Nalanda University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Nalanda on sana tunnetaan kaikkialla maailmassa ja vuosisatojen. Se tarkoittaa yliopisto, joka houkutteli opiskelijat ja tutkijat ympäri Aasiaa ja jopa kauemmas. Se oli osaamiskeskus paitsi buddhalainen tutkimuksia ja filosofiaa, mutta lääketieteen ja matematiikan samoin. Opetettuaan tuhannet opiskelijat vuosisatoja, Nalanda lopetti olemassaolon yhtä yliopistot avautumassa Bolognan, Pariisin ja Oxfordin alussa toisen vuosituhannen CE. Siirtyminen sellaisten osaamiskeskusten idästä länteen oli symbolinen tarvittaessa siirtää vallan seurannut puolen vuosituhannen. Nyt erinomainen tilaisuus luoda pyhitetty universalismista Nalanda keskuksena tietoa. Toisen vuosituhannen CE päättyi valtava elpyminen Aasian vuosisatojen jälkeen pysähtyneisyyden, jako ja lasku. Aasia on nykyään synonyymi dynaaminen yrittäjyyteen ja innovatiivista kulttuuria, joka perustuu tietoon ja yrityksen ei huonomuistinen menneisyyden vielä ei pelkää kohdata tulevaisuuden. Aasian maat ovat tulossa yhdessä luoda maanosan perustuu perustukset rauhan ja harmonian. Päätös Itä-Aasian huippukokouksen vuonna 2007 pitämässään kokouksessa Cebu, Filippiinit, hyväksymään suunnitelma perustaa uudelleen Nalanda yliopisto korostaa sitoutumista näihin arvoihin. Haasteena on sovittaa huippuosaamista Nalanda ensimmäisen vuosituhannen CE kolmannella vuosituhannella CE. Yliopiston kolmannen vuosituhannen on oltava yleisluontoisia, sen näkymät, avoin virtaukset ajatuksen ja käytännön ympäri maailmaa, ja se on vastata tarpeisiin maailmassa, joka on kilometrejä matkustaa ennen kuin se voi varmistaa rauhan ja vaurauden kanssa pääomaan ja toivoa kaikille maailman ihmisille.

Ennen kaikkea Nalanda on keskus tiedon ja useimmat erinomainen. Sen ensisijainen tehtävä on valjastaa parhaat kyvyt luomiseen ja levittämiseen uuden tiedon sekä hyödyntämistä ja palauttaminen vanhoja arvokkaita oivalluksia, jotka ovat kärsineet tahaton laiminlyönti. Nalanda on oltava avoinna opiskelijoille ympäri maailmaa valittu niiden halu ja kyky ottaa tietoa eri alojen. Sen täytyy olla jälleen, kuten se teki ennen, paras ja tutkijoiden luoda ja luoda tietoa. Sen on annettava heille elinvoimainen elinympäristö, joka on myös sopiva vaalia seuraavan sukupolven - lapset näiden luomiseen ja uudestaan ​​osaamiskeskus. Se on sovitettava luonnon rytmiin missä se sijaitsee ja rikastuttaa ihmisten elämää naapurustossa.

Nalanda on uusi, mutta se pyrkivät olemaan niin hyvä kuin sen vanha itsensä, ellei parempi. Sen nimi on kaikuu ympäri maailman paikkana, jossa ihmiset menevät etsimään sekä lisätä rahaston tiedon ja mennä pois levittämällä sen hedelmiä kaikkialla. Se on hyödyntää parhaita resursseja Aasian ja muun maailman ja maksaa moninkertainen kolikoissa uusia ja arvokkaita oivalluksia tehdä maailmasta parempi kaikille.

Perustaminen Nalanda University

Nalanda yliopisto perustettiin seuraavat kulkua Nalanda yliopiston Act 2010 sekä talojen Intian parlamenttiin. Akateeminen toiminta yliopistossa aloitettiin syyskuussa 2010.

Legacy of Edeltäjä

Koska tunnusmerkki antiikin Nalanda yliopisto oli sen kansainvälisyys, uusi Nalanda on myös lähtökohtana sama. Se on herätyksen University joka on saanut nimensä sen muinainen edeltäjä joka pysyy vanhin tunnettu keskustan järjestetty korkeakoulutuksen maailmassa. Koska valtava resonanssi Nalanda etenkin Itä-Aasiassa päätettiin, että uusi Nalanda perustetaan lähelle sivuston alkuperäisen.

Toimeksianto Nalanda University

Se on International University charter ja myös tutkimusta yliopiston avoin jatko-opintoja ja edellä .Tämä yliopisto on nimetty toimielin merkitys hallituksen Intiassa.

Kansainvälinen pedagogiikka

Koska kansainvälisen luonteen yliopiston, oli välttämätöntä, että pedagogiikan tuottaa tiedon Nalanda on ainutlaatuinen ja globaali kantavassa monipuolinen jäsenet Academic Board, ja opiskelijat eri puolilta maailmaa toimii katalyyttinä tämän saavuttamisessa feat.

