Burren College of Art

Esittely

Lue virallinen kuvaus

The Mission ja arvot Burren College of Art

Olla kasvihuone taiteilijoiden johdolla taiteilijat - heijastava ja haastava; Kauko ja kytketty; yhtymäkohdassa kulttuureissa.

Yksilön kunnioittaminen; Sitoutuminen huippuosaamista; Tuki opiskelijoiden ja työtovereiden;

Tarjoamalla aikaa, tilaa ja inspiraatiota taiteilijoille ainutlaatuisen Burren maisema on perusperiaate Burren College of Art. Vapautuminen jäykkä ohjelmointi ja mahdollisuus intensiivistä painopiste on auttanut monia taiteilijoita, jotka ovat opiskelleet college löytää taiteellisen äänensä.

Vaikka pohdintaa ja itsetutkiskelua ovat välttämättömiä luovan prosessin, nykyajan taiteilijan ainutlaatuista tietoa on merkitystä vain silloin, kun se yhdistää ja kytkee muuhun maailmaan. Burren, mikrokosmos yhteiskunnan, tarjoaa rikkaan konteksti, josta yhteyden laajempia kysymyksiä.

UM / MA UM tarjoaa mukaansatempaavan opetuksen kehittämisessä ammattikäytäntö taiteilijana. Koska UM jatko voit tuottaa lopullisen näyttely, joiden laatu osoittaa, että olet kehittänyt tarvittavat tiedot ja taidot selviytyä ja menestyä kuin harjoitellaan taiteilija. Voit myös osoittaa valmiuksia luetteloinnin avulla kuvataidetta, jossa kyky arvioida oman työn kautta tietoon käsitys sosiaalisten, kulttuuristen ja teoreettinen koskee muotoiluun diskurssi nykyajan kuvataiteen tutkimus ja käytäntö.

MA tarjoaa master-tason koulutuksen taiteen tarkoituksenmukaista monipuolisia sovelluksia. Kuten MA jatko voit tuottaa lopullisen näyttely, laatu, joka osoittaa, että olet saanut master-tason taiteellisen käytännössä. Voit myös osoittaa valmiuksia luetteloinnin avulla kuvataidetta, jossa kyky arvioida oman työn kautta tietoon käsitys sosiaalisten, kulttuuristen ja teoreettinen koskee muotoiluun diskurssi nykyajan kuvataiteen tutkimus ja käytäntö.

Kurssin rakenne Studio Research ytimenä UM: n ja MA ja koostuu studio-pohjainen yksittäisten mentorointi ja tiukka ryhmä kritiikkejä. Studio Tutkimus moduulit tarjoavat studio-pohjainen kokeiluun ja innovointiin, mikä johtaa tuotannon huomattava määrä työtä. Historialliset & Critical Studies moduuleja harjoittaa sinua intensiivisesti kriittinen keskustelu nykytaiteesta. Ammattiopinnot moduulit kehittämisen helpottamiseksi henkilökohtaisten, käsitteellinen, tekniset ja organisatoriset valmiudet ammatillisen käytännön taiteilijana. Ne toimitetaan kautta seminaareja, ja opintomatkoja Dublinissa, Lontoossa ja Berliinissä.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso FM-tutkinnot » Katso Syventävien tutkintojen diplomit » Katso Perustan luova vuosi » Katso PhD »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

UM / Ma Art & Ekologia

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Irlanti Galway

UM in Art & Ecology tarjoaa mukaansatempaavan opetuksen kehittämisessä ammattilaisten käytännössä ekologisesti suuntautunut taiteilija. [+]

UM Art & Ecology tarjoaa kiehtovan opetuksen kehittämisessä ammattilaisten käytännössä ekologisesti suuntautunut taiteilija. Koska UM jatko voit tuottaa lopullisen näyttely sekä henkilökohtaista että yhteistyöympäristöt, mikä osoittaa, että olet hankkinut tarvittavat taidot selviytyä ja menestyä kuin harjoitellaan taiteilija. Osoitatte valmiuksia kriittisen tutkimuksen kautta kuvataidetta, jossa kyky arvioida oman työn kautta tietoon käsitys sosiaalisten, kulttuuristen ja teoreettinen koskee muotoiluun keskustelua nykytaiteesta ja ekologisia kysymyksiä. Voit myös ehdottaa ja toteuttaa saavutettavissa, monitieteinen yhteistyöhanke, joka kytkeytyy ekologinen / ympäristönäkökohdat Burren tai maailmanlaajuisesti.... [-]


UM / Ma Studio Art

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Irlanti Galway

UM tarjoaa mukaansatempaavan opetuksen kehittämisessä ammattikäytäntö taiteilijana. Koska UM jatko voit tuottaa lopullisen näyttely, joiden laatu osoittaa, että olet kehittänyt tarvittavat tiedot ja taidot selviytyä ja menestyä kuin harjoitellaan taiteilija. [+]

Tavoitteita UM / MA in Studio Art

UM tarjoaa mukaansatempaavan opetuksen kehittämisessä ammattikäytäntö taiteilijana. Koska UM jatko voit tuottaa lopullisen näyttely, joiden laatu osoittaa, että olet kehittänyt tarvittavat tiedot ja taidot selviytyä ja menestyä kuin harjoitellaan taiteilija. Voit myös osoittaa valmiuksia luetteloinnin avulla kuvataidetta, jossa kyky arvioida oman työn kautta tietoon käsitys sosiaalisten, kulttuuristen ja teoreettinen koskee muotoiluun diskurssi nykyajan kuvataiteen tutkimus ja käytäntö.

MA tarjoaa master-tason koulutuksen taiteen tarkoituksenmukaista monipuolisia sovelluksia. Kuten MA jatko voit tuottaa lopullisen näyttely, laatu, joka osoittaa, että olet saanut master-tason taiteellisen käytännössä. Voit myös osoittaa valmiuksia luetteloinnin avulla kuvataidetta, jossa kyky arvioida oman työn kautta tietoon käsitys sosiaalisten, kulttuuristen ja teoreettinen koskee muotoiluun diskurssi nykyajan kuvataiteen tutkimus ja käytäntö.... [-]


Videot

Graduate Studies

Undergraduate Study Abroad

Burren College of Art - An Introduction

Ota yhteyttä

Osoite, 1. rivi Newtown Castle, Ballyvaughan, Co. Clare
000000 Galway, Irlanti