CEPT University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

cept01

CEPT University keskittyy ymmärtämiseen, suunnitteluun, suunnitteluun, rakentamiseen ja hallintaan ihmisen elinympäristön. Sen opetusohjelmia rakentaa harkittuja ammattilaisille ja tutkimusohjelmia syventää ymmärrystä asutukselle. CEPT yliopisto sitoutuu myös neuvoa edistäviin hankkeisiin tavoitteena on tehdä elinympäristöjen siedettävä.

Yliopisto koostuu viidestä tiedekunnissa. Tiedekunnan arkkitehtuurin vahvistettiin tutkimuksessa "School of Architecture" vuonna 1962. Se keskittyy muotoilun yksityiselämän alueella. Tiedekunnan Planning, keskittyi suunnitteluun julkisella valtakunnassa, perustettiin vuonna 1972 nimellä "School of Planning". Teknillisen tiedekunnan, joka keskittyy suunnittelu ja rakentaminen, perustettiin vuonna 1982 nimellä "School of Building Science and Technology". Tiedekunta Muotoilun perustettiin vuonna 1992 nimellä "School of Interior Design". Se käsittelee elinympäristön liittyviä sisustus, käsityöt, järjestelmiä ja tuotteita. Faculty of Management perustettiin vuonna 2013 ja se keskittyy Habitat ja Project Management.

CEPT University saanut nimensä siitä "Center for Environmental Planning and Technology" (CEPT). CEPT: n ja eri koulujen että se käsitti oli perustettu Ahmedabad Sivistysseura tuella Gujaratin osavaltion hallitus ja Intian hallitus. Gujaratin osavaltion hallitus sisällyttää CEPT yliopistona vuonna 2005. Yliopisto myöntää komissiolle tunnustettu CEPT University § 2 (f) ja UGC Act, 1956 vuonna 2007. Osasto tieteellisen ja teollisen tutkimuksen (DSIR) hallituksen Intian tunnustaa yliopistossa kuin tieteellisen ja teollisen tutkimuksen Organization (SIRO).

cept02

Perustaminen

Ahmedabad Sivistysseura (AES) perustettiin Centre for Environment Planning & Technology (CEPT) vuonna 1962 lähtien on School of Architecture (SA) kautta avustusta-in-tukea Gujaratin osavaltion. School of Planning (SP) perustettiin vuonna 1972 taloudellisella tuella Intian hallitus (MHRD), Gujaratin osavaltion ja Ford Foundation. Toinen kouluissa; School of Building Science and Technology (SBST) ja School of Interior Design (SID) perustettiin vuonna 1982 ja 1991 vastaavasti apurahan-in-tukea Gujaratin osavaltion.

Aluksi CEPT perustettiin ja hoitaa Ahmedabad Education Society (AES). Vuonna 1994 erillinen luottamus ja yhteiskunta CEPT yhteiskunta oli muodostettu. CEPT on rekisteröity yhteiskunta ja julkiset Charitable Trust. CEPT on rekisteröity Societies onko Rekisteröity Society / Yritys / Muut rekisteröintilakia 1860 kanssa Asst. Kirjaaja Societies, Ahmedabad Region, Ahmedabad, vide rekisterinumero GUJ / 4185 / Ahmedabad päivätty 24 tammikuu 1994.

Lähtien CEPT toiminut itsenäisenä oppilaitos vapaasti kehittää opetusohjelmia ja myönnä omia tutkintotodistuksia lopussa eri opinto-ohjelmiin valtion hyväksymä Gujaratin ja lakisääteinen sääntelyelin tekniset kurssit - All India neuvoston tekninen koulutus (AICTE). Vuodesta 2002 - 2005, CEPT oli sidoksissa Hemachandracharya Pohjois Gujaratin University at Patan. Näin ollen opiskelijat täyttämällä erilaisia ​​ohjelmia CEPT palkittiin kandidaatin ja maisterin tutkinnot. CEPT tuli yliopiston mukaan Gujaratin valtion lainsäätäjä teko 2005 alkaen 12 huhtikuu 2005. CEPT University on tunnustettu yliopiston myöntää komissiolle § 2 (f) ja UGC Act, 1956 helmikuussa 2007. Yliopisto on tunnustettu tieteellisen ja teollisen tutkimuksen Organization (SIRO) osasto tieteellisen ja teollisen tutkimuksen (DSIR).

cept03

Pedagogiikka

Opetus ohjelmat CEPT yliopistossa keskittyä rakentamaan ammattitaitoa ja siksi ne keskittyvät studiot "tai" labs ". Täällä opiskelijat tarttuvat hyvin suunniteltu todenmukaisen ongelmia. Opintoviikkoja, seminaareja ja tutkimuksen tehtäviin, joilla pyritään kehittämään käsitteellisiä ja analyyttisiä taitoja opiskelijoiden, ja taito tehostavia työpajoissa oppimista tukevat studioissa ja labs. Opiskelija myös ilmoittautua matka- ja dokumentointi ohjelmia sekä intern ammatillisen toimistoissa laajentaa niiden altistumista.

CEPT yliopisto vaalii yksilöllisten etujen ja kyvyt sen opiskelijat. Jotta jokainen oppilas kartoittaa ainutlaatuisen opinto ja ymmärtää oman yksittäisiä potentiaalia, ohjelmat toimeksianto vain kolme neljäsosaa pisteitä, jotka opiskelijoiden on täydellinen. Opiskelija voi suorittaa loput hyvityksiä valitsemalla monenlaisia ​​valittavia kursseja tarjolla tahansa viidestä tiedekuntien yliopiston. Tiedekunnat myös kaikki yritykset varmistamaan, että jopa pakollinen osa ohjelman opiskelijat voivat valita kursseja, jotka sopivat niiden käytännön suunta.

Uskossa, että ammattihenkilöiden edellyttää harjoitellaan ammattilaisia ​​ja tutkijoita työskentelemään tiiviisti yhdessä lujasti tukee CEPT yliopiston pedagoginen filosofia. Siksi CEPT yliopisto toimii yhteistyössä tutkijoiden ja ammattilaisille. Harjoittajat taitava päätöksenteon tuovat kokemusta luokkahuoneisiin ja tutkijoille levittää enemmän harkittuja ja kriittisyyttä. Opettajien CEPT yliopistossa, näkevät itsensä valmentajat. Niiden tehtävänä on tukea yksittäisiä oppilaita heidän explorations ja niiden valmiuksien tehtäviä.

International Outreach Mission

Intian kaupungistuminen on käänteentekevä muutos, jossa valtava väestö siirtyy sen kylistä kaupunkeihin. Toimitusjohtaja tämä ennennäkemättömät kehittämiseen vaaditaan suuri määrä lahjakkaita, päteviä ja kokeneita ammattilaisia ​​eri puolilta maailmaa suunnitella, suunnitella ja rakentaa Intian tulevaisuutta. Siksi CEPT yliopisto on perustanut kansainvälisen Outreach Mission kutsua maailmanlaajuinen lahjakkuutta liittymään CEPT opiskelijoiden ja tutkija tekemään yhteistyötä asioista Intian kaupungistumisen ja valmistella tulevia elinympäristö ammattilaisia.

Operaation tehtävänä on houkutella merkittäviä kansainvälisiä valmistuneiden ammattilaisia ​​ja tutkijoita opiskella, tehdä työtä ja opettaa Intiassa. Operaatio koordinoi joukon nykyisiä ja uusia mahdollisuuksia kansainväliselle valmistuneiden, ammattilaisia, tutkijoita ja tutkijoita liittymään CEPT ja pyrkimään ratkaisemaan haasteita Intian kaupungistuminen.

Ne ovat:

 1. Travel Intiassa
  Vuotuiset talvi- ja kouluja CEPT tarjoaa strukturoidun oppimisen ohjelmiin (kahdesta viiteen viikkoa), jotka tarjoavat monipuolista kokemusta ja Intian ulkopuolella.
 2. Opi Intiassa
  Ammatillinen jatko ja ylempää ohjelmat tarjoavat loistavan mahdollisuuden toteuttaa asteen koulutusta, joka on juurtunut paikallisesti. Ne mahdollistavat opiskelijoille mahdollisuuden suorittaa kansainvälistä laatua ammatillisen koulutuksen.
 3. Opeta Intiassa
  Arvovaltainen opetus Fellows ohjelma CEPT kutsuu merkittäviä kansainvälisiä opiskelijoiden ja nuorten ammattilaisten viettää yksi vuosi opetus CEPT.
 4. Research in India
  Tutkimus tutkijat on mahdollisuus suorittaa tutkimusyhteistyötä tiedekunnan jäseniä ja opiskelijoita CEPT. On monia nykyisiä yhteistyökumppaneinaan kumppanin yliopistoissa eri puolilla maailmaa ja on edelleen mahdollisuus tutkia uusia yhteistyölle.
 5. Design Intiassa
  Innovatiivinen uusi jatko-ohjelma / s nuorten ja kokeneita ammattilaisia ​​kehittyneet maat sitoutuvat jälkeinen ammatillinen maisterin tutkinto, mikä mahdollistaa myös heidät työskentelemään Intiassa.
Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
 • Englanti

Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:


Arkkitehti

Opetus kampuksella Kokopäiväinen July 2018 Intia Ahmedabad

Kaksi vuotta kestäneen maisteriohjelma arkkitehtuurin johtaa myöntämiseksi M. Arch. Tutkinto. Se parantaa taitoja opiskelijat, joilla ammatillinen kandidaatin tutkinnon arkkitehtuurin ja tarjoaa heille lisäaltistusta esteettinen, tekniset, sosiaaliset, poliittiset ja eettiset ulottuvuudet rakennetun ympäristön. [+]

Arkkitehti

Arkkitehtuurin tiedekunta - CEPT University

Arkkitehdit merkittävää osuutta suunnittelun ja tuotannon rakennetun ympäristön. Ne, jotka keskittyvät suunnitteluun ovat tilaama asiakkaiden johtaa työtä monien asiantuntijoiden, jolta vaaditaan laittaa rakennuksia ja paikkoja yhdessä. Kun pelaa tätä johtoaseman arkkitehtien varmistaa, että lopputuote on arkkitehtonisesti mielekäs, kun kokouksen proosallinen toiminnallisia vaatimuksia. Monet arkkitehdit pidättäytymään pelaa tätä laaja johtoasemansa ja mieluummin sen sijaan keskittyä jostakin rakennetun ympäristön. Toiset pidättäytymään suunnittelu kokonaan ja keskittyä sen sijaan tutkimuksen ja kritiikin rakennetun ympäristön tarjouksen rikastuttaa arkkitehtoninen keskustelua. Silti toiset haluavat ennakoivasti työskennellä heikommassa asemassa yhteisöissä elinolojen parantamiseksi. ... [-]


Master Maisemaarkitehtuurin (MLA)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen July 2018 Intia Ahmedabad

Maisema-arkkitehtuuri on keskeinen rooli Intian kaltaisessa maassa, joka on nopeasti muuttumassa siinä fysikaalisessa muodossa. [+]

master Maisemaarkitehtuurin (MLA)

Ohjelman yleiskatsaus

Maisema-arkkitehtuuri on keskeinen rooli Intian kaltaisessa maassa, joka on nopeasti muuttumassa siinä fysikaalisessa muodossa. Nykypäivään Maisema Professional on koulutettu ekologisesti herkkiä ja suojelija luonnonvarojen ja toimii vaihtelevissa mittakaavoissa, monimutkaisuutta ja typologioita. Näitä ovat hankkeet alueelliset maisemat, asunto-, institutionaalisten, virkistys, kaupunkien, perintö, infrastruktuuri, ja teollisuuden ja kotitalouksien tilat. Maisema Arkkitehtuuri / suunnittelu Professional on kehitettävä kriittistä ymmärrystä soveltamisalan ammatin ja kehittyvät arvojärjestelmä ja innokas tunnetta tiedustelu. ... [-]


Master Of Landscape Design (MLD)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen July 2018 Intia Ahmedabad

Master of Maisemasuunnittelu ohjelma tarjoaa ammatillista koulutusta alueellisten maisemasuunnittelun, maantieteellisiä tietojärjestelmiä, luonnonvarojen analysointi ja tulkinta kohti maata kehityksen eri luonnon ja ihmisen infrastruktuuria. [+]

Master of Landscape Design (MLD)

Ohjelman yleiskatsaus

Master of Maisemasuunnittelu ohjelma tarjoaa ammatillista koulutusta alueellisten maisemasuunnittelun, maantieteellisiä tietojärjestelmiä, luonnonvarojen analysointi ja tulkinta kohti maata kehityksen eri luonnon ja ihmisen infrastruktuuria. Opiskelija hankkii taitoja, joiden avulla ne voivat analysoida alueiden kantokyky, maankäyttö soveltuvuuden maankäyttöluokituksesta sekä design maiseman kohti ja säilyttämistä luonnon ekosysteemien kestävyys. Lisäksi suunnittelu selvittämään pienen mittakaavan maisemien on integroitu hyvin sisällä studio harjoituksia.

Maisema ohjelmat CEPT yliopistossa on suunniteltu siten kattava ja perusteellinen käsitys ammatin. Opiskelijat ovat osoittaneet uutta ajattelua yhdistettynä mitattuun ja tarkoituksenmukaisia ​​ratkaisuja vaihteleviin maisemaan tilanteisiin. Hengessä etsintä ja löytää luovia ratkaisuja on osa koulutuksen.... [-]


Master of Design

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen July 2018 Intia Ahmedabad

[+]

IMIAD partnerilaitosten kuuluvat:

Istanbulin teknillinen yliopisto ITU Ammattikorkeakoulu Stuttgart UASS [-]

Master Of Kalustesuunnittelu

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta July 2018 Intia Ahmedabad

Huonekalut on olennainen osa ihmisen elinympäristöä. Riippuen elinympäristön, huonekaluja voisi olla seurausta mittatilaustyönä suunnittelu tai se voi olla objekti, joka on massatuotantona. M. Design - Kalustesuunnittelu ohjelma on käytännöllinen vastaus kasvaviin tarpeisiin huonekaluteollisuus ja vähittäismarkkinoiden tänä päivänä. Eksponentiaalinen kasvu kaikilla metro kaupungeissa on johtamassa valtava kysyntä korkealaatuisen ja edullisen huonekaluja kaikilla aloilla. Tällä hetkellä suuri osa huonekaluja toimitetaan markkinoille tulee ulkomailta ja voisi yhtä helposti suunniteltava ja tehtävä Intiassa. [+]

Master of Kalustesuunnittelu

Faculty of Design -CEPT University

Huonekalut on olennainen osa ihmisen elinympäristöä. Riippuen elinympäristön, huonekaluja voisi olla seurausta mittatilaustyönä suunnittelu tai se voi olla objekti, joka on massatuotantona. M. Design - Kalustesuunnittelu ohjelma on käytännöllinen vastaus kasvaviin tarpeisiin huonekaluteollisuus ja vähittäismarkkinoiden tänä päivänä. Eksponentiaalinen kasvu kaikilla metro kaupungeissa on johtamassa valtava kysyntä korkealaatuisen ja edullisen huonekaluja kaikilla aloilla. Tällä hetkellä suuri osa huonekaluja toimitetaan markkinoille tulee ulkomailta ja voisi yhtä helposti suunniteltava ja tehtävä Intiassa. ... [-]


Master Kaupunkien Ja Aluesuunnittelu

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta July 2018 Intia Ahmedabad

Intian kaupungistuminen on käänteentekevä muutos, joka tulee olemaan merkittävä vaikutus elinoloihin ja elämänlaatua sen ihmisiä. Tapa, jossa tämä kaupungistuminen on suunniteltu ja johdettu, on avain varmistaa liveability, pääoma ja kestävyys ihmisille. Tyypillisesti kaupunkisuunnittelijat ovat keskeisessä asemassa näissä kaupungeissa muutoksia. Tiedekunnan Planning CEPT University valmistelee harkittuja suunnittelu ammattilaisia ​​vastaamaan tähän haasteeseen. [+]

master kaupunkien ja aluesuunnittelu

Faculty of Planning - CEPT University

Intian kaupungistuminen on käänteentekevä muutos, joka tulee olemaan merkittävä vaikutus elinoloihin ja elämänlaatua sen ihmisiä. Tapa, jossa tämä kaupungistuminen on suunniteltu ja johdettu, on avain varmistaa liveability, pääoma ja kestävyys ihmisille. Tyypillisesti kaupunkisuunnittelijat ovat keskeisessä asemassa näissä kaupungeissa muutoksia. Tiedekunnan Planning CEPT University valmistelee harkittuja suunnittelu ammattilaisia ​​vastaamaan tähän haasteeseen.

Tämä valinta-pohjainen maisteriohjelman kaavoitus valmistelee nuorten ammattilaisten uran suunnitteluun ja varustaa ne: (i) valmistelee suunnitelmia ja kaupunkien ja niiden alueiden (ii) toteuttaa tutkimuksen politiikkaa ja prosesseja kaupungistuminen ja kaupunkikehitys, (iii) neuvoja hallintoa kaupunkien ja niiden alueiden, ja (iv) puolestapuhuja tiettyjä kysymyksiä, kuten kestävyyttä, ilmastonmuutoksen sietokykyä, kohottavaa syrjäytyneet yhteisöt jne. Koulutamme ammattilaisten käytännön studio harjoituksia, teoria kursseja, yksilön huippukivi projekti ja maastokäyntien Intiassa ja ulkomailla. ... [-]


Master Kaupunkien Johto

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta July 2018 Intia Ahmedabad

Habitat Managers tärkeä rooli ymmärtämään ja hallintaan monimutkaisia ​​meidän kaupungeissa. Intian kaupungeissa kasvavat hyvin nopeasti ja kuten kaupungit kasvavat väkiluvultaan ja laajentaa kooltaan, ne tarvitsevat jatkuvaa huomiota säilyttää olemassa olevia rakenteita ja hallita tulevaa laajentumista. Habitat Management on tuleva kenttä vaatii erikoisosaamista kaupunkien johtamiskäytäntöjä ja keskeisiä periaatteita. Habitat Managers keskittyvät ymmärtämään, miten kaupunkien toimintaa ja ne pyrkivät parantamaan teknologian, toiminnallisten ja taloudellisten kestävyyttä kaupunkien kanssa tavoitteena parantaa liveability. [+]

Master of Urban Management

Faculty of Management - CEPT University

Habitat Managers tärkeä rooli ymmärtämään ja hallintaan monimutkaisia ​​meidän kaupungeissa. Intian kaupungeissa kasvavat hyvin nopeasti ja kuten kaupungit kasvavat väkiluvultaan ja laajentaa kooltaan, ne tarvitsevat jatkuvaa huomiota säilyttää olemassa olevia rakenteita ja hallita tulevaa laajentumista. Habitat Management on tuleva kenttä vaatii erikoisosaamista kaupunkien johtamiskäytäntöjä ja keskeisiä periaatteita. Habitat Managers keskittyvät ymmärtämään, miten kaupunkien toimintaa ja ne pyrkivät parantamaan teknologian, toiminnallisten ja taloudellisten kestävyyttä kaupunkien kanssa tavoitteena parantaa liveability. ... [-]


Master Teknologian Rakennustekniikan & Hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 2017 - 2018 vuotta July 2018 Intia Ahmedabad + 1 lisää

Rakentaminen johtajat ovat ratkaisevassa asemassa kehitettäessä rakennetun ympäristön ja infrastruktuurin. Ne helpottavat rakennussuunnittelussa, ja varmistaa tehokkaan ja oikea-aikaisen täytäntöönpanon infrastruktuurihankkeisiin. [+]

master teknologian rakennustekniikan & hallinta

Ohjelman yleiskatsaus

Rakentaminen johtajat ovat ratkaisevassa asemassa kehitettäessä rakennetun ympäristön ja infrastruktuurin. Ne helpottavat rakennussuunnittelussa, ja varmistaa tehokkaan ja oikea-aikaisen täytäntöönpanon infrastruktuurihankkeisiin. CEPT Yliopisto tarjoaa kahden vuoden kokopäiväinen jatko-ohjelma, joka johtaa Master of Technology (M. Tech) in Construction Engineering and Management. Ohjelman tavoitteena on kouluttaa insinöörien ja arkkitehtien tulla päteviä ammattilaisia ​​alalla rakennustekniikan ja projektinhallinnan. Opetus ohjelmat CEPT yliopistossa keskittyä rakentamaan ammattitaitoa. Siksi ne on keskitetty studio pedagogiikka, joka on kattava simulointi tosielämän projekteja (rakennukset, infrastruktuuri jne.). Opintoviikkoja, seminaareja ja tutkimuksen tehtäviin, joilla pyritään kehittämään käsitteellisiä ja analyyttisiä taitoja opiskelijoiden, ja taito tehostavia työpajoissa oppimista tukevat studioissa ja labs. ... [-]


Master Teknologian Rakenteellinen Suunnittelutoimistot

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta July 2018 Intia Ahmedabad

Ohjelman tarkoituksena on kouluttaa opiskelija käytännön taiteen ja filosofian rakennesuunnittelu. Se myös antaa käsityksen tutkimuksen arviointi ja lujittaa vaurioituneen rakenteita. Lisäksi ohjelma kytkee opiskelijat osaksi suunnitteluun meneillään tärkeä teollisuuden rakenteita kuten savupiippuja, siilot, vesisäiliöitä, siltoja ja satamissa. [+]

Master of Technology Rakennetekniikan Suunnittelu

Teknillinen tiedekunta - CEPT University

Rakennesuunnittelijoidensa tärkeä rooli prosessin suunnittelun ja päätöksenteon rakennus- ja infrastruktuurihankkeita-alkamisesta hankkeen asti loppuun sama. Kun monimutkaisuus arkkitehtonisia suunnitelmia, etenemisen teorian dynamiikkaa ja kulttuuriperinnön säilyttäminen rakenteiden tarve pätevien rakennesuunnittelijan on kasvanut huomattavasti vuoden vuosina. Ohjelman tarkoituksena on kouluttaa opiskelija käytännön taiteen ja filosofian rakennesuunnittelu. Se myös antaa käsityksen tutkimuksen arviointi ja lujittaa vaurioituneen rakenteita. Lisäksi ohjelma kytkee opiskelijat osaksi suunnitteluun meneillään tärkeä teollisuuden rakenteita kuten savupiippuja, siilot, vesisäiliöitä, siltoja ja satamissa.... [-]


Master Of Technology Infrastructure Engineering Suunnittelu

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta July 2018 Intia Ahmedabad

Kaksivuotinen ohjelma johtaa myöntämiseen Master of Technology Infrastructure Engineering malli on suunniteltu parantamaan taitoja ja tietämystä rakennesuunnittelun opiskelijoille ja ammattilaisia ​​rakennus- ja vesirakentaminen alalla. [+]

Master of Technology Infrastructure Engineering suunnittelu

Teknillinen tiedekunta - CEPT University

Infrastruktuuri on kiinteä osa yhteiskuntaa ja on tärkeä rooli sen taloudellista ja sosiaalista kehitystä. Kehitysmaassa, kuten Intiassa, infrastruktuurin kehittäminen on tullut erottamaton osa kasvutarina luoda vahva tarve ammattilaisten infrastruktuurialalla. Ensisijainen tavoite M. Tech in Engineering Design (Infrastructure) (MIED) on huolehtia tähän kysyntään infrastruktuurin teollisuuden ja tuottamaan ammattilaisten erityisiä taitoja linjassa teollisuuden tarpeisiin. Kaksivuotinen ohjelma johtaa myöntämiseen Master of Technology Infrastructure Engineering malli on suunniteltu parantamaan taitoja ja tietämystä rakennesuunnittelun opiskelijoille ja ammattilaisia ​​rakennus- ja vesirakentaminen alalla.... [-]


Master Teknologian Geomatiikan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen July 2018 Intia Ahmedabad

Masters of Technology Geomatics on kentän antiikin juuret, moderni merkitystä, ja silmä tulevaisuuteen. [+]

master teknologian geomatiikan

Ohjelman yleiskatsaus

Masters of Technology Geomatics on kentän antiikin juuret, moderni merkitystä, ja silmä tulevaisuuteen. Geomatics on sekä soveltavan tieteen ja ammatillisesta valvonnasta. Geomatics, joka tunnetaan myös nimellä Geo-Informatics, viittaa matematiikan, tieteen ja teknologian avulla tutkitaan paikkatietojen. M.Tech in Geomatics on ammatillinen kenttä, joka on ainutlaatuinen ja erilainen kuin valtavirran erikoistuminen, joka tarjoaa uusimmat tila-pohjainen tekniikka.

Geomatics on niille, jotka ovat tech-savvy, haluavat saada koulutusta ja taitoa kehitetään kaukokartoitusta ja maantieteellisiä tietojärjestelmiä, joilla tietokoneista voivat käyttää taitojaan välineiden kehittämisessä, jotta maailma mielenkiintoinen ja helppo ymmärtää ihmisiä ja tietämyksen -pohjainen päätöksentekoa. Ne, jotka kuuluvat alan Engineering, Architecture, Planning, Information Technology, Computer Science, Basic Science, Geotiede, maantiede, mutta haluavat opiskella varten sovellettu uran niin geomatiikan voi olla hyvin palkitsevaa.... [-]


Päällikön Tekniikka Rakentamisessa Energiatehokkuutta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen July 2018 Intia Ahmedabad

Rakennusten alhainen energiankulutus ovat sosiaalinen ja taloudellinen välttämättömyys Intian ja muiden trooppisten alueiden että näkevät suurin kasvu kahden seuraavan vuosikymmenen aikana. [+]

Master of Technology Building Energy Performance

Ohjelman yleiskatsaus

Rakennusten alhainen energiankulutus ovat sosiaalinen ja taloudellinen välttämättömyys Intian ja muiden trooppisten alueiden että näkevät suurin kasvu kahden seuraavan vuosikymmenen aikana. Energian käyttö määräytyvät pitkälti ympäristöjalanjälkeen rakennuksen yli sen käyttöikää. Tutkimus, politiikan ja käytännön tekevät rakennuksen energiatehokkuuden alueen henkistä ja ammatillista kasvua. Yhä uudenlainen ammattilainen tarvitaan rakennuksen suunnittelun tai toiminnan joukkue auttaa säästämään energiaa. M.Tech. Ohjelma Building Energy Performance opitaan:

Käytä uusinta työkalujen tehdä simulaatioita ja arvioida rakennuksen energiatehokkuutta. Käsitellä monimutkaisia ​​teknisiä ongelmia ja osallistua monitieteisessä. Edistetään ja vaikuttaa suunnitteluun energiatehokkaiden rakennusten, samalla kun otetaan huomioon arkkitehtuuri ja ympäristö, asukkaiden käyttäytymistä, heidän terveyteen ja hyvinvointiin. ... [-]

Ota yhteyttä