknologiset taidot ja tarvittavat kenttätyön osaamiset, kuten innovaatio, päätöksenteko, strateginen ajattelu- ja organisaatiotaidot.

Väitöskirjapohjainen MTech Biotechnology koostuu kattavasta tutkimuksesta erikoistumisalueelta, joka raportoidaan ja toimitetaan väitöskirjan muodossa ohjelman lopussa. Tutkinto vaatii korkeaa henkistä ja teoreettista tietämystä sekä opiskelualan ongelmiin liittyvää tietoa ja kriittisen päättelyn perustelua, muotoilua, analysointia ja erityisen ongelman arviointia tutkimusalalla.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 4 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

MTech Food Technology -yrityksen päätarkoitus on tarjota opiskelijoille erikoistunut syventävä koulutus ja täyttää tietyn tutkimuskomponentin vaatimukset, jotta opiskelij ... [+]

MTech Food Technology -yrityksen päätarkoitus on tarjota opiskelijoille erikoistunut syventävä koulutus ja täyttää tietyn tutkimuskomponentin vaatimukset, jotta opiskelijat pystyvät hallitsemaan vaadittavat kokeelliset ja teknologiset taidot ja tarvittavat kenttätyön taidot, kuten innovaatiot, päätöksenteko, strateginen ajattelu ja organisaatiotaidot.

Väitöskirjapohjainen MTech Food Technology koostuu kattavasta tutkimuksesta erikoistumisalueelta, joka raportoidaan ja toimitetaan väitöskirjan muodossa ohjelman lopussa. Tutkinto vaatii korkeaa henkistä ja teoreettista tietämystä sekä opiskelualan ongelmiin liittyvää tietoa ja kriittisen päättelyn perustelua, muotoilua, analysointia ja erityisen ongelman arviointia tutkimusalalla.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Tämä pätevyys on tarkoitettu prosesseihin liittyvällä teollisuudessa työskenteleville kemian insinööreille tai tekniikoille. Tämän pätevyyden hankkineet opiskelijat osaav ... [+]

Tämä pätevyys on tarkoitettu prosesseihin liittyvällä teollisuudessa työskenteleville kemian insinööreille tai tekniikoille. Tämän pätevyyden hankkineet opiskelijat osaavat suorittaa kemian tekniikan riippumattomia tutkimuksia ja osallistua merkittävästi tiedon tuottamiseen ymmärtämällä, soveltamalla ja arvioimalla olemassa olevaa tietoa. Tutkimusongelmasta, sen perusteluista, prosessista ja tuloksista kerrotaan väitöskirjassa, joka noudattaa kyseisen tason yleisesti hyväksyttyjä normeja.

Pätevyystulokset

Pätevällä opiskelijalla on kyky:

Kerää ja järjestä tietoa valitulta tutkimusalueelta.Sovelta tutkimusmenetelmiä ja tekniikoita asianmukaisesti ja oikein.Anna merkittävä vaikutus suosittelemalla parannuksia kemian tekniikan tieteen ja tekniikan nykyisille aloille.Pääsyvaatimukset ja valintaperusteet... [-]
Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Tällä tasolla pätevä opiskelija osaa soveltaa erikoistunutta tietoa ja tutkimusmenetelmiä metallurgisessa ympäristössä, myötävaikuttaen siten metallurgisen teollisuuden j ... [+]

Tällä tasolla pätevä opiskelija osaa soveltaa erikoistunutta tietoa ja tutkimusmenetelmiä metallurgisessa ympäristössä, myötävaikuttaen siten metallurgisen teollisuuden ja kaivosyhteisön tutkimus- ja kehitystarpeisiin. Pätevä opiskelija pystyy ilmoittautumaan ECSA: hon ammattiteknikkona.

Pätevyystulokset ja arviointiperusteet

Pätevän opiskelijan tulisi kyetä:

Aloita ja suorita soveltuvaa tutkimusta monilla metallurgisilla toimilla täysin loppuun saakka.Toiminto keskitason ylemmältä johtotasolta metallurgisessa ympäristössä.Pääsyvaatimukset ja valintaperusteet

Baccalaureus Technologiae: Engineering: Metallurgia tai vastaava standardi.

Tutkinnon suorittaminen... [-]
Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Tämän pätevyyden on tarkoitus antaa tutkinnon suorittaneille mahdollisuus soveltaa integroitua teknistä tietämystä / taitoja ja edistynyttä analysointia ja ongelmanratkai ... [+]

Tämän pätevyyden on tarkoitus antaa tutkinnon suorittaneille mahdollisuus soveltaa integroitua teknistä tietämystä / taitoja ja edistynyttä analysointia ja ongelmanratkaisua tiettyyn erikoistumiseen määränmittauksessa, kiinteistökehityksessä ja muilla siihen liittyvillä aloilla osallistumalla soveltavaan tutkimushankkeeseen.

Pätevyystulokset ja arviointiperusteet

Suorita tutkimus- ja kehitystyötä erikoistuneella alueella ja osallistuu tekniikan siirtoon määränmittauksen ja kiinteistökehityksen alalla.

Pääsyvaatimukset ja valintaperusteet

BTech: Määrämittaus tai vastaava standardi tai vastaava pätevyys TAI Kansallinen korkea-arvoinen tutkintotodistus: Rakennusmittaus sekä hyväksytty työkokemus ja muut tutkintotodistuksen jälkeiset tutkinnot. Opiskelijat valitaan akateemisten ansioiden ja hyväksyttyjen opintojaksojen perusteella.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Tämän tutkinnon suoritettuaan opiskelija pystyy suorittamaan riippumattoman tutkimuksen erikoistuneella vaatetus- tai muotialalla ja osallistumaan tietämyksen tuottamisee ... [+]

Tämän tutkinnon suoritettuaan opiskelija pystyy suorittamaan riippumattoman tutkimuksen erikoistuneella vaatetus- tai muotialalla ja osallistumaan tietämyksen tuottamiseen valitulla alueella. Tutkimusongelma, sen perusteet, prosessi ja lopputulos raportoidaan väitöskirjassa, joka on tällä tasolla yleisesti hyväksyttyjen normien mukainen.

Pääsyvaatimukset

Baccalaureus Technologiae: muoti, jonka keskimääräinen merkki on vähintään 65% tai vastaava pätevyys vastaavalla standardilla, tilakomitean suositteleman ja tiedekunnan hallituksen hyväksymä.

Valintakriteeri

Valinta perustuu akateemisiin ansioihin ja alustavaan tutkimusehdotukseen, jonka laitoskomitea on hyväksynyt.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Tutkinnon tavoitteena on kehittää älyllisiä ja ammatillisia taitoja ja antaa opiskelijalle mahdollisuuden näyttää todisteita itsenäisestä ja omaperäisestä tieteellisestä ... [+]

Tutkinnon tavoitteena on kehittää älyllisiä ja ammatillisia taitoja ja antaa opiskelijalle mahdollisuuden näyttää todisteita itsenäisestä ja omaperäisestä tieteellisestä työstä. Tämä pätevyys antaa opiskelijalle lisäksi mahdollisuuden osoittaa osaamistaan soveltuvien tutkimusmenetelmien soveltamisessa sekä asianmukaista kirjallista ja / tai suullista viestintää tutkimusprosessista ja havainnoista sekä pohtia tutkimusprosessia ja havaintoja.

Pätevyystulokset ja arviointiperusteet

Suorita tutkimus- ja kehitystyötä erikoistuneella alueella ja osallistuu tekniikan siirtoon määränmittauksen ja kiinteistökehityksen alalla.

Pääsyvaatimukset ja valintaperusteet... [-]
Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Tämän pätevyyden on tarkoitus antaa tutkinnon suorittaneille mahdollisuus soveltaa integroitua teknistä tietämystä / taitoja sekä edistynyttä analysointia ja ongelmanratk ... [+]

Tämän pätevyyden on tarkoitus antaa tutkinnon suorittaneille mahdollisuus soveltaa integroitua teknistä tietämystä / taitoja sekä edistynyttä analysointia ja ongelmanratkaisua tietylle erikoistumiselle rakentamisen hallinnassa, kiinteistöalalla ja siihen liittyvillä aloilla osallistumalla soveltavaan tutkimushankkeeseen.

Pätevyystulokset

Suorita tutkimus- ja kehitystyötä erikoistuneella alueella ja osallistuu tekniikan siirtoon rakentamisen hallinnan ja kiinteistökehityksen alalla.

Pääsyvaatimukset ja valintaperusteet

BTech: Rakentamisen hallinta tai vastaava standardin mukainen pätevyys TAI Kansallinen korkea-arvoinen tutkintotodistus: rakennusmittaus tai rakennusvalvonta, plus hyväksytty työkokemus ja muut tutkintotodistuksen jälkeiset opinnot. Opiskelijat valitaan akateemisten ansioiden ja hyväksyttyjen opintojaksojen perusteella.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Tämän tutkinnon suoritettuaan opiskelijat voivat antaa merkittävän tutkimustuloksen ja arvioida olemassa olevaa tietoa sisustusalan erikoistumisalalta ja osoittaa korkean ... [+]

Tämän tutkinnon suoritettuaan opiskelijat voivat antaa merkittävän tutkimustuloksen ja arvioida olemassa olevaa tietoa sisustusalan erikoistumisalalta ja osoittaa korkean yleisen tietämyksen erikoistuneella alueella, joka ulottuu peruskonsepteista edistyneeseen teoreettiseen tai soveltuvaan tietoon .

Pääsyvaatimukset

Baccalaureus Technologiae: Sisustussuunnittelu, jonka keskimääräinen merkki on vähintään 65% tai vastaava kelpoisuus vastaavalla standardilla, statuskomitean suositteleman ja tiedekunnan hallituksen hyväksymä.

Valintakriteeri

Valinta perustuu akateemisiin ansioihin ja alustavaan tutkimusehdotukseen, jonka laitoskomitea on hyväksynyt.

opetussuunnitelma... [-]
Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Pätevä opiskelija pystyy suorittamaan itsenäisen tutkimuksen, valinnaisella sähkötekniikan alalla, vähimmäisohjeilla, ja osallistumaan kyseisen alan tiedon tuottamiseen. ... [+]

Pätevä opiskelija pystyy suorittamaan itsenäisen tutkimuksen, valinnaisella sähkötekniikan alalla, vähimmäisohjeilla, ja osallistumaan kyseisen alan tiedon tuottamiseen.

PätevyystuloksetOsoittaa tietoa ja ymmärrystä tutkimuksen alalta / alueelta.Sovelta tutkimusmenetelmiä ja tekniikoita asianmukaisesti ja oikein.Pääsyvaatimukset ja valintaperusteet

Baccalaureus Technologiae: Suunnittelu: Sähköinen tai vastaava standardin mukainen pätevyys.

Tutkinnon suorittaminen

Opinnäytetyön suorittaneille opiskelijoille myönnetään MTech: Engineering: Electrical.

Rekisteröinti- ja alkamispäivät

Ilmoittautuminen alkaa tammikuussa ja luennot helmikuussa sekä perus- että jatkotutkinto-ohjelmiin.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Tämän tutkinnon suoritettuaan opiskelija pystyy suorittamaan syventävää itsenäistä tutkimusta tietyllä kuvataiteen alueella, osoittamalla monimutkaisia analyyttisiä ja kä ... [+]

Tämän tutkinnon suoritettuaan opiskelija pystyy suorittamaan syventävää itsenäistä tutkimusta tietyllä kuvataiteen alueella, osoittamalla monimutkaisia analyyttisiä ja käytännön taitoja ja tietoja kirjoittamalla väitöskirjan ja tarvittaessa näyttelyn tutkimuksen kannalta sopivasta alkuperäisestä teoksesta tai esineistä. tilassa.

Pääsyvaatimukset

Baccalaureus Technologiae: Kuvataide, jonka keskimääräinen arvosana on vähintään 65% tai vastaava pätevyys vastaavalla standardilla, statuskomitean suositteleman ja tiedekunnan hallituksen hyväksymän.

Valintakriteeri

Valinta perustuu akateemisiin ansioihin ja alustavaan tutkimusehdotukseen, jonka laitoskomitea on hyväksynyt.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Tämän tutkinnon suoritettuaan opiskelija pystyy suorittamaan itsenäisen tutkimuksen minimaalisesti ohjaamalla teollisuussuunnitteluun liittyvää alaa ja osallistumaan tiet ... [+]

Tämän tutkinnon suoritettuaan opiskelija pystyy suorittamaan itsenäisen tutkimuksen minimaalisesti ohjaamalla teollisuussuunnitteluun liittyvää alaa ja osallistumaan tietämyksen tuottamiseen tällä alalla. Tutkimusongelma, sen perusteet, prosessi ja lopputulos raportoidaan väitöskirjassa ja muissa tutkimusraporteissa, jotka ovat tämän tason tutkimuksen yleisesti hyväksyttyjen normien mukaisia.

Pääsyvaatimukset

Baccalaureus Technologiae: Teollisuussuunnittelu, jonka keskimääräinen merkki on vähintään 65% tai vastaava pätevyys vastaavalla standardilla, statuskomitean suositteleman ja tiedekunnan hallituksen hyväksymä.

Valintakriteeri

Valinta perustuu akateemisiin ansioihin ja alustavaan tutkimusehdotukseen, jonka laitoskomitea on hyväksynyt.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Tämän tutkinnon tarkoituksena on antaa tutkinnon suorittaneille soveltaa integroituja toimintatekniikoita sekä edistynyttä analysointia ja ongelmanratkaisua tiettyyn erik ... [+]

Tämän tutkinnon tarkoituksena on antaa tutkinnon suorittaneille soveltaa integroituja toimintatekniikoita sekä edistynyttä analysointia ja ongelmanratkaisua tiettyyn erikoistumiseen teollisuustekniikan / toiminnanhallinnan alalla osallistumalla soveltavaan tutkimushankkeeseen.

Pätevyystulokset ja arviointiperusteet

Suorita tutkimusta ja kehitystä erikoistuneella alueella ja osallistu tekniikan siirtoon teollisuustekniikan tai toiminnanjohtamisen alalla.

Pääsyvaatimukset ja valintaperusteet

Baccalaureus Technologiae: Teollisuustekniikka tai vastaava standardi.

Tutkinnon suorittaminen

MTech: Engineering: Industrial annetaan opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet tutkielman onnistuneesti.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Tällä tasolla pätevä opiskelija on pätevä soveltamaan erikoistunutta tietoa ja tutkimusmenetelmiä metallurgisessa ympäristössä, myötävaikuttaen siten metallurgisen teolli ... [+]

Tällä tasolla pätevä opiskelija on pätevä soveltamaan erikoistunutta tietoa ja tutkimusmenetelmiä metallurgisessa ympäristössä, myötävaikuttaen siten metallurgisen teollisuuden ja kaivosyhteisön tutkimus- ja kehitystarpeisiin. Pätevä opiskelija pystyy ilmoittautumaan ECSA: hon ammattiteknikkona.

Pätevyystulokset

Pätevän opiskelijan tulisi kyetä:

Aloita ja suorita soveltuvaa tutkimusta monilla metallurgisilla toimilla täysin loppuun saakka.Toiminto keskitason ylemmältä johtotasolta metallurgisessa ympäristössä.Pääsyvaatimukset ja valintaperusteet

Baccalaureus Technologiae: uuttometallurgia tai vastaava standardin mukainen pätevyys.

Tutkinnon suorittaminen... [-]
Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Tämän tutkinnon suoritettuaan opiskelijat pystyvät suorittamaan pitkälle kehitettyä riippumatonta tutkimusta erittäin erikoistuneella vaatetusalalla ja osoittamaan monimu ... [+]

Tämän tutkinnon suoritettuaan opiskelijat pystyvät suorittamaan pitkälle kehitettyä riippumatonta tutkimusta erittäin erikoistuneella vaatetusalalla ja osoittamaan monimutkaisia analyyttisiä ja arviointitaitoja laajentamaan tai määrittelemään uudelleen olemassa olevaa tietoa, joka edistää vaateteollisuuden kehitystä.

Pääsyvaatimukset

Baccalaureus Technologiae: vaatteiden hallinta, jonka keskimääräinen merkki on vähintään 65% tai vastaava pätevyys vastaavalla standardilla, tilakomitean suositteleman ja tiedekunnan hallituksen hyväksymä.

Valintakriteeri

Valinta perustuu akateemisiin ansioihin ja alustavaan tutkimusehdotukseen, jonka laitoskomitea on hyväksynyt.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Antaa opiskelijoille kyky suorittaa itsenäistä tutkimusta edistyneiden ongelmanratkaisutaitojen avulla ja soveltaa kriittistä ja heijastavaa ajattelua ympäristöterveyden ... [+]

Antaa opiskelijoille kyky suorittaa itsenäistä tutkimusta edistyneiden ongelmanratkaisutaitojen avulla ja soveltaa kriittistä ja heijastavaa ajattelua ympäristöterveyden alalla.

Pääsyvaatimukset

BTech Ympäristöterveys. BTech-ohjelmassa vaaditaan keskimäärin 65%.

Yhteystiedot

Nimi: rouva Martha Chadyiwa Puh: 011 559 6239 / sähköposti: mchadyiwa@uj.ac.za

Rekisteröinti- ja alkamispäivät

Ilmoittautuminen alkaa tammikuussa ja luennot helmikuussa sekä perus- että jatkotutkinto-ohjelmiin.

Kaikki maisteri- ja tohtorintutkinto-ohjelmat voivat ilmoittautua ympäri vuoden.

Päättymispäivä: Akateeminen aloittaa tammikuussa ja päättyy joulukuussa. Ohjelman määräaika määräytyy ohjelman keston mukaan.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Part-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

MA

University of Johannesburg

Tutkinnon suorittamiseksi opiskelijat kirjoittavat ohjauksessaan noin 45 000 sanan väitöskirjan aiheesta, joka on valittu yhteistyössä laitoksen kanssa. Aiheen on oltava ... [+]

Filosofian maisteri (tutkimus)

Tätä tutkintoa varten opiskelijat kirjoittavat ohjauksessaan noin 45 000 sanan väitöskirjan aiheesta, joka on valittu yhteistyössä laitoksen kanssa. Aiheen on oltava saatavilla olevien luennoitsijoiden asiantuntemuksen mukainen.

Pääsyvaatimukset

Tämän tutkinnon suorittamiseksi opiskelijan on täytettävä laitoksen pääsyvaatimukset (yliopiston pääsyvaatimusten lisäksi) ja todistettava tietämyksensä tutkimusmenetelmistä ja filosofian historiasta. Jotkut vaatimukset ovat [i] keskimäärin vähintään 65% filosofian arvosanoin tutkinnolle ja [ii] kirjallisen filosofisen työn esittäminen arvosanoin tutkinnolle. Lisäsuullisia tutkimuksia voidaan tarvita.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Tätä tutkintoa varten hakijan tulee suorittaa tutkimus ja kirjoittaa väitöskirja hyväksytystä, merkityksellisestä aiheesta. ... [+]

Ehdokkaan tulee suorittaa tutkimus ja kirjoittaa väitöskirja hyväksytystä, merkityksellisestä aiheesta.

Pääsyvaatimukset

Sisäänpääsyä harkitaan opiskelijalle, jolla on yliopistopohjainen kaupunkitutkinnon tutkinto NQF-tasolla 7. Jos opiskelija ei täytä edellä mainittuja vaatimuksia, pääsyn voi myöntää tiedekunnan dekaani yliopistossa. Laitoksen puheenjohtajan suositus.

Yhteystiedot

Nimi: Dr. Liela Groenewald Puh: 011 559 2884 / sähköposti: lielagr@uj.ac.za

Rekisteröinti- ja alkamispäivät

Ilmoittautuminen alkaa tammikuussa ja luennot helmikuussa sekä perus- että jatkotutkinto-ohjelmiin.

Kaikki maisteri- ja tohtorintutkinto-ohjelmat voivat ilmoittautua ympäri vuoden.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Opiskelija kirjoittaa väitöskirjan kielitieteen tai kirjallisuuden aiheesta osoittaen tutkimuksen kyvyn. Tämän asiakirjan pituus on noin 100 sivua. ... [+]

Opiskelija kirjoittaa väitöskirjan kielitieteen tai kirjallisuuden aiheesta osoittaen tutkimuksen kyvyn. Tämän asiakirjan pituus on noin 100 sivua.

Pääsyvaatimukset

Opiskelijat, jotka ovat saaneet BA-arvosanat, joiden arvosana on vähintään 60% (mutta mieluiten korkeampi) Pohjois-Sotossa (Sesotho sa Lebowa / Sepedi) tai isiZulussa, voivat ilmoittautua.

Yhteystiedot

Nimi: Tri IK Mndawe Puh: 011 559 4662 / sähköposti: ikmndawe@uj.ac.za

Rekisteröinti- ja alkamispäivät

Ilmoittautuminen alkaa tammikuussa ja luennot helmikuussa sekä perus- että jatkotutkinto-ohjelmiin.

Kaikki maisteri- ja tohtorintutkinto-ohjelmat voivat ilmoittautua ympäri vuoden.

Päättymispäivä: Akateeminen aloittaa tammikuussa ja päättyy joulukuussa. Ohjelman määräaika määräytyy ohjelman keston mukaan.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Tuossa nagging-ohjelmassa afrikkalaisilla (Honneurs, maisteri ja tohtorin tutkinto) ihmisen olemassaolo alistuu siitä simbolesta, punkista, metaforista ja piirtää, mikä v ... [+]

Gedoseer

Tuossa nagging-ohjelmassa afrikkalaisilla (Honneurs, maisteri ja tohtorin tutkinto) ihmisen olemassaolo alistuu siitä simbolesta, punkista, metaforista ja piirtää, mikä välittää ihmisen olemassaoloa. Kaikissa muissa humanistisissa tiedekunnissa Soos on ymmärrys siitä ihmisen olemassaolosta siihen tarkoitukseen. Afrikaans-kieli on kyseisessä aiheessa kieli, joka on vedonnut tähän tarkoitukseen tähän tarkoitukseen.

Haittaaksesi henkilöä ja tapaa, jolla henkilö ymmärtää maailmaa, tutkia kieltä, jota henkilö käyttää ilmaisemaan tätä maailmaa, allekirjoittamaan itsensä ja maailmaa, jossa hän asuu.

Maisterintutkintoon kuuluu skripsie yhden kyseisen laitoksen dosenten johdolla aiheesta, josta keskustellaan. Temat voidaan valita kyseisestä kielestä tai kirjallisuudesta.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Afrikaans
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Ohjelma tarjoaa maisterin tutkimuksen kautta, joka johtaa noin 120 sivun väitöskirjaan. Väitöskirja on valmis tutkittavaksi valitun aiheen valmentajan ohjauksessa. ... [+]

Ohjelma tarjoaa maisterin tutkimuksen kautta, joka johtaa noin 120 sivun väitöskirjaan. Väitöskirja on valmis tutkittavaksi valitun aiheen valmentajan ohjauksessa.

Pääsyvaatimukset

Ansiotutkinto antropologiassa ja lopullinen kurssiarvo vähintään 65% tietystä tieteenalasta.

Yhteystiedot

Nimi: Prof David Moore Puhelin: 011 559 2979/2859 / sähköposti: dbmoore@uj.ac.za

Rekisteröinti- ja alkamispäivät

Ilmoittautuminen alkaa tammikuussa ja luennot helmikuussa sekä perus- että jatkotutkinto-ohjelmiin.

Kaikki maisteri- ja tohtorintutkinto-ohjelmat voivat ilmoittautua ympäri vuoden.

Päättymispäivä: Akateeminen aloittaa tammikuussa ja päättyy joulukuussa. Ohjelman määräaika määräytyy ohjelman keston mukaan.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Vaaditaan väitöskirja audiovisuaalisen viestinnän aiheesta, joka antaa todisteita ehdokkaan kriittisestä mielestä ja tutkimusvalmiuksista. Vaaditaan myös julkaisuun sovel ... [+]

Vaaditaan väitöskirja audiovisuaalisen viestinnän aiheesta, joka antaa todisteita ehdokkaan kriittisestä mielestä ja tutkimusvalmiuksista. Vaaditaan myös julkaisuun soveltuva tutkimusartikkeli.

Pääsyvaatimukset

Vaatimukset viestinnässä vaaditaan vähintään 65 prosentilla. Maisteriohjelman kestoa koskevaa yleistä asetusta sovelletaan myös tässä tapauksessa.

Tämän tutkinnon hakuaika päättyy edellisen vuoden 31. lokakuuta ensimmäisen lukukauden osalta ja saman vuoden 30. huhtikuuta toisen lukukauden osalta.

Yhteystiedot

Nimi: Tri Ylva Rodny-Gumede Puh: 011 559 4112 / sähköposti: yrodny-gumede@uj.ac.za

Rekisteröinti- ja alkamispäivät

Ilmoittautuminen alkaa tammikuussa ja luennot helmikuussa sekä perus- että jatkotutkinto-ohjelmiin.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Tälle kurssille hyväksytyt opiskelijat vaaditaan tutkimaan, kirjoittamaan ja esittämään koko väitöskirja (n. 120 sivua) ohjaajan ohjauksessa. Laitos kykenee valvomaan aih ... [+]

MA englanniksi (tutkimus tai kurssityö)

Tälle kurssille hyväksytyt opiskelijat vaaditaan tutkimaan, kirjoittamaan ja esittämään koko väitöskirja (n. 120 sivua) ohjaajan ohjauksessa. Laitos kykenee valvomaan aiheita useimmilla alueilla englanninkielisten opintojen piirissä, mukaan lukien eteläafrikkalaiset kirjallisuustutkimukset ja postkolonialismi; Tekstin muokkaaminen; Keskiaikaiset, renessanssi- ja romanttiset opinnot; ja nykykirjallisuus.

Pääsyvaatimukset

Maisterintutkinnon suorittamisen tulee olla hyväksytty laitoksen puheenjohtajan toimesta.

Yhteystiedot

Nimi: Prof Karen Scherzinger Puhelin: 011 559 2493 / sähköposti: kscherzinger@uj.ac.za

Rekisteröinti- ja alkamispäivät... [-]
Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Tämän tutkinnon tarkoituksena on antaa opiskelijoille kyky suorittaa pitkälle kehitettyä tutkimusta, hyödyntää analyyttistä näkemystä määritellyllä tekstitutkimusalueella ... [+]

Tämän tutkinnon tarkoituksena on antaa opiskelijoille kyky suorittaa pitkälle kehitettyä tutkimusta, hyödyntää analyyttistä näkemystä määritellyllä tekstitutkimusalueella, tallentaa tutkimuksen tulokset hyväksyttävässä muodossa ja käyttää näitä taitoja tällä tavalla edistää hänen mahdollisuuksiaan älylliseen kehitykseen, ansiotyöhön ja tarkoituksenmukaiseen sosiaaliseen toimintaan. Aihe valitaan luennoitsijan kanssa neuvotellen.

Pääsyvaatimukset

Hakijan on tehtävä ehdotus selkeästi määritellystä tekstianalyysin alueesta. Ehdotuksen tulee paljastaa ymmärrys oikeasta tutkimusmenetelmästä, asiaankuuluvan tietämyksen aiheen sisällöstä sekä tarvittavat teoreettiset ja metodologiset taidot.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Ohjelman tarkoituksena on kouluttaa ja kouluttaa tutkijoita, jotka voivat osallistua tiedon kehittämiseen edistyneellä tasolla. Maisterin tutkinto ansaitaan suorittamalla ... [+]

Ohjelman tarkoituksena on kouluttaa ja kouluttaa tutkijoita, jotka voivat osallistua tiedon kehittämiseen edistyneellä tasolla. Maisterin tutkinto ansaitaan suorittamalla yksi edistynyt tutkimusprojekti, joka huipentuu tutkielman tuottamiseen ja hyväksymiseen.

Pääsyvaatimukset

Asiaankuuluvat kandidaatin tutkinnot. 'Ammatillinen' kandidaatin tutkinto tai jatkotutkinto, jolla on riittävä valmistelu tutkimuksen suorittamiseen ja jonka suositus on vähintään 60% kaikille viimeisen vuoden moduuleille.

Valintakriteeri

Edellä selostettujen maahanpääsyä koskevien vähimmäisvaatimusten lisäksi mahdollisia opiskelijoita voidaan vaatia esittämään työpaikkansa haastattelupaneelille. Portfoliota pyydetään, jos vaaditaan lisätodisteita opiskelijoiden valmiudesta suorittaa tekstimuotoista tai artefaktaalista tutkimusta. Tekstuaalisen tutkimuksen tapauksessa portfoliossa olisi esimerkkejä kirjallisesta tutkimuksesta, ja artefaktaalisen tutkimuksen tapauksessa vaaditaan portfolio mallineen.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Vaaditaan väitöskirja journalismin aiheesta, joka antaa todisteita ehdokkaan kriittisestä mielestä ja tutkimuskyvystä. Vaaditaan myös julkaisuun soveltuva tutkimusartikke ... [+]

Vaaditaan väitöskirja journalismin aiheesta, joka antaa todisteita ehdokkaan kriittisestä mielestä ja tutkimuskyvystä. Vaaditaan myös julkaisuun soveltuva tutkimusartikkeli.

Pääsyvaatimukset

Vaaditaan viestinnän arvosanatutkinto, vähintään keskimäärin 65%. Tämän tutkintohakemuksen määräaika päättyy edellisen vuoden 31. lokakuuta ensimmäisen lukukauden osalta ja saman vuoden 30. huhtikuuta toisen lukukauden osalta.

Yhteystiedot

Nimi: rouva Elna Rossouw Puh: 011 559 3434 / sähköposti: erossouw@uj.ac.za

Rekisteröinti- ja alkamispäivät

Ilmoittautuminen alkaa tammikuussa ja luennot helmikuussa sekä perus- että jatkotutkinto-ohjelmiin.

Kaikki maisteri- ja tohtorintutkinto-ohjelmat voivat ilmoittautua ympäri vuoden.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Tämä kurssimaisteriohjelma koostuu yhdestä pakollisesta ja kolmesta suoritettavasta valinnaisesta moduulista sekä pakollisesta sivupohjaisesta väitöskirjasta. Pakollinen ... [+]

Ma Julkisen Johtamisen Ja Hallinnon (CW)

Tämä kurssimaisteriohjelma koostuu yhdestä pakollisesta ja kolmesta suoritettavasta valinnaisesta moduulista sekä pakollisesta sivupohjaisesta väitöskirjasta. Pakollinen moduuli on tutkimusmenetelmämoduuli, ja sitä täydennetään kolmella ylimääräisellä valinnaisella moduulilla.

Pakollinen väitöskirja on tutkimusprojektin muodossa.

Kurssityöskentelyn maisterintutkinnon rakenne tarjoaa mahdollisuuden joko kahdelle erikoistuneelle osa-aloille tai yleiselle PMG-keskittymälle satunnaisesti valittaessa kolme valittavissa olevaa mahdollista yhdeksästä moduulista. Yksi erikoistunut painopiste on yleisen julkisen sektorin politiikan hallinnan ja hallintotavan arvioinnissa ja toinen keskittyy edistyneeseen kuntahallintoon.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Tarvitaan syventävää opinto-ohjelmaa kurssityönä sekä pieni väitöskirja tai tutkimuksen kautta johtaen noin 120 sivun väitöskirja. ... [+]

MA Kehitysopinnot (Kurssityöt)

Tarvitaan syventävää opinto-ohjelmaa opintojaksolla ja sivuainetta väitöskirja.

Lukukausi 1

Moduuli 1: Kriittiset kehitysteoriatModuuli 2: SosiaalipolitiikkaModuuli 3: Edistynyt tutkimusmenetelmä

Lukukausi 2

Moduuli 4: Kehityksen hallintaModuuli 5: Vähäinen väitöskirjaModuulit 1–4 antavat 50% lopputuloksesta ja moduuli 5 vastaa 50%.Pääsyvaatimukset

Kunniamainintutkinnon kehitysopinnoissa ja vähintään 65%: n loppututkinnon tietyllä tieteenalalla. Kehitysopintojen poikkitieteellisen luonteen vuoksi muihin yhteiskuntatieteellisiin tutkintoihin, joilla on kehitysopinnot, hakijoita (maisteriksi) kannustetaan ja niitä käsitellään yliopiston aiemman oppimisen tunnustamiskomitean kautta.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

MA (kliininen psykologia) -ohjelma johtaa ilmoittautumiseen kliiniseksi psykologiksi Etelä-Afrikan terveysammattilaisten neuvoston psykologian ammattilautakunnassa (HPCSA ... [+]

MA (kliininen psykologia) -ohjelma johtaa ilmoittautumiseen kliiniseksi psykologiksi Etelä-Afrikan terveysammattilaisten neuvoston psykologian ammattilautakunnassa (HPCSA).

Tämä kokopäiväinen ohjelma sisältää laajan kirjon kliinistä psykologiaa. Ohjelma koostuu tutkimuskomponentista (sivuaineen väitöskirjan valmistuminen) sekä osallistumisesta työpajoihin, kontaktiistuntoihin ja käytännön työhön.

Tutkinnon suoritettuaan opiskelijat hakevat harjoittelupaikkaa kliiniseen psykologiaan. Terveysosaston määräysten mukaisesti opiskelijoiden on myös suoritettava yhden vuoden yhteisöpalvelu työharjoituksen suorittamisen jälkeen.

Pääsyvaatimukset

Opiskelijoilla tulee olla arvosanat tai vastaavat tutkinnot psykologiassa. Opiskelijat otetaan ohjelmaan sen jälkeen, kun osasto on arvioinut heidät sopiviksi ehdokkaiksi elokuussa toteutettavan valintaprosessin kautta.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Tämä kursseista valmistettu maisterin tutkinto auttaa päteviä sosiaalityöntekijöitä kehittämään neuvontakykyään kliinisen sosiaalityön käytännössä. Tämä pätevyys antaa op ... [+]

Tämä kursseista valmistettu maisterin tutkinto auttaa päteviä sosiaalityöntekijöitä kehittämään neuvontakykyään kliinisen sosiaalityön käytännössä. Hankit nämä seitsemän moduulin kautta, esimerkiksi: Nykyteoriat; Monimutkainen käyttäytyminen ja ympäristömuutos; Arviointi, puuttuminen ja arviointi; Mielenterveys; ja terapeuttisen itsen kehittäminen. Lisäksi käytät tätä tietoa yhden vuoden harjoitteluohjelman aikana, joka keskittyy mikro- ja messo-interventioihin. Toisena vuonna olet sitoutunut tutkimusprojektiin osoittamaan tutkimusosaamistasi.

Tämä pätevyys antaa opiskelijoille mahdollisuuden työskennellä yksityishenkilöinä tai erikoislääkärinä tietyissä työolosuhteissa.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Kreikan kielen opintojakso MA on suunnattu pääasiassa opiskelijoille, jotka haluaisivat tehdä lyhyemmän väitöskirjan yhdessä kahden tutkitun moduulin kanssa. Kreikan kiel ... [+]

MA Kreikan kielellä (kurssityöt)

Kreikan kielen opintojakso MA on suunnattu pääasiassa opiskelijoille, jotka haluaisivat tehdä lyhyemmän väitöskirjan yhdessä kahden tutkitun moduulin kanssa. Kreikan kielen intensiivikurssia tarjotaan opiskelijoille pääsyyn kurssille klassisen sivilisaation tunnustuksella. Kaksi tutkittua moduulia kattaisivat intensiivisen tutkimuksen Kreikan historiasta, uskonnosta, kirjallisuudesta, filosofiasta, kulttuurista tai taiteesta ja arkkitehtuurista. Lyhyessä väitöskirjassa opiskelijoilla on mahdollisuus keskittyä klassiseen kreikkaan, hellenistiseen kreikkaan (Uusi testamentti ja kirkon isät), Bysantin kreikkaan tai nykykreeikkaan.

Pääsyvaatimukset... [-]
Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Latinalainen opintojakso MA on suunnattu pääasiassa opiskelijoille, jotka haluaisivat tehdä lyhyemmän väitöskirjan yhdessä kahden tutkitun moduulin kanssa. Latinalaisen k ... [+]

MA latinaksi (kurssityöt)

Latinalainen opintojakso MA on suunnattu pääasiassa opiskelijoille, jotka haluaisivat tehdä lyhyemmän väitöskirjan yhdessä kahden tutkitun moduulin kanssa. Latinalaisen kielen intensiivikurssia tarjotaan opiskelijoille, joilla on klassisen sivilisaation tunnustustutkinto.

Molemmat tutkitut moduulit kattavat intensiivisen tutkimuksen Rooman historiasta, uskonnosta, kirjallisuudesta, filosofiasta, kulttuurista tai taiteesta ja arkkitehtuurista.

Pääsyvaatimukset

Latinalaisen tai klassisen kulttuurin tutkinnot johtavat opintojaksojen maisteriksi.

Yhteystiedot

Nimi: Prof JLP Wolmarans Puh: 011 559 2737 / sähköposti: hansiew@uj.ac.za

MA latinaksi (tutkimus)Yhteystiedot... [-]
Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Tarvitaan väitöskirja markkinointiviestinnän alaan liittyvästä aiheesta, jotta voidaan osoittaa ehdokkaan kriittinen mieli ja tutkimuskyky. Vaaditaan myös julkaisuun sove ... [+]

Tarvitaan väitöskirja markkinointiviestinnän alaan liittyvästä aiheesta, jotta voidaan osoittaa ehdokkaan kriittinen mieli ja tutkimuskyky. Vaaditaan myös julkaisuun soveltuva tutkimusartikkeli.

Pääsyvaatimukset

Vaaditaan viestinnän arvosanatutkinto, vähintään keskimäärin 65%. Tämän tutkinnon hakuaika päättyy edellisen vuoden 31. lokakuuta ensimmäisen lukukauden osalta ja saman vuoden 30. huhtikuuta toisen lukukauden osalta.

Yhteystiedot

Nimi: Andrea Crystal Puh: 011 559 2574 / sähköposti: acrystal@uj.ac.za

Rekisteröinti- ja alkamispäivät

Ilmoittautuminen alkaa tammikuussa ja luennot helmikuussa sekä perus- että jatkotutkinto-ohjelmiin.

Kaikki maisteri- ja tohtorintutkinto-ohjelmat voivat ilmoittautua ympäri vuoden.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

MA (neuvontapsykologia) -ohjelma johtaa ilmoittautumiseen neuvontapsykologiksi Etelä-Afrikan terveysammattilaisten neuvoston psykologian ammattilautakunnassa (HPCSA). Täm ... [+]

MA (neuvontapsykologia) -ohjelma johtaa ilmoittautumiseen neuvontapsykologiksi Etelä-Afrikan terveysammattilaisten neuvoston psykologian ammattilautakunnassa (HPCSA). Tämä kokopäiväinen ohjelma kattaa laajan spektrin neuvontapsykologiaa. Ohjelma koostuu tutkimuskomponentista (sivuaineen väitöskirjan valmistuminen) sekä osallistumisesta työpajoihin, kontaktiistuntoihin ja käytännön työhön.

Tutkinnon suoritettuaan opiskelijat hakevat harjoitteluun neuvontapsykologiassa.

Pääsyvaatimukset

Opiskelijoilla on oltava tunnustutkinto tai vastaava tutkinto psykologiassa. Opiskelijat otetaan ohjelmaan sen jälkeen, kun osasto on arvioinut heidät sopiviksi hakijoiksi valintaprosessin kautta. Ohjelmaan päästettävien opiskelijoiden lukumäärä määräytyy henkilöstön saatavuuden, harjoittelupaikkojen saatavuuden ja markkinoiden tarpeiden mukaan. Hakemusten jättöpäivä ja valintapäivämäärä vahvistetaan vuosittain laitoksen toimesta. Hakemuslomakkeet ja tiedot ovat saatavissa laitokselta.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

MA Politics Research -maisteriohjelma kattaa politiikan ja kansainvälisten suhteiden kysymykset. Opiskelijan on kirjoitettava väitöskirja valitusta aiheesta joko valtioti ... [+]

MA Politics Research -maisteriohjelma kattaa politiikan ja kansainvälisten suhteiden kysymykset. Opiskelijan on kirjoitettava väitöskirja valitusta aiheesta joko valtiotieteen tai kansainvälisten suhteiden aloilta, mikä osoittaa kriittisen lähestymistavan ja tutkimusvalmiudet. Väitöskirjan mukana tulee jättää julkaisuvalmiina oleva artikkeli.

Pääsyvaatimukset

Opiskelijat tarvitsevat 65% läpäisyaste arvosanoin tasolla.

Yhteystiedot

Nimi: Prof Deon Geldenhuys Puh: 011 559 2894 / sähköposti: deong@uj.ac.za

Rekisteröinti- ja alkamispäivät

Ilmoittautuminen alkaa tammikuussa ja luennot helmikuussa sekä perus- että jatkotutkinto-ohjelmiin.

Kaikki maisteri- ja tohtorintutkinto-ohjelmat voivat ilmoittautua ympäri vuoden.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Opiskelija kehittää psykologian edistyneitä kvantitatiivisia ja laadullisia tutkimustaitoja. Tällaiset taidot voivat johtaa tutkimuspohjaiseen tai akateemiseen uraan. Tut ... [+]

Opiskelija kehittää psykologian edistyneitä kvantitatiivisia ja laadullisia tutkimustaitoja. Tällaiset taidot voivat johtaa tutkimuspohjaiseen tai akateemiseen uraan. Tutkimusmenetelmien soveltaminen ja tutkimustulosten toimivaltainen viestintä on osoitettava; opiskelijoiden on siten kyettävä suorittamaan itsenäistä tutkimusta. Työpajoihin ja / tai kontaktiistuntoihin osallistuminen vaaditaan.

Pääsyvaatimukset

Pääsyvaatimus on vähintään 65% psykologian tutkintotodistuksesta, jonka normaalisti olisi pitänyt hankkia viimeisen viiden vuoden aikana.

Yhteystiedot

Nimi: Prof T Guse Puh: 011 559 3248 / sähköposti: tguse@uj.ac.za

Rekisteröinti- ja alkamispäivät... [-]
Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Edistyneemmällä tasolla (maisteriopiskelut) opiskelijoita kannustetaan tekemään yhteistyötä kanssamme asiantuntija-alueillamme, ts. Nykyajan ranskalainen romaani; Omaeläm ... [+]

Edistyneemmällä tasolla (maisteriopiskelut) opiskelijoita kannustetaan tekemään yhteistyötä kanssamme asiantuntija-alueillamme, ts. Nykyajan ranskalainen romaani; Omaelämäkerta; Nykyaikainen ranskalainen teatteri ja frankofonikirjallisuus tutkimuksen ja kriittisen ajattelun kykyjen kehittämiseksi. Ranskan laitoksen maisteriohjelma on tarkoitettu omistautuneille tutkijoille ja koostuu pääosin väitöskirjasta tai tutkielmasta.

Pääsyvaatimukset

Maisterin pääsyvaatimus on ranskan kielen tutkinto.

Yhteystiedot

Nimi: Prof WA Kabwe-Segatti Puh: 011 559 2757 / sähköposti: haluw@uj.ac.za

Rekisteröinti- ja alkamispäivät

Ilmoittautuminen alkaa tammikuussa ja luennot helmikuussa sekä perus- että jatkotutkinto-ohjelmiin.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Väitös saksalaisen kirjallisuuden tai kielitieteen aiheesta, joka todistaa kriittisen kyvyn ja tutkimusosaamisen. ... [+]

Väitös saksalaisen kirjallisuuden tai kielitieteen aiheesta, joka todistaa kriittisen kyvyn ja tutkimusosaamisen.

Pääsyvaatimukset

Edellytys: Saksan kunnia-aste, vähintään 65%.

Yhteystiedot

Nimi: Tohtori Anne Baker Puh: 011 559 2717 / sähköposti: abaker@uj.ac.za

Rekisteröinti- ja alkamispäivät

Ilmoittautuminen alkaa tammikuussa ja luennot helmikuussa sekä perus- että jatkotutkinto-ohjelmiin.

Kaikki maisteri- ja tohtorintutkinto-ohjelmat voivat ilmoittautua ympäri vuoden.

Päättymispäivä: Akateeminen aloittaa tammikuussa ja päättyy joulukuussa. Ohjelman määräaika määräytyy ohjelman keston mukaan.

[-]
Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Semiittisten kielten ja kulttuurien maisteriohjelman kurssiohjelma koostuu pienestä väitöskirjasta ja kahdesta moduulista. Tutkimusmoodissa väitöskirja, jossa opiskelijat ... [+]

MA Semiittisissä Kielissä Ja Kulttuureissa (Kurssityöt)

Ohjelma koostuu pienestä väitöskirjasta ja kahdesta alla luetellusta moduulista. Opiskelijat valitsevat yhdessä moduulin kanssa kaksi moduulia alla olevasta luettelosta. Moduuleja tarjotaan yli kahden lukukauden. Jokainen moduuli tutkitaan kokeella, jonka painotus on 45 op. Alemman väitöskirjan painotus on 90 op.

Opiskelijat keskittyvät arabian, islamilaisten opintojen, hepreaan (mukaan lukien juutalaiset opinnot) tai sukulaiselle semitiselle kielelle. Moduuleilla on seuraava yleinen sisältö:

Pakolliset moduulit

Moduuli 1: Kirjallisuuden tutkimuksen metodologiaModuuli 2: Valitun tutkimusalan sisältöanalyysiModuuli 3: Vähäinen väitöskirjaPääsyvaatimukset... [-]
Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Opiskelijoiden on suoritettava SIA-menetelmämenetelmiä, syventävää sosiaalista tutkimusta (ASR) sekä sivututkielma hyväksytystä, merkityksellisestä aiheesta. Opiskelijat ... [+]

Opiskelijoiden on suoritettava SIA-menetelmämenetelmiä, syventävää sosiaalista tutkimusta (ASR) sekä sivututkielma hyväksytystä, merkityksellisestä aiheesta. Opiskelijat myös hankkivat SPSS-taidot ja -pätevyydet.

Pääsyvaatimukset

Ansiotutkinto yhdelle seuraavista aiheista: Sosiologia, teollisuussosiologia, maantiede, filosofia, historialliset tutkimukset, kehitysopinnot, psykologia, teollisuuspsykologia, politiikka, julkinen hallinto, sosiaalityö ja talous.

Jos opiskelija ei täytä yllä mainittuja vaatimuksia, tiedekunnan dekaani voi myöntää pääsyn laitoksen puheenjohtajan suosituksesta.

Yhteystiedot

Nimi: Dr. Liela Groenewald Puh: 011 559 2884 / sähköposti: lielagr@uj.ac.za... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Maisterin tutkinnon suorittaminen edellyttää vain tutkimusta - laajempaa kuin opintojakson maisterin pienempää väitöskirjaa, mutta ei yhtä suuri kuin väitöskirja. Maister ... [+]

Maisterin tutkinnon suorittaminen edellyttää vain tutkimusta - laajempaa kuin opintojakson maisterin pienempää väitöskirjaa, mutta ei yhtä suuri kuin väitöskirja. Maisterin tutkimuksen päätarkoitus on edistyneen osaamisen kehittäminen tutkimuksessa. Lisäksi kehität myös asiantuntemustasi opiskelualallasi. Maisteriohjelma tutkimusohjelmasta on ihanteellinen opiskelijoille, jotka ovat ensisijaisesti kiinnostuneita tutkimusosaamisensa kehittämisestä, eivät halua osallistua luentoihin tai työpajoihin, ovat erittäin motivoituneita, itsenäisiä ja itseohjautuneita ja joilla on fokusoitu, erityinen tutkimuksen ala .

Pääsyvaatimukset

Ehdokkaat, joilla on asiaankuuluva sosiaalityön arvosanoin tutkinto, otetaan huomioon. Neljännen vuoden (arvosanoin) keskiarvo on vähintään 65%.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Suoritusmuodossa ehdokkaan tulee menestyksekkäästi suorittaa sosiaaliteorian jatkokurssi, sosiaalisen tutkimuksen metodologian syventävä kurssi ja suorittaa tutkimus ja k ... [+]

Ma Sosiologian (Kurssityöt)

Ehdokkaan tulee suorittaa menestyksekkäästi sosiaalisen teorian jatkokurssi, sosiaalisen tutkimuksen metodologian jatkokurssi, suorittaa tutkimus ja kirjoittaa pieni väitöskirja hyväksytystä, asiaankuuluvasta aiheesta.

Pääsyvaatimukset

Sisäänpääsyä harkitaan opiskelijalle, jolla on korkeakoulututkinnon suorittamisen suorittama sosiologian / teollisen sosiologian tutkinto NQF-tasolla 7. Jos opiskelija ei täytä yllä mainittuja vaatimuksia, pääsyn voi myöntää tiedekunnan dekaani , osaston puheenjohtajan suosituksesta.

Yhteystiedot

Nimi: Dr. Liela Groenewald Puh: 011 559 2884 / sähköposti: lielagr@uj.ac.za

Maisteri Sosiologia (Tutkimus)... [-]
Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Soveltavan kielitieteen ja kirjallisuuden teorian jatkotutkinto-ohjelma, joka perustuu molempien tieteenalojen tietoalueisiin, on suunnattu kielten harjoittajien, kuten k ... [+]

Ma Soveltavan kielitieteen

Soveltavan kielitieteen ja kirjallisuuden teorian jatkotutkinto-ohjelma, joka perustuu molempien tieteenalojen tietoalueisiin, on suunnattu kielten harjoittajien, kuten kääntäjien, tulkkien, tekstitoimittajien, kielisuunnittelijoiden, tekstisuunnittelijoiden, kirjallisuuden, erikoistuneisiin koulutus- ja tutkimustarpeisiin arvioijat ja kieltenopettajat. Kääntäminen ja tulkkaus ovat monimutkaisia kielellisiä, kognitiivisia ja tekstimuotoisia prosesseja, joihin sisältyy muun muassa myös sosiokulttuurinen sovittelu.

Kun otetaan huomioon näiden toimintojen monimutkaisuus ja siten kielikäytännön monitieteinen luonne, nämä ohjelmat tarjoavat tasapainon teoreettisia, käytännön ja kokemuksellisia tietoja ja taitoja.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Tämä on syventävä opinto-ohjelma, joka voidaan suorittaa opintojaksona. Tämä ohjelma on suunniteltu helpottamaan hallintaa monimutkaisten ja erikoistuneiden tietoalueen s ... [+]

Tämä on syventävä opinto-ohjelma, joka voidaan suorittaa opintojaksona. Tämä ohjelma on suunniteltu helpottamaan hallintaa monimutkaisten ja erikoistuneiden tietoalueen sisällä strategisen viestinnän. Markkinointiviestinnän, yritysviestinnän ja suhdetoiminnan kasvavan lähentymisen vuoksi ohjelmassa keskitytään tämän viestinnän kurinalaisuuden integrointiin.

Pääsyvaatimukset

Vaaditaan arvostettu tutkinto yritys- tai markkinointiviestinnästä tai siihen liittyvältä alalta, vähintään keskimäärin 65%. Tämän tutkinnon hakuaika päättyy edellisen vuoden 31. lokakuuta ensimmäisen lukukauden osalta ja saman vuoden 30. huhtikuuta toisen lukukauden osalta.

Yhteystiedot... [-]
Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Opiskelijan tulee kehittää älyllisiä ja ammattitaitojaan todistaakseen kykynsä tuottaa itsenäisesti tieteellistä työtä hyväksyttävällä tasolla. Tämä edellyttää osaamista ... [+]

Opiskelijan tulee kehittää älyllisiä ja ammattitaitojaan todistaakseen kykynsä tuottaa itsenäisesti tieteellistä työtä hyväksyttävällä tasolla. Tämä edellyttää osaamista liittyvän tutkimusmenetelmän soveltamisessa, kykyä suorittaa ja suorittaa hyväksytty tutkimus, tutkimuksen suullista ja kirjallista kykyä esitellä tuloksia ja havaintoja sekä akateemista ja henkilökohtaista kypsyyttä kriittisen pohdinnan kannalta kaikissa tutkimuksen näkökohdissa.

Pääsyvaatimukset

Honourin pätevyys teollisuuspsykologiassa NQF-tasolla 7 tai 8, vähintään 65%: n keskiarvo. Tilastollisten menetelmien tai analyyttisten tekniikoiden on oltava sisällytetty perustutkintoa koskeviin opinto-ohjelmiin. Potentiaalisten opiskelijoiden on täytynyt suorittaa moduuli tutkimusmenetelmistä Honors NQF Level 8 -tasolla. Arvioidaan myös niihin liittyvä kokemus, jota teollisuuspsykologian ja ihmisjohtamisen laitos pitää asiaankuuluvana ja riittävänä. Opiskelijoiden lukumäärärajoitukset edellyttävät valintaprosessia.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Ehdokkaan tulee suorittaa menestyksekkäästi sosiaalisen teorian jatkokurssi, sosiaalisen tutkimuksen metodologian jatkokurssi, suorittaa tutkimus ja kirjoittaa pieni väit ... [+]

Ma teollisuuden sosiologian (kurssityöt)

Ehdokkaan tulee suorittaa menestyksekkäästi sosiaalisen teorian jatkokurssi, sosiaalisen tutkimuksen metodologian jatkokurssi, suorittaa tutkimus ja kirjoittaa pieni väitöskirja hyväksytystä, asiaankuuluvasta aiheesta. Opiskelijat myös hankkivat SPSS-taidot ja -pätevyydet.

Pääsyvaatimukset

Opiskelijalle pääsyä harkitaan opiskelijalle, jolla on yliopistopohjainen sosiologian / teollisen sosiologian tutkintotodistus NQF-tasolla 7. Jos opiskelija ei täytä edellä mainittuja vaatimuksia, pääsyn voi myöntää yliopiston dekaani. Tiedekunta laitoksen puheenjohtajan suosituksesta.

Yhteystiedot

Nimi: Dr. Liela Groenewald Puh: 011 559 2884 / sähköposti: lielagr@uj.ac.za... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Tämän ohjelman tarkoituksena on tutkia monenlaisia ihmisten viestinnän muotoja erilaisista näkökulmista, jotka yhdistävät paikallisen ja maailmanlaajuisen ja ovat juurtun ... [+]

Ma Viestinnän Opinnot (Kurssityöt)

Tämän ohjelman tarkoituksena on tutkia monenlaisia ihmisten viestinnän muotoja erilaisista näkökulmista, jotka yhdistävät paikallisen ja maailmanlaajuisen ja ovat juurtuneet Afrikan tilanteisiin ja kokemuksiin. Opetussuunnitelmassamme kehitetään innovatiivinen osallistumistutkimuksen lähestymistapa, joka käsittelee erityisiä kommunikatiivisia, kulttuurisia ja sosiaalisia tilanteita, joissa toimimme. Kuten luonnostaan monitieteinen ja joustava ohjelma, viestintätieteiden maisteriohjelma kattaa monia humanististen ja yhteiskuntatieteellisten alojen alueita ja tarjoaa mahdollisuuden tutkia niiden keskinäistä täydentävyyttä ja keskinäistä yhteyttä.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Tämän tutkinnon tavoitteena on kehittää edistyneitä kykyjä prosessien, tekniikoiden ja periaatteiden edistämisessä kestäviin yhteisöohjelmiin ja hankkeisiin, jotka perust ... [+]

Tämän tutkinnon tavoitteena on kehittää edistyneitä kykyjä prosessien, tekniikoiden ja periaatteiden edistämisessä kestäviin yhteisöohjelmiin ja hankkeisiin, jotka perustuvat ihmiskeskeiseen, osallistuvaan teoreettiseen lähestymistapaan, jotta voidaan puuttua epätasa-arvoon, köyhyyteen ja epäoikeudenmukaisuuteen globaalissa ja Afrikan tilanteessa. Lisäksi opiskelijat pystyvät helpottamaan yhteisöpohjaisten organisaatioiden perustamista ja hallintaa yhteiskunnan taloudellisen kehityksen puitteissa, integroimalla sosiaalinen ja yhteisöllinen kehitys.

Pääsyvaatimukset

Pääsykoe voidaan tarvita. Vaaditaan nelivuotinen sosiaalityön kandidaatin tutkinto tai kolmivuotinen sosiaalityön tutkinto yhdessä sosiaalityön arvosanoineen tutkinnon tai muun yhteisökehityksen kannalta merkittävän tutkinnon kanssa, jota laitoksen puheenjohtaja pitää asianmukaisena. Neljännen vuoden (arvosanoin) keskiarvo on vähintään 65%.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Tämän ohjelman tarkoituksena on helpottaa hallintaa monimutkaisesta ja erikoistuneesta osaamisalueesta yritysviestinnän alalla. Tämän tutkinnon painopiste on käsitteellis ... [+]

Tämä on syventävä opinto-ohjelma, joka voidaan suorittaa joko kurssityönä tai tutkimuspohjaisena opinto-ohjelmana.

Tämän ohjelman tarkoituksena on helpottaa hallintaa monimutkaisesta ja erikoistuneesta osaamisalueesta yritysviestinnän alalla. Tämän tutkinnon painopiste on käsitteellisten tietojen ja taitojen kehittämisessä erittäin abstrakteilla tasoilla, jotka helpottavat erittäin erikoistuneita ja edistyneitä teknisen, ammatillisen ja tutkimuksen taitoja yritysviestinnässä.

Pääsyvaatimukset

Vaaditaan viestinnän arvosanatutkinto, vähintään keskimäärin 65%. Tämän tutkinnon hakuaika päättyy edellisen vuoden 31. lokakuuta ensimmäisen lukukauden osalta ja saman vuoden 30. huhtikuuta toisen lukukauden osalta.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Tämä alue kattaa tutkielman Vanhan testamentin (OT) tai Uuden testamentin (NT) aiheesta tai yhdistelmän teemoja OT: n ja NT: n välillä. Maisteriohjelma on luonteeltaan pi ... [+]

Tämä alue kattaa tutkielman Vanhan testamentin (OT) tai Uuden testamentin (NT) aiheesta tai yhdistelmän teemoja OT: n ja NT: n välillä. Maisteriohjelma on luonteeltaan pitkälle edennyt opiskelu joko OT: ssä tai NT: ssä, ja se perustuu aiemmin tunnustustasolla saatujen alojen tietoon. Ohjelma on väitöskirja, jonka aiheena on Vanha tai Uusi testamentti.

Pääsyvaatimukset

Raamatun opintojen arvosanat tai vastaava pätevyys on edellytys sekä yleiset yliopistoon pääsyvaatimukset maisteriohjelmalle. Kreikan tai heprean kieltä toisen vuoden tasolle voidaan tarvita opinto- ja tutkimusalasta riippuen.

Yhteystiedot

Nimi: Prof L Nortjé-Meyer Puh: 011 559 2733 / sähköposti: lilynm@uj.ac.za... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

MSc

University of Johannesburg

Biokemian maisteriohjelman päätarkoitus kurssityönä on tarjota opiskelijoille erikoistunut syventävä koulutus ja täyttää tietyn tutkimuskomponentin vaatimukset, jotta opi ... [+]

Biokemian maisteriohjelman päätarkoitus kurssityönä on tarjota opiskelijoille erikoistunut syventävä koulutus ja täyttää tietyn tutkimuskomponentin vaatimukset, jotta opiskelijat osaavat hallita vaadittavat kokeelliset ja teknologiset taidot ja tarvittavat kenttätyön osaamiset, kuten innovaatio , päätöksenteko, strateginen ajattelu ja organisaatiotaidot. Biokemian maisteriohjelman alaikäinen väitöskirja koostuu vähintään 120 op tason 8 tutkimuksesta tutkimusprojektina, joka on kirjoitettu sivuaineena.

Tutkinto vaatii korkeaa henkistä ja teoreettista tietämystä sekä opiskelualan ongelmiin liittyvää tietoa ja kriittisen päättelyn perustelua, muotoilua, analysointia ja erityisen ongelman arviointia tutkimusalalla.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
2 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Ympäristöjohtamisen maisteriohjelman päätarkoitus kurssityönä on tarjota opiskelijoille erikoistunut syventävä koulutus ja täyttää tietyn tutkimuskomponentin vaatimukset, ... [+]

Ympäristöjohtamisen maisteriohjelman päätarkoitus kurssityönä on tarjota opiskelijoille erikoistunut syventävä koulutus ja täyttää tietyn tutkimuskomponentin vaatimukset, jotta opiskelijat pystyvät hallitsemaan vaadittavat kokeelliset ja teknologiset taidot ja tarvittavat kenttätyön osaamiset, kuten innovaatio, päätöksenteko, strateginen ajattelu ja organisaatiotaidot. Ympäristötieteiden maisteriohjelman ala-alainen väitöskirja koostuu vähintään 120 opintopisteestä tutkimuksen tasolla 8 tutkimusprojektina, joka on kirjoitettu sivuaineena.

Tutkinto vaatii korkeaa henkistä ja teoreettista tietämystä sekä opiskelualan ongelmiin liittyvää tietoa ja kriittisen päättelyn perustelua, muotoilua, analysointia ja erityisen ongelman arviointia tutkimusalalla.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Maantieteen maisteriohjelman päätarkoituksena on kurssityönä tarjota opiskelijoille erikoistunut syventävä koulutus ja täyttää tietyn tutkimuskomponentin vaatimukset, jot ... [+]

Maantieteen maisteriohjelman päätarkoituksena on kurssityönä tarjota opiskelijoille erikoistunut syventävä koulutus ja täyttää tietyn tutkimuskomponentin vaatimukset, jotta opiskelijat osaavat hallita vaadittavat kokeelliset ja teknologiset taidot ja tarvittavat kenttätyön osaamiset, kuten innovaatio , päätöksenteko, strateginen ajattelu ja organisaatiotaidot. Alemman tutkielman maantieteen maisteriohjelma koostuu vähintään 120 op tason 8 tutkimuksesta tutkimusprojektina, joka on kirjoitettu sivuaineeksi.

Tutkinto vaatii korkeaa henkistä ja teoreettista tietämystä sekä opiskelualan ongelmiin liittyvää tietoa ja kriittisen päättelyn perustelua, muotoilua, analysointia ja erityisen ongelman arviointia tutkimusalalla.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
2 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Geologian maisterin maisteriohjelman päätarkoitus kurssityönä on tarjota opiskelijoille erikoistunut syventävä koulutus ja täyttää tietyn tutkimuskomponentin vaatimukset, ... [+]

Geologian maisterin maisteriohjelman päätarkoitus kurssityönä on tarjota opiskelijoille erikoistunut syventävä koulutus ja täyttää tietyn tutkimuskomponentin vaatimukset, jotta opiskelijat pystyvät hallitsemaan vaadittavat kokeelliset ja teknologiset taidot ja tarvittavat kenttätyön taidot, kuten innovaatiot , päätöksenteko, strateginen ajattelu ja organisaatiotaidot. Alemman tutkinnon suorittanut Geologian maisteriohjelma koostuu vähintään 120 op tason 8 tutkimuksesta tutkimusprojektina, joka on kirjoitettu sivuaineeksi.

Tutkinto vaatii korkeaa henkistä ja teoreettista tietämystä sekä opiskelualan ongelmiin liittyvää tietoa ja kriittisen päättelyn perustelua, muotoilua, analysointia ja erityisen ongelman arviointia tutkimusalalla.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
2 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Matemaattisten tilastotieteiden maisteriohjelman päätarkoituksena on tarjota opiskelijoille erikoistunut jatkokoulutus ja täyttää tietyn tutkimuskomponentin vaatimukset, ... [+]

Matemaattisten tilastotieteiden maisteriohjelman päätarkoituksena on tarjota opiskelijoille erikoistunut jatkokoulutus ja täyttää tietyn tutkimuskomponentin vaatimukset, jotta opiskelijat osaavat hallita vaadittavat kokeelliset ja teknologiset taidot ja tarvittavat kenttätyön taidot, kuten innovaatio, päätöksenteko, strateginen ajattelu ja organisaatiotaidot. Matemaattisten tilastotieteiden maisteriohjelman ala-alainen väitöskirja koostuu vähintään 120 op tason 8 tutkimuksesta tutkimusprojektina, joka on kirjoitettu sivuaineena.

Tutkinto vaatii korkeaa henkistä ja teoreettista tietämystä sekä opiskelualan ongelmiin liittyvää tietoa ja kriittisen päättelyn perustelua, muotoilua, analysointia ja erityisen ongelman arviointia tutkimusalalla.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
2 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Zoologian maisteriohjelman päätarkoitus kurssityönä on tarjota opiskelijoille erikoistunut syventävä koulutus ja täyttää tietyn tutkimuskomponentin vaatimukset, jotta opi ... [+]

Zoologian maisteriohjelman päätarkoitus kurssityönä on tarjota opiskelijoille erikoistunut syventävä koulutus ja täyttää tietyn tutkimuskomponentin vaatimukset, jotta opiskelijat osaavat hallita vaadittavat kokeelliset ja teknologiset taidot ja tarvittavat kenttätyön taidot, kuten innovaatio , päätöksenteko, strateginen ajattelu ja organisaatiotaidot. Zoologian maisteriohjelman alaopetuksen väitöskirja koostuu vähintään 120 op tason 8 tutkimuksesta tutkimusprojektina, joka on kirjoitettu sivuaineena.

Tutkinto vaatii korkeaa henkistä ja teoreettista tietämystä sekä opiskelualan ongelmiin liittyvää tietoa ja kriittisen päättelyn perustelua, muotoilua, analysointia ja erityisen ongelman arviointia tutkimusalalla.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Matematiikan maisterin pääaineena on sivututkinnon suorittaminen ja kurssityöskentely, jonka tarkoituksena on tarjota opiskelijoille erikoistunut syventävä koulutus ja tä ... [+]

Matematiikan maisterin pääaineena on sivututkinnon suorittaminen ja kurssityöskentely, jonka tarkoituksena on tarjota opiskelijoille erikoistunut syventävä koulutus ja täyttää tietyn tutkimuskomponentin vaatimukset, jotta opiskelijat pystyvät hallitsemaan vaadittavat kokeelliset ja teknologiset taidot ja tarvittavat kenttätyön taidot, kuten innovaatio , päätöksenteko, strateginen ajattelu ja organisaatiotaidot. Sivuaineen väitöskirja matematiikan kurssimaisella diplomityöllä koostuu vähintään 120 op tason 8 tutkimuksesta tutkimusprojektina, joka on kirjoitettu sivuaineeksi.

Tutkinto vaatii korkeaa henkistä ja teoreettista tietämystä sekä opiskelualan ongelmiin liittyvää tietoa ja kriittisen päättelyn perustelua, muotoilua, analysointia ja erityisen ongelman arviointia tutkimusalalla.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
2 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Fysiikan maisteriohjelman päätarkoituksena kurssityönä on tarjota opiskelijoille erikoistunut syventävä koulutus ja täyttää tietyn tutkimuskomponentin vaatimukset, jotta ... [+]

Fysiikan maisteriohjelman päätarkoituksena kurssityönä on tarjota opiskelijoille erikoistunut syventävä koulutus ja täyttää tietyn tutkimuskomponentin vaatimukset, jotta opiskelijat osaavat hallita vaadittavat kokeelliset ja teknologiset taidot ja tarvittavat kenttätyön taidot, kuten innovaatiot , päätöksenteko, strateginen ajattelu ja organisaatiotaidot. Alemman tutkinnon suorittaminen fysiikan kursseilla koostuu vähintään 120 op tason 8 tutkimuksesta tutkimusprojektina, joka on kirjoitettu sivuaineeksi.

Tutkinto vaatii korkeaa henkistä ja teoreettista tietämystä sekä opiskelualan ongelmiin liittyvää tietoa ja kriittisen päättelyn perustelua, muotoilua, analysointia ja erityisen ongelman arviointia tutkimusalalla.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
2 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Kasvitieteen maisterin maisteriohjelman päätarkoitus kurssityönä on tarjota opiskelijoille erikoistunut syventävä koulutus ja samalla täyttää tietyn tutkimuskomponentin v ... [+]

Kasvitieteen maisterin maisteriohjelman päätarkoitus kurssityönä on tarjota opiskelijoille erikoistunut syventävä koulutus ja samalla täyttää tietyn tutkimuskomponentin vaatimukset, jotta opiskelijat osaavat hallita vaadittavat kokeelliset ja teknologiset taidot ja tarvittavat kenttätyön taidot, kuten innovaatiot , päätöksenteko, strateginen ajattelu ja organisaatiotaidot. Sivuaineen väitöskirja kasvitieteen maisteriohjelmasta koostuu vähintään 120 op tason 8 tutkimuksesta tutkimusprojektina, joka on kirjoitettu sivuaineena.

Tutkinto vaatii korkeaa henkistä ja teoreettista tietämystä sekä opiskelualan ongelmiin liittyvää tietoa ja kriittisen päättelyn perustelua, muotoilua, analysointia ja erityisen ongelman arviointia tutkimusalalla.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
2 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Nanotieteiden maisteriohjelman päätarkoitus kurssityönä on tarjota opiskelijoille erikoistunut syventävä koulutus ja täyttää tietyn tutkimuskomponentin vaatimukset, jotta ... [+]

Nanotieteiden maisteriohjelman päätarkoitus kurssityönä on tarjota opiskelijoille erikoistunut syventävä koulutus ja täyttää tietyn tutkimuskomponentin vaatimukset, jotta opiskelijat osaavat hallita vaadittavat kokeelliset ja teknologiset taidot ja tarvittavat kenttätyön taidot, kuten innovaatiot , päätöksenteko, strateginen ajattelu ja organisaatiotaidot. Alemmat väitöskirjat, joissa on nanotieteiden maisteriohjelma, koostuu vähintään 120 op tason 8 tutkimuksesta tutkimusprojektina, joka on kirjoitettu sivuaineena.

Tutkinto vaatii korkeaa henkistä ja teoreettista tietämystä sekä opiskelualan ongelmiin liittyvää tietoa ja kriittisen päättelyn perustelua, muotoilua, analysointia ja erityisen ongelman arviointia tutkimusalalla.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Soveltavan matematiikan maisteriohjelman päätarkoitus kurssityönä on tarjota opiskelijoille erikoistunut syventävä koulutus ja täyttää tietyn tutkimuskomponentin vaatimuk ... [+]

Soveltavan matematiikan maisteriohjelman päätarkoitus kurssityönä on tarjota opiskelijoille erikoistunut syventävä koulutus ja täyttää tietyn tutkimuskomponentin vaatimukset, jotta opiskelijat osaavat hallita vaadittavat kokeelliset ja teknologiset taidot ja tarvittavat kenttätyön osaamiset, kuten innovaatio, päätöksenteko, strateginen ajattelu ja organisaatiotaidot. Sivuaineen väitöskirja, jossa on sovelletun matematiikan maisteriohjelma, koostuu vähintään 120 op tason 8 tutkimuksesta tutkimusprojektina, joka on kirjoitettu sivuaineena.

Tutkinto vaatii korkeaa henkistä ja teoreettista tietämystä sekä opiskelualan ongelmiin liittyvää tietoa ja kriittisen päättelyn perustelua, muotoilua, analysointia ja erityisen ongelman arviointia tutkimusalalla.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
2 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Tietotekniikan maisteriohjelman päätarkoitus kurssityönä on tarjota opiskelijoille erikoistunut syventävä koulutus ja täyttää tietyn tutkimuskomponentin vaatimukset, jott ... [+]

Tietotekniikan maisteriohjelman päätarkoitus kurssityönä on tarjota opiskelijoille erikoistunut syventävä koulutus ja täyttää tietyn tutkimuskomponentin vaatimukset, jotta opiskelijat osaavat hallita vaadittavat kokeelliset ja teknologiset taidot ja tarvittavat kenttätyön taidot, kuten innovaatio, päätöksenteko, strateginen ajattelu ja organisaatiotaidot. Sivuaineen väitöskirja tietotekniikan maisteriohjelmasta koostuu vähintään 120 opintopisteestä tutkimuksen tasolla 8 tutkimusprojektina, joka on kirjoitettu sivuaineena.

Tutkinto vaatii korkeaa henkistä ja teoreettista tietämystä sekä opiskelualan ongelmiin liittyvää tietoa ja kriittisen päättelyn perustelua, muotoilua, analysointia ja erityisen ongelman arviointia tutkimusalalla.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
2 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Tietotekniikan maisteriohjelman päätarkoitus kurssityönä on tarjota opiskelijoille erikoistunut syventävä koulutus ja täyttää tietyn tutkimuskomponentin vaatimukset, jott ... [+]

Tietotekniikan maisteriohjelman päätarkoitus kurssityönä on tarjota opiskelijoille erikoistunut syventävä koulutus ja täyttää tietyn tutkimuskomponentin vaatimukset, jotta opiskelijat osaavat hallita vaadittavat kokeelliset ja teknologiset taidot sekä tarvittavat kenttätyön taidot, kuten innovaatio , päätöksenteko, strateginen ajattelu ja organisaatiotaidot. Sivuaineen väitöskirja informaatiotieteiden maisteriohjelmasta koostuu vähintään 120 op tason 8 tutkimuksesta tutkimusprojektina, joka on kirjoitettu sivuaineena.

Tutkinto vaatii korkeaa henkistä ja teoreettista tietämystä sekä opiskelualan ongelmiin liittyvää tietoa ja kriittisen päättelyn perustelua, muotoilua, analysointia ja erityisen ongelman arviointia tutkimusalalla.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
2 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Tietotekniikan maisteriohjelman päätarkoitus kurssityönä on tarjota opiskelijoille erikoistunut syventävä koulutus ja samalla täyttää tietyn tutkimuskomponentin vaatimuks ... [+]

Tietotekniikan maisteriohjelman päätarkoitus kurssityönä on tarjota opiskelijoille erikoistunut syventävä koulutus ja samalla täyttää tietyn tutkimuskomponentin vaatimukset, jotta opiskelijat osaavat hallita vaadittavat kokeelliset ja teknologiset taidot ja tarvittavat kenttätyön taidot, kuten innovaatio, päätöksenteko, strateginen ajattelu ja organisaatiotaidot. Sivuaineen väitöskirja, jossa tietotekniikan maisteriohjelma on opintojakso, koostuu vähintään 120 op tason 8 tutkimuksesta tutkimusprojektina, joka on kirjoitettu sivuaineeksi.

Tutkinto vaatii korkeaa henkistä ja teoreettista tietämystä sekä opiskelualan ongelmiin liittyvää tietoa ja kriittisen päättelyn perustelua, muotoilua, analysointia ja erityisen ongelman arviointia tutkimusalalla.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
2 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi

UJ Corporate video 2016

UJ generations of accomplishment

Sijainnin osoite
University of Johannesburg
PO Box 524

Johannesburg, Gauteng, 2006 ZA
Sosiaalinen media