Advanced Business College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Advanced Business College syntyi vakuuttunut, että jokaisella on oma roolinsa kohti yleistä kehitystä rakkaan kansan, Ghana. Kehitystä jokaisen kansakunnan riippuu hyvin suuressa määrin, laadusta sen henkilöresurssien. Ghana, koska se on kehitysmaa, vaatii hyvin koulutettuja henkilöstöhallinnon, jos se haluaa kehittyä keskitulotason maa lähitulevaisuudessa. Vuosien mittaan on kuitenkin suurempikin henkilöitä, jotka ovat oikeutettuja eri korkeakouluissa eivät päästäkseen niihin riittämättömien tilat.

Se on tästä syystä perustaja / promoottori saatuaan tarvittavat akateemisen tutkinnon täydennetty riittävästi ammatillista kokemusta, ja rehtori päätti perustaa Advanced Business Collegen niiden osuus ongelman ratkaisemiseksi henkilöresurssien kehittämiseen rakkaan kansakunta, Ghana. Se on tästä syystä perustaja / promoottori saatuaan tarvittavat akateemisen tutkinnon täydennetty riittävästi ammatillista kokemusta, ja rehtori päätti perustaa Advanced Business Collegen niiden osuus ongelman ratkaisemiseksi henkilöresurssien kehittämiseen rakkaan kansakunta, Ghana

Oikeudellinen asema

Advanced Business College on rekisteröity rekisteritoimistosta osastolla osakeyhtiön 9. syyskuuta 2005, johon mennessä todistus yhtiöittäminen on myönnetty College. Väestörekisterinpitäjä Department seurannut kysymystä todistus liiketoiminnan aloittamisesta kollegiolle 12. syyskuuta 2005.

Tilat At College

ABC, jotka pyrkivät varmistamaan, että se elää jopa sen mainetta laadimme laadukkaita valmistuneet, jotka joko sopivat täydellisesti nykypäivän liike-elämässä tai jatkaa akateemista työtä, se on varmistanut, että se antaa oikean opetuksen ja oppimisen ympäristö.

Tiedekunta

Voidaan sanoa ilman ristiriitaa, että laatu tiedekunnan jäsentä jokaisen College on kriittisin investointi, että jokainen korkeakoulu, arvoinen suola, pitäisi tehdä. Advanced Business College on siis toteuttanut tarvittavat toimenpiteet varmistaakseen, että tiedekunnan jäsenet ovat henkilöitä, jotka ovat korkeasti koulutettuja ja on monen vuoden kokemus korkeakoulut.

Ohjelmat
Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: