Lue virallinen kuvaus

Maailmanluokan edullinen opetuspalvelujen tarjoaja

Kansainvälisenä koulutuskonsernina olemme sitoutuneita tarjoamaan laajaa valikoimaa jatko- ja jatko-opinto-ohjelmia opiskelijakunnalle eri puolilla maailmaa kampuskohtaisten ja yhdistettyjen oppimisvaihtoehtojen avulla maailmanlaajuisten keskusten ja valtuutettujen edustajien avulla.

Oppilaitoksemme tarjoavat laajan valikoiman uraan keskittyviä perustutkintoja ja jatko-opintoja lääketieteen, hoitotyön, apteekin, liiketalouden ja tietotekniikan alalla.

TAU-konsernin keskeinen tavoite on tehdä maailmanluokan opetuksesta esteettömät ja edulliset opiskelijoille kaikkialla maailmassa. Opiskelija voi halutessaan parantaa tietämystään sopivissa oppimismuodoissa vaarantamatta työtä ja perheen aikaa.

Opetussuunnitelmamme on linjassa ja jatkuvasti päivitettävissä kasvavien teollisuuden tarpeiden tyydyttämiseksi ja opiskelijoillemme antamaan mahdollisuuden kartoittaa omaa tulevaisuuttamme vaativassa ammattimaisessa maisemassa. Opiskelijakeskeinen pedagogiikka, myötätuntoinen ja osaava tiedekunta, henkinen monimuotoisuus, akateeminen kurinalaisuus, terveet toimialan ja akateemiset suhteet, harjoittelupaikat, vapaaehtoisohjelmat jne. Ovat osa opiskelijoiden elämää Texilassa.

Texila American University ja Texila American University intohimoisesti Texila American University Group on sitoutunut asettamaan positiivisen eron yhteisöissä ylläpitämällä ajatusjohtajia. Kun opiskelijat menestyvät, yhteiskunnat hyötyvät ja maat menestyvät suuresti. Yhdessä pyrimme muuttamaan maailman paremmaksi paikaksi.

Näky

  • Tunnustetaan johtajaksi, joka on sitoutunut huippuosaamiseen, tutkimukseen ja innovaatioon, joka täyttää globaalin yhteisön pyrkimykset

Tehtävä

  • Kansainvälisen koulutuksen uudelleenmäärittäminen ja mullistaa tarjoamalla päivitettyä, modernaa ja erinomaista koulutusta Terveydenhuollon tietopalveluista
  • Noudattaa korkeimpia etiikan, eheyden ja myötätuntoisen hoidon opiskelijoita ja koko yhteisöä kohtaan.
  • Tehdä Texila American University ylpeä siitä, että se on maailman kestävimmän yliopiston luomalla, levittämällä ja soveltamalla toimivaa terveystietoa.
Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Live Campus Tour of Texila American University

Hear from our Students