ITM University, School of Engineering and Technology

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Katsokaapa ympärillenne. Saatat olla luet tätä tietokoneen näytöllä tai kirjan. Saatat olla lentokoneessa tai istuu pöydän ääressä ympäröi nykyaikaisten viestintälaitteiden. Vaihtoehtoisesti voit olla loungessasi kotona syönyt aterian keittää mikroaaltouuni, kuunnella CD ympäröimänä moderneja tekstiilejä, kuumennetaan tai jäähdytetään keskuslämmitys tai ilmastointi. Missä olet ja mitä tilanteesi, olet ympäröi näyttöä vaikutuksista engineering päivittäiseen elämään.

Insinöörit tulevat eri muotoisia ja kokoisia. Yhdessä ääripäässä on atomien ja molekyylien insinöörit ohjailu elementtejä luoda uusia materiaaleja tai puolijohdekomponenttien. Klo toiseen, ne voivat liikennöidä edellyttävät projektit hallinta ja ymmärtäminen laaja - mittakaavan rakenteita, kuten suihkumoottorit tai moottoriteiden.

Engineering on hyvin paljon soveltaa tietoa. Kehittäminen uuden vedenpuhdistamon auttamaan nälkää väestöä tai käyttöönotto teknisten ratkaisujen suunnitteluun keinotekoinen sydämet yleensä innostaa oppilaita ymmärtämään, että soveltaminen tekniikan voi lievittää inhimillistä kärsimystä sekä avunanto yleinen kehitys yhteiskunnassa. Lauseita kuten "kestävä kehitys" ja "vastuullinen tuotanto ovat nyt yleisesti kuullaan tiedekunnan, mikä osoittaa, että insinöörit ovat vastuussa kansalaiset täysin tietoisiksi heijastumia, mitä he tekevät.

Insinööriksi ITM YLIOPISTO

Engineering on sovellus fyysisen periaatteita ongelmien ratkaisuun ja vaatii taitoja laskutaitoa, luovuus, kekseliäisyys ja käytännöllisyys. Engineering on laaja - alainen ammatti, jossa sinun tulee käyttää oman suunnittelun ja matemaattisia taitoja hyötyä yhteiskunnalle ja ympäristölle. Engineering ITM yliopisto tarjoaa mahdollisuuden opiskella epävirallisessa ja ystävällinen ilmapiiri pääsy erinomainen laboratorio-ja tietotekniikkaan.

Tutkimusohjelma, joka sisältää yhteistyössä elinkeinoelämän kanssa auttaa pitämään perustutkintoa ohjelmia ajan tasalla. Jokainen opiskelija tarttuu haasteeseen innovatiivisen lopullinen - vuoden projekti. Tähän liittyy usein käyttää laitteita kehitetään osana tutkimustyössä yliopiston sisällä.

Kysyntä tekniikan osaajia ei ole koskaan ollut suurempi. ITM yliopisto, jossa on hyvä maine jatko työllisyyttä, on paras lähtökohta uran sekä elinkeinoelämän ja eri insinöörikoulutukseen.

Tietoa Osastot

Computer Sciences Engineering & Tietotekniikka Mekaaninen. Sähkö-, elektroniikka & Communication Engineering. Civil Engineering.

Kaikki tutkinnot tarjotaan ITM University tunnustetaan ja hyväksynyt University Grant komissio (UGC) Ministry of Human Resource Development, Intian hallitukselle, direktoraatin Higher Education, hallituksen Haryana.

Computer Science & Engineering. Tietotekniikka

No - koulutettuja tietotekniikan (IT) ammattilaiset ovat suuri kysyntä sekä Intiassa ja ulkomailla. Monipuolista uraa on saatavilla valmistuneille ITM yliopiston kursseja Computer Sciences ja tietotekniikka. Monet uraa kuin järjestelmä analyytikot, IT-päälliköt, ohjelmistokehittäjiä tai konsulttien, kun taas toiset käyttävät tutkinnon ponnahduslauta monenlaisia ​​työpaikkoja kaupan, teollisuuden ja hallituksen.

Kurssin tavoitteena on vastata kasvavaan tarpeeseen insinöörejä, jotka voivat edistää sekä laitteistojen ja ohjelmistojen suunnittelu ja sähköinen järjestelmä. ITM korkeakoulututkinnon suorittaneiden nyt työskennellä aloilla, kuten tietoverkkojen, sulautettujen järjestelmien, digitaaliset ohjausjärjestelmät autojen, televiestinnän ja kaapeli-TV-järjestelmät, videopelit laitteisto, mikroprosessorisiru suunnittelu ja multimedia.

ITM yliopistossa on erityisen vahvat yhteydet ammattilaisia ​​IT-alan ja kursseja on vahva ammatillinen suuntautuminen. Kautta "Education Plus" kurssit päivitetään ja / tai täydennettävä, jotta ne täyttävät nykyisiä tarpeita ja ennakoida tulevia vaatimuksia elinkeinoelämälle.

Sähkö-, elektroniikka & Communication Engineering

Electronic Engineering on edelleen vilkasta teollisuuden, kuten nykyinen kysyntä tutkinnon. Nämä kurssit on suunniteltu saada opiskelija uran eri teollisuudenalojen, sekä hallituksen ja kaupallisia organisaatioita. Nämä tyypillisesti omaksua tehoelektroniikan, tietotekniikan, sähköisen laitteet ja ohjelmistot, automaatio, robotiikka ja valvonta-, viestintä, radio ja televisio, tietotekniikka, solid - state-laitteet, mikroelektroniikan ja VLSI.

Kurssit tukea valmentaa opiskelijoita uran Insinööriliitto kautta koulutuksen perusperiaatteita esitetty aidossa sovelluksesta ja kokemus. Kurssi kehittää perusperiaatteita tieto-ja sähkötekniikan johtaa tutkinnon Elektroniikka ja kommunikaatio tai Elektroniikka ja-laitteet.

Yhteydenpito teollisuuden, suurten tutkimuslaitosten ja tieteellisten seurojen varmistaa, että kursseja edelleen vastaamaan muuttuviin tarpeisiin ammatin. Projektityö koko kurssin tukee tarvetta yhdistelmä käytännön ja teoreettista osaamista ja kykyjä.

koneenrakennus

Nykymaailmassa, Mechanical Engineering on keskeinen monia johtavien toimintojen teollisuuden ja liiketoiminnan kasvua. Mekaaninen koskee kaikenlaisten koneiden toimialoilla ja kaikissa niiden mekanismi ja toimintaa - suunnittelu, kehittäminen, rakentaminen, tuotanto-, asennus-, käyttö-ja huolto. Koneenrakennus kurssi tarjoaa ydin osaamista erilaisia ​​uran näillä alueilla. Ne ovat kantava voima monet teknologiat ja teollisten prosessien. Mekaanikot ovat mukana luomassa tulevaisuuden.

Konetekniikan on myös perusta, jolle muiden alojen suunnittelu ovat kehittyneet. Mechanical Engineers odotetaan noudattavan peruskäsitteitä fysiikan, kemian, kemian tekniikan, sähkötekniikka, elektroniikka-ja vesirakentaminen. Hyöty perustavanlaatuinen rooli on laaja kattavuus aiheita Mechanical Engineering tarjoaa laajan valikoiman uran työpaikkojen määrä yhtä monipuolinen kuin raskaassa konepajateollisuudessa, voimalaitokset, terästehtaat, öljyn ja öljytuotteiden, kemian-, elintarvike-, lääke-, ympäristönsuojelu ja energiansäästöön.

vesirakentaminen

Tarjota maailmanluokan perus-ja jatkotutkinto-opetusta, tutkimusta ohjausta, ammattimainen konsultointi, etsivä ja työvoimakoulutusta sekä johtajuutta Civil Engineering.

Perusopetuksen Civil Engineering tarjota opiskelijoille vankka tieteen ja tekniikan perusteet sekä altistuminen humanististen ja yhteiskuntatieteiden. Tavoitteena Civil Engineering-ohjelma on valmistella tutkinnon johtoasemaan yhteiskunnallisten ongelmien ratkaisemista aloilla yleisen turvallisuuden, luonnonvarojen suojelu, luonnon vaaran lieventämiseen ja tehokasta toimintaa kaupunkien luonnon järjestelmien Intiassa ja kansainvälisesti.

Tavoitteena osasto on tarjota high-end ammatillinen koulutus henkilöstöresurssien kehittämisessä erittäin erityistietoja ja-taitoja alalla Civil Engineering.

Laitoksella on erittäin pätevä ja kokenut tiedekunnan erinomainen akateeminen ennätys tunnettujen yliopistojen Intiassa ja ulkomailla. On oikeassa suhteessa sekoitus akateemista huippuosaamista sekä alan kokemusta keskuudessa tiedekunnan, joka on väline antamalla oikea sekoitus teoreettista ja käytännön tietoa opiskelijoille.

Toimintaa, kuten seminaareja, projekteja, tietokilpailuja ja kilpailuja käydään säännöllisesti aiheuttaa ammattitaitoaan opiskelijoita, jotka lopulta auttaa heitä saamaan sijoitetaan korkealuokkaiset järjestöissä. Tämä puolestaan ​​antaa heille etulyöntiaseman muihin ehdokkaita kova kilpailu, ja antaa pontta uransa profiiliin.

Sijainnit

Gurugram

Osoite
HUDA Sector 23-A
122017 Gurugram, Haryana, Intia