Aldersgate University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Aldersgate College - Irlanti on sivuliike kampuksella historiallisen 50 vuotias Aldersgate University (AU), Filippiinit.

Aldersgate College perustettiin vuonna 1965, rekisteröity ja akkreditoitu hallituksen Filippiinien alle komission Higher Education (täkirjat), Association of Christian koulujen, Yliopistot, liitto akkreditoivan virastot Filippiinien, kanadalainen neuvoston teknikoiden Technologists, Kansainvälinen yliopistojen liittoon International Association of metodisti Koulut, Yliopistot. Sijalla 13. Filippiineillä. Listattu WHED [IAU]

Missiomme Universidad Aldersgate perustettiin kehittämään valtaa syy, vapauttamaan ihmiset tietämättömyys, köyhyys ja toivottomuus sekä antaa heille valmiuksia aloittaa oman matkan sosiaalisen ja taloudellisen muutoksen ja hengellisen pelastuksen.

Visiomme "21st Century University muuttamassa maailmanlaajuinen verkosto oppijoiden valistusta, johtamisen ja ihmisten palvelut."

Päämäärämme Noudattaen yllä Missio ja visio, että:

Kouluttaa yksilöiden ajatella ja toimia eettisten johtajien ja vastuuntuntoisiksi kansalaisiksi globaalissa yhteisössä. Teroittaa kriittistä ja innovatiivista ajattelua, teknologinen sujuvuus, monikulttuurista osaamista ja vastuullisen kansalaisuuden maailmanlaajuisen yhteisön; Toimita edullinen, joustava, oppijakeskeisiä, yhteistyöhön ja monikulttuurinen koulutusohjelmiin käyttäen Online Educational Management Systems ja resurssit tueksi oppimismenetelmien, jotka noudattavat kansainvälisiä standardeja laadun koulutusta, ammatillista licensure ja käytäntöä. Tarjoa uravalintoja ja maahantuloreitteihin verkoston kautta kansainvälisiä instituutioita, ammatilliset killat ja valtuuttamista virastojen.

Sijainnit

Solano

Osoite
Aldersgate College, Inc.
Burgos St.

03702 Solano, Cagayan Valley, Filippiinit

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin