Lue virallinen kuvaus

Hibernia College on vakiintunut johtava uraauurtavaa uutta koulutusjärjestelmää ja omaksumassa muutoksia jatkuvasti kehittyvässä koulutuksessa.

Sean Rowland PhD: n perusti uuden vuosituhannen vaihteessa Hibernia College seuraa kunnianhimoista ja ennakoivaa strategiaa, jolla on johtava rooli tulevaisuuden koulutuksessa. Dr. Rowland toi kollegoitaan yritys-, koulutus- ja teknologiayhteisöiltä luodakseen Hibernia College -yrityksen, akkreditoitua verkko-oppilaitosta.

Uskomme, että ohjelmamme on mitattava paitsi akateemisella tarkkuudella myös tehokkuudella auttaessaan oppilaita vastaamaan haasteisiin, joita he kohtaavat päivittäin heidän ammattialansa aikana.

18 vuoden jälkeen voimme olla ylpeitä erinomaisesta tiedekunnastamme, jossa on yli 350 täysi- / osa-aikaista tiedekuntaa omaava tiimi. Osallistumisalueillaan ovat muun muassa Harvardin tiedekunta, Irlannin Royal College of Surgeons, Trinity College Dublinin huumeiden turvallisuuden tutkimusyksikkö, IE Business School, Madrid ja muut arvostetut laitokset.

Hibernia College on kehittänyt verkko-opetuksen mallin, joka on onnistunut, koska se on omistettu auttamaan ammattilaisia ​​vastaamaan nykyisiin työhaasteisiinsa ja jatkuvasti rakentamaan opiskelijoiden ja tiedekunnan vuorovaikutusta.

Koulutamme ammattilaisia ​​eri puolilla maailmaa, jotka haluavat käyttää parhaita verkko-opetusta.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

Hibernia College

Peruskoulutuksen maisteri - ammatillisen maisterin koulutus peruskoulutuksessa perustettiin kannustamaan laajempaa joukkoa ihmisiä pitämään peruskoulun opetusta ammatissa ... [+]

Peruskoulutuksen päällikön - peruskoulutuksen ammatillinen maisteri perustettiin kannustamaan laajempaa joukkoa ihmisiä ottamaan peruskoulun opetusta ammatiksi tarjoamalla joustavampi reitti tullakseen täysin päteväksi opettajaksi, eikä sitä vaadita saada aikaisempaa opetuskokemusta, jotta voit hakea tätä kurssia.Ohjelman rakenteen ja rahoituskelpoisuuskriteerien vuoksi voimme hyväksyä vain Irlannin hakemuksia.

Blended Online Master perusopetuksessa

Peruskoulutuksen päällikön suunnittelu, verkko- ja kasvokkainopetuksen yhdistäminen on ihanteellinen kaikille, joilla ei ole helppoa pääsyä johonkin perinteiseen koulutuksen tarjoajaan tai jolla ei ole aikaa viettää työmatkoja luentoihin ja niistä päivittäin.... [-]

Irlanti Dublin
Huhtikuu 2020
Part-time
18 - 24 löydä juris doctor ‑tutkinto
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
Hibernia College

Hibernia College Post Primary Education - Ammatillinen maisteri perustettiin kannustamaan laajempaa joukkoa ihmisiä harkitsemaan opetusta ammatiksi tarjoamalla joustavamp ... [+]

Hibernia College Post Primary Education - Ammatillinen maisteri perustettiin kannustamaan laajempaa joukkoa ihmisiä harkitsemaan opetusta ammatiksi tarjoamalla joustavampi reitti tullakseen täysin päteväksi koulun opettajaksi.

Ohjelman rakenteen ja rahoituskelpoisuuskriteerien vuoksi voimme hyväksyä vain Irlannin hakemuksia.

Sekoitettu online-ammattimestari

Ohjelma, joka yhdistää online-sisältöä, virtuaalisia oppimisympäristöjä ja kasvotusten välistä toimitusta, on suunniteltu kehittämään ammattilaisia ja asiantuntijoita, jotka ovat sijoittautuneet johtajiksi peruskoulutuksen jälkeen. Ohjelma on ihanteellinen kaikille, joilla ei ole helppoa pääsyä johonkin perinteisistä opetuspalvelujen tarjoajista tai jolla ei ole aikaa viettää työmatkoja luennoille ja päivittäin.... [-]

Irlanti Dublin
Huhtikuu 2020
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi

Hibernia College explainer video

Hibernia College Gaeltacht Experience

Hibernia College
Osoite
Hibernia College Dublin Block B, The Merrion Centre, Merrion Road, Dublin 4.
Dublin, Dublinin kreivikunta, Irlanti
Verkkosivusto
Puhelin
+353 1 661 0168