CEPT University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

cept01

CEPT University keskittyy ymmärtämiseen, suunnitteluun, suunnitteluun, rakentamiseen ja hallintaan ihmisen elinympäristön. Sen opetusohjelmia rakentaa harkittuja ammattilaisille ja tutkimusohjelmia syventää ymmärrystä asutukselle. CEPT yliopisto sitoutuu myös neuvoa edistäviin hankkeisiin tavoitteena on tehdä elinympäristöjen siedettävä.

Yliopisto koostuu viidestä tiedekunnissa. Tiedekunnan arkkitehtuurin vahvistettiin tutkimuksessa "School of Architecture" vuonna 1962. Se keskittyy muotoilun yksityiselämän alueella. Tiedekunnan Planning, keskittyi suunnitteluun julkisella valtakunnassa, perustettiin vuonna 1972 nimellä "School of Planning". Teknillisen tiedekunnan, joka keskittyy suunnittelu ja rakentaminen, perustettiin vuonna 1982 nimellä "School of Building Science and Technology". Tiedekunta Muotoilun perustettiin vuonna 1992 nimellä "School of Interior Design". Se käsittelee elinympäristön liittyviä sisustus, käsityöt, järjestelmiä ja tuotteita. Faculty of Management perustettiin vuonna 2013 ja se keskittyy Habitat ja Project Management.

CEPT University saanut nimensä siitä "Center for Environmental Planning and Technology" (CEPT). CEPT: n ja eri koulujen että se käsitti oli perustettu Ahmedabad Sivistysseura tuella Gujaratin osavaltion hallitus ja Intian hallitus. Gujaratin osavaltion hallitus sisällyttää CEPT yliopistona vuonna 2005. Yliopisto myöntää komissiolle tunnustettu CEPT University § 2 (f) ja UGC Act, 1956 vuonna 2007. Osasto tieteellisen ja teollisen tutkimuksen (DSIR) hallituksen Intian tunnustaa yliopistossa kuin tieteellisen ja teollisen tutkimuksen Organization (SIRO).

cept02

Perustaminen

Ahmedabad Sivistysseura (AES) perustettiin Centre for Environment Planning & Technology (CEPT) vuonna 1962 lähtien on School of Architecture (SA) kautta avustusta-in-tukea Gujaratin osavaltion. School of Planning (SP) perustettiin vuonna 1972 taloudellisella tuella Intian hallitus (MHRD), Gujaratin osavaltion ja Ford Foundation. Toinen kouluissa; School of Building Science and Technology (SBST) ja School of Interior Design (SID) perustettiin vuonna 1982 ja 1991 vastaavasti apurahan-in-tukea Gujaratin osavaltion.

Aluksi CEPT perustettiin ja hoitaa Ahmedabad Education Society (AES). Vuonna 1994 erillinen luottamus ja yhteiskunta CEPT yhteiskunta oli muodostettu. CEPT on rekisteröity yhteiskunta ja julkiset Charitable Trust. CEPT on rekisteröity Societies onko Rekisteröity Society / Yritys / Muut rekisteröintilakia 1860 kanssa Asst. Kirjaaja Societies, Ahmedabad Region, Ahmedabad, vide rekisterinumero GUJ / 4185 / Ahmedabad päivätty 24 tammikuu 1994.

Lähtien CEPT toiminut itsenäisenä oppilaitos vapaasti kehittää opetusohjelmia ja myönnä omia tutkintotodistuksia lopussa eri opinto-ohjelmiin valtion hyväksymä Gujaratin ja lakisääteinen sääntelyelin tekniset kurssit - All India neuvoston tekninen koulutus (AICTE). Vuodesta 2002 - 2005, CEPT oli sidoksissa Hemachandracharya Pohjois Gujaratin University at Patan. Näin ollen opiskelijat täyttämällä erilaisia ​​ohjelmia CEPT palkittiin kandidaatin ja maisterin tutkinnot. CEPT tuli yliopiston mukaan Gujaratin valtion lainsäätäjä teko 2005 alkaen 12 huhtikuu 2005. CEPT University on tunnustettu yliopiston myöntää komissiolle § 2 (f) ja UGC Act, 1956 helmikuussa 2007. Yliopisto on tunnustettu tieteellisen ja teollisen tutkimuksen Organization (SIRO) osasto tieteellisen ja teollisen tutkimuksen (DSIR).

cept03

Pedagogiikka

Opetus ohjelmat CEPT yliopistossa keskittyä rakentamaan ammattitaitoa ja siksi ne keskittyvät studiot "tai" labs ". Täällä opiskelijat tarttuvat hyvin suunniteltu todenmukaisen ongelmia. Opintoviikkoja, seminaareja ja tutkimuksen tehtäviin, joilla pyritään kehittämään käsitteellisiä ja analyyttisiä taitoja opiskelijoiden, ja taito tehostavia työpajoissa oppimista tukevat studioissa ja labs. Opiskelija myös ilmoittautua matka- ja dokumentointi ohjelmia sekä intern ammatillisen toimistoissa laajentaa niiden altistumista.

CEPT yliopisto vaalii yksilöllisten etujen ja kyvyt sen opiskelijat. Jotta jokainen oppilas kartoittaa ainutlaatuisen opinto ja ymmärtää oman yksittäisiä potentiaalia, ohjelmat toimeksianto vain kolme neljäsosaa pisteitä, jotka opiskelijoiden on täydellinen. Opiskelija voi suorittaa loput hyvityksiä valitsemalla monenlaisia ​​valittavia kursseja tarjolla tahansa viidestä tiedekuntien yliopiston. Tiedekunnat myös kaikki yritykset varmistamaan, että jopa pakollinen osa ohjelman opiskelijat voivat valita kursseja, jotka sopivat niiden käytännön suunta.

Uskossa, että ammattihenkilöiden edellyttää harjoitellaan ammattilaisia ​​ja tutkijoita työskentelemään tiiviisti yhdessä lujasti tukee CEPT yliopiston pedagoginen filosofia. Siksi CEPT yliopisto toimii yhteistyössä tutkijoiden ja ammattilaisille. Harjoittajat taitava päätöksenteon tuovat kokemusta luokkahuoneisiin ja tutkijoille levittää enemmän harkittuja ja kriittisyyttä. Opettajien CEPT yliopistossa, näkevät itsensä valmentajat. Niiden tehtävänä on tukea yksittäisiä oppilaita heidän explorations ja niiden valmiuksien tehtäviä.

International Outreach Mission

Intian kaupungistuminen on käänteentekevä muutos, jossa valtava väestö siirtyy sen kylistä kaupunkeihin. Toimitusjohtaja tämä ennennäkemättömät kehittämiseen vaaditaan suuri määrä lahjakkaita, päteviä ja kokeneita ammattilaisia ​​eri puolilta maailmaa suunnitella, suunnitella ja rakentaa Intian tulevaisuutta. Siksi CEPT yliopisto on perustanut kansainvälisen Outreach Mission kutsua maailmanlaajuinen lahjakkuutta liittymään CEPT opiskelijoiden ja tutkija tekemään yhteistyötä asioista Intian kaupungistumisen ja valmistella tulevia elinympäristö ammattilaisia.

Operaation tehtävänä on houkutella merkittäviä kansainvälisiä valmistuneiden ammattilaisia ​​ja tutkijoita opiskella, tehdä työtä ja opettaa Intiassa. Operaatio koordinoi joukon nykyisiä ja uusia mahdollisuuksia kansainväliselle valmistuneiden, ammattilaisia, tutkijoita ja tutkijoita liittymään CEPT ja pyrkimään ratkaisemaan haasteita Intian kaupungistuminen.

Ne ovat:

 1. Travel Intiassa
  Vuotuiset talvi- ja kouluja CEPT tarjoaa strukturoidun oppimisen ohjelmiin (kahdesta viiteen viikkoa), jotka tarjoavat monipuolista kokemusta ja Intian ulkopuolella.
 2. Opi Intiassa
  Ammatillinen jatko ja ylempää ohjelmat tarjoavat loistavan mahdollisuuden toteuttaa asteen koulutusta, joka on juurtunut paikallisesti. Ne mahdollistavat opiskelijoille mahdollisuuden suorittaa kansainvälistä laatua ammatillisen koulutuksen.
 3. Opeta Intiassa
  Arvovaltainen opetus Fellows ohjelma CEPT kutsuu merkittäviä kansainvälisiä opiskelijoiden ja nuorten ammattilaisten viettää yksi vuosi opetus CEPT.
 4. Research in India
  Tutkimus tutkijat on mahdollisuus suorittaa tutkimusyhteistyötä tiedekunnan jäseniä ja opiskelijoita CEPT. On monia nykyisiä yhteistyökumppaneinaan kumppanin yliopistoissa eri puolilla maailmaa ja on edelleen mahdollisuus tutkia uusia yhteistyölle.
 5. Design Intiassa
  Innovatiivinen uusi jatko-ohjelma / s nuorten ja kokeneita ammattilaisia ​​kehittyneet maat sitoutuvat jälkeinen ammatillinen maisterin tutkinto, mikä mahdollistaa myös heidät työskentelemään Intiassa.
Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
 • Englanti

Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Arkkitehti

Opetus kampuksella Kokopäiväinen July 2018 Intia Ahmedabad

Kaksi vuotta kestäneen maisteriohjelma arkkitehtuurin johtaa myöntämiseksi M. Arch. Tutkinto. Se parantaa taitoja opiskelijat, joilla ammatillinen kandidaatin tutkinnon arkkitehtuurin ja tarjoaa heille lisäaltistusta esteettinen, tekniset, sosiaaliset, poliittiset ja eettiset ulottuvuudet rakennetun ympäristön. [+]

Arkkitehti Arkkitehtuurin tiedekunta - CEPT University Arkkitehdit merkittävää osuutta suunnittelun ja tuotannon rakennetun ympäristön. Ne, jotka keskittyvät suunnitteluun ovat tilaama asiakkaiden johtaa työtä monien asiantuntijoiden, jolta vaaditaan laittaa rakennuksia ja paikkoja yhdessä. Kun pelaa tätä johtoaseman arkkitehtien varmistaa, että lopputuote on arkkitehtonisesti mielekäs, kun kokouksen proosallinen toiminnallisia vaatimuksia. Monet arkkitehdit pidättäytymään pelaa tätä laaja johtoasemansa ja mieluummin sen sijaan keskittyä jostakin rakennetun ympäristön. Toiset pidättäytymään suunnittelu kokonaan ja keskittyä sen sijaan tutkimuksen ja kritiikin rakennetun ympäristön tarjouksen rikastuttaa arkkitehtoninen keskustelua. Silti toiset haluavat ennakoivasti työskennellä heikommassa asemassa yhteisöissä elinolojen parantamiseksi. Kaksi vuotta kestäneen maisteriohjelma arkkitehtuurin johtaa myöntämiseksi M. Arch. Tutkinto. Se parantaa taitoja opiskelijat, joilla ammatillinen kandidaatin tutkinnon arkkitehtuurin ja tarjoaa heille lisäaltistusta esteettinen, tekniset, sosiaaliset, poliittiset ja eettiset ulottuvuudet rakennetun ympäristön. Ohjelma tarjoaa myös mahdollisuuden, mutta ei edellytä erikoistunut ja saada Major ja / tai Minor jollakin seuraavista: Arkkitehtoninen suunnittelu History, Theory ja kritiikki kaupunkisuunnittelu Konservointi Tämä ohjelma on CEPT University on erittäin tunnustettu ja antaa mahdollisuuden nuorille ammattilaisille päivittää valmiuksia ja pätevyyttä. Se tarjoaa myös mahdollisuuden laajempaan altistuminen arkkitehtuuri, suunnittelu, rakentaminen, suunnittelu ja hallinta ihmisen elinympäristön. Vaihto-ohjelmat kansainvälisten yliopistojen kanssa mahdollistavat altistuminen opiskelijoiden erilaisiin akateemisen ja ammatillisen ympäristöistä. Opetussuunnitelma Ensimmäisen "säätiö" lukukauden kaikki opiskelijat tulee suorittaa yhteinen Design Studio. Seuraavan kahden lukukauden he voivat valita studioista keskittyen tahansa edellä erikoisaloja. Lisäksi studiot, opiskelijat tarvitaan myös ottaa pakolliset kursseja, seminaareja ja työpajoja sekä valita muita jotka kohdistuvat alueille erikoistumista. Saaminen Major millään erikoistumisen edellyttää täyttämällä vähintään kaksi studiota ja kolme kurssia keskittyy tällä alueella. Saaminen Minor millään alalla edellyttää... [-]

