Georgian Technical University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa Georgian teknillisen yliopiston

Georgian teknillinen yliopisto (GTU) on yksi Georgian suurimmista koulutus- ja tieteellisistä instituutioista. Yliopiston pääpaino on parantaa asemaansa kansainvälisessä korkeakoulutuksessa tarjoamalla mahdollisuuksia oppia erinomaisia ​​ammatillisia ja akateemisia taitoja, joilla ylläpidetään kansainvälisesti kilpailukykyistä koulutusta, tutkimus- ja innovaatiopalveluja, jotka ovat merkittäviä Georgian kestävälle kehitykselle.

GTU

historia

1922 - Perustettiin Tbilisin valtionyliopiston ammattikorkeakoulun tiedekunnaksi
1990 - Georgian ammattikorkeakoulu sai yliopistotutkinnon ja nimitettiin Georgian tekniseksi yliopistoksi (GTU)
2001 - GTU: stä tuli Euroopan yliopistoyhdistyksen (EUA) täysi jäsen
2005 - Georgia liittyi Bolognan prosessiin

Koulutusohjelmat

211 Opetusohjelmat on akkreditoitu GTU: ssa
44 Nykyiset aktiiviset ohjelmat (yhteensä - 184 ammattiohjelmia) - 150 op
69 Kandidaatin tutkinto-ohjelmat - 240 op
46 Master-tutkinto-ohjelmat - 120 op
38 PhD-ohjelmat - 180 op

Opetuskielet

 • georgialainen
 • Venäjä
 • Englanti
 • Saksa

GTU: llä on lisensoitu TELL ME MORE® -kielisovellusohjelmisto, johon kuuluu englantilainen englanti, englanti, hollanti, ranska, saksa, italia ja espanja. Oppimisohjelmat soveltuvat myös käyttäjien tarpeisiin, sillä ohjelmisto tarjoaa täydellistä aloittelija-, alkeis-, keski- ja edistyneitä tasoja.

Lukuja ja

Laitokset - 59 Tieteellis-ja koulutuskeskukset - 127 Yhteistyössä toimivat tieteelliset tutkimuslaitokset - 17

 • Rakennustekniikan tiedekunta
 • Sähkötekniikan ja televiestinnän tiedekunta
 • Tiedekunta kaivostoiminnan ja geologian
 • Kemiantekniikan ja metallurgian tiedekunta
 • Arkkitehtuurin tiedekunta, kaupunkisuunnittelu ja muotoilu
 • Oikeustieteiden tiedekunta ja kansainväliset suhteet
 • Talous-, viestintä- ja yhteiskuntatieteiden tekniikka
 • Liiketalouden tiedekunta
 • Tietojenkäsittelytieteiden tiedekunta
 • Liikenne- ja konetekniikan tiedekunta
 • Kansainvälinen muotoilukoulu
 • Maataloustieteiden tiedekunta ja Biosystems Engineering
GTU_intrenational_student

STEM-ohjelmat GTU: ssa

GTU on tarjonnut teknisiä tutkintoja jo vuosikymmeniä kiinnittäen erityistä huomiota seuraaviin STEM-aloihin: Tietojenkäsittelytieteet, Tietotekniikka (50 vuotta), Energia ja sähkötekniikka (90 vuotta), Rakennustekniikka (90 vuotta), Elintarviketeollisuus ja Metsätalous (60 vuotta).

GTU osallistuu Millennium Challenge Corporation (MCC) -hankkeeseen STEM korkeakoulutuksen kehittämisessä Georgiassa. Indikatiiviset STEM-ohjelmat ovat Georgian teknillisen yliopiston sähkötekniikka, tietotekniikka, tietotekniikka, kemian tekniikka ja rakennustekniikka.

Projektin tavoitteet:

 • Luodaan valmiuksia Georgian julkisissa yliopistoissa

Ja tarjota kansainvälisiä standardi Yhdysvaltain tutkintoja ja ABET (Accreditation Board for Engineering and Technology) akkreditointi STEM-aloilla.

Uusi ohjelma GTU: ssa MCC-Georgia-ohjelman puitteissa

GTU on toimittanut yhteistyössä Auburn Universityn (USA) ja Georgian Research and Development Foundationin kanssa hanke-ehdotuksen "Uusi ohjelma edistämään työvoiman koulutusta langattomassa tekniikan teknologiassa Georgian taloudellisen kehityksen edistämiseksi" vastauksena MCC: n Georgian ohjelmien parantamiseen kilpaileville apurahoille Teollisuuden johtamiin taitoihin ja työvoiman kehittämishankkeeseen.

Tämän hankkeen yhteydessä perustetaan uusi GTU: n ammatillinen koulutuskeskus "Georgian Wireless Vocational Center (GWVC)".

ISU / GTU-kumppanuusohjelma

IUAn valtionyliopiston (GTU) ja GTU: n välisen yhteisymmärryspöytäkirjan mukaisesti GTU: ssa lanseerattiin uusi ISU / GTU-kumppanuusohjelma, jolla 5 peruskoulutusohjelmaa mukautettiin äskettäin perustettuun GTU: n maatalouden tiedekuntaan ISU: n asiaankuuluvilla ohjelmilla ja jonka avulla Georgian opiskelijoiden ohjelma-ohjelmaan siirtyminen ISU: lle sen jälkeen, kun hän oli suorittanut kaksi vuotta GTU: ssa.

GTU-koulutus-tieteellistä toimintaa rahoittavat paikalliset ja kansainväliset tieteelliset organisaatiot ja rahastot, mukaan lukien:

 • Georgia National Science Foundation (GNSF);
 • Shota Rustavelin kansallisen tiedesäätiön (SRNSF);
 • Georgia Research and Development Foundation (GRDF);
 • Euro-komission säätiö TEMPUS, ERASMUS MUNDUS, ERASMUS +, HORIZON 2020;
 • Yhdysvaltain siviilikriisinhallinta- ja kehitysrahasto (CRDF);
 • Kansainvälinen tiede- ja teknologiakeskus (ISTC);
 • Ukrainan tiede- ja teknologiakeskus (STCU);
 • Yhdysvaltain kansainvälisen kehitysjärjestön (USAID) ...

GTU toteuttaa useita hankkeita ja tutkimuksia, jotka rahoittavat tunnettuja yrityksiä, kuten:

 • British Petroleum
 • Durapact GmbH
 • Boeing-Roottorit
 • INVENSYS
 • Schneider Electric
 • SIEMENS ...

Kansainväliset kumppanuudet

GTU: lla on edistyksellisiä yhteistyökumppaneita koulutuksen ja tutkimuksen kanssa maailman johtavien organisaatioiden, kuten KEK: n (Japani), Forschungszentrum Jülich GmbH: n (Saksa), CERN: n, Euroopan ydintutkimusjärjestön (Sveitsi), JINR - Yhteinen ydinvoima-alan tutkimuslaitos (Dubna Distinced Professors eri maista järjestävät luentoja GTU: ssa perustetulla kansainvälisellä muotoilukoululla professori Dr. Giorgetto Giugiaro, tunnettu italialainen autoilijan suunnittelija.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
 • Englanti
 • Saksan kieli
 • Venäjän kieli
 • Georgialainen

Katso maisteriohjelmia » Katso Maisteri » Katso Kandidaatti » Katso Kandidaatin tutkinnot » Katso MBA-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Englanti Maatalouden Päälliköt (empa)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Georgia Tbilisi

Syksyllä 2017 perustettu englantilaisen maisteriohjelman maataloustutkimusohjelma (EMPA) tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tuleville hakijoille, jotka pyrkivät tulemaan globaaleiksi johtajiksi agronomialalla. Kaikki EMPA-kursseja ja luentoja tarjotaan englannin kielellä valmistamaan opiskelijoita kohtaamaan maailmantalouden todellisia haasteita. Englanninkielisten professoriemme ja lehtoriemme asiantuntijaryhmämme on koulutettu antamaan jokaiselle opiskelijalle englantilaiset taidot, jotka ovat välttämättömiä kilpailemaan sekä akateemisissa että ammatillisissa kentissä. Olemme vakuuttuneita siitä, että EMPA on johtava kansainvälinen agronomian ohjelma. [+]

Syksyllä 2017 perustettu englantilaisen maisteriohjelman maataloustutkimusohjelma (EMPA) tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tuleville hakijoille, jotka pyrkivät tulemaan globaaleiksi johtajiksi agronomialalla. Kaikki EMPA-kursseja ja luentoja tarjotaan englannin kielellä valmistamaan opiskelijoita kohtaamaan maailmantalouden todellisia haasteita. Englanninkielisten professoriemme ja lehtoriemme asiantuntijaryhmämme on koulutettu antamaan jokaiselle opiskelijalle englantilaiset taidot, jotka ovat välttämättömiä kilpailemaan sekä akateemisissa että ammatillisissa kentissä. Olemme vakuuttuneita siitä, että EMPA on johtava kansainvälinen agronomian ohjelma.

EMPA tarjoaa keskeisten agronomia-kurssien lisäksi erilaisia ​​valinnaisia ​​aineita, kuten entomologiaa, ekologiaa, genetiikkaa ja jalostusta, auttaakseen kurssien osallistujia valitsemaan erityiset uransa ja kentät. Olemme parhaillaan keskusteluja ulkomaisten yliopistojen kanssa maataloustutkimuksen potentiaalisen kaksoistutkinnon ohjelman kanssa ja pyrimme viimeistelemään yksityiskohdat pian. ... [-]


Maisteri Viininviljelyssä Ja Viininviljelyssä

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Georgia Tbilisi

Valmistuttuaan tämän ohjelman, hankittu tietämys ja palkittu pätevyys, henkilö voi työskennellä yksityisen sektorin, hallitusten ja kansalaisjärjestöjen, kuten viiniyritysten, rypäleiden tuottajien, kuohuviinien ja tislattujen juomien yritykset, laboratoriot, makuista palkkiot, yhdistykset Joka työskentelee viininviljelyn ja vihannesten alalla, maatalousministeriö ja sen tytäryhtiöt. [+]

Ohjelman tavoitteet Valmistelemaan enologist mukaisesti työmarkkinoiden kysyntää, joka on kilpailukykyinen, käytännöllisesti suuntautunut ja valmis vastaamaan korkeimpia odotukset viinialan. Opiskelija saa tarvittavat teoreettiset tiedot ja käytännön taidot. Esittelemään opiskelijoille maailman rypäleiden viljelyä, viininvalmistusta, viininvalmistusta ja viiniliiketoimintaa. Opettaa nykyisiä tekniikoita, antaa tietoa nykyaikaisista menetelmistä, innovaatioita, joita käytetään viinitarhan ja viininvalmistuksessa. Selittää erityisten viininviljelymenetelmien merkitys hyvän maun ja aromin tuottamisessa. Antaa kokemus sellaisille opiskelijoille, jotka kehittävät asiaankuuluvia taitoja nykyisissä käytännöissä rypäleiden keräämiseen ja viinirypäleiden jalostamiseen viinille kaupallisella viinitarhalla ja / tai viinitilalla. Jotta opiskelija tuntee yhteiset analyyttiset taidot, käytetään viinin laboratoriossa. Ohjelman kuvaus ... [-]

Master Vesirakennuksen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Georgia Tbilisi

Tämän päällikön tavoitteena on valmistella vesivarojen insinööri, joka on nykyaikaisen vaatimuksen mukainen, kilpailukykyinen ja suorituskykyinen, keskittyen käytännön toimintaan ja operatiiviseen toimintaan. Joka tulee voi tarjota suunnittelu ja toteutus operatiivisten toimien joutuva rakentamisen normeja ja sääntöjä, on motivoitunut olla ammattilainen näkökulmasta, arvokas panos sosiaalisen - taloudelliseen kehitykseen. Osaa suunnitella, rakentaa ja hyödyntää vesivarojen hallintajärjestelmiä nykyaikaisten tietokoneohjelmien avulla ja ottaa huomioon riskitekijät sääntelyprosesseissa. Mahdollisuus luonnollisen veden luokitukseen, veden laadun seurantaan ja arviointiin käytetään nykyaikaisia ​​standardeja. [+]

Tämän päällikön tavoitteena on valmistella vesivarojen insinööri, joka on nykyaikaisen vaatimuksen mukainen, kilpailukykyinen ja suorituskykyinen, keskittyen käytännön toimintaan ja operatiiviseen toimintaan. Joka tulee voi tarjota suunnittelu ja toteutus operatiivisten toimien joutuva rakentamisen normeja ja sääntöjä, on motivoitunut olla ammattilainen näkökulmasta, arvokas panos sosiaalisen - taloudelliseen kehitykseen. Osaa suunnitella, rakentaa ja hyödyntää vesivarojen hallintajärjestelmiä nykyaikaisten tietokoneohjelmien avulla ja ottaa huomioon riskitekijät sääntelyprosesseissa. Mahdollisuus luonnollisen veden luokitukseen, veden laadun seurantaan ja arviointiin käytetään nykyaikaisia ​​standardeja. ... [-]


Päällikkö Suunnittelussa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Georgia Tbilisi

Tämän ohjelman tarkoituksena on parantaa suunnittelutoimijoiden ja muiden tieteenalojen osaamista ja taitoja osallistua tai jatkaa erilaisissa uranäkymissä suunnittelutoimialoilla ja muilla liittoutuneilla ammattialoilla. Ohjelma laajentaa opiskelijoiden kriittistä käsitystä suunnittelun historiallisista ja nykyaikaisista yhteiskunnallisista, kulttuurisista, taloudellisista ja poliittisista konteksteista tarjoamalla samalla edistyksellistä huipputeknistä erikoiskoulutusta ja kokemusta - suunnittelukäytäntöjä, prosesseja ja menetelmiä - jotka ovat tarpeellisia Toteuttaa monimutkaisia, monipuolisia suunnitteluprojekteja ja tuottaa ammattimaisia ​​muotoilutuloksia ja tuloksia kansainväliseen standardiin. [+]

Tämän ohjelman tarkoituksena on parantaa suunnittelutoimijoiden ja muiden tieteenalojen osaamista ja taitoja osallistua tai jatkaa erilaisissa uranäkymissä suunnittelutoimialoilla ja muilla liittoutuneilla ammattialoilla. Ohjelma laajentaa opiskelijoiden kriittistä käsitystä suunnittelun historiallisista ja nykyaikaisista yhteiskunnallisista, kulttuurisista, taloudellisista ja poliittisista konteksteista tarjoamalla samalla edistyksellistä huipputeknistä erikoiskoulutusta ja kokemusta - suunnittelukäytäntöjä, prosesseja ja menetelmiä - jotka ovat tarpeellisia Toteuttaa monimutkaisia, monipuolisia suunnitteluprojekteja ja tuottaa ammattimaisia ​​muotoilutuloksia ja tuloksia kansainväliseen standardiin. ... [-]


Tekniikan Johtamisen Päällikkö

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Georgia Tbilisi

Johtamisen ja teknologiapolitiikan maisteriohjelma antaa tutkinnon suorittaneille tietoa ja taitoja analysoida monimutkaisia ​​sosioteknisiä ongelmia, rakentaa ja mallintaa ratkaisujaan sekä toteuttaa monimutkaisten hankkeiden, ohjelmien ja politiikkojen suunnittelua ja toteutusta teknologiateollisuudessa . [+]

Johtamisen ja teknologiapolitiikan maisteriohjelma antaa tutkinnon suorittaneille tietoa ja taitoja analysoida monimutkaisia ​​sosioteknisiä ongelmia, rakentaa ja mallintaa ratkaisujaan sekä toteuttaa monimutkaisten hankkeiden, ohjelmien ja politiikkojen suunnittelua ja toteutusta teknologiateollisuudessa .

Ohjelma integroi johtamistuntemuksen teknologiakohtaisen erikoistumisen aloihin ja koostuu teknisistä elementeistä, joissa on kvanttianalyysit, sekä liiketoiminnan suunnittelun kursseja ja taloustieteitä. Siinä korostetaan integraation eri alojen johdon kehittää yleistä näkökulmaa hallinnan ongelmia ja haasteita. Ohjelma tarjoaa systematisoitua analyysia käsitteistä ja periaatteista, jotka ovat perusedellytys teknologian hallinnan kentälle. Tietenkin työ liittyy teorioita ja ideoita toimintatapojen ja politiikan tuotanto- ja toiminnallisia kysymyksiä yrityksissä. ... [-]


Vesivarasto, Vesivarojen Hallinta Ja Järkevä Käyttö Sekä Vesivarojen Suojelu

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Georgia Tbilisi

Vesi-, vesihuolto- ja järkevä käyttö sekä vesivarojen hallinnan ohjelma antaa tutkinnon suorittaneille markkinoille vaaditut tiedot ja taidot, jotta he voivat itsenäisesti ja vapaasti aloittaa vesihuolto- ja viemäröintijärjestelmien rakentamisen kehittämisen ja hallinnoida rakentamisprosessia Kestävällä ja turvallisella tavalla. [+]

Ohjelman tavoitteet Vesi-, vesihuolto- ja järkevä käyttö sekä vesivarojen hallinnan ohjelma antaa tutkinnon suorittaneille markkinoille vaaditut tiedot ja taidot, jotta he voivat itsenäisesti ja vapaasti aloittaa vesihuolto- ja viemäröintijärjestelmien rakentamisen kehittämisen ja hallinnoida rakentamisprosessia Kestävällä ja turvallisella tavalla. Opeta tarjota järkevä käyttö ja vesivarojen suojeluun nykytilanteessa. Opeta ratkaista monimutkaisia ​​suunnittelu ja ympäristöongelmia rakentamisessa vesihuollon järjestelmiä. Opeta työskennellä itsenäisesti projektin liittyvä normatiivinen asiakirjat ja siirtää rakentamisen esine hyväksikäyttö suuntautunut laatuun. Ohjelman kuvaus ... [-]

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
Georgian Technical University
68 Merab Kostava St

Tbilisi, GE