CMI Communications & Management Institute

Esittely

Lue virallinen kuvaus

CMI, Communications & Management Institute, on maailman johtava oppilaitos, joka tarjoaa erikoistuneita real alan osa-aikaisesti Diploma kursseja, jotka ovat kansainvälisesti tunnustettuja.

Vuodesta 2003, jolloin CMI perustettiin, tuhannet opiskelijat ovat onnistuneesti saanut kansainvälisiä ja kansallisia palkintoja, mistä CMI, josta on valtavasti lisännyt uransa.

90% opiskelijoista ei voi olla väärässä. Investointi osa-aikaiset opinnot maksaa itsensä. Yli 90% aiemmin opiskelijat ovat nykyisin työssä ja monissa asemissa junior, keski- ja ylin johto ja muut nyt työskentelevät ammattiin alueilla.

Aikasi on arvokasta Suunniteltu maksimoimaan aikaa, CMI osa ajasta oppitunnit pidetään kerran viikossa joko illalla tai viikonloppuisin. Yhdessä verkossa oppiminen, useimmat kurssit ovat luokkahuoneessa joitakin kursseja etäopiskeluna.

Esteetön Kurssit CMI kurssit tarjoavat luokkahuoneen ja etäisyyden verkossa oppimista. Live-luokat kirjataan myöhempää toistoa ja katselua.

Harjoittajia Day, mestareita Night CMI luennointi henkilökunta, eivät ole tyypillinen opettajia. He työskentelevät ammattilaiset päivisin ja mestareita opetuksen aihe yöllä. Heillä on kokemusta ja pätevyyttä, verraton muut oppilaitokset. CMI luennoitsijat tuovat oman pätevyyden ja koulutuksen seuraavalle tasolle.

Merkitys työpaikalla, on tärkeää Ominaisuus CMI osa ajasta kursseille on käytännön harjoituksia ja soveltaa oppimiseen. Nykyisessä vaikeassa ympäristössä, on järkevää investoida kurssin merkitystä työpaikalla.

Kansainvälistä tunnustusta Useat erittäin ansioituneelle laatua myöntämällä elimet ovat antaneet hyväksyntänsä CMI. Tämä on merkki CMI: n laadun sitoutumista ja takaa sinulle. Kun valitset CMI, voit levätä vakuuttaa, että olet valinnut oikean instituutti.

Edetä seuraavalle tasolle CMI osa-aikainen kursseja sijaitsevat eri tasoilla erilaisissa yhteyksissä riippuen palkinnon kehon ja sen sijainti. Kurssi on hyväksynyt; National Framework of tutkintojen NFQ (Suomi) tasolla 5-8; Office of tutkintojen ja Tutkinnot asetus Ofqual (Englanti) taso 3- 6; ja SQA Scottish Qualifications Authority SQA tasolle 6-10. Ne ovat tunnustettu kansainvälisesti.

Ytimessä, You Koska CMI on pieni henkilökohtainen instituutti, hyvä tiedonkulku ja tiivis yhteys sinun ja luennoitsijoita / henkilökunta on osa henkilökohtaisia ​​kokemuksia.

Saavuttaa valoisampaa tulevaisuutta, by Night Oppiminen yöllä, on paras tapa maksimoida ajankäyttöä. CMI henkilökunta antaa sinulle puolueettomia neuvoja siitä kurssin sopivin sinulle. Puhu meille tämän päivän ja ottamaan tämän askeleen kohti valoisampaa tulevaisuutta.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso Certificates » Katso Syventävien tutkintojen diplomit » Katso Tutkintotodistukset » Katso Diplomas » Katso Kurssit »

Videot

About CMI