Lingnan University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Lingnanin yliopisto, Hongkong

香港嶺南大學 (tarkoitetut Lingnan Lingnan, Englanti: Lingnan University , LU ) Hongkongissa, Fu Tei Tuen Mun, Castle Peak Road Lingnan segmenttiin.

Lingda on ainoa korkea-asteen oppimateriaali Hongkongissa, joka tarjoaa laadukasta taidekasvatusta. Se tarjoaa filosofian, liike-elämän ja yhteiskuntatieteiden maisterin tutkintoa sekä tohtorintutkintoa. Koulu tarjoaa opiskelijoille korkeatasoisen akateemisen ympäristön, jokaisen yksikön tutorit ovat erinomaisia ​​tutkijoita ympäri maailmaa, jotka ovat kaikki opiskelijoittaisia ​​ja tarjoavat opiskelijoille tarkoituksenmukaista paperin ohjausta ja tukea, ja opettajat ja opiskelijat ovat myös ystäviä.

Filedon filosofian maisteriksi ja Filosofian tohtoriksi on tarjolla Lingdan yliopistoa. Tutkinnon suorittaneille opiskelijoille kerätään syvällistä tutkimusta tietyistä alueista, ja kurssi alkaa syyskuussa 2016.

Kirjallisuuden oppilaitos - kiina, kulttuurintutkimus, englanti, historia, filosofia, käännös ja visuaaliset opinnot ;

Business School - Kirjanpito, Talous, Tietojärjestelmähallinta, Vakuutukset, Kansainvälinen liiketoiminta, Johtaminen, Markkinointi, Operations Management ja päätöstieteet

ja

Yhteiskuntatieteiden akatemia - kauppatieteet, poliittiset tieteet, psykologia ja sosiologia ja / tai sosiaalipolitiikka

Lisäksi Ling on suurempi kuin 2016-17 ja tarjoaa 8 jatkokoulutusta, jotta opiskelijat voivat oppia relevantteja teorioita ja käytäntöjä tietyissä aiheissa.

Sijainnit

Tuen Mun

Osoite
Castle Peak Road,8
Tuen Mun, Uusia alueita, Hongkong
Puhelin
(852) 2616 8750

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat