UIN Maulana Malik Ibrahim Malang

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Maulanan osavaltion islamilainen yliopisto Malik Ibrahim Malang perustettiin presidentin asetuksella nro 50 21. kesäkuuta 2004. Toteutettuaan useiden Itä-Jaavan kuuluisien henkilöiden ideat islamilaisten korkeakoulujen perustamiseksi uskonnollisten asioiden ministeriön, IAIN Surabaya Branch löydettiin uskonnollisten asioiden ministeriön asetuksella nro 17, 1961. Komitea nimitettiin perustamaan shariah- tiedekunta Surabayaan ja Tarbiyah- tiedekunta Malangiin . Molemmat ovat IAIN Sunan Kalijagan tiedekunnanhaaroja, jonka uskonnollisten asioiden ministeri vihki virkaan 28. lokakuuta 1961. 1. lokakuuta 1964 islamilaisen teologian tiedekunta ( Ushuluddin ) perustettiin myös Kediriin uskonnollisten asioiden ministeriön asetuksen nro. 66/1964.

Kehityksen aikana tiedekunnan kolme osastoa yhdistettiin ja niitä hallinnoi rakenteellisesti valtion islamilainen instituutti (IAIN) Sunan Ampel, joka perustettiin uskonnonministeriön asetuksessa nro 20 vuonna 1965. Tämän asetuksen perusteella Tarbiyahin tiedekunta Malangista tuli IAIN Sunan Ampelin haarakonttori. Seuraavassa kehityksessä presidentin asetuksella nro 11, 1997 Tarbiyah Malang IAIN Sunan Ampel -tieteellinen tiedekunta muutti asemansa Malangin osavaltion islamilaiseksi instituutiksi (STAIN), kuten myös muut IAIN: n tiedekunnat Indonesiassa kokevat, yhteensä 33 instituuttia. . Siksi STAIN Malangista oli siitä lähtien tullut itsenäinen islamilaisen korkeakoulun laitos IAIN Sunan Ampelin lisäksi.

Malangin kymmenvuotisen kehityssuunnitelman strategiasuunnitelmassa (1998 / 1999-2008 / 2009) todetussa strategisessa kehityssuunnitelmassa Malangin osavaltion islamilainen instituutti muutti institutionaalista asemaansa instituutista sen kehityksen toisella puoliskolla. yliopistoon. Kautta tosissaan työtä, ehdotus nostaa sen asema yliopistoksi hyväksyi presidentti mikä ilmenee presidentin asetuksen nro 50, päivätty kesäkuussa 21, 2004 ja vihki ministeri, professori HA Malik Fajar, M.Sc puolesta Presidentin puheenjohtaja 8. lokakuuta 2004 Malangin osavaltion islamilaisen yliopiston (UIN) nimellä, jonka päätehtävänä oli suorittaa islamin uskonnollisten ja yleisten tieteiden korkeakoulutusohjelma. Siksi 21. kesäkuuta 2004 käytetään tämän yliopiston syntymäpäivänä. Yliopisto oli aikoinaan nimetty Indonesian ja Sudanin islamilaiseksi yliopistoksi (UIIS) Indonesian ja Sudanin hallituksen välisen yhteistyön toteuttajaksi, ja varapuheenjohtaja tri.Hamzah Haz vihki sen käyttöön 21. heinäkuuta 2002, johon osallistui myös Sudanin hallituksen korkeat virkamiehet. Akateemisessa paradigmassa yliopisto kehittää tietoa paitsi tieteellisistä menetelmistä loogisten päättelyjen kautta, kuten havainnointi, kokeilu, kyselyt, haastattelut ja niin edelleen, mutta myös Koraanista ja Hadithista, joka tunnetaan integraatioparadigmana. Siksi islamin tutkimuksen aiheiden, kuten Qur, Hadith ja Fiqh, asema on erittäin keskeinen osa tieteellisen tiedon integrointia.

Institutionaalisesti valtion islamilaisen yliopiston (UIN) Malangilla on kuusi perustutkintoa suorittavaa tiedekuntaa. Ne ovat: (1) kasvatustieteellinen tiedekunta, ylläpitävä yhteiskuntatieteiden laitos, islamilaisen koulutuksen osasto, islamilaisen peruskoulun opettajankoulutuksen osasto ja arabian kielen koulutuksen osasto (2) sharia-tiedekunta, joka johtaa islamilaisen oikeusperheen laitosta ja Sharia-liikejuridiikan laitos, (3) Humanistinen tiedekunta, ylläpitää arabian kielen ja kirjeiden laitosta ja englannin kielen ja kirjeiden laitos, (4) Taloustieteiden tiedekunta, johto-, kirjanpito- ja sharia-pankki (5) ) Psykologian tiedekunta, juokseva psykologian laitos, (6) Luonnontieteiden ja tekniikan tiedekunta, juokseva matematiikan, biologian, farmasian, fysiikan, kemian, tietotekniikan ja arkkitehtuurin laitos. Master-tutkimuksessa on kuusi ohjelmaa, jotka ovat: islamilaisen koulutuksen hallinnan maisteriohjelma, arabian kielen koulutuksen maisteriohjelma, islamin tutkimuksen maisteriohjelma, islamilaisen peruskoulun opettajankoulutusohjelma, islamilaisen koulutuksen maisteriohjelma ja islamilaisen maisteriohjelma Lakiperhe. Tohtorikoulutuksessa yliopistossa on kaksi ohjelmaa, jotka ovat islamilaisen koulutuksen hallinta ja arabian kielen koulutuksen tohtoriohjelma.

Tämän yliopiston ainutlaatuinen ominaisuus tieteellisen kehitysmallin seurauksena on kaikkien akateemisten tutkijoiden velvollisuus hallita arabiaa ja englantia. Arabian kielen kautta heidän odotetaan pystyvän opiskelemaan islamia alkuperäisistä lähteistä, nimittäin pyhästä Koraanista ja Hadithista, ja sen odotetaan heidän englanninkielen hallinnansa kautta, akateemiset jäsenet voivat opiskella yleistä tietoa ja tieteitä sekä käyttää sitä maailmanlaajuisena viestintävälineenä. Siksi yliopistoa kutsutaan kaksikieliseksi yliopistoksi. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi yliopisto kehitti kampuksella sisäoppilaitoksen tai " pesantren ", jossa kaikkien ensimmäisen vuoden opiskelijoiden on oleskeltava. Siksi yliopistokoulutus on yhdistelmä yliopistoperinteen ja sisäoppilaitoksen ( pesantren ) perinteen välillä. Toteuttamalla tämä koulutusmalli odotetaan tuottavan tutkinnon suorittaneita, jotka ovat ammattitaitoisia ja älyllisiä tutkijoita, jotka ovat myös syvällisiä uskontotieteissä, tai älykkäitä ja ammattimaisia islamilaisia tutkijoita, jotka ovat syvällisiä luonnontieteissä. Opiskelijan pääominaisuus on, että valmistunut ei vain hallitse pääaineen tietoja, vaan hallitsee myös pyhän Koraanin ja Hadithin islamilaisen opetuksen tärkeimpänä lähteenä.

Tämä yliopisto sijaitsee Jalan Gajayana 50: ssä, Dinoyo Malang, 14 hehtaarin kampusalueella. Fyysisesti modernisoi itsensä syyskuusta 2005 lähtien rehtorin rakennuksen, tiedekunnan, hallintotoimistojen, luentojen, laboratorioiden, opiskelija-asioiden, koulutuksen, urheilun, yrityskeskuksen, poliklinikan, moskeijoiden, kanssa. ja sisäoppilaitos, joka käyttää islamilaisen kehityspankin (IDB) rahoitusta IDB: n 17. elokuuta 2004 päivätyllä kirjeellä nro 41 / IND / 1287. Indonesian tasavallan presidentti Dr.Susilo 27. tammikuuta 2009 Bambang Yudhoyono suostui nimittämään yliopiston Maulana Malik Ibrahim Malangin valtion islamilaisen yliopiston kanssa. Koska nimi on melko pitkä, neljännen vuosipäivän puheessa rehtori lyhensi yliopiston nimen Universitas Islam Negeri Malikiksi. Upealla ja modernilla fyysisellä suorituskyvyllä sekä kaikkien akateemisten jäsenten päättäväisyydellä, intohimolla ja vahvalla sitoutumisella sekä pyytämällä Kaikkivaltiaan Allahin siunausta ja ohjausta yliopisto pyrkii olemaan huippuyksikkö ja islamilaisen sivilisaation keskus askel toteuttamaan islamin opetukset armona maailmalle (al Islam rahmat li al- alamin ).

Sijainnit

Malang

Osoite
Jalan Gajayana No. 50 Malang
65144 Malang, Itä-Jaava, Indonesia

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: