WMG School for Professional Development at VTC in HONG KONG

Esittely

Lue virallinen kuvaus

139929_WMG_Graduation_2019_1.jpgSamalla visiolla, joka tarjoaa laadukasta koulutusta ja pyrkii huippuosaamiseen, Warwickin yliopiston ja ammatillisen koulutuksen neuvosto (WTC) on sopeutunut tarjoamaan arvokasta valintaa niille, jotka haluavat hankkia arvoja, tietämystä ja taitoja heidän työllistettävyyttä.

VMV: n ammatillisen kehityksen WMG-koulun perustamisen myötä opiskelijat voivat saada laadukasta koulutusta Hongkongista maailmanluokan yliopistosta.

Tietoja Warwickin yliopistosta

Warwickin yliopisto on perustettu vuonna 1965 ja on yksi Yhdistyneen kuningaskunnan johtavista korkeakouluista. Se on ainutlaatuinen menestyvä instituutio, jolla on tunnustettu maine huippuosaamisesta sekä tutkimuksessa että opetuksessa, innovoinnissa ja yhteyksissä yritysten ja teollisuuden kanssa. ( Warwickin yliopisto ).

University of Warwick, Iso-Britannia, sijoittui top 10 Britannian yliopiston kansallisen liiga pöydän ja 57. maailmassa.

Sijoitettu nro 57 - QS World Universityin ranking, 2018

Nro. 8 - Täydellinen yliopiston opas 2018

Arvostettu nro 7 - Times ja Sunday Times Hyvä yliopiston opas 2017

Nro. 8 - The Guardian University Guide 2018

WMG: n opiskeluun liittyvät hyödyt

  • Tutkimus kansainvälisessä kosmopoliittisessa kaupungissa Aasiassa edullisemmilla kustannuksilla
  • Ohjelma sisältää teollisen projektin Hongkongissa ja Manner-Kiinassa
  • Hanki joustavuus käyttää enintään kahta moduulia WMG: n muissa merentakaisissa keskuksissa Thaimaassa, Malesiassa, Singaporessa tai Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Ammatillisen koulutuksen neuvosto

Ammattikoulutusneuvosto (VTC) on perustettu vuonna 1982 ja on Hongkongissa suurin ammatillisen koulutuksen, ammatillisen koulutuksen ja ammatillisen kehityksen ryhmä. VTC tarjoaa arvokkaita opintosuosituksia noin 250 000 opiskelijalle vuosittain täyden valikoiman valmiiksi työllistyneitä ja työkokemusohjelmia kansainvälisesti tunnustetuilla tutkinnoilla.

VTC aloitti yhteistyön Warwickin yliopiston kanssa Iso-Britanniassa käynnistääkseen ensimmäisen maisteriohjelman Hongkongissa vuonna 2009 tarkoituksena hoitaa Hongkongin korkeatasoisia ammattilaisia ​​ajaa teollisuuden kasvua. ( VTC ).

Tietoja WMG: stä

Se on monitieteinen akateeminen osasto Warwickin yliopistossa, jonka professori Lord Kumar Bhattacharyya perusti vuonna 1980. Se tarjoaa vertaansa vailla olevaa jatkokoulutusta yli 1500 opiskelijaa ympäri maailmaa vuosittain.

  • Tutkimus- ja kehitystyö toteutetaan yhteistyössä teollisuuden kanssa Isossa-Britanniassa ja ulkomailla ja on omistettu ratkaisujen löytämiseksi todellisiin ongelmiin.
  • Tutorit ovat erittäin päteviä ja niillä on huomattava kokemus liike-elämästä tai teollisuudesta.

Sijainnit

Hong Kong

Osoite
30 Shing Tai Road Chai Wan
Hong Kong, Hongkong

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin