The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Matkailu- ja ravintola-alan pätevyyden nostamisen on oltava siellä, missä toiminta on. Se on Aasia, maailman nopeimmin kasvava matkailualue. Aasian kulttuuri on perinteisesti tervetullut, ja huolenpito yksityiskohtiin on aasialaisen palvelun tunnusmerkki. Kansainväliset matkailijat luokittelevat lentoyhtiöt, lentokentät, nähtävyydet ja hotellit maailman parhaiden joukkoon. Ja ei ole parempaa paikkaa ajaa tällä “Aasian aallolla” kuin Hong Kong.

Maailmanluokan hotelli- ja matkailukoulu

shtm20

Arvioitu maailmanluokalla “Hospitality and Tourism Management” -luokassa ShanghaiRankingin maailmanlaajuisen akateemisten luokitusten mukaan, sijoittuen ykköseksi maailmanlaajuisesti ”Kauppa, johto, matkailu ja palvelut” -luokkaan yliopiston rankingissa akateemisen suorituskyvyn mukaan vuonna 2019/2020 ja sijoittui maailman 1. sijalle ”Hospitality, Leisure, Sport & Tourism” -alueella CWUR Rankings by Subject 2017 SHTM Hongkongin ammattikorkeakoulun hotelli- ja matkailuhallinnon koulun ( SHTM ) ( PolyU) on ainutlaatuisessa asemassa paitsi ajaa Aasian aaltoja myös johtaa sitä koulutuksen huippuosaamisessa. SHTM on jo yli 40 vuoden ajan tarkentanut erityistä näkemystä vieraanvaraisuudesta ja matkailukoulutuksesta ja siitä on tullut alan huippuosaamisen symboli, esimerkkinä motto Leading Hospitality and Tourism.

Opetus- ja tutkimushotelli - Hotelli ICON

Perustamalla Hotel ICON, uraauurtava opetus- ja tutkimushotelli, SHTM : n johtava rooli vieraanvaraisuuden tutkimuksessa vahvistuu. Hotellissa on jo toteutettu eri painopisteitä sisältäviä tutkimushankkeita. Kolme erillistä huonetta - "Huomisen vierashuoneet" - on luotu helpottamaan syvällisempää tutkimusta edistyneiden konseptien soveltamisesta hotellihallinnan alalla koko teollisuuden edistämiseksi.

shtm21

Yhdessä Hotel ICONin kanssa innovatiiviset ohjelmamme innostavat uutta intohimoisten, uraauurtavien ammattilaisten ja opiskelijoiden sukupolvea ottamaan johtoaseman vieraanvaraisuus- ja matkailualalla. Sen avulla siirrymme vieraanvaraisuuden ja matkailualan koulutuksen visiosta todelliseksi globaaliksi kuvakkeeksi.

Kansainvälinen tiedekunta ja monipuoliset ohjelmat

SHTM llä on vahva kansainvälinen tiimi, joka koostuu yli 70 SHTM joilla on erilainen kulttuuritausta ja joilla on yli 400 vuoden kokemus vieraanvaraisuudesta tai matkailualalta. Joten anna lahjakkaan tiedekuntamme viedä urapolku uusille korkeuksille, olipa kyse hotellialasta, ruokapalveluista, matkoista tai matkailusta. Koulu tarjoaa hotelli- ja / tai matkailunhallinnan perustutkinto- ja jatko-ohjelmia, jotka johtavat filosofian tohtoriksi (Ph.D.), hotelli- ja matkailunhallinnan tohtoriksi (D.HTM), maisteriksi (MSc) ja kandidaatiksi (BSc).

Liity meihin ja Excel!

Sijainnit

kowloon

The Hong Kong Polytechnic University's School of Hotel and Tourism Management

Osoite
School of Hotel & Tourism Management, 17 Science Museum Road, Tsim Sha Tsui East, Kowloon
kowloon, Hongkong
Puhelin
+852 3400 2200

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin