Lue virallinen kuvaus

Tietoja U

 • Tänään, dramaattisia muutoksia, tieto ja teknologia ovat elementtejä, jotka ovat osa jokapäiväistä elämää ihmisille, johtuu suurelta osin siitä, että ne liittyvät koko tuottava sosiaalinen prosessi, työvoimaa eikä vain maamme vaan koko maailman. Tässä yhteydessä korkeakoulutus on perustavanlaatuinen kehittää taitoja ja hankkia tarvittavat taidot vaativat uuden talouden pilari. Tämä tekijä delegoitu college erittäin tärkeä rooli paitsi ammattilaisten koulutusta, mutta pääasiassa tuottaa uutta tietoa tarpeisiin yhä kilpailun maailmassa.
 • Galileo yliopisto on korkeakoulu, tuote 37 vuoden työn ja jatkuvaa vaivaa valitse ryhmä ammattilaisia ​​johtaa tri Eduardo Suger Cofiño, Ph.D., perustaja ja rehtori, joka on onnistunut muodostamaan täysin eri koulutus- ehdotus perinteinen ja on impulsadora mukaan hyvin selvä motto: " on kouluttaa on sen muuttamaan visioita ja muuttaa elämäänsä."
 • Tässä yhteydessä Galilean, tiedemaailman on alisteinen ihmisen kehitystä ja parempaa kilpailukykyä. On ansiokkaasti yli 25 vuoden kokemus alalla yliopistokoulutuksen maamme, aluksi tiedekunnan Systems Engineering, Computer Science and Computer Science, University Francisco Marroquín, ja nyt talon korkeakoulutuksen sitoutunut koulutuksen ja valmistelun ammattilaisten maailmanlaajuista tunnustusta.
 • Sen sallittiin ylimmän Private Education lokakuussa 2000, mikä tekee siitä ensimmäinen yliopisto Guatemalassa teknologinen lähestymistapa. Tämän vuoksi meille on erittäin tärkeää, että sinulla on tietoa muodostumista yliopistomme, korkeakoulut, kursseja ja kaikki yksityiskohdat, jotka tunnistaa meidät kärkenä instituutio, joka on merkitty työnsä, kilpailutilanne lisäys maamme teknologian aikakauden ja uuden globalisaatio 21. vuosisadalla.
 • Galileo yliopisto on kasvanut merkittävästi, mikä on kuvattu "ylimääräinen" viime vuosina. Tämä on ollut sekä useita opiskelijoiden ja useita ohjelmia ja on tehnyt Galileo tunnetusti yksi tärkeimmistä yliopistojen Keski-Amerikassa. Tämä on tuote selkeä visio sekä sitouduttava siihen.

tausta

 • Kahdennenkymmenennen vuosisadan on nähnyt upeimmat ja yllättävä etenemistä tieteen ja teknologian. Ei vain se sallittua, syntyy atomin iästä, mutta myös tietokoneella ja avaruusajan. Seurauksena tästä tieteen ja teknologian jymymenestys, yliopistot on ollut valtava kysyntä koulutuspalveluita näillä alueilla tutkimus. Erityisesti alalla Computer Science on kokenut suurta kysyntää, joka on seurausta poikittaisen kasvun Computer Science lähes joka alalla inhimillisen tiedon ja jopa päivittäinen käytäntöjä yhteiskunnan.
 • Vuonna 1977 School of Systems Engineering, Computer Science and Computer Science, FISICC noussut tekninen tiedekunta yliopiston Francisco Marroquin, vastauksena kasvavaan tarpeeseen koulutettuja ammattilaisia ​​tietotekniikassa.
 • 22 vuoden menestyksekäs kokemus ja nopeat muutokset ajasta ja tiedon globalisoitumisen, FISICC pyrki tärkeä asema koulutuksessa uusien sukupolvien Guatemalassa ja Latinalaisessa Amerikassa.
 • Perustuslaki Guatemalan tunnustaa kiireellinen tarve luoda uusia ja parempia lähteitä koulutuksen guatemalalaisiin luetuksi osana 71 artiklan, joka kuuluu seuraavasti: "Se on julistettu yleishyödyllisten ja välttämättömyys perustamista ja ylläpitoa koulujen, kulttuuri- ja museoissa ".
 • Vastauksena näihin tarpeisiin, säätiö Santo Domingo, aatteellisen instituutio, joka syntyi voidakseen tehokkaasti edistää maamme, erityisesti koulutus-, teknologia-, kulttuurin ja taiteen aloille luotiin.
 • Asetus 82-87, kongressi Guatemala, sen 1 artiklassa "Luonto ja tarkoitus", sanoo: "Yksityiset yliopistot itsenäisiksi toimielimiä kehittämään ja järjestämään vastaavan yksityisen korkeakoulutuksen kansakunnan, nauttivat vapaus luoda niiden tiedekunnat, laitokset ja laitokset, kehittää akateemisen ja opetustoiminnan sekä kehittämään niiden suunnitelmien ja opetussuunnitelmia, jotta voidaan edistää ammatillista koulutusta, tieteellinen tutkimus, levittäminen kulttuurin ja tutkimuksen ja ratkaisu kansallisten ongelmien ". Edellä esitetyn perusteella, Santo Domingo säätiö päätti luoda Galileo University.

näkymä

Edistämme kehitystä inhimillisen ajattelun, mullistaa korkeakoulutuksen.

tehtävä

Missiomme on ammattilaisten koulutukseen maailmanluokan akateemisen huippuosaamisen, korkea hengessä oikeudenmukaisuuden sekä ihmisten ja eettisiä arvoja palvelukseen yhteiskunnassamme, joissa tieteen ja nykyaikainen teknologia. Olemme sitoutuneet maamme antaa mahdollisuuden päästä korkeakouluopintoihin kaikille henkilöille rodusta, sosiaalisesta asemasta tai maantieteellisestä sijainnista Tavoitteenamme on muodostumista todellinen osallistujien ongelmien ratkaisuun sosiaalisen kehityksen Guatemalan yhteisöä. Olemme oppilaitokseen, joka edistää käyttöä tieteen ja teknologian ratkaista kansallisia ongelmia.

Ohjelmien opetuskielet:
Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Universidad Galileo

Edistää muodostumista korkeasti koulutettuja ammattilaisia, jotka kehittävät kattavia ja kilpailukykyisesti alan strategisen suunnittelun ja hankkeiden toteuttaminen Publ ... [+]

noin

Tavoitteet:

Edistää muodostumista korkeasti koulutettuja ammattilaisia, jotka kehittävät kattavia ja kilpailukykyisesti alan strategisen suunnittelun ja hankkeiden toteuttaminen Public Image yksilöiden, laitosten ja yritysten kanssa syvä tuntemus käsittelystä suhdetoiminta, kuvantaminen ja media viestintä.

pensum

ENSIMMÄINEN VUOSI

ensimmäinen sykli

ANALYYSI KUULEMISET ja julkishallinnossa LAUSUNTO ILMAISU JA EI VERBAL VERBAL Body Image

2nd cycle

HAASTATTELU PRESS BROADCAST POLIITTINEN IMAGE (poliittisen markkinoinnin, PROPAGANDA ja mainonta) TECHNOLOGY Media julkisuuskuvaan

3. sykli

VIESTINTÄ ja yleistä järjestystä LABEL ja protokolla Tiedottaja ja viesti ... [-]
Guatemala Guatemala City
July 2019
Full-time
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidad Galileo

Master of diplomatia ja kansainväliset suhteet johtuu tarpeesta kouluttaa asiantuntijoita kansainvälisen ja välisiin hallinta, tietäen oikeuden ja kansainvälisen käytännö ... [+]

noin

Master of diplomatia ja kansainväliset suhteet johtuu tarpeesta kouluttaa asiantuntijoita kansainvälisen ja välisiin hallinta, tietäen oikeuden ja kansainvälisen käytännön, akateemista koulutusta ja käytännön, jolla voidaan luoda ja hyödyntäminen kehityksen mahdollisuuksiin yhteistyö, diplomatia, politiikka, kaupan, teollisuuden ja kulttuurin hyödyksi Guatemalan ja guatemalalaisiin.

Tavoitteet

Valmista ammattilaisten taidot osallistua menestyksekkäästi kaikkea toimintaa, johon, institutionaalisten, yritysten suhteet valtion ja kansainvälisten järjestöjen ja niiden oksat alalla pöytäkirjan ja kansainvälisen palvelun johtamistaitoja.

pensum ... [-]
Guatemala Guatemala City
September 2019
Full-time
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Documental Universidad Galileo