University of Tehran, Kish International Campus

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja KIC: stä

Kishin kansainvälinen kampus

Kish International Campus perustettiin vuonna 2007 ulkomaisten opiskelijoiden ilmoittautumisen helpottamiseksi. UT Kish Campuksen tutkinnon suorittaneet ovat kielellisiä ja ammatillisia kykyjä toimimaan tehokkaasti kansainvälisessä ympäristössä; tekniset taidot toimimaan yhä monimutkaisemmassa teknisessä maailmassa; älyllistä kapasiteettia ja joustavuutta mukautumaan jatkuviin muutoksiin ja johtamismahdollisuuksiin, jotta saataisiin mahdollisimman suuri vaikutus yhteisön kehitykseen kansansa hyväksi. Tämän tehtävän mukaisesti yliopisto valitsee iranilaiset ja kansainväliset opiskelijat, jotka pystyvät hyödyntämään monipuolisia ja moderneja akateemisia ja tutkimuksellisia valmiuksia. Kehittämällä vahvoja tieteellisiä yhteyksiä paikallisiin ja ulkomaisiin koulutus- ja tutkimuslaitoksiin Campus jatkaa korkeatasoista sekä tutkimusta että koulutusta. Kampukselle on tehty pyrkimyksiä pysyä tieteen eri osa-alueilla ja mukauttaa strategioita markkinoiden vaatimusten täyttämiseksi. Kampuksen sijainti on Kishin kauniin koralliriidin saari, Persianlahden helmi, jossa on kaikki sen nähtävyydet ja nähtävyydet.

Kansainväliset aktiviteetit

Kansainvälisten suhteiden toimisto tarjoaa tietoa ja apua kansainvälisille opiskelijoille, tiedekunnan jäsenille ja tutkijoille. Se luo myös yhteyksiä UT: n ja muiden Iranin yliopistojen sekä toisaalta ulkomaisten yliopistojen, tutkimuslaitosten ja keskusten välillä. Kansainvälisten suhteiden toimisto tarjoaa neuvontaa ja palveluja kaikille kansainvälisille opiskelijoille ja tutkijoille. Se tarjoaa mahdollisuuksia akateemisille jäsenille ja opiskelijoille osallistua kansainvälisiin konferensseihin, seminaareihin ja työpajoihin. Se nauttii myös läheisistä suhteista monien kansainvälisten yhdistysten kanssa ja tekee yhteistyötä tarjotessaan palvelujaan yhteisiin konferensseihin, jäsenyyteen kansainvälisissä yhdistyksissä ja sapattivapaalla.

Nykyiset toimet

  • Virallisten vierailujen järjestäminen yliopistollisten arvohenkilöiden kanssa ympäri maailmaa
  • Kansainvälisen yhteistyön laajentaminen maailman parhaiden yliopistojen kanssa
  • Kutsu ulkomaalaisia ​​iranilaisia ​​ja ulkomaisia ​​professoreita ja tutkijoita luennoille ja työpajoille Kish International Campusissa
  • Kansainvälisen opiskelijavaihto-ohjelman laajentaminen
  • Kehitetään kehittyneitä ja lyhytaikaisia ​​kursseja ja yhteisiä koulutusohjelmia

Tosiasiat ja luvut

Nykyinen tila

Kish International Campusin akateemisella henkilökunnalla on yli 190 osa-aikaista professoria ja jäseniä. Yliopistoon kuuluu 3000 jatko-, jatko- ja tohtorintutkintoa.

Kirjastotilastot

Kampuskirjastossa on kohtuullinen kokoelma kirjoja (21927) sekä persia (12792) että englanti (9135). Kampuksella on myös kattava elektroninen kirjasto (e-kirjat ja e-lehdet).

Sijainnit

Teheran

Osoite
Kish International Campus, University of Tehran, Niyayesh St., Mirmohanna Blvd., Kish Island, Iran.
Teheran, Teheranin maakunta, Iran