City University of Hong Kong

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Presidentin tervehdys

119668_119654_campus.jpg

Tervetuloa City University of Hong Kong (CityU). Olemme dynaaminen yliopisto, joka perustettiin vuonna 1994 ja joka sijaitsee ainutlaatuisella paikalla Hongkongin sydämessä, Aasian maailmankaupungissa. Tavoitteenamme on saavuttaa korkea huippuosaamisen taso, edistää innovaatioita ja vaalia luovuutta tavoitteena parantaa ihmisten elämää. Kaupungissa, jossa itä kohtaa lännen, visiomme on tulla maailmanlaajuisesti tunnustetuksi ammatilliselle koulutukselle, joka korostaa eri kulttuurien ja älyllisten perinteiden keskinäistä rikastumista ja tutkimusta, joka tekee todellisen muutoksen.

CityU kasvaa. Se koostuu kauppakorkeakoulusta, tekniikan korkeakoulusta, vapaiden taiteiden ja yhteiskuntatieteiden korkeakoulusta, luonnontieteellisestä korkeakoulusta, eläinlääketieteen ja biotieteiden Jockey Club -opistosta sekä luovan median koulusta, tietojenkäsittelytieteen laitoksesta, energia- ja ympäristökoulusta. ja oikeustieteiden korkeakoulu. Hongkongin ensimmäinen eläinlääketieteen kandidaatin ohjelma Jockey Club -eläinlääketieteen ja biotieteiden korkeakoulussa alkoi lukuvuonna 2017/18 yhteistyössä Cornell Universityn kanssa, joka on yksi maailman parhaimmista eläinlääketieteellisistä kouluista. Opetussuunnitelmamme on suunniteltu edistämään tiedon luomista, alkuperäisiä löytöjä ja innovatiivista ajattelua integroimalla opetus ja tutkimus kaikilla tasoilla.

Strategiasuunnitelmamme vuosille 2015–2020 nimeltä Muutoksen tekeminen tutkimuksen ja ammatillisen koulutuksen huippuosaamisen kautta on jatkoa edellisessä suunnitelmassamme vuosille 2010–2015 määritellyille korkean tason pyrkimyksille. Uusimmassa asiakirjassamme esitetään viisi strategista teemaa, jotka korostavat akateemista huippuosaamistamme, kansainvälistä asemaa ja yhteiskunnallista panosta.

Kansainvälisenä yliopistona korostamme monimuotoisuutta, kulttuurien välistä oppimista ja globaalia näkemystä. Arvostettu tiedekuntamme rekrytoidaan ympäri maailmaa. Olemme perustaneet erinomaisen kansainvälisen akateemisen yhteistyön verkoston ja kehittäneet maailmanlaajuisia sopimuksia noin 450 arvostetun instituutin kanssa yli 40 maasta / lainkäyttöalueelta. Valmistuneemme ovat harkittuja, mukautuvia ja ennakkoluulottomia ammattilaisia, jotka antavat positiivisen panoksen yhteiskuntaan.

CityU on menestynyt vahvasti kansainvälisissä rankingissa. Vuoden 2019 Quacquarelli Symondsin (QS) mukaan CityU on 55. sijalla maailmassa ja 5. sijalla 50 parhaan yliopiston joukossa, alle 50-vuotiaita. Times Higher Education World University Rankings -listalla vuodelle 2019 CityU on kansainvälisen näkymän 1. sijalla.

Kutsun sinut tutustumaan verkkosivustoomme virtuaalikierrokseen tai vierailemaan henkilökohtaisesti. Muinaisen kiinalaisen puutarhamme sopusointu modernin taiteellisen arkkitehtuurin kanssa on vaikuttunut sinusta.

Way Kuo

Presidentti ja yliopiston arvostettu professori

Tammikuu 2019

Johdanto CityU: han

Painopisteenä ammatillisessa koulutuksessa ja tutkimuksessa CityU tuottaa tutkinnon suorittaneille kykyä ennakoida ja saostaa muutoksia nopeasti kehittyvässä, globalisoituneessa maailmassa.

Viime vuosina CityU on esiintynyt vahvasti yliopistojen sijoituksissa ja on tällä hetkellä Aasian kymmenen parhaan joukossa ja maailman 100 parhaan joukossa. Se on nopeasti kasvava laitos, jonka perus- ja jatko-opiskelijat ja akateeminen henkilökunta ovat liiketalouden, luovan median, tietotekniikan, energian ja ympäristön, tekniikan, humanististen ja yhteiskuntatieteiden, lain, luonnontieteiden sekä eläinlääketieteen ja biotieteiden alalta.

Opetussuunnitelmassamme korostuu innovaatio ja luovuus, ja tämä periaate on yliopiston ammatillisen koulutuksen ja ongelmalähtöisen tutkimuksen kaikkien näkökohtien taustalla. Uusien rakennusten uusien oppimistilojen ja -tilojen tukemana, opetussuunnitelma on CityU: n strateginen suunnitelma uudelle kasvukaudelle.

CityU on vakiinnuttanut asemansa yhtenä innovatiivisimmista yliopistoista Aasiassa, joka on edelläkävijä tutkimuksessa eri aloilla, joilla on suuri merkitys kiireellisissä asioissa. Tutkimusohjelmiensa menestys heijastuu sekä saadun rahoituksen määrässä että rahoitettujen hankkeiden lukumäärässä sekä tutkimuksen laadussa.

CityU: n läheisyys Manner-Kiinaan ja läheiset siteet sen kanssa sekä kansainväliset kumppanuudet ja näkymät tekevät yliopistosta ihanteellisen aseman tarjota dynaaminen oppimis- ja tutkimusympäristö opiskelijoille ja tiedekunnille ympäri maailmaa. Sekä CityU: n suhteiden globaaleihin instituutioihin että laajuus kasvaa edelleen.

Kuten uskomaton kaupunki, jossa sillä on niin tärkeä rooli, CityU jatkaa liikkumista, innovointia, oppimista, opettamista ja menestymistä.

Visio ja missio

Visio: City University of Hong Kong tarkoitus tulla johtava maailmanlaajuinen yliopisto, joka on huippuosaamista tutkimuksesta ja ammatillisesta koulutuksesta.

Tehtävä: vaalia ja kehittää opiskelijoiden kykyjä ja luoda soveltuvaa tietoa sosiaalisen ja taloudellisen kehityksen tukemiseksi.

(Neuvosto hyväksyi uuden vision ja operaation 26. maaliskuuta 2009)

Ohjaavat periaatteet

 1. Opiskelijoiden menestys akateemisessa saavutuksessa ja urakehityksessä
 2. Huippuosaaminen oppimisessa ja tutkimuksessa, teknologiainnovaatioissa ja tiedonsiirrossa
 3. Edut Hongkongin sosiaaliselle ja taloudelliselle hyvinvoinnille
 4. Vastuullisuus julkisten resurssien käytössä
 5. Globaali ulottuvuus ja kansainvälinen kilpailukyky

CityU-logo

119670_119652_logo_horizontal_cmyk.pngBrändimme ei ole vain logo. Se edustaa kuka olemme, mitä teemme ja miten saamme aikaan muutoksen tarjoamiemme ammatillisten koulutusohjelmien ja tekemämme uraauurtavan tutkimuksen avulla.

Olemme antaneet CityU-brändille täydellisen muutoksen. Se on päivitetty heijastamaan perusarvojamme, ihmisiemme ja ohjelmiemme dynaamista luonnetta, kasvavaa asemaamme ja tulevaisuuteen suuntautuvaa suuntaamme johtavana maailmanlaajuisena korkeakouluna.

Rankings ja maine

Viimeaikaiset saavutukset globaaleissa rankingissa korostavat tutkimuksen, kansainvälistymisen, maineen, tiedekunnan, opiskelijoiden ja ohjelmien vahvuutta City University of Hong Kong (CityU).

Seuraavien Quacquarelli Symondsin (QS) ja Times Higher Education World University Rankings -sijoitusten lisäksi CityU: n tutkinnon suorittaneet tutkijat ovat sijoittuneet 150 parhaan joukkoon kolmena peräkkäisenä vuonna heidän työllistettävyytensä perusteella. , vuosittainen kysely, jonka suorittavat ranskalainen Emerging-konsulttiryhmä ja saksalainen tutkimuslaitos Trendence.

Akateeminen organisaatio

Viisi korkeakoulua: liiketalous, tekniikka, vapaat taiteet ja yhteiskuntatieteet, tiede, eläinlääketiede ja biotieteet; sekä luovan median korkeakoulu, tietojenkäsittelytieteen korkeakoulu, energia- ja ympäristökoulu sekä oikeustieteiden korkeakoulu tarjoavat akateemisia ohjelmia perus-, jatko- ja tohtoritasolla.

Chow Yei Ching -oppilaitos vahvistaa kaikkien jatko-ohjelmien toimintaa ja kehittämistä ja lisää tunnelmaa jatko-opiskelusta.

Akateeminen organisaatiorakenne esitetään alla:

Kauppakorkeakoulu

 • kirjanpito
 • Talous ja rahoitus
 • Tietojärjestelmä
 • johto
 • Johtamistieteet
 • Markkinointi

Insinööriopisto

 • Arkkitehtuuri ja rakennustekniikka
 • Biolääketieteen tekniikka
 • Tietokone Tiede
 • Sähkötekniikka
 • Materiaalitekniikka ja -tekniikka
 • Mekaaninen suunnittelu
 • Järjestelmäsuunnittelu ja tekniikan hallinta
 • Rakennustieteen ja tekniikan osasto

Vapaiden taiteiden ja yhteiskuntatieteiden korkeakoulu

 • Aasian ja kansainväliset opinnot
 • Kiina ja historia
 • Englanti
 • Kieli ja käännös
 • Media ja viestintä
 • Julkinen politiikka
 • Sosiaaliset ja käyttäytymistieteet
 • Chan Feng Men-ling Chan Shuk-lin Englannin kielikeskus

Tiedeakoulu

 • Kemia
 • Matematiikka
 • Fysiikka

Jockey Club -eläinlääketieteen ja biotieteiden korkeakoulu

 • Biolääketieteellinen tiedekunta
 • Tartuntataudit ja kansanterveys
 • Neuroscience

Luovan median koulu

Tietojenkäsittelytieteen yksikkö

Energia- ja ympäristökoulu

Oikeuslaitos

Chow Yei Ching -oppilaitos

119669_119653_campus2.jpg

Sijainnit

Kowloon Tong

Osoite
Tat Chee Avenue,83
Kowloon Tong, kowloon, Hongkong

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin