Lue virallinen kuvaus

Diponegoro University (UNDIP) on arvostetun yliopiston sijaitsee Pohjois Keski Java Indonesiassa. Se on tunnettu siitä eturintamassa suunnittelu- ja teknologisen tietämyksen ja asiantuntemuksen jonka tehtävänä on olla erinomainen Research University. UNDIP on myös perustanut maine innovatiivista koulutusta ja huippututkimukseen, visio kouluttaa tekniikan ja ammattilaisten kohti luovien henkilöresurssien ja kehittyneen teknologian innovaatioita. Tämä on sopusoinnussa toiveet maan täysin kehittynyt ja osaavaa kansaa. UNDIP on 11 tiedekuntaa ja useita tutkimuskeskuksia, lisäksi osastolla huoltaa teknologian, koulutus- ja tutkimustarpeita yliopiston.

Tärkeä tulos UNDIP n hyvin hallittu uudistaminen on jatkuvasti parantaa koulutusjärjestelmää, joka on kaadetaan miljoonia tutkimukseen ja kehitykseen, sekä kannustaa kansainvälisiä opiskelijoita maahan. Vuoden 2008 THES-QS Top World University Rankings, Diponegoro University (UNDIP) esillä hyvin sijoitusta 501+ asentoon, joka laskee Top 500 (401-500th asento) vuonna 2007. Vuonna 2009 UNDIP sijoittui 171th Top 200 Aasiaan QS Top Asia University Ranking. Vuonna 2009 opetuksen laatua UNDIP on parantunut huomattavasti viime vuosina, seuraavan hallituksen asetuksella, että kaikki opettajat ja luennoitsijat on hallussaan Master / tohtorin tutkinto aihe, että he opettavat, mikä ei ollut asian vaihteessa luvulla.

Diponegoro University (UNDIP) on ollut pitkään hoitamalla loputon yrityksistä saa hyväksyä kansallinen yliopisto, joka voi olla ylpeä ja akkreditoitu kansainvälisesti erinomainen yliopistossa. Tämä ohjelma oli yhdenmukainen maailmanlaajuisten aikakauden haasteisiin. Globaali aikakausi edellyttää laadukasta oppilaitoksia, jotka harjoittavat joitakin attainments osallistua kilpailla ulkopuolella maailman nopea kilpailu. Perustuen nykyisissä olosuhteissa, koulutuksen laatua yliopistossa olisi aina lisättävä, jotta voidaan kehittää pätevä, osaava ja korkean teknologian henkilöresursseja. Strategiset toimenpiteet oli otettu mukaisesti uuden paradigman korkeakoulutuksen kehitysohjelma on ehdottanut Indonesian pääosasto High Education (IDGHE).

Vuonna 2020 UNDIP aikoo olla erinomainen Research University. Pyrkimykset vision, UNDIP määrittelee tehtävänsä seuraavat:

tarjota parasta mahdollista opetusta ohjelma tieteen, tekniikan ja taiteen, harjoittaa ammatillista tieteellisten tutkimusten ja julkaisemista maksuja kehittämiseen tieteen ja teknologian, tarjota päteviä julkisia palveluja mukaan yhteiskunnalle tarvetta sekä kehittää tiedon tieteiden ja johtamiseen arviointi säännöllisesti parantaa laatua, autonomia, vastuullisuus, ja akkreditointi yliopiston.

Visio, missio ja tärkein tieteellinen etu UNDIP ovat keskittyneet Eco-Rannikon-alueen kehittäminen. Meillä on merkittävä osa maailman kilpailukykyisin jatko ja Opiskelijakirjasto ohjelmia tekniikan, eläin maatalous, ICT, tiede, matematiikka, taloustiede, hallinta, lääketiede, sosiaalinen ja poliittisen tieteen, kirjeitä, kansanterveyden, kalastus- ja merentutkimuksen ja psykologia.

Opiskelija hostellimajoitusta saadaan ottamalla UNDIP sisällä kampuksen alueella, sekä yksityiset vuokraus noin kampuksen tarjoamia yhteisö. Noin yksityinen vuokraus on opiskelija ruokala, joka tarjoaa laajan valikoiman aterioita kohtuulliseen hintaan. Huoneen hintaan Yksityisen vuokraus vaihtelee Rp 150.000 Rp 250.000 kuukaudessa määräytyy käytettävissä tilat. Huonehinnat eivät sisältäen vuodevaatteet ja siivous. Jatko-opiskelija voidaan sijoittaa yksityisasunnossa perheen. On syytä huomauttaa, että hinnat voivat vaihdella huomattavasti riippuen majapaikka, läheisyys kampuksen ja muissa tekijöissä. Yleensä tiedot yksityisasunnoissa vuokrataan ovat saatavilla paikallisissa sanomalehdissä.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Indonesialainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

Diponegoro University

Master in Architecture keskittyy Tropical Arkkitehtuuri yhteensopiva Indonesian ilmasto ja maantiede ... [+]

Arkkitehtuurin maisteri Hakea Master Arkkitehtuurin tarvitaan seuraavat:

Kandidaatin tutkinto Architecture Engineering, maisema-arkkitehtuuri, Kaupunkisuunnittelu, Sisustussuunnittelu, psykologia, Civil Engineering, arkeologia, historia, taide ja muut asiaan suuret GPA ≥ 2,75 (vaihteluväli 0-4) Hallussaan TOEFL pisteet vähintään 450 (PBT)

Aikataulu Ilmoittautuminen (Vuosittain perusteella) TERM I Hakemuksen päivämäärä: joulukuu-maaliskuu Valinta: Maaliskuu Tiedotus: Maaliskuu Alkaen ohjelma: huhtikuu-toukokuu

TERM II Hakemuksen päivämäärä: huhtikuu-elokuu Valinta: Elokuu Tiedotus: Elokuu Alkaen ohjelma: syyskuu

Kurssit Keskittymällä trooppiseen Arkkitehtuuri yhteensopiva Indonesian ilmasto ja maantiede. Kehittämällä asiayhteyteen Arkkitehtuuri perustuu kansalliseen kulttuuriin mikä on tärkeää aikana globalisaatio, ja keskittymällä Architecture, Tropical Arkkitehtuuri ja kaupunkisuunnittelu.... [-]

Indonesia Semarang
Request Info
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Diponegoro University

... [+]

[-]
Indonesia Semarang
Heinäkuu 2020
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Diponegoro University

Master kielitieteen Diponegoro yliopisto avaa opiskelijavalintojen Lukuvuoden 2014/2015 alusta on 04.4.-8.7.2014 ... [+]

Master kielitieteen Rekisteröinti uusi opiskelija on ajoitettu joka vuosi ja tämä on tieto meidän vuosittainen ohjelma rekisteröintiä:

Hakemuksen päivämäärä: 04.04.-08.07. Valinta: 15 heinäkuu Tiedotus: 20 heinäkuu Ilmoittautuminen: 20.07.-3.8. Alkaen ohjelma: 15 syyskuu

[-]
Indonesia Semarang
Request Info
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Diponegoro University

... [+]

[-]
Indonesia Semarang
Heinäkuu 2020
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Diponegoro University

Hakea Master in Civil Engineering-ohjelma kandidaatin tutkinto ja vähintään 2,75 GPA akkreditoitu vaaditaan korkeakoulututkinto. ... [+]

Master Civil Engineering Opiskelijaksi

Hallussaan alemman korkeakoulututkinnon (ei Diploma / D IV) Pitää vähintään 2,75 GPA akkreditoitu yliopisto

Kurssit

Vedenjakelu Kuljetus Hallinta ja Infrastructure Engineering Rakenne Geodetics Hallinta Rakentaminen ja Beach Method [-]
Indonesia Semarang
Heinäkuu 2020
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi

Diponegoro University at a glance