Opiskelijaksi 2017-2018

Haettavana on kahden vuoden asuin jatko ohjelmiin seuraavissa kouluissa Nalanda yliopisto:

School of Historical Studies School of Ecology and Environment Studies School of buddhalainen Studies, filosofia, ja uskonnot

Rolling Opiskelijaksi

Yliopisto seuraa Rolling Admissions. Yliopisto arvioi sovelluksia, mukaan esivalinnassa ja haastattelemalla ehdokkaat säännöllisin väliajoin. Jatkoon hakijat haastatellaan alkaen tammikuu 2017 lähtien. Ehdokkaat esiintyvät lopulliseen tarkasteluun kandidaatin vuonna 2017 voi myös ilmoittautua pääsemiseksi kantavassa istuimet ovat rajalliset ja ne täytetään ensin tullutta palvellaan ensin perusteella. Varhainen sovellukset auttavat turvaamaan istuimen School ja majoituksen valinta. Pettymysten välttämiseksi näillä aloilla on suositeltavaa hakea tunnustukset aikaisintaan. Opintojaan Nalanda yliopistossa on kovaa ja älyllisesti vaativa. Hakijoiden on oltava valmiita uppoutua tiukka akateeminen aikataulu, jossa on sekä opetukseen ja kenttätyöhön.

Viimeinen jättöpäivä ensimmäisellä kierroksella tunnustukset on huhtikuu 1. 2017.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MA » Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Masters in Buddhist Studies, Philosophy and Comparative Religions

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 4 lukukautta August 2018 Intia Delhi

[+]

[-]


Maisteri

Masters Historialliset Tutkimukset

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 4 lukukautta August 2018 Intia Delhi

School of Historical Studies (SHS) on dynaaminen yhteisö tiedekunnan jäseniä ja jatko-opiskelijoille, jotka harjoittavat järjestelmällistä ja tiukkaa tutkimuksen joitakin perustavanlaatuisia kysymyksiä, jotka koskevat historiallisia kokemuksia ja niiden ulkopuolella Aasiassa. Viisi vedä koulu, arkeologia, Aasian yhteenliitettävyyttä, taidehistoria, Global History and Economic History, rakennetaan perustukselle antiikin Nalanda pääasiassa rooliaan kanava Intian vilkkaan henkinen, uskonnolliset ja taloudelliset yhteydet maailmaan, ja tavoitteena School of historical Studies on avata uusia osaamisen välisistä suhteista historiaa, muistin ja aikaa Aasian ja ei-Aasian kulttuuriset, historialliset ja filosofiset yhteyksissä on vaikuttanut myös ja ylläpitää loistava skolastisen perinnön antiikin Nalanda. [+]

School of Historiantutkimuksen School of Historical Studies (SHS) on dynaaminen yhteisö tiedekunnan jäseniä ja jatko-opiskelijoille, jotka harjoittavat järjestelmällistä ja tiukkaa tutkimuksen joitakin perustavanlaatuisia kysymyksiä, jotka koskevat historiallisia kokemuksia ja niiden ulkopuolella Aasiassa. Viisi vedä koulu, arkeologia, Aasian yhteenliitettävyyttä, taidehistoria, Global History and Economic History, rakennetaan perustukselle antiikin Nalanda pääasiassa rooliaan kanava Intian vilkkaan henkinen, uskonnolliset ja taloudelliset yhteydet maailmaan, ja tavoitteena School of historical Studies on avata uusia osaamisen välisistä suhteista historiaa, muistin ja aikaa Aasian ja ei-Aasian kulttuuriset, historialliset ja filosofiset yhteyksissä on vaikuttanut myös ja ylläpitää loistava skolastisen perinnön antiikin Nalanda. Opiskelijat School of Historical Studies saavat terävä tietoa vertailevan ja alueiden historia sekä maailmanlaajuinen historiaa, ja kehittää perusteellinen tuntemus metodologisia ja teoreettisia kysymyksiä, kriittinen monitieteisen historiantutkimuksen. Tärkeimpänä tavoitteena SHS on annettava opiskelijoille tarvittava taito ja kyky suorittaa alkuperäisen ja innovatiivista tutkimusta perustuvat arkeologisia löytöjä, arkistolähteissä klassisen ja modernin kieliä ja kenttätutkimusta. School of Historical Studies kannustaa tutkimusyhteistyötä opiskelijoiden ja tiedekunnan sidoksissa yliopistojen ja, opiskella ulkomailla kokemus ja koulutus Intian ja / tai vieraalla kielellä. Opiskelijoiden odotetaan harjoittaa tieteidenvälistä tutkimusta, valita kursseja merkitystä tutkimustyötä muiden tieteenalojen / koulujen ja tutkia klassisen ja modernin kielen parantaa tutkimuksen taitoja. Painopisteet Työntövoima alueet School ovat: Aasian- arkeologia Taidehistoria Global historia taloudellinen historia Maisteriohjelma School of Historical Studies tarjoaa tällä hetkellä kansainvälisesti kilpailukykyinen MA-ohjelma, ja pian kehittää Ph.D. ohjelma, keskittyi maailmanlaajuinen ja vertailevaa historiaa. Kaikki maisteriopiskelijoille on hankittava vähintään 48 opintopistettä ajalle 4 lukukautta. Opetussuunnitelma koostuu sekoitus ytimen ja valinnaisia ​​kursseja. Ensimmäiset kaksi lukukautta kattaa ydin kursseja, valinnaisia ​​kursseja ja yksi peruskieliopinnot;... [-]

Mestareita Ekologia Ja Ympäristö Tutkimukset

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Intia Patna

Juurtunut perinne antiikin Nalanda University, School haluaa kehittää tietämystä ympäristökysymyksistä, jotka ylittävät rajoitteet tieteenalojen välisiä rajoja. Se edistää tutkimusta ja koulutusta eri ympäristöongelmia paikallisella, alueellisella ja maailmanlaajuisella tasolla. Ainutlaatuinen ympäristöhaasteet Aasian tunnustetaan School, ja tutkimukset merkityksellisiä alueen korostuvat. [+]

KOULUN Ekologisen Environmental Studies Juurtunut perinne antiikin Nalanda University, School haluaa kehittää tietämystä ympäristökysymyksistä, jotka ylittävät rajoitteet tieteenalojen välisiä rajoja. Se edistää tutkimusta ja koulutusta eri ympäristöongelmia paikallisella, alueellisella ja maailmanlaajuisella tasolla. Ainutlaatuinen ympäristöhaasteet Aasian tunnustetaan School, ja tutkimukset merkityksellisiä alueen korostuvat. Erilaisten näkökulmien käytetään analysoitaessa nykyajan ympäristönäkökohdat kehittämiseksi mielekkäitä ratkaisuja. Koulu kulkee laajan akateemisen ajoja poikki luonnontieteissä ja yhteiskuntatieteissä, edistää koulutusta ja tutkimusta vuorovaikutuksesta luonnon ja ihmisen toimintaan. Painopisteet Työntövoima alueet School ovat: Human Ecology hydrologia Elintarvike- ja maatalousjärjestö katastrofihallinnan Ilmastonmuutos Energiatutkimus Maisteriohjelma Koulu tarjoaa tällä hetkellä kahden vuoden Masters-ohjelman ja aikoo käynnistää tohtoriohjelma vuonna 2017. Kurssi on tarkoitettu kansainvälisille opiskelijoille erilaisista taustoista, kuten yhteiskuntatieteet, luonnontieteet, humanistiset ja tekniikan. Kaikki maisteriopiskelijoille on hankittava vähintään 48 opintopistettä ajalle 4 lukukautta, jossa kesäharjoittelusta loman ajaksi välillä ensimmäisen ja toisen vuoden. Opetussuunnitelma koostuu sekoitus ytimen ja valinnaisia ​​kursseja. Ensimmäiset kaksi lukukautta tarjota laajempaa tietämystä, monitieteellinen kursseja, joka kattaa keskeisiä käsitteitä noin keskeisten ympäristönäkökohtien yhdistämiseen. Näitä ovat geotieteisiin, ekologia, talous ja sosiaaliset ulottuvuudet ympäristön ohella johdanto tutkimusmenetelmiä, ensimmäisen lukukauden aikana. Kestävä kehitys ja ympäristölait ja politiikat ovat kaksi monitieteinen ydin kursseja jälkipuoliskolla yhdessä johdanto valinnaisia ​​kursseja työntövoiman alueilla School. Kaksi viimeistä lukukautta antaa perusteellista tietoa ja rakentaa valmiudet itsenäiseen tutkimustyöhön. Erilaisia ​​suurten ja pienten valinnaisia ​​kursseja, heijastaa osaamista ja erikoistuneita etuja tiedekunnan, on tarjolla kolmannella lukukauden kun taas neljäs lukukausi on kokonaan omistettu yksittäisen väitöskirja. On olemassa useita vaihtoehtoja metodologian kurssien ja mahdollisuuksia yrityksen riippumattomien tutkimusten. Koulu edistää vaiheittaista ymmärrystä reaalimaailman ongelmia. Kenttätyö korostuu vierailujen, toimeksiantoja ja ympäri kampusta. Opiskelijat viettävät 8-10 viikkoa... [-]

Ota yhteyttä

Nalanda University

Osoite, 1. rivi Nalanda University 53, Lodi Estate, Council for Social Development Building, 2nd Floor
110003 Delhi, NCR-Delhi, Intia
Verkkosivu http://www.nalandauniv.edu.in/index.html
Puhelin +91 7250891319