Master Maisemaarkitehtuurin (MLA)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen July 2018 Intia Ahmedabad

Maisema-arkkitehtuuri on keskeinen rooli Intian kaltaisessa maassa, joka on nopeasti muuttumassa siinä fysikaalisessa muodossa. [+]

master Maisemaarkitehtuurin (MLA) Ohjelman yleiskatsaus Maisema-arkkitehtuuri on keskeinen rooli Intian kaltaisessa maassa, joka on nopeasti muuttumassa siinä fysikaalisessa muodossa. Nykypäivään Maisema Professional on koulutettu ekologisesti herkkiä ja suojelija luonnonvarojen ja toimii vaihtelevissa mittakaavoissa, monimutkaisuutta ja typologioita. Näitä ovat hankkeet alueelliset maisemat, asunto-, institutionaalisten, virkistys, kaupunkien, perintö, infrastruktuuri, ja teollisuuden ja kotitalouksien tilat. Maisema Arkkitehtuuri / suunnittelu Professional on kehitettävä kriittistä ymmärrystä soveltamisalan ammatin ja kehittyvät arvojärjestelmä ja innokas tunnetta tiedustelu. Tämä ohjelma on CEPT University on erittäin tunnustettu ja antaa mahdollisuuden nuorille ammattilaisille päivittää valmiuksia ja pätevyyttä. Se tarjoaa myös mahdollisuuden laajempaan altistuminen arkkitehtuuri, suunnittelu, rakentaminen, suunnittelu ja hallinta ihmisen elinympäristön. Vaihto-ohjelmat kansainvälisten yliopistojen kanssa mahdollistavat altistuminen opiskelijoiden erilaisiin akateemisen ja ammatillisen ympäristöistä. Master of Landscape Architectureprovides ammatillisen koulutuksen kehittämiseen Maisemaarkitehtuurin tiheässä rakennettua ympäristöä ja pääsuunnitelmia kautta intensiivisen suunnittelun koulutuksen tuettu vahva tekninen perusta. Tämä on kahden vuoden ohjelma, jossa opiskelijat hankkivat taitoja harjoitella maiseman ammattimaisesti suunnittelun ja teknisen kehityksen auttamiseksi rakentamiseen suunnitteluun. Opetussuunnitelma Opetussuunnitelma sisältää luentokurssit teoriaa, teknisten aineiden ja studiot tavoitteiden mukaisesti ohjelman. Suunnittelutoimistot keskittyä kehittämiseen opiskelijan kriittisen kykyjä, joiden ei ole tarkoitus ainoastaan ​​rajoitu johtuvat sopivia malleja vastauksena lyhyt mutta myös enemmän painoa suunnitteluprosessia ja tutkimusta. Valmistuneet näistä ohjelmista tällä hetkellä työskentelee johtava maisema-arkkitehtuurin ja design-yritykset Intiassa ja ulkomailla, vaikka monet ovat päättäneet perustaa omia käytäntöjä. Osa valmistuvien opiskelijoiden myös halutessaan liittyä suuri kehitys / kiinteistövälitysyritykset. Jotkut valmistuneet ohjelman jatkaa opetuksen ja tutkimuksen kuin uran. Kaiken kaikkiaan on olemassa valtavat mahdollisuudet kehittää menestyksekkään uran valintansa valmistuttuaan näistä ohjelmista. Jotta opiskelijat voivat jatkaa yksittäisten etujen vain kolme neljäsosaa... [-]

Master Of Landscape Design (MLD)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen July 2018 Intia Ahmedabad

Master of Maisemasuunnittelu ohjelma tarjoaa ammatillista koulutusta alueellisten maisemasuunnittelun, maantieteellisiä tietojärjestelmiä, luonnonvarojen analysointi ja tulkinta kohti maata kehityksen eri luonnon ja ihmisen infrastruktuuria. [+]

Master of Landscape Design (MLD) Ohjelman yleiskatsaus Master of Maisemasuunnittelu ohjelma tarjoaa ammatillista koulutusta alueellisten maisemasuunnittelun, maantieteellisiä tietojärjestelmiä, luonnonvarojen analysointi ja tulkinta kohti maata kehityksen eri luonnon ja ihmisen infrastruktuuria. Opiskelija hankkii taitoja, joiden avulla ne voivat analysoida alueiden kantokyky, maankäyttö soveltuvuuden maankäyttöluokituksesta sekä design maiseman kohti ja säilyttämistä luonnon ekosysteemien kestävyys. Lisäksi suunnittelu selvittämään pienen mittakaavan maisemien on integroitu hyvin sisällä studio harjoituksia. Maisema ohjelmat CEPT yliopistossa on suunniteltu siten kattava ja perusteellinen käsitys ammatin. Opiskelijat ovat osoittaneet uutta ajattelua yhdistettynä mitattuun ja tarkoituksenmukaisia ​​ratkaisuja vaihteleviin maisemaan tilanteisiin. Hengessä etsintä ja löytää luovia ratkaisuja on osa koulutuksen. Opetussuunnitelma Opetussuunnitelma sisältää luentokurssit teoriaa, teknisten aineiden ja studiot tavoitteiden mukaisesti ohjelman. Suunnittelutoimistot keskittyä kehittämiseen opiskelijan kriittisen kykyjä, joiden ei ole tarkoitus ainoastaan ​​rajoitu johtuvat sopivia malleja vastauksena lyhyt mutta myös enemmän painoa suunnitteluprosessia ja tutkimusta. Jotta opiskelijat voivat jatkaa yksittäisten etujen vain kolme neljäsosaa koko akateemisen työmäärä on valtuuttanut. Opiskelijat valitsevat kursseja monista saatavilla valittavien loppuun loput. Opettajat ovat peräisin harjoitellaan ammattilaisia, jotka tuovat käytännön kokemusta luokkahuoneessa ja tutkijoiden ja täydentää opetusta enemmän teoreettisia ja kriittistä. Osa valmistuvien opiskelijoiden myös halutessaan liittyä suuri kehitys / kiinteistövälitysyritykset. Jotkut valmistuneet ohjelman jatkaa opetuksen ja tutkimuksen kuin uran. Kaiken kaikkiaan on olemassa valtavat mahdollisuudet kehittää menestyksekkään uran valintansa valmistuttuaan tästä ohjelmasta. Sisäänpääsy ja luontoisedut Pääsy Ohjelma perustuu akateemiseen historiaan aikana opinnoissa, portfolio, työkokemusta ja henkilökohtaista / puhelinkonferenssi haastattelu. Hakemukset tutkitaan kaksivaiheisessa arviointiprosessi. Maisteriksi tahansa tieteenalojen kuten Botany, Ecology, puutarhaviljelyssä, maantieteen, metsätalous-, geologian, hydrologian kaltaiset luonnosta sciences.Bachelor arkkitehtuurin, kandidaatin tutkinto 4 vuotta kursseja - suunnittelu,... [-]

Master of Design

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen July 2018 Intia Ahmedabad

[+]

IMIAD partnerilaitosten kuuluvat: Istanbulin teknillinen yliopisto ITU Ammattikorkeakoulu Stuttgart UASS [-]

Master Of Kalustesuunnittelu

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta July 2018 Intia Ahmedabad

Huonekalut on olennainen osa ihmisen elinympäristöä. Riippuen elinympäristön, huonekaluja voisi olla seurausta mittatilaustyönä suunnittelu tai se voi olla objekti, joka on massatuotantona. M. Design - Kalustesuunnittelu ohjelma on käytännöllinen vastaus kasvaviin tarpeisiin huonekaluteollisuus ja vähittäismarkkinoiden tänä päivänä. Eksponentiaalinen kasvu kaikilla metro kaupungeissa on johtamassa valtava kysyntä korkealaatuisen ja edullisen huonekaluja kaikilla aloilla. Tällä hetkellä suuri osa huonekaluja toimitetaan markkinoille tulee ulkomailta ja voisi yhtä helposti suunniteltava ja tehtävä Intiassa. [+]

Master of Kalustesuunnittelu Faculty of Design -CEPT University Huonekalut on olennainen osa ihmisen elinympäristöä. Riippuen elinympäristön, huonekaluja voisi olla seurausta mittatilaustyönä suunnittelu tai se voi olla objekti, joka on massatuotantona. M. Design - Kalustesuunnittelu ohjelma on käytännöllinen vastaus kasvaviin tarpeisiin huonekaluteollisuus ja vähittäismarkkinoiden tänä päivänä. Eksponentiaalinen kasvu kaikilla metro kaupungeissa on johtamassa valtava kysyntä korkealaatuisen ja edullisen huonekaluja kaikilla aloilla. Tällä hetkellä suuri osa huonekaluja toimitetaan markkinoille tulee ulkomailta ja voisi yhtä helposti suunniteltava ja tehtävä Intiassa. Hengessä uuden "Tee Intiassa -aloitteen edistää kansallisen hallituksen, tämä ohjelma antaa valmiuksia olla osa kehittyvien todellisuuden Intian globaalina, high-tech, korkean ammattitaidon teollinen keskus. Ohjelma samoilla linjoilla "Tee Intiassa" aloite sen visio: Foster Innovation Osaamistason kehittäminen Henkisen omaisuuden Build parhaiten luokkansa valmistus infrastruktuuri Käsitellään tätä todellisuutta, ohjelma antaa opiskelijoille välineitä pystyä lisäarvoa kaikilla huonekaluteollisuudelle. "Lisäarvoa" on keskeinen tavoite suunnittelija jolloin yksityiskohtainen käsitys materiaalien ja valmistusmenetelmien avulla parempia tuotteita tehdään. Lisäksi kuluttajan tarpeet, joko yksityishenkilöt, yritys- tai yhteisöasiakkaille, ymmärretään siten, että sopivin suunnitteluratkaisut voidaan saapui. Hiljattain käyttöön 2-vuoden kokopäiväinen jatko-ohjelma johtaa Master of Design - Kalustesuunnittelu, on taito-pohjainen ammatillinen ohjelma, joka valmistelee opiskelijoiden suunnittelijoiden ja keksijöiden että nopeasti kehittyvän Intian huonekaluteollisuus. Ohjelma käsittelee ajankohtaisia ​​asioita suunnittelun kuten massatuotanto, muokkausta, tulevaisuuden teknologioiden, ympäristönäkökohdat ja kestävyys. Opiskelija opettaa korkeasti koulutetun akateemisen henkilöstön, jotka ovat myös harjoitellaan alan ammattilaista. He pääsevät ensiluokkainen huoltoverstas joka integroidaan oppimisprosessiin; jossa ideat voidaan testata ja asteikon mallien. Kaikki resurssit CEPT-yliopiston on saatavilla opiskelijoiden ohjelmaa ja niitä kannustetaan toimimaan yhdessä eri suunnittelu tieteenalojen. Opetussuunnitelma Ohjelma kestää neljä lukukautta, jotka kumpikin rakentuu erityinen teema,... [-]

Master Kaupunkien Ja Aluesuunnittelu

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta July 2018 Intia Ahmedabad

