The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Kun kyse on pätevyyden parantamisesta matkailu- ja vieraanvaraisuusalalla, sinun on oltava siellä missä toiminta on. Se on Aasia, maailman nopeimmin kasvava matkailualue. Aasialainen kulttuuri on perinteisesti tyytyväinen, ja yksityiskohtiin huolehtiminen on Aasian palvelun tunnusmerkki. Kansainväliset matkailijat arvostavat lentoyhtiöt, lentokentät, nähtävyydet ja hotellit maailman parhaiden joukkoon. Eikä ole parempaa paikkaa ajaa tätä "Aasian aaltoa" kuin Hong Kong.

Sijoitus nro 1 maailmassa vieraanvaraisuuden ja matkailun hallinnan kategoriassa ShanghaiRankingin akateemisten aiheiden globaalin luokituksen 2019 mukaan, sijoittunut maailmanlaajuisesti kaupankäynnin, johtamisen, matkailun ja palveluiden luokkaan yliopistojärjestyksessä akateemisen suorituskyvyn perusteella Vuonna 2017/2018 ja sijoittui ykköseksi maailmassa vieraanvaraisuudesta, vapaa-ajan, urheilun & turismista -aihealueella CWUR-luokituksen mukaan aiheittain 2017, Hongkongin ammattikorkeakoulun hotelli- ja matkailuhallinnon korkeakoulu ( SHTM ) on ainutlaatuisella sijainnilla paitsi ajaa Aasian aaltoa, myös johtamaan sitä huippuosaamisessa koulutuksessa. 40 vuoden ajan, SHTM on tarkennettu erottuvaa visiota vieraanvaraisuudesta ja matkailukoulutuksesta, ja siitä on tullut alan huippuosaamisen symboli, ja se on esimerkki mottostaan Johtava vieraanvaraisuus ja matkailu.

Perustamalla Hotel ICON, ainutlaatuinen opetus- ja tutkimushotelli, myös SHTM : n johtajuus vieraanvaraisuustutkimuksessa paranee. Erilaisilla kohteilla olevat tutkimushankkeet on jo toteutettu hotellissa. Kolme erillistä vierashuonetta - ”Tomorrow's Vierashuoneet” - on luotu helpottamaan syventävää tutkimusta edistyneiden konseptien soveltamisesta hotellien hallinnassa alan koko teollisuuden edistämiseksi.

Sijainnit

kowloon

The Hong Kong Polytechnic University's School of Hotel and Tourism Management

Osoite
School of Hotel & Tourism Management, 17 Science Museum Road, Tsim Sha Tsui East, Kowloon
kowloon, Hongkong
Puhelin
+852 3400 2200

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin