Lue virallinen kuvaus

EFMD Equis Accredited AACSB Accredited

Hongkongin yliopisto

Vuonna 1911 perustettu HKU on alueen vanhin ja tunnetuin korkea-asteen oppilaitos. Ottaen huomioon rikas perintömme ja perinteemme, pyrimme viemään eteenpäin suuntautuvaa tutkimusta ja kehittämään seuraavan maailman johtajien sukupolven.

Deanin viesti

Hongkongin yliopisto (HKU), joka juontaa juurensa yli vuosisadan, on tänään ylpeänä yksi johtavista korkeakouluasioista Aasiassa. Ja sen myötä kauppatieteellisestä tiedekunnasta (FBE) on tullut laajalti tunnustettu ja arvostettu kauppakorkeakoulu alueella.

Tiedekunta pyrkii vaalimaan ensiluokkaisia yritysjohtajia ja edistämään sekä akateemista että soveltavaa tutkimusta palvelemaan Hongkongin, Kiinan ja muun maailman tarpeita nopeasti muuttuvassa globaalissa taloudessa. Meillä on mukana johtavia tutkijoita kaikista maailman puolista, jotka opastavat opiskelijoita globaalilla tiedolla. FBE houkuttelee parhaimpia ja kirkkaimpia opiskelijoita Hongkongista ja muualta, sillä HKU: n kaikissa tiedekunnissa on eniten ulkomaalaisia opiskelijoita ja kahdessa perustutkinto-ohjelmassamme on kaksi yliopisto-ohjelmaa.

Tiedekunnan kokopäiväinen MBA-ohjelma on sijoitettu Aasian no. 1 Economist Intelligence Unit -julkaisun julkaisemassa maailman MBA-rankingissa yhdeksän peräkkäisen vuoden ajan vuodesta 2010 vuoteen 2018. Sen lisäksi, että se tarjoaa eliitin EMBA-Global Asia -ohjelman yhdessä Columbia Business Schoolin ja London Business Schoolin kanssa globaalisti keskittyville vanhemmille johtajille ja ammattilaisille, Teemme myös yhteistyötä huipputason kauppakorkeakoulujen kanssa kaikkialla Kiinassa ja ympäri maailmaa synergioidaksesi liiketalouden ja taloustieteen koulutusta. Vahva ja laaja alumniverkosto, jonka yritys- ja yhteisöjohtajat palvelevat avainasemissa sekä julkisissa että yksityisissä alueissa, lisää pääsyämme ja vahvistaa vaikutusvaltaamme yhteiskunnan eri sektoreilla ja kerroksissa.

Olen todella nöyrä ja kunnia ryhtyä aloittamaan tiedekunnan dekaani tällä hetkellä, kun maailma kokee ehkä yhden dramaattisimmista sosioekonomisista ja poliittisista muutoksista nykyhistoriassa. Aasian talouksien nousuun liittyy myös Aasian kauppakorkeakoulujen kasvava vaikutus, mikä antaa tiedekunnalle ennennäkemättömän mahdollisuuden hyödyntää Hongkongin ainutlaatuisia vahvuuksia.

Hongkongilla on perinteinen rooli kaupallisena ja kulttuurisena porttina idän ja lännen välillä, ja sillä on selkeä etu näinä muuttuvina aikoina. Kaupunkina, joka juhlii yrittäjyyttä, monipuolista kulttuurien yhdistelmää ja ainutlaatuisesti dynaamista energiaa, Hongkong on jatkuvasti houkutellut 'parhaista parasta' - kuten todistavat tiedekunnan muodostavat globaalit ajatusjohtajat ja maailmanluokan kouluttajat.

Erittäin hyvään pohjaan perustuen olen varma, että tiedekunta jatkaa kehitystä, kehitystä ja kukoistaa - tarjotakseen parhaan mahdollisen liiketalouden ja taloustieteen koulutuksen opiskelijoille; tuottaa oivaltavaa ja vaikuttavaa tutkimusta tiedon rajojen edistämiseksi; parantaa julkista politiikkaa osallistumalla informatiiviseen politiikan tutkimukseen ja keskusteluihin; kehittää yhteistyötä yritysmaailman kanssa kouluttamalla ja vaalimalla nykyisiä ja tulevia yritysjohtajia sekä käsittelemällä ja ratkaisemalla kiireellisiä kysymyksiä taloudessa ja yhteisössä.

HKU pyrkii olemaan Aasian globaali yliopisto seuraavan vuosikymmenen aikana, jota ohjaa 'kolme plus yksi on' -taite, jolla on innovatiiviset, kansainväliset, poikkitieteelliset visiot, jotka johtavat suurempaan vaikutukseen. FBE: n tavoitteemme on oltava yhtä kunnianhimoisia: tulla Aasian johtavaksi liiketalouskouluksi, jolla on merkittävä paikallista, alueellista ja globaalia vaikutusta. Kutsun teitä tulemaan käymään, liittymään tai yhdistämään voimamme kanssamme tekemällä kauppa- ja taloustieteellisestä tiedekunnasta akateemisen tason majakka ja tekemään maailmasta paremman paikan.

Professori Hongbin Cai - dekaani, taloustieteen puheenjohtaja

Sijoituksia

No.1 MBA-ohjelma Aasiassa

Economistin MBA-ranking 2018

No.2 Yhteinen EMBA-ohjelma maailmassa

QS Global EMBA Rankings 2019

Näkemys

Olla johtava, globaalisti vaikuttava akateeminen instituutti liiketaloudesta.

Ainutlaatuinen ehdotus

Tiedekunta on juurtunut syvästi Hongkongiin, sitoutunut täysin Kiinaan ja todella kansainvälinen.

Tehtävä

  • Tarjoaa maailman johtavaan liiketalouden ja taloustieteen koulutukseen, joka kasvattaa dynaamisia ja vastuullisia johtajia.
  • Edistää tiedon rajoja innovatiivisella ja globaalisti merkittävällä tutkimuksella.
  • Luoda positiivista muutosta maailmassa tekemällä yhteistyötä yhteisöjen kanssa.

kumppanuus

Koska HKU: n kansainvälisin tiedekunta, tiedekunnalla on vuosien varrella vakiintunut strateginen kumppanuus maailmankuulujen yliopistojen ja yrityskumppaneiden kanssa, ja se tarjoaa opiskelijoillemme markkinasuuntautuneen sisällön, erinomaisen oppimiskokemuksen ja välineet.

Yhteistoimintaohjelmat

Laajentamalla jatkuvasti maailmanlaajuista ulottuvuuttaan, tiedekunta on yhdistänyt kätensä huipputeknisten kauppakorkeakoulujen kanssa ympäri maailmaa. Vuosien mittaan tiedekunta tarjoaa useita maailman johtavia ohjelmia kansainvälisissä rahoituskeskuksissa, kuten Hong Kong, Peking, Shanghai, New York ja Lontoo, tarjoamalla opiskelijoille maailmanlaajuiset näkymät ainutlaatuisella Aasian kierroksella.

EMBA - Globaali Aasia-ohjelma

Kolmikantayhteistyössä Columbia Business Schoolin ja London Business Schoolin kanssa EMBA-Global Asia -ohjelma tarjoaa opiskelijoille globaalisti suuntautuneen oppimiskokemuksen, verkostot ja monipuoliset näkökulmat, jotka syventävät heidän ymmärrystään länsimaisesta ja itäisestä liiketoimintakäytännöstä ja valmistavat heitä johtamisen menestykseen.

HKU-PKU DBA-ohjelma

HKU-PKU-liiketaloustieteiden tohtori (HKU-PKU DBA) -ohjelma tarjotaan yhdessä Pekingin yliopiston Guanghua School of Managementin kanssa. Sen tarkoituksena on kasvattaa yritysjohtajia erinomaisella tutkimusosaamisella ja strategisella globaalilla visiolla, parantaa kotimaisten yritysten kilpailukykyä ja vahvistaa Kiinan reaalitaloutta.

HKU-PKU EMBA-ohjelma

HKU-PKU-kauppatieteiden maisteri (HKU-PKU EMBA) ottaa käyttöön monitieteisen lähestymistavan, joka kattaa globaalin näkökulman ja keskittyy Kiinaan. Tarjoaa edistynyttä liiketalouden koulutusta ja huipputason tietoa liiketaloudesta ja rahoituksesta kaikkien toimialojen johtajille. Akateeminen kumppanuus Pekingin Guanghua School of Managementin kanssa hyödyntää molempien yliopistojen asiantuntemusta ja antaa opiskelijoille syvän käsityksen molempien alueiden liiketoimintaympäristöstä.

HKU-Fudan IMBA-ohjelma

Vuodesta 1998 tiedekunta on tarjonnut sille kauppatieteiden maisterin (kansainvälinen) (HKU-Fudan IMBA) -ohjelmaa, joka on tehty yhteistyössä Shanghain Fudan-yliopiston johtamiskoulun kanssa. Tämä on ensimmäinen Hongkongin ja Kiinan kansantasavallan instituutin yhteisohjelma, jonka opetusministeriö on hyväksynyt, ja valtioneuvoston akateemisten tutkintojen komitea luokitteli sen laatuaan parhaaksi ohjelmaksi. Kahden viime vuosikymmenen aikana ohjelma on vaalinut yli 4500 yritysjohtajaa.

Kansainväliset vaihtopartnerit

Tiedekunnalla on laaja verkosto, jolla on yli 300 vaihtopartneria yli 40 maassa / alueella, opiskelijavaihdon ja harjoittelujakson muodossa. Joka vuosi yli 400 opiskelijaa lähetetään ulkomaille vaihtamaan, kun taas sadat kansainväliset opiskelijat tulevat tiedekunnalle opiskelemaan, mikä luo dynaamisen, monikulttuurisen oppimisympäristön kampukselle.

Tiedekunta linkittää myös moniin Kiinan kumppanuusinstituutteihin. Eri kulttuurivaihtojen ja kokemuksellisten oppimisohjelmien avulla opiskelijat ymmärtävät Kiinan liiketoimintaympäristön.

Yritystoiminta

Tiedekunta pyrkii vahvistamaan läsnäoloamme ja yhteyksiä liiketoimintayhteisöön tutkimalla yhteistyömahdollisuuksia sekä julkisella että yksityisellä sektorilla. Kuluneen vuoden aikana tiedekunta muodosti uuden kumppanuuden CCB: n, Kiinan henkivakuutuksen (Overseas), China Resurssien, KPMG: n ja New World Developmentin jne. Kanssa. Jatkamme aktiivista sitoutumista ja laajennamme verkostomme uusien yrityskumppaneiden kanssa Hongkongissa, Kiinassa. ja muu maailma, tuomalla uraauurtavaa kehitystä strategisille rajoille.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

University of Hong Kong Faculty of Business and Economics

HKU Master of Economics (MEcon) -ohjelman tavoitteena on tarjota tiukka jatkokoulutus taloustieteessä painottaen reaalimaailman sovelluksia. ... [+]

Ohjelman yksityiskohdat

Opetussuunnitelmamme on suunniteltu auttamaan opiskelijoita perehtymään taloudelliseen analyysiin, käyttämään sitä luovasti etsimään ratkaisuja ongelmiin ja kehittämään luottamusta analysoimaan asioita ja vastaamaan heidän työhönsä liittyviin kysymyksiin.

Joustavuus on ohjelman avainmerkki - opiskelijoilla on valittavana useita valittavia kursseja, ja kursseja, joissa on erilaisia abstraktio- ja soveltuvuussekoituksia, on saatavana. MEcon -ohjelman tarjoamien kurssien lisäksi opiskelijat voivat valita myös valinnaisia kursseja kirjanpidon maisteriksi (MAcct), kauppatieteiden maisteriksi (MBA), rahoituksen maisteriksi (MFin), kauppatieteiden maisteriksi liiketalouden analyysista (MSc (BA) )) ja markkinoinnin maisteriohjelmat (MSc (Mktg)) ohjelmille, joita neuvoa ja hyväksyy asianomaiset ohjelmajohtajat.... [-]

Hongkong Telegraph Bay
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Hong Kong Faculty of Business and Economics

Kehität kirjanpito-, finanssi-, johtamis- ja liiketoimintaanalytiikan ydinosaamista, joka on elintärkeää menestymiselle ammattitaitoisena kirjanpitäjänä, talousasiantunti ... [+]

Ohjelmamme

Kokopäiväisessä muodossa toimiva HKU Master of Accounting -ohjelma kehittää ydinosaamistasi kirjanpidossa, rahoituksessa, johtamisessa ja liiketoiminnan analysoinnissa, jotka ovat elintärkeitä menestymiseen ammattitaitoisena kirjanpitäjänä, talousasiantuntijana ja yritysjohtajana.

Ohjelmamme tarjoaa tiukan oppimiskokemuksen monilla aloilla, mukaan lukien talous- ja johtamislaskenta, verotus, tilintarkastus, laki, varainhoito, hallinnointi, kirjanpitoanalyysit, strateginen johtaminen ja yritysjohtaminen. Opetussuunnitelmalla on seuraavat erottuvat piirteet:

Kattava jatko-opintosuunnitelma, joka kattaa kirjanpidon, rahoituksen, johtamisen ja liiketoiminnan analysoinninTeoriat, jotka selittävät kirjanpidon tärkeät roolit taloudellisissa päätöksissäAmmatillinen liikkeenjohdon koulutus, strategisen johtamisen raportointi sekä edistynyt talous- ja tuloshallinta hyötyivät yhteistyöstä ACCA: n (Chartered Certified Accountants Association) kanssa.Kirjanpitodatan analyysi, joka muuntaa tiedot suoritettaviksi toimiksiSuuntaviivakurssi, joka sitoo tutkimuksen eri elementit reaalimaailman yritysprojektien kautta... [-]
Hongkong Telegraph Bay
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Hong Kong Faculty of Business and Economics

HKU Master of Finance (MFin) -ohjelma on monitieteinen ohjelma, jonka tavoitteena on tarjota motivoituneille henkilöille paitsi huipputeknistä koulutusta finanssiteoriass ... [+]

Ohjelma-operaatio

HKU Master of Finance (MFin) -ohjelma on monitieteinen ohjelma, jonka tavoitteena on tarjota motivoituneille henkilöille paitsi huipputeknistä koulutusta finanssiteoriassa, myös tarvittavaa matemaattista, tilastollista ja tietokonekoulutusta, jonka avulla he voivat soveltaa tietoa moniin taloudellisiin näkökohtiin. tieteenalat: johdannaisinstrumenttien ja arvopapereiden hinnoittelu, rahoitusmarkkinoiden mallintaminen ja ennustaminen, suojaus ja rahoitusriskien hallinta, luottoriskien hallinta, vakuutus ja jälleenvakuutus, kvantitatiivinen kauppa- ja arbitraasikoulutus, omaisuuden allokointi ja sijoitusten hallinta sekä omaisuuden / vastuun hallinta.

Menestyneillä tutkinnon suorittajilla on kilpailuetu monenlaisissa uramahdollisuuksissa liike- ja sijoituspankeissa, pankkiiriliikkeissä ja sijoituspalveluyrityksissä, vakuutusyhtiöissä, yritysten rahoituslaitoksissa, sääntelyvirastoissa sekä konsultointi- ja kirjanpitoyrityksissä.... [-]

Hongkong Telegraph Bay
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Hong Kong Faculty of Business and Economics

HKU Master of Global Management -ohjelma (MGM) on tarkoitettu nuorille tutkinnon suorittaneille yksityisellä ja julkisella sektorilla, joilla on mahdollisuuksia ja / tai ... [+]

Yleiskatsaus

HKU: n yhden vuoden Master of Global Management (MGM) -ohjelma on tarkoitettu nuorille tutkinnon suorittaneille yksityisellä ja julkisella sektorilla, joilla on mahdollisuuksia ja / tai toiveita käsitellä johtamisasioita globaaleissa tilanteissa. Maailmanlaajuisesti yritykset ymmärtävät, että työvoiman kulttuurinen ja sukupuolinen monimuotoisuus parantaa suorituskykyä. Tämä on heidän suuntaansa, ja vuonna 2020 Hongkongin yliopisto esittelee uuden Master of Global Management -ohjelman vastaamaan tätä muutosta. Ei ole epäilystäkään siitä. McKinseyn vuoden 2018 raportti ”Toimitus monimuotoisuuden kautta” linkittää monimuotoisuuden taloudelliseen tulokseen ja yritykset ovat ymmärtäneet, että monimuotoisuus on kilpailuetu ja avain kasvun mahdollistaja. Ei vain monikansalliset yritykset, vaan pienemmät yritykset, joilla on globaalit tavoitteet, etsivät tutkinnon suorittaneita, jotka voivat työskennellä heidän kanssaan näissä muuttuvissa ympäristöissä. Ohjelma on suunniteltu juuri uusille tutkinnon suorittaneille ja nuorille ammattilaisille, jotka haluavat aloittaa uransa kulttuurisesti voimakkaalla ja vaativalla työpaikalla ja oppia hallitsemaan ja työskentelemään ihmisten kanssa, joilla on laaja tausta.... [-]

Hongkong Telegraph Bay
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi

MSc

University of Hong Kong Faculty of Business and Economics

Vastaa kasvavaan ammattilaisten kysyntään, joilla on yhteistä asiantuntemusta liiketaloudesta ja analytiikasta Hongkongin yliopistossa. ... [+]

Yleiskatsaus

Vastaa kasvavaan ammattilaisten kysyntään, joilla on yhteistä asiantuntemusta liiketaloudesta ja analytiikasta Hongkongin yliopistossa.

Kokopäiväisessä muodossa toimivan HKU MSC in Business Analytics -ohjelman tavoitteena on kouluttaa opiskelijoita käyttämään olennaisia kvantitatiivisia tekniikoita ja työkaluja soveltaessaan isojen tietojen analysointia strategisessa päätöksenteossa liiketaloudelle ja johdolle.

Ohjelmamme tarjoaa tiukan oppimiskokemuksen monilla aloilla, mukaan lukien iso datatekniikka, yritystilastot, simulointi- ja ennustemallit, toiminta- ja toimitusketjun hallinta sekä rahoitus- ja markkinointianalyysit. Opetussuunnitelma on rakennettu seuraavasti:... [-]

Hongkong Telegraph Bay
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Hong Kong Faculty of Business and Economics

Hongkongin yliopiston erikoistunut maisteriohjelma antaa sinulle etuna pysyä kilpailun edellä ja kohdata haasteet nykypäivän nopeasti muuttuvassa taloudessa ammattimarkki ... [+]

Yleiskatsaus

Hongkongin yliopiston erikoistunut maisteriohjelma antaa sinulle etuna pysyä kilpailun edellä ja kohdata haasteet nykypäivän nopeasti muuttuvassa taloudessa ammattimarkkinoijana.

HKU Master of Science in Marketing -ohjelma on suunniteltu nuorille ammattilaisille, jotka pyrkivät hankkimaan viimeisimmät tiedot, johtamiskäsitykset ja parhaat teollisuuden käytännöt käsityöläisstrategioiden valmistamiseksi ja erinomaiseksi markkinointiin ja siihen liittyviin ammatteihin.

Ohjelmamme

HKU Master of Science in Marketing on yhden vuoden kokopäiväinen ohjelma, joka tarjoaa tiukan ja huippuluokan oppimiskokemuksen, keskittyen parhaisiin markkinointikäytäntöihin ja strategioihin nykypäivän nopeasti muuttuvassa taloudessa.... [-]

Hongkong Telegraph Bay
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Osoite
4/F., K. K. Leung Building, The University of Hong Kong
Telegraph Bay, Hong Kong Island, Hongkong