Lue virallinen kuvaus

International Institute of Sports Management (IISM), Hanke on Eduhub Education, on Intian ensimmäinen oma liikuntakasvatus instituutti laatuaan. Se tarjoaa arvo - lisätty kursseja Urheilu hallinta, Yksi tutkimaton koulutuksen keinoja. Tarjoamme opiskelijoille ja nuorille ammattilaisille syvällistä ymmärrystä suunnittelun ja täytäntöönpanon näyttöön perustuvan urheilu-erityiskoulutusta interventioita. Meidän puristuslujuus opetussuunnitelma on järkevä sekoitus luokkahuoneen oppimisen ja kentän altistuminen parhaita kansainvälisten tapahtumien ja alan tehtäviä.

Meidän USP tulee meidän kadehdittavan teollisuuden asiakassuhde muodossa asiantuntijoita ja ammattilaisia, jotka eläinlääkäri opetussuunnitelmaa, osuus kokemuksellista oppimista ja tutkia mahdollisuuksia työharjoittelun ansaitse IISM opiskelijoille. Yli instituutti, me olemme liike luoda nuorille sankarit kykyä ja ketteryyttä levittää uuden tulevaisuuden urheilun ja liike, joka ympäröi sitä. Voimaantuminen on lähtöisin meidän vaaliminen ympäristö polttoaineet henki kyselyn, aloite ja co - luominen meidän opiskelijoiden lisäksi antamalla lähiopetuksen ja helpottaa alan kokemus.

Miksi meille

Käyttäjän Progress ja Course Ratings Oppitunnin Liitteet ja kysymykset Itse isännöi äänen ja videon toisto Laajennettu Personal Käyttäjäprofiilit WooCommerce Plugin Integration

IISM Ethos International Institute of Sports Management on ensimmäinen omistettu urheilu oppilaitos laatuaan Intiassa. Yli oppimisen instituutti, IISM on liike, sitoutunut valtuuttamisesta orastava ammattilaiset unfurl tulevaisuuden Sport.

IISM Arvot Uskomme muutosvoimaa koulutuksen, joka auttaa nuoria tuloksen ylittävät heidän elämänsä visio kuin pelkkä uraa ja ammateista.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

International Institute of Sports Management (IISM)

Masters in Sports Management (MSM) ... [+]

Campus: Mumbai, Jai Hind College maanantaista perjantaihin - 15:00-20:00

Lukukausi 1 Perspective Management Financial Accounting Business Statistics Operations Management Managerial kauppakorkeakoulu Marketing Management Business Communication Organisaatiokäyttäytyminen Lukukausi 2 Taloushallinto Legal Aspects of Business & Verotus Business tutkimusmenetelmät Taloudellinen ympäristö Business Markkinointi Sovellukset & Practices Urheilu hallinta Sports Human Resource Management Sports Organisaatio ja hallinto Lukukausi 3 kansainvälisen liiketoiminnan Strateginen johtaminen Product & Brand Management Urheilu Analytics Management Urheilu Taloushallinto Urheilusponsorointi n Urheilu laki Kesäharjoittelusta Lukukausi 4 Yrittäjyysjohtaminen Digital Marketing in Sports Media Marketing in Sports PR in Sports Sports Facility ja tapahtumien hallinta Business neuvottelut taidot projektityö -hyväksymiskriteerit ... [-]
Intia Mumbai
Heinäkuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi