Pearl Academy

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Pearl Academy on katalysaattori luovan ilmaisun ja tarjoaa täydellisen ympäristön vaalia ja ravita tulevaisuuden luovan liiketoiminnan Intiassa. Koska yksi Intian johtavista luovan instituutiot, Pearl Academy yhdistyvät parhaat infrastruktuuriin, paras tiedekunnan verrattoman teollisuuden ja kokonaisaltistumista antaa opiskelijoille täydellinen reuna pyrkiessään #BESOMEBODY.

Pearl Academy

Pearl Academy

Pearl Akatemia on valmistunut yli kahden vuosikymmenen valtuuttamisesta luovien. Sen perustamisesta lähtien vuonna 1993, akatemia on kehittynyt maailmanlaajuisesti tunnettu korkeakoulun oppimisen keskittyen Kansainvälisyys; yrittäjyyttä ja työllistyvyyttä; catering tarpeisiin suunnittelun, muoti, liike ja vähittäiskaupasta.

Teollisuus kasvaa moninaiset ja tulevaisuuden näkee erittäin kilpailluilla markkinoilla johti hyväksymiseen parempaa teknologiaa, yritysten järjestö suuremmassa mittakaavassa toiminnan, ja välistä leikkiä liiketoiminnan strategioita.

Pearl Akatemia on muuntui alan johtava joka kehittää kursseja pulssi tarpeisiin koko kirjon teollisuus. Akatemia varmistaa, että teollisuus se palvelee, on varustettu ihmisiä, joilla on vaadittu skillset kasvun keihäänkärki, innovaation ja sosiaalisen kehityksen. Pearl Academy on edelläkävijä Intian markkinoilla, jossa yhdistyvät hybridi sekoitettu oppimisen ja reaaliaikainen luentoja jäsennellysti, jolloin oppiminen tehokkaampaa ja mukaansatempaavaa.

Pearl Academy

allianssit

Pearl Academy, opiskelijat saavat mahdollisuuden oppia parhaista globaalin käytäntöjä useita kansainvälisiä alustoilla, kuten vaihto-ohjelmia, kesä ohjelmia, taidetta fests, työpajoja ja paljon muuta. Jatkuvalla kokonaisaltistumista tarjolla, Pearl tekee opiskelijat valmiina sekä kansallisia ja kansainvälisillä markkinoilla.

Pearl Academy on myös jäsenenä Laureate Education, Inc. on maailman johtava korkeakoulutuksen tarjoaja. Laureate n yli 80 yliopistot kouluttaa yli miljoona opiskelijaa 28 maassa eri puolilla Amerikassa, Euroopassa, Aasiassa, Afrikassa ja Lähi-idässä. Laureate yliopistot tarjoavat perustutkintoa, maisterin ja tohtorin tutkinto-ohjelmia sellaisilla aloilla kuin arkkitehtuuri, liike, suunnittelu, ravitsemisalan, laki ja lääketiede. Monet Laureate toimielimet rankattu alkuun korkeakoulujen kanssa omilla alueillaan, maat ja kentät, ja ovat saaneet kansainvälistä tunnustusta akateemista laatua.

Pearl Academy

Pearl Academy
Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso maisteriohjelmia » Katso Jatkotutkintotodistukset » Katso Perustutkinnon sertifikaatit » Katso Certificates » Katso Diplomit » Katso Kandidaatin tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Master Muodin Markkinoinnin

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 2 vuotta July 2018 Intia New Delhi + 1 lisää

MA Fashion Marketing tarjoaa kokonaisvaltaisen ja laaja-reitin muuttaa opiskelijoista mielipidejohtajien kanssa strategisen lähestymistavan. Reitti helpottaa opiskelijoiden oppimista ratkaisemaan monimutkaisia ​​ja haastavia ongelmia muodin liiketoiminnan yhteydessä. [+]

MA Fashion Marketing tarjoaa kokonaisvaltaisen ja laaja-reitin muuttaa opiskelijoista mielipidejohtajien kanssa strategisen lähestymistavan. Reitti helpottaa opiskelijoiden oppimista ratkaisemaan monimutkaisia ​​ja haastavia ongelmia muodin liiketoiminnan yhteydessä.

Tämä MA tarkastellaan kehittää yksilöitä toimimaan johtajia ja asiantuntijoita dynaaminen muotialan Intiassa ja ulkomailla ja samalla parantaa niiden kykyä työskennellä itseohjautuvuutta, ammattitaitoa ja omaperäisyys toimialueen muodin. Ohjelmalla on kaksoisrakenne, jonka avulla pääsy ehdokkaiden edelliseen muoti pätevyys tai vastaavalla tavalla alan kokemusta (luokka A) tai muulla tavoin, (B-luokka).... [-]


Master Suunnittelu (muodin Ja Tekstiilit)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta July 2018 Intia Noida New Delhi + 1 lisää

Tämä MA tarjoaa yleiset suunnittelu ja elämäntapaan liittyviä panoksia, jotka on järjestetty tuottamaan ja edistävät suunnittelu perustuvien sovellusten opiskelijan valittu alue. [+]

Tämä MA tarjoaa yleiset suunnittelu ja elämäntapaan liittyviä panoksia, jotka on järjestetty tuottamaan ja edistävät suunnittelu perustuvien sovellusten opiskelijan valittu alue. Tavoitteet MA ovat:

Kouluttaa yksilöiden tarvittava pätevyys taustat toimineen korkeampi johtajat ja asiantuntijat dynaaminen muotialan Intiassa ja ulkomailla. Hioa luovuutta, aloitteellisuutta, innovaatioita ja tuomio sekä henkisiä harkintakyky yhteensopiva muotialalla. Teroittaa tutkinnon kykyä kriittiseen ammatillista sitoutumista ja tutkiva asenne muodin liiketoiminnan yhteydessä. Kehittää ja parantaa jatko n elinikäisen oppimisen taitoja ja henkilökohtaista kehitystä niin, että se pystyy toimimaan itseohjautuvuutta, ammattitaito ja omaperäinen joka on välttämätöntä edistää yritysten ja koko yhteiskunnan läpi verkkotunnuksen muodin. ... [-]

Videot

Be Somebody!!!