Lue virallinen kuvaus

AIT oppiminen ja opettaminen yksikkö perustettiin 5. joulukuuta, 2006. Yksikkö kuuluu toimivaltaan kirjaaja, tohtori Joseph Ryan. Laite on omistettu tukea ja etenemistä oppimisen ja opetuksen Athlone Institute of Technology. Laite tekemään yhteistyötä edelleen kehittää kulttuuri, joka:

Kunnioittaa ja tukee yksilöllisiä eroja oppijoiden. Kannustaa kehittämään opiskelijan oppimista ympäristöt, joissa eri opiskelijat voivat oppia ja menestyä. Arvot ja palkintoja opetusta. Tukee henkilöstön koulutuksen tutkimuksen. Avustamaan parhaiden käytäntöjen levittämistä korkeakoulutukseen. Kannustaa sellaisten pedagogisten aloitteiden / innovaatioita. Edistää ja tukee tavoitteiden ja toimenpiteiden esitettyjen instituutti strateginen suunnitelma, jotka liittyvät huippuosaamisen ja innovoinnin oppiminen ja opettaminen.

Business School at AIT koostuu kolmesta osastosta: Business Studies, Accounting and Business Computing, ja Hospitality, Matkailu ja vapaa-aika Studies. Kursseja School kattavat monenlaisia ​​alueita kirjanpito johdon, liiketoiminnan psykologian sosiaalisen median markkinoinnin, matkailun Sport Management ja paljon muuta. Sinulla on mahdollisuus hankkia tietoja, kehittää taitoja ja viljellä asenteet, jotka auttavat sinua täyttämään potentiaalisia ja maksimoida uramahdollisuuksia.

Business on jännittävä, haastava ja dynaaminen alue, joka toimii. Kun ajatellaan, kuinka paljon liiketoiminta vaikuttaa jokapäiväiseen elämäämme, se on helppo nähdä merkitys ja hyöty pätevyys tällä alalla. Menestyminen Business Studies tai liittyvä ohjelma voi olla passi palkitseva ja kiinnostava ura.

Oppimisprosessi sisällä Business School tapahtuu ympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus saada nykyaikaisia ​​resursseja, ammattitaitoinen henkilökunta tieto, yhteydet työnantajien ja uusinta teknologiaa. "Tikapuut" tutkintojärjestelmässä voit edetä Higher Certificate läpi arvosanoin kandidaatin tutkinto, ja jatko-opintoihin.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

Athlone Institute of Technology

Tämä kokopäiväinen ohjelma on rakennettu, jotta osallistujat kehittää edistyneitä keskeisiä ydinosaamisen liiketoimintaa ja rakentaa erikoisalojen jo saavutettu arvosanoi ... [+]

Tämä kokopäiväinen ohjelma on rakennettu, jotta osallistujat kehittää edistyneitä keskeisiä ydinosaamisen liiketoimintaa ja rakentaa erikoisalojen jo saavutettu arvosanoin Bachelor of Business (tai liittyvät kurinalaisuutta) tasolla. Opetussuunnitelma tarjoaa rikkaus ja erilaisia ​​oppimisen joka varmistaa, että opiskelija kehittää ja osoittaa erilaisia ​​korkean tason tiedot ja taidot aloilla kuin tutkimus, strategista ajattelua ja heijastava oppimiseen ja vahvistaa siten perusta menestyksekkään liike-elämään, kuten sekä jatkuvista akateemisen ja ammatillista kehitystä.

Valmistuneet odotetaan olevan:

kriittinen ymmärrys kehittyneitä teorioita, käsitteitä, periaatteita, menetelmiä ja tekniikoita liiketoiminnan ja siihen liittyvä tutkimus kyky soveltaa strategista ajattelua ja valita avulla voidaan analysoida ja tulkita tietoa valmiuksia arvioida ja verrata päätösten vaikutuksia, erityisesti liike-elämän etiikkaan ja sosiaaliseen vastuuseen kyky tehdä lisätutkimuksia ja itseohjautuvaa, elinikäinen oppiminen ... [-]
Irlanti Athlone
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi

Welcome to Athlone Institute of Technology