Amity University Online

Esittely

Lue virallinen kuvaus

45000 opiskelijaa, 22 kampuksilla, 133 ammatillinen ohjelmia ja 70 maailmanluokan instituutioiden, Sopu on yksi suurimmista laadukkaan koulutuksen tarjoaja maassa. Esikoulusta FT ja Engineering nanoteknologian Amity kattaa lähes kaikki kentät ja ammatteja että nuori opiskelija voisi etsiä.

Sen lisäksi säännölliset ohjelmat Amity on ottanut askeleen tähän suuntaan tarjota online oppimista Amity direktoraatin Etäisyys ja Online KOULUTUSn antaa yksilöille ja organisaatioille kilpailuetua. Tässä ympäristössä sisältö on mobiili. Se on käytettävissä koska tahansa, missä tahansa, missä haluat ja päivitetään dynaamisesti. Oppiminen on vain hiiren klikkauksen päässä.

Miksi ADDOE on paras Distance & Online Koulutuksen järjestäjä:

Vain etäisyys -tila University kansainvälisten elinten akkreditoinnit & kytkökset Järjestelmällinen ja jäsennelty PCP kaikissa ohjelmissa Live-Interaktiivinen luentoja arvostettuja tiedekunnan asiantuntijat Kätevä ja edullinen Crash Kurssit Rikas multimedia suuntautunut interaktiivinen e-kirja Inter-Mode siirto vaihtoehto Opetussuunnitelma ja Oppimateriaali päivitetään vuosittain Käyttäjäystävällinen LMS ja oppimisalustan 24x7 Academic & Tekninen Opintotukiohjelmat Täysimittainen arkistoidut luentoja (tiedekunnan peräisin kokopäiväisesti yliopiston tiedekunnan jäsentä) Keskitetty epäkohta käsittely Opiskelija Rekrytointipalvelut Tehokas Mentor-mentoroitava ohjelma Täydet mahdollisuudet ja osallistuminen yliopiston vapaa-ajan ja urheilutoimintaa Antaa Alumni tila Monimuoto MBA-ohjelma Vahva teollisuus-liitäntä Teollisuus valmis & validoitu opetussuunnitelma Kätevä Vaadittavat tutkimukset

• Tarjotaan Helppo Fee Maksujen erässä & sähköisen rahan suunnitelmia

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso BBAs » Katso MBA » Katso Certificates » Katso BScs »

Videot

Why Amity Distance & Online Programs?