President University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Presidentti University

Jos huomisen johtajia Come Together

Presidentti yliopisto on korkeakoulu Indonesiassa joka perustettiin tulla tutkimuksen ja kehityksen keskus alueella ja asettaa uuden mittapuun Indonesian korkeakoulutuksen. Erityisesti yliopisto on valmis luomaan toimielin oppimisen, joka valmistaa tulevia johtajia teollisuuden ja yhteiskunnan antamalla heille taitoja ja kokemusta tarvitaan kunnostautua Valmistuttuaan.

Presidentti yliopiston perustaja, Mr. Setyono Djuandi Darmono, presidentti University rakennettiin kahdesta syystä; tulla tutkimuksen ja kehityksen keskus ja asettaa uuden vertailukohdan Indonesian korkeakoulutuksen. Perustajat Puheenjohtaja yliopiston vahvistettujen perustuksen ja pohjatyö, jotta presidentti University kehittyy suuri laitos oppimista, jossa opiskelijat eri puolilta maailmaa voivat hankkia tietoa ja kehittyä hyödyllinen, vastaa kansalaisten ja tulevia johtajia.

Sijainti

Presidentti University sijaitsee hyvällä Jababeka Education Park Kota Jababeka, vain 45 minuutin ajomatkan länteen Jakartassa Indonesiassa.

Sitä ympäröi Jababeka Industrial Estate, yksi suurimmista integroidun teollisuusalueilla Kaakkois-Aasiassa, koti 1700 monikansallisten yritysten 30 maasta eli Yhdysvallat, Kanada, Saksa, Ranska, Iso-Britannia, Alankomaat, Kiina, Japani, Korea, Taiwan, Singapore, Malesia, Australia, vuonna kuten Unilever, Samsung, Mattel, ICI Paint, Kraft, muiden muassa, jota voidaan hyödyntää "elävänä laboratorio" meidän opiskelijoiden ja opettajakunnan jäseniä kehittämään käytännön ratkaisuja tosielämän yritykset , ja toimivat myös rajaton allas työharjoittelun / on-työharjoittelua mahdollisuuksia opiskelijoille.

Koska suhteellisen nuori yliopisto, jossa noin 4500 yhteensä oppilaskunnan tällä hetkellä, ei ainoastaan ​​luokat käydään Englanti istuttaa globaalin näkökulmat ja kilpailukyvyn parantamiseksi mutta presidentti University on myös varustettu kansainvälisen standardin opetussuunnitelmaa, joka oli valmistettu ja kehitetty maailman luokan tutkijoita. Tämä on linjassa yliopiston visio tulla maailmanluokan yliopisto, joka tuottaa johtajia omalla alallaan ja yhteisöt

Visio

Ollakseen maailmanluokan yliopisto, joka tuottaa johtavia omalla alallaan ja yhteisöjä.

Tehtävä

Kouluttaa tulevien sukupolvien kautta siirron ja taitoja, jotta voidaan rakentaa luonnetta ja viisautta.

The History

Käsitteellinen suunnitelma presidentti yliopiston ensin muotoiltu syyskuussa 1997 Mr. SD Darmono, puheenjohtaja johtaja PT Jababeka Tbk. ja professori Donald W. Watts, joka oli presidentti Bond University, Queensland ja vararehtori Curtin University, Länsi-Australiassa. Tavoitteena ehdottamansa University oli luoda toimielin oppimisen, joka valmistaa tulevia johtajia teollisuuden ja yhteiskunnan antamalla heille taitoja ja kokemusta tarvitaan kunnostautua Valmistuttuaan.

Yliopisto alkoi virallisesti vuonna 2001, tarjoten AMK tutkinto. Tuolloin laitos kutsuttiin School of Engineering perustuu Cikarang, Bekasi. 16. huhtikuuta 2004 Opetusministeriö myönsi presidentti yliopiston virallisen aseman täydet yliopisto.

Vaikka vielä nuori yliopisto, puheenjohtaja University (PresUniv) kasvaa valtavalla vauhdilla vuosittain. Tällä hetkellä noin 4500 opiskelijamäärä puheenjohtaja University Indonesiasta sekä monissa muissa maissa. Presidentti University on laajentanut kurssin tarjontaansa ja tarjoaa nyt 32 eri suurten yhtiöiden aiheet vaihtelevat tuotantotalouden ja PR.

Presidentti University sijaitsee Jababeka Education Park Kota Jababeka ympäröimänä Jababeka Industrial Estate yli 1500 kansallisia ja monikansallisia yrityksiä kuten Unilever, Mattel, Samsung, Mulia, ICI Maalit, ja toiset. Sen sijainti mahdollistaa myös opiskelijoiden hyödyntää maailmanluokan palveluja, kuten Jababeka Golf & Country Club ja presidentti Executive Club.

Kumppanuus

Presidentti yliopisto on muodostunut yhdessä parhaan Länsi- ja Itä-toimielinten oppimista. Muutamia:

 • KIIT University, Intia
 • Wasedan yliopisto, Japani, Apurahat ottamaan Master Degree in ICT
 • William Angliss Institute, Australia Hotel ja Matkailun liikkeenjohdon ohjelma
 • Institut Teknologi Bandung (ITB), Indonesia ICT
 • Microsoft Indonesiassa, Indosat, M2, ja Intel (pk Empowerment keskus)
 • Kansainvälinen Pacific College, Uusi-Seelanti
 • Deakin University, Australia
 • ULSA, Vietnam
 • Dong-A University, Etelä-Korea, opiskelijoiden vaihto-ohjelma
 • Silla University, Etelä-Korea
 • London School of Commerce, Englannissa, sillä Maisteriohjelma
Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
 • Englanti

Katso MSc »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Master Of Science In Tietotekniikan (MSIT)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 16 kuukautta July 2018 Indonesia Bekasi

Master of Science in Information Technology (MSIT) antaa opiskelijoille mahdollisuuden saada vankka esimerkiksi tiedot arkkitehtuuri, tiedot laadunvarmistus, käytettävyys, tietohallinnon johtamista, tietojärjestelmien hallinta, IT projektinhallintaan, käyttäjäkokemuksen suunnittelu, IT dokumentointi / tekninen kirjoittaminen ja viestintä, hajautetut tietojärjestelmät, tiedonhallinta, ja mobiili tietojärjestelmät. [+]

Master of Science in Information Technology (MSIT) antaa opiskelijoille mahdollisuuden saada vankka esimerkiksi tiedot arkkitehtuuri, tiedot laadunvarmistus, käytettävyys, tietohallinnon johtamista, tietojärjestelmien hallinta, IT projektinhallintaan, käyttäjäkokemuksen suunnittelu, IT dokumentointi / tekninen kirjoittaminen ja viestintä, hajautetut tietojärjestelmät, tiedonhallinta, ja mobiili tietojärjestelmät. Master in Information Technology (MSIT) ohjelma koostuu 38 opintopistettä (mukaan lukien Thesis), jotka voidaan toteuttaa 4 lukukautta (1 lukukausi on yhtä kuin 4 kuukautta). Voit suorittaa oman Masters Degree 16 kuukauden kuluessa. Visio Vuonna 2018 tulee johtava tietotekniikan opinto Indonesiassa, kykenee kilpailemaan globaalisti ja tukea aktiivisesti teollisuuden Tehtävä Antaa laadukasta oppimista tietotekniikan tieteen ja teknologian. Tehdään laadukasta tutkimusta ja kehittämistä tietotekniikan tieteen ja teknologian, erityisesti keskityttävä tukemaan teollisuuden Puolustaa ja kannattaa Information Technology yhteisöjen vaikutusmahdollisuudet. Yhteistyötä teollisuuden, Alokas, hallituksen ja muiden laitosten toteuttamisessa Information Technologyn Keskittyminen Liiketoimintatiedon hallinta IT for Industry Jatko Ominaisuudet Valmistuneet MSIT ohjelman odotetaan olevan seuraavat ominaisuudet: Innovators. Pystyy osallistumaan osaamisen kehittämiseen tietotekniikan asiaankuuluvilla aloilla. Ongelma Solvers. Osaa hyödyntää järjestelmällisesti ja logiikka lähestymistapoja ratkaista IT liittyvien ongelmien dynaamisissa toimintaympäristöissä. Edellytykset Indonesian tai ulkomaan kansalaisten, joilla on kandidaatin tutkinto IT akkreditoitujen yliopistojen. Indonesian tai ulkomaan kansalaisten, joilla on kandidaatin tutkinto muissa koulutusohjelmissa (pois lukien). Heillä on seurata ylioppilastutkinnon ohjelma, joka sisältää seuraavat kurssit: Programming, Database, Olio suunnittelu ja Tietokoneverkot. GPA vähintään 6,25 (10-asteikko) tai 2,75 (4-asteikko) keston kanssa tutkimusten enintään 6 vuotta. Kurssit suoritetaan sekä Bahasa ja Englanti, sujuvasti Englanti on etu. Läpäisseistä pääsykoe järjestämä presidentti yliopiston MSIT Program. Täytettävä hallinnolliset vaatimukset, jota hallinnoi presidentin yliopiston MSIT Program. Professional Tulokset Projektipäällikkö Information Technology Manager Tietohallintojohtaja Teknologiajohtaja Luennoitsija "Minulle vaikuttavin... [-]

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
President University Main Campus
Jl. Ki Hajar Dewantara, Kota Jababeka
Cikarang Baru

Bekasi, 17550 ID