Dublin City University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Dublin City University - Irlannin University of Enterprise

Dublin City University (DCU) on nuori, dynaaminen ja kunnianhimoinen yliopisto, vietetään ovat kärjessä ja eteenpäin ajattelua. Teemme tiivistä teollisuuden antaa opiskelijoille nykyaikaisen, asiaan, hyvin tutkittua opetussuunnitelman toimitetaan maailmanluokan tilat. Olemme ovat huomattava joilla yrittäjyyteen, innovatiivinen ja luova kulttuuri. Olemme tunnettu erinomaisesta työllistyvyyden tilastoja ja onnistumisen valmistuneista.

DCU on kansainvälisesti tunnustettu tutkimus intensiivinen, maailmanlaajuisesti mukana University of Enterprise, joka erottuu sekä laatua ja vaikutusta valmistuneiden ja keskittyminen kääntämisestä tietämystä yhteiskunnallinen ja taloudellinen hyöty.

Miksi valita Dublin City University?

  • DCU on tällä hetkellä sijalla 46 vuonna QS Top 50 Under 50 Ranking (2015) ja 79 Times Higher Education 150 Alle 50-ranking (2016) - Vuonna 2016 Business School sai AACSB akkreditoinnin, laittoi pallon tyhjään top 5% of kauppakorkeakoulujen globaalisti - DCU on paras valmistunut työllistettävyyttä kirjaa kaikista Irlannin yliopistojen - 92% of DCU opiskelijat menevät työhön tai lisätutkimuksia kuuden kuukauden kuluessa valmistuvien.
  • Meillä on erinomainen maine työstä oppimista ja yhteyden teollisuudelle.
  • DCU pätevyys tunnustetaan ja noudatetaan maailmanlaajuisesti. DCU pätevyys antaa sinulle laajempi valikoima urapolkuja, paremmat työllisyysnäkymät ja parempaa palkkaa.
  • DCU asuu useita maailman tunnettu tutkimuskeskusten ja maine maailman johtava tutkimus, joka tarjoaa asuu suuri joukko jatko-opiskelijaa.
  • DCU asuu yli 2000 kansainvälistä opiskelijaa yli 110 eri maasta.
  • Olemme ylpeitä tarjoaa kutsuva ja kannustava ympäristö, jossa tutkimaan ja seurustella.
  • Meidän 85 hehtaarin kampus on yksi turvallisimmista kampuksilla Irlannissa. Siinä on valoisa moderni arkkitehtuuri ja upeat tilat.
  • Meidän International Office joukkue on monen vuoden kokemus tukea oppilaita läpi hakuprosessin ja täällä auttaa, kun saavut kampuksella.

Key Facts

  • Alkamispäivä - Syyskuu - Kesto - 3 tai 4 vuotta (ylempää astetta) 1 vuosi (jatko opetti astetta) - Pääsyvaatimukset - School jättäen pätevyys vastaa Irlannin päättötodistus / Saavutukset tutkinto tunnustettu University - Englanti vaatimukset - IELTS 6,5 tai TOEFL 92 - Sijainti - Dublin City - Kansainväliset maksut - alkaen € 12000 euroa vuodessa

Miksi opiskella Irlannissa?

Irlanti on kaikkein länsi maa Euroopan unionin väkiluku on hieman yli 4,5 miljoonaa ihmistä. Contemporary Irlanti on monikulttuurinen ja monikielinen ja yksi avoimimmista talouksista maailmassa. Irlanti turvallinen, ystävällinen Englanti-speaking maassa. Osoituksena tästä on se, että Dublin on äänestetty maailman toiseksi ystävällisin kaupunki lukijat Rough Guides, ja maailman viidenneksi ystävällisin kaupunki lukijat Condé Nast Traveller. Irlanti on myös nimetty yhdeksi alkuun 10 ystävällisin maailman maissa Lonely Planet.

TUTKIMUS yksi parhaista koulutuksen järjestelmien maailmassa korkeakoulu- saavutukset Hyöty Irlannin investoinnit koulutusjärjestelmässä VALITA yli 5000 kansainvälisesti tunnustettu pätevyys PÄÄSY maailmanluokan tutkimuksen mahdollisuuksia maailman johtavia ohjelmia CONNECT kanssa uramahdollisuuksia kanssa maailman johtava yritysten sijaitsee Irlannissa SAAVUTTAA kunnianhimonne Euroopassa eniten yrittäjyyteen maa LIITTYÄ SEURAAN 35000 kansainvälistä opiskelijaa 161 maista nauttia Irlannin elävää kulttuuria ELÄÄ ainoassa Englanti ottaen maassa euroalueella KOKEMUS asuvat yksi ystävällisin ja turvallisimmista maista maailmassa

Jatko Working Visa

Irlanti on Euroopan keskitin yli 1000 johtavia monikansallisia yrityksiä ja nämä yritykset vaativat ammattitaitoista, koulutettua ja erittäin päteviä työvoima ajaa niiden menestys päätti paikantaa Irlannissa. Opiskelijat, jotka suorittavat tunnustettu, kokoaikainen korkeakouluasteen Irlannissa on oikeus jäädä maahan ja kokoaikatyössä 12 kuukautta alle kolmannen tason Graduate Scheme - antaa sinulle loistava tilaisuus saada kokemusta joitakin alkuun globaalit yritykset sijaitsevat tässä.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MA » Katso MSc » Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

MA In Journalism

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Irlanti Dublin

Masters journalismissa at DCU tarjoaa laajan koulutusta kiinnostuneille toimittajan ammattia ja siihen liittyvillä aloilla. Se tasapainottaa käytännön, teoreettinen, tekninen ja analyyttisiä elementtejä käsitellä muuttuvan mediaympäristön ja uusi, ja yhä monimuotoisempia, vaaditaan enemmän tulijoiden journalismia. Päätyttyä sinulla on syvällistä tietoa ja kykyä jatkaa menestyksekkään journalismin uran. [+]

Käyttöönotto Masters journalismissa at DCU tarjoaa laajan koulutusta kiinnostuneille toimittajan ammattia ja siihen liittyvillä aloilla. Se tasapainottaa käytännön, teoreettinen, tekninen ja analyyttisiä elementtejä käsitellä muuttuvan mediaympäristön ja uusi, ja yhä monimuotoisempia, vaaditaan enemmän tulijoiden journalismia. Päätyttyä sinulla on syvällistä tietoa ja kykyä jatkaa menestyksekkään journalismin uran. Kuka voi hakea? Jopa 25 paikkaa tarjotaan kussakin vuosittainen sisäänotto ohjelmaan. Jotka on otettava huomioon ottamista, hakijoiden on oltava vähintään se, ylemmän toisen luokan arvosanoin tutkinto (tai kansainvälinen vastaava). Paikat voivat myös olla saatavilla ehdokkaita, jotka ovat asiaa työkokemusta. Ehdokkaat, joiden äidinkieli ei ole Englanti on esitettävä todisteita Englanti Kieli pätevyys. Lisätietoja pääsyvaatimukset ota sivuillamme. Hakijoiden on syytä huomata, että pääsy ohjelmaan on kilpailukykyinen, ja valintaprosessi sisältää esivalinnassa ehdokkaita haastatteluun päivinä nimeämä yliopistossa. Ohjelman sisältö Tämä yhden vuoden kokopäiväinen ohjelma koostuu opettanut kaksi lukukautta, jossa projekti tai väitöskirja ja harjoittelupaikan kesän aikana. Hanke / Väitöskirja on merkittävä osa akateemisen mediatutkimuksen, keskittyi journalismin tai merkittävä journalistinen projekti. Kaikki opiskelijat saavat koulutusta painettuna, verkossa ja lähettää journalismi. Moduulit on merkitty, osittain tai kokonaan, jatkuvassa arvioinnissa, nimittäin esseitä, simuloitu uutishuoneelta harjoitukset, valmistelu ominaisuuksia ja uutisia, online-toimintaan ja seminaariesitykset. Tutkimukset ja luokkansa testejä myös asettaa joissakin moduuleja. Olet tarvitse osallistua INTRA ohjelmassa, joka tarjoaa harjoittelusta mediaorganisaatio kesän aikana. Hyväksytysti suorittanut valinnan, mukaan luettuna jättämisestä työraportin, on edellytys myöntämiseksi tämän tutkinto. Moduulit opetetaan tässä ohjelmassa ovat: Uutiset raportointi Radio Journalism Media Law Televisiojournalismi ominaisuus kirjoittaminen viestintä etiikka Rakenne MA Journalismi on suunniteltu valmistuvan kalenterivuoden täysipäiväistä opiskelua. Se koostuu kahdesta (kokopäiväistä) opetti lukukautta, jonka jälkeen käytännön projekti, valmistui toukokuun ja... [-]

MA Kansainvälisten Suhteiden

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Irlanti Dublin

Contemporary kansainväliset suhteet vaikuttavat elämäämme ulottuvuuksissa, kuten kansainvälisen politiikan, ihmisoikeuksien, talouden, viestinnän ja kaupan. Tämä tutkinto tarjoaa laajan monitieteinen johdannon tähän aiheeseen. Se tutkii käsitteitä, voimat ja prosessit tukevat kansainväliset suhteet, katsomalla roolin voimakas valtioiden ja kansainvälisten järjestöjen, oikeudelliset kehykset, ulkopolitiikka ja kansainvälinen politiikka. Opiskelijat tulevat eri puolilta maailmaa ja ovat viime opiskelijaa ja jo upotetaan alalla (kansalaisjärjestöt, opettajat), jotka haluavat edistää ammatillista kehitystä. [+]

Käyttöönotto Contemporary kansainväliset suhteet vaikuttavat elämäämme ulottuvuuksissa, kuten kansainvälisen politiikan, ihmisoikeuksien, talouden, viestinnän ja kaupan. Tämä tutkinto tarjoaa laajan monitieteinen johdannon tähän aiheeseen. Se tutkii käsitteitä, voimat ja prosessit tukevat kansainväliset suhteet, katsomalla roolin voimakas valtioiden ja kansainvälisten järjestöjen, oikeudelliset kehykset, ulkopolitiikka ja kansainvälinen politiikka. Opiskelijat tulevat eri puolilta maailmaa ja ovat viime opiskelijaa ja jo upotetaan alalla (kansalaisjärjestöt, opettajat), jotka haluavat edistää ammatillista kehitystä. Ohjelma sopii opiskelijoille monenlaisia ​​kurinpidollisia taustat, politiikan, lain ja kieliä, historiaa, liiketoiminnan ja tieteet. Kuka voi hakea? Hakea MA Kansainvälisten suhteiden ehdokkaita pitäisi olla arvosanoin tutkintoa tai vastaavaa. Sopivat yhdistelmät ammattitaito ja kokemus voidaan hyväksyä vastaavan oppiarvo mukaisesti koskevien säännösten yliopiston. Ehdokkaat, joiden äidinkieli ei ole Englanti on esitettävä todisteita Englanti Kieli pätevyys. Lisätietoja pääsyvaatimukset ota sivuillamme. Ohjelman sisältö Moduulit opetetaan tässä ohjelmassa ovat: Principles of Public International Law International Political Economy Kansainvälinen ihmisoikeuslainsäädäntö Irlannin Ulkopolitiikka poliittiset Terrorismi Politiikka YK Intia: The Politics of syntymässä Economy Politiikka Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa Rakenne MA International Relations on suunniteltu valmistuvan kalenterivuoden täysipäiväistä opiskelua. Se koostuu kahdesta (kokopäiväistä) opetti lukukautta, jonka jälkeen käytännön projekti, valmistui toukokuun ja syyskuun alussa. Seuraava saanti tämä ohjelma tulee olemaan syyskuu 2017. DCU tarjoaa useita apurahoja kansainvälisiä opiskelijoita vuosittain. Ollakseen hakea apuraha DCU on ensin sovellettava ja saada tarjouksen varten DCU maisteriohjelmista. Levitä verkossa syyskuu 2017 käännyttämiseksi www.pac.ie/dcu käyttäen PAC koodia DC608 [-]

Ma Sosiaalisen Median Viestinnän

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Irlanti Dublin

Miten sosiaalisen median liittyvät talouteen? Millainen rooli niillä politiikasta? Kuinka eri on eletty elämä ja sosiaalisen median kautta? Tämä MA Social Media Communications käsittelee näitä ja vastaavia kysymyksiä, jotka ovat nousseet pois nousu ja nousu sosiaalisen median, ja niiden lisääminen ylivaltaa median ja viestinnän alalla. [+]

Käyttöönotto Miten sosiaalisen median liittyvät talouteen? Millainen rooli niillä politiikasta? Kuinka eri on eletty elämä ja sosiaalisen median kautta? Tämä MA Social Media Communications käsittelee näitä ja vastaavia kysymyksiä, jotka ovat nousseet pois nousu ja nousu sosiaalisen median, ja niiden lisääminen ylivaltaa median ja viestinnän alalla. MA in Social Media Studies tarjoaa kriittistä tarkastelua historian, toiminta seurannaisvaikutuksia, toiminnot, käyttö ja embeddedness sosiaalisen median kaikilla elämän aloilla. Se on suunnattu ihmisille, jotka etsivät kriittiseen pohdintaan sosiaalisessa mediassa, jotka haluavat ymmärtää niiden käyttöä, ja myös oppia analysoimaan ja mobilisoida niitä strategisesti. Kuka voi hakea? Voidakseen saada tämän ohjelman täytyy järjestää arvosanoin tutkintoa tai vastaavaa. Sopivat yhdistelmät ammattitaito ja kokemus voidaan hyväksyä vastaavan oppiarvo mukaisesti koskevien säännösten yliopiston. Haastattelut voidaan järjestää. Ehdokkaat, joiden äidinkieli ei ole Englanti on esitettävä todisteita Englanti Kieli pätevyys. Lisätietoja pääsyvaatimukset ota sivuillamme. Ohjelman sisältö MA moduulit tarjoavat opiskelijoille ajan tasalla tietoa sosiaalisen median prosesseja, ja niiden vaikutus eri aloilla, painottaen viestintään ja yhteiskuntapoliittisia elämään. Kaikki opiskelijat ovat velvollisia ottamaan opetusta tutkimusmenetelmiä, jonka avulla ne voidaan kerätä ja analysoida tietoja eri sosiaalisen median. Opiskelijan tulee tehdä omaa tutkimusta ja kirjoittaa väitöskirjan aiheesta alalla sosiaalisen median. Moduulit opetetaan tässä ohjelmassa ovat: Ymmärtäminen Social Media Viestintä teoria ja New Media Tutkimusmenetelmät Best Practice in Social Media Digital Storytelling Digitaalinen viestintä Sosiaalinen media, journalismin ja demokratia Julkaisu suunnittelu New Media Literacies Uusmediahankkeista ja Enterprise Media yleisöt ja kulutus Rakenne MA Social Media Communications on suunniteltu valmistuvan kalenterivuoden täysipäiväistä opiskelua. Se koostuu kahdesta (kokopäiväistä) opetti lukukautta, jonka jälkeen käytännön projekti, valmistui toukokuun ja... [-]

MSc

MSc Computing

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Irlanti Dublin

DI in Computing tarjoaa valikoiman pääaineet, suunniteltu varustamaan tutkinnon kanssa erilaisia ​​kärjessä taitoja, joiden avulla ne voivat tuottaa laadukkaita ohjelmistoja ja järjestelmiä, jotka tuottavat ratkaisuja liiketoiminnan ja talouden. [+]

M.Sc. in Computing tarjoaa valikoiman pääaineet, suunniteltu varustamaan tutkinnon kanssa erilaisia ​​kärjessä taitoja, joiden avulla ne voivat tuottaa laadukkaita ohjelmistoja ja järjestelmiä, jotka tuottavat ratkaisuja liiketoiminnan ja talouden. Altistuvat uusia ideoita ja teollisuuden parhaiden, opiskelijat saavat mahdollisuuden hioa analyyttistä, luova ja kriittistä ajattelua, sekä hankkia uusia tekniikoita ja kokemus. Tärkeys kehittynyt tietoisuus ammatilliset vastuualueensa, tarvitaan ohjelmistojen suunnittelu ammatti, korostetaan myös. Valmistuneet ohjelma on hyvät mahdollisuudet edetä urallaan nopeasti muuttuvalla alalla. Kuka voi hakea? Jotta voi hakea tähän ohjelmaan sinun on oltava tutkinto Computer Science, Computing, Computer Applications tai liittyvä kurinalaisuutta tuloksella vastaa Second Class Honours tutkinto (Irlanti). Ehdokkaat on huomattavaa kokemusta ohjelmistokehityksen alojen lisäksi Saavutukset tutkintoa muulla kuria, voidaan myös harkita tuloa. Ehdokkaat, joiden äidinkieli ei ole Englanti on esitettävä todisteita Englanti Kieli pätevyys. Lisätietoja pääsyvaatimukset ota sivuillamme. Valinta Majors Cloud Computing - tarjoaa opiskelijoille laajat tiedot ja taidot kansainvälisissä painopistealueilla kuten pilvi arkkitehtuuri, pilvi turvallisuus, data mining ja verkostoja. Ohjelma antaa opiskelijoille joustavuutta valita muita vaihtoehtoja, ja erikoistua valitsemaansa alueella täyttämällä merkittävää teknistä pilvi tutkimushanke. Tämä ohjelma antaa taitava, tekniikka tietoinen asiantuntijat vastaamaan kasvaviin kansalliset tarpeet Cloud Computing teknologioita, joilla on kyky sijoittaa ratkaisuja, jotka hyödyntävät teknisiä ja taloudellisia etuja cloud computing. IBM on DCU Strategic Enterprise Partner varten MCM (Cloud) ohjelma. Software Engineering - Ohjelman tavoitteena on varustaa ohjelmistotuotannon ammattilaista ylimääräisiä huippuluokan osaamista tuottaa laadukkaita ohjelmistoja ja järjestelmiä, jotka tuottavat lisäarvoa yritysten ja taloudelle. Ohjelman osallistujat on mahdollisuus laajentaa osaamistaan ​​valitsemalla vaihtoehtoja, jotka lisäävät niiden arvostus uusia ideoita ja että ne voivat edistää ja monipuolistaa hoitohenkilökunta nopeasti muuttuvalla... [-]

MSc Henkilöstöhallinnon

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Irlanti Dublin

Innovatiivinen ja tuntomerkkejä maisteriohjelmista ovat keskittyminen kansainvälistä osia hallinnan korostaminen parantaa johtamisen valmiudet ja merkitykseen rakennettaessa ammatillisen pätevyyden taitojen työpajoissa. Tämä jatko-ohjelma on akkreditoitu Chartered Institute of Personnel-ja kehityspankin (CIPD), joka on johtava ammatillinen elin HRM. Opiskelijoille, jotka läpäistyään ohjelman oikeutettuja jatko jäsenyys Chartered Institute of Personnel & Development (CIPD). [+]

Käyttöönotto Innovatiivinen ja tuntomerkkejä maisteriohjelmista ovat keskittyminen kansainvälistä osia hallinnan korostaminen parantaa johtamisen valmiudet ja merkitykseen rakennettaessa ammatillisen pätevyyden taitojen työpajoissa. Tämä jatko-ohjelma on akkreditoitu Chartered Institute of Personnel-ja kehityspankin (CIPD), joka on johtava ammatillinen elin HRM. Opiskelijoille, jotka läpäistyään ohjelman oikeutettuja jatko jäsenyys Chartered Institute of Personnel & Development (CIPD). Kuka voi hakea? Hakea tätä ohjelmaa tarvitset: arvosanoin luokka 1 aste (tai kansainvälinen vastaava) Business kurinalaisuutta tai arvosanoin luokka 1 oppiarvo (tai kansainvälinen vastaava) ei-Business kuria ja ammatillinen pätevyys Henkilöstöhallinnon yhdistettynä merkittävä ammatillinen kokemus. Ehdokkaat, joiden äidinkieli ei ole Englanti on esitettävä todisteita Englanti Kieli pätevyys. Lisätietoja pääsyvaatimukset ota sivuillamme. Ohjelman sisältö Moduulit MSc in Human Resource Management ovat: Johtaminen ja urakehitys People Management & Development Kansainväliset työntekijäsuhteista Toimitusjohtaja Työntekijän Performance & Reward Organisaatiomuutos & Transition Kansainvälinen HRM Ohjelma työllistää luentoja, tapaustutkimuksia, seminaareja, projekteja ja esityksiä. On vahva keskittyminen johtajuutta ja henkilökohtaisen ja urakehitykseen ohjelman sisällä, sekä painottaen ryhmätyön, viestintätaitoja, ongelmanratkaisu, ja soveltaminen teorian käytäntöön HRM ja työmarkkinasuhteet. Arviointi perustuu toimeksiannot ja lopussa lukukauden tutkimuksia. Rakenne MSc Human Resource Management on suunniteltu valmistuvan kalenterivuoden täysipäiväistä opiskelua. Se koostuu kahdesta (kokopäiväistä) opetti lukukautta, jonka jälkeen käytännön projekti, valmistui toukokuun ja syyskuun alussa. Seuraava saanti tämä ohjelma tulee olemaan syyskuu 2017. DCU tarjoaa useita apurahoja kansainvälisiä opiskelijoita vuosittain. Ollakseen hakea apuraha DCU on ensin sovellettava ja saada tarjouksen varten DCU maisteriohjelmista. Levitä verkossa syyskuu 2017 käännyttämiseksi www.pac.ie/dcu käyttäen PAC koodia DC632 [-]

MSc In Finance

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Irlanti Dublin

Tämä yhden vuoden Masters-ohjelma on suunniteltu tuottamaan sellaista ammattilaisten kysyntä on suurinta rahoitusalan. Se tekee edistämällä analyyttinen ja päätöksenteon taitoja ja auttaa sinua rakentamaan joukon tiukkaa toimivallan taloudellisia aiheita. Sinut altistuu ensiluokkaista asiantuntija koulutusta taloudellisia aiheita, kehittää määrällinen taitoja, ja on mahdollisuus oppia uusimmat ekonometrian ja tietojen analysointi tekniikoita, joista on tulossa erittäin tärkeä menestyksekkään uran rahoitusalan. [+]

Käyttöönotto Tutkimus sisällä DCU Business School - AACSB akkreditoitu vuonna 2016, laittoi pallon top 5% kauppakorkeakouluissa maailmanlaajuisesti. Tämä yhden vuoden Masters-ohjelma on suunniteltu tuottamaan sellaista ammattilaisten kysyntä on suurinta rahoitusalan. Se tekee edistämällä analyyttinen ja päätöksenteon taitoja ja auttaa sinua rakentamaan joukon tiukkaa toimivallan taloudellisia aiheita. Sinut altistuu ensiluokkaista asiantuntija koulutusta taloudellisia aiheita, kehittää määrällinen taitoja, ja on mahdollisuus oppia uusimmat ekonometrian ja tietojen analysointi tekniikoita, joista on tulossa erittäin tärkeä menestyksekkään uran rahoitusalan. Kuka voi hakea? Hakea tätä ohjelmaa sinun täytyy olla oppiarvo (tai kansainvälinen vastaava) Business liittyvän kuria lukien economics: OR oppiarvo (tai kansainvälinen vastaava) kurinalaisuutta, muu kuin liike, jolla on korkea analyyttisiä ja määrällinen sisältöä , kuten matematiikan, tilastotieteen, tietojenkäsittelyn tai engineering: OR oppiarvo (tai kansainvälinen vastaava) kussakin lajissa * ja * sopivia todisteita korkea analyyttisiä ja määrällinen päättelykykyä, mistä on osoituksena esimerkiksi GMAT, GRE pisteet vuonna top 20% välillä tai korkealuokkaisesta päättötodistus matematiikan Ehdokkaat, joiden äidinkieli ei ole Englanti on esitettävä todisteita Englanti kieli pätevyys. Lisätietoja pääsyvaatimukset ota sivuillamme. Valinta Majors Pääomamarkkinapäivä - suunniteltu varustamaan suorittaneiden haastavaa mutta palkitsevaa uraa kärjessä rahoitusala, erityisesti investointipankkitoiminta, varainhoito ja corporate finance. Se tekee edistämällä analyyttinen ja päätöksenteon taitoja ja auttaa opiskelijoita rakentamaan joukon tiukkaa toimivallan taloudellisia aiheita. Opiskelijat valitsevat tämän virran Ohjelman altistuu ensiluokkaista asiantuntija koulutusta sijoitustutkimuksen ja treasury ja sijoitusten hallinta; Riskienhallinta - suunniteltu tuottamaan tutkinnon pystyy ottamaan vaativa rooli riskinhallinnasta ja luoda arvoa niiden yritysten edistämällä ja kulttuurin riskitietoisuuden ja tehokas riskinottoa. Tämä on eräänlainen ammattilainen suuri ja nopeasti kasvava kysyntä rahoitusalan. Opiskelijat valitsevat tämän virran Ohjelman... [-]

MSc In Management (liike)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Irlanti Dublin

Tämä Masters on johtava jatko-ohjelman lajissaan Irlannissa. MSc in Management (Business), on suunniteltu ihmisille, joilla ei ole suorittaville tutkinto hallintaan tai liiketoiminnan, mutta jotka haluaisivat olla perusteellinen valmistautuminen uran hallintaan liiketoimintaa. [+]

Käyttöönotto Tutkimus sisällä DCU Business School - AACSB akkreditoitu vuonna 2016, laittoi pallon top 5% kauppakorkeakouluissa maailmanlaajuisesti. Tämä Masters on johtava jatko-ohjelman lajissaan Irlannissa. MSc in Management (Business), on suunniteltu ihmisille, joilla ei ole suorittaville tutkinto hallintaan tai liiketoiminnan, mutta jotka haluaisivat olla perusteellinen valmistautuminen uran hallintaan liiketoimintaa. Se on vilkas ja intensiivinen ohjelma, joka kestää alkavan 12 kuukauden syyskuussa. Ihmiset ottaen tämä ohjelma yleensä haluavat täydentää perustutkintoa astetta, jonka yrityksen pätevyys master-tason, tai haluaisi muuttaa alkuperäisestä perustutkintoa kuria ja saada liiketoimintaosaamista at Masters-tason. Emme ota mitään aiempaa tietoa moduulien tai aiheista. Tarjoamme myös MSc in Management (strategia) hakijoille, joilla suorittaville Degree liiketoimintojen liittyvän kurinalaisuutta, sekä MSc Human Resource Management, MSc Digital Marketing, MSc in Finance ja diplomi Electronic Commerce. Kuka voi hakea? Toinen luokan arvosanoin asteen 1 tutkinto kurinalaisuutta kuin Business tai vastaava kansainvälinen pätevyys. Jos olet saavuttanut toisen luokan arvosanoin asteen 2 oppiarvo ei-Business kuria, voit silti saada paikka. Tämä riippuu siitä, onko käytettävissä paikoissa. Saatat kutsutaan haastatteluun. Ohjelman sisältö Moduulit Tämän ohjelman ovat: kirjanpito taloustiede markkinointi Business Process Innovation Consulting Skills rahoittaa Väitöskirja / Practicum Praktikumijaksoissa Moduuli otetaan kesän aikana, jossa toimii asiakkaan organisaation ratkaista reaalimaailman ongelma tai hyödyntää reaalimaailman mahdollisuus. Projektit ovat peräisin DCU tutkimuskeskuksissa, yritysasiakkaiden, tai se voi perustua opiskelijoiden omaa oivalluksia ja ideoita. Edelliset yritykset kuuluvat Microsoft, Enterprise-Rent-A-Car, 11890 ja Blue Vakuutukset. Tämä on loistava tilaisuus soveltaa kaikkia oppimisen että teette vuoden aikana on reaalimaailman tapauksessa ja tulee olemaan suureksi hyödyksi ansioluettelossa Valmistuttuaan. Rakenne MSc in Management (Business) on suunniteltu valmistuvan kalenterivuoden täysipäiväistä opiskelua.... [-]

Maisteri

Meng Mekaanisen Ja Valmistustekniikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Irlanti Dublin

Tämä Masters ohjelma avulla opiskelijat voivat erikoistua hyvin vakiintunut ala Kone- ja valmistustekniikka tai laajentaa tietojaan niiden opinnoissa. [+]

Käyttöönotto Tämä Masters ohjelma avulla opiskelijat voivat erikoistua hyvin vakiintunut ala Kone- ja valmistustekniikka tai laajentaa tietojaan niiden opinnoissa. Se mahdollistaa valmistuneet soveltaa tietojaan käyttämällä ohjelmoitavaa tekniikkaa ratkaista mekaanisten ja valmistustekniikka ongelmia. Tämä ohjelma esittelee käyttämällä kehittynyttä Tietokoneavusteinen Engineering työkaluja ja, joita esiintyy näitä kehittyneitä tekniikoita ja ohjelmistoja, jatko, saa merkittävän reunasta. Sen avulla ehdokas pysyä nopeasti muuttuviin valmistuksen ja suunnittelun aloilla. Lisäksi opiskelijat voivat valita asiantuntija Major Kestävän Systems / Energia, tai lääketieteellisessä tekniikassa. Kuka voi hakea? Hakea tätä ohjelmaa ehdokkaiden on oltava Honours tutkinto mekaaninen ja / tai valmistustekniikka. Ehdokkaat, joiden äidinkieli ei ole Englanti on esitettävä todisteita Englanti Kieli pätevyys. Lisätietoja pääsyvaatimukset ota sivuillamme. Valinta Majors Kestävä Systems / Energia - On kasvava kansainvälisille markkinoille Engineers kestävään energiaan ja kehitykseen, ekoinnovointia, resurssitehokkuutta ja puhtaan teknologian aloilla. On olemassa paljon uramahdollisuuksista kasvava energia- / Renewable Energy (tuuli-, aalto-, aurinko, biomassa jne.); kansallinen painopistealue Irlanti. Biomedical Engineering - Kurinalaisuus integroi tarvittavat näkökohdat biologian ja lääketieteen kanssa teknisen suunnittelun näkökohtia tarvitaan insinööri lääkinnällisiä laitteita. Maailma lääketieteen kehittyy ja laajenee nopeasti, uusia hoitoja ja uusia sairauksia tulee jatkuvasti. Koska Irlanti on merkittävä toimija Bioengineering, tässä Major antaa tutkinnon erikoisalojen teollisuuden edellyttämää. Rakenne Meng Kone- ja valmistustekniikka on suunniteltu valmistuvan kalenterivuoden täysipäiväistä opiskelua. Se koostuu kahdesta (kokopäiväistä) opetti lukukautta, jonka jälkeen käytännön projekti, valmistui toukokuun ja syyskuun alussa. Seuraava saanti tämä ohjelma tulee olemaan syyskuu 2017. DCU tarjoaa useita apurahoja kansainvälisiä opiskelijoita vuosittain. Ollakseen hakea apuraha DCU on ensin sovellettava ja saada tarjouksen varten DCU maisteriohjelmista. Levitä verkossa syyskuu 2017 käännyttämiseksi www.pac.ie/dcu... [-]

Meng Sähköisissä Järjestelmissä

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Irlanti Dublin

Tämä yhden vuoden koko ajan Masters ohjelma on suunniteltu syventää ymmärrystä elektronisia järjestelmiä. Jos olet kunnianhimoinen, haluavat pysyä uuden kehityksen tasalla, haluavat parantaa oman pätevyyden, ovat valmiita sitoutumaan aikaa henkilökohtaiseen kehitykseen ja vielä rajalliset mahdollisuudet kampuksella läsnäolo, niin tämä ohjelma rakenne on suunniteltu sinulle. Voit suorittaa kursseja etänä WEB - etäopetuksen vaihtoehdon, luentoja kampuksella, tai yhdistellä yhdistää kampuksella ja etäopetusta sopivaksi tietyissä olosuhteissa. [+]

Käyttöönotto Tämä yhden vuoden koko ajan Masters ohjelma on suunniteltu syventää ymmärrystä elektronisia järjestelmiä. Jos olet kunnianhimoinen, haluavat pysyä uuden kehityksen tasalla, haluavat parantaa oman pätevyyden, ovat valmiita sitoutumaan aikaa henkilökohtaiseen kehitykseen ja vielä rajalliset mahdollisuudet kampuksella läsnäolo, niin tämä ohjelma rakenne on suunniteltu sinulle. Voit suorittaa kursseja etänä WEB - etäopetuksen vaihtoehdon, luentoja kampuksella, tai yhdistellä yhdistää kampuksella ja etäopetusta sopivaksi tietyissä olosuhteissa. Kuka voi hakea? Hakea tätä ohjelmaa sinun täytyy olla hyvä oppiarvo Electronic / Electrical Engineering, fysiikan, Computer Sciences tai muita insinöörikoulutukseen. Ehdokkaat, joiden äidinkieli ei ole Englanti on esitettävä todisteita Englanti Kieli pätevyys. Lisätietoja pääsyvaatimukset ota sivuillamme. Valinta Majors Esineiden internet - Tämä innovatiivinen Major käsitellään uutena merkitys suunnittelun ja verkottuminen Internet-kytketty sulautettuja laitteita ja teknologioita. Major tulee tarjoamaan tutkinnon tietoa, taitoja ja osaamista aloilla reaaliaikaisen signaalinkäsittelyn, tietojen analysointi ja koneoppimisen, kytketty sulautettujen järjestelmien ja verkko-ohjelmointiin. Eturintamassa nykyisen ja tulevan sähköisen ja tietotekniikan kehitys, tämä Major tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden alalla esineiden internetin. Nanoteknologia - tavoitteena Major on tarjota johtajille nanoelektroniikan, korkean tason logiikkasynteesistä ja fotoniikan - vahva monitieteinen alat valtava kasvu. Tämä merkittävä keskittyy ja taitoja tarvitaan tuottamaan toiminnallisia elektronisia ja fotoniikan laitteita ja olennaiset rakenteet nanometrin ulottuvuuksia. Lisäksi se tarjoaa tutkinnon asiantuntemusta nykyajan puolijohdevalmistuksessa käytäntöjä, menetelmiä ja tekniikoita. Kuvankäsittely ja analyysi - kasvu sovelluksia teollisuudessa, biolääketieteen, median, ICT ja biotieteiden luo voimakasta kysyntää valmistuneiden Image Processing & Analysis kenttään. Tämä Major valmistelee tutkinnon erikoistua aloilla kuvankäsittelyn ja analyysi, tietokone ja konenäön, biolääketieteen kuvantaminen ja kuva synteesi tekniikoita. Rakenne Meng elektronisen Systems on suunniteltu valmistuvan kalenterivuoden... [-]