Srishti Institute of Art, Design and Technology

Esittely

Lue virallinen kuvaus

aboutus_banner

Srishti Institute of Art, Design and Technology on liikerakennukset laitos perustettiin vuonna 1996 Ujwal Trust, jonka tavoitteena on tarjota taiteen ja muotoilun koulutus ympäristössä luovuutta maksimoida yksilön potential.The Ujwal Trust hoitaa myös Srishti sisko laitos, arvostetun Mallya Aditi International School.

Tehtävä

Srishti tehtävänä on helpottaa organisaatiorakennettaan - "yhteisön oman oppijoiden" käsittäen teollisuus-kokenut tiedekunnan ja energinen opiskelijoille, jotka jatkuvasti tutkia ja kokeilla taiteen ja muotoilun pedagogisia malleja, estetiikka, arvot ja innovatiivisia käytäntöjä.

Arvot

Uskomme, että koulutus on kuin opetus ja taito; että tieto on luonnostaan ​​integroitu ja monimutkainen ja siten oppiminen on upotettu reaalimaailman ongelmia ja tilanteita.

Uskomme etsii yli alkuperä viitteet ja lainaukset tieteellisissä teksteissä ja tieteellisissä sarjoissa; viittaukset taiteilijoiden ja alan ammattilaiset unschooled myös osaltaan oppimiseen.

Uskomme ulottuu koulutuksen ulkopuolelle "aidatulla" ja "säilynyt"; sen pitäisi olla "läpäisevä" ja "huokoinen" antaa opiskelijoille mahdollisuuden työskennellä tasolla kadulle ja basaari, ja tutkia ja kokeilla kuvioita maaseudun ja kaupunkien.

LÄHESTYÄ

Srishti kulttuuri rohkaisee ajatteluun, kyseenalaistaa ja kokeilemalla valjastaa taiteellisen ja älyllistä potentiaalia kunkin yksittäisen ja aseta laitos kärjessä nykytaiteen ja muotoilun keskustelua.

Monialainen lähestymistapa inculcates omaehtoinen oppiminen ja itsenäistä ajattelua ja laajentaa havainto näkökulmia. Säännöllinen vuorovaikutus suunnittelutoimistot, tuotanto ja jakelu keskuksissa, yhteisön hankkeisiin, kaupan ja teollisuuden muodostaa elintärkeä silta Srishti ja maailmaa.

Srishti on vahva alkuperäiskansojen kulttuurista perustiedot opetusta kuvataiteen ja tarjoaa myös vapaiden opetussuunnitelman verrattavissa maineikkain laitosten West. Srishti on vuorovaikutuksessa instituutiot ympäri maailmaa visio ja sitoutuminen laadukkaan koulutuksen uusien teknologioiden ja pedagogisten.

Kautta Artists-in-Residence ja tutkijana ohjelmia, Srishti tukee uusien ja kriittisten alan innovaatioita taiteen ja kulttuurin avulla reaalimaailman projekteja jotta integroidun kognitio suunnittelu ja viestintä areena, helpottaa ajoittain ympäristössä jossa voi " ansaita ja oppia ".

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso FM-tutkinnot » Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

M.A. in Digital Humanities

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta July 2018 Intia Bangalore

[+]

Tämä tutkinto avulla opiskelijat voivat tarkimmin tutkia ja vastaamaan luovasti edellytyksen, että digitaalisen, huolellisesti huomiota kiinnitetään merkitystä paikallisen alueellisten olosuhteiden sekä että maailmanlaajuisen.

[-]

M.A. in Knowledge Systems and Practice

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta July 2018 Intia Bangalore

[+]

Summer Practice (Practice), jossa organisaation, keskus tai laboratorioon Srishti tai itsenäisenä aloitettu projekti, on olennainen osa oppimista, ja mikä osoittaa opiskelijan valmiuksia integroida ja syntetisoida alalla, yhteydessä tai ympäristölle.

Kehitetään analyyttinen kehyksiä,

[-]

M.A. in Land & Livelihood Studies

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta July 2018 Intia Bangalore

[+]

Summer Practice (Practice), jossa organisaation, keskus tai laboratorioon Srishti tai itsenäisenä aloitettu projekti, on olennainen osa oppimista, ja mikä osoittaa opiskelijan valmiuksia integroida ja syntetisoida alalla, yhteydessä tai ympäristölle.

[-]

M.A. in Professional Practice in Experience Design

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta July 2018 Intia Bangalore

[+]

Kun opiskelija osaa soveltaa teorioita ja kehysten mitä he suunnitella ne eivät ainoastaan ​​arvo tutkimus- ja konstruktioita luomia toiset, mutta myös kysymys ja muotoilla olemassa olevia normeja.

[-]

M.A. in Public History and Heritage Interpretation

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta July 2018 Intia Bangalore

[+]

Työpajat tarjoavat alustan keskustelulle ja syntymisen kautta vuoropuhelua materiaalin tekeminen ja kriittistä ajattelua.

[-]

M.A. in Screen Studies

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta July 2018 Intia Bangalore

[+]

Oppiminen Approach

[-]

Ma Ammattikäytännöissä Ja Muotoilun Koulutus

Opetus kampuksella Kokopäiväinen July 2018 Intia Bangalore

Kurssi ajattelevat että tulevaisuuden oppimisen joka on foregrounded on ideoita ja periaatteita systeemiajatteluun, tarkkaavaisuus käytännössä, ilmentymä ja hiljaista tietoa. Se on käsitteellistää tarjota mahdollisuuksia ammattilaisille vaalia design herkkyys niiden työpaikoilla ja niiden käytännön. [+]

MA Professional Practice and Design in Education

Nopeasti muuttuvassa maailmassa 21. vuosisadalla, kehittyvien maailmankatsomusten oppimisen ja koulutuksen tarjoavat kiireellistä sysäyksen ammattilaisille määritellä uudelleen itsensä ja käytäntö. Tänään ja huomenna ammattilaiset kohtaavat uusia vaatimuksia ja odotuksia, miten ne navigoida monimutkaisia ​​realties ja mahdollisuudet keihäänkärki sekä henkilökohtaisia ​​transformaatio ja sisällä maailmaan oppimista.

Miten ruokkia itsessämme tietoisuutta sopeutua, omaksua epävarmuustekijöitä tullut edistäjien, ja johtajat muutosta?

Näemme ammattistandardit ja Design Education tilaisuutena oppia ammattilaisille, jotka haluavat tavata dynaaminen ja muuttuviin tarpeisiin oppimisen yhteiskuntien ja etsiä ajoneuvon tukemiseen kriittistä ja heijastava käytännössä. Siksi PPDE visio on kehittää ammattilaisten koulutusta ja liittoutuneiden oppimisalat jotka ovat:... [-]


Ma Esteettisessa Ja Visuaalisessa Kulttuurissa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta July 2018 Intia Bangalore

MA estetiikan ja Visual Cultures antaa opiskelijoille mahdollisuuden sitoutua erilaisia ​​taiteen ja kulttuurin käytäntöjä kuten kuvataiteessa, suorituskyky taide, elokuva ja video. Sen avulla voit ymmärtää historiaa ja teorioita näiden käytännöistä Intian sekä kansainvälistä toimintaa, jolloin opiskelijat ovat varustettu toimimaan laajemmassa alalla taidetta ja kulttuurin museo / gallery / festivaali kuraattorit, tutkijat, päättäjät, konsultit tai yrittäjiä. [+]

PG Professional -ohjelma estetiikassa ja visuaalisissa kulttuureissa

MA estetiikan ja Visual Cultures antaa opiskelijoille mahdollisuuden sitoutua erilaisia ​​taiteen ja kulttuurin käytäntöjä kuten kuvataiteessa, suorituskyky taide, elokuva ja video. Sen avulla voit ymmärtää historiaa ja teorioita näiden käytännöistä Intian sekä kansainvälistä toimintaa, jolloin opiskelijat ovat varustettu toimimaan laajemmassa alalla taidetta ja kulttuurin museo / gallery / festivaali kuraattorit, tutkijat, päättäjät, konsultit tai yrittäjiä. Ainutlaatuinen oppimisen ja opettamisen lähestymistavan tämän MA yhdistyvät vankka teoreettinen ymmärrys asianomaisten alojen aktiivinen studio käytäntö, sekä harjoittelupaikkoja ja projekteja taiteen ja kulttuurilaitosten joka antaa opiskelijoille syvempää ja ensikäden ymmärrystä Intian kulttuuriin ekologia . Sen sijaan seuraava tavanomainen Art historialliset puitteet, kurssi on tarkkaavainen vaatimuksiin ja mahdollisuudet nyky maailmassa, joka on jatkuvassa muutostilassa ja vaatii poikkitieteellisiä menetelmiä ja luovaa ajattelua käsittelemään sosiaalisia ja poliittisia kysymyksiä taide- tai kulttuurinen käytäntö. Huomautuksia todellisen "dis-ulkonäöstä" Shrine Empire Galleryissa New Delhissä - LOKAKUU 2010.... [-]


MA In Professional Practice In Oral History

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta July 2018 Intia Bangalore

Ammatillinen harjoittelu suullinen historia (PPOH) on Masters-ohjelma. Ohjelma on räätälöity historian, etnografian, elokuvan ja opetuskäytäntöjen sekä muiden kuin humanististen tieteiden ja käytäntöjen ammattilaisille. [+]

[-]

MA In Professional Practice Visual Communication Design

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta July 2018 Intia Bangalore

[+]

Rakenna mallin perusta ja ymmärrys kurinalaiseksi.

[-]

Ma Julkisessa Pedagogiassa Ja Taidekäytännöissä

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta July 2018 Intia Bangalore

Kun oppiminen on esteettinen kokemus, se muuttuu ihmisen hengessä oleviksi jakeiksi vain hetkeksi passiivisesta vastaanotosta. Julkisen pedagogiikan ja taidekäytännön maisteriohjelma kehittää julkisia pedagogeja, jotka helpottavat julkisia oppimistoimia herkillä kulttuuritoiminnalla. [+]

Julkinen pedagogiikka ja taidekäytäntö (M.Cr.A.)

"Planeetta ei tarvitse menestyneempiä ihmisiä. Planeetta tarvitsee epätoivoisesti enemmän rauhantekijöitä, parantajia, palauttajia, tarinoita ja kaikenlaisia ​​ystäviä " - Dalai Lama

Tehtävä

Kun oppiminen on esteettinen kokemus, se muuttuu ihmisen hengessä oleviksi jakeiksi vain hetkeksi passiivisesta vastaanotosta. Julkisen pedagogiikan ja taidekäytännön maisteriohjelma kehittää julkisia pedagogeja, jotka helpottavat julkisia oppimistoimia herkillä kulttuuritoiminnalla. Ohjelma kehittää kykyä toimia monialaisilla käytänteillä kansalaisten oppimisen ja osallistumisen mahdollisuuksina. Taiteilla on muuntuva kyky rohkaista ja edistää positiivista muutosta. Erityisesti Intiassa, jossa Kalakaaria pidetään usein yhteiskunnan olennai- sena osana, ja se hyväksytään rasa-luojana, joka koskettaa ydinamme sydäntä ja henkeä.... [-]


Maisteri

M.des. Ihmiskeskeisessä Suunnittelussa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta July 2018 Intia Bangalore

Visio Tämän ohjelman tarkoituksena on luoda suunnittelijoille, jotka empathetically tutkia ja soveltaa ymmärrys ihmisen käyttäytymisestä, yhteydessä ja teknologian kohti luodaan digitaalisia tuotteita ja palveluja, jotka parantavat käyttäjien elämää. Ne eivät vain, mitä David Kelly, IDEO sanoo, "on unelma, joka ylittää sen, mikä on olemassa, sen sijaan vahvistamisesta mitä on olemassa", mutta myös ymmärtää tämän unelman. [+]

m.des. ihmisen suunnittelun

Visio Tämän ohjelman tarkoituksena on luoda suunnittelijoille, jotka empathetically tutkia ja soveltaa ymmärrys ihmisen käyttäytymisestä, yhteydessä ja teknologian kohti luodaan digitaalisia tuotteita ja palveluja, jotka parantavat käyttäjien elämää. Ne eivät vain, mitä David Kelly, IDEO sanoo, "on unelma, joka ylittää sen, mikä on olemassa, sen sijaan vahvistamisesta mitä on olemassa", mutta myös ymmärtää tämän unelman. Human Centered Design on noin pitää keskittyä "ihmiset" luotaessa tuotteita ja palveluita. Tavoitteena on luoda rikkaita käyttökokemuksia, joilla pyritään ratkaisemaan nykyisiä ongelmia, luoda iloa ihmisille ja tehdä tuotteita ja palveluita käyttökelpoinen ja hyödyllinen. Klo Srishti Ihmisen Keskitetty malli keskittyy vuorovaikutussuunnittelussa ja User Experience Design. Ajattelemme ihmiskeskeisen suunnittelun ei vain "käyttäjälähtöinen" sen perinteisessä merkityksessä, vaan pikemminkin "suunnittelussa kehittyville käyttötarkoituksissa". Edistämme luovaa Art & Design-ajattelua ja kriittistä ajattelua ihmiskeskeisestä ihmiskeskeisestä suunnittelusta, joka tuottaa paitsi hyviä digitaalisia ratkaisuja myös kriittisesti kysymyksiä ja tutkimuksia tulevista tavoista vuorovaikutuksessa digitaalisen tekniikan ja niiden vaikutusten kanssa. Srishissä toimiva ihmiskeskeinen muotoilu ei peitä ainoastaan ​​käyttäjien keskitetyn suunnittelun ja ihmisen ja tietokoneen vuorovaikutuksen perinteisiä... [-]


M.Cr.A. Contemporary Art Practice

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta July 2018 Intia Bangalore

Nykytaiteen Program maisteritasolla korostaa täyttävät julkisen ¬- olla se museossa tai julkinen neliö, omaehtoinen tai järjestämä kuraattorit - luoda puitteet yksilöllinen käytännössä. Vuoropuhelut Srishti tiedekunnan harjoittajat ympäri maailmaa, arkkitehdit, puutarhaviljelijät, tiedemiehet, suunnittelijat ja kehittää alusta rakennuksen elinikäisen art käytäntöjä ja verkostoja. Päätöksenteon ja kriittisen ajattelun ovat keskeisiä tavoitteita ohjelman. [+]

M.Cr.A. nykytaiteessa

Contemporary Art Practice muuttuu dramaattisesti. Luova voima taiteilijan paitsi tuottaa esineitä, vaan myös tehdä ja aktivoida, on laajentanut mahdollisuuden taiteilijoiden tulla eri aloilla. Taiteilijat reagoivat havaintoja maailmassa me elämme, kääntää kokemuksen taidetta tuotantoon ja interventioita. Yhdistämisellä lajityyppejä ja median -For esimerkiksi piirustus äänen tallennus- tai maataiteesta video - luo uusia kontekstit laajeneva taiteen kentällä käytännössä. Nykytaiteen Program maisteritasolla korostaa täyttävät julkisen ¬- olla se museossa tai julkinen neliö, omaehtoinen tai järjestämä kuraattorit - luoda puitteet yksilöllinen käytännössä. Vuoropuhelut Srishti tiedekunnan harjoittajat ympäri maailmaa, arkkitehdit, puutarhaviljelijät, tiedemiehet, suunnittelijat ja kehittää alusta rakennuksen elinikäisen art käytäntöjä ja verkostoja. Päätöksenteon ja kriittisen ajattelun ovat keskeisiä tavoitteita ohjelman. Vaaliminen uteliaisuus ohjelman sisällä konkreettisiksi projekteja ja tavoitteita onnistuu ainutlaatuisia mahdollisuuksia pitää median ja teknisen kehityksen sekä käsityön päätöksenteon käytäntöjä. Opiskelija leikkaavat useita näkökulmia, kokeilu uusilla osaamisalueilla, ja saada tietoa niiden mahdollisuuksia toimia ja vaikuttaa taiteen kautta käytäntö.... [-]


M.Cr.A. in Creative Documentary

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta July 2018 Intia Bangalore

[+]

Elokuva Valokuvaus Julkinen historia Tutkimus ja yhteistyö

Elokuvakurssien opiskelijoilla on mahdollisuus osallistua muiden oppilaitosten sekä Srishtin laboratorioiden ja keskusten tietovarantoihin ja hyödyntää niitä.

Julkisen historian keskus (CPH) Srishtin elokuvat Kabir-projekti Avainarvot opetussuunnitelmassa Henkilökohtaisen näkemyksen ja aseman tutkiminen Kriittinen vastaus asiayhteyteen Subjektiivisuus, objektiivisuus ja näkökulma Eettinen ja vastuullinen kuvankäsittely Vaikuttava tarinankerronta Kurssin rakenne Studios kannustavat aktiivista, kontekstuaalista oppimista, jossa opiskelijat kehittävät keskeisiä kurinpidollisia taitoja ja osaamista Studiot helpottavat yhteistoiminnallisia ja luovia suunnitteluratkaisuja monimutkaisiin, avoimiin ongelmiin Työpajat tarjoavat intensiivisiä oppimiskokemuksia tekemällä ja tekemällä eri tieteenaloilla. Harjoittelu alan tai design studio on pakollinen opiskelijoille vuoden lopussa M.Des. ... [-]

M.Cr.A. in Digital Media Arts

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta July 2018 Intia Bangalore

[+]

Opiskelija aloittaa kirjoittamalla niiden hanke ehdotusta ja soveltamisala määritellään niiden hankkeen ja niitä ohjasivat tiedekunnan / suunnittelun ammattilaisille.

[-]

M.Cr.A. Kokeellisessa Mediataiteen Practices

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta July 2018 Intia Bangalore

Master Creative Arts Experimental Media Art (EMA) on alan taiteellisen Käytännössä vuoropuhelua ja tutkimus, joka yhdistää tieteen, taiteen ja teknologian. Siihen sisältyy teoreettista ja käytännön kokeilu edistää kokeellista käyttötapoja teknologioiden, median ja säännöt. Transdiciplinarity Kurssin kannustaa yhteistyöhön, innovaation ja kestävän lähestymistapoja ilmaista ja luoda kokemuksia. [+]

M.Cr.A. kokeellisen median taidekäytännöissä

Master Creative Arts Experimental Media Art (EMA) on alan taiteellisen Käytännössä vuoropuhelua ja tutkimus, joka yhdistää tieteen, taiteen ja teknologian. Siihen sisältyy teoreettista ja käytännön kokeilu edistää kokeellista käyttötapoja teknologioiden, median ja säännöt. Transdiciplinarity Kurssin kannustaa yhteistyöhön, innovaation ja kestävän lähestymistapoja ilmaista ja luoda kokemuksia. Ohjelma on suunnattu luovan taiteen ammattilaisten kiinnostunut eri tiedotusvälineissä ja säännöt. Erityisesti ohjelma kutsuu opiskelijoiden ja ammattilaisten kiinnostunut tutkitaan kognitiivisen, visuaalinen, kokeellinen, tieteellisiin, vuorovaikutteinen, ja kerronta näkökohtia tieteiden ja teknologian. Opiskelijat erilaisia ​​taustoja, esimerkiksi taiteen, tietotekniikan, humanistiset tieteet ja yhteiskuntatieteet kannustetaan jatkamaan tätä monitieteinen master-ohjelmassa. Kaksivuotinen M.Cr.A. sisältää tutkimus- ja studio etsintä aihe opiskelijoiden valinta, jonka tavoitteena on tuottaa hienostunut elimen työtä, joka huipentuu M.Cr. A. näyttely. Pääasiallinen alueet taiteellisen käytännön ja tutkimuksen kuuluvat: Electronic Artsin historiaa ja käytännön äänitaiteen, ihmisen ja koneen rajapinta, monimutkaisia ​​ja mukautuva luonnon ja biologiset järjestelmät, luova kartografia, kansalainen tiede, älykkäät materiaalit ja bio-arts. Yhdistelmän kautta studio, teoria ja projekteja, opiskelijat kehittävät muodollinen, henkinen, ja käsitteellisiä näkökohtia heidän taiteen käytännön ja prosessi. Myös mahdollisuuksia taiteilijoille kehittää taiteellisen käytäntöjä pitkän ja lyhyen aikavälin taiteilijaresidenssi ohjelmissa. Ensimmäisenä vuonna ohjelman, opiskelijat upotetaan teoriassa kursseja, jotka altistavat heidät uusia ajattelua ja tehdä. Toinen vuosi on omistettu tutkielma määritelmään, hyödyntämiseen ja tuotantoon, läpi sarjan studio ja seminaarin kursseja.... [-]


M.Des. Design Johti Innovation

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta July 2018 Intia Bangalore

Design-Led Innovation ohjelma on suunniteltu parempi vaihtoehto kuin MBA ja keskittyy toteuttamisesta suunnitteluperiaatteet kuin johtamistaitoa, joka innovaatioiden ja liiketoimintamallin suunnittelu organisaatioissa. Se on syntymässä lähestymistapa, joka ajaa globaalia kilpailukykyä syvää ymmärrystä yhteydessä ja ekosysteemin. [+]

M.Des. in Design led Innovation

Design-Led Innovation ohjelma on suunniteltu parempi vaihtoehto kuin MBA ja keskittyy toteuttamisesta suunnitteluperiaatteet kuin johtamistaitoa, joka innovaatioiden ja liiketoimintamallin suunnittelu organisaatioissa. Se on syntymässä lähestymistapa, joka ajaa globaalia kilpailukykyä syvää ymmärrystä yhteydessä ja ekosysteemin. Jos haluat luoda sellaisia ​​innovaatioita, joita käyttäjät eivät ole odottaneet ja jotka ovat niin erilaisia ​​kuin ne, jotka hallitsevat markkinoita, joita ihmiset haluavat lopulta ja ovat intohimoisia; Jos haluat luoda ratkaisuja, jotka eivät ole pelkästään haluttuja vaan myös elinkelpoisia ja vastuullisia, niin Design-Led-Innovation -ohjelma on tarkoitettu sinulle . Visio Tämän ohjelman tarkoituksena on luoda innovaattoreita joka tutkii ja soveltaa ymmärrys ihmisen käyttäytymisestä, yhteydessä liiketoimintastrategiaan ja teknologian kohti innovatiivisten ja kestävien tuotteiden ja palvelujen, joilla on potentiaalia ajaa positiivista muutosta erikseen sekä suuremmassa sosiaalisella tasolla. Srishtissä Design-Led Innovation keskittyy innovatiiviseen fyysiseen ja digitaaliseen käyttäjäkokemukseen . Mielestämme Muotoilun-Led Innovation ei vain "Suunnittelu Driven" sen perinteisessä merkityksessä, vaan pikemminkin "suunnittelu nousevien käyttötarkoituksissa ja tekniikat" projektin ja nähdä, mitä voi olla. Otamme parhaat käytännöt useiden tieteenalojen ja edistää luovan taiteen ja muotoilun ajattelun maadoitettu Humanistinen rajojaan niin teknisen ja liike näkökohtia innovaation. Määrittelemme innovaatio tuotteen tai palvelun, joka ei ole ainoastaan ​​toivottavaa, vaan on myös kestävä, kannattava ja toteuttamiskelpoinen. Design-Led Innovationin jatko-opinnot perustuvat innovaatiotoiminnan historialliseen kehitykseen, teknologiavetoisten innovaatioiden varhaisista versioista nykyiseen ymmärtämykseen emotionaalisten ja sosiaalisesti sijoitettujen ihmisten innovaatiosta omien tarpeidensa, halujensa ja toiveita. Olemme kuitenkin myös opiskelijat kykenevät tutkia syntymässä käsityksiä ihmisten siirtymävaiheessa, ja tutkia ja rakentaa tulevaisuus, joka näyttää menevän pidemmälle ihmisen innovaatioon... [-]


M.Des. Information Arts Ja Information Design Practice

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta July 2018 Intia Bangalore

The Information Arts ja Information Design Course Srishti tutkii ajatusta, että kaikki tiedot on kerronnan. Tiedot on kerronta, mutta tarkoituksenmukaisuuden. Tarinat veneet identiteettiämme, he parantua, ilmoittaa, haastaa ja ovat sitä mitä elämämme on valmistettu. [+]

M.Des. Informaatiotieteiden ja informaation suunnittelutyössä

Me säilyttää ja välittää kulttuurin, kielen ja kaikki historialliset kirjaa, onko myytti vai todellinen, käyttävät valtaa kerronnan. Kerronta tai tarinoita, jotka eivät ole pelkästään suullista ja kirjallista, mutta taiteessa, tanssissa, musiikin ja draaman, käsittää filosofia, historia, politiikka, ympäristö ja yhteiskuntatieteissä. The Information Arts ja Information Design Course Srishti tutkii ajatusta, että kaikki tiedot on kerronnan. Tiedot on kerronta, mutta tarkoituksenmukaisuuden. Tarinat käsittelevät identiteettimme, he parantavat, ilmoittavat, haastavat ja ovat ne tavarat, joista elämästämme on tehty. Perinteiset rajat kerronnan jatkuvasti rikki rajapinnat maailmanlaajuisen ja paikallisen, perinteinen ja nykyaikainen. Tiedonsaanti on tehdä maailman fyysiset rajat läpäisemättömäksi. Kun useita näyttöjä, vakio yhteydet, sosiaalisia ja joukkotiedotusvälineet on saanut täysin uuden muodon. Kerronta on tullut kaikki läpitunkeva, olipa se monimutkaisia ​​tietoja, jotka on tehokkaasti levitettävä erilaisten yleisöjen käyttäen erilaisia ​​media, tai sitä voidaan käyttää välineenä tutkimuksen yhteisöihin muutostilassa. Within Spaces "on runollinen matka Andamanien maalauksellisen maiseman läpi. Chaitali Pai on käyttänyt vesivärejä veden virtaavuuden kuvaamiseen ja vahamaalaukset paljastavat hiekkaa ja vettä vuoroveden aikana. Tietopohjaisesta yhteiskunnasta haasteena on siirtyä viisaudenkeskeiseen yhteiskuntaan. Tätä varten pyrimme löytämään keinoja saumattomasti lukea ydin ja henki narri, Bardin ja vaeltava laulajat nyky asuissa. Siitä, että tiedot Arts and Information Design ohjelma on noin askartelu itsestä tarinankertoja, joka on behroopiya, joiden tarinat ovat muotoillun läpi sakon linssien aikaa ja tilaa, kulttuureja ja yhteyksissä, tiedon, osaamisen ja louhinta viisaus. Anukriti Kedian kirjasta kertova kuva, joka kertoo Bylakuppen Intiasta asuvien tiibetiläisten pakolaisten elämästä.... [-]


M.Des. In Taideteollinen Practices

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta July 2018 Intia Bangalore

Me helpottaa muotoilun ja taiteen ammattilaisten tulevaisuuden, joka voi toimia useita yhteyksissä, tehdä monimutkaisia ​​yhteyksiä, johtaa ja hallita muutosta. Me helpottaa ja teroittaa työskentelee autonomia kohti selkeä itsestään asentoon, on se yrittäjänä, suunnittelu lyijyä tai itsenäisenä luova harjoittaja. [+]

M.Des. teollisuuden taiteen ja muotoilun käytännöissä

Tulevaisuus "miten, miksi ja missä asiat ovat" muuttuu nopeasti uuteen teknologiaan ja mahdollisuuksiin kehittyvien päivittäin. Mitä tämä tarkoittaa, että suunnittelija tulevaisuuden? Kuinka voimme käyttää valtaa uuden teknologian yhdessä ainutlaatuisen perinne tehdä olemme Intiassa luoda uuden kielen muotoilun ja taiteen? Autamme tulevaisuuden muotoilua ja taiteen ammattilaisia, jotka voivat työskennellä monissa yhteyksissä, tehdä monimutkaisia ​​yhteyksiä, johtaa ja hallita muutoksia. Edistämme itsenäisyyttä itsemääräämisoikeuden parissa, jotta voisimme olla selkeä itsenäinen asema yrittäjänä, suunnittelujohtajana tai itsenäisenä luova harjoittajana. Kurssi yhdistää taiteen ja suunnittelumenetelmien parhaita käytäntöjä, minkä jälkeen opiskelija saa monimutkaisen navigoinnin etsimisen, käsitteellistämisen ja kääntämisen välillä. Yhteiset arvot Taideteollisella hajallaan tiukka ymmärrystä ja kattavaa ajattelua ja tehdä käytäntöjä käyttämällä työkaluja kuten kartoitus, järjestelmien ymmärtämistä, mikä perusteltuja valintoja materiaalien ja prosessien ja kääntää abstraktin osaksi konkreettisesti jne Taiteellinen käytäntö mahdollistaa yhden kehittää tunteita tutkia useita materiaaleja, tekniikoita ja teknologioita, veneet ja massa tehdasteollisuuden johtaa tiukan etsiä muoto ja sisältö. Ohjelma avaa mahdollisuuksia luoda vuoropuhelua useiden media, olennaisuuden ja käsitteellinen kurinalaisuutta. Kurssin avulla voit rakentaa luova käytäntö perustuu edellisen koulutusta ja kokemuksia, luopumatta sama. Yleinen oppimiskokemus auttaa hyödyntämään aiemmin koulutuksen siirtyä asentoon, jossa voit johtaa, ajaa ja hallita sijaan aloittaa alusta missään uuteen kenttään. Jos näet itsesi luovana tekstiilien suunnittelija tai taiteilija, jos olet hyvin kiinnostuneita, miten tuotteita suunnitellaan, käytetään ja arvostetaan, jos haluat vaikuttaa, miten ihmiset käyttävät huonekaluja tulevaisuudessa, me auttaa rakentamaan puitteet ymmärtää potentiaaliset ja visio. ... [-]


M.des. Julkisessa Tilasuunnittelu

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta July 2018 Intia Bangalore

Ohjelma edistää empaattinen ja heijastava suunnittelijoita pystyy kiinnittymään teoriaa ja yleisen järjestyksen. Se kehittää kykyä käsitellä monimutkaisia ​​ja navigoida kerrokset fyysisen ja ei- fyysinen yhteyksissä, jotka määrittävät julkisissa tiloissa. Tavoitteena on käyttää tätä kokonaisvaltaista ymmärrystä suunnittelun dynaamisen, osallisuutta ja herkkä interventioita. [+]

M.Des. in Public Space Suunnittelu

Opiskelija näytetään työnsä julkisesta tilasuunnittelu kurssi, joka tutkitaan yhdyskuntasuunnittelun kautta kartoitus. Kurssi: Making Places

Julkiset tilat ovat joskus sivustoja konfliktin rodun, luokan, sukupuoli ja taloustiede. Mutta ne ovat myös paikkoja synergiaa ja kollektiivisen jossa yksilöt ja yhteisöt voivat olla vuorovaikutuksessa toistensa kanssa. Intian yhteydessä, jossa pastoraali yhteisöt pitävät niityt sitä yhteisenä maana että kaikkien karja voi laiduntaa tai katujen tullut tehdä muutos markkinoilla, joilla katukauppiaiden ovat perinteisesti kokoontuivat myydä tuotteitaan. Uusia teknologioita, kuten Internetiä asioita ja cloud computing me yhä yhdistää kaikkia ja kaikkea siltä saumattoman verkoston, hämärtävät edelleen väliset rajat julkisen ja yksityisen. Kaikki tämä lisää vaihteli mitat sanan "julkinen". On tärkeää ymmärtää tämä vaihtuvaa dynamiikkaa julkisen tilan.... [-]


M.des. Maanviljelyssä Ja Viestinnässä

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta July 2018 Intia Bangalore

Tämä kurssi on rakennettu ja toimitetaan keskittyen kokemuksellisen oppimisen kanssa valittu sivustoja toimii labs. Opiskelija kehittää viitekehyksessä uuttamalla ja ekstrapoloimalla reaaliajassa sitoutumista tiettyyn paikkaan, jossa tietyssä yhteydessä. Näissä kohteissa etsintä on noin käytännön sitoutumista ihmisten ja heidän elämäänsä, paikallista kasvistoa ja eläimistöä ja maa itse. [+]

m.des. maapallon koulutus ja viestintä

Ympäristökasvatus perinteisesti keinut välillä ääripäätä synkkyyden ja rangaistus on tilan maa riemukas juhla ihme, että on luonto. Maa koulutus kurssin Srishti tietoisesti keskitetty maaginen majesteetti luonnon jotta auttaa opiskelijoita saada vaikutteita luonteva yhteys kaikkeen, sekä elävä ja elotonta. Tämä kurssi on rakennettu ja toimitetaan keskittyen kokemuksellisen oppimisen kanssa valittu sivustoja toimii labs. Opiskelija kehittää viitekehyksessä uuttamalla ja ekstrapoloimalla reaaliajassa sitoutumista tiettyyn paikkaan, jossa tietyssä yhteydessä. Näissä kohteissa etsintä on noin käytännön sitoutumista ihmisten ja heidän elämäänsä, paikallista kasvistoa ja eläimistöä ja maa itse. Taide, jonka innoittamana eläimet ovat toiminnassa (Ananya Singh. Zoo Project), Photo Courtesy: Anupama Arun Nykyinen akateeminen-puhe keskittyy erottamaan talouden ja etiikan keskustellessaan ympäristökysymyksistä. Lisäksi on taipumus joko tarkastella sivuston ihmiset-keskeinen tavalla tai muuten on luonteeltaan keskitettyä tavalla. Tämä kurssi on yritys tutkia, miten nämä polarisoitunut, `siilo-tuun näkemykset saadaan vähitellen yhteen ja päällekkäisyyttä, liuottamalla kuria perustuvat havaintoihin ja ennakkokäsityksiä. Tavoitteena tällä kurssilla on innostaa taiteilijoita, suunnittelijat eri tieteenaloilla, kasvattajat, elokuvantekijät, arkkitehdit, agriculturists, kaupallisen tutkinnon ja päättäjiä, jotka pyrkivät rakentaa käytäntöjä ekologinen kehyksessä. Se on ihmisille, jotka haluavat innostaa luontaisen toiminnan kautta viestinnän keinoja käyttäen erilaisia ​​media, opetuksellisia menetelmiä ja elivät kokemuksia. Vaikutus syventää tietoisuutta on vihdoin nähdään eri muodoissa: elokuvissa ja tekstiilien, vuonna storybooks lapsille, koulutus-lelut, taideinstallaatioita ja myös kehittämisessä ainutlaatuinen muotoilu ratkaisuja painamalla kaupunkien ekologiset kysymykset. Se heijastaa myös edistämisessä pitkäaikaisia ​​suhteita ihmisten ja organisaatioiden paikan päällä. ... [-]


M.des. Perinnön Suunnittelussa, Suunnittelussa Ja Hallinnassa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta July 2018 Intia Bangalore

Avoinna opiskelijoille kaikissa suunnittelu tieteenalojen kurssin tavoitteena on valaa syvä ymmärrys rakennettu ja aineettoman kulttuuriperinnön ja luonnon suunnittelussa. Ja rikastuttaa, tulkita, suunnitella ja integroida perintö paikoissa herkkä ja mukaisella mallilla. Master of Design Heritage Design, suunnittelu, ja Management valmistelee opiskelijoille taitoja, tietoa ja välineitä tunnistaa, dokumentti, arvioida, suojata, hallita, tulkita kulttuuri- ja luonnonperintöä. [+]

M.Des. Heritage Design, suunnittelu ja hallinta

Arkkitehtuurin, rakennusten, kohteiden - luonnollisten ja kulttuuristen elementtien tunnistaminen Belurissa - Srishtin opiskelijan tekemä akateeminen harjoittelu osana SUI-Srishtin yhteistyössä (Lähde: SUI-Srishti; Jyoti Hosagrahar) Nopeasti muuttuvassa ja nopeasti globalisoituvassa maailmassa paikan ainutlaatuisuus ja identiteetti ovat tulossa tärkeä ja uusiutumaton voimavara. Kulttuuri- ja luonnonperintöä ovat hyvin jouset perinteiset ja nykyaikaiset luova käytäntöjen juuret paikkakunnalla ja paikallaan. Miten tunnistaa ja arvioida kulttuuriin (aineellisten ja aineettomien) ja ympäristön perintö paikka? Miten hoitaa ja suojella näitä arvokkaita resursseja? Miten voimme parantaa tällaisiin paikkoihin ja hyödyttää yhteisöissään tavoilla, jotka ovat yhteensopivia perintö arvot? Miten paikkoja, heidän kulttuuri- ja luonnonvaroja tiedottaa ja innostaa suunnittelua ja luovia toimintatapoja? Kuinka voimme tukea paikallisia yhteisöjä hallitsemaan perintö? Avoinna opiskelijoille kaikissa suunnittelu tieteenalojen kurssin tavoitteena on valaa syvä ymmärrys rakennettu ja aineettoman kulttuuriperinnön ja luonnon suunnittelussa. Ja rikastuttaa, tulkita, suunnitella ja integroida perintö paikoissa herkkä ja mukaisella mallilla. Master of Design Heritage Design, suunnittelu, ja Management valmistelee opiskelijoille taitoja, tietoa ja välineitä tunnistaa, dokumentti, arvioida, suojata, hallita, tulkita kulttuuri- ja luonnonperintöä. He suunnittelevat luovia ratkaisuja mahdollisimman vähän ja kestävän interventioiden parantaa perusinfrastruktuuria, esittely paikkoja ja niiden ainutlaatuisuus eduksi paikallisten yhteisöjen. Opiskelija oppii myös johtaa tietoa ja periaatteet muotoilun kulttuuri- ja luonnonperintöä paikkoja tutkimaan uusia tapoja, joilla contemporary luova käytännöt myös arkkitehtuurista ja kaupunkisuunnittelusta voidaan tiedottaa ja rikastaa historia, kulttuuri, ekologia, perinne, yhteisö, ja veneet. Ohjelma on elinvoimainen monialaiseksi teoreettisen ja käytännön sitoutumista asiayhteyskohtaisia ​​kenttätyöhön harjoittaa erilaisia ​​akateemisia opintoja arkkitehtuurista ja kaupunkisuunnittelusta humanististen, kulttuurimaantieteeseen, hallinta, yrittäjyys, ja matkailu. Kurssi on ohjelma Unescon puheenjohtaja Culture, Habitat, ja... [-]


M.des. Strategiseen Suunnitteluun Ja Tuotemerkin Johtajuutta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta July 2018 Intia Bangalore

Jatko Program muotoilu ja Brand Leadership vaalii Suunnittelu ja strateginen Leader ketterästi ammattilainen kykyjä, joka on mielekkäästi kekseliäs ja prosessisuuntautunutta alalla suunnittelu strategian ja brändin johtamisen. Ohjelmassa yhdistyvät puitteissa suunnittelun ajattelua tuotemerkin ja johtamistaitoja osaksi muotoilustrategian menetelmiä. [+]

M.Des. Strateginen Design & Brand Leadership

Jatko Program muotoilu ja Brand Leadership vaalii Suunnittelu ja strateginen Leader ketterästi ammattilainen kykyjä, joka on mielekkäästi kekseliäs ja prosessisuuntautunutta alalla suunnittelu strategian ja brändin johtamisen. Ohjelmassa yhdistyvät puitteissa suunnittelun ajattelua tuotemerkin ja johtamistaitoja osaksi muotoilustrategian menetelmiä.

