Lue virallinen kuvaus

Samalla visiolla, joka tarjoaa laadukasta koulutusta ja pyrkii huippuosaamiseen, Warwickin yliopiston ja ammatillisen koulutuksen neuvosto (WTC) on sopeutunut tarjoamaan arvokasta valintaa niille, jotka haluavat hankkia arvoja, tietämystä ja taitoja heidän työllistettävyyttä.

VMV: n ammatillisen kehityksen WMG-koulun perustamisen myötä opiskelijat voivat saada laadukasta koulutusta Hongkongista maailmanluokan yliopistosta.

Tietoja Warwickin yliopistosta

Warwickin yliopisto on perustettu vuonna 1965 ja on yksi Yhdistyneen kuningaskunnan johtavista korkeakouluista. Se on ainutlaatuinen menestyvä instituutio, jolla on tunnustettu maine huippuosaamisesta sekä tutkimuksessa että opetuksessa, innovoinnissa ja yhteyksissä yritysten ja teollisuuden kanssa. ( Warwickin yliopisto ).

University of Warwick, Iso-Britannia, sijoittui top 10 Britannian yliopiston kansallisen liiga pöydän ja 57. maailmassa.

Sijoitettu nro 57 - QS World Universityin ranking, 2018

Nro. 8 - Täydellinen yliopiston opas 2018

Arvostettu nro 7 - Times ja Sunday Times Hyvä yliopiston opas 2017

Nro. 8 - The Guardian University Guide 2018

WMG: n opiskeluun liittyvät hyödyt

  • Tutkimus kansainvälisessä kosmopoliittisessa kaupungissa Aasiassa edullisemmilla kustannuksilla
  • Ohjelma sisältää teollisen projektin Hongkongissa ja Manner-Kiinassa
  • Hanki joustavuus käyttää enintään kahta moduulia WMG: n muissa merentakaisissa keskuksissa Thaimaassa, Malesiassa, Singaporessa tai Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Ammatillisen koulutuksen neuvosto

Ammattikoulutusneuvosto (VTC) on perustettu vuonna 1982 ja on Hongkongissa suurin ammatillisen koulutuksen, ammatillisen koulutuksen ja ammatillisen kehityksen ryhmä. VTC tarjoaa arvokkaita opintosuosituksia noin 250 000 opiskelijalle vuosittain täyden valikoiman valmiiksi työllistyneitä ja työkokemusohjelmia kansainvälisesti tunnustetuilla tutkinnoilla.

VTC aloitti yhteistyön Warwickin yliopiston kanssa Iso-Britanniassa käynnistääkseen ensimmäisen maisteriohjelman Hongkongissa vuonna 2009 tarkoituksena hoitaa Hongkongin korkeatasoisia ammattilaisia ​​ajaa teollisuuden kasvua. ( VTC ).

Tietoja WMG: stä

Se on monitieteinen akateeminen osasto Warwickin yliopistossa, jonka professori Lord Kumar Bhattacharyya perusti vuonna 1980. Se tarjoaa vertaansa vailla olevaa jatkokoulutusta yli 1500 opiskelijaa ympäri maailmaa vuosittain.

  • Tutkimus- ja kehitystyö toteutetaan yhteistyössä teollisuuden kanssa Isossa-Britanniassa ja ulkomailla ja on omistettu ratkaisujen löytämiseksi todellisiin ongelmiin.
  • Tutorit ovat erittäin päteviä ja niillä on huomattava kokemus liike-elämästä tai teollisuudesta.
Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

WMG School for Professional Development at VTC in HONG KONG

Haluatko siirtyä projektinhallintaan joko nykyisellä teknisellä ja liiketoiminta-alueella tai uudelle osaamisalueelle? Kurssilla voi olla hyvin monenlaisia akateemisia ja ... [+]

Rekisteröintinumero (Paikallinen korkeampi ja ammatillinen koulutus (asetus) määräys: 251907)

Haluatko siirtyä projektinhallintaan joko nykyisellä teknisellä ja liiketoiminta-alueella tai uudelle osaamisalueelle? Kurssilla voi olla hyvin monenlaisia akateemisia ja ammatillisia taustatietoja. Se soveltuu niille, joilla on työkokemusta, sekä niille, joilla on vähän tai ei lainkaan taustaa liiketoiminnassa.

Mitä kurssi tarjoaa?

Kurssi tarjoaa menetelmiä, työkaluja, periaatteita ja filosofioita, jotka vaikuttavat tehokkaasti sekä pienten että suurten hankkeiden ja ohjelmien kehittämiseen ja hallintaan. Opit henkilöresurssien hallinnasta projekteissa ja ohjelmissa sekä riskienhallinnan ja muutoksenhallinnan. Kehität myös menetelmällistä lähestymistapaa hankkeiden ja ohjelmien taloudellisten näkökohtien hallintaan.... [-]

Hongkong Hong Kong
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
WMG School for Professional Development at VTC in HONG KONG

Nykypäivän monimutkaisessa liiketoimintaympäristössä, jossa niin paljon globaalia bruttokansantuotetta on nyt palveluun liittyvä, palvelu tiede on sekä jännittävä että ra ... [+]

Rekisteröintinumero (Paikallinen korkeampi ja ammatillinen koulutus (asetus) määräys: 252569)

Nykypäivän monimutkaisessa liiketoimintaympäristössä, jossa niin paljon globaalia bruttokansantuotetta on nyt palveluun liittyvä, palvelu tiede on sekä jännittävä että ratkaiseva alue, jossa liiketoiminnan on lisättävä osaamistaan pysyäkseen eteenpäin. Tässä ohjelmassa tarkastellaan palvelujen monimutkaisuutta, joka yhdistää organisaatiot, ihmiset, teknologiat ja tiedot, jotta asiakkaalle saadaan arvoa.

Mitä kurssi tarjoaa?

Opit rakentamaan palveluorganisaatiota ja tarkastelemaan erinomaista palvelua eri kansainvälisistä näkökulmista. Ymmärtämällä täysin sekä asiakkaiden että sidosryhmien tarpeet, pystyt ilmoittamaan palvelun suunnittelusta mahdollisimman tehokkaasti käyttämällä sopivimpia työkaluja ja tekniikoita. Sinua opetetaan ottamaan käyttöön "järjestelmien" näkemys palveluista; ottaen huomioon suunnittelu, kehittäminen, toimitus, ylläpito ja mahdollinen korvaaminen, jotta varmistetaan parhaat tulokset.... [-]

Hongkong Hong Kong
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Osoite
30 Shing Tai Road Chai Wan
Hong Kong, Hongkong