The Hang Seng University of Hong Kong, School of Business

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa Hang Seng Management College, Business School

Kuten äskettäin nimitetty koulun dekaani, on suuri kunnia toivottaa sinut tervetulleeksi Hang Seng Management Collegeiin . Business Schoolina olemme omistettu laadukkaasta liiketoimintakasvatuksesta sitoutumistamme noudattamaan HSMC: n "Liberal Professional" -lähestymistapaa oppimiseen . Liberal, kun pyrimme vaalimaan innovatiivisia nuoria tarjoamalla laajaa perusopetussuunnitelmaa, joka tarjoaa opiskelijalle altistumisen sekä kurissa että taiteen vapaudessa. Ammattilaiselta, joka tukee voimakkaiden yhteyksiemme teollisuutta, kaupankäyntiä ja ammattia kohtaan, jotta opiskelijat voivat tulla vastuullisiksi kansalaisiksi ja hyvin varustelluiksi pääsemään tietoon perustuvaan työpaikkaan ja yhteiskuntaan.

Haluamme tarjota Hongkongissa erinomaisen yrityskoulutuksen opiskelijakokemukset ja olemme sitoutuneet tarjoamaan koulutuskokemusta, joka perustuu pääasiassa pienryhmätoimituksiin, jotka edistävät opiskelijoiden sitoutumista. Ohjelmistomme laatu on osoituksena monista palkinnoista, joita oppilaat ovat voittaneet eri kilpailuissa, sekä erilaisten työnantajien tarjoamia kohteliaisuuksia.

Koulu tarjoaa tällä hetkellä nelivuotista Bachelor of Business Administration (BBA) -ohjelmaa, jolla on Pathway pitoisuudet kirjanpidossa, pankki- ja rahoitusalalla sekä markkinoinnissa; BBA Corporate Governance; BBA Financial Analysis ja BBA Management. Äskettäin koulu on aloittanut uuden aloitteen yrittäjyyden johtamisen maisteriksi, ja sitä tarjotaan lukuvuonna 2018/19.

Tavoitteena on saada hyvämaineinen globaali kauppakorkeakoulu ja rakentaa vahvuuksiamme opetuksessa, oppimisessa ja tutkimuksessa, haluamme hakea AACSB-akkreditointia ja valmistelua on nyt käynnissä. Koulun onnistuminen on sekä tiedekunnan jäsenten että opiskelijoiden yhteistoiminnassa. Tiedekunnan jäsenet koostuvat pääosin tohtorikoulutetuista tutkijoista ja / tai alan ammattilaisista, jotka ovat tunnustettuja alan asiantuntijoita. He kaikki jakavat suurta innostusta ja ovat sitoutuneet tukemaan oppilaita saavuttamaan potentiaalinsa huomisen yritysjohtajina.

Kehotan sinua tulemaan käymään koulussa ja nähdä itsellesi erinomainen ympäristö, johon voit liittyä. Voit vapaasti selata verkkosivustoamme ja oppia lisää School of Business -ohjelmasta. Olemme tyytyväisiä palautteeseesi, joten jos sinulla on ehdotuksia tai kommentteja, voimme ottaa yhteyttä osoitteeseen sbus@hsmc.edu.hk.

Odotamme innolla sinua HSMC: ssä.

Professori Bradley R. Barnes
Dean, kauppakorkeakoulu

Sijainnit

Hong Kong

Osoite
Hang Shin Link, Siu Lek Yuen, Shatin, N.T.,
Hong Kong, Hongkong