Miriam College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Miriam (entinen Maryknoll) College on voittoa tavoittelematon, ei-varastossa katolinen oppilaitos, joka on tarjonnut ohjelmia nuorten naisten perus-, tertiäärinen, jatko-ja aikuiskoulutuksen tasolla yli 85 vuotta. Toimielin tukee myös erityiskeskukset mukana opetussuunnitelmien kehittäminen, tutkimus, yhteiskunnallinen vaikuttaminen ja asianajo aloilla sosiaalista kehitystä, rauhaa koulutus, ympäristötutkimukset ja naisten vaikutusvallan. Yhdessä nämä akateemisten kurssien ja erityisiä keskukset toimivat harmoniassa toteuttamaan Miriam College visio kuin johtava oppilaitos Filippiineillä.

Miriam College on muovannut monia sukupolvia opiskelijoiden perinne akateemista huippuosaamista ja Jumalan palvelemista, yhteisö ja kansakunta. Olemme ylpeitä ovat kehittäneet toimivaltaisen, monipuolinen, periaatteellinen henkilöt, joilla selkeä käsitys yhteiskunnallis-poliittisista kysymyksistä ajat, jotka ovat motivoituneita osallistumaan kansakunnan rakentamisen, ja varustettu vankka kulttuurinen perusta. Se on tässä yhteydessä, että Miriam College pyrkii löytämään paikkansa muodostumista naisjohtajien Service.

Visiomme

Miriam College on johtava filippiiniläinen katolinen instituutio oppimisen joka muodostaa johtajat palvelu, joka yhdistää toimivalta huolehtiva, juuret ovat filippiiniläinen kulttuurin ja Aasian perinteitä, mutta ovat maailman kansalaisia.

Miriam College, integroimalla työtä koulutuksen elämään uskon, kehittää henkilöiden, erityisesti tyttöjä ja nuoria naisia ​​rakentamaan Filippiinien kansa ja olla luojia Jumalan valtakunnan maan päällä.

Miriam College on sitoutunut erinomainen akateemisten ohjelmien infusoida kristillisiä arvoja, tehostaa moderni teknologia ja rikastuttavat kansallisia ja kansainvälisiä yhteyksiä.

Lopuksi, Miriam College sitoutuu toteuttamaan ja elävät meidän kouluyhteisön hyvin muutokset pyrimme ymmärtää yhteiskunnassa.

Missiomme

Miriam College, yhdessä perheiden ja yhteisö tarjoaa laatua ja asiaan kristillinen kasvatus, joka valmistaa opiskelijoita tulla voimaan johtajille, elinikäisiä oppijoita, ja tuottavia kansalaisia.

Se tarjoaa erinomaisen ohjelmia perus-, kolmannen asteen, jatko ja aikuiskoulutuksen tasoilla oppijakeskeisiä, arvo-integrointi, tutkimukseen perustuvaa ja innovatiivisia lähestymistapoja.

Ydinarvomme

TOTUUS

Uskomme valta tiedon ja vapauttava voima totuuden. Sitoudumme järjestelmällinen ja tieteellinen etsiä totuutta ja rehellisyyttä ja avoimuutta sekä sen harjoittamisesta. Me torjumme kaikenlaisen vilppiä, valheellisuudesta ja epärehellisyys. Pyrimme korkealaatuisia henkisen ja akateemisen tuotanto samalla että tunnustamme ja arvostamme viisautta sydän.

OIKEUS

Uskomme, että kaikilla ihmisillä pitäisi olla yhtä siunattuja olevan vastuussa ja nauttia hedelmistä tiedon sukupolven ja sosiaalista kehitystä. Sitoudumme yhteiskunta, jossa valta ja mahdollisuus ovat yhtä yhteisiä ja "alasti on puettu ja nälkäinen ruokitaan." Emme hyväksy minkäänlaista syrjintää vastaan ​​yksilö tai ryhmä. Uskomme sukupuolten tasa-arvoa ja pyrkiä ja tukea monipuolinen ja toisistaan ​​riippuvaisia ​​ihmisen yhteisössä, jossa ihmisten oikeuksia, hyvinvointia ja vaikutusmahdollisuuksien keskitetysti arvostetaan.

Peace

Uskomme, että meidän pitäisi olla rauhan rakentajia. Uskomme myös, että rauha merkitsee puuttumista väkivallan sekä läsnäolo arvoja, asenteita, käyttäytymistä ja elämäntapoja perustuu väkivallattomuuden ja kunnioittaminen perusoikeuksia ja vapauden jokaisen ihmisen. Emme hyväksy väkivaltaa jokaisen muodon ja jokaisessa sosiaalisen vuorovaikutuksen ja kaikkia toimielimiä. Olemme sitoutuneet työskentelemään luova ja rakentava tapoja ratkaista konflikteja ja edistää huolehtiva ja rakastava suhteet kaikkien ihmisten ja ihmisen ja muun luomakunnan.

EHEYS CREATION

Me uskomme, että Jumala on kutsunut meidät olemaan järjestysmiesten koko luomakunnan ja että hyvinvointia ja onnellisuutta tulevien sukupolvien lepäävät kestävän ja oikeudenmukaisen järjestelmät ja prosessit tuotannon ja kulutuksen. Emme hyväksy ympäristön tuhoamista ja luonnonvarojen tuhlausta. Sitoudumme hoitaa maan ja harjoitella elämäntapa, joka ylläpitää terveyttä planeetan Kaikki elämä riippuu siitä.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso FM-tutkinnot » Katso maisteriohjelmia » Katso Tutkintotodistukset » Katso Tradenomin tutkinnot » Katso BA-tutkinnot » Katso BSc-tutkinnot » Katso Kaksivuotiset tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Maisteri Siirtolaisuuden Tutkimuksissa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen November 2018 Filippiinit Bangalore

Maahanmuutto Studies Program on monitieteinen ohjelma on sitoutunut kriittisen tutkimuksen ja analyysin nykyajan kysymyksiä ja haasteita muuttoliike. [+]

Master of Arts in Migration Studies (Thesis) / Master Migration Studies (Non Thesis)

Maahanmuutto Studies Program on monitieteinen ohjelma on sitoutunut kriittisen tutkimuksen ja analyysin nykyajan kysymyksiä ja haasteita muuttoliike. Ohjelma hyödynnetään teorioita ja tietämystä eri yhteiskuntatieteissä tieteenalojen ymmärtää moniulotteinen luonne maahanmuuton sosiaalinen prosessi, joka välisiä sidoksia kanssa politiikan, talouden, kulttuurin, oikeudelliset ja muut yhteiskunnalliset voimat, jotka osuvat ihmiset ylitettäessä maantieteellisten rajojen. Erityinen painopiste ohjelmassa on monialainen teema sukupuolen ratkaiseva tekijä prosessissa siirtolaisuuteen. Valmistuneet Tämän kurssin odotetaan hankkia laajempi näkökulma ja tuntemusta luonteesta maahanmuuttoa osana globalisaatiota prosesseja, jotka ovat sosiaalisia, taloudellisia ja poliittisia vaikutuksia ja ulottuvuuksia.... [-]


Master Of Arts Henkilöresurssien Ja Kehitys

Opetus kampuksella Kokopäiväinen November 2018 Filippiinit Bangalore

Master of Arts in Human Resource ja kehitysohjelmaan on tutkielma ohjelma suunniteltu varustamaan jatko opiskelijoille taitoja ja osaamista tulla täysin toimiva Human Resource henkilöiden ammatilliset pyrkimyksissä. [+]

Maisteri HENKILÖSTÖ JA TUOTEKEHITYS (OPINNÄYTETYÖ TRACK)

Master of Arts in Human Resource ja kehitysohjelmaan on tutkielma ohjelma suunniteltu varustamaan jatko opiskelijoille taitoja ja osaamista tulla täysin toimiva Human Resource henkilöiden ammatilliset pyrkimyksissä. Se pyritään valmistelemaan heitä tehokkaita aineita sosiaalista muutosta.

Peruskursseja: (7 kpl)

HD 201 Kehityspsykologia (3) HD 202 Tutkimusmenetelmät & Tilastot (3) MCEV MC Etiikka ja arvot (1)

MAJOR KURSSIT: (18 yksikköä)

VED 202 Process of Values ​​Development (3) HRVD 210 Toimitusjohtaja Human Resources in Organization (3) HRVD 214 Organisaatiokäyttäytyminen (3) HRVD 215 Organisaation kehitys (3) HRVD 217 Training Program suunnittelu ja ryhmä helpottamista (3) HRVD 219 Industrial Psychology (3) HRVD 220 Tehokas neuvottelutaitoja for Human Resource (3) HRVD 221 Johto Finance (3) HRVD 222 Työsuhde Relations (3) HRVD 224 Trendit & Issues in Human Resource (3) HRVD 225 Seminaari Human Resource ja johtaminen (3) HRVD 229 Urakehitys ja hallinta (3) CE 218 Strateginen suunnittelu ja johtaminen (3) ... [-]

Maisteri

Master Of Arts / Master Kansainvälisissä Tutkimuksissa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen November 2018 Filippiinit Bangalore

Jatko-ohjelma pyrkii syventämään ymmärrystä uuden kehityksen, uutena monimutkaisuutta ja pysyviä liittyviä kysymyksiä globalisaatioon. [+]

Master of Arts / Master in International Studies

Jatko-ohjelma pyrkii syventämään ymmärrystä uuden kehityksen, uutena monimutkaisuutta ja pysyviä kysymyksiä, jotka liittyvät globalisaatioon, painottaen globaalin hallinnan, että haasteena teoriat ja käytännöt kansainvälisissä suhteissa ja kehitystä. Tavoitteena koko kurssin on tuottaa opiskelijoille, jotka ovat akateemisesti ja teknisesti valmiita olemaan ohjaajat yhteiskunnallisen muutoksen ja oikeudenmukaista kehitystä apunaan näkökulmasta globaalin-alueellisten-paikallista vuorovaikutusta.

Pääaineet Teoreettinen Perspectives ja Issues in International Studies Ihmisoikeudet ja humanitaarista oikeutta Kansainvälinen rauha ja turvallisuus Tutkimusmenetelmät Kansainvälinen ja Development Studies Kehitys teoriat ja strategiat MC Etiikka ja arvot Globaalin hallinnan: YK ja kansalaisyhteiskunta Muuttoliike ja kehitys Global Political Economy Uusi Regionalismi Sosiaalinen Liikkeet ja sosiaalisia muutoksia Sukupuolten Analysis in Development International Trade and Finance Global Issues Kansainvälinen naisten ihmisoikeuksien Luova ja Transformative Leadership Intensive Suunta kurssi ulkoasiainhallinnon virkailijoiden Tentti Kattavat tutkiminen Thesis Kirjoittaminen [-]

Master Strategiseen Henkilöstöjohtaminen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen November 2018 Filippiinit Bangalore

Strateginen Human Resource Management on anon-thesis-ohjelman tarkoituksena on valmentaa jatko-opiskelijoille käsitellä monimutkaisia ​​ja haasteet hallintaan nykypäivän työvoimasta. [+]

MASTER IN STRATEGISET henkilöstöhallinnon (NON-OPINNÄYTETYÖ TRACK)

Strateginen Human Resource Management on anon-thesis-ohjelman tarkoituksena on valmentaa jatko-opiskelijoille käsitellä monimutkaisia ​​ja haasteet hallintaan nykypäivän työvoimasta. Ohjelman sisältö tarjoaa kattavasti suurten henkilöresurssien vastuut käsitellään strategisia ja toiminnallisia näkökohtia, muotoilu ja toteutus henkilöstöhallinnon järjestelmiä, jotka tuottavat työntekijöiden osaamista ja käyttäytymistä yrityksen on saavuttaa strategiset tavoitteet; ja kehittää organisatorisia kulttuureja, jotka edistävät innovaatioita ja joustavuutta.

Kurssit mukana sekä teoreettista että käytännöllistä näkökohdat ammatillinen kehitys miesten ja naisten alalla henkilöstöresurssien Tällaisia ​​asetuksia kuten liiketoiminnan, teollisuuden, hallinnon ja ei-voittoa tavoittelemattomat järjestöt ja laitokset. ... [-]