The Hong Kong Polytechnic University School of Design

Esittely

Lue virallinen kuvaus


Tietoja PolyU Design

PolyU Design on ollut Hongkongin suunnittelukoulutuksen ja tutkimuskeskuksen tärkeä keskus vuodesta 1964. Koulu menestyy maantieteellisessä asemassaan idän ja lännen välissä, mikä mahdollistaa sen opiskelijoiden kehittämän suunnitteluvahvuuksiaan ainutlaatuisella kansainvälisellä kulttuuritietoisuudella sekä ammattilaisille ja sosiaaliset tasot.

PolyU Design PolyU Design / PolyU Design


Sijoituksia

PolyU Design on PolyU Design maailmanlaajuisesti BusinessWeek-lehden vuoden 2006 alkuun parhaiden muotoilukoulujen (World of the Best Design Schools).

Vuonna 2009 BusinessWeek arvioi meidän Master of Design (Design Strategies) -ohjelmia yhdeksi maailman 30 parasta muotoilua ajattelevasta ohjelmasta.

Vuonna 2013 PolyU Design tuli ainoa koulu Aasiasta Business Insiderin World's Best 25 Design School -listasta.

Se oli listattu yhdeksi maailman parhaista teollisuusmaailmallisista kouluista vuonna 2015 ja yksi maailman erikoisnäytöksistä graafisesta muotoilukoulusta World Design School Hubissa vuonna 2016.

Vuodesta 2015 lähtien koulu on luokiteltu yhdeksi maailman huippulukemista aiheiden - taide ja muotoilu - Quacquarelli Symonds (QS) World University Rankings® -listalla. Tällä hetkellä se on yksi Aasian parhaimmista suunnittelukouluista ja 15. maailmassa. Lue lisätietoja vuoden 2020 raportista.

Merkittävät alumnitPolyU-tietopäivä / PolyU Design

Dennis Chan 陳瑞麟 - korut; tuote

Eric Chan 陳秉鵬 - tuote

Kade Chan 陳柏熹 - origami; tuote

Raman Hui 許 誠 ​​毅 - elokuva; animaatio

Keung Hung 洪 強 - media taiteet; koulutus

Kit Hung 洪榮杰 - elokuva; koulutus

Freeman Lau 劉小康 - taidetta; tuote; branding

Gigi Leung 梁詠琪 - laulaminen; biisien; näytteleminen

Henry Lau 劉志華 - muoti

Rebecca Lee 李 樂 詩 - tutkimusmatkailija

Tony Leung 梁家輝 - elokuva; näytteleminen

Tommy Li 李永 銓 - brändäys

Anthony Lo - autonsuunnittelu

Alice Mak 麥 家 碧 - taiteilija; pilapiirtäjä

Vivienne Tam 譚燕玉 - muoti

Paul Wong 黃 貫 中 - säveltäminen; biisien; laulu

Timmy Yip 葉錦添 - elokuva; pukusuunnittelu

Kitty Yuen 阮小 儀 - tv; radio


Ihmiskeskeinen muotoilu
Opiskelijat esittelivät ideoitaan Kaakkois-Aasian tulevaisuuteen vuonna 2025 / PolyU Design


Seisomme taiteen ja tieteen risteyksessä, jonka filosofia on tarjota korkealaatuista muotoilukoulutusta ja tuottaa korkealuokkaista tutkimus- ja konsultointityötä sekä puhtaassa että sovelletussa luonnossa. Vaikka arvostamme korkeimpia taiteen ihanteita, uskomme ihmiskeskeisten tuotteiden, tuotemerkkien ja palveluiden luomiseen, jotka ovat tärkeitä teollisille, kaupallisille ja yhteisöllisille tarpeille nyt ja lähitulevaisuudessa. Meidän lähestymistapamme tarjoaa vankan tutkimus- pohjan suunnittelussa näiden ideoiden tukemiseksi.

Koulun erityinen 55-vuotinen stipendi- ja tutkimusperintö Aasian dynaamisuuden keskellä takaa meille valoisan tulevaisuuden. Erittäin monipuoliseen suunnitteluosaamisemme kuuluvat tuotesuunnittelu, viestinnän suunnittelu, mainossuunnittelu, digitaalinen media, sisustussuunnittelu, ympäristösuunnittelu, kaupunkisuunnittelu, kansainvälinen suunnittelu ja liiketoiminnan hallinta, suunnittelun hallinta, innovaatiojohtajuus, suunnittelustrategia ja vuorovaikutussuunnittelu.

Meillä vaalitaan lähes 1400 opiskelijaa vuosittain monissa perus- ja jatko-ohjelmissa, joista noin 50 on tohtoreita. Koulu tarjoaa korkean tason, hyvin varustetun ympäristön, jossa on merkittävää tutkimusinfrastruktuuria kahdeksalla laboratoriolla ja lukuisia ensiluokkaisia ​​teknisiä työpajoja Zaha Hadidin (1950-2016) suunnittelema Jockey Club Innovation Tower -korkeakoulu. Uskomme, että uudet tilat ajavat uutta ajattelua. Tämän vuoksi koulu on käynnistänyt uudenlaisen Aasian sosiaalisen innovaation instituutin Jockey Club Design Institute -instituutin aktiivisesti edistämään uusia lähestymistapoja ja uusia muotoilualan osa-alueita.

Meidän arvomme

Koulun tutkimus- ja akateemisia ohjelmia ohjaavat perusarvot:

  1. Avoimen mielen kehyksen kehittäminen;
  2. Ohjaus positiivinen muutos;
  3. Visionäärisen yrittäjyyden perustaminen;
  4. Autenttisen ilmaisun harjoittaminen; ja
  5. Suunnittelu Vastuullisesti

Sijainnit

kowloon

Osoite
General Office of School of Design
V810, 8/F, Jockey Club Innovation Tower (Block V),
The Hong Kong Polytechnic University

kowloon, Hongkong

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin