Lue virallinen kuvaus

OUR visio

Christian Palvelu University College pyrkii: Olla ensiluokkainen Evankeliset yliopiston edistävää tietoa Kristuksesta kouluttamalla miesten ja naisten moraalisen rehtiys, akateemisen huippuosaamisen ja intohimo palvella ja muuttaa yhteiskuntaa.

Ensimmäinen luokka: University College pyrkii tarjoamaan ensiluokkaista koulutusta, erinomaiset tilat ja yleensä hyvät näkymät - ympäristö; eli ensimmäinen kaikessa.

Evankelinen Christian University: Tällä tarkoitamme University College ennakoi hyviä uutisia Jeesuksesta Kristuksesta ja uskoo historiallinen oppeja kristinuskon.

Moral vilpittömyyttään Perustuvaa käytöstä Christian moraalin ja elämäntapa, joka osoittaa johdonmukaisesti huomioon Jumalan Sanaa ja oikeusvaltiota.

Akateeminen Excellence: Ammatillisesti ja akateemisesti pätevä ja kykyä soveltaa tietoja ratkaisemiseen eikä käsittelylaitteita ajankohtaisia ​​asioita, jotka vaikuttavat kirkon ja yhteiskunnan.

Haluamme palvella: Palvelevat innokkaasti ja innostusta.

Meidän ajatus

Kristillisen Palvelu University College on Academic huippuyksikkö opetuksen, tutkimuksen ja palvelu teologian Applied Science and Humanities evankelis ja äänen eettinen ympäristöön.

Lyhyt historia

Kollegio alkoi sulautuminen kaksi näkemystä tammikuussa 1974 lähtien. Joukko Ghanan kristittyjen oli visio ulottuva, evankelinen laitos korkea akateeminen standardia, joka kouluttaa miehiä ja naisia ​​kaikenlaisiin Christian Ministry.

Toinen ryhmä koostui ulkosuomalaisten lähetyssaarnaajia, jotka oli visio laitoksen kouluttaa työntekijöitä vakiintunut kirkko eteläisessä Ghanassa varten työnnettiin pohjoisen Ghanan ja naapurimaissa, joissa kirkko oli suhteellisen pieni. Evankelinen kristinusko Ghanassa 1960-luvun lopulla ja 1970-luvuilla oli ominaista muun muassa se, intiimi vuorovaikutusta ja yhteistyötä sekä hämärtyminen kirkkokuntaan, missio ja ryhmä eroja. Worldwide Evangelisation Kristukselle (WEC), joka oli yksi lähetyssaarnaajan ryhmien toisen ryhmän lähetyssaarnaajia, oli hankkinut omaisuuden Kumasissa johon oli rakennettu neljä asuintaloja ja radiostudiossa suunnitelmat rakentaa suuri rakennus palvelemaan alussa koulutuslaitos. Pian kaksi näkemystä yhdistyivät.

Lokakuussa 1974 ensimmäinen asuin luokat alkoi neljä opiskelijaa ja College kasvoi vahvistua entisestään ja on nyt tullut Evankeliset University College.

Ydinarvomme

Kristillisen Palvelu University College vaalii ja ylläpitää seuraavia perusarvoja, joita se pitää keskeisinä ja perus laitokselle. He ovat:

  • Herruuden Jeesuksen Kristuksen.
  • Eheys
  • Kovaa työtä
  • Hyvä Stewardship Resurssien
  • Keskinäistä tukea ja hoito

Tarjoamme huippuluokan mukavuudet opiskelijoille:

CSUC asettaa sinut akateemisesti kannustava ympäristö, joka on sekä henkisesti rikastava ja sosiaalisesti täyttää. Kattava ja innovatiivinen lähestymistapa opetuksen ja tutkimuksen avulla edistää tulevaisuuden menestystä ja innostaa sinua ymmärtämään täyden potentiaalinsa yrittäjyyteen ja teknologia-taju johtajat.

Tunnustukset osasto on täällä auttaa sinua koko hakuprosessin ja auttaa sinua löytämään kotiisi CSUC. Perheemme on aina laajeneva ja odotamme innolla uusia opiskelijoita Christian Service University College, CSUC.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Christian Service University College

Christian Palvelu University College on itsestään selvä valinta johdon henkilöstön johtotehtävissä, jotka harkitsevat päivittää itsensä alalla seurannan ja arvioinnin. El ... [+]

Christian Palvelu University College on itsestään selvä valinta johdon henkilöstön johtotehtävissä, jotka harkitsevat päivittää itsensä alalla seurannan ja arvioinnin. eliitti Master of Science koulutusohjelma Seuranta ja arviointi (M & E) on ensimmäinen laatuaan käynnistämiä Yliopistoissa sisällä Länsi-Afrikkalainen osa alueella.

Mukaan laitoksen johtaja suunnittelun ja kehitys CSUC Paul Kitson B. Asamoah Ghanan lisääntyvä riippuvuus kansainvälisissä elimissä ja avustusjärjestöjen varoja ja muuta tukea kuljettamaan kehittämissuunnitelmiin, ohjelmien ja hankkeiden on tarvetta kouluttaa kyvykkäitä ammattilaiset jatko tason seurannassa ja arvioinnissa. ”Syvällisesti tietoa seurannan ja arvioinnin on niukasti ja se on bitteinä. Se ei ole kattava. Ja organisaatiot tarvitsevat henkilöstöä kattavia tietoja ja taitoja M & E, he usein käyttävät tuhansia dollareita lähettää ne ulkomaille saamaan koulutusta ”, sanoi Mr. Asamoah. ”Aloite on CSUC presidentin professori Sam Afrane tuomaan tähän ohjelmaan kotiovellesi on kiitettävää ja tulee paremmin ja kustannustehokas keino saada laadukasta koulutusta M & E,” lisäsi Mr. Asamoah. Ohjelma, joka on sekä teoreettisia että käytännön osia, on kädet 12 kuukautta intensiivikurssi ja tutkimuksen komponentteja sekä ylimääräinen kolme kuukautta väitöskirja. Ohjelman tavoitteena virkamiehiä eri ministeriöistä, osastot, suurkaupunkien, kuntien ja piirin kokoonpanot. Se kohdistuu myös mediaa, paikalliset ja ulkomaiset kansalaisjärjestöt. Nuorille jatko haluavat soveltaa, ne vaativat vähintään kahden vuoden työkokemus ilman asepalveluksen. Kaiken CSUC n M & E tutkinto on ohjelma, jonka aika on tullut sekä Ghanan ja muiden maiden Länsi-Afrikkalainen osa alueella. Kiinnostuneille hakijoille, erityisesti muissa Länsi-Afrikkalainen maissa, ystävällisesti käy CSUC verkkosivuilla osoitteessa www.csuc.edu.gh hakulomake ja ilmoittautua. ... [-]
Ghana Kumasi
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Christian Service University College

Linjassa CSUC strategisten tavoitteiden ja kansallisten tarve päteviä ja osaavia ammattilaisia, tavoitteena MSc ohjelma on kehittää ammattilaisille, jotka ovat eettisiä j ... [+]

Yleiskatsaus

Linjassa CSUC strategisten tavoitteiden ja kansallisten tarve päteviä ja osaavia ammattilaisia, tavoitteena MSc ohjelma on kehittää ammattilaisille, jotka ovat eettisiä ja niissä on integroitu tuntemus laskentatoimen ja rahoituksen hallinta edellyttää ja ympäristöystävällisen toiminnan nykyajan yritysten ja organisaatioiden .

Ohjelman tavoitteet

Tavoitteet MSc. Laskentatoimi ohjelmassa ovat:

Tarjoamaan tutkinnon vankka nykyaikaisen laskentatoimen ja rahoituksen käytännöistä sekä mallit ja eettinen hallinnointi organisaatioiden. Parantaa tutkinnon ymmärrystä soveltamisessa empiirisiä malleja, teorioita ja keskeiset käsitteet laskentatoimen ja rahoituksen. Kehittää ongelmanratkaisukykyä ja analyyttisiä taitoja valmistuneiden tarvitaan liike / taloudellinen analyysi ja tutkimusta laskentatoimen ja rahoituksen. Laajentaa tietopohjaa opiskelijoiden integroitujen laskentatoimen ja rahoituksen; mikä antaa MSc. Laskentatoimi valmistuu lisäetuna lisää tietenkin poikkeuksia ohjelmissa ammattiala. Pääsyvaatimukset ... [-]
Ghana Kumasi
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
12 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

School Video 1

School Video 2