Konkuk University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Toukokuussa 1946 Konkuk University perustettiin tohtori Yoo Seok-changin valitsemaksi poliittiseksi kouluksi (조선 정치 학관), tulevaisuuden poliittisten johtajien nuoremmaksi korkeakouluksi.

Kolmetoista vuotta myöhemmin koulusta tuli "kattava yliopisto" ja se muutti nimensä Konkukiksi (建國), mikä tarkoittaa "kansan perustamista" Hanjassa (kiinalaiset merkit). Vahvina uskovina korkeakoulutuksen roolista Korean itsemääräämisoikeuden ylläpitämisessä perustaja ja hänen kannattajansa valitsivat nimen toivoen, että Konkukin valmistuneet rakentavat ja palvelevat kansaa.

Tohtori Yoo, jonka kynän nimi oli Sanghuh, kasvatti isänsä, joka muutti Mandyriaan liittymään Korean itsenäisyysliikkeeseen. Japanin miehityksen aikana lääkäriksi valmistunut tohtori Yoo oli alun perin avannut kansansairaalan vuonna 1931 tarjoamaan sairaanhoitoa vähemmän onnekkaille korealaisille. Pian hän kiinnitti huomionsa maaseudun nuoriin johtajiin, koska maatalous oli talouden pääpilari. Tohtori Yoo ja hänen kannattajansa, joista myöhemmin tulee Konkuk University , pyrkivät avaamaan korkeakoulun johtajille, jotka valaisevat maaseutuväestöä.

Sijainnit

Gwangjin-gu

Osoite
143-701 Gwangjin-gu, Soul, Etelä-Korea

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin