College of Engineering City University of Hong Kong

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja yliopistosta

Hongkongin kaupunginyliopisto (CityU) on johtava maailmanlaajuinen yliopisto, joka arvostaa tutkimusta ja ammatillista koulutusta. Nykyinen opiskelijaväestö on yli 20 000, mukaan lukien yli 6 000 jatko-opiskelijaa. CityU: ssa opetus ja oppiminen keskittyvät henkilöstön kehittämiseen, löytämiseen ja tietoon, jota tarvitaan positiivisen muutoksen luomiseen yhteiskunnassa. Monipuoliset ohjelmistomme auttavat edistämään kriittistä ajattelua, terävöittämään luovia ja ammatillisia taitoja ja avaavat oven palkitsevaan uraan.

Maailmanlaajuinen tunnustus

 • 4. sija maailmassa, QS Top 50 alle 50 2020
 • 19. Aasiassa, QS Asia University Rankings 2020
 • 48. maailmassa, QS World University Rankings 2021

139497_139434_C01-086.jpg

Insinööriopisto

Dekaanin viesti: Kultainen mahdollisuus suunnittelulle CityU: lla

Ennen kuin olin edes astunut kampukselle Hongkongin kaupunginyliopistossa, sen maine oli vaikuttanut minuun. Tälle yliopistolle on ominaista kyky innovoida ja katsoa tulevaisuuteen.

Uuden teknillisen korkeakoulun perustaminen ei olisi voinut tulla parempaan aikaan. Viiden vuoden kuluttua maailma on erilainen. Teknologia etenee ennennäkemättömässä tahdissa. Sellaisena yliopistollisena velvollisuutenamme on tarjota opiskelijoille ajattelutapa, joka innostaa heitä jatkamaan oppimista.

Uudessa yliopistossa on kahdeksan keskittynyttä akateemista osastoa: Arkkitehtuurin ja rakennustekniikan laitos (ACE), Biolääketieteellisen tekniikan laitos (BME), Tietojenkäsittelytieteen laitos (CS), Sähkötekniikan laitos (EE), Materiaalitieteiden ja tekniikan laitos ( MSE), konetekniikan laitos (MNE), systeemitekniikan ja tekniikan hallinnan laitos (SEEM) ja rakennustieteiden ja tekniikan osasto (BST). Yhdessä ne kattavat elinvoimaisen spektrin tekniikan aloja ja edistävät akateemista synergiaa ja viestintää yliopiston sisällä.

Insinööri-opiskelijat ovat ainutlaatuisia. He näkevät maailman tietyllä tavalla ja ovat säälimätöntä ja ahkeraa ongelmanratkaisijaa. Koska meillä on keskittyneempiä osastoja ja suurempi potentiaali tutkimuksen painopisteiden ja opetussuunnitelmien kehittämiseen kuin koskaan ennen, meillä on mahdollisuus houkutella nämä suuret tekniikan mielet akateemisiin ja urakehityksiin, jotka muuttavat maailmaa.

Löydämme itsemme tiedon kulta-ajalta. Tietotekniikan tutkijana yli 30 vuoden ajan insinöörin lähestymistapa on aina ollut olennainen osa sitä, kuka olen. Resurssien hyödyntäminen, tiedon yhdistäminen, yhteistyö - kaikki vaikuttavien ratkaisujen löytämisessä. Aloittaessani omaa akateemista uraani en olisi voinut kuvitella todistavani niin uskomattomia nousuja eri toimialoilla tai nähdä tutkimukseni ja työni vaikutuksia todellisessa maailmassa.

Kun jokainen meistä kulkee joka päivä CityU: n teknillisen korkeakoulun ovien läpi, astumme uuden teknologian eturintamaan. Yhdessä osallistumme voimakkaan ja dynaamisen verkoston ja tutkimuksen, yliopistojen ja teollisuuden synergian vauhtiin ja kasvuun.

Aloittaessani toimikauteni teknillisessä korkeakoulussa inspiroin sekä kulttuuriperintöä että potentiaalia. Toivon, että yliopistolla, opiskelijoillamme ja tiedekunnallamme on edelleen syvällinen vaikutus Hongkongin yhteiskuntaan ja kansainväliseen yhteisöön.

Odotan innolla tapaamista opiskelijoille ja tiedekunnan jäsenille ja kuulevanne ajatuksiasi ja ideoitasi. Jos insinööriurani on tähän mennessä opettanut minulle mitään, on arvostettava avointa mieltä ja ovia. Minulla on kunnia aloittaa tämä matka teidän kaikkien kanssa, kun rakennamme yhdessä uuden tulevaisuuden perustan.

Tei-Wei Kuo
Insinööritieteiden korkeakoulun dekaani

Akateemiset yksiköt

 • Arkkitehtuurin ja rakennustekniikan laitos (ACE)
 • Biolääketieteen laitos (BME)
 • Tietojenkäsittelytieteen laitos (CS)
 • Sähkötekniikan laitos (EE)
 • Materiaalitieteiden ja tekniikan laitos (MSE)
 • Konetekniikan laitos (MNE)
 • Järjestelmäsuunnittelun ja tekniikan hallinnan laitos (SEEM)
 • Rakennustieteiden ja tekniikan osasto (BST)

139498_139435_RE01-080.jpeg

Sijainnit

Hong Kong

Osoite
B6518, 6/F Blue Zone,
Yeung Kin Man Academic Building,
City University of Hong Kong,
Tat Chee Avenue

Hong Kong, Hongkong

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin