Atlantic S.E.A.L

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Atlantic SEAL on pieni, valitse Englanti kielikoulu ja sertifioitu opettaja koulutuskeskus.

Tarjoamme standardin ja joustavan Yleistä Englanti kurssitSekä Liiketoiminta ja Specialist ohjelmat meidän ympäri vuoden aikuinen keskustasta. WE valmistaa opiskelijoita kielellisen ja akateemisen vaatimuksiin yliopiston elämän kanssa Englanti Tentti-ja kulttuurikasvatuksen kursseja (IELTS, Cambridge, TOEIC, TOEFL jne.). Meillä on myös jännittävä kesä ohjelmia juniorit (9-12 vuotta), teini-ikäiset (13-17) & hyvin nuorille (3-8 vuotta). Opiskelijoille, jotka eivät voi matkustaa Atlantin SEAL tarjoamme On-line Englanti ohjelmat meidän native Englanti ottaen opettajat. Jos haluat saada kansainvälisesti tunnustettu Englanti Language Teacher Arviointi (CertTESOL) olemme ainoa koulu Irlannissa tarjota tämän arvostetun tutkinnon ohjelmaan.

South West Cork on kuvattu "kaikkein maaginen paikka Irlannissa." Se ylpeilee sekoitus vuoret, nummilla, villi mäet täynnä järviä, syviä jokilaaksot ja dramaattisia kallioita näkymät Atlantin.

Atlantic Sealin aikuinen koulu perustuu viehättävä ja perinteinen irlantilainen rakennuksessa aivan kaupungin keskustassa Schull kauniissa Varsinais-Cork. Meillä on molempien maailmojen parhaat puolet - rauhallisella paikalla, ihanteellinen oppimisympäristö, ja sekä Atlantin ja kaupungin naapurissamme. Junior & Teini koulun (ks. kuva yllä) näyttää ulos Atlantin joka on sekunnin päässä jalka.

Sijainnit

Korkki

Osoite
10, Main St. Schull
Korkki, County Cork, Irlanti

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin