Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa Hang Seng Management College, Business School

Kuten äskettäin nimitetty koulun dekaani, on suuri kunnia toivottaa sinut tervetulleeksi Hang Seng Management Collegeiin . Business Schoolina olemme omistettu laadukkaasta liiketoimintakasvatuksesta sitoutumistamme noudattamaan HSMC: n "Liberal Professional" -lähestymistapaa oppimiseen . Liberal, kun pyrimme vaalimaan innovatiivisia nuoria tarjoamalla laajaa perusopetussuunnitelmaa, joka tarjoaa opiskelijalle altistumisen sekä kurissa että taiteen vapaudessa. Ammattilaiselta, joka tukee voimakkaiden yhteyksiemme teollisuutta, kaupankäyntiä ja ammattia kohtaan, jotta opiskelijat voivat tulla vastuullisiksi kansalaisiksi ja hyvin varustelluiksi pääsemään tietoon perustuvaan työpaikkaan ja yhteiskuntaan.

Haluamme tarjota Hongkongissa erinomaisen yrityskoulutuksen opiskelijakokemukset ja olemme sitoutuneet tarjoamaan koulutuskokemusta, joka perustuu pääasiassa pienryhmätoimituksiin, jotka edistävät opiskelijoiden sitoutumista. Ohjelmistomme laatu on osoituksena monista palkinnoista, joita oppilaat ovat voittaneet eri kilpailuissa, sekä erilaisten työnantajien tarjoamia kohteliaisuuksia.

Koulu tarjoaa tällä hetkellä nelivuotista Bachelor of Business Administration (BBA) -ohjelmaa, jolla on Pathway pitoisuudet kirjanpidossa, pankki- ja rahoitusalalla sekä markkinoinnissa; BBA Corporate Governance; BBA Financial Analysis ja BBA Management. Äskettäin koulu on aloittanut uuden aloitteen yrittäjyyden johtamisen maisteriksi, ja sitä tarjotaan lukuvuonna 2018/19.

Tavoitteena on saada hyvämaineinen globaali kauppakorkeakoulu ja rakentaa vahvuuksiamme opetuksessa, oppimisessa ja tutkimuksessa, haluamme hakea AACSB-akkreditointia ja valmistelua on nyt käynnissä. Koulun onnistuminen on sekä tiedekunnan jäsenten että opiskelijoiden yhteistoiminnassa. Tiedekunnan jäsenet koostuvat pääosin tohtorikoulutetuista tutkijoista ja / tai alan ammattilaisista, jotka ovat tunnustettuja alan asiantuntijoita. He kaikki jakavat suurta innostusta ja ovat sitoutuneet tukemaan oppilaita saavuttamaan potentiaalinsa huomisen yritysjohtajina.

Kehotan sinua tulemaan käymään koulussa ja nähdä itsellesi erinomainen ympäristö, johon voit liittyä. Voit vapaasti selata verkkosivustoamme ja oppia lisää School of Business -ohjelmasta. Olemme tyytyväisiä palautteeseesi, joten jos sinulla on ehdotuksia tai kommentteja, voimme ottaa yhteyttä osoitteeseen sbus@hsmc.edu.hk.

Odotamme innolla sinua HSMC: ssä.

Professori Bradley R. Barnes
Dean, kauppakorkeakoulu

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

The Hang Seng University of Hong Kong, School of Business

Tämän ohjelman tavoitteena on tarjota opiskelijoille olennaiset tiedot ja taidot uusien yritysten ja yrittäjäorganisaatioiden käynnistämiseen ja hallintaan. ... [+]

Tämän ohjelman tavoitteena on tarjota opiskelijoille olennaiset tiedot ja taidot uusien yritysten ja yrittäjäorganisaatioiden käynnistämiseen ja hallintaan.

Se on suunniteltu erinomainen tutkimus Pathway ihmisille, jotka haluavat aloittaa ja hallita oman yrityksen, tehdä yrittäjyyden asema suurissa organisaatioissa, pieniä ja keskisuuria yrityksiä (pk) sekä tukemaan aloituksia dynaaminen liiketoimintaympäristö.

Ohjelma tarjoaa myös vankan perustan niille, jotka haluavat harjoittaa tutkimusta liiketoiminnan, johtamisen ja yrittäjyyden aloilla.

AvainominaisuudetVahva keskittyminen kokemukselliseen ja aitoon oppimiseen opiskelijoille hankkimaan ensikäden kokemusta siitä, miten yrittäjät ja yritysjohtajat tekevät päätöksiä todellisessa ympäristössä.Pyrkimys kehittää erilaisia ​​geneerisiä kompetensseja, kuten luovia ajatteluja, päätöksentekoa, ihmissuhdetaitoja ja tiimityötä, jotka ovat nykyään hyvin tarpeellisia dynaamisessa liiketoimintaympäristössä.Ainutlaatuinen MSc-projekti, joka voidaan mukauttaa eri muotoihin, kuten yritysprojektin, laajennetun yrityksen perustamisohjelman tai perinteisen väitöskirjan, joka sopii yksilöllisiin urasuunnitelmiin.Uusi Wu Jieh Yee Innovation and Entrepreneurship Centerin tarjoama täydentävä oppimistyö, jossa on esi-inkubointiohjelma, siemenrahoitus, aloitteleva mentorointi sekä erilaiset verkostoitumistilaisuudet.Suoritustavat... [-]
Hongkong Hong Kong
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi