The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Kun se tulee nostaa oman pätevyyden matkailu- ja ravintola-alalle, sinun täytyy olla siellä missä tapahtuu. Se Aasiassa, maailman nopeimmin kasvava alue matkailun. Aasian kulttuuri on perinteisesti viihtyisä ja huolehtiva huomiota yksityiskohtiin on tunnusmerkki Aasian palvelun. Kansainväliset matkustajat luokittelevat lentoyhtiöt, lentokentät, nähtävyydet ja hotellit maailman parhaimpiin. Ja ei ole parempaa paikka ratsastaa tämän "Aasian Wave" kuin Hongkongissa.

Maailmanluokan hotelli- ja matkailukoulu

shtm20

Nimellisnumero 1 maailmanlaajuisesti "Hospitality and Tourism Management" -luokassa ShanghaiRankingin maailmanlaajuisten tiedekuntatutkimusryhmien 2017 mukaan. 1 maailmanlaajuisesti aiheesta "Hospitality, Leisure, Sport & Tourism" aihealueittain CWUR: n Rankings by Subject 2017: ssä ja sijoittui maailman 3 "Hospitality and Leisure Management" -instituutioiden joukkoon QS World Universityin Rankings by Subject 2017, School Hongkongin ammattikorkeakoulun hotelli- ja matkailunhallinnasta (SHTM) on ainutlaatuisella asemalla paitsi ratsastamaan aasialaista aaltoa myös johtamaan sitä koulutuksellisessa huippuosaamisessa. Lähes 40 vuotta SHTM on jalostanut erottuvia näkemyksiä vieraanvaraisuudesta ja matkailukasvatuksesta ja tullut alan huippuosaamisen symbolina, esimerkkinä sen mottona Johtava vieraanvaraisuus ja matkailu.

Opetus- ja tutkimushotelli - Hotelli ICON

Perustamalla Hotel ICON, meidän yksi-of-a-kind opetuksen ja tutkimuksen hotelli, SHTM n johtoasemaa vieraanvaraisuus tutkimukseen on myös parannettu. Tutkimushankkeiden eri kohtaan on jo toteutettu hotellissa. Kolme erillistä huonetta - "Huomispäivän huoneet" - luodaan helpottamaan syvällisempää tutkimusta, jossa otetaan huomioon edistyksellisten käsitteiden soveltaminen hotellien hallinnan alalla koko toimialan edistämiseksi.

shtm21

Yhdessä Hotel ICON, meidän uraauurtava ohjelmia innostaa uuden sukupolven intohimoinen, uraauurtava ammattilaisia ​​ja opiskelijoita suorittamaan kantojaan johtajina vieraanvaraisuudesta ja matkailualan. Siinä me siirrymme vieraanvaraisuuden ja matkailukasvatuksen näkemyksestä todelliseksi maailmanlaajuiseksi kuvaksi.

Kansainvälinen tiedekunta ja monipuoliset ohjelmat

Joten anna meille lahjakas kansainvälinen henkilökunta, jolla on 75 oppilaitosta 22 maasta ja alueelta, joka vie uran uuteen korkeuteen, olipa sitten kyse hotellimarkkinoista, ruokapalveluista, matkustuksesta tai matkailusta. Koulu tarjoaa perus-ja jatko-opintoja Hotel Management ja / tai Matkailun liikkeenjohdon vievät Filosofian tohtori, tohtori Hotel ja Matkailun liikkeenjohdon maisteri ja kandidaatti.

Liity meihin ja excel!

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc-tutkinnot » Katso maisteriohjelmia » Katso BSc-tutkinnot » Katso PhD »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Master Of Science (MSC) In International Wine Hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Hongkong Kowloon

Keskeinen toimija vilkas kansainvälinen viini kohtaus, Hong Kong tarjoaa ainutlaatuisen paikka kaikille pyrkivä olla osa tätä dynaamista kasvualue. Yhdessä valtava kasvu viinikaupan Manner-Kiinassa, tarve viini ammattilaisille kehittyneitä, erikoiskoulutusta ja koulutuksen kanssa globaalin näkökulman jatkaa kasvuaan. Kansainvälisen viinintutkimuksen maisteriohjelma on suunniteltu vastaamaan tähän kysyntään. Tämä poikkeuksellinen ohjelma kehittää teollisuuden johtajia, opettajien ja tutkijoiden ja herätetään niitä syvä ymmärrys uusimmista suuntauksista viini liiketoiminta, edesauttaneen sen monimutkaisuutta ja sijoittamalla ne vahva asema johtaa teollisuuden tulevaisuuteen. Opiskelija on myös mahdollisuus oppia lisää Manner kiinalainen viini kuluttajat ja saada tietoa nopeimmin kasvava ja mahdollisesti tuottoisa viinin markkinoista maailmassa. [+]

Keskeinen toimija vilkas kansainvälinen viini kohtaus, Hong Kong tarjoaa ainutlaatuisen paikka kaikille pyrkivä olla osa tätä dynaamista kasvualue. Yhdessä valtava kasvu viinikaupan Manner-Kiinassa, tarve viini ammattilaisille kehittyneitä, erikoiskoulutusta ja koulutuksen kanssa globaalin näkökulman jatkaa kasvuaan. MSc International Wine Management Ohjelma on suunniteltu vastaamaan tähän kysyntään.

Tämä poikkeuksellinen ohjelma kehittää teollisuuden johtajia, opettajien ja tutkijoiden ja herätetään niitä syvä ymmärrys uusimmista suuntauksista viini liiketoiminta, edesauttaneen sen monimutkaisuutta ja sijoittamalla ne vahva asema johtaa teollisuuden tulevaisuuteen. Opiskelija on myös mahdollisuus oppia lisää Manner kiinalainen viini kuluttajat ja saada tietoa nopeimmin kasvava ja mahdollisesti tuottoisa viinin markkinoista maailmassa.... [-]


Maisteri

Master Of Science (MSC) Globaalissa Ravitsemiskauppa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1.5 vuotta September 2018 Hongkong Kowloon

Vieraanvaraisuus on yksi nopeimmin kasvavista ja dynaamisin aloilla globaalin liiketoiminnan ja alan ammattilaisten edellyttävät 21. vuosisadan taito asettaa pysyäkseen kilpailukykyisenä. [+]

Maailmassa, joka on tullut erittäin kytketty, se on elintärkeää tulevaisuuden johtajia on vahva kansainvälisiä näkökulmia ja syvällinen ymmärrys kulttuurin upotus avain kokonaisvaltaisesti globaaleja liiketoiminta.

Tämä on ensimmäinen kerta, kun nämä kolme toimielintä, joka edustaa parhaiten idän ja parhaan West, ovat liittyneet kädet auttaa määrittelemään tulevaisuuden globaaleja kehitystä.

[-]

Master Of Science (MSC) In Kansainvälisen Matkailun Ja Yleissopimuksen Hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Hongkong Kowloon

Master of Science (MSc) in International Tourism ja yleissopimuksen hallinta kehittää opiskelijoiden tietämystä ja johtamistaitoja sekoittamalla strategisia näkökulmia tehokkaat toteutukset matkailu- ja yleissopimuksen aloilla. [+]

[-]

Master Of Science (MSC) Kansainvälisissä Ravitsemisalan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Hongkong Kowloon

Master of Science (MSc) in International Hospitality Management on suunniteltu kehittää kansainvälisiä johtajia, opettajien ja tutkijoiden maailmanlaajuisen ravintola-alalle. Teemme tämän tarjoamalla ainutlaatuisen yhdistelmän akateemista haaste soveltavan ja käytännön taustan, auttaa opiskelijoita ottamaan mitä he ovat oppineet luokkahuoneessa työelämään. Strateginen ajattelu, ongelmanratkaisu, päätöksenteko ja johtaminen haasteet ovat joitakin taitoja pyrimme kehittämään yhdistettynä parantamaan heidän tietämystään ravintola-alalle. [+]

Teemme tämän tarjoamalla ainutlaatuisen yhdistelmän akateemista haaste soveltavan ja käytännön taustan, auttaa opiskelijoita ottamaan mitä he ovat oppineet luokkahuoneessa työelämään. Strateginen ajattelu, ongelmanratkaisu, päätöksenteko ja johtaminen haasteet ovat joitakin taitoja pyrimme kehittämään yhdistettynä parantamaan heidän tietämystään ravintola-alalle.

[-]

Videot

Leading Hospitality and Tourism

Ota yhteyttä

The Hong Kong Polytechnic University's School of Hotel and Tourism Management

Osoite, 1. rivi School of Hotel & Tourism Management, 17 Science Museum Road, Tsim Sha Tsui East, Kowloon
Kowloon, Hongkong
Verkkosivu http://www.polyu.edu.hk/htm
Puhelin +852 3400 2200