Miriam College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Historia

Miriam College tarina on peräisin vuodelta 1926, kun Manila-arkkipiispa, sitten päällikkö Michael O 'Doherty, pyysi Maryknoll-seurakunnan sisaria New Yorkissa aloittamaan Filippiinien naisten opettajankoulutusohjelman. Vanhassa uudistetussa Augustinian luostarissa Malabonissa, Rizalissa, perustettiin Malabon Normal School. Koulu siirsi sivustoja useita kertoja, kunnes lopulta vuonna 1953, ja sen nimi muuttui virallisesti Maryknoll Collegeiksi, se asetti pysyvät juurensa Diliman (tai Loyola Heights), Quezon Cityssä.

Vatikaanin II jälkeen Maryknoll-seurakunta alkoi arvioida työnsä paitsi Filippiineillä myös maailmanlaajuisesti alkuperäisen apostolatiansa vuoksi lähetysjärjestyksen mukaan. 60-luvulla Maryknoll-seurakunta näki filippiinilaislaitosten valmiuden jatkaa heidän aloittamansa opetusmatkaa. Vuonna 1977 koulun omistajuus ja hallinto luovutettiin hallinnoijille. Sopimuksen mukaan nimi Maryknollia muutettiin siten, että se avasi tietä koulun ainutlaatuisen identiteetin edistämiseksi, erottuna, vaikka se ei ole irronnut Maryknoll-sisarusten identiteetistä. Vuonna 1989 konsulttien jälkeen Maryknoll College sai nimekseen Miriam College .

Näkemyksemme

Miriam College on johtava filippiiniläinen katolinen oppilaitos, joka muodostaa palveluksessa olevia johtajia, jotka yhdistävät osaamisen huolehtimiseen, ovat juurtuneet filippiiniläiseen kulttuuriin ja aasialaisiin perinteisiin ja ovat silti maailman kansalaisia.

Miriam College integroimalla opetuksen työ uskon elämään kehittää ihmisiä, erityisesti tyttöjä ja nuoria naisia, rakentaakseen filippiiniläisen kansakunnan ja toimimaan Jumalan valtakunnan maan päällä.

Miriam College on sitoutunut erinomaisiin akateemisiin ohjelmiin, jotka ovat kristittyjen arvojen ansiota, jota modernin tekniikan tehostamat ja kansalliset ja kansainväliset yhteydet täydentävät.

Lopuksi, Miriam College sitoutuu luomaan ja elämään koulun yhteisössä hyvin muutokset, joita pyrimme toteuttamaan yhteiskunnassa.

Tehtävämme

Miriam College , yhdessä perheiden ja yhteisön kanssa, tarjoaa laadukasta ja relevanttia kristillistä koulutusta, joka valmistaa oppilaita tulemaan tehokkaiksi johtajiksi, elinikäisille oppijoille ja tuottaville kansalaisille.

Se tarjoaa erinomaisia ​​ohjelmia perus-, korkea-asteen, jatko- ja aikuiskoulutuksen tasoilla oppijan keskittyneillä, arvosta integroivilla, tutkimukseen perustuvilla ja innovatiivisilla lähestymistavoilla.

Perusarvot

Totuus

Uskomme tiedon voimasta ja totuuden vapauttavasta voimasta. Sitoudumme systemaattiseen ja tieteelliseen totuuden etsimiseen sekä oikeudenmukaisuuteen ja avoimuuteen sen harjoittamisesta. Me hylkäämme kaikenlaiset petokset, vääryys ja epärehellisyys. Pyrimme korkealaatuiseen henkiseen ja akateemiseen tuotokseen samalla kun tunnistamme ja arvostamme sydämen viisautta.

oikeudenmukaisuus

Uskomme, että kaikilla ihmisillä on oltava yhtä siunaus, että he ovat vastuussa ja että heillä on osaamisen luomisen ja sosiaalisen edistyksen hedelmiä. Sitoudumme yhteiskuntaan, jossa vallasta ja mahdollisuuksista on yhtäläinen jakautuminen ja jossa "alastomainen on pukeutunut ja nälkä syö". Kieltäydymme minkäänlaisesta syrjinnästä minkään yksittäisen tai minkä tahansa ryhmän kanssa. Uskomme sukupuolten tasa-arvoon ja pyrimme ja tuemme monimuotoista ja toisistaan ​​riippuvaista ihmisyhteisöä, jossa ihmisten oikeuksia, hyvinvointia ja vaikutusvaltaa arvostetaan keskitetysti.

rauha

Uskomme, että meidän pitäisi olla rauhanrakentajia. Uskomme myös, että rauha merkitsee väkivallan puuttumista sekä arvojen, asenteiden, käyttäytymisen ja elämäntapojen olemassaoloa, joka perustuu väkivallattomuuteen ja kaikkien ihmisten perusoikeuksien ja vapauden kunnioittamiseen. Kieltäydymme kaikenlaisesta väkivallasta ja kaikesta sosiaalisesta vuorovaikutuksesta ja kaikista toimielimistä. Olemme sitoutuneet työskentelemään luovilla ja rakentavilla tavoilla konfliktien ratkaisemiseksi ja edistämään ihmisten välistä hoitoa ja rakastavia suhteita sekä ihmisten ja muun luomisen välillä.

Luomisen koskemattomuus

Uskomme, että Jumala on kutsunut meidät kaikkien luomisen luotettaviksi ja että tulevien sukupolvien hyvinvointi ja onnellisuus perustuvat kestäviin ja tasapuolisiin tuotanto- ja kulutusprosesseihin. Me hylkäämme ympäristön tuhoutumisen ja luonnonvarojen tuhlauksen. Sitoudumme huolehtimaan maapallosta ja harjoittamaan elämäntapaa, joka ylläpitää planeetan terveyttä, josta kaikki elämä riippuu.

Sijainnit

Manilla

Osoite
Katipunan Avenue, Loyola Heights, Quezon City, 1108 Metro Manila
Manilla, Manilan metro, Filippiinit