ITM University, School of Management

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Joiden koulutustaso tunnustamista ja sijoitustani tekniikan alan koulutus, ITM on aloittanut visio vakiinnuttamaan asemansa johtavana Institute for Management koulutus Intiassa ja niemimaalla. Tämän seurauksena tietyn autonomisen aseman, MBA on vertailtava parhaat oppilaitosten maan kannalta opetussuunnitelman, pedagogiikan ja muut tilat ja tukipalvelut.

Yksi keskeisistä tekijöistä ajo tämä MBA-ohjelma on, että ITM uskoo Muutosjohtamisen kautta Yrittäjyyskasvatus johtajuutta ja siksi MBA tarjotaan painotetaan yrittäjyyden painopiste. Kaikki opiskelijat, jotka tekevät MBA ITM tulevat olennaisesti huoliteltu yrittäjyyteen tapa johtaa hänen / hänen työelämään. Näin MBA ITM on valmis kehittämään opiskelijoiden hyödyntää heidän sisäistä potentiaalia ja nousta erittäin onnistunut ammattilaisia ​​tällä dynaamiset markkinat ja teknologian ajettu globaalissa ympäristössä.

Oppiminen on kokonaisvaltaista ja kattavaa interaktiivisten tapaustutkimus ja soveltamisen todellisissa tilanteissa. Opetussuunnitelman sopusoinnussa teollisuuden tarpeisiin, säännöllinen ja vierailevat tiedekuntien tutkintoon johtavien instituutioiden ja kokemus teollisuuden. Tiedekunnat kannustetaan tehdä tutkimusta niiden erikoisala ja on päivitetty uusimmat alan. Kesäharjoittelua ja sijoitus mahdollisuuksia helpotetaan täyttämään toiveet opiskelijoille. Seminaarit, konferenssit, työpajat, teollisuus laitos vuorovaikutus, helpottaminen Entrpreneurship solu-ja yrityshautomot, keskusteluja ja kilpailuja sekä kulttuuriin ja urheiluun jne. ovat kohokohtia MBA-ohjelma. Nämä on suunnattu ensisijaisesti parantaa yleistä persoonallisuutta ja osaamista opiskelijoiden koska kaikki opiskelijat on aktiivisesti mukana kaikissa näissä toimintaa tukee täysin tiedekunnissa.

Sijainnit

Gurugram

Osoite
University :
HUDA Sector 23-A

122017 Gurugram, Haryana, Intia

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: