Hibernia College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Hibernia College on kansallisesti tunnustettu johtaja opettajien koulutuksessa.

Opettajien kehittämät opettajat tarjoavat laajan valikoiman koulutuskursseja, mukaan lukien perus- ja perusopetuksen maisterit, jatkokoulutuksen (CPD) opettajille.

Hibernia College on maine uranuurtavien uusien opetusmenetelmien parissa ja muutoksen omaksumisessa jatkuvasti kehittyvässä koulutusmaailmassa. Ohjelmamme ovat akkreditoineet Quality and Qualifications Ireland ja The Teaching Council, ja ne ovat tunnustaneet koulutus- ja taitoministeriö.

Opetuskurssit, joihin voi päästä missä tahansa Irlannissa

Perus- ja perusopetuksen kurssien joustavuus antaa sinun valita, missä opit. Aloituspäivät ovat sekä keväällä että syksyllä.
Koulutuskursseille hakeminen ei edellytä aiempaa opetuskokemusta.
Verkkomallimme on onnistunut, koska se on sitoutunut auttamaan opiskelijoita saavuttamaan akateemiset ja uratavoitteesi asettamatta elämäntyyliäsi pitoon. Opi verkossa - Live offline-tilassa.

Perus- ja keskiasteen opetus - uramahdollisuudet

Perus- ja keskiasteen koulutuksen valmistuneille on erittäin suotuisat työllisyysnäkymät .

Irlannin riippumattoman julkisten menojen ministerin Howlinin mukaan maa tarvitsee ylimääräisen 3 500 peruskoulun ja keskiasteen opettajan vuoteen 2021 mennessä. (29.4.2015)

Perusopetuksen jälkeinen koulutus - ammatillinen päällikkö

Peruskoulutuksen jälkeinen maisteri - Professional Master of Education on täydellinen valinta sinulle, jos haluat olla osa 12-18-vuotiaiden teini-ikäisten kasvua ja kehitystä.

Ylemmän perusasteen opettajana tai päällikön jälkeisenä opettajana erikoistut kahteen aineeseen ja opettaa niitä opiskelijoille ensimmäisestä vuodesta kuudenteen vuoteen. Se on innostus ja keskittyminen aiheihisi, joka motivoi ja edistää opiskelijoiden rakastamaa aineistoa ja varmistaa siten, että he tuovat mahdollisimman paljon oppimista mukanaan tulevissa pyrkimyksissään. Kuten tuntematon kirjoittaja sanoi kerran "Opettaminen on se ammatti, joka luo kaikki muut ammatit."

Peruskoulutuksen maisterit

Peruskoulutuksen maisterit - Perusopetuksen ammatillinen maisteri on täydellinen sinulle, jos haluat työskennellä 4–12-vuotiaiden lasten kanssa .

Työskentely nuorempien lasten kanssa on tarkoitettu intohimoisille ihmisille, jotka ymmärtävät, että opetus voi olla haastavaa, mutta myös erittäin palkitsevaa. Perusopetuksen opettajat eivät ole vain osa pienten lasten älyllistä kehitystä, vaan heillä on myös avainrooli moraalisessa ja sosiaalisessa kehityksessä.

Kuten George Lucas sanoi kerran "Koulutus on ihmiskunnan tärkein tehtävä"

Perusopetuksen maisteriohjelma perustettiin kannustamaan laajempaa joukkoa opettajia, ja tarjoamme joustavamman reitin tulla täysin päteväksi opettajaksi, joka sisältää paikalliset käytännölliset työpajat.

Ohjelman rakenteen vuoksi voimme hyväksyä vain tutkinnon suorittaneet jatko-opiskelijat.

Sijainnit

Dublin

Hibernia College

Osoite
Hibernia College Dublin
Block B, The Merrion Centre,
Merrion Road,
Dublin 4.

Dublin, Dublinin kreivikunta, Irlanti
Puhelin
+353 1 661 0168

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin