Silliman University

Esittely

Lue virallinen kuvausKaikki maan korkeimmat yliopistot ylpeillä tarjoavat laadukasta koulutusta. Silliman ei ole erilainen. Mutta samalla kun se liittyy arvostettujen filippiiniläisten yliopistojen riveihin, se on nöyryytetty paikka lahjaksi, joka ilmaisee luonnollisen ympäristön täydentävän akateemiseen oppimiseen - eräs piirre, joka asettaa Sillimanin pois muusta.

Yli 300 aasiakylkeä ympäröivä Silliman-kampus on ainutlaatuisesti omaksuttu taustalla olevien Cuernos de Negros -vuorojen ja Visayanin meren välissä. 62 hehtaarin kampuksella on viheriöitä, joissa henkilökohtaisia ​​suhteita kasvatetaan, helpotetaan hengellistä ravintoa ja määritellään uudelleen laadukas opiskelijaelämä.

Silliman-yliopisto on kulttuurien ja uskontojen sulamispiste. Yli 9 000 väestöstä yli 300 on kansainvälisiä opiskelijoita 23 eri maasta. Sen liittyminen YK: n Kristuksen kirkkoon Filippiineillä protestanttisena yliopistona ei ole koskaan estänyt uskonnonvapauden harjoittamista. Suurin osa Silliman-opiskelijoista on roomalaiskatolisia ja hyvä määrä ovat Mindanaon muslimeja.

Yliopisto sijaitsee Dumagueten viehättävässä kaupungissa, joka on nimetty " Gentle People of the City ", tunnin ajomatkan päässä Manilasta ja neljä tuntia Cebun laivalla. Silliman viihtyy kaupungissa, jossa ravintoloiden kaistale tarjoaa hyvää ruokaa bulevardilla ja missä kaikki opiskelijan tarpeet ovat vain kivenheiton päässä. Tarjoamalla halutun "eläkkeelle jäämisen" ympäristö, kaupunki ei jää taakse eteenpäin. Löydät infrastruktuurin kehittymisen ja yritystoiminnan, joka tukeutuu kaupungin "yliopistokaupunki" -konseptin tueksi.

Kampus-elämä pyörii moton Via, Veritas, Vita (Kristuksen ollessa tie, totuus, elämä). Sillimanin tehtävänä on kehittää koko henkilö kristillisessä kontekstissa ja terveessä ympäristössä. Opiskelijoiden odotetaan antavan koulutuksensa työskentelemään palveluksessaan muille - toinen merkki, joka erottaa Silliman muista korkeakouluista.

Se on myös johtava asuinalueiden elämä, joka asettaa Silliman-yliopiston muiden Filippiinien johtavia yliopistoja lukuun ottamatta. 12 säännöllistä ja yhteistyöhön perustuvaa asuntolaa tarjoavat kodin poissa kotoa Silliman-opiskelijoille, jotka tulevat Dumagueten ulkopuolelta. Asuntolassa opiskelijat kuuluvat perheeseen, joka on osa suurempaa Silliman-yhteisöä. Tämän yhteisymmärryksen seurauksena on "Silliman-Henki" - henkilökohtainen läheisyys, lämpö, ​​ystävyys ja huolenaihe.

Institutionaaliset erot

Silliman on yksi korkeakouluissa olevista korkea-asteen oppilaitoksista, jotka toimivat itsenäisesti. Saman valtion virasto on nimittänyt myös Sillimanin hoitokoulutuksen ja opettajankoulutuksen huippuyksikönä sekä Biologian kehittämisen, tietotekniikan koulutuksen ja kirjanpidon keskuksen.

Yhdysvaltain kansainvälisen kehityksen toimiston tukemana Silliman on rannikkovarojen hoidon huippuyksikkö . Sen yhteispohjainen rannikkovarantojen hallintaohjelma on innoittanut Apo-saaren tunnustusta pois Dauinin kaupungista yhtenä maailman parhaista sukelluspaikoista.

Samoin kuin muiden korkeimpien yliopistojen, Sillimanin akateemiset ohjelmat suoritetaan säännöllisesti jollakin kolmesta akkreditoinnista vastaavasta virastosta: Filippiinien akkreditointiyhdistys ry, korkeakouluista ja yliopistoista, koulujen, korkeakoulujen ja korkeakoulujen akkreditoinnista vastaava virasto ja Teologisen koulutuksen liitto Kaakkois-Aasia.

Se ylläpitää linkkejä yhteistyöhön liittyvästä tutkimuksesta sekä tiedekunnan ja opiskelijoiden vaihtoa Yhdysvaltojen ja Aasian yliopistojen kanssa. Hän ylläpitää vahvoja suhteita Aasian korkeakouluopetuksen yhdistyneen korkeakoulun (UBCHEA) ja kansainvälisten kehitysorganisaatioiden kanssa. Sen pisimmät opiskelijavaihto-ohjelmat ovat kolmella japanilaisella yliopistolla: Kansainvälinen kristillinen yliopisto, Ferris-yliopisto ja Shikoku Gakuin -yliopisto.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso FM-tutkinnot » Katso MSc-tutkinnot » Katso Health BScs » Katso BA-tutkinnot » Katso BSc-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Master of Arts in Englanti suuri luovan kirjoittamisen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta November 2018 Filippiinit Dumaguete

Opiskelijat pääaineenaan Luova kirjoittaminen voi halutessaan esittää luovan työn (runoja tai kertomuksia, pelata tai romaani) kuin niiden opinnäytetyön. [+]

Opiskelijat pääaineenaan Luova kirjoittaminen voi halutessaan esittää luovan työn (runoja tai kertomuksia, pelata tai romaani) kuin niiden opinnäytetyön. Huomattava kriittinen johdatus tällaista näkemystä tarvitaan yleensä.

Kattava tutkiminen

Kaikki ehdokkaat MA Englanti kanssa pitoisuus kirjallisuutta ja luovaa kirjoittamista on läpäistävä kaksi tentit ennen ilmoittautua opinnäytetöiden. Yksi tutkimus perustuu käsittelyssä luettelo yhteinen kaikille tällaisia ​​ohjelmia. Toinen tutkimus on keskitytty. Sisällä Englanti ja amerikkalainen kirjallisuus, seuraavat voidaan valita:

Alku Englanti Kirjallisuus Englanti kirjallisuus Renaissance Seitsemästoista Century Englanti kirjallisuus Kahdeksastoista Century Englanti kirjallisuus Yhdeksästoista luvulla Englanti kirjallisuus American kirjallisuus 1900 Englanti ja Amerikan kirjallisuus ja Twentieth Century [-]

Master of Arts psykologian suuria teollisuuden / organisaatiopsykologia

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta November 2018 Filippiinit Dumaguete

Psykologia osasto tarjoaa aste Master of Arts Psykologian suuria Industrial / organisaatiopsykologia. Ohjelman tavoitteena on valmistautua ammattilaisia ​​käyttämään osaamistaan ​​perustiedot tieteestä psykologian työssään, onko teollisuudessa, koulun, valtion, yhteisön virastojen tai hoitopaikassa. [+]

Psykologia osasto tarjoaa tutkinto Master of Arts Psykologian suuria Industrial / organisaatiopsykologia.

Ohjelman tavoitteena on valmistautua ammattilaisia ​​käyttämään osaamistaan ​​perustiedot tieteestä psykologian työssään, onko teollisuudessa, koulun, valtion, yhteisön virastojen tai hoitopaikassa. Kurssit järjestetään ympäri teorioiden ja periaatteiden ihmisten käyttäytymisen painottaen paikalliseen kulttuuriin ja käytännön soveltamista.

Yleinen pääsykoe annetaan ja hakijan puhuttelun suorittaa. Koulutus ja työkokemus ovat lisäetu. Perustutkintoa akateemisista arvioidaan.

Hakijoiden odotetaan olevan keskimääräistä suorituskykyä asiaa peruskurssit.... [-]


MSc

Maisteri meribiologian

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta November 2018 Filippiinit Dumaguete

Kattavuus Kattava Tentit [+]

Kattavuus Kattava Tentit

Otsikoita = 6

Elements of Research Teoreettinen ja käytännön johdatus järjestäytyneen tutkimuksia; oikea tapa kerätä liittyvien tietojen ja arviointien tulokset. Biologian osasto Biologiset järjestelmät ja prosessit meressä; rakenne meriekosysteemien ja biologisen virtauksen energia ja asian eri luonnon ja ihmisen aiheuttamat tekijät; suuri painoarvo järjestelmissä ekologia, synecology, väestö ekologia, ja fysiologinen ekologia. Fysiikan osasto Vertaileva kuvaukset ja fyysinen dynamiikka valtamerten; teoriat energialähetysten ja tuloksena liikkeitä kuten virtaukset, aallot ja vuorovesi; instrumentointi oseanografiset tutkimuksiin. Biologian osasto Systematics ja Evolution Anatomia ja fysiologia merieläinten tai anatomia ja fysiologia Marine Kasvit [-]

Maisteri rannikkoalueiden resurssienhallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta November 2018 Filippiinit Dumaguete

Kattavuus Kattava Tentit: 6 aiheita [+]

Kattavuus Kattava Kokeet:

Otsikoita = 6

Ekosysteemit Keskittyy eri ekosysteemeihin, niiden osien ja vuorovaikutukset, jossa keskitytään erityisesti rannikon ekosysteemeille Sosiaalis-kulttuurinen Perspectives CRM Periaatteet ja tekniikat CRM Elements of Research Käyttöönotto perusperiaatteiden tieteellisen tutkimuksen myös tekniikoita kerääminen, analysointi ja tietojen esittäminen Yksi aihe Major Aiheet Yksi aihe valittavien [-]

Videot

Your Silliman Experience