University of Tehran - Kish International Campus

Esittely

Lue virallinen kuvaus

University of Teheran (UT) on vanhin ja suurin koulutus-, tiede- ja tutkimuskeskus Iranissa ja siten kutsutaan (äiti yliopisto). UT vihittiin virallisesti vuonna 1937 kuin valtion ylläpitämissä yliopistossa. Pääkampuksella UT sijaitsee sydämessä TeheranEli Enghelab Avenue. Muut korkeakoulua, tiedekunnat, tutkimus- ja -laitosten sidoksissa UT sijaitsevat muualla Teheran ja Iran.

Kish International Campus (KIC) perustettiin helpottamiseksi ilmoittautuminen ulkomaisten opiskelijoiden. Valmistuneet KIC on ammatillinen pätevyys toimia tehokkaasti kansainvälisessä ympäristössä; tekniset taidot toimivat yhä monimutkaisten teknisten maailmassa; älykkyyttä ja joustavuutta sopeutua jatkuviin muutoksiin ja johdon potentiaalit tehdä mahdollisimman panosta yhteisön hyvästä sen ihmisiä. Kehittämällä vahvaa tieteellistä yhteyksiä paikallisten ja ulkomaisten koulutus- ja tutkimuslaitokset, Campus edelleen vaalia korkealaatuista sekä tutkimukseen ja koulutukseen. On pyritty kampuksen pysyä kärjessä tieteen eri alojen ja mukauttaa strategioitaan vastaamaan markkinoiden vaatimuksiin.

Miksi KIC

  • Sijainti: sijainti Campus on kaunis korallisaari Kiisin, helmi Persianlahden kaikkine turisti- ja liike nähtävyyksiä.
  • Pätevät Professorit: akateemisen henkilöstön Kisin Kansainvälinen kampus koostuu yli 190 osa-aika- ja dosenttia ja liitännäisjäseniä. Yliopiston sisältää 3000 perustutkintoa, jatko-ja jatko-opiskelijaa.
  • Opiskelija / tiedekunta Ratio (10/1): Opiskelija tiedekunnan suhde IS10 1. Tämä voi lisätä hyödyt henkilökohtaista huomiota ja helpon pääsyn luennoitsijoiden ja ohjaajien neuvoja ja tukea. Suhde on 5-1 jostakin erityisestä osastojen, vaikka.
  • Edullinen Opetus hinnat ja maksusuunnitelmasta: opintotukea varten KIC tarjoaa korkeatasoista opetusta kohtuuhintaan verrattuna muihin yliopistoihin alueen myöntämään enemmän korkeasti koulutettuja opiskelijoita. Lukukausimaksuja KIC kansainvälisille opiskelijoille on suunnilleen sama kuin lukukausimaksut kotimaisille opiskelijoille.
  • Hyvin varusteltu ja Special Labs: On olemassa paljon hyvin varustetut laboratoriot osaamis- antaa sinulle tarvittavat resurssit tehdä suurta tutkimusta, kuten mekatroniikan, bioinformatiikan, tietoturva, Liikuntafysiologisen, Sports Medicine, Motor Learning, psykologia, bioteknologia, Molecular and Cell Biology and Cell Culture laboratoriot.
  • Getting Visa opiskella KIC ansiosta voit matkustaa ympäri Iraniin ja tutustutaan Iranin syvä kulttuuria ja käydä niin monia kauniita historiallisia nähtävyyksiä.

Campus Ympäristö

University of Teheran Kisin Kansainvälinen kampus on ilo tarjota miellyttävä opettavainen kokemus upea kampuksella moderni kirjasto, moderni luokkahuoneissa, tietokone sivustoja erittäin tehokas tietokone ja internet-yhteydet, tutkimuslaitoksia, asuntoloita, opiskelija toiminnan keskuksia, opiskelija urheilu monimutkainen, kahviloita ja ravintoloita. Kampuksella nauttii myös kirjakauppa, terveyskeskus, ja neuvoa-antava ja konsultti keskus. Opiskelijoilla on mahdollisuus osallistua erilaisiin vapaa-ajan toiminta ja liittyä monenlaisia ​​sosiaalisia ja kulttuuritapahtumia yliopistossa. On olemassa lukuisia toimia tehdä kuten pyöräilyä ympäri saarta, kävely, tennis, koripallo, lentopallo, jalkapallo, taiteen, kirjallisuuden, musiikin, kansanperinne, valokuvausta, ja niin edelleen.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso FM-tutkinnot » Katso MSc-tutkinnot » Katso PhD » Katso Kandidaatin tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

MA Arkkitehtuuri

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 4 lukukautta September 2018 Iran Teheran

Tyypillisiä työllisyys kohteita Architecture MA valmistuneet sisältävät arkkitehtitoimisto mutta myös muitakin suunnittelun tieteenalojen sekä: median ja taiteen. Kurssi antaisi sen tutkinnon löytää tehtävissä tutkimus- tai korkeakouluja. [+]

Tyypillisiä työllisyys kohteita Architecture MA valmistuneet sisältävät arkkitehtitoimisto mutta myös muitakin suunnittelun tieteenalojen sekä: median ja taiteen. Kurssi antaisi sen tutkinnon löytää tehtävissä tutkimus- tai korkeakouluja.

Kurssiesite

Arkkitehtuuri MA tarjoaa useita eri opiskelumahdollisuudet yksittäisistä moduuli valintoja asiantuntija reittejä Kulttuurinen identiteetti ja globalisaatio, historia, teoria, Digital Media.

erityisiä etujaNykyarkkitehtuurin; Arkkitehtoninen; Arkkitehtoninen suunnittelu; Arkkitehtuuri Iranissa; Ihmisen ja ympäristön; ohjelmointi ja suunnittelu lähestymistapoja Arkkitehtuuri ja kehitys; Rakennuksen menettelyyn, jne Kurssin rakenne ... [-]

MA In Iranin Studies

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 4 lukukautta September 2018 Iran Teheran

Valmistuneet voivat löytää työtä journalismin ulkoasiainhallinnoista, asiantuntijat Iranin tutkimuksissa opetus yliopistoissa työskentelevät museoissa tai kirjastoissa. [+]

Valmistuneet voivat löytää työtä journalismin ulkoasiainhallinnoista, asiantuntijat Iranin tutkimuksissa opetus yliopistoissa työskentelevät museoissa tai kirjastoissa.

Kurssiesite

Viime vuosikymmenien aikana, varsinkin kun Iranin islamilaisen vallankumouksen 1979 Itä tutkimuksista ja Iranin opintoja Länsi näkökulmasta on niin paljon vaikuttaa politiikkaan. Media esittää eri stereo tyyppisiä Irania siitä, mitä se todella on. Useimmat kertaa, näissä tutkimuksissa, rikas historia ja kulttuuri Iranin laiminlyödään tai unohdettu. Tämän seurauksena tämä kurssi on suunniteltu alusta ulkomaisten opiskelijoiden oppia tosi Iranin erillään kaikista keksi mielikuvituksen ja stereotypioita vastaan. ... [-]


Ma Median Hallintaan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 4 lukukautta September 2018 Iran Teheran

MA in Media Management tarkastelee taloudellista, hallinnollista, oikeudellista ja kulttuurista puitteita, joiden media-elimet ja alan toimia. Kurssi soveltuu niille, jotka ovat pyrkivä tai olemassa Media Manager, tai on vahva kiinnostus media-alalla. Se on yhdistelmä syventäviä media- ja hallintaa koskevat tutkimukset keskittyvät median ja viestinnän sekä tiedotusvälineiden ja kulttuuripolitiikkaa. [+]

Tietenkin koehenkilöitä valmistaa opiskelijoita eri johdon uran poikki viestintäalalla, mukaan lukien: taloustiede, liiketoimintastrategia, mediapolitiikka, immateriaalioikeuksia ja markkinointia.

Kurssiesite

MA in Media Management tarkastelee taloudellista, hallinnollista, oikeudellista ja kulttuurista puitteita, joiden media-elimet ja alan toimia. Kurssi soveltuu niille, jotka ovat pyrkivä tai olemassa Media Manager, tai on vahva kiinnostus media-alalla. Se on yhdistelmä syventäviä media- ja hallintaa koskevat tutkimukset keskittyvät median ja viestinnän sekä tiedotusvälineiden ja kulttuuripolitiikkaa.

erityisiä etuja

Kansainvälinen viestintä; Intracultural viestintä; Median hallinta; Sosiaalinen viestintä; strateginen johtaminen; Organisaatiokäyttäytymisen; Kansainvälinen sosiaalinen viestintä laki jne ... [-]


Ma Teollisen Muotoilun

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 4 lukukautta September 2018 Iran Teheran

Tämä ohjelma on kirjoitettu peräisin työllistettävyyden lisälaite näkökulmasta, mikä luo alustan opiskelijoiden omaksua kirjon kaupallisia ja kulttuurisia mahdollisuuksia, rohkaiseva tosielämän sitoumuksia, verkostoitumista ja muuta toimintaa. [+]

Tämä ohjelma on kirjoitettu peräisin työllistettävyyden lisälaite näkökulmasta, mikä luo alustan opiskelijoiden omaksua kirjon kaupallisia ja kulttuurisia mahdollisuuksia, rohkaiseva tosielämän sitoumuksia, verkostoitumista ja muuta toimintaa.

Kurssikatsaus

Nykymaailmassa innovatiivista uudelleen ajattelua on tärkeä rooli teollisen muotoilun, siis KIC`s Taideteollinen pyrkii kehittämään opiskelijoiden strategista ajattelua. Tällä alalla tutkimuksen, saatat vaeltavat monipuolinen temaattisen tieteenalojen, löytää uusia ideoita ja käsitteellisiä lähestymistapoja, jotka kohtaavat meitä nyky-yhteiskunnassa ja että tulevaisuudessa.

Erityisen kiinnostuksen kohde ... [-]

MSc

MSc öljy Insinöörin

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 4 lukukautta September 2018 Iran Teheran

Öljy insinöörit suunnitella ja kehittää menetelmiä öljyn ja kaasun määrä alle maanpinnalle. Petroleum insinöörit myös löytää uusia tapoja öljyn ja kaasun vanhemmilta kaivoista. [+]

Öljy insinöörit suunnitella ja kehittää menetelmiä öljyn ja kaasun määrä alle maanpinnalle. Petroleum insinöörit myös löytää uusia tapoja öljyn ja kaasun vanhemmilta kaivoista.

Kurssikatsaus

Petroleum Engineering on oppimista, miten tuottaa maanalainen säiliöt öljyn, höyry-, kaasu-, ja kuuma vesi ja suunnitella maanalaisten jätehuolto taloudellisesti. Tämä teknologia perustuu käsitteisiin fysiikan, termodynamiikan, matematiikka, Virtausmekaniikka, talous, kemia ja geologia.

erityisiä etuja

Geologia; Mallinnus ja simulointi tapauksissa; Reservoir Engineering; Ympäristötekniikka; Muodostuminen kiinteiden hiilivetyjen; Petroleum engineering; Kaasusäiliön Engineering jne ... [-]