Texila American University TAU

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Texila American University (tau) sijaitsee Guyanassa, Englanti-speaking maa Etelä-Amerikassa. TAU etäisyys ja verkko-opetusta ohjelma on sitoutunut tarjoamaan karrieerityyppinen koulutustason Diploma, Bachelor, Masters / jatko ja jatko-tasolla laaja verkossa maailmanlaajuisesti.

Etäisyys Online Learning on yksi joustavia tapoja opiskelijoille saada koulutettua omasta Town. Opiskelijat voivat valita Etäisyys ja online oppimisen toimintaohjelma ja hyötynyt joustavuus Online Learning Web Campus (Meidän Online Learning Management System). Viime vuosina, TAU Välimatka & Kotisivut innovatiivinen lähestymistapa kehitykseen ja tarjota koulutus on tehnyt siitä yhden parhaista Välimatka & Online koulutuksen järjestäjien kanssa. TAU Etäisyys & Online Koulutus on kehittänyt koulutusjärjestelmä, joka on innovatiivinen ja tehokas. TAU on suunniteltu ainutlaatuinen verkko-opetuksen oppimisprosessin (OTLP) varten Välimatka online-ohjelmia.

opetusohjelmia Yliopisto tarjoaa sekä lyhyen aikavälin ja pitkän aikavälin ohjelmia, jotka johtavat kandidaatin maisterin tutkintoja, Väitöstutkimus, jotka ovat tavanomaisia ​​sekä innovatiivisia. Useimmat näistä ohjelmista on kehitetty ensimmäisen katsastuksen jälkeen kysynnästä tällaisia ​​ohjelmia. Ne käynnistetään, jotta täyttää oppijan tarpeet:

sertifiointi Parantaminen Skills Hankinta ammattipätevyysdirektiivin Täydennyskoulutus ja Professional Development työssä Place Self-Väkevöiminen Monipuolistaminen ja päivittäminen tiedon, ja Empowerment.

valinta prosessi Valintaprosessi on avoin, avoin ja vastuullinen. Jokainen hakija, joka täyttää kelpoisuusvaatimukset annetaan mahdollisuus kilpailla vapaita paikkoja. Ehdokkaat valitaan perusteella pääsykokeen / Merit / haastattelu ja suositellaan palvelun ehdokkaita yliopistoista.

Meidän Akkreditoinnit WHO: Texila American University (tau) on lueteltu Maailman terveysjärjestö - AVICENNA Hakemistot, joka on yleisön käytettävissä oleva tietokanta koulujen, ja yliopistojen koulutusta akateemisten ammattien terveydenhuollon.

UNGLOBAL: Texila American University on lisätty rekisteröidä osallistujien YK: n Global Compact-ohjelma.

IMED: TAU on lueteltu kansainvälisessä lääketieteellinen koulutus Directory (IMED). Tämä on tarkka ja ajan tasalla kokoelma kansainvälisten lääketieteelliset koulut tunnustanut asianmukaista valtion virasto lääketieteellisen koulun maassaan. Tunnustaa ECFMG riippuu suoraan siitä, onko koulun on lueteltu tähän hakemistoon.

GAME: Global Alliance for Medical Education (peli) on omistettu etenemistä innovaatioiden lääketieteellisen koulutuksen kaikkialla maailmassa.

AMEE: AMEE on International Association for Medical Education tarjoaa kursseja opetusta, arviointia ja tutkimusta taitoja opettajien lääketieteen ja terveydenhuollon ammatteja.

NAC: TAU on tunnustettu opetusministeriön Via rekisteröinnin kanssa kansallinen akkreditointi neuvoston Guyana.

Swapp: Meidän Kliininen tutkimusohjelma on saanut akkreditointia Sveitsin Association of Pharmaceutical ammattilaiset

IADL: TAU on hyväksytty jäsenen International Association for Etäopetus, Yhdistynyt kuningaskunta.

Keskeiset piirteet online Learning Platform:

Käyttäjän kojelauta tarjoaa nopean katsauksen kaiken liittyy käyttäjän Oppitunnin sisältö aseman mukaiset käyttäjän valmistunut tila ja edistyminen Digitaalinen kirjasto sisältää videoita, ääntä, PDF, Office-asiakirjoja helppo käyttöliittymä Forum - online-keskustelua paikka tutor ja opiskelijoille yksittäisiä aiheita Blogs- opiskelija voi luoda blogeja tai kommentoida blogeja Keskustelupalstalla - opiskelija voi keskustella ohjaajien ja muiden opiskelijoiden, tai luo tilaa chat Sisäinen viestintä 2000 viestejä yksittäisille käyttäjille, jotta opiskelijat voivat lähettää viestejä ohjaajien ja muiden opiskelijoiden Online testi yksittäisten yksiköt ja alayksiköt kanssa määräajassa Hankeluettelon kanssa määräajan, kesto ja tavaramerkkien Edistymistä seuranta ja raportti generaattorit Muokattavissa ilmoitusjärjestelmä sähköpostitse

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Ohjelmat
Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree:

Videot

Welcome message from UBIS Dean

Texila American University- Frequently Asked Questions on Our Distance & Online Programs

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
Texila American University
Critchlow, Woolford Avenue

Georgetown, Demerara-Mahaica, GY