Silliman University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Kaikki maan Top yliopistot ylpeillä tarjota laadukasta koulutusta. Silliman ei ole eroa. Mutta kun se liittyy joukkoon arvostetun Filippiinien yliopistojen, se on nöyräksi lahja paikkaan, joka bespeaks luonnonympäristön täydentää akateemista oppimista - yksi ominaisuus, joka määrittää Silliman erilleen muusta.

Täynnä yli 300 Akaasiapuut, Silliman kampuksella on ainutlaatuinen omaksunut välillä näkymät Cuernos de Negros vuoret sen taustalla ja Visayan mereen sen julkisivu. 62 hehtaarin kampuksella tarjoaa laikkuja vihreät, jossa ihmissuhteet ovat vaalineet, hengellistä ravintoa helpotetaan ja laadun käsitteestä opiskelijaelämään uudelleen.

Silliman yliopisto on kulttuurien sulatusuuni ja uskontoja. Sen väestön kokonaismäärä on yli 9000, yli 300 ovat kansainvälisiä opiskelijoita 23 eri maasta. Sen kuuluminen United Church of Christ Filippiineillä protestanttinen yliopisto ei ole koskaan ollut este uskonnonvapauden harjoittaminen. Suurin osa Silliman opiskelijat ovat roomalaiskatolisia ja hyvä määrä ovat muslimien Mindanaon.

Yliopisto sijaitsee viehättävässä kaupungissa Dumaguete, kopioidaan "City of Gentle People, "Tunnin lentomatkan päässä päässä Manilla ja neljän tunnin venematkan päässä kohteesta Cebu. Silliman viihtyy kaupungissa, jossa kaistale ravintolat tarjoavat hyvää ruokaa pitkin bulevardi ja jossa kaikki opiskelija tarvitsee on vain kivenheiton päässä. Tarjoten samalla himoitun "eläkkeelle pako" ympäristö, kaupunki ei ole jääneet edistystä. Voit löytää infrastruktuurin kehitys ja yritysten itäneet tueksi kaupungin "University Town" käsite.

Campus elämä pyörii motto Via Veritas Vita (Kristuksen on tie, totuus, elämä). Se on Silliman tehtävänä on kehittää koko henkilö suuntauksista kristillisen yhteydessä ja terveessä ympäristössä. Opiskelijoiden odotetaan laittamaan koulutuksesta työelämään palvelemalla muita - toinen tavaramerkki, joka erottaa Silliman muiden korkeakoulujen.

Se on myös omiaan asuin kampuksen elämää, joka asettaa Silliman yliopiston lisäksi muiden johtavien yliopistojen Filippiineillä. 12 säännöllinen ja osuuskunnan asuntolat tarjoavat kodin poissa kotoa Silliman opiskelijoille, jotka tulevat ulkopuolelta Dumaguete. Asuntoloissa, opiskelijat kuuluvat perhe, osa suurempaa Silliman yhteisöä. Seuraus tähän yhteisöllisyyden tunnetta on "Silliman Spirit" - tunnelma henkilökohtaista läheisyyttä, lämpöä, ystävyyttä ja huolta.

Institutionaaliset Palkinnot

Silliman on yksi valitse korkeakoulujen maassa myönnetty itsenäinen asema, jonka komissio Higher Education. Sama virasto on myös nimetty Silliman kuin Center of Excellence in Nursing Koulutus ja opettajankoulutuksen ja Center of Development Biology, tietotekniikan koulutus ja kirjanpidon.

tuella Yhdysvaltain Agency for International Development, Silliman on Center of Excellence in Coastal Resource Management. Sen lähiyhteisön rannikkoalueiden luonnonvarojen hallinta ohjelma on innoittanut tunnustamista Apo Island pois kaupungin Dauin yhtenä parhaista sukellus paikkoja maailmassa.

Aivan kuten muiden huippuyliopistojen, Silliman n opetusohjelmia tehtävä säännöllinen arviointi jossakin kolmesta valtuuttamista virastojen: Filippiinien akkreditoivia liitto kouluissa, korkeakouluissa ja yliopistoissa, liitto kouluissa, korkeakouluissa ja yliopistoissa-rekisteröintiviranomaisena, Inc., ja Association of teologisen Koulutus Kaakkois-Aasiassa.

Se ylläpitää yhteyksiä tutkimusyhteistyötä ja tiedekunnan ja opiskelijavaihdon yliopistojen kanssa Yhdysvalloissa ja Aasiassa, päälle vahvat kytkökset United hallituksen Christian Higher Education Aasiassa (UBCHEA) ja kansainvälisen kehityksen kanssa. Sen pisimpään opiskelijavaihto-ohjelmat ovat kolme Japanin yliopistojen: International Christian University, Ferris yliopisto ja Shikokun Gakuin yliopisto.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso FM-tutkinnot » Katso MSc-tutkinnot » Katso BScs » Katso BA-tutkinnot » Katso BSc-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Master Of Arts In Englanti Suuri Luovan Kirjoittamisen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta November 2018 Filippiinit Dumaguete

Opiskelijat pääaineenaan Luova kirjoittaminen voi halutessaan esittää luovan työn (runoja tai kertomuksia, pelata tai romaani) kuin niiden opinnäytetyön. [+]

Opiskelijat pääaineenaan Luova kirjoittaminen voi halutessaan esittää luovan työn (runoja tai kertomuksia, pelata tai romaani) kuin niiden opinnäytetyön. Huomattava kriittinen johdatus tällaista näkemystä tarvitaan yleensä.

Kattava tutkiminen

Kaikki ehdokkaat MA Englanti kanssa pitoisuus kirjallisuutta ja luovaa kirjoittamista on läpäistävä kaksi tentit ennen ilmoittautua opinnäytetöiden. Yksi tutkimus perustuu käsittelyssä luettelo yhteinen kaikille tällaisia ​​ohjelmia. Toinen tutkimus on keskitytty. Sisällä Englanti ja amerikkalainen kirjallisuus, seuraavat voidaan valita:

Alku Englanti Kirjallisuus Englanti kirjallisuus Renaissance Seitsemästoista Century Englanti kirjallisuus Kahdeksastoista Century Englanti kirjallisuus Yhdeksästoista luvulla Englanti kirjallisuus American kirjallisuus 1900 Englanti ja Amerikan kirjallisuus ja Twentieth Century [-]

Master Of Arts Psykologian Suuria Teollisuuden / Organisaatiopsykologia

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta November 2018 Filippiinit Dumaguete

Psykologia osasto tarjoaa aste Master of Arts Psykologian suuria Industrial / organisaatiopsykologia. Ohjelman tavoitteena on valmistautua ammattilaisia ​​käyttämään osaamistaan ​​perustiedot tieteestä psykologian työssään, onko teollisuudessa, koulun, valtion, yhteisön virastojen tai hoitopaikassa. [+]

Psykologia osasto tarjoaa tutkinto Master of Arts Psykologian suuria Industrial / organisaatiopsykologia.

Ohjelman tavoitteena on valmistautua ammattilaisia ​​käyttämään osaamistaan ​​perustiedot tieteestä psykologian työssään, onko teollisuudessa, koulun, valtion, yhteisön virastojen tai hoitopaikassa. Kurssit järjestetään ympäri teorioiden ja periaatteiden ihmisten käyttäytymisen painottaen paikalliseen kulttuuriin ja käytännön soveltamista.

Yleinen pääsykoe annetaan ja hakijan puhuttelun suorittaa. Koulutus ja työkokemus ovat lisäetu. Perustutkintoa akateemisista arvioidaan.

Hakijoiden odotetaan olevan keskimääräistä suorituskykyä asiaa peruskurssit.... [-]


MSc

Maisteri Meribiologian

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta November 2018 Filippiinit Dumaguete

Kattavuus Kattava Tentit [+]

Kattavuus Kattava Tentit

Otsikoita = 6

Elements of Research Teoreettinen ja käytännön johdatus järjestäytyneen tutkimuksia; oikea tapa kerätä liittyvien tietojen ja arviointien tulokset. Biologian osasto Biologiset järjestelmät ja prosessit meressä; rakenne meriekosysteemien ja biologisen virtauksen energia ja asian eri luonnon ja ihmisen aiheuttamat tekijät; suuri painoarvo järjestelmissä ekologia, synecology, väestö ekologia, ja fysiologinen ekologia. Fysiikan osasto Vertaileva kuvaukset ja fyysinen dynamiikka valtamerten; teoriat energialähetysten ja tuloksena liikkeitä kuten virtaukset, aallot ja vuorovesi; instrumentointi oseanografiset tutkimuksiin. Biologian osasto Systematics ja Evolution Anatomia ja fysiologia merieläinten tai anatomia ja fysiologia Marine Kasvit [-]

Maisteri Rannikkoalueiden Resurssienhallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta November 2018 Filippiinit Dumaguete

Kattavuus Kattava Tentit: 6 aiheita [+]

Kattavuus Kattava Kokeet:

Otsikoita = 6

Ekosysteemit Keskittyy eri ekosysteemeihin, niiden osien ja vuorovaikutukset, jossa keskitytään erityisesti rannikon ekosysteemeille Sosiaalis-kulttuurinen Perspectives CRM Periaatteet ja tekniikat CRM Elements of Research Käyttöönotto perusperiaatteiden tieteellisen tutkimuksen myös tekniikoita kerääminen, analysointi ja tietojen esittäminen Yksi aihe Major Aiheet Yksi aihe valittavien [-]

Videot

Your Silliman Experience

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
Hibbard Avenue
Dumaguete, 6200 PH