Intian kaupungistuminen on käänteentekevä muutos, joka tulee olemaan merkittävä vaikutus elinoloihin ja elämänlaatua sen ihmisiä. Tapa, jossa tämä kaupungistuminen on suunniteltu ja johdettu, on avain varmistaa liveability, pääoma ja kestävyys ihmisille. Tyypillisesti kaupunkisuunnittelijat ovat keskeisessä asemassa näissä kaupungeissa muutoksia. Tiedekunnan Planning CEPT University valmistelee harkittuja suunnittelu ammattilaisia ​​vastaamaan tähän haasteeseen. [+]

master kaupunkien ja aluesuunnittelu Faculty of Planning - CEPT University Intian kaupungistuminen on käänteentekevä muutos, joka tulee olemaan merkittävä vaikutus elinoloihin ja elämänlaatua sen ihmisiä. Tapa, jossa tämä kaupungistuminen on suunniteltu ja johdettu, on avain varmistaa liveability, pääoma ja kestävyys ihmisille. Tyypillisesti kaupunkisuunnittelijat ovat keskeisessä asemassa näissä kaupungeissa muutoksia. Tiedekunnan Planning CEPT University valmistelee harkittuja suunnittelu ammattilaisia ​​vastaamaan tähän haasteeseen. Tämä valinta-pohjainen maisteriohjelman kaavoitus valmistelee nuorten ammattilaisten uran suunnitteluun ja varustaa ne: (i) valmistelee suunnitelmia ja kaupunkien ja niiden alueiden (ii) toteuttaa tutkimuksen politiikkaa ja prosesseja kaupungistuminen ja kaupunkikehitys, (iii) neuvoja hallintoa kaupunkien ja niiden alueiden, ja (iv) puolestapuhuja tiettyjä kysymyksiä, kuten kestävyyttä, ilmastonmuutoksen sietokykyä, kohottavaa syrjäytyneet yhteisöt jne. Koulutamme ammattilaisten käytännön studio harjoituksia, teoria kursseja, yksilön huippukivi projekti ja maastokäyntien Intiassa ja ulkomailla. Tiedekunnan jäsenet kuuluvat eri tieteenaloilla, kuten arkkitehtuuri, suunnittelu, suunnittelu, luonnon- ja yhteiskuntatieteet. Ne ovat taitavia akateemikot ja osaajia kansallisten ja kokonaisaltistumista ja sidoksia. MURP alumnit pidetään ajatus alansa johtajia, ja ne ovat hyvin sijoitetaan johtava maailmanlaajuinen & kansallisten organisaatioiden ja kaupunkien ja alueelliset hallitukset. Tämä erittäin tunnustettu ohjelma on yli 40 vuotta vanhoja. Alumnien ovat hyvin sijoitettu valtion, kansainväliset virastot, konsulttiyritykset, ja maineikkain korkeakoulujen ja tutkimuslaitosten. Koska osa CEPT yliopiston, ohjelma tarjoaa myös mahdollisuuden lisätä näkyvyyttä arkkitehtuuriin, rakentamiseen, suunnitteluun ja hallintaan ihmisen elinympäristön. Opetussuunnitelma Kaksivuotisen maisteriohjelman in kaavoitus (MURP) altistaa opiskelijat sosiaalisia, poliittisia, taloudellisia ja taloudelliset ulottuvuudet kaupunkikehityksen ja eettiset ulottuvuudet työskentelee ammattilaisia. Opiskelijat koulutetaan kytkeytymään asteikot paikallisten hanke kaupungin ja alueen globaaliin kautta käytännön studio harjoituksia, voimakas teoria, yksittäiset huippukivi projekti, ja maastokäyntien Intiassa ja... [-]

Master Kaupunkien Johto

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta July 2018 Intia Ahmedabad

Habitat Managers tärkeä rooli ymmärtämään ja hallintaan monimutkaisia ​​meidän kaupungeissa. Intian kaupungeissa kasvavat hyvin nopeasti ja kuten kaupungit kasvavat väkiluvultaan ja laajentaa kooltaan, ne tarvitsevat jatkuvaa huomiota säilyttää olemassa olevia rakenteita ja hallita tulevaa laajentumista. Habitat Management on tuleva kenttä vaatii erikoisosaamista kaupunkien johtamiskäytäntöjä ja keskeisiä periaatteita. Habitat Managers keskittyvät ymmärtämään, miten kaupunkien toimintaa ja ne pyrkivät parantamaan teknologian, toiminnallisten ja taloudellisten kestävyyttä kaupunkien kanssa tavoitteena parantaa liveability. [+]

Master of Urban Management Faculty of Management - CEPT University Habitat Managers tärkeä rooli ymmärtämään ja hallintaan monimutkaisia ​​meidän kaupungeissa. Intian kaupungeissa kasvavat hyvin nopeasti ja kuten kaupungit kasvavat väkiluvultaan ja laajentaa kooltaan, ne tarvitsevat jatkuvaa huomiota säilyttää olemassa olevia rakenteita ja hallita tulevaa laajentumista. Habitat Management on tuleva kenttä vaatii erikoisosaamista kaupunkien johtamiskäytäntöjä ja keskeisiä periaatteita. Habitat Managers keskittyvät ymmärtämään, miten kaupunkien toimintaa ja ne pyrkivät parantamaan teknologian, toiminnallisten ja taloudellisten kestävyyttä kaupunkien kanssa tavoitteena parantaa liveability. Kaksivuotinen maisteriohjelma Habitat Management johtaa myöntämistä Master of Habitat Management (MHM) astetta. Ohjelma käynnistettiin vuonna 2013 pyrkii saamaan aikaan merkittäviä muutoksia kaupunkien Intiassa luomalla altaan laadukkaita ammattilaisten omistettu hallintaan ihmisen elinympäristön. Ohjelma auttaa opiskelijoita kehittämään taitojaan käsitellä monimutkaisia ​​ongelmia, kuten parantaa pitkän aikavälin tehokkuuteen kaupunkien palvelut, parantaa day-to-day toimintaa kaupungeissa ja löytää keinoja parantaa rahoituksen kaupunkien järjestelmiä. Ohjelma keskittyy monitieteistä koulutusta ja samalla kehittää taitoja tehokkaan hallinnan. Opettajat ovat peräisin harjoitellaan ammattilaisia, jotka tuovat käytännön kokemusta luokkahuoneessa ja tutkijat, jotka täydentävät opetusta teoreettista sekä kriittistä. Tämä ohjelma avaa uusia näkymiä nuorille ammattilaisille päivittää valmiuksia ja pätevyyttä, ja hakea työtä paikallisten hallitusten, kansainvälisten kehitysyhteistyöjärjestöjen, rahastoyhtiöitä, infrastruktuurin kehittäminen ja projektinhallinta yritysten, kiinteistöjen ja omaisuudenhoito konsulttitoimistot. Se tarjoaa myös mahdollisuuden laajempaan altistuminen arkkitehtuuri, suunnittelu, rakentaminen, suunnittelu ja hallinta ihmisen elinympäristön. Opetussuunnitelma Ensimmäisen 'säätiö' lukukauden opiskelijat sitoutuvat kursseja, jotka auttavat heitä, oppia kaupunkiympäristössä ja kehittää taitoa viestintä, kirjanpito-, hallinnan periaatteet ja perus ongelmanratkaisuun kaupunkien apuohjelmia-kysymysten tunnistaminen ja löytää ratkaisuja. Opetus ohjelmat CEPT yliopistossa keskittyä rakentamaan ammattitaitoa ja siksi on merkittävää painotetaan studiot ". Kahden seuraavan lukukauden,... [-]

Master Teknologian Rakennustekniikan & Hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 2017 - 2018 vuotta July 2018 Intia Ahmedabad + 1 lisää

Rakentaminen johtajat ovat ratkaisevassa asemassa kehitettäessä rakennetun ympäristön ja infrastruktuurin. Ne helpottavat rakennussuunnittelussa, ja varmistaa tehokkaan ja oikea-aikaisen täytäntöönpanon infrastruktuurihankkeisiin. [+]

master teknologian rakennustekniikan & hallinta Ohjelman yleiskatsaus Rakentaminen johtajat ovat ratkaisevassa asemassa kehitettäessä rakennetun ympäristön ja infrastruktuurin. Ne helpottavat rakennussuunnittelussa, ja varmistaa tehokkaan ja oikea-aikaisen täytäntöönpanon infrastruktuurihankkeisiin. CEPT Yliopisto tarjoaa kahden vuoden kokopäiväinen jatko-ohjelma, joka johtaa Master of Technology (M. Tech) in Construction Engineering and Management. Ohjelman tavoitteena on kouluttaa insinöörien ja arkkitehtien tulla päteviä ammattilaisia ​​alalla rakennustekniikan ja projektinhallinnan. Opetus ohjelmat CEPT yliopistossa keskittyä rakentamaan ammattitaitoa. Siksi ne on keskitetty studio pedagogiikka, joka on kattava simulointi tosielämän projekteja (rakennukset, infrastruktuuri jne.). Opintoviikkoja, seminaareja ja tutkimuksen tehtäviin, joilla pyritään kehittämään käsitteellisiä ja analyyttisiä taitoja opiskelijoiden, ja taito tehostavia työpajoissa oppimista tukevat studioissa ja labs. Ammattilaisten koulutukseen osana M. Tech (Construction Engineering and Management) ohjelma keskittyy seuraaviin alueisiin: projektinhallinnan, rakennuttamispalvelut, sopimukset hallinta, rakentamisen laatua, turvallisuutta ja laitteiden hallintaan, toimitusketjun hallintaan rakennushankkeiden, moderni rakennusmateriaalien ja teknologiat, tietokone sovellusten rakentamisessa (ERP, MS Project, Primavera), ja tietomallinnuksen (BIM) rakennusteollisuuden. Opiskelija myös ilmoittautua matka- ja dokumentointi ohjelmia, ja intern rakennusprojekteissa laajentaa niiden altistumista. Tutkinnon tämä ohjelma voi rakentaa menestyksekkään uran rakentamisen hallintaan, johtavien hallituksen ja yksityiset laitokset. Monet haluavat työskennellä johtavien rakennus- organisaatioiden, infrastruktuurin kehittäjät ja konsulttiyritykset maassa ja ulkomailla. Jotkut valmistuneet sitoutuvat tohtoriopinnot ja lisätutkimuksia joitakin parhaista yliopistojen ja tutkimuslaitosten ympäri maailmaa. Aikana, jolloin infrastruktuurien alalla Intiassa kasvaa nopeasti, mahdollisuudet rakentamisen ammattilaiset ovat valtavat. Opetussuunnitelma Ammattilaisten koulutukseen osana M. Tech (Construction Engineering and Management) ohjelma keskittyy seuraaviin alueisiin: projektinhallinnan, rakennuttamispalvelut, sopimukset hallinta, rakentamisen laatua, turvallisuutta ja laitteiden hallintaan, toimitusketjun hallintaan rakennushankkeiden, moderni rakennusmateriaalien ja teknologiat, tietokone sovellusten rakentamisessa (ERP, MS Project, Primavera), ja tietomallinnuksen... [-]

Master Teknologian Rakenteellinen Suunnittelutoimistot

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta July 2018 Intia Ahmedabad

Ohjelman tarkoituksena on kouluttaa opiskelija käytännön taiteen ja filosofian rakennesuunnittelu. Se myös antaa käsityksen tutkimuksen arviointi ja lujittaa vaurioituneen rakenteita. Lisäksi ohjelma kytkee opiskelijat osaksi suunnitteluun meneillään tärkeä teollisuuden rakenteita kuten savupiippuja, siilot, vesisäiliöitä, siltoja ja satamissa. [+]

Master of Technology Rakennetekniikan Suunnittelu Teknillinen tiedekunta - CEPT University Rakennesuunnittelijoidensa tärkeä rooli prosessin suunnittelun ja päätöksenteon rakennus- ja infrastruktuurihankkeita-alkamisesta hankkeen asti loppuun sama. Kun monimutkaisuus arkkitehtonisia suunnitelmia, etenemisen teorian dynamiikkaa ja kulttuuriperinnön säilyttäminen rakenteiden tarve pätevien rakennesuunnittelijan on kasvanut huomattavasti vuoden vuosina. Ohjelman tarkoituksena on kouluttaa opiskelija käytännön taiteen ja filosofian rakennesuunnittelu. Se myös antaa käsityksen tutkimuksen arviointi ja lujittaa vaurioituneen rakenteita. Lisäksi ohjelma kytkee opiskelijat osaksi suunnitteluun meneillään tärkeä teollisuuden rakenteita kuten savupiippuja, siilot, vesisäiliöitä, siltoja ja satamissa. Valmistuneet tästä ohjelmasta on hyvin perehtynyt normit ja vaatimukset suunnittelun menetelmiä säädetty useissa maissa ja siten ovat hyvin sijoitetaan johtavat kansalliset ja kansainväliset organisaatiot. He ovat myös onnistuneet aloittamaan omaa toimintaansa ja luoda konsulttiyrityksen. Muutamia valmistuneista valita suorittaa tohtoriopinnot ja vievät uran opetuksen ja tutkimuksen. Opetussuunnitelma Kaksivuotinen ohjelma johtaa myöntämiseen Master of Technology Rakennetekniikan malli on suunniteltu parantamaan taitoja ja tietämystä rakennesuunnittelun opiskelijoille ja ammattilaisia ​​rakennus- ja vesirakentaminen alalla. Pedagogistamallia sisältää monenlaisia ​​kursseja merkittäviä painotetaan käytännön sovellusten käytännön studio harjoituksia (työskentelee todenmukaisen tilanteisiin) ja riippumaton väitöskirja. Rakenne- Engineering suunnittelu ohjelma keskittyy rakennuksen ammattitaitoa ja siksi ne keskittyvät studiot ". Studio pohjaisten kurssien jossa kaikki opiskelijat työskentelevät elävien hankkeisiin ja keksiä omia muuttaneet rakennejärjestelmillä, analyysi ja suunnittelu. Ammattilaiset huomattava suunnittelutoimistoja kehotetaan opettamaan opiskelijoille ja jakamaan kokemuksia. Opiskelijaksi ja Edellytykset Ensimmäisessä vaiheessa valvonnan, kaikki hakemukset toimintaa valvotaan tukikelpoisuuden annettujen tietojen perusteella online hakulomakkeet. Kaikki ehdokkaat, jotka täyttävät kelpoisuusvaatimukset harkitaan vaiheessa 2 (pääsykoe). Tämän jälkeen jatkoon 300-350 ehdokasta raivattu vaiheeseen, johon kuuluu haastatteluja (henkilökohtaisesti tai kautta tele konferenssi). Lopullinen meriittilista valmistetaan perustuu koulumenestystään... [-]

Master Of Technology Infrastructure Engineering Suunnittelu

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta July 2018 Intia Ahmedabad

Kaksivuotinen ohjelma johtaa myöntämiseen Master of Technology Infrastructure Engineering malli on suunniteltu parantamaan taitoja ja tietämystä rakennesuunnittelun opiskelijoille ja ammattilaisia ​​rakennus- ja vesirakentaminen alalla. [+]

Master of Technology Infrastructure Engineering suunnittelu Teknillinen tiedekunta - CEPT University Infrastruktuuri on kiinteä osa yhteiskuntaa ja on tärkeä rooli sen taloudellista ja sosiaalista kehitystä. Kehitysmaassa, kuten Intiassa, infrastruktuurin kehittäminen on tullut erottamaton osa kasvutarina luoda vahva tarve ammattilaisten infrastruktuurialalla. Ensisijainen tavoite M. Tech in Engineering Design (Infrastructure) (MIED) on huolehtia tähän kysyntään infrastruktuurin teollisuuden ja tuottamaan ammattilaisten erityisiä taitoja linjassa teollisuuden tarpeisiin. Kaksivuotinen ohjelma johtaa myöntämiseen Master of Technology Infrastructure Engineering malli on suunniteltu parantamaan taitoja ja tietämystä rakennesuunnittelun opiskelijoille ja ammattilaisia ​​rakennus- ja vesirakentaminen alalla. Opetussuunnitelma MIED ohjelma pyrkii yhdistämään infrarakentamisen ja suunnittelun avulla opiskelijat voivat lisätä täydentäviä näkökohtia, kuten infrastruktuurin suunnittelun, rahoituksen ja hallintaan. Opiskelija mahdollisesti voi kehittyä keskittymiskohteen Pystysuora ja vaakasuora. Pystysuoraan, ala on ensisijainen merkitys ja valinta tarkennusalueen seuraavasti. Vaihtoehtoisesti opiskelija voisi kehittää taitojaan horisontaalisesti, jossa painopiste alue on ensisijaisen tärkeä kattavat useamman kuin yhden alan. Oppimäärän tarkoituksena on kannustaa oppilaiden oppimisen sekoitus luentokurssit ja käsi-hakemuksesta kautta studio kursseja. Luento kurssien keskittyä rakentamaan teoreettinen ymmärrys soveltamisalan kanssa tutkia sen empiirinen soveltaminen studiossa kursseja. Pääosa pakolliset kurssit hyvitykset ovat studiot kursseja, joissa opiskelijat työskentelevät tosielämän kuten yhteyksissä, mikä korostaa käytännön. CEPT pedagogiikka sisältää monenlaisia ​​kursseja merkittäviä painotetaan käytännön sovellusten käytännön studio kurssien hankkeita (suvainnut luoda tosielämän kuten tilanteissa) ja riippumaton väitöskirja. Johtavat infrastruktuuri ammattilaisia ​​kehotetaan antamaan vierailuluentoja ja osallistua interaktiivinen keskusteluja opiskelijoiden. Opiskelijaksi ja Edellytykset Ensimmäisessä vaiheessa valvonnan, kaikki hakemukset toimintaa valvotaan tukikelpoisuuden annettujen tietojen perusteella online hakulomakkeet. Kaikki ehdokkaat, jotka täyttävät kelpoisuusvaatimukset harkitaan vaiheessa 2 (pääsykoe). Tämän jälkeen jatkoon 300-350 ehdokasta raivattu vaiheeseen, johon kuuluu... [-]

Master Teknologian Geomatiikan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen July 2018 Intia Ahmedabad

Masters of Technology Geomatics on kentän antiikin juuret, moderni merkitystä, ja silmä tulevaisuuteen. [+]

master teknologian geomatiikan Ohjelman yleiskatsaus Masters of Technology Geomatics on kentän antiikin juuret, moderni merkitystä, ja silmä tulevaisuuteen. Geomatics on sekä soveltavan tieteen ja ammatillisesta valvonnasta. Geomatics, joka tunnetaan myös nimellä Geo-Informatics, viittaa matematiikan, tieteen ja teknologian avulla tutkitaan paikkatietojen. M.Tech in Geomatics on ammatillinen kenttä, joka on ainutlaatuinen ja erilainen kuin valtavirran erikoistuminen, joka tarjoaa uusimmat tila-pohjainen tekniikka. Geomatics on niille, jotka ovat tech-savvy, haluavat saada koulutusta ja taitoa kehitetään kaukokartoitusta ja maantieteellisiä tietojärjestelmiä, joilla tietokoneista voivat käyttää taitojaan välineiden kehittämisessä, jotta maailma mielenkiintoinen ja helppo ymmärtää ihmisiä ja tietämyksen -pohjainen päätöksentekoa. Ne, jotka kuuluvat alan Engineering, Architecture, Planning, Information Technology, Computer Science, Basic Science, Geotiede, maantiede, mutta haluavat opiskella varten sovellettu uran niin geomatiikan voi olla hyvin palkitsevaa. Opetussuunnitelma Masters Geomatics on suunniteltu "kuria neutraali" poikkitieteelliseen jatko-opiskelijoille ja ammattilaisille. Se sisältää kaukokartoitus avaruudesta erilaisilla kaukokartoituksen antureita. Kurssilla käsitellään tiedonkeruujärjestelmän, GIS, tietotekniikka, resurssien sovellus ja analyysi tieteidenvälistä valmistuneiden ja ammattilaisten. Geomatics ulottuu uudempia menetelmiä, kuten Global Positioning Systems, Digital Fotogrammetrian, LiDAR Technology, laadullinen ja määrällinen analyysi satelliitti- ja ilmakuvia ominaisia ​​geotieteitä ja ympäristön sovelluksia. Eri näkökohtia projektin suunnittelu ja hallinta, tietokannan suunnittelu ja arkistointi, Big-data, Web ja Mobiili GIS, integrointi ja käsittely useiden paikkatietokannan tietoja integroidun lähestymistavan ja sovelluksia laajaa teoreettista ja tapaus koulutusta opetetaan myös. Sisäänpääsy ja Edellytykset Vähintään 55% yhteenlasketusta markkaa kandidaatin / maisterin tutkinto yleiseen luokkaan ehdokkaille ja 50% SC / ST / OBC luokka ehdokkaita tarvitaan kaikkiin PG teknillisen tiedekunnan Program. Insinööri / Bachelor of Technology - Civil Engineering, Computer Engineering, maatalous, vesivarat, Environmental Engineering,... [-]

Päällikön Tekniikka Rakentamisessa Energiatehokkuutta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen July 2018 Intia Ahmedabad

Rakennusten alhainen energiankulutus ovat sosiaalinen ja taloudellinen välttämättömyys Intian ja muiden trooppisten alueiden että näkevät suurin kasvu kahden seuraavan vuosikymmenen aikana. [+]

Master of Technology Building Energy Performance Ohjelman yleiskatsaus Rakennusten alhainen energiankulutus ovat sosiaalinen ja taloudellinen välttämättömyys Intian ja muiden trooppisten alueiden että näkevät suurin kasvu kahden seuraavan vuosikymmenen aikana. Energian käyttö määräytyvät pitkälti ympäristöjalanjälkeen rakennuksen yli sen käyttöikää. Tutkimus, politiikan ja käytännön tekevät rakennuksen energiatehokkuuden alueen henkistä ja ammatillista kasvua. Yhä uudenlainen ammattilainen tarvitaan rakennuksen suunnittelun tai toiminnan joukkue auttaa säästämään energiaa. M.Tech. Ohjelma Building Energy Performance opitaan: Käytä uusinta työkalujen tehdä simulaatioita ja arvioida rakennuksen energiatehokkuutta. Käsitellä monimutkaisia ​​teknisiä ongelmia ja osallistua monitieteisessä. Edistetään ja vaikuttaa suunnitteluun energiatehokkaiden rakennusten, samalla kun otetaan huomioon arkkitehtuuri ja ympäristö, asukkaiden käyttäytymistä, heidän terveyteen ja hyvinvointiin. Intia ja muiden trooppisten alueiden ennennäkemätön taloudellisen kasvun ja ympäristönäkökohdat. Säännöt, vihreä rakennus luokitusjärjestelmiä, ja omistajien mieltymykset ovat luoneet kysyntää rakennuksen energian ammattilaisille. Jossa keskitytään lämmin ilmasto, valmistuneet tämän ohjelman ovat houkuttelevia ehdokkaita työmarkkinoilla Intiassa, Kaakkois-Aasiassa ja Lähi-idässä, ja tutkijanuraa Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. He työskentelevät energian konsulttiyritysten, rakennussuunnittelu joukkuetta, jossa rakennusten omistajia ja valtion virastot, ottaa johtava rooli jatkaa energiatehokkuutta koko rakentamisen näkökulmasta. Opetussuunnitelma CEPT University on kansainvälisesti tunnustettu korkeatasoisen tutkimuksen ja käytännön kokemusta energiatehokkuuden ja verkko-nollaenergiarakennuksia. Painopiste suunnitteluun ja hallintaan ihmisen elinympäristön todella tuetaan ekosysteemiin rakennuksen energiatehokkuuden ohjelma. Opetus tiedekunnan koostuu alan asiantuntijoita, kokeneita ammattilaisia ​​ja tutkijoita, jotka ovat ratkaisu lähestymistapaa. On oltava maailmanluokan tutkimuksen laitos, joka taloa uusimmat laitteet testaamiseen ja mittaamiseen lämpö ja valoisa vaikutuksia rakennuksissa. Sisäänpääsy ja Edellytykset Hakijat M. Tech. BEP-ohjelma yleisessä sarjassa tulisi olla vähintään 60% yhteenlasketusta markkaa ja ne on varattu luokat tulisi olla vähintään 55% yhteenlasketusta markkaa kandidaatin /... [-]

Ota yhteyttä