The University Of Georgia

Esittely

Lue virallinen kuvaus

The University Of Georgia on korkea-arvoinen, suurin yksityinen oppilaitos, joka sijaitsee Tbilisissä, Georgiassa, on Euroopan korkeakoulutusalueen (EHEA) jäsen, Bolognan seurantaryhmä - BF UG , Kööpenhaminan julistus , (perusta kehitykselle). eurooppalaisen koulutuksen keskinäisen laadunvarmistuksen puitteet), ENIC-NARIC-verkosto ( EU: n akateeminen tunnustaminen ja liikkuvuus ); MCI Intiassa, MSRT: n tunnustaminen Iranissa, Yok Turkissa ja monia vastaavia koulutusintegraatioita ja sopimuksia. Nämä ja yliopistojen aggressiiviset tutkimustasot tekivät yliopiston suorituskyvyn erittäin erinomaiseksi alueella, ja tutkinnot ja tutkintotodistukset ovat akkreditoituja ympäri maailmaa, ja ne ovat erittäin hyväksyttäviä EU: ssa ja Yhdysvalloissa.

UG on saavuttanut parhaan koulutusinfrastruktuurin ja korkeatasoisen koulutuksen vaatimukset Kaukasian alueella. Nykyään UG on johtavien alueellisten oppilaitosten riveissä, joka on omistettu jokaisen opiskelijan henkilökohtaiselle kasvulle, jotta he eivät vain suorittaneet ammattitaitoisia ammattilaisia, vaan ovat myös valmiita ottamaan reaalimaailman haasteita vastaan. The University Of Georgia on varustettu modernilla tietotekniikalla ja uusimmilla laboratorioilla. Teoreettisen tiedon mukaisesti opiskelijoilla on mahdollisuus saada käytännön kokemusta ja työskennellä eri teknisten ja tieteellisten laitteiden kanssa. Tiedekuntamme on sitoutunut opettamaan luovasti ja innostuneesti ja auttamaan nuorten ammattilaisten kasvatusta osoittamalla sitoutuneisuutta yleisöön. Kansainvälisille opiskelijoille The University Of Georgia tarjoaa tällä hetkellä ohjelmia näillä aloilla:

 • Liiketalouden koulutus;
 • Master of Business Administration (jatko);
 • Engineering / IT (Undergraduate);
 • IT-tekniikka (jatko);
 • Englanti filologia (Undergraduate);
 • Sairaanhoitaja;
 • Apteekki (perustutkinto);
 • Hammaslääketiede (yhden jakson)
 • Yleinen lääketiede (yhden jakson)
 • Kansainvälisen kauppaoikeuden maisteriohjelma (jatko);
 • Master of Education Administration (jatko)

UG on ylpeä monipuolisesta yhteisöstään, jolla on kulttuurien välinen tietoisuus. Se suhtautuu myönteisesti eri puolilta maailmaa tuleviin opiskelijoihin ja tekee siitä kansainvälisen tunnelman. Kansainvälisillä opiskelijoilla on yhtäläiset mahdollisuudet, mukaan lukien täysimittaiset opiskelijaelämän ja urakehityksen mahdollisuudet. UG edistää terveellistä elämäntapaa ja tarjoaa erinomaisen infrastruktuurin urheiluun ja kuntoiluun. Opiskelijoilla on pääsy erilaisiin sisä- ja ulkoilualueisiin sekä tenniskenttiä ja hyvin varustettu kuntokeskus. UG opiskelijoilla on mahdollisuus perustaa klubeja ja tuoda elämään innovatiivisia ideoita ja harjoittaa jännittävää toimintaa. Opiskelijat saavat tukea niiden potentiaalin täysimääräiseen toteuttamiseen ja kokea ikimuistoisia hetkiä The University Of Georgia . Nykyään yliopistolla on kunnia tarjota opiskelijoilleen modernit mukavuudet ja oppimisympäristö, jossa he voivat saada laadukasta koulutusta sekä käytännön kokemusta. Yliopistossamme hankitut tiedot ja taidot takaavat menestyksekkään uran paitsi Georgiassa myös kansainvälisillä työmarkkinoilla. Tiedot menettelyistä ja muista ottamista koskevista yksityiskohdista löytyvät The University Of Georgia virallisilta verkkosivuilta - www. UG .edu.ge.

Lisätiedot voidaan hankkia myös lähettämällä sähköpostia John Dastourille ja professori Bahman Moghimille

J.Dastouri @ UG .edu.ge.

B.Moghimi @ UG .edu.ge

Sijainnit

Tbilisi

The University of Georgia

Osoite
77a, M. Kostava str.
0171 Tbilisi, Tbilisi, Georgia
Verkkosivusto
Puhelin
+995 322 55 22 22

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin