Akrofi-Christaller Institute Of Theology, Mission And Culture

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Akrofi-Christaller Institute of Theology, missio ja kulttuuri, Tieteellinen laitos perustama presbyteerikirkolta Ghanan palvella laajempaa kristilliseen yhteisöön Ghanassa ja Afrikassa. Instituutti on akkreditoitu kansallinen akkreditointi hallituksen opetusministeriön (Ghana) jatko tutkimuslaitos, jolla on presidentin peruskirjan myöntää omia tutkintoja.

Akrofi-Christaller Institute of Theology, missio ja kulttuuri on jatko tutkimus- ja koulutusinstituutti täysin akkreditoitu kansallinen akkreditointi hallituksen opetusministeriön asteen oppilaitoksessa, jossa on presidentin peruskirjan myöntää omia tutkintoja. Se on tutkimus yliopisto edistetään Afrikkalainen innovointia ja huippuosaamista ja omistettu tutkimukseen ja dokumentointiin kristillisen historian, ajattelun ja elämän Ghanassa ja koko Afrikan, suhteessa niiden Afrikkalainen asettaminen ja maailman kristinuskon. ACI pyrkii vahvistamaan kristillisen todistuksen modernin Afrikassa ja maailman tasolla kautta Christian stipendin.

ACI

Nimetty kahden viimeisen suuren tutkijat twi kielen ja edelläkävijä lukuja kulttuurin todistaja kirkon Ghanassa, Clement Anderson Akrofi ja Johannes Gottlieb ChristallerThe Akrofi-Christaller Institute of Theology, missio ja kulttuuri (ACI) (entinen Akrofi-Christaller Memorial Center for Mission Research and Applied teologian ACMC) haluaa olla kärjessä kirkon missio ja kohdata yhteiskuntaan ja kulttuuriin Ghanassa , Afrikassa ja muualla maailmassa.

Instituutti seisoo perinne, joka yhdistää hurskaus, luovuutta ja akateemista huippuosaamista edistääkseen todistaja evankeliumin Ghanassa ja eri puolilla Afrikkaa.

Tämä oli tunnusmerkki harjoittelun, historiallisessa Akropong seminaarin jonka rakennuksissa, (Basel Talo Akropong-Akuapem), rakennettu 1840-luvulla ja 1860-luvulla, mutta kunnostettu vuonna 1992 ja sitä laajennettiin vuonna 1996-1998, Institute nyt miehittää.

Instituutti on moderni ja hyvin hoidettu asuin- ja pitopalveluista, merkittävä ja ajan tasalla asiantuntija kirjasto ja luento ja opiskella tilat historiallisissa puitteissa, joilla käsitellään evankeliumin ja kulttuuri ovat day-to-day huolta.

40 henkilökunnan jäsentä pyrkivät mallintamaan kristillinen yhteisö, kokous- päivittäiseen palvontaa säestyksellä akateemisen ja laidunviljelyn.

Instituutti perustettiin virallisesti vuonna 1987 riippumaton elin, osakeyhtiö takuu ja rekisteröity yhtiölainsäädännön kuin hyväntekeväisyyteen.

Oikeudelliset ja hallinnolliset rakenteet instituutin suunniteltiin luomiseksi instituutio, joka olisi kestävä, taloudellisesti omavaraisia ​​ja riittävän avoin palvella myös tarpeita laajemman kristittyjen ja akateemiset yhteisöt.

Visio

Ollakseen tahdistimen asettaminen akateeminen ja sielunhoito instituutio, koulutus Christian työntekijöiden ja johtajien tehokkaan operaatiolle Afrikkalainen Context.

Tehtävä

Instituutti pyrkii: 1. Kehittämään opetusohjelmia, jotka tarjoavat riittävät välineet vakavista ja luovien tutkimusta Afrikkalainen kristinuskoon ja Afrikkalainen panos maailman kristinuskoon sekä tarjota uusia mahdollisuuksia merkityksellistä ja relevanttia teologista tutkimusta ja julkaisemista.

  1. Palvella laajempaa kristillisen yhteisön Ghanassa, Afrikassa ja maailmanlaajuisesti, keskittämällä tutkimusta ja koulutusta koskevissa kysymyksissä kristillisen operaatiota Afrikkalainen yhteydessä auttaakseen kristillisen yhteisön Afrikassa paremmin ymmärtää tehtävänsä ja todistajien tehokkaammin kuningaskunnan Jumalan Afrikassa ja muualla maailmassa.
ACI Ghana

tavoitteemme

i. Tarjota koulutusta operaation tutkimusmenetelmiä, tallennus paikallista historiaa, kontekstualisoinnin ja muita alaan liittyviä aiheita, jotka ovat kiinnostuneita ja mukana tilanteissa operaation, evankelioinnin ja sosiaalipoliittisiin ja kulttuurinen muutos.

ii. Tehdä yhteistyötä muiden akateemisten, kirkon ja missio instituutiot, laitosten ja yksikköjen sisällä ja sen ulkopuolella Ghanassa koskee tunnistamaan tärkeitä missiological kysymyksiä tutkimuksesta, tutkimus ja dokumentaatio, sekä koulutusta ja toimintaa operaation.

iii. Helpottaa tutkimuksen ja jatkokoulutusta ministereitä ja muita kirkon henkilöstö, opiskelijat ja tutkijat operaation liittyvistä aiheista ja sen ulkopuolella Ghanassa.

IV. Koota liittyvään kirjallisuuteen, asiakirjat ja tiedot teologista pohdintaa kirkon elämän ja tehtävän, kehittää kirjasto, mikrolomakkeiden ja tietokoneita, levittää ideoita ja tietoa kautta AV-grafiikka, julkaisut ja päiväkirjaan.

v. Ylläpitää yhteisöelämä merkitty Christian palvonta ja sitoutumista Christian Mission ja palvelua.

vi. Ollakseen mahdollisimman elävä laboratorio tehtävä ja kumppani muiden elinten, keskukset ja komiteat, ja sen ulkopuolella Ghanassa, harjoittavat pohdintaa ja toimia kirkon tehtävän, keskinäisen

Sijainnit

Akropong

Osoite
P.O. Box 76
Akropong-Akuapem

Akropong, Itäinen Alue, Ghana

Ohjelmat

Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: