Lue virallinen kuvaus

INDIAN School of Business (ISB) kehittynyt tarpeesta maailmanluokan kauppakorkeakoulu Aasiassa. Perustajat, joitakin parhaista mielensä yritysten ja akateemisen maailman, odotettavissa johdon tarpeisiin Aasian nousevien talouksien.

He tunnustivat, että nopeasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä vaatisi nuoria johtajia, jotka eivät vain ole ymmärrystä kehitysmaiden talouksien mutta jotka myös esittää globaalista näkökulmasta. ISB on sitoutunut luomaan tällaisia ​​johtajia kautta innovatiivisten ohjelmien, erinomainen tiedekunnan ja ajattelin johtajuutta. Rahoitetaan kokonaan yksityisten yritysten, säätiöiden ja yksilöitä ympäri maailmaa, jotka uskovat sen vision, ISB ei ole voittoa tavoittelematon organisaatio.

Visio ja missio

Visiomme

Visiomme on olla kansainvälisesti kärkipään, tutkimus-ajettu, itsenäinen johto laitos, joka Hoitajat tulevia johtajia varten Intiaa ja maailmaa.

Missiomme

Luoda ja levittää tutkimustietoa johtamisessa, joka vaikuttaa stipendin, käytännön ja politiikan. Kehittää ja parantaa liiketoiminnan johtamisen innovatiivisten maailmanluokan ohjelmia hallintaan. Hyödyntää osaamista ja asiantuntemusta sitoutumaan yritysten, hallinnon ja yhteiskunnan, sekä edistää hyvinvointia ja yhteisön kehittämiseen paikallisella, kansallisella ja maailmanlaajuisella tasolla. On erottaa tiedekunnan Intiasta ja ulkomailta opettaa kursseja ja tarjota maailmanlaajuinen näkökulma Jatko-ja Executive Education ohjelmia.

Vuonna 2011, ISB juhli kymmenen vuoden vaaliminen nuoria johtajia alalla johdon koulutukseen. Olemme myös ensimmäinen kauppakorkeakoulu Etelä-Aasiaan saadakseen yhdistyksen Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) akkreditointi. Vuodesta 2008, ISB on jatkuvasti esillä Global Top MBA rankingissa Financial Times, Lontoo Lisääntynyt globalisaatio, ISB näkee kolme tärkeää suuntauksia, jotka vaikuttavat sen suunnan tutkimukseen ja koulutukseen tulevina vuosina:

Vaatimus globaalin osaamisen Intiassa ja Aasiassa Globalisaatio Intian yritykset Kasvava kiinnostus hallinnan parhaat käytännöt kehittyvillä markkinoilla, kuten Intiassa

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

Indian School of Business

Jatko-OHJELMAN HALLINTO (PGP) Indian School of Business (ISB) kehittää alansa johtaviin kanssa käsityksen kehittyvien talouksien ja niiden ainutlaatuinen liiketoiminnan h ... [+]

Mikä on PGP?

Jatko-OHJELMAN HALLINTO (PGP) Indian School of Business (ISB) kehittää alansa johtaviin kanssa käsityksen kehittyvien talouksien ja niiden ainutlaatuinen liiketoiminnan haasteisiin. Tämä huolella muotoillut yhden vuoden ohjelma sisältää käytännön teollisuuden sovelluksiin tiukkaa, huippututkimusta opetussuunnitelma, joka on muuttanut useita puolivälissä uransa ammattilaisia ​​globaalin liiketoiminnan johtajat tänään ja huomenna. Yhden vuoden PGP on tarkoitus hioa taitojasi ja haastaa perinteisen viisauden. Kanssa ISB: n ainutlaatuinen valikoima tiedekunnan malli, olet vuorovaikutuksessa, oppia ja harjoittaa arvostettuja johdon intellektuelleja, jotka tuovat mukanaan tutkimuksen ja opetuksen kokemusta johtava B-koulut eri puolilla maailmaa. Erottavat tutkimus varmistaa, että ohjelma tarjoaa sisältöä, joka on nykyaikainen, innovatiivinen ja aidosti globaali. ISB: n vahva yhdistysten kanssa tunnettu B-koulut eri puolilla maailmaa, kuten Kellogg School of Management at Northwestern University, Wharton School at University of Pennsylvania, ja London Business School varmistaa, että opetussuunnitelma on ajan tasalla kannalta teoreettisen intensiteetti ja käytännön merkitys. Klo ISB, sinulla on mahdollisuus laajentaa ammatillista verkostoa maailmanlaajuisesti kansainvälisiin vaihto-ohjelmiin, konferenssit, liiketoimintasuunnitelma kilpailuja ja tutkimus vaelluksia, jotka kaikki ei vain voit kokea erilaisia ​​kulttuureja, mutta myös ajaa oman henkisen rajojen kautta rikas sekoitus sekä ajatuksia ja sitoutuminen opiskelijoiden, tutkijoiden ja teollisuuden johtajia. Koulu houkuttelee merkittäviä yksilöitä sekä kehittyneiden ja nousevien talouksien, jotka niiden erilaisia ​​kokemuksia, rikastuttaa oppimisympäristöä. Tässä kulttuurien sulatusuuni, sinulla on verraton mahdollisuus saada tietoa eri yritysten käytäntöjä eri puolilla maailmaa.... [-]

Intia Hyderabad
Heinäkuu 2020
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi