The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Kun on kyse ammattikorkeakoulutuksen lisäämisestä matkailualalla ja vieraanvaraisuuden alalla, sinun on oltava missä toiminta on. Se on Aasia, maailman nopeimmin kasvava matkailuala. Aasialainen kulttuuri on perinteisesti tervetullut, ja huomiota yksityiskohtiin on Aasian palvelun tunnusmerkki. Kansainväliset matkustajat luokittelevat lentoyhtiöt, lentokentät, nähtävyydet ja hotellit maailman parhaimpiin. Ja siellä ei ole parempaa paikkaa, jolla voit ajaa "Aasian Wave" kuin Hong Kong.

Maailmanluokan hotelli- ja matkailukoulu

shtm20

Sijoitus nro 1 maailmassa vieraanvaraisuuden ja matkailun hallinnan kategoriassa ShanghaiRankingin akateemisten aiheiden globaalin luokituksen 2019 mukaisesti, sijoittunut maailmanlaajuisesti kaupankäynnin, johtamisen, matkailun ja palveluiden luokkaan yliopistojärjestyksessä akateemisen suorituskyvyn perusteella vuonna 2017/2018 ja sijoittui ykkönen maailmassa vieraanvaraisuudesta, vapaa-ajasta, urheilusta

Opetus- ja tutkimushotelli - Hotelli ICON

Hotel SHTM ainutlaatuisen opetus- ja tutkimustyylin, perustamisen myötä SHTM : n johtajuusrooli vieraanvaraisuuden tutkimuksessa paranee. Hotellissa on jo toteutettu erilaisia ​​foci-projekteja. Kolme erillistä huonetta - "Huomispäivän huoneet" - luodaan helpottamaan syvällisempää tutkimusta, jossa otetaan huomioon edistyksellisten käsitteiden soveltaminen hotellien hallinnan alalla koko toimialan edistämiseksi.

shtm21

Yhdessä Hotel ICONin kanssa uraauurtava ohjelma innostaa uuden sukupolven intohimoisia, uraauurtavia ammattilaisia ​​ja opiskelijoita ottamaan asemansa johtajana vieraanvaraisuuden ja matkailun alalla. Siinä me siirrymme vieraanvaraisuuden ja matkailukasvatuksen näkemyksestä todelliseksi maailmanlaajuiseksi kuvaksi.

Kansainvälinen tiedekunta ja monipuoliset ohjelmat

Joten anna yli 70 tutkijan 21 maasta ja alueelta koostuvalle lahjakkaalle kansainväliselle henkilöstöllemme viedä uraasi uuteen korkeuteen, olipa kyse sitten hotelliteollisuudesta, ruokapalvelusta, matkasta tai turismista. Koulu tarjoaa perus- ja jatko-opintoja hotellien hallinnasta ja / tai matkailuhallinnosta, jotka johtavat filosofian tohtorille, hotellien ja matkailun johtamisen tohtorille, maisteriksi ja kandidaatiksi.

Liity meihin ja Excel!

Sijainnit

kowloon

The Hong Kong Polytechnic University's School of Hotel and Tourism Management

Osoite
School of Hotel & Tourism Management, 17 Science Museum Road, Tsim Sha Tsui East, Kowloon
kowloon, Hongkong
Puhelin
+852 3400 2200