Keskeinen erottavat-tekijä jatko tasosuunnittelu strategia ohjelma on sen johto rakentaa akateemista komponentti. Kurssin tavoitteena on kehittää johtamiskapasiteettia lisäämällä omaa ymmärrystä verkkotunnuksen Suunnittelu ja kaventamaan välinen ymmärrys ja mielekäs toiminta. Tämä akateeminen lähestymistapa tekee sinusta muutosagenttina tulevaisuuden haasteisiin suunnittelun eri kulttuureissa ja rajojen. Tämä muutosjohtaminen oppimista ja prosessin avulla voit asettaa selkeät ohjeet voit edetä urallasi. Jos ilmoittautua tämän kurssin joiden tausta tai kiinnostunut tietyn toimialueen kuten taiteen, muotoilun, median, liike, talous, tekniikka, hallinto, rahoitus, voit siirtyä kohdennettua kehittämissuunnitelma laajentaa urasi yhdistämällä muotoiluajattelua ja strateginen suunnittelu.... [-]


M.Plan. Urban Design, Kestävyys Ja Conservation

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta July 2018 Intia Bangalore

Master of Planning in Urban Design, Kestävyys, ja säilyttäminen, valmistelee opiskelijoille tietoa ja taitoja ymmärtää ja analysoida kaupunkialueiden tilarakennetta, sosiaaliset verkostot, kulttuurimaisemia, ja palvelujärjestelmät, ja suunnitella paremmin, ja kattavampi ja kestävä kaupunkiympäristössä reagoi erityisen luonnon ja kulttuuri-identiteettiä ja perintöä paikka. Kurssi kutsuu opiskelijat kytkeytymään kaupunkien monitieteisesti ehdottaa paikallisia ratkaisuja globaaleihin kysymyksiin, kuten ilmastonmuutoksen ja muuttoliikkeen sekä suojella kulttuuriperintöä arvoihin. Se tarjoaa moni- lähestymistapa kaupunkien suunnittelua ja säilyttämistä että kriittisesti luovia ideoita kestävyyden ja sietokyvyn, kaupunkien ja alueiden, ja kehitys sekä yhteisön. [+]

M.Plan. kaupunkisuunnittelussa, kestävyydessä ja suojelussa

Pienistä lähiöissä suuriin metropolikeskusten, kaupunkialueilla Intiassa nykyään tilassa nopeasti kasvava ja muuttuva. Nopea kaupungistuminen ja säälimätön globalisaation uhkaavat heikentää, vähentää ja poistaa kulttuuriperinnön (aineellisen ja aineettoman) yhdessä korvaamatonta tuhoa luonnonympäristöön paikkoja. Uskomme, että syvempää ymmärrystä ja sitoutumista kulttuuriperintöön ja luontoon ja ekologiaan erityisen locales johtaa luovia ja innovatiivisia strategioita suojella kulttuuriperintöä arvot ja suuntautumisesta osallistava ja kestävä tavoitteiden suunnittelussa kaupunkiympäristön. Master of Planning in Urban Design, Kestävyys, ja säilyttäminen, valmistelee opiskelijoille tietoa ja taitoja ymmärtää ja analysoida kaupunkialueiden tilarakennetta, sosiaaliset verkostot, kulttuurimaisemia, ja palvelujärjestelmät, ja suunnitella paremmin, ja kattavampi ja kestävä kaupunkiympäristössä reagoi erityisen luonnon ja kulttuuri-identiteettiä ja perintöä paikka. Kurssi kutsuu opiskelijat kytkeytymään kaupunkien monitieteisesti ehdottaa paikallisia ratkaisuja globaaleihin kysymyksiin, kuten ilmastonmuutoksen ja muuttoliikkeen sekä suojella kulttuuriperintöä arvoihin. Se tarjoaa moni- lähestymistapa kaupunkien suunnittelua ja säilyttämistä että kriittisesti luovia ideoita kestävyyden ja sietokyvyn, kaupunkien ja alueiden, ja kehitys sekä yhteisön. Kurssi on ohjelma Unescon puheenjohtaja Culture, Habitat, ja kestävä kehitys osoitteessa Srishti. Sinänsä opiskelijat saavat perehtyneisyys kansainvälisiin (ja kansalliset) normien ja standardien kulttuuriperinnön hoidosta sekä Maailmanperintösopimus. Niissä tutkitaan myös uusia lähestymistapoja, joilla hallitaan ja suunnitellaan kulttuuriperintöä paikallisten yhteisöjen hyödyksi, suunnitellaan parempia paikkoja ja kehitetään kulttuuriyrittäjyyttä, joka on yhteensopiva tietyissä paikoissa Srishtin ja Premselan järjestämä Cycle Project -tapahtuma osana DutchDFA-ohjelmaa.... [-]


MINT in Professional Practice in Impact Entrepreneurship

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta July 2018 Intia Bangalore

[+]

verkkoseminaarit On Line Mestarikurssit On line opetusohjelmat

MENTOROINTI Jokaiselle opiskelijalle annetaan mentori, joka on verkkotunnuksen asiantuntija. Muoto leirejä ja työpajoja etäopiskelu ja mentorointia, sallii harjoitellaan vaikutus yrittäjiä, käynnistyksen vaikutus yrittäjien, kansalaisjärjestöjen johtajia, CSR ammattilaisten ja yritysten johtajia työskentelevät BOP (pohja taloudellisen pyramidin) markkinat harjoittaa ammattipätevyyden samalla rakentaa heidän yritys. Opi-kokemukseen mukaan soveltaen käytännön menetelmä ja rakentuu niiden liiketoimintamallin ja testaamalla sitä alan tuo välittömyys oppimiseen.

Oppiminen Approach

Vaihtelu välillä luokkahuoneessa ja yrityksen toimia mentorointi mahdollistaa nopean "pilotti ja hioa" liiketoimintamalli rakennuksessa. ... [-]


Ota yhteyttä

Srishti Institute of Art, Design and Technology

Osoite, 1. rivi Srishti Institute of Art, Design and Technology No. 40/D, 2nd Cross, 5th Main Marilingiah Building Shiva Mandir Road (Near 5th Phase Bus Stop) KHB Industrial Area, Yelahanka
506106 Bangalore, Karnataka, Intia
Verkkosivu http://www.srishti.ac.in
Puhelin undefined