The Hong Kong University of Science and Technology

Esittely

Lue virallinen kuvaus

IntroHKUST","author_url":"","source":""}" />

Hongkongin kirkkaan veden lahdella sijaitseva Hongkongin The Hong Kong University of Science and Technology ( HKUST ) on tutkimukseen keskittynyt laitos, joka sijoittuu ensimmäisenä maailman parhaiden nuorten yliopistojen joukkoon (Times Higher Education Young University Rankings, 2020). Yliopiston tavoitteena on olla johtava yliopisto sekä paikallisesti että kansainvälisesti opetuksen ja tutkimuksen huippuosaamisen kautta.

Hongkongin ja maailman kehitystä tukevalla huippuluokan kykyjen ennennäkemättömällä kysynnällä perustetaan The Hong Kong University of Science and Technology (Guangzhou) ( HKUST (GZ)) Nanshaan, Guangzhoun eteläpuolelle, jotta synergisoitua Clear Water Bayn (CWB) kanssa, vaalien kykyjä ja helpottamalla yhteistyötä Hongkongin, Guangdong-Hong Kong-Macao Greater Bay -alueen ja sen ulkopuolella koulutuksen, tutkimuksen ja tiedon siirron välillä.

Miksi HKUST ?

HKUST" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/14/144607_WhyHKUST.JPG" alt="Why HKUST" data-json="{"author":"Photo courtesy of HKUST","author_url":"","source":""}" />

  • HKUST on noussut nopeasti ja sillä on maailmanlaajuinen maine huippuosaamisesta .
  • HKUST on vahva kansainvälinen tiedekunta. HKUST ssa on yli 690 tiedekuntaa yli 35 maasta ja alueelta. Kaikki tiedekunnan jäsenet ovat Ph.D. johtavista yliopistoista tulevat haltijat.
  • HKUST tarjoaa vankan tutkimusinfrastruktuurin tiedekunnalle ja opiskelijoille. Hongkongissa ja Manner-alueella on yli 85 tutkimuslaitosta, keskusta ja yhteislaboratoriota.
  • HKUST on todella globaali ja monipuolinen jatko-opiskelijayhteisö, jossa on yli 5800 jatko-opiskelijaa yli 70 maasta ja alueelta.
  • HKUST tarjoaa vahvaa yrittäjyystukea auttaakseen opiskelijoita löytämään konkreettisia ratkaisuja ja tekniikkaa.
  • Lisätietoja on täällä .

HKUST erottuva akateeminen rakenne

HKUST Distinctive Academic Structure" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/14/143609_TheHKUSTDistinctiveAcademicStructure.jpg" alt="The HKUST Distinctive Academic Structure" data-json="{"author":"Photo courtesy of HKUST","author_url":"","source":""}" />

Hyödyntämällä Clear Water Bayn kampuksen vakiintunutta kurinalaisuutta (tiede, tekniikka, liike-elämä, humanistiset tieteet ja yhteiskuntatieteet sekä tieteidenväliset ohjelmat), HKUST (GZ) kartoittaa uusia alueita korkeakoulupedagogiikassa ainutlaatuisen ja muun -tavanomainen keskitinrakenne, joka koostuu neljästä akateemisesta keskuksesta ( toiminto , informaatio , yhteiskunta ja järjestelmät ) ja laajasta valikoimasta huippututkimuksen tutkimusalueita.

HKUST tarjoaa valikoiman tutkijakoulutusohjelmia, jotka johtavat filosofian maisterin ja filosofian tohtorin (Ph.D.) tutkintoihin. Lisätietoja ohjelmasta on täällä .

Apuraha ja rahoitus

ScholarshipHKUST","author_url":"","source":""}" />

HKUST tarjoaa runsaat apurahat opiskelijoille jatko-opintojen suorittamiseksi kattaen opiskelijoiden lukukausimaksut, majoitusmaksut ja elinkustannukset Hongkongissa.

Opiskelijat, jotka harjoittavat kokopäiväistä MPhil- ja Ph.D. ohjelmat takaavat majoituksen yliopistossa kahden ensimmäisen opiskeluvuoden aikana. On myös muita rahoitusmahdollisuuksia, kuten Overseas Research Award & Greater Bay Area Research Award ja paljon muuta. Lisätietoja on täällä .

HKUST (Guangzhou) -lentäjärjestelmän pääsy

img 4HKUST","author_url":"","source":""}" />

Yhdessä HKUST (GZ) perustamista valmistelevan työn kanssa HKUST on ottanut käyttöön Guangzhoun pilottiohjelman Clear Water Bayn (CWB) kampuksella aloittaakseen jatko-opiskelijoiden ilmoittautumisen vuodesta 2019/20. HKUST (GZ) -ohjausohjelma 2021/22 on nyt avoin sovelluksille. Tavoitteen saanti on 150 opiskelijaa, jotka otetaan mukaan kokopäiväiseen tohtoriin. tai MPhil-ohjelmia. Ohjelmaan hyväksytyille opiskelijoille tarjotaan jatko-opiskelijakunta ja taataan yliopistomajoitus. Yliopisto tarjoaa myös uusiutuvan RedBird Ph.D. apuraha 40 000 HK dollaria vuodessa erinomaiselle tohtorille. ehdokkaat tunnustuksena heidän erinomaisesta akateemisesta suorituskyvystään ja Lisätietoja on täällä .

Yliopisto kutsuu nyt hakemuksia syksyn 2021/22 (alkaa syyskuussa 2021) hakemuksiin. Hae nyt !

Sijainnit

Hong Kong

The Hong Kong University of Science and Technology

Osoite
Clear Water Bay, Kowloon
Hong Kong, Hongkong
Verkkosivusto

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Maisteri
Tämä koulu tarjoaa myös: