Caucasus International University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Caucasus International University (CIU) on korkea-asteen oppilaitos, joka perustuu kansallisiin arvoihin ja jatkuviin muutoksiin. Tavoitteena on tuottaa kilpailukykyistä ja korkeatasoista henkilöstöä sekä integroitumista kansalliseen ja kansainväliseen toimintaympäristöön.

Korkeakoulutus on yksi merkittävimmistä julkisista velvollisuuksista. Siksi pyrimme saamaan yliopistollamme saamaa koulutusta kattavasti tieteellisten tutkimusten pohjalta. Kolme korkeakoulututkintoa (Under-Graduate , Graduate, Doctoral Programs ) keskittyvät opiskelijoihin - edistää heidän kykyjään ja lisätä ammattitaitoaan. Tutkimuksen ja innovoinnin toteuttaminen, koulutusjärjestelmän hallinnointi kattavien läpinäkyvien välineiden avulla on yksi tärkeimmistä prioriteeteista .

Ei ole mitään tavoitteita ilman seurauksia ja päinvastoin! Yliopiston 23-vuotinen historia osoitti, että pyrkimyksemme luoda yliopisto, jolla oli klassinen eurooppalainen tyyli, korkeat akateemiset normit, jotka perustuivat georgialaisiin arvoihin, toivat halutun tuloksen.

Nykyään meillä on kaikki edellytykset kilpailla kansallisella ja kansainvälisellä tasolla.

85211_studentlife.jpg

Yliopisto tarjoaa:

Runsaasti kirjastoa, tv- ja radio-studiot, muokkaustilat, multimediakeskus, peruslääketieteen opetuslaboratoriot, modernit stimuloidut tuotteet, tieteellinen tutkimuslaboratorio, neurofysiikan ja soveltava fysiologia, biokemian laboratorio, työhuoneet - Stimulated Techniques, Residency-ja yliopisto-opiskelijoiden hammaslääkärit, Moot Court, Law Clinic, Kaukasus Geopolitical Modeling Laboratory, konfliktinratkaisu ja Urakointikeskukset, Matkailutyöhuone, Cellar "Kolkhi, viininviljelyn ja viininviljelyn tieteellinen tutkimuskeskus, Microvinification Research Laboratory, Laboratories Viinikemian, Ampelografian ja Mikrobiologian, Tasting Room, jne.

85214_12.jpg

Yliopiston prioriteetit:

  • Tutkimus ja käytännönläheinen opetus, joka perustuu kansainvälisiin standardeihin;
  • Integrointi kansainväliseen oppimistilaan;
  • Tieteellinen korkeasti koulutettu akateeminen henkilöstö, jolla on käytännön kokemusta;
  • Nykyaikaisella infrastruktuurilla ja teknologialla varustettu rakennus;
  • Opiskelijoiden ja alumnien työllistäminen yhteisössä, hallitustenväliset ja valtiosta riippumattomat rakenteet;
  • Vaihto-ohjelmat;
  • stipendejä;
  • Monipuolinen ja onnellinen opiskelijaelämä;
  • Joustava maksujärjestelmä.

Yliopisto tarjoaa opiskelijalähtöistä ympäristöä ja koulutusta korkeatasoisten akateemisten vaatimusten mukaisesti.

CIU-opiskelija on korkealaatuisen koulutuksen saaminen, menestyksekkään uran saanti, mahdollisuudet jatkuvaan kehitykseen ja onnistunut opiskelija-elämä.

Sijainnit

Tbilisi

Osoite
Chargali Street,73
Tbilisi, Tbilisi, Georgia

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin