ADEN Tegucigalpa

Esittely

Lue virallinen kuvaus

ADEN on kansainvälinen Koulutusverkoston hyväksymiä ACBSP, joiden pääasiallinen toiminta on sen School of Business, perustettiin vuonna 1992. Se on keskittynyt ammatillista kehittymistä johtajien ja yritysjohtajien, sekä liikennemuotojen e-oppiminen; ja tällä hetkellä sillä on 26 toimistoa ympäri 17 maassa Latinalaisessa Amerikassa ja Euroopassa.

Pääkonttori sijaitsee pääkaupunkiseudulla pääoman Hondurasin, sen tärkeimmät kaupunki- ja kaupallinen keskus. Hondurasin talous riveissä kahdeksas kymmenenneksi suurin talous Latinalaisessa Amerikassa.

Aden Business School olemme pyrkineet kehittämään ehdotusta, jossa on laaja valikoima ohjelmia, Masters ja jatko-kursseja, jotka sopivat koko ja vaatimukset ammattilaisten tulevaisuuden Honduras.

INTERNATIONAL TYÖPAJAT

Osana koulutus- ehdotuksen meidän Allumni olemme kehittäneet useita kansainvälisiä joita järjestetään seuraavissa kaupungeissa: Miami, Panama ja Bogota.

Globalisaatio, kilpailun ja tekniikka ovat hämärtynyt rajoja liike. Lukuvuoden viikon hallintatyökaluja, jotka antavat harmonia ja synkronoinnin eri muuttujien mukana kansainvälisessä konsertti liiketoiminta tarjotaan.

teoria ja käytäntö geopoliittiset, kaupallinen, taloudellinen prosessit on integroitu, ja inhimillinen hoito kulttuurienvälisen joukkuetta. Mitä pitäisi odottaa tällä kurssilla on visio suuntaan, joka on poliittinen päätös siitä johdon päätöksiin ja operatiivisia päätöksiä.

Kurssi kulua siitä dialogued altistumisesta, todellisia esimerkkejä ja "elää" ideoista, tilanteista ja planteos syntyy opiskelijoiden tosielämässä, ja yhteyden käsitteitä esiin samana kurssin tapauksissa.

Tavoitteena on saavuttaa keskustelufoorumina, verkottumista ja uusia suuntauksia yritysmaailmassa.

Työpajat järjestetään eri kaupungeissa ja eri kuukausina:

Panamakuukausi heinäkuu

Bogotakuukausi syyskuu

Miamikuukausi lokakuu

Sijainnit

Tegucigalpa

Osoite
Boulevard Supaya, Metrópolis Torre 1, Piso 16.
Tegucigalpa, Francisco Morazán -osasto, Honduras

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: