Universidad Da Vinci de Guatemala

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Guatemalan Da Vinci -yliopisto on korkeakoulu, jonka koulutusehdotus perustuu totuuden, integraalisuuden, huippuosaamisen etsinnän, sosiaalisen vastuun ja tiedon relevanssin periaatteisiin.

Guatemalan Da Vinci -yliopisto ymmärtää, että totuus on perusarvo, ja siksi sen etsintä, käytäntö ja puolustaminen upotetaan sen toimintaan, erityisesti akateemisen ja institutionaalisen tutkimuksen avulla, mikä myös myötävaikuttaa tieteen ja sosiaalisen kehityksen edistämiseen. .

Toinen perusperiaate on yhtenäisyyden periaate. Guatemalan Da Vinci -yliopisto ymmärtää, että tieto on laajaa ja monipuolista ja että sen koulutusohjelmien on tarjottava mahdollisuuksien mukaan integroivaa tietoa eri alueilta, jotta valmistuneet ammattilaiset saisivat kattavan koulutuksen.

Huippuosaaminen toimintaperiaatteena on ensisijainen arvo Guatemalan Da Vinci -yliopistossa. Ymmärretään, että huippuosaamisen etsinnällä ei ole loppua ja että sen vuoksi sen jäsenten ja sen ohjelmien toimet on suoritettava laadukkaasti niiden saavuttamisen varmistavien normien ja standardien mukaisesti.

Toinen perusperiaate on merkityksellisyys, joka ymmärretään sen koulutusehdotusten ja yhteiskunnan ja tuotantosektorin vaatimusten välisenä linkkinä ja johdonmukaisuutena. Guatemalan Da Vinci -yliopiston tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia, joilla on kyky tehdä kriittisiä arvioita ja joilla on korkea joustavuus ja sopeutumiskyky ammatin harjoittamisessa. Tämä on mahdollista, jos heidän saatavilleen asetettu tieto on merkityksellistä todellisuuden ja jatkuvan tieteellisen, teknologisen ja sosiaalisen evoluution kannalta.

Sijainnit

Guatemalan kaupunki

Osoite
Via 6,3-42
Guatemalan kaupunki, Guatemalan osasto, Guatemala

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin