Ilia State University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Ilia State University" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/134774_3.png" data-json="{"author":"","author_url":"","source":""}" alt="134774_3.png" />

Miksi Ilia State University ?

Ilia State University pitää tervetulleena vuosittain noin 5 000 opiskelijaa kaikilla korkeakoulutasoilla. ISU pyrkii vastaamaan kunkin oppilaan tarpeisiin ja auttamaan heitä saavuttamaan potentiaalinsa. Ilia State University antaa opiskelijoilleen monipuolisen kokemuksen, joka antaa heille tarvittavat tiedot, taidot ja luottamus urakehityön tavoitteiden saavuttamiseksi. ISU tarjoaa edistyksellistä ja erikoistunutta akateemista yhteisöä, jossa oppilaat voivat oppia asiantuntijoilta ja hankkia pätevyyden, jota he etsivät.

Tarjoamme:

Opiskelijakeskeinen opetus - Professoreiden ja opiskelijoiden voimakkaat suhteet edistävät vilkas akateemista yhteistyötä ja keskusteluja. Opiskelijat kannustavat ja tukevat tiedekuntaa löytämään yksittäiset tutkimusintressit opintojensa aikana.

Käytännön opetussuunnitelma - ISU tekee yhteistyötä valtiollisten elinten ja kansainvälisten järjestöjen sekä julkisten ja yksityisten tahojen kanssa, jotka luovat opiskelijoille mahdollisuuden integroida teoreettisen tiedon maailmaan tai työhön.

Vaihto- ja kaksoistutkinto-ohjelmat - Vuodesta 2012 alkaen ISU tarjoaa vaihto-ohjelmia opiskelijoilleen ja henkilökunnalle lukuisissa kansainvälisissä korkeakouluissa. ISU tarjoaa opiskelijoilleen yksinoikeuden saada kaksinkertaisen tutkinnon eri Itävallan ja Yhdysvaltain yliopistojen kanssa.

Kilpailevat lukukausimaksut - ISU tarjoaa huippuluokan koulutusta kilpailukykyisillä lukukausimaksuilla ja joustavilla maksutavoilla maassa ja alueella.

Unohtumaton opiskelijaelämäystävällinen, vieraanvaraista yhteisöä, jossa opiskelijat voivat osallistua monenlaisiin akateemisiin, sosiaalisiin ja kulttuuritoimintoihin.

Liity Ilia State University ja aloita hämmästyttävä elämyksesi kanssamme!

Ilia State University

  • Perustettu: 2006
  • Sijainti: Tbilisi, Georgia
  • Työntekijöitä: 301 professoria ja yli 1000 opettajaa, tutkijaa ja muuta työntekijää.
  • 4 koulua: Kauppatieteiden ja luonnontieteiden korkeakoulu, luonnontieteiden ja tekniikan korkeakoulu, kauppakorkeakoulu, oikeustieteellinen tiedekunta
  • Opiskelijat: 15 763
  • Opinto-ohjelmat: Jopa 80 akkreditoitua ohjelmaa kandidaatin, maisterin ja Ph.D. tasot
  • Tutkimus- ja oppimismahdollisuudet monilla Georgian alueilla
  • School of Business: # 1 tutkimuskohde georgialaisia ​​freshmen vuodesta 2015

Sijainnit

Tbilisi

Ilia State University

Osoite
Kakutsa Cholokashvili Ave 3/5
0162 Tbilisi, Tbilisi, Georgia
Puhelin
+995 322 20 00 09

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin