Hibernia College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Hibernia College on vakiintunut johtava uraauurtavaa uutta koulutusjärjestelmää ja omaksumassa muutoksia jatkuvasti kehittyvässä koulutuksessa.

Sean Rowland PhD: n perusti uuden vuosituhannen vaihteessa Hibernia College seuraa kunnianhimoista ja ennakoivaa strategiaa, jolla on johtava rooli tulevaisuuden koulutuksessa. Dr. Rowland toi kollegoitaan yritys-, koulutus- ja teknologiayhteisöiltä luodakseen Hibernia College -yrityksen, akkreditoitua verkko-oppilaitosta.

Uskomme, että ohjelmamme on mitattava paitsi akateemisella tarkkuudella myös tehokkuudella auttaessaan oppilaita vastaamaan haasteisiin, joita he kohtaavat päivittäin heidän ammattialansa aikana.

18 vuoden jälkeen voimme olla ylpeitä erinomaisesta tiedekunnastamme, jossa on yli 350 täysi- / osa-aikaista tiedekuntaa omaava tiimi. Osallistumisalueillaan ovat muun muassa Harvardin tiedekunta, Irlannin Royal College of Surgeons, Trinity College Dublinin huumeiden turvallisuuden tutkimusyksikkö, IE Business School, Madrid ja muut arvostetut laitokset.

Hibernia College on kehittänyt verkko-opetuksen mallin, joka on onnistunut, koska se on omistettu auttamaan ammattilaisia ​​vastaamaan nykyisiin työhaasteisiinsa ja jatkuvasti rakentamaan opiskelijoiden ja tiedekunnan vuorovaikutusta.

Koulutamme ammattilaisia ​​eri puolilla maailmaa, jotka haluavat käyttää parhaita verkko-opetusta.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Master perusopetuksessa

Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta Osa-aikainen 18 - 24  April 2019 Irlanti Dublin

Master in Primary Education - Professional Master of Education in Post Primary Education perustettiin edistämään laajempaa ihmiset pohtimaan peruskoulun opettajan ammatin tarjoamalla joustavampi reitti tulossa täysin pätevä opettaja ja se ei ole vaatimus on ennen opetuksen kokemusta voi hakea tämän kurssin. [+]

master peruskoulutuksessa - Professional Master of Education in Post Primary Education perustettiin edistämään laajempaa ihmisiä pohtimaan peruskoulun opettajan ammatin tarjoamalla joustavampi reitti tulossa täysin pätevä opettaja ja se ei ole vaatimus olla aikaisempaa opetuskokemusta olla hakea kurssille.

Koska ohjelman rakennetta ja rahoitusta kelpoisuusvaatimukset voimme vain hyväksyä hakemukset Irlannista.

Blended Online Master peruskoulutuksessa

Suunnittelu päällikön kouluikäisistä sekoittamalla verkossa ja face-to-face opetusta, sopii kaikille, jotka ei ole helposti yksi perinteisen koulutuksen järjestäjien tai jolla ei ole aikaa viettää liikkuessa ja luentoja päivittäin. ... [-]


Post perusasteen koulutus - ammatillinen maisteri

Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta April 2019 Irlanti Dublin

Hibernia College Post Primary Education - Professional Master of Education perustettiin edistämään laajempaa ihmiset pohtimaan opettajan ammatin tarjoamalla joustavampi reitti tulossa täysin pätevä virkaan opettaja. [+]

Hibernia College Post Primary Education - Professional Master of Education perustettiin edistämään laajempaa ihmisiä pohtimaan opettajan ammatin tarjoamalla joustavampi reitti tulossa täysin pätevä virkaan opettaja.

Koska ohjelman rakennetta ja rahoitusta kelpoisuusvaatimukset voimme vain hyväksyä hakemukset Irlannista.

Monimuoto online ammattimainen kasvatustieteiden maisteri

Ohjelma, joka sekoittaa online-sisältöä, virtuaaliset oppimisympäristöt ja face-to-face toimitus, tarkoituksena on kehittää ammattilaisten ja asiantuntijoiden, jotka on sijoitettu olemaan johtajia alalla jälkeisen perusopetusta. Ohjelma sopii niille, jotka eivät ole helposti yksi perinteisen koulutuksen järjestäjien tai jolla ei ole aikaa viettää liikkuessa ja luentoja päivittäin. ... [-]


Videot

Hibernia College explainer video

Hibernia College Gaeltacht Experience

Ota yhteyttä

Hibernia College

Osoite, 1. rivi Hibernia College Dublin Block B, The Merrion Centre, Merrion Road, Dublin 4.
Dublin, County Dublin, Irlanti
Verkkosivu http://hiberniacollege.com/lp/hibernia-college/
Puhelin +353 1 661 0168