Indian School of Business

Esittely

Lue virallinen kuvaus

INDIAN School of Business (ISB) kehittynyt tarpeesta maailmanluokan kauppakorkeakoulu Aasiassa. Perustajat, joitakin parhaista mielensä yritysten ja akateemisen maailman, odotettavissa johdon tarpeisiin Aasian nousevien talouksien.

He tunnustivat, että nopeasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä vaatisi nuoria johtajia, jotka eivät vain ole ymmärrystä kehitysmaiden talouksien mutta jotka myös esittää globaalista näkökulmasta. ISB on sitoutunut luomaan tällaisia ​​johtajia kautta innovatiivisten ohjelmien, erinomainen tiedekunnan ja ajattelin johtajuutta. Rahoitetaan kokonaan yksityisten yritysten, säätiöiden ja yksilöitä ympäri maailmaa, jotka uskovat sen vision, ISB ei ole voittoa tavoittelematon organisaatio.

Visio ja missio

Visiomme

Visiomme on olla kansainvälisesti kärkipään, tutkimus-ajettu, itsenäinen johto laitos, joka Hoitajat tulevia johtajia varten Intiaa ja maailmaa.

Missiomme

Luoda ja levittää tutkimustietoa johtamisessa, joka vaikuttaa stipendin, käytännön ja politiikan. Kehittää ja parantaa liiketoiminnan johtamisen innovatiivisten maailmanluokan ohjelmia hallintaan. Hyödyntää osaamista ja asiantuntemusta sitoutumaan yritysten, hallinnon ja yhteiskunnan, sekä edistää hyvinvointia ja yhteisön kehittämiseen paikallisella, kansallisella ja maailmanlaajuisella tasolla. On erottaa tiedekunnan Intiasta ja ulkomailta opettaa kursseja ja tarjota maailmanlaajuinen näkökulma Jatko-ja Executive Education ohjelmia.

Vuonna 2011, ISB juhli kymmenen vuoden vaaliminen nuoria johtajia alalla johdon koulutukseen. Olemme myös ensimmäinen kauppakorkeakoulu Etelä-Aasiaan saadakseen yhdistyksen Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) akkreditointi. Vuodesta 2008, ISB on jatkuvasti esillä Global Top MBA rankingissa Financial Times, Lontoo Lisääntynyt globalisaatio, ISB näkee kolme tärkeää suuntauksia, jotka vaikuttavat sen suunnan tutkimukseen ja koulutukseen tulevina vuosina:

Vaatimus globaalin osaamisen Intiassa ja Aasiassa Globalisaatio Intian yritykset Kasvava kiinnostus hallinnan parhaat käytännöt kehittyvillä markkinoilla, kuten Intiassa

Sijainnit

Hyderabad

Osoite
Indian School of Business
Gachibowli,

500 032 Hyderabad, Telangana, Intia