ITM University, School of Engineering and Technology

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Katsokaapa ympärillenne. Saatat olla luet tätä tietokoneen näytöllä tai kirjan. Saatat olla lentokoneessa tai istuu pöydän ääressä ympäröi nykyaikaisten viestintälaitteiden. Vaihtoehtoisesti voit olla loungessasi kotona syönyt aterian keittää mikroaaltouuni, kuunnella CD ympäröimänä moderneja tekstiilejä, kuumennetaan tai jäähdytetään keskuslämmitys tai ilmastointi. Missä olet ja mitä tilanteesi, olet ympäröi näyttöä vaikutuksista engineering päivittäiseen elämään.

Insinöörit tulevat eri muotoisia ja kokoisia. Yhdessä ääripäässä on atomien ja molekyylien insinöörit ohjailu elementtejä luoda uusia materiaaleja tai puolijohdekomponenttien. Klo toiseen, ne voivat liikennöidä edellyttävät projektit hallinta ja ymmärtäminen laaja - mittakaavan rakenteita, kuten suihkumoottorit tai moottoriteiden.

Engineering on hyvin paljon soveltaa tietoa. Kehittäminen uuden vedenpuhdistamon auttamaan nälkää väestöä tai käyttöönotto teknisten ratkaisujen suunnitteluun keinotekoinen sydämet yleensä innostaa oppilaita ymmärtämään, että soveltaminen tekniikan voi lievittää inhimillistä kärsimystä sekä avunanto yleinen kehitys yhteiskunnassa. Lauseita kuten "kestävä kehitys" ja "vastuullinen tuotanto ovat nyt yleisesti kuullaan tiedekunnan, mikä osoittaa, että insinöörit ovat vastuussa kansalaiset täysin tietoisiksi heijastumia, mitä he tekevät.

Insinööriksi ITM YLIOPISTO

Engineering on sovellus fyysisen periaatteita ongelmien ratkaisuun ja vaatii taitoja laskutaitoa, luovuus, kekseliäisyys ja käytännöllisyys. Engineering on laaja - alainen ammatti, jossa sinun tulee käyttää oman suunnittelun ja matemaattisia taitoja hyötyä yhteiskunnalle ja ympäristölle. Engineering ITM yliopisto tarjoaa mahdollisuuden opiskella epävirallisessa ja ystävällinen ilmapiiri pääsy erinomainen laboratorio-ja tietotekniikkaan.

Tutkimusohjelma, joka sisältää yhteistyössä elinkeinoelämän kanssa auttaa pitämään perustutkintoa ohjelmia ajan tasalla. Jokainen opiskelija tarttuu haasteeseen innovatiivisen lopullinen - vuoden projekti. Tähän liittyy usein käyttää laitteita kehitetään osana tutkimustyössä yliopiston sisällä.

Kysyntä tekniikan osaajia ei ole koskaan ollut suurempi. ITM yliopisto, jossa on hyvä maine jatko työllisyyttä, on paras lähtökohta uran sekä elinkeinoelämän ja eri insinöörikoulutukseen.

Tietoa Osastot

Computer Sciences Engineering & Tietotekniikka Mekaaninen. Sähkö-, elektroniikka & Communication Engineering. Civil Engineering.

Kaikki tutkinnot tarjotaan ITM University tunnustetaan ja hyväksynyt University Grant komissio (UGC) Ministry of Human Resource Development, Intian hallitukselle, direktoraatin Higher Education, hallituksen Haryana.

Computer Science & Engineering. Tietotekniikka

No - koulutettuja tietotekniikan (IT) ammattilaiset ovat suuri kysyntä sekä Intiassa ja ulkomailla. Monipuolista uraa on saatavilla valmistuneille ITM yliopiston kursseja Computer Sciences ja tietotekniikka. Monet uraa kuin järjestelmä analyytikot, IT-päälliköt, ohjelmistokehittäjiä tai konsulttien, kun taas toiset käyttävät tutkinnon ponnahduslauta monenlaisia ​​työpaikkoja kaupan, teollisuuden ja hallituksen.

Kurssin tavoitteena on vastata kasvavaan tarpeeseen insinöörejä, jotka voivat edistää sekä laitteistojen ja ohjelmistojen suunnittelu ja sähköinen järjestelmä. ITM korkeakoulututkinnon suorittaneiden nyt työskennellä aloilla, kuten tietoverkkojen, sulautettujen järjestelmien, digitaaliset ohjausjärjestelmät autojen, televiestinnän ja kaapeli-TV-järjestelmät, videopelit laitteisto, mikroprosessorisiru suunnittelu ja multimedia.

ITM yliopistossa on erityisen vahvat yhteydet ammattilaisia ​​IT-alan ja kursseja on vahva ammatillinen suuntautuminen. Kautta "Education Plus" kurssit päivitetään ja / tai täydennettävä, jotta ne täyttävät nykyisiä tarpeita ja ennakoida tulevia vaatimuksia elinkeinoelämälle.

Sähkö-, elektroniikka & Communication Engineering

Electronic Engineering on edelleen vilkasta teollisuuden, kuten nykyinen kysyntä tutkinnon. Nämä kurssit on suunniteltu saada opiskelija uran eri teollisuudenalojen, sekä hallituksen ja kaupallisia organisaatioita. Nämä tyypillisesti omaksua tehoelektroniikan, tietotekniikan, sähköisen laitteet ja ohjelmistot, automaatio, robotiikka ja valvonta-, viestintä, radio ja televisio, tietotekniikka, solid - state-laitteet, mikroelektroniikan ja VLSI.

Kurssit tukea valmentaa opiskelijoita uran Insinööriliitto kautta koulutuksen perusperiaatteita esitetty aidossa sovelluksesta ja kokemus. Kurssi kehittää perusperiaatteita tieto-ja sähkötekniikan johtaa tutkinnon Elektroniikka ja kommunikaatio tai Elektroniikka ja-laitteet.

Yhteydenpito teollisuuden, suurten tutkimuslaitosten ja tieteellisten seurojen varmistaa, että kursseja edelleen vastaamaan muuttuviin tarpeisiin ammatin. Projektityö koko kurssin tukee tarvetta yhdistelmä käytännön ja teoreettista osaamista ja kykyjä.

koneenrakennus

Nykymaailmassa, Mechanical Engineering on keskeinen monia johtavien toimintojen teollisuuden ja liiketoiminnan kasvua. Mekaaninen koskee kaikenlaisten koneiden toimialoilla ja kaikissa niiden mekanismi ja toimintaa - suunnittelu, kehittäminen, rakentaminen, tuotanto-, asennus-, käyttö-ja huolto. Koneenrakennus kurssi tarjoaa ydin osaamista erilaisia ​​uran näillä alueilla. Ne ovat kantava voima monet teknologiat ja teollisten prosessien. Mekaanikot ovat mukana luomassa tulevaisuuden.

Konetekniikan on myös perusta, jolle muiden alojen suunnittelu ovat kehittyneet. Mechanical Engineers odotetaan noudattavan peruskäsitteitä fysiikan, kemian, kemian tekniikan, sähkötekniikka, elektroniikka-ja vesirakentaminen. Hyöty perustavanlaatuinen rooli on laaja kattavuus aiheita Mechanical Engineering tarjoaa laajan valikoiman uran työpaikkojen määrä yhtä monipuolinen kuin raskaassa konepajateollisuudessa, voimalaitokset, terästehtaat, öljyn ja öljytuotteiden, kemian-, elintarvike-, lääke-, ympäristönsuojelu ja energiansäästöön.

vesirakentaminen

Tarjota maailmanluokan perus-ja jatkotutkinto-opetusta, tutkimusta ohjausta, ammattimainen konsultointi, etsivä ja työvoimakoulutusta sekä johtajuutta Civil Engineering.

Perusopetuksen Civil Engineering tarjota opiskelijoille vankka tieteen ja tekniikan perusteet sekä altistuminen humanististen ja yhteiskuntatieteiden. Tavoitteena Civil Engineering-ohjelma on valmistella tutkinnon johtoasemaan yhteiskunnallisten ongelmien ratkaisemista aloilla yleisen turvallisuuden, luonnonvarojen suojelu, luonnon vaaran lieventämiseen ja tehokasta toimintaa kaupunkien luonnon järjestelmien Intiassa ja kansainvälisesti.

Tavoitteena osasto on tarjota high-end ammatillinen koulutus henkilöstöresurssien kehittämisessä erittäin erityistietoja ja-taitoja alalla Civil Engineering.

Laitoksella on erittäin pätevä ja kokenut tiedekunnan erinomainen akateeminen ennätys tunnettujen yliopistojen Intiassa ja ulkomailla. On oikeassa suhteessa sekoitus akateemista huippuosaamista sekä alan kokemusta keskuudessa tiedekunnan, joka on väline antamalla oikea sekoitus teoreettista ja käytännön tietoa opiskelijoille.

Toimintaa, kuten seminaareja, projekteja, tietokilpailuja ja kilpailuja käydään säännöllisesti aiheuttaa ammattitaitoaan opiskelijoita, jotka lopulta auttaa heitä saamaan sijoitetaan korkealuokkaiset järjestöissä. Tämä puolestaan ​​antaa heille etulyöntiaseman muihin ehdokkaita kova kilpailu, ja antaa pontta uransa profiiliin.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc » Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Mtech Tietotekniikassa & Engineering

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 2 - 3 vuotta July 2018 Intia Gurgaon + 1 lisää

Klo jatko-tason yksikkö tarjoaa 2 vuoden tutkinto kurssi Master of Technology (M. Tech.) Computer Science & Engineering saanti 20 opiskelijaa [+]

MTech Computer Science & Engineering

Vuoden jatko-yksikkö tarjoaa 2 vuoden tutkinto kurssi Master of Technology (M. Tech.) Computer Science & Engineering saanti 20 opiskelijaa. Ohjelman tavoitteena on antaa opiskelijoille mahdollisuuden kyllästyttää nälkää korkeakoulutasoista opetusta. Ohjelma tarjoaa intensiivistä koulutusta opiskelijoille edistyneellä tasolla, jotta ne voivat ryhtyä tutkimus- ja kehitystoimintaan. Henkilökohtaista huomiota kiinnitetään kullekin opiskelijalle intensiivisen harjoittelun. Oppimäärän on suunniteltu siten palvelemaan teollisuuden tarpeisiin sekä tutkimus- ja kehittämisorganisaatiot. Ohjelma auttaa opiskelijoita erikoistua alueella heidän valintansa, mikä johtaa niiden nousuun akateeminen ja ammatillinen yhteiskunnissa ja voivat raivata markkinarako itselleen. Jotkut pakollisia kursseja ovat seuraavat: Advance Tietokoneverkot Esitiedot: Tietokoneverkot Johdatus perusmallia, TCP / IP-malli ja sen pöytäkirjat yksityiskohtaisesti, IP, TCP, Käsitellään ja aliverkko. Virtaus-ja ruuhkanhallinta; Ikkuna-ja korko perustuu järjestelmät, Decbit, TCP. ATM, ABR, hop-by-hop järjestelmiä, Quality of Service: ATM, IETF integroituja palveluja malli, DiffServ malli. Vuotunniste, Packet luokitteluosuuksilla ja suodattimet. Aikataulutus. Network Management: ASN, SNMP, CMIP. Issues in hallintaa suurissa verkoissa. Multicast: IGMP, PIM, DVMRP, liikkuvuus: Mobile IP. Ja TCP. Arkkitehtuuri High Performance Computer Systems Esitiedot: Käyttöjärjestelmä Concepts. Sisältö: luokittelu rinnakkaislaskentaan rakenteiden; Opetus- tason rinnakkaisuus - staattinen ja dynaaminen Liukuhihnatekniikan parantaa sivuliike suorituskyky, superscalar ja VLIW prosessorit; Korkea suorituskyky muistijärjestelmä; Jaettu muisti multiprosessoreita ja välimuistin johdonmukaisuutta; Monen yhteenliittämistä verkkojen; Performance mallintaminen; Issues in ohjelmointi multiprosessoreita; Data rinnakkaislaskentana. Suunnittelu & Simulaatio Ennakkoedellytyksiä: Ei mitään sisältöä. Johdanto mallinnus, perusteet ja luokittelu simulointimallit; Simulointi prosessi; System tutkimuksessa, malliformulaatio, validointi ja käännös; Aika virtaus mekanismeja; Suunnittelu Tietokonesimuloinnin kokeet; Simulointi monimutkaisia ​​diskreetti-tapahtuma järjestelmien sovellusten Teollisuuden ja palvelualojen organisaatiot. Taktinen suunnittelu ja hallinta näkökohtia, Satunnaismuuttuja sukupolven ja analyysi.... [-]


Maisteri

M. Tech Sulautettujen Järjestelmien

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 2 - 3 vuotta July 2018 Intia Gurgaon + 1 lisää

Kurssi on suunnattu tekemään opiskelijoiden työllistettäviä varten Embedded Systems teollisuuden heti, koska ne täydentävät sitä. [+]

M. Tech. Embedded Systems KESKEISTÄ KURSSI Täydellinen M. Tech. - Embedded System-ohjelma on teollisuuden suuntautunut ja on suunniteltu mukaisesti upotettu teollisuuden tarpeisiin. Ainutlaatuista tämä tietenkin on, että se on käytännön istuntoja kaikissa oppiaineissa, jotta opiskelijat voivat olla hyvissä käsissä eri sulautettujen järjestelmien alustoilla ja domaineja, jotka auttavat heitä saavuttamaan lähemmäksi teollisuuden vaatimukset. Tämä ohjelma luo erittäin työllistettäviä ehdokkaita, jotka pystyvät vastaamaan teollisuuden vaatimukset sulautettujen järjestelmien alalla. Toimialan käsite perustuu hankkeita on sisällytetty tähän ohjelmaan, jonka avulla opiskelijat ovat elävää kokemusta teollisia hankkeita. Teollisuuden suuntautunut käytännön istuntoja ja projektityötä luo myös mahdollisuuden avaustarjoukset kautta yhteisiin ponnistuksiin. Kursseja, kuten ja Research Seminar-ja Advance Sulautetut järjestelmät auttavat opiskelijoita rakentamaan vahvan pohjan tutkijanuralle. Osana opetussuunnitelmaa, Value Added Kurssit Embedded Linux, laiteohjaimet ja pehmeitä taitoja tukee ja parantaa yleistä oppimisen taitoja ja ammattimaisen kuvan opiskelija. [-]

MTech Elektroniikka & Communication Engineering

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 2 - 3 vuotta July 2018 Intia Gurgaon + 1 lisää

ITM University tietenkin Master of Technology (M. Tech.) Elektroniikan & Communication on erittäin kattava ja linjassa uusimpia suuntauksia teollisuuden ja tiedeyhteisön. [+]

MTech Electronics & Communication Engineering ITM University tietenkin Master of Technology (M. Tech.) Elektroniikan & Communication on erittäin kattava ja linjassa uusimpia suuntauksia teollisuuden ja tiedeyhteisön. Joitakin keskeisiä piirteitä meidän M. Tech (ECE) Ohjelma: Opetussuunnitelman ajan tasalla uusimman tekniikan ja teknologian kehitys Kaikki yksityiskohtaiset opetussuunnitelmat on suunniteltu mukaisesti parhaan käytettävissä järjestelmät ja verrataan IITs, NIT, UGC / AICTE normit ja muut johtavat yliopistot. Oppimäärän tarkistettu / päivitetty säännöllisesti ottaen palautteita ylikansallisten yhtiöiden, teollisuuden asiantuntijoita, akateemikot IITs, muut maineikkain toimielimet Korkea käytännön sisältöä state-of-art labs kaikista aiheista Suotuisia olosuhteita ja paras infrastruktuuri oppimiseen Kelluvia ja liittoutumia yläpään yritysten ja yliopistojen ja järjestelyt täydentäviä vierailuluentosarja Lisäarvoa Erikoistunut ja joustava kursseja opiskelijat voivat kehittää viestintä-ja pehmeitä taitoja sekä saada komento teollisuuden parempana teknologian aloilla s, johtajana ulkopuolisen asiantuntijan virastot. Teollisuuden suuntautunut ohjelman hankkeita, väitöskirjoja ja koulutus teollisuudessa Laboratorio-opetusta koulutus antaa altistuminen opetusta Siksi meidän M. Tech (ECE)-ohjelma auttaa yleistä kehitystä opiskelija eri näkökohtia halutaan menestyksekkään uran konepajateollisuudelle / laitosten / tutkimus samalla tietoinen hänen yhteiskunnallisen vastuunsa ja rajoitukset. [-]

Mtech Konetekniikan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 2 - 3 vuotta July 2018 Intia Gurgaon + 1 lisää

Se on 2 vuotta täysipäiväistä ja 3 vuotta osa-aikaisesti säännöllistä ohjelma, joka johtaa maisterin tutkinto konetekniikan, jossa mahdollisuus saada erikoistuminen seuraavilla aloilla kohti valinnasta opiskelija [+]

MTech konetekniikan Yleiskatsaus Se on 2 vuotta täysipäiväistä ja 3 vuotta osa-aikaisesti säännöllistä ohjelma, joka johtaa maisterin tutkinto konetekniikan, jossa mahdollisuus saada erikoistuminen seuraavilla aloilla kohti valinnasta opiskelija: Thermal Engineering Mekaaninen suunnittelu Teollisuus-ja tuotantotekniikka Autotekniikan Joitakin keskeisiä piirteitä ohjelman Opiskelija ilmoittautunut tämän ohjelman päättymisen jälkeen ohjelman saa M. Tech Mechanical Engineering. Opiskelija ilmoittautunut ohjelmassa on mahdollisuus saada M. Tech konetekniikan sekä todistus erikoistuminen tahansa alueella edellä mainittujen kohti hänen / hänen valinta Saada M. Tech erikoistuminen jonkin stream edellä mainittujen opiskelija on otettava kaikki valittavien kolmas lukukausi ohjelman jostakin stream kohti hänen / hänen valintansa, ja se / hän on tehdä suurhanke samalla alueella. Jos opiskelija haluaa jatkaa M. Tech Mechanical Engineering (ilman erikoistuminen) sitten hän / hän voi vapaasti ottaa valittavien tahansa tarjotaan stream edellä, ja ei tule mitään rajoitteita koskien alueen suurhanke. Kelpoisuus ja valintamenettely Hakijan on oltava Intian kansallista Hakijan on pitänyt saada vähintään 60% merkkejä tai on oltava 6,75 CGPA 10 pisteen asteikolla tai vastaava seuraavissa täyttäviä tutkinto: BE / B. Tech tai vastaava tutkinto Mechanical Engineering, Automobile Engineering, Aero avaruus / Lentotekniikka, tuotanto / valmistus Engineering, Mekatroniikka, Mechanical and Automation Engineering, Industrial Engineering, Material Science and Engineering, tuotanto ja tuotantotalouden. [-]

Mtech Vesirakentamisessa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 2 - 3 vuotta July 2018 Intia Gurgaon + 1 lisää

Master of Technology (M. Tech.) Civil Engineering-ohjelma on suunniteltu siten, suuntautumisvaihtoehtoja rakennesuunnittelussa, Water Resources Engineering, Environmental Engineering, Geotekniikka ja maarakennusteknologia ja johtaminen. [+]

MTech Civil Engineering Master of Technology (M. Tech.) Civil Engineering-ohjelma on suunniteltu siten, suuntautumisvaihtoehtoja rakennesuunnittelussa, Water Resources Engineering, Environmental Engineering, Geotekniikka ja maarakennusteknologia ja johtaminen. M. Tech. Civil Engineering ohjelma levittää kehittynyttä osaamista alan erikoistumista ja valmistaa opiskelijoita kirkkaan uran teollisuuden, tutkimuslaitokset ja akateemiset organisaatioiden Intiassa ja ulkomailla. Yhteensä luottoja Master of Technology Civil Engineering-ohjelma on vahvistettu 60. Ohjelman ydin kursseja 70% kaikista luotoista ja ohjelmien ja avoimen valittavien 30% koko hyvitykset varattu. Jotkut kurssit ovat seuraavat: Pohjaveden virtaus ja pilaantumisen Modeling Tuusulassa ja käsitteet pohjavesivarat arviointia, vajovesivyöhykkeen ominaisuudet: Maaperän kosteuden, säilyttäminen käyrät, Laippakiinnitteinen tyydyttymättömiä huokoisia välineitä, soluttautumista ja kostutuskokeella edessä, pohjaveden pilaantumista, lähteet ja syyt pohjaveden pilaantuminen, pilaantumisen dynamiikka, Hydrodynamics hajonta, Biologinen, Radioaktiivinen rappeutuminen, reaktiiviset prosessit, monivaiheiset saastuminen, NAPLs, VOC, Paikkasidonnainen pohjaveden laatuongelmia Intian yhteydessä, numeeristen mallien, Finite differenssimenetelmät numeerinen mallintaminen vakaiden että vaihtuvien virrat tyydyttyneitä ja tyydyttymättömiä toimialallaan Contaminant kulkeutumismallinnuksen, soveltaminen FEM ja BIEM pohjaveden mallinnus, Regional pohjavesialueella simulointi, Saastuneet pohjaveden järjestelmien ja niiden kuntoutus, kehittäminen ja optimointi perustuu hallintaan pohjavesialueella järjestelmien, Stokastiset mallit, Random kenttä käsitteitä pohjavedessä malleja; Sovellus uusia tekniikoita pohjaveden hallintaan. Rakentaminen ja Sopimusten hallinta Hankkeen kustannusarvio, korko analyysi, yleiskustannuksista, hinnoittelu malleja ja hinnoittelu strategioita. Pätevyys tarjoajille. Tarjouskilpailu-ja sopimusneuvottelut, Intian Sopimus Act1872, määritelmä Sopimus ja sen soveltuvuus, erityyppisten työsopimusten, International sopimukset, ehdot ja tekniset sopimuksen. Sopimus hallinto, vaateita, korvaukset ja riitoja, Riitojen ratkaisu tekniikoita, ja sovittelumekanismi Act 1996, välimiesmenettely tapaustutkimuksia, ammattietiikka, tehtävät ja vastuu osapuolille. Johdon tietojärjestelmä, riskianalyysi, Value Engineering [-]

Mtech Vuonna VLSI Suunnittelu

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 2 - 3 vuotta July 2018 Intia Gurgaon + 1 lisää

300000000000dollaria maailmanlaajuinen puolijohdeteollisuuden koostuu neljästä eri alojen eli suunnittelu, valmistus, kokoonpano ja testaus. Intia yrittää ottaa kantaa globaalin puolijohteiden markkinoilla luomalla arvokkaita työtä VLSI suunnittelu, suunnittelu aluksella, ja sulautetut järjestelmät. [+]

MTech vuonna VLSI suunnittelu 300000000000dollaria maailmanlaajuinen puolijohdeteollisuuden koostuu neljästä eri alojen eli suunnittelu, valmistus, kokoonpano ja testaus. Intia yrittää ottaa kantaa globaalin puolijohteiden markkinoilla luomalla arvokkaita työtä VLSI suunnittelu, suunnittelu aluksella, ja sulautetut järjestelmät. Yritykset verkkotunnuksen asiantuntemusta ajavat intialaisten yritysten. Intia on tullut maailman kohde puolijohde suunnittelu ja sulautettujen järjestelmien, ja on yhä lähde samoin. Intia on kokemusta todentaminen, huippuluokan digitaalinen, analoginen ja sekoitettu signaali suunnittelu. Maan nopeasti kehittyvään VLSI ja sulautettujen järjestelmien teollisuuden mahdollistaa lukuisia yrityksiä sitoutumaan alueelle laitteistojen ja ohjelmistojen yhteistyön kehittäminen ja todentaminen. Kuitenkin kynnyksellä teknologinen edistys, tietoa laitteen mallinnus, piirin suunnittelu, valvonta, valmistus, ja valmistus on erittäin tärkeää. Siihen liittyy työvoiman sekä, hyvin koulutettuja oppijoita alalla. On erittäin tärkeää, että maan tehdä merkin ammattitaitoa vaativien VLSI ammattilaisia ​​haasteisiin globaalissa Semiconductor markkinoilla. Siksi on korkea aika intialaisten yliopistojen ja tutkimuskeskusten kehittämiseksi ja insinööritieteiden alan ohjelmien puolijohde vaihtelevat laitteesta mallinnus, piirin suunnittelu, järjestelmän tasolla todentaminen, suunnittelu synteesi, fyysinen suunnittelu, valmistus, MEMS, aurinkokennot, LED, OLED, ja näyttää. ITMU n jatko-ohjelma VLSI suunnittelu (kahden vuoden kurssi) auttaa tarjoamaan hyvin koulutettua ja ammattitaitoista työvoimaa VLSI teollisuuden (esim. Intel, Freescale, STMicroelectronics, Cadence, Synopsys, Texas Instruments, AMD jne.) ja T & K (CEERI, NPL, TIFR, DRDO, C-DAC jne.) Intiassa ja ulkomailla. ITM yliopiston kurssi Master of Technology (M. Tech.) VLSI Design on erittäin kattava ja linjassa uusimpia suuntauksia teollisuuden ja tiedeyhteisön. Kursseja kuten Semiconductor Device Modeling, Analogiset ja Digitaaliset VLSI Design laitteen tasolla mallinnus ja piirin tasolla suunnittelu ja analyysi loi pohjan ymmärtää ja kehittää asiantuntemusta tilassa tietysti kuten Low-Power VLSI suunnittelu. Samoin